Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-29, 14:35   #301
idealnecialo
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

Wlasnie przyszla dluuga poducha 190 z allegro... kurcze miala byc z dolu biala z gory ecru.. a przyszla zolta z misie ksiezyce gwiazdki i chmurki..
Zla nie jest, a i tak mama mi poszewke uszyje ale kurcze jakim cudem? skoro takich wzorow nie mieli do wyboru nigdzie, ani nie bylo inf ze tych 2kolorowych nie ma, ani nawet po zakupie nikt nie napisal nic.. troche sie "wkurzylam" ale tylko troche i napisalam do nich maial ciekawe co odpisza...
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 14:39   #302
bassienkaw
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

Jeju chwile człowieka nie ma i klepiecie jak głupie Link mam w podpisie...
Ja tam się ciuchlandów nie wstydzę, zwłaszcza tego co jest u mnie na osiedlu, super rzeczy można wynaleźć... ja jestem bardzo zadowolona. Mam masę zdjęć rzeczy do sprzedaży, ale czekam na czytnik kart, pewnie dopiero po weekendzie przyjdzie i wtedy będę szaleć z wystawianiem aukcji... narazie takie popierdółki wystawiłam... nic ciekawego nie ma, bo po Łucji rzeczy odkładam w większości

A tak wogóle to moje dziecię znowu pojechalo na chałupy, wraca dopiero jutro wieczorem Więc będzie czas wolny do pisania

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 14:41   #303
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
wariatka

na tych ostatnich grzywka jest inaczej chyba przeczesana i wydaje mi sie ok mi sie podoba
ze niby ja? no przeciez boooska jestes! i to juz 30 tydz!

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Odpisali z allegro:

Bardzo Panią przepraszam, ktoś musiał sie pomylić przy pakowaniu. jeśli Pani chce możemy wymienić poduszę na całą ecru. proszę do nas odesłać złą poduszkę a my wyślemy Pani właściwą i zwrócimy koszty przesyłki. Jeszcze raz bardzo przepraszam za nieuwagę naszego pracownika.

Pytanie jest czy poduszka jest taka sama mimo innego koloru czy zupelnie inna?
Kijać kolor.. Chcialam ecru zeby przez poszewke nie przeswitywal ale tak moze byc.
Stary 2010-04-29, 14:43   #304
Alguien
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
Wrzucam fotke z wczorajszej wizyty nie za wyraźna ale co tam....
to po prawej to pępowina
sliczna dzidzia!!

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
Zuzię jutro wypisują do domu.
Nie ma skurczy, jutro zrobią jeszcze USG, ale w domu będzie musiała cały czas leżeć.
super wiesci to teraz niech w domku spokojnie odpoczywa

wiolek dobrze, ze z tym kompem wszystko ok. Nam rok temu wysiadl komputer tuz przed dlugim weekendem, to nie wiedzielismy, co ze soba zrobic haha Nie ma to jak uzaleznienie od netu

Lilka super zakupy

aniaa witaj z powrotem, a z tym nadrabianiem to daj spokoj. nie da rady jak tam maz?

anoxa trzymam kciuki za usg, czekamy na relacje
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 14:45   #305
hd2005
Zakorzenienie

muszę się Wam przyznać, że coraz gorzej śpię.
Wszystko zależy od tego jak się ułożę
Przekręcam się z boku na bok jak wieloryb...
Mój biedny M co jakiś czas tylko pyta jak się czuję... aż mi go szkoda, bo też się nie wysypia

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 14:51   #306
żabka19
Raczkowanie

anuszka slodziutka ta bluza
idealnecialo moim zdaniem fajnie wyglada ta twoje fryzurka ,z twojego opisu o wiele gorsze sie wydawaly
aniaa slicznie wygladasz w ciazy! I brzuszek taki malutki jak dla mnie.
hd ja mam taki sam problem z przekrecaniem ,ciekawe co bedzie pozniej ..
Zuziunia Wracaj do nas z tego szpitala!

U nas zaczely sie wyprzedaze kolekcji wiosennej ,mase ciuszkow kupilam malemu w H&M. Nie moglam sie powstrzymac i bylam tam wczoraj i dzis 2 razy Wszystko od 5 do 25zl. Kupilam tez ubranka chrzesniakowi ,ale okazalo sie ,ze on ma juz rozm. 92 ,a ja kupilam na 84. No nic bedzie wiecej ciuszkow dla mojego synka ,a chrzesniakowi jeszcze cos jutro kupie.
Zaraz sobie robie zapiekanke :bagietka ,pomidorek i ser zolty.

Edytowane przez żabka19
Czas edycji: 2010-04-29 o 15:03
żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 14:51   #307
pilotka f16
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
No wlasnie gorzej z tymi kolejkami to pewnie musialabym sporo poczekac a kolo 40stego to nie wiem czy by sie oplacalo jeszcze.. wtedy dzidzius dopiero zakryty moze byc niezle..

Hmm a jak na tej drugiej polowie zrobilas pol czekolady to ajk sie zachowaly te blond? sciemnialy fajnie? Myslalam wlasnie o mieszance pasemek innego koloru miedzy te i czesciowo na te..
MAsz moze zdjecia tego misz maszu?
no wlasnie nie bardzo mam fotke a mąż w delegacji i nie bardzo jak mam sfocić
poza tym teraz mam juz 1,5 cm odrosty i nie wyglada to zachęcająco :P
ale opisze Ci
mialam tak dość gęsto blond pasemka, wiec fryzjerka mi na co drugim blond zrobiła tylko jasny odrost, a na tym gdzie byly z odrostami na całości położyła czekoladową farbę - pięknie się zafarbowały
i efekt był taki, że poprostu mniej blondów miałam i taki 2-kolorowy balejage mi wyszedł
jakoś lubię siebie w ciut ciemniejszej wersji

oo mam fotki slubne mniej wiecej z tymi kolorkami - wejdz sobie moze na moja Klase i zobacz? tylko cholerka tam mialam pokrecone mocno wiec nie bardzo widac efekt

a co do USG to ja wlasnie mysle, zeby zapisac sie na 4d tydzien przed porodem, zeby mi powiedzieli czy dziecko nie jest owinięte pępowiną...
bo na tym płaskim nie zawsze widzą dobrze, a na 4D wszystko widać bo kolorem można te pępowinki podświetlić jakoś mam obsesję co to tego owijania się dzieciaczkow bo połowa moich znajomych miala takie przypadki i naturalny porod kończył sie cesarką bo dzieciątko sie dusiło
ta moja znajoma, ktora rodzi teraz w czerwcu wlasnie tez ma taki plan, żeby przed samym porodem iść na 4D tylko w sprawie pępowiy - wiec papuguję sobie od niej niektore pomysły :P
pytala juz lekarza, to powiedział że jak na sprawdzenie pępowiny przed porodem i zadne inne opisy to 40 zł takie USG będzie ją kosztowało... chyba warte te pieniądze spokoju jaki da mi to badanie..
pilotka f16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 15:05   #308
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Mój biedny M co jakiś czas tylko pyta jak się czuję... aż mi go szkoda, bo też się nie wysypia
ja tez zle spie... i boli mnie brzuch jak sie przewracam, tzn. tak dziwnie ciagnie...
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 15:10   #309
Alguien
Zadomowienie

anuszka, hd a mnie bola biodra, wiec musze co jakis czas sie przekrecac. Chyba kosci biodrowe sie rozciagaja, tak sobie to tlumacze...No i poduszka miedzy nogami to mus teraz
Stary 2010-04-29, 15:12   #310
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
anuszka, hd a mnie bola biodra, wiec musze co jakis czas sie przekrecac. Chyba kosci biodrowe sie rozciagaja, tak sobie to tlumacze...No i poduszka miedzy nogami to mus teraz
Muszę też spróbować z tą poduchą, bo widzę, że sporo dziewczyn zachwala
Stary 2010-04-29, 15:14   #311
Alguien
Zadomowienie

Wczoraj kupilam koszule do szpitala (niby nie potrzebuje, ale wole w swojej jednak, bo te szpitalne maja piekne rozciecie z tylu ) i stanik do karmienia. I taki jak dokladnie chcialam czyli usztywniany, bo ja miekkich nie nosze Takze chyba jestem gotowa do szpitala. Co nie znaczy, ze jeszcze sie wybieram haha
Stary 2010-04-29, 15:14   #312
bassienkaw
Zakorzenienie

Dobra, pranko się wyprało... powieszę je tylko, skończę pisać kawałek pracy i lecę pozałatwiać co mam do załatwienia... by wrócić i pisać dalej

Stary 2010-04-29, 15:16   #313
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
sms od zuziuni!!!!

"hej jutro mnie wypisuja, nawet mogli by dzisiaj. Skurczow brak. Czuje sie ok wiec zostaje lezenie w domu. Zrobia usg jutro jeszcze."
super

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
przeżyłam dzisiaj prawie zawał heheh
bo zostawiłam kompa w nocy włączonego, rano tż wstaje i mówi, że wyłączony i nie da się włączyć ;/
i się przestraszyłam, że może zasilacz i czy nie spalił płyty głównej albo co i jak ja będe żyć bez wizażu ?
a nie ma kasy na nowego kompa.
ale odkurzyłam go i śmiga
może poprostu kurz powłaził, nie wiem no mam nadzieje, że się nie zepsuje bo ja bez neta to jak bez ręki

ide na spacer bo pięknie nie piszcie za duzo
rozbawilaś mnie

Cytat:
Na miłe powitanie dnia.. mój dzisiejszy pluszaczek łazienkowy...
(przed chwilą popłyną z prądem..)

Polecam zrobic POWIĘKSZENIE
o Boże!!! na widok zdjęcia już mam gęsią skórę. Ja to się tego dziadostwa tak boję, że jak tylko coś mi do mieszkania wlezie, to cały blok mnei słyszy i siedzę na krześle po turecku aż go ktoś zabije... kiedyś byłam sama w domu i czekałam na kogoś aż przyjedzie z pracy 3 h!!!

idealne mi się bardzo podobasz!

Ja dziś mam dzień pełen wrażen... najpierw u dentysty, to wiadomo stres; potem u weta, znów stres! okazalo się, że pisul ma babeszioze
Pobrali mu wymaz krwi z ucha i pod mikroskopem krew oglądali, ja też widziałam... Potem biedakowi jeszcze 3 zastrzyki dali, z czego 2 byly bolesne i piszczał... a ja się jak przy dziecku nastresowałam...
Teraz jeszcze jutro i pojutrze powtorka z rozrywki :/
Wet powiedziała, że jeden na 100 przypadków nie chce sie leczyć i pies zdycha... ale mam nadzieje, że mój się wyleczy, bo ma dopiero początkowe stadium (choroba tylko w 10% zainfekowała krew).
Chlercia raz się zdażyło i już!!! Inne psy łapią dziesiątki i nic im nie jest...
Na dodatek jak wróciłam, to sie zorientowalam, że zamrażalnik był otwarty i to całą noc najprawdopodobniej, bo wczoraj wieczorem wyciągalam lody a potem już go nie otwierałam. Są ogromne zlodowacenia i musze go rozmrażać teraz... brrr...

Jedyne pocieszenie, to przyjechał kurier z piżamkami i szlafrokiem Są super! Nic mi cycochy nie wystają Jedna z nich mogłaby być dłuższa ale przecież i tak się chodzi w szlafroku...
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 15:18   #314
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

idealnecialo a mnie sie Twoja fryzura bardzo podoba
No już większości zrobiłam, poukładałam rzeczy małej, posprzątałam łazienkę i pokój, zrobiłam 3 prania w tym jedno ręcznie, rozwiesiłam je, posprzątam po obiedzie (dobrze, że robić nie musiałam bo był wczorajszy) a zaraz jedę na zakupy bo jutro to może być pełno ludzi.
ola_k11 biedny piesiulek

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png

Edytowane przez Misiulka1
Czas edycji: 2010-04-29 o 15:20
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 15:18   #315
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

wylicytowałam druga bluze

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1012003224

Nie tak fajna jak ta pierwsza, ale też mi się podoba
Stary 2010-04-29, 15:25   #316
bassienkaw
Zakorzenienie

Kochane jak byście chciały to mogę w ciuchlandzie popatrzeć za takimi małymi rzeczami... bo nieraz przepiękne bluzy, spodnie i inne paści się trafiają, ale nie biorę bo mam wszystko po Łucji... dzisiaj np jest wszystko po 4zł... w sumie jak by się trafiło to wezmę i może akurat któraś by coś chciała

Stary 2010-04-29, 15:28   #317
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
ja tez zle spie... i boli mnie brzuch jak sie przewracam, tzn. tak dziwnie ciagnie...
no własnie, mam takie samo uczucie

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
tak, biodra też czuję

Stary 2010-04-29, 15:52   #318
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
aniaa witaj z powrotem, a z tym nadrabianiem to daj spokoj. nie da rady jak tam maz?
nie ma szns nadrobic
maz ok. dzisiaj zdjelismy szwy wiec juz wogole mu lepiej. wiadomo ze troche jeszcze boli. chcemy juz do domu tylko. mam nadzieje ze w sobote uda nam sie jechac juz naszym autem...
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 15:55   #319
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:

siedzimy dalej u rodzicow auto moze bedzie jutro. mam nadzieje bo jesli nie to wezmiemy auto od mojego taty i jedziemy do domu bo juz prawie miesiac nas nie ma. mamy dosc

no i wrzucam wam fotke. to my, pelne 30 tygodni
No sliczna mama i brzusio tez. Wspolczuje miesiac po za domem okropnosc, ja bym nie wytrzymala. Dla mnie 2 tygodnie wakacji to za dlugo a co dopiero u rodzicow a u tesciow to ju w ogole. Dobrze, ze wracacie juz.

Cytat:
Wiem wiem ze nie ma najgorzej, bo pewnie tka powiecie. Tył supcio, tylko ta grzywa...

Dwa ostatnie sa dzisiejsze (jakos z gory mam balagan w tych wlosach :/ ), reszta wczorajsza.
Idealne super te pasemka nie zmieniaj ich na razie.

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość

Ja dziś mam dzień pełen wrażen... najpierw u dentysty, to wiadomo stres; potem u weta, znów stres! okazalo się, że pisul ma babeszioze
Pobrali mu wymaz krwi z ucha i pod mikroskopem krew oglądali, ja też widziałam... Potem biedakowi jeszcze 3 zastrzyki dali, z czego 2 byly bolesne i piszczał... a ja się jak przy dziecku nastresowałam...
Teraz jeszcze jutro i pojutrze powtorka z rozrywki :/
Wet powiedziała, że jeden na 100 przypadków nie chce sie leczyć i pies zdycha... ale mam nadzieje, że mój się wyleczy, bo ma dopiero początkowe stadium (choroba tylko w 10% zainfekowała krew).
Chlercia raz się zdażyło i już!!! Inne psy łapią dziesiątki i nic im nie jest...
To dobrze, ze tylko 10%, mojemu sasiadowi psu krew przetaczali bo tak duzo byla zainfekowana. Mam nadzieje, ze psina wyjdzie z tego bo z babeczioza nie ma zartow. C o do kleszczy to zalezy z jakiego sa regionu, bo u mnie np. bardzo wiele psow chorowalo na babeczioze a wcale czesto kleszczy nie lapalo.

Cytat:
wylicytowałam druga bluze

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1012003224

Nie tak fajna jak ta pierwsza, ale też mi się podoba
Fajne te rzeczy wylicytowalas

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 15:58   #320
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
No sliczna mama i brzusio tez. Wspolczuje miesiac po za domem okropnosc, ja bym nie wytrzymala. Dla mnie 2 tygodnie wakacji to za dlugo a co dopiero u rodzicow a u tesciow to ju w ogole. Dobrze, ze wracacie juz.
nas trafia po 10 dniach poza domem a my jezdzimy od jednych do drugich. jak rodzice meza dzialaja nam juz na nerwy to jedziemy do moich i na odwrot wczoraj przyjechalismy do moich rodzicow i mam nadzieje ze stad to juz do domku pojedziemy.
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 16:22   #321
ola_k11
Zadomowienie

niezawsze no właśnie przeklęte cholerstwa te kleszcze! mój to przecież domowy psiak jest, nawet na kanapę wskakuje (jak TŻ nie patrzy ) i pierwszy raz miał kleszcze i juz załapał to cholerstwo!
ale chyba się lepiej już czuje, bo właśnie zajrzał do miski i coś je a to dobry znak jest!

anuszka śliczne te bluzy!

a ja dziś tez poszłam do ciuchlandu i wyszperałam jedne ogrodniczki kremowe i dwie pary spodenek zapłaciłam 23 zł...
dla siebie nigdy nic nie umiem znaleść ale dla dzidzi spodenki są fajne, kaftaniki i body były bardziej sprane i zniszczone więc nic nie brałam z tego...

oooo własnie psina przyniosła mi sznurek do zabawy
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 16:27   #322
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
ja to samo

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość
jakoś mam obsesję co to tego owijania się dzieciaczkow
ja to samo

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 16:27   #323
hd2005
Zakorzenienie

piszę i piszę
Rozkręciłam się a tu czas na spacer z psiakiem.
Za chwilkę wróci też M i będziemy się zbierać do SR

Stary 2010-04-29, 16:31   #324
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
hmm a moj gin mnie wlasnie w 31 tc wysyła na badanie takie 4D -
ja ide 7 maja to bedzie 30tc i 5 dni
idealneciało nie kombinuj jest naprawde dobrze
kociamborek, alguien
ola za pieska
ja mam taka funkcje w zamrazalniku ze pika jak jest otwarty ponad minute...nie raz jak cos wkladam to w trakcie zamykam bo wiem ze za chwile bedzie piszczec hehe....
super, ze piżamki pasują
dobrze ze nie sa za długie bo potem do kontroli jak znalazl tym bardziej ze masz szlafrok

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

hd narobiłaś mi smaka na kawusię inkę twoje szczęście że mam
anuszka ta bluza też fajna

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 16:48   #325
bassienkaw
Zakorzenienie

Dobra ja już jestem, na dworze przepięknie... cieplutko, nawet za bardzo... a co to będzie jak przyjdą upały oj oj oj
Ja własnie zjadłam rożka truskawkowego, do zamrażalnika wrzuciłam klasyczne karmi... poza tym w ciuchlandzie kupiłam Łucji dwie bluzeczki, jescze potrzebowałabym ze dwie zwykłe, gładkie na długi rękaw.... ale to przy okazji, jak coś się trafi, nic na siłe

Stary 2010-04-29, 16:48   #326
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość

hd narobiłaś mi smaka na kawusię inkę twoje szczęście że mam :d
:d
Stary 2010-04-29, 16:50   #327
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Jeśli to jest jeden przedmiot, to czytałam w Waszym regulaminie, że mogą Ci go pozwolić zaliczać na następnym roku ( o ile dobrze zrozumiałam).
A jeśli weźmiesz tą dziekankę, to chyba było coś o tym, że na wniosek EWENTUALNIE mogą przepisać oceny z niektórych przedmiotów, pod warunkiem, że nie zmienił się program studiów itd...
No czyli mogliby mi pozwolić na warunek,ale to tylko w przypadku przedmiotów,które mają mniej niż 10 ECTS,a ten ma 16 i w takim przypadku zostaje powtarzanie roku Program studiów się nie zmienia,tylko pytanie czy ewentualnie wykażą dobrą wolę...
Dzisiaj miałam tam jechać i rozmawiać,ale TŻta zatrzymali w pracy,bo miał kontrolę i nie zdążyłam,a sama boję się jechać,bo nie czuję się na tyle dobrze,a to nie dość,że nerwy to i spory spacer pod górkę by mnie czekał

Cytat:
jestem wściekła, ktos przelicytował mój sweterek
A ja się zagapiłam i ktoś kupił śliczne spodenki,które obserwowałam za 1zł zanim zalicytowałam
Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
Zuzię jutro wypisują do domu.
Nie ma skurczy, jutro zrobią jeszcze USG, ale w domu będzie musiała cały czas leżeć.

Cytat:
farminko czytalam o twojej uczelni. to jakas paranoja. to mialas ze szpitala na te zajecia przepustke wziac czy co mysle ze powinnas osobiscie isc do dziekana

no i wrzucam wam fotke. to my, pelne 30 tygodni
Widać moja uczelnia jest tylko dla ludzi o końskim zdrowiu...
A brzusio śliczny zgrabniutki
Cytat:

Ale przeciez on jest kooooooochany! az musialam mu fotke strzelic.. ale kurcze trudno bylo go spluchac:/
Az obiadu potem w stanie nie bylam jesc.. gryy.. jakby taki pojawil sie w czasie kapieli!!!!!!! A akurat w brodziku sobie siedzial!
Ale paskuda. U nas też pełno pająków się przyplątuje,bo to domek,parter,a ja się tego brzydzę i boję jak nie wiem.W dodatku najczęściej siedzą właśnie pod prysznicem.U mnie to już rytuał,że przed każdą kąpielą dokładnie oglądam brodzik i wszystkie ściany.Kiedyś jeden mnie tak zaskoczył w trakcie prysznica i wyskakiwałam stamtąd z prędkością światła
Cytat:
Też tak mam
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 17:09   #328
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
sms od zuziuni!!!!

"hej jutro mnie wypisuja, nawet mogli by dzisiaj. Skurczow brak. Czuje sie ok wiec zostaje lezenie w domu. Zrobia usg jutro jeszcze."

no wkoncu cie do nas wypuszcza czekamy na was!!!!

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

dobra dziewczyny ja uciekam sie szykowac bo sie nigdy nie wygrzebie wlosy mam mokre dobrze ze w domu troszke ogarnelam nie piszcie za duzo
Super bardzo sie ciesze
Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
ale słodziak

zuziunia super ze wychodzisz

ja dzisiaj tez mam starsznie rozlazly dzien... leze jeszcze w lozku i jakos tylka nie chce mi sie w ogole ruszac a musze jechac do miasta

wklejam wam moj dzisiejszy brzuszek, 26t1d no i oczywiscie moja niunke tylko akurat ta fotka z usg jest taka nijaka, buziak od gory.
Śliczny

aniaa- ty chudzinko pięknie wyglądasz

Cytat:
Wiem wiem ze nie ma najgorzej, bo pewnie tka powiecie. Tył supcio, tylko ta grzywa...
Dwa ostatnie sa dzisiejsze (jakos z gory mam balagan w tych wlosach :/ ), reszta wczorajsza.
Mi się bardzo podobaja, sa piekne nic bym nie zmienila

Ja jestem padnieta, boli mnie mocno glowa dzis
Zamowilam sobie saltke grecka, zaraz mi przywioza, mialam ochote na jakies wazywa, jutro zrobie sobie to spaghety z brokulami
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 17:12   #329
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
niezawsze no właśnie przeklęte cholerstwa te kleszcze! mój to przecież domowy psiak jest, nawet na kanapę wskakuje (jak TŻ nie patrzy ) i pierwszy raz miał kleszcze i juz załapał to cholerstwo!
ale chyba się lepiej już czuje, bo właśnie zajrzał do miski i coś je a to dobry znak jest!
Super, ze je to naprawde dobry znak i najwazniejsze, ze pod opieka weta jest juz, bedzie dobrze zobaczysz

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 17:14   #330
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
oo mam fotki slubne mniej wiecej z tymi kolorkami - wejdz sobie moze na moja Klase i zobacz? tylko cholerka tam mialam pokrecone mocno wiec nie bardzo widac efekt
daj na pw link do nk. Ja sie nadal nie lapie ktora z nas jest ktora
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości