|
|
#811 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
Dobrze, a tak z innej beczki z twoich klimatow, to kupilam sobie rolki i musze przyznac ,ze samo jezdzenie to takie trudne nie jest a wrecz calkiem przyjemne ale hamowanie w nich to makabra jakas. Jak ty to robisz ? Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-04-29 o 13:06 |
|
|
|
|
#812 |
|
Rozeznanie
|
O ja tez uwielbiam rolki ale po godzinie tak mnie krzyz napierdziela ze szok nie wiem czemu;-(
|
#813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje rolki to fajna sprawa masz tu link https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=107549&page=50 sprawdz posty zico on na swojej stronie ma filmiki. no i ma dar do tlumaczenia techniki ![]() Najlatwiejsze hamawanie jest plugiem jak na nartach ( ja sobie to tak nazywam na poczatku nogi masz bardzo szeroko a pozniej zblizasz szpice rolek do siebie i wypycha piety na boki , albo hamulcem przy rolkach.
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-04-29 o 13:13 |
|
|
|
|
#814 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie Laseczki
Ma ktoras z Was wlozone implanty pod powloke skorna? Bo juz troche czytam wasze wypowiedzi i wszystkie chyba macie pod miesien? Moja gwarancja to ma wielkosc wizytowki i w srodku sa dwie naklejki odnosnie prawego i lewego implantu i jest na nich napisane allergan TSF ref TSF325 325g rozumiecie Kobietki cos ztego? |
|
|
|
#815 | ||||
|
Rozeznanie
|
Kora moja droga, Twój dzień juz dziś jest, więc trzymam kciuki ogromnie
![]() Jak bedziesz tylko mogła, to pisz szybciutko jak poszło i jak pierwsze wrazenia, bo ja kładę sie we wrześniu.... tymczasem buziam mocno Cytat:
No i trzymam kciuki bardzo mocno za Twoje piękne przyszłe nabytki Cytat:
Cytat:
Natomiast, aby nie przedłużać tematu - kazdy ma swoja rację. Pozdrawiam mocno Cytat:
Kochana Pysiu... ani sie waż!!!! Ja to od Annasza do Kajfasza, bo jeszcze tylko dwa dni mi zostały, choć na chwilę obecną już wszystko mam załatwione... Dobra, dobra.... juz piszę... Oczywiście dr bardzo miły człowiek Termin mam na 14.09 Wybraliśmy wkładki anatomiczne, bo ja wbrew cyferkom (które podawałam juz tutaj na forum) jestem cienka ![]() Jeśli chodzi o wkładki okrągłe, to zdecydowanie nie dla mnie jak stwierdził dr, bo będzie uskok, a jako, ze ja chcę jak najbardziej naturalnie wyglądające, no to anatomy. Mam teraz dylemat, bo mam do wyboru 270cc lub 305cc... No i NIE WIEM..... ![]() MOŻE JAKAŚ MAŁA SUGESTIA????? Pozdrawiam tymczasem mocno wszystkie Was dziewczynki
|
|
#816 |
|
Rozeznanie
|
Wez większe ja troche żałuje ze nie posłuchałam dziewczyn i z 500cc nie wziełam te cycki gdzies giną kurcze;-)O
W sumie u kazdego wygląda inaczej Znajoma z forum ma podobne wkladki a wygląda na dużo wiecej niz ja;-)
|
#817 |
|
Rozeznanie
|
Happy, ok jasne, że możemy pisać
![]() Wyjaśnię tylko jeszcze, że nie staję po niczyjej stronie. Na początku napisałam, że nie mam nic do Maceraty jako osoby i odniosłam się tylko do ostatniego wydarzenia. A zabrałam w ogóle głos dlatego, bo postawiłaś wszystkie inne dziewczyny (używając "wy") po stronie przeciwnie niż "wasza" - niesłusznie. Inaczej wcale nie odezwałabym się w tej dyskusji. The end ![]() Ja muszę się przyznać, że nigdy nie jeździłam na rolkach. Czasem mnie nachodzi ochota, by spróbować, ale potem chwila otrzeźwienia - czy ja na naukę jazdy na rolkach nie jestem za stara?
|
#818 |
|
Przyczajenie
|
na rolki nikt nie jest za stary. a do tego to bardzo przyjemy sport. Kiedys mieszkalam przy fajnym prarku z trasami rowerowymi to super bylo pojezdzic... ale odkąd sie przenioslam i nie ma jak na spokojnie wyjechac na rolkach to juz rzadziej jezdze
|
#819 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No to fajnie,ze dalo sie to zalatwic bez klotni. ![]() Ja ogladalam filmiki o hamowaniu na rolkach . No kurcze wygladaja na latwe do wykonania ale w rzeczywistosci jak to przed chwila wyprobowalam ,to... chyba potrzebuje wiecej czasu na cwiczenia. |
|
|
|
|
#820 |
|
Rozeznanie
|
Ja robie czasem wypady sobie na roleczki ALE....
Mimo iż kupiłam dobre (tak myslałam sądząc po cenie)rolki jedna noga mnie tak boli ze nie moge jechac.Załoze rolki i po 10 min stopa napierdziela pozatym plecy kurcze stara baba chyba jestem,a jak mam jechac i pchac wózek przed sobą to po godzinie leje sie ze mnie ;-)
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was. Też kiedyś zastanawiałam się nad powiększeniem piersi, ale ostatecznie doszłam do wniosku, że nie ma sensu aż tak bardzo ingerować w swoje ciało, zaczęłam za to stosować bieliznę typu push-up
Piersi pięknie się prezentują w dobrej bieliźnie i to bez interwencji chirurgicznej
|
#822 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
A bez bielizny to już sobie mogą być naturalne
I tak najbliżsi wiedzą jakie są, a mi głównie chodzi o to by piersi wyglądały ciekawie np. przy bluzeczce z dekoltem, a to dobra bielizna potrafi zrobić
|
#824 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękujemy za podzielenie się swoja opinią inwestuj w staniki, my będziemy latem biegać bez ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Magera, większe oczywiście Poważnie, nie bój się. Rozmiarek malutki, tego i tak nikt poza toba i tż nie zauważy.
|
|
#825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#826 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() teraz cieniutkie koroneczki i wygląda się bosssko |
|
|
|
|
#827 |
|
Rozeznanie
|
Tereskaa, sorry, może niezbyt uprzejmie się do ciebie odniosłam. Były tutaj już rożne osoby, które przekonywały nas do tego, że operacje są złe, że są staniki z gąbkami, są tabletki na "porost" piersi, hormony... Operacja to naprawdę poważna sprawa, dlatego jest to decyzja przemyślana i wierz mi, że prawie każda z dziewczyn tutaj maskowała swoje niedoskonałości stanikami i próbowała poprawić wygląd piersi innymi sposobami (zioła, kremy, itp). Nie ma tutaj rozentuzjazmowanych 18-latek, dla których to kaprys by mieć większe piersi. Bo często nie chodzi o to, by mieć większe, ale żeby je w ogóle mieć. Albo żeby mieć piersi, a nie wyciągnięte karmieniem tzw. "uszy jamnika". Fajnie, że masz ładne piersi tylko małe. Nie każdy ma to szczęście i nie każdy jest w stanie zaakceptować brak biustu. To naprawdę fajne uczucie mieć piersi
Pozdrawiam.
"W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym." Edytowane przez trelek_ Czas edycji: 2010-04-29 o 17:16 |
|
|
|
#828 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Już mówie dlaczego się zastanawiam... Przy większych dr powiedział mi, ze w zasadzie niewidocznie zbytnio, ale wejdzie pod pachę. Dziewczyny, jak dobieralismy wkładki wczoraj, to dopiero dr pokazał mi o co chodzi z tymi wkładkami... Tzn. dlaczego anatomy dla mnie... Nad piersiami, to ja kościotrup dosłownie... Skóra i kości...
|
|
#829 |
|
Rozeznanie
|
Magera, ja też nie mam sadła
i chudzielec ze mnie. Zobacz ile jest szczuplutkich dziewczyn z większymi wkładkami. Tobie to 300cc krzywdy nie zrobi
|
#830 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja nie stosowałam żadnych metod "naturalnych" bo niestety za dużo wiem o medykamentach zeby zaufać ich efektywności! Tereskaa Nie sądzę zebyś znała jakiś cudowny środek na " uszy jamnika" jakie posiadałam. Nie żałuję absolutnie tej decyzji! Teraz gdybym miała ją podjąć jeszcze raz zrobiłabym to samo!
|
|
#831 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę, że nie otrzymałaś odpowiedzi, no to ja wyjaśnię otóż w moim mizernym przypadku na miano "nic nie wiedzącej" albo wiedzącej tyle "co kot napłakał" nie było potrzeby jakoś specjalnie sobie zasłużyć ![]() takim ułomkom to wystarczy się z tym urodzić, a reszta to już tylko kwestia konsekwencji ![]() ale widzę, że i w Twoim, napisanym zapewne w dobrej wierze, jednak, jak się okazuje, jakże niedoskonałym poście, też znaleziono już kilka ułomności Cytat:
![]() mięśnie mogą puścić zarówno nagle, wtedy byś to poczuła, i na tym etapie (6tyg) niekoniecznie było by to dobre dla piersi może to się stać w dzień, wydało by się wtedy, że piersi tak jakby "zjechały" w dół, zamiast być, jak dotąd, mocno przytwierdzone do klaty, nagle okazało by się,że odczuwasz ich ciężar, zmienia się wtedy też wygląd i ogólne wrażenie, stają się tak jakby znacznie bardziej naturalne i mobilne, i jest to zmiana dość nagła. może się stać w nocy, i wtedy możesz obudzić się np.z niespodziewanym zakwasem, czy nawet chwilowym odrętwieniem w piersi. na pewno zauważyłabyś, że coś się stało/ zmieniło ![]() mięśnie mogą też puszczać powolutku, w niemal niezauważalny sposób, i wtedy to może trwać kilka miesięcy ![]() u mnie wystąpiło i jedno i drugie, co jest możliwe, jako że mamy zwykle po dwie piersi dr powiedziała,że pierś która puściła nagle, po 1,5miesiąca była na etapie, na którym ta powoli, czyli prawidłowo puszczająca powinna być ok.4-ego miesiąca, z czego wnioskuję, że na tyle czasu na wszelki wypadek warto uzbroić się w cierpliwość, choć może to trwać krócej, bo to sprawa bardzo indywidualna. Cytat:
|
|
#832 |
|
Rozeznanie
|
To ja zazartuje:
"przygotowani do startu ? Start " Druga runda sie zapewne zacznie. Ale ty sie juz nie denerwuj. Wierze,ze wiele osob wie jaka jestes na prawde i ceni w tobie wlasnie te cechy. I nikt mnie nie przekona, ze jestes " nic nie wiedzaca lub ..." osoba. A ublizenia tego typu jak najbardziej sa przeze mnie zle widziane. Nie martw sie. Wiele osob mysli podobnie. Tylko presja nowego forum , banowania, podziemnego omawiania spraw ma tu duzo do powiedzenia. My i tak juz wypisane z rodziny nowego forum, wiec co tam. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-04-29 o 18:28 |
|
|
|
#833 |
|
Raczkowanie
|
Tereska a myślisz że na puste flaczki push up pomoże?
![]() ![]() jak sobie to wyobrażam to chcę mi się śmiać. podwójny( wylewajacy się) cyc w wydekoltowanej bluzce. hihi. Jeszcze do niedawna płakałam widząc to. Teraz odliczam dni do operacji. Pozdrawiam
|
#834 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to bylo marzenie kazdej kobiety na forum, ktora sie tu udziela ![]() po co mi push up, jak mam juz biust ![]() juz po fakcie, cycki sa ze mna. ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
pozdrawiam
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-04-29 o 18:28 |
||
|
|
|
#835 |
|
Przyczajenie
|
A mnie to chyba nikt nie zauwaza
![]() troche przykro
|
|
|
|
#836 |
|
Wtajemniczenie
|
a w czym problem? o co chodzi
|
#837 |
|
Rozeznanie
|
Macerata, to zauważ również, że nie mam już nikogo na liście przyjaciół. Wykasowałam swoje albumy więc i nie ma czego szukać w moim profilu, a uznałam, że nie będę gapiem, co to sam nic nie pokazuje a innych podgląda, więc stąd taka decyzja. Nie wiem skąd ten Twój atak na moją osobę, ale ok - myśl co chcesz. Możesz nie czytać tego, co piszę. Mam dość szarpaniny na dziś.
Carmen, bo ja nie bardzo kumam, o co chodzi z tymi oznaczeniami i tylko wielkość żelka jestem w stanie z tego odczytać Ja mam inne żelki.
|
#838 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#839 |
|
Przyczajenie
|
Witaj Agnes! Ciesze sie ze wkoncu ktos
Ogolnie to chcialam sie przywitac, moze tez zaprzyjaznic i pytalam czy ktoras moze z Was Laseczki ma piersi pod falda skorna? Tez pytalam o oznaczenia na gwarancji.
|
#840 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chodzi ci o to,czy mamy ciecie w fajdzie piersiowym ![]() czy implant umieszczony pod gruczolem?
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.

i zakonczmy ta bezsesowna dyskusje no ogole 

400hp