|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Wlasnie przyszla dluuga poducha 190 z allegro... kurcze miala byc z dolu biala z gory ecru.. a przyszla zolta z misie ksiezyce gwiazdki i chmurki..
Zla nie jest, a i tak mama mi poszewke uszyje ale kurcze jakim cudem? skoro takich wzorow nie mieli do wyboru nigdzie, ani nie bylo inf ze tych 2kolorowych nie ma, ani nawet po zakupie nikt nie napisal nic.. troche sie "wkurzylam" ale tylko troche i napisalam do nich maial ciekawe co odpisza...
|
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Jeju chwile człowieka nie ma i klepiecie jak głupie
Link mam w podpisie...Ja tam się ciuchlandów nie wstydzę, zwłaszcza tego co jest u mnie na osiedlu, super rzeczy można wynaleźć... ja jestem bardzo zadowolona. Mam masę zdjęć rzeczy do sprzedaży, ale czekam na czytnik kart, pewnie dopiero po weekendzie przyjdzie i wtedy będę szaleć z wystawianiem aukcji... narazie takie popierdółki wystawiłam... nic ciekawego nie ma, bo po Łucji rzeczy odkładam w większości A tak wogóle to moje dziecię znowu pojechalo na chałupy, wraca dopiero jutro wieczorem Więc będzie czas wolny do pisania
|
|
|
|
#303 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Odpisali z allegro: Bardzo Panią przepraszam, ktoś musiał sie pomylić przy pakowaniu. jeśli Pani chce możemy wymienić poduszę na całą ecru. proszę do nas odesłać złą poduszkę a my wyślemy Pani właściwą i zwrócimy koszty przesyłki. Jeszcze raz bardzo przepraszam za nieuwagę naszego pracownika. Pytanie jest czy poduszka jest taka sama mimo innego koloru czy zupelnie inna? Kijać kolor.. Chcialam ecru zeby przez poszewke nie przeswitywal ale tak moze byc. |
|
|
|
|
#304 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to teraz niech w domku spokojnie odpoczywawiolek dobrze, ze z tym kompem wszystko ok. Nam rok temu wysiadl komputer tuz przed dlugim weekendem, to nie wiedzielismy, co ze soba zrobic haha Nie ma to jak uzaleznienie od netuLilka super zakupy ![]() aniaa witaj z powrotem, a z tym nadrabianiem to daj spokoj. nie da rady anoxa trzymam kciuki ![]() za usg, czekamy na relacje
|
||
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
muszę się Wam przyznać, że coraz gorzej śpię.
Wszystko zależy od tego jak się ułożę Przekręcam się z boku na bok jak wieloryb... Mój biedny M co jakiś czas tylko pyta jak się czuję... aż mi go szkoda, bo też się nie wysypia |
|
|
|
#306 |
|
Raczkowanie
|
anuszka slodziutka ta bluza
idealnecialo moim zdaniem fajnie wyglada ta twoje fryzurka ,z twojego opisu o wiele gorsze sie wydawaly aniaa slicznie wygladasz w ciazy! I brzuszek taki malutki jak dla mnie. hd ja mam taki sam problem z przekrecaniem ,ciekawe co bedzie pozniej .. Zuziunia Wracaj do nas z tego szpitala! U nas zaczely sie wyprzedaze kolekcji wiosennej ,mase ciuszkow kupilam malemu w H&M. Nie moglam sie powstrzymac i bylam tam wczoraj i dzis 2 razy Wszystko od 5 do 25zl. Kupilam tez ubranka chrzesniakowi ,ale okazalo sie ,ze on ma juz rozm. 92 ,a ja kupilam na 84. No nic bedzie wiecej ciuszkow dla mojego synka ,a chrzesniakowi jeszcze cos jutro kupie. Zaraz sobie robie zapiekanke :bagietka ,pomidorek i ser zolty.
Edytowane przez żabka19 Czas edycji: 2010-04-29 o 15:03 |
|
|
|
#307 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() poza tym teraz mam juz 1,5 cm odrosty i nie wyglada to zachęcająco :P ale opisze Ci mialam tak dość gęsto blond pasemka, wiec fryzjerka mi na co drugim blond zrobiła tylko jasny odrost, a na tym gdzie byly z odrostami na całości położyła czekoladową farbę - pięknie się zafarbowały i efekt był taki, że poprostu mniej blondów miałam i taki 2-kolorowy balejage mi wyszedł jakoś lubię siebie w ciut ciemniejszej wersji ![]() oo mam fotki slubne mniej wiecej z tymi kolorkami - wejdz sobie moze na moja Klase i zobacz? tylko cholerka tam mialam pokrecone mocno wiec nie bardzo widac efekt a co do USG to ja wlasnie mysle, zeby zapisac sie na 4d tydzien przed porodem, zeby mi powiedzieli czy dziecko nie jest owinięte pępowiną... bo na tym płaskim nie zawsze widzą dobrze, a na 4D wszystko widać bo kolorem można te pępowinki podświetlić jakoś mam obsesję co to tego owijania się dzieciaczkow bo połowa moich znajomych miala takie przypadki i naturalny porod kończył sie cesarką bo dzieciątko sie dusiło ![]() ta moja znajoma, ktora rodzi teraz w czerwcu wlasnie tez ma taki plan, żeby przed samym porodem iść na 4D tylko w sprawie pępowiy - wiec papuguję sobie od niej niektore pomysły :P pytala juz lekarza, to powiedział że jak na sprawdzenie pępowiny przed porodem i zadne inne opisy to 40 zł takie USG będzie ją kosztowało... chyba warte te pieniądze spokoju jaki da mi to badanie.. |
|
|
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez zle spie... i boli mnie brzuch jak sie przewracam, tzn. tak dziwnie ciagnie...
|
|
|
|
#309 |
|
Zadomowienie
|
anuszka, hd a mnie bola biodra, wiec musze co jakis czas sie przekrecac. Chyba kosci biodrowe sie rozciagaja, tak sobie to tlumacze...No i poduszka miedzy nogami to mus teraz
|
|
|
|
#310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#311 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj kupilam koszule do szpitala (niby nie potrzebuje, ale wole w swojej jednak, bo te szpitalne maja piekne rozciecie z tylu
) i stanik do karmienia. I taki jak dokladnie chcialam czyli usztywniany, bo ja miekkich nie nosze Takze chyba jestem gotowa do szpitala. Co nie znaczy, ze jeszcze sie wybieram haha
|
|
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, pranko się wyprało... powieszę je tylko, skończę pisać kawałek pracy i lecę pozałatwiać co mam do załatwienia... by wrócić i pisać dalej
|
|
|
|
#313 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
idealne mi się bardzo podobasz! Ja dziś mam dzień pełen wrażen... najpierw u dentysty, to wiadomo stres; potem u weta, znów stres! okazalo się, że pisul ma babeszioze ![]() Pobrali mu wymaz krwi z ucha i pod mikroskopem krew oglądali, ja też widziałam... Potem biedakowi jeszcze 3 zastrzyki dali, z czego 2 byly bolesne i piszczał... a ja się jak przy dziecku nastresowałam...Teraz jeszcze jutro i pojutrze powtorka z rozrywki :/ Wet powiedziała, że jeden na 100 przypadków nie chce sie leczyć i pies zdycha... ale mam nadzieje, że mój się wyleczy, bo ma dopiero początkowe stadium (choroba tylko w 10% zainfekowała krew). Chlercia raz się zdażyło i już!!! Na dodatek jak wróciłam, to sie zorientowalam, że zamrażalnik był otwarty i to całą noc najprawdopodobniej, bo wczoraj wieczorem wyciągalam lody a potem już go nie otwierałam. Są ogromne zlodowacenia i musze go rozmrażać teraz... brrr... Jedyne pocieszenie, to przyjechał kurier z piżamkami i szlafrokiem Są super! Nic mi cycochy nie wystają Jedna z nich mogłaby być dłuższa ale przecież i tak się chodzi w szlafroku... |
|||
|
|
|
#314 |
|
Zadomowienie
|
idealnecialo a mnie sie Twoja fryzura bardzo podoba
No już większości zrobiłam, poukładałam rzeczy małej, posprzątałam łazienkę i pokój, zrobiłam 3 prania w tym jedno ręcznie, rozwiesiłam je, posprzątam po obiedzie (dobrze, że robić nie musiałam bo był wczorajszy) a zaraz jedę na zakupy bo jutro to może być pełno ludzi. ola_k11 biedny piesiulek
http://www.suwaczki.com/tickers/ug37df9h12fl2n2e.png 29tc - 1230g 33tc - 1919g 37tc - 2538g 40t3d - 3440g, 54cm http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png Edytowane przez Misiulka1 Czas edycji: 2010-04-29 o 15:20 |
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
wylicytowałam druga bluze
![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1012003224 Nie tak fajna jak ta pierwsza, ale też mi się podoba
|
|
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane jak byście chciały to mogę w ciuchlandzie popatrzeć za takimi małymi rzeczami... bo nieraz przepiękne bluzy, spodnie i inne paści się trafiają, ale nie biorę bo mam wszystko po Łucji... dzisiaj np jest wszystko po 4zł... w sumie jak by się trafiło to wezmę i może akurat któraś by coś chciała
|
|
|
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- tak, biodra też czuję |
|
|
|
|
#318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() maz ok. dzisiaj zdjelismy szwy wiec juz wogole mu lepiej. wiadomo ze troche jeszcze boli. chcemy juz do domu tylko. mam nadzieje ze w sobote uda nam sie jechac juz naszym autem... |
|
|
|
|
#319 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj przyjechalismy do moich rodzicow i mam nadzieje ze stad to juz do domku pojedziemy.
|
|
|
|
|
#321 |
|
Zadomowienie
|
niezawsze no właśnie przeklęte cholerstwa te kleszcze! mój to przecież domowy psiak jest, nawet na kanapę wskakuje (jak TŻ nie patrzy
) i pierwszy raz miał kleszcze i juz załapał to cholerstwo!ale chyba się lepiej już czuje, bo właśnie zajrzał do miski i coś je anuszka śliczne te bluzy! a ja dziś tez poszłam do ciuchlandu i wyszperałam jedne ogrodniczki kremowe i dwie pary spodenek zapłaciłam 23 zł...dla siebie nigdy nic nie umiem znaleść ale dla dzidzi spodenki są fajne, kaftaniki i body były bardziej sprane i zniszczone więc nic nie brałam z tego... oooo własnie psina przyniosła mi sznurek do zabawy |
|
|
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- ja to samo
|
|
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
piszę i piszę
![]() Rozkręciłam się a tu czas na spacer z psiakiem. Za chwilkę wróci też M i będziemy się zbierać do SR
|
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
ja ide 7 maja to bedzie 30tc i 5 dni
![]() idealneciało nie kombinuj jest naprawde dobrze kociamborek, alguien ola za pieskaja mam taka funkcje w zamrazalniku ze pika jak jest otwarty ponad minute...nie raz jak cos wkladam to w trakcie zamykam bo wiem ze za chwile bedzie piszczec hehe.... super, ze piżamki pasują dobrze ze nie sa za długie bo potem do kontroli jak znalazl tym bardziej ze masz szlafrok ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- hd narobiłaś mi smaka na kawusię inkę twoje szczęście że mam ![]() anuszka ta bluza też fajna |
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra ja już jestem, na dworze przepięknie... cieplutko, nawet za bardzo... a co to będzie jak przyjdą upały oj oj oj
Ja własnie zjadłam rożka truskawkowego, do zamrażalnika wrzuciłam klasyczne karmi... poza tym w ciuchlandzie kupiłam Łucji dwie bluzeczki, jescze potrzebowałabym ze dwie zwykłe, gładkie na długi rękaw.... ale to przy okazji, jak coś się trafi, nic na siłe
|
|
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#327 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Program studiów się nie zmienia,tylko pytanie czy ewentualnie wykażą dobrą wolę... Dzisiaj miałam tam jechać i rozmawiać,ale TŻta zatrzymali w pracy,bo miał kontrolę i nie zdążyłam,a sama boję się jechać,bo nie czuję się na tyle dobrze,a to nie dość,że nerwy to i spory spacer pod górkę by mnie czekał ![]() A ja się zagapiłam i ktoś kupił śliczne spodenki,które obserwowałam za 1zł zanim zalicytowałam Cytat:
![]() Cytat:
![]() A brzusio śliczny zgrabniutki ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#328 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
aniaa- ty chudzinko pięknie wyglądasz![]() Cytat:
nic bym nie zmienila![]() Ja jestem padnieta, boli mnie mocno glowa dzis Zamowilam sobie saltke grecka, zaraz mi przywioza, mialam ochote na jakies wazywa, jutro zrobie sobie to spaghety z brokulami
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|||
|
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#330 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

ciekawe co odpisza...

Link mam w podpisie...

mysle ze powinnas osobiscie isc do dziekana