|
|||||||
| Notka |
|
| Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skręt na zakręcie - czyli offtopowo o życiu (z falą i lokiem)
Zgadzam się z Agison- jakis opis Poison prosimy
![]() Fallen- oj tam...zadymy by tylko narobił Głupek chyba na punkcie mojego biustu jest strasznie uczulony...:PA z herbatkowym...no zobaczymy jak to wyjdzie xD Mój Szef stwierdził, że ma coraz bardziej maślane oczy jak mnie widzi...chce to wykorzystać i podjudzić J. Ech...czy ten facet nie ma innych rozrywek? ;P Edit: Ok-opisik jest ![]() Skoro nieśmiały to przejmij inicjatywę...ale oczywiscie tak aby on myślała, że sam Cię zdobywa Wiesz ocb?
"Look into my eyes You will see... You know it´s true everything I do I do it for you..." 27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego ![]() Edytowane przez Indios Bravos Czas edycji: 2010-04-29 o 13:52 |
|
|
|
#4442 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4443 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się ładnie wkomponowałaś. Tylko dlaczego tak na uboczu?
|
#4445 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale myślami to zdaje się był znacznie dalej
|
|
|
|
|
#4446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dobiła zeszłoroczna podróż służbowa do Łodzi i z powrotem. Jechałam 1 klasą (w koncu na koszt szefa, na swój jechałabym normalnie ), był upał, nie otwierały się okna, przedział był tak brudny ze wszystko się lepiło, pociąg jechał 8 godzin, a ta toaleta ..... ![]() ta podróż przelała czarę goryczy no i Was omijają podróże przed świętami, a to jest wlasciwie ten najgorszy koszmar .... zwlaszcza ze teraz nie ma miejscowek, a ludzi jest mnostwo ... ech, zresztą szkoda gadać ![]() słaba jestem dziś znów znów nie spałam, cholera a niby po pełni już
|
|
#4447 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to mimo tego, że w domciu jestem to też strasznie zmęczona. Zasnęłam dzisiaj po 3 a o 7 już nie spałam...
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
Pole- chyba tak...
Ale powiem Ci, że takie widok to jest obleśny :/ I to kurczę w biały dzień, w pociagu, gdzie ejst pełno ludzi :/ Porażka totalna... Agison- ja też niewyspana...dziś z tego powodu zebrało się TŻtowi z samego rana... Ale potem przeprosiłam
|
#4449 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A zdjęcia chcę pooglądać,lubię zobaczyć jak ktoś to samo ogląda swoimi oczami. ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Bo o mostek chodziło!!! Albo TŻ doszedl do wniosku,że za dużo kadru zajmuję
|
|
|
|
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
jaki mostek, cholercia?
![]() no ja drugą kawę piję (właściwie trzecią), ale jak byłam zdechła tak jestem. jeszcze tylko jutro i weekend! Edit: już widziałam mostek ile ja bym dała żeby leżeć sobie teraz na tym mostku ... z jakimś konarem np, albo i bez żeby po prostu miec odrobinę świętego spokoju ... ![]() marzenia kobiety po 80tce ![]() poison, opis brzmi nieźle qrczę, gdybym jeszcze pamiętała jak się podrywa facetów ....
Silence, silence and fire They call me, they make me desire Everlasting desire in me ... !!! NAKARM PIESA !!! Edytowane przez agison Czas edycji: 2010-04-29 o 14:11 |
|
|
|
#4451 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trasa Gdańsk-Kraków. W warszawie wsiada całkiem młody facet.Ponieważ ja zawsze,ale to zawsze trafiałam na ludzi,którzy mi w pociągu całe swoje życie opowiadają... Gazeta w dłoń i nic nie widzę,nic nie słyszę. Wierci się gościu kręci,ale ja twarda(byliśmy sami). Nagle słyszę-Musi tą gazetę czytać?(przytaczam dokładnie) Ja na to-A o co chodzi? -O życiu chcę pogadać... -No to słucham... -Męża ma? -No nie ma... -O niedobrze,bo już wiekowa jest(to bylo 10 lat temu...)... Ale niech się nie martwi,ładna jest to se kogoś znajdzie... -Dziękuję,ale nie szukam! -A co?Lejsbijka(oryginalna pisownia) czy jak? -Nic mi o tym nie wiadomo... -Znaczy nie robotna? -Znaczy robotna... -Znaczy kiepska w tych sprawach...(tu rechot) -Nie wiem jak w tych,ale w tamtych w porządku! -Co taka mało gadatliwa jak nie baba? Bo moja baba to...i tu wyciągnął zdjęcie małżonki i dziecisków i zacząl opowiadać jak był przy porodzie...ze szczegółami od rozwarcia po łożysko,żeby jak mówił mnie ...przygotować. To był koszmar,ta podróż... |
|
|
|
|
#4452 |
|
Zakorzenienie
|
Pole!! O matko!
No wybacz, ale nie mogę... Uśmiałam się po pachy... ![]() Nieźle, nieźle...hihihi...ja się cieszę, że tamten do mnie nie podszedł :P
|
#4453 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
Uśmiałam się przy lejsbijce i przy wiekowej.
---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Biedactwo.
|
#4455 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeszcze wam,kiedyś opowiem pare historii z pociągu... np.jak mnie policjant uczył samoobrony w przedziale(11h...) albo Anglik spytał czy może się wyspowiadać,z tego że mial kochankę(4,5 h...) |
|
|
|
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
Pole- ale Ty jesteś silna kobita to dałabyś sobie radę!
![]() Pomyśl sobie co miała moja drobna i malutka mama, gdy wracała ze mną z Rozewia i do naszego przedziału wpadł podbity koleś, który zaczął sie do niej dobierać...miała na szczęście gaz łzawiący a ja...moją paszczę, którą darłam w niebogłosy... Konduktor wywalił go z jadącego pociągu ![]() Co do tych opowieści...widocznie przyciągasz ludzi ![]() Tak samo ma mój polonista (były ), którego nic nie obchodzą cudze problemy a mimo to...wysłuchuje od wszystkich dookoła xD
"Look into my eyes You will see... You know it´s true everything I do I do it for you..." 27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego ![]() Edytowane przez Indios Bravos Czas edycji: 2010-04-29 o 14:29 |
|
|
|
#4457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
Boże, co za historia, co za koleś przede wszystkim ...
![]() ja bym chyba na najbliższej stacji wzięła bagaz i uciekła bo też nie cierpię rozmawiać z obcymi ... zresztą mama mówiła że nie wolno i robię wszystko żeby nie konwersować, słuchawki, książka, gazeta, albo udawany sen, ale niektórzy są namolni i nie dadzą się zbyć tak łatwo ![]() zwłaszcza moja mama ma szczęście do podróżnych rozmawiaczy ![]() ja sobie nie przypominam czegoś takiego ... za to pamiętam jak kiedyś w pełnym po brzegi przedziale jakaś dziewczyna wyjęła duży plastikowy pojemnik, otworzyła pokrywkę i zaczęła jeść łyżką ... ziemniaki smażone z cebulą albo coś takiego, nie wiem co to dokładnie było, ale jak sobie przypomnę ten zapach .... to było naprawdę straszne .....
|
#4459 |
|
Rozeznanie
|
Pole- toż Ty jak syrenka na kamieniu w tej Chorwacji
![]() Agison- ale ja nie rozumiem jednego, dlaczego dziecko ma wykluczać wszystko inne? Przecież mozna mieć całe ciastko Tylko Ty sobie na wakacjach przemysl czy jestes gotowa na dzidzie teraz, czy moze za rok. może dwa (dłuzej bym nie przeciagała po 26 roku życia u zdrowych kobiet płodność spada drastycznie) a jesli za 2 lata to ruszaj z tym doktoratem, nie możesz spać po nocach rób doktorat, zbieraj materiały itd. Sorki ze taki kolaborat strzelam ale ja sama straciłam kupe czasu na podobne dylematy (np. bo szef sie na mnie obrazi... itp. pierdoły) Moja córka mówi do mnie dziś: "Mamusiu ja sie dzisiaj sama ubiorę, będziesz ze mnie DURNA ". Inteligencja po tatusiuIndios- na tabsach??!!! Ło matko |
|
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
Janiaw- tabsy, tabsy...wcześniej to miałam niemal morze czerwone :/ Nie szło wytrzymać...teraz przynajmniej moge sie ruszać a nie...leżeć plackiem :/
|
#4461 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nie mowię,że mnie nie obchodzą cudze problemy,bo raczej jestem dość empatyczna...ale 15 minut po tym jak pociąg zaczyna bieg ja już mam jakiegoś nawijacza... |
|
|
|
|
#4462 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale spoko jakoś sobie poradzę![]() Cytat:
)Domyślam się, że wysłuchiwanie tego wszystkiego wcale nie było zabawne, ale teraz brzmi to przekomicznie |
|||
|
|
|
#4463 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
więc potem go poprosiłam,że jak już ma taką misję to na korytarzu... ludzie to pewnie do dziś wspominają i ryją ze śmiechu... w końcu zaproponowalam kawę,bo już jestem trochę zmęczona...wiec mi zaczął opowiadać,o wszystkich przypadkach gwałtów,morderstw i napadów na kobiety z jakimi mial do czynienia...ze szczególami...od narzędzia zbrodni po ułożenie zwłok (to mnie chyba miało zachęcić do treningu...) ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
a a propos takich ziemniaczków to ja mialam rodzinkę,która zjadla w czasie podróży 15 jaj ugotowanych na twardo... albo chłopaka młodego,który wyciągnął z 4 pojemniki,w ktorych mial surową marchew,poszatkowaną kapustę,śmierdzący seler i twaróg... dziś to w modzie jest zdrowe odżywianie więc bym się tak nie zdziwiła,ale on mial z 25 lat i to było 15 lat temu minimum... ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Będę rada Ja też się teraz z tego śmieję,ale wtedy...pewnie na przemian robilam się zielona czerwona i biała... |
|||
|
|
|
#4464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4465 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4466 | ||||||
|
MatkaPrzełożonaCurlitanek
|
Cytat:
Mostar był w drodze powrotnej Moze tez znajde cos z mostkiem ale trzeba bedzie chyba skanowac.Jestes pewna? A moze mi zdradzicie tajemnice? Cytat:
Czy ludzie nie maja co robic?Cytat:
Cytat:
tyle ze on ma cos w rodzaju szerokich stopni. Musiałabys lezec w poprzek, a inni przechodziliby przez Ciebie. Cytat:
![]() Ale facet... I do tego bezosobowo. Kompletny brak kultury... Moze chciał sobie ze sciana pogadac?Ty to masz cierpliowsc... fiu, fiu! Cytat:
Ale podróze po Ukrainie do moich ulubionych naleza ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Swietne! chodzi mi o dowcip ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- W odpowiedzi na pytanie Rybiorka Przez te łapke nie da sie pocwiczyc zbyt wiele to i ciałko - delikatnie rzecz ujmujac - sie rozluzniło
|
|
#4467 |
|
BAN stały
|
Eloe-nie nadrabiaj babolu!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co Ci ludize na 1-3 maja sobie prezenty robią? Kawał był dobry.Ciekawe czy wszyscy bo go zrozumieli. Lavendka-masakrija!Wiem co przeżyłaś w tych pociągach,to co ja na poczekalniach i na wywiadówce u Maksa jak to nauczycielki opowiadają o remontach,brudnych oknach i wiele innych. Janiaw-takie odzywki dzieci są boskie Dlaczego nam się silnik skończył w aucie ![]() Akurat wtedy gdy mam komunię na karku i wymarzona komodę dla dzieci na giełdzie Wiedziałąm,ze nie ma sprawiedliwosci.Ale aż takiego kopa znów dostać
|
|
|
|
#4468 | ||
|
|
A - mam Was Lobuziary! Oj, Msk
![]() Nicki zapisane na niebiesko to administratorzy... Tak ku pamieci... Moga wszystko... Pod warunkiem, ze to był nick zapisany na niebiesko, ale nie moge znalezc takiego uzytkownika ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- ![]() Cytat:
a ja nie kupiłam flagi I jak sie na majowym pokaze?Cytat:
bidulko Na pewno TZ naprawi
|
|
#4469 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Administratorów i moderatorów nie wyzywam Ja też nie mam flagi i nigdzie nie idę.Bo jak komody nie kupię,to mam focha. Już naprawia.Idę sprawdzić postępy.Ale części drogie.Matko najtańszy silnik to 2200.Przecież to wiecej niz warta nasza padlina. Później Wam pokażę czym mój TŻ dzis(znowu) przyjechał do domu. Właśnie słyszę auto-zdechło jak nic i nie może nawet szeptać.No zepsuło się Już wiecej nie czytaj.Starczy Ci. |
|
|
|
|
#4470 | ||
|
|
Ja tez chce
---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- To moze wpisywałam cos nie tak, bo nie mogłam jej znalezc... Cytat:
Najwazniejsze, by nikogo nie obrazac. Prosta zasada - nie piszemy tego, czego same bysmy nie chciały usłyszec.Pamietaj tez o regulaminie. Tyle ode mnie. Zreszta to do wszystkich. Kulturalnie i grzecznie, zgodnie z regulaminem, bo jak nie to albo ![]() Cytat:
Ale Ty dzis w nienajlepszym humorku jestes I co z tym autkiem?
Tote este mizeriă in faţă de eternitate Dziennik, FAQ, pigułka wiedzy i pielęgnacja - wszystko o kręconych naturalnie włosach! MÓJ IDEAŁ Edytowane przez Eloe77 Czas edycji: 2010-04-29 o 17:19 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.

Głupek chyba na punkcie mojego biustu jest strasznie uczulony...:P

znów nie spałam, cholera

), którego nic nie obchodzą cudze problemy a mimo to...wysłuchuje od wszystkich dookoła xD

bidulko
Najwazniejsze, by nikogo nie obrazac. Prosta zasada - nie piszemy tego, czego same bysmy nie chciały usłyszec.
albo