|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Cytat:
![]() [QUOTE=stokrotka24;1891130 8] nie martw się, każdemu się gorsze dni trafiają, może akurat twój mąż ma taki teraz. A co do fochów faceta to oni tak mają (przynajmniej mój), że jak sie już wkuży to potem niechce nic razem robić. Przejdzie mu i będzie dobrze Cytat:
no to zaszalałas podobaja mi sie pierwsze i ostatnie Cytat:
pamietaj, ze po burzy zawsze wychodzi słonce Cytat:
|
|
#2462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() albo tak jak mówisz w ogóle bolerka nie ubierać i ostrą czerwień na nogi ubrać + biużu. i torebka. |
||
|
|
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to najważniesze Wazne by każda czuła sie przy swoim męzu szczęsliwa i wyjątkowa |
|
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo romantycznie India
i kazdej z nas tego życze
Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2010-04-29 o 15:01 |
|
|
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
no skoro pisze, że ona tam z jedynym... a mąż pyta gdzie to było, to chyba nie on w tym uczestniczył?
Przyłączam się do frakcji pożeraczy czekolad rzadko mi się to zdarza, ale jeśli już, to wolę raz a porządnie niż podjadac coś pół dnia
|
#2466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
szpile peep toe czerwone, czerwona bransoleta, czerwone korale i czerwona torebka- ani troche nie przypominałam panny młodej
|
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2010-07-24 o 00:48 |
|
|
|
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słodko mi
|
|
|
|
|
#2469 | |||
|
Zakorzenienie
|
8 stron nadrabiania
raptem mnie nie było 9 h a już tyle zaległych plot ![]() Cytat:
![]() Daysy85 bądź dobrej myśli i nie dołuj nam się tu! ![]() Cytat:
także na całowaniu by się nie skończyło ![]() Cytat:
może dlatego, że ja mam zawsze racje
|
|
#2470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mykam bo zaraz bedzie TŻ Miłego popołudnia smacznego obiadku i romantycznego wieczorku z mężulkami ![]() BZYK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2010-04-29 o 15:08 |
|
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
myślę nad chabrowym, albo ostrym różem, albo tym turkusem. potem chcę ubrać szarą sukienkę, więc te dodatki mogłyby zostać
|
|
|
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymaj się Kochana ![]() mykam bo mężulek zaraz przyjdzie muszę mu coś kupić słodkiego i herbatkę zrobić![]() BZYK!!! |
|
|
|
|
#2473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow u nas jest róznie ale ostatnio jak musiałam to zastosowac to miałam @
|
|
|
|
|
#2474 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za pocieszenie Cytat:
|
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też jestem uzależniona od czekolady, ciastka wafelki mogą leżeć, czekoladę mogę pochłonąć całą, tak jak pudełko ptasiego mleczka - takie moje uzależnienia. A ja właśnie dałam sobie wycisk fizyczny, cała jestem mokra, idę zaraz się wykompiusiać, wypeelingować i sobie paznokcie na czerwono walnę
|
|
|
|
|
#2476 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo praca, albo on robi coś przy domu itp... film oglądamy(bardzo rzadko) koło 22 dopiero a wychodzić... A Ty swojego troszczkę postrasz i rób się na bóstwo, tak aby był zazdrosny, kokietuj innych, niech się stara!! ![]() Cytat:
ja bym nie miała aż tyle czasu na to rzodkiewki mi się wybiły ![]() anika222 tak!!! masz tak rządzić w domu!! kobita z jajami!!! moja krew![]() Cytat:
Sysunia_d współczuje Ci tych nerwów w uk myszka_maj ekstra ciuchy!!! jeszcze 2 strony i skończę nadrabiać...
|
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale widzę, że się stara... ja też się staram nie być straszną zołzą
|
|
|
|
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczerze? utłukła bym za biała lub ecru
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-05-24 o 18:38 |
|
|
|
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze potzrebuje czasem wyrwac sie z tego domu... sama nie wiem. Caly czas sobie tłumacze, ze to przez to, że mieszkamy z moimi rodzicami, mnie tez to przytłacza. Z moim ojcem ciezko jest sie dogadac i nie tylko ja mam ten problem, moj TZ rowniez i sam tez mi mowił, ze to przez to czesto ucieka "do siebie"Ale mnie to po prostu irytuje, nie znosze jego humorów, gdy jest takim "mrukiem" wlacza mi sie taka czerwona lampeczka, bo wtedy TZ przypomina mi mojego i swojego ojca(a to nic dobrego). Wkurza mnie to, że jest dobrze jak tylko ona ma na to ochote... ech nie wiem jak to wytłumaczyc Nie moge sie doczekac az zamieszkamy w swoim domeczku i jezeli nadal tak bedzie to zaczne sie martwic na poważnie, bo ja tego nie wytrzymam.
|
|
#2480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluje ![]() Cytat:
Świadkowa przegięła, ale ja świadkową nie będę i chce kolorowe dodatki. Poza tym okropna suknia |
||
|
|
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochane, ja się będę zbierać pomału z pracy, odezwę się dopiero w czwartek, po powrocie z nad morza, bo pewnie wcześniej nie będę miała dostępu do neta. Już się boje tego nadrabiania, które mnie czeka, pół dnia w pracy będę miała z głowy ![]() Kochane udanego weekendu, odpocznijcie, wybawcie się, miejscie dobry czas, Rybulka, poczekaj na mnie z porodem! ![]() Jadę się wakacjować! Do czwartku!
|
|
#2483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo na tych pierwszych zdjeciach było zbyt jasno.---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
duuuuużo słoneczka i udanego wypoczynku
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-05-24 o 18:37 |
|
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaraz kończe pracę i zabieram męża na lody, albo gofry...
![]() |
|
|
|
#2486 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaczyna wszystko wychodzić po Twojej myśli też bym chciała aby u nas zaczęło się tak układać... ![]() Cytat:
Cytat:
dwoma to już się nasycę ![]() strippi super wiadomość z mieszkaniem!! sysunia śliczne buciczki!! mój gust hihihi albo mi się coś zmieniło albo nie wiem, bo zauważyłam, że dużo z Was ma taki sam gust jak ja mi się nic wiecznie nie podoba, a teraz coraz częściej jestem na TAK hihi ![]() Cytat:
jestem w szoku! dla mnie moje codzienne 2 km w tę i z powrotem to dużo Mi sen pomaga na zbity humor. Nie zadręczaj się ![]() baja86 śliczna kiecka! Tylko właśnie trochę za biała... może w tej pójdziesz na poprawiny, a na ślub coś jeszcze wykombinujesz?? ja też będę musiała pomyśleć o czymś, ślub nas czeka w czerwcu przymusowy znajomego Andrzeja no i trzeba iść. Wystarczy, że jedno juz odmówiliśmy... Ale skąd tu znów kasę wytrzepać ![]() A sukienki mam czarną i czerwoną. Czarna mi się nie podoba, a czerwona była troszkę luźna - ta z wesela poprawinowego. Poza tym nie opalam się, to będę blado wyglądać do niej :/ muszę coś na 'czasie kupić' a ta stronka z której Ty kupiłaś jest świetna ![]() anika222 ta babka to przegięcie!!!!
|
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Suknia jest przepiękna, kolor jest jaki jest, ale trudno, już za późno, kupię kolorowe dodatki i będzie cacy Inne się nie przejmują ubierając jasne stroje na wesele, to co ja się będę przejmowac![]() aaa to pomyliłam, nie mniej jednak suknia fatalna i nie ubrała bym takiej. Gdyby ta moja była długa to bym ją odesłała, bo nie chciałabym przykrości młodej robić, robiąc za jej kopie |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
My juz po szczepieniu. Polusia wazy 5750g, lekarka powiedziala, ze podwoila wage urodzeniowa wiec idealnie
No i jedziemy caly czas na piersi, dopiero po 5tym miesiacu slocziki![]() Laseczki tym co glosuja bardzo dziekuje a pozostale laski zachecam ![]() Tyle nabazgralyscie, ze nie wiem kiedy nadrobie... Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2010-04-29 o 16:05 |
|
|
|
#2489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że postawisz na swoim, a mąż będzie tańczyć 'jak mu zagrasz' ![]() Takie nie widzenie się 24 h też jest dobre, ale po tyg już tęsknota heh chociaż jak mój wyjeżdżał w delegacje, to dopiero po 2 miesiącach zaczęłam tęsknić, bo miałam go serdecznie dość ![]() domi7ks Pola to już duży klopsik a jak się zachowywała podczas szczepienia?? nie płakała?
|
|
#2490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest impreza, disco człowiek tam idzie sie troche rozluznic to, ze ty sluchasz jakies wscieklej muzyki a sory dla mnie to jest kicz a nie muzyka, dla mnie metal to jest chlam wiec nie wypowiadaj sie na temat kiczowatych imprez, w ogole zastanawiam sie co ty tu robic, Twoja obecnosc nie tylko wkurza, ale irytuje pytanie dotyczylo czegos innego a nie "isc czy nie isc" pojde
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.

chwale sie 

cenna rada 

u weterynarza okazało się że kotka ma ponad 40 stopni gorączki i prawdopodobnie oberwała w walce w łapę. Bo ma dziurę jak po pazurze w tej spuchniętej łapce. Dostała 3 zastrzyki, ale była dzielna i nie drapała ani nie gryzła, aż wet się dziwił że ona taka spokojna. Bo pamięta jak na sterylkę ją przywiozłam jak wydrapała mnie, moją mamę, żonę weta i jego samego 

raptem mnie nie było 9 h a już tyle zaległych plot 

albo praca, albo on robi coś przy domu itp... film oglądamy(bardzo rzadko) koło 22 dopiero
moze potzrebuje czasem wyrwac sie z tego domu... sama nie wiem. Caly czas sobie tłumacze, ze to przez to, że mieszkamy z moimi rodzicami, mnie tez to przytłacza. Z moim ojcem ciezko jest sie dogadac i nie tylko ja mam ten problem, moj TZ rowniez i sam tez mi mowił, ze to przez to czesto ucieka "do siebie"Ale mnie to po prostu irytuje, nie znosze jego humorów, gdy jest takim "mrukiem" wlacza mi sie taka czerwona lampeczka, bo wtedy TZ przypomina mi mojego i swojego ojca(a to nic dobrego). Wkurza mnie to, że jest dobrze jak tylko ona ma na to ochote... ech nie wiem jak to wytłumaczyc 

jestem w szoku! dla mnie moje codzienne 2 km w tę i z powrotem to dużo