|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
Ja bym napisała, ze zepsuł mi się samochód Przyjechałam do szkoły po togę, przymierzyłam i tak jak myślałam, wyglądam jakbym ważyła 200 kilo. I ten biret biedny... Urwie mi się ten dzyndzel (fachowo nazywany kutasem ) stypendystka oczywiście musiała co chwilę latać do konserwatora i wymieniać togę, bo jedna za krótka druga jakaś inna itp. No matko, toga jak toga, nikt w niej nie będzie wygladał jak miss świata |
|
|
|
|
#3662 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Dzień dobry Żbiki ;*
Byłam w szkole, na angielskim, ogarnęłam się i zaraz będę się uczyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
masz chemię obczajoną, nie to co ja ![]() ![]() Wczoraj wypiłam z pół litra, dzisiaj to samo. Pękam Cytat:
a polski Ci się pewnie nie liczy, co? ![]() Cytat:
![]() Zapamiętam to irrefutable w ogóle muszę jakichś takich trudnych słówek więcej znaleźć dzisiaj się podłamałam po takim niby ustnym z babką od angielskiego (po raz pierwszy w tym roku szkolnym zrobiliśmy coś na R ), stwierdziła, że licho mówię
|
||||
|
|
|
#3663 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko że ja jak nie wypiję takiego napoju w ciągu dnia to już o 18 zasypiam na siedząco.---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Ciągle głodna jestem cały czas podjadam coś.
|
|
|
|
|
#3664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Justyna, to to, o czym mówiłyśmy na gadu. Trzeba posadzić miśka (maskotkę) na kanapie i przed nim ćwiczyć mówienie.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-04-29 o 17:09 |
|
|
|
|
#3666 |
|
BAN stały
|
Hej macie jakies arkusze z matmy..? szukalam w necie i znalazlam same otwarte a wolalabym jakby bylo tam razem z zamknietymi;/
|
|
|
|
#3667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech się wali, więcej z nią do czynienia nie będę miała i nie mam amęrykaniskijego akcętu jak B. (Kamila, punkt numer 323131. dlaczego on mnie wkurza....)I zapomniałam Ci napisać, że Longman się jednak ściągnął, tylko ukrył się w innym folderze. A to co myślałam, że to on, to było coś innego i tak pewnie nie użyję w pisaniu, ale co tam ![]() Tak jak te ustne Cytat:
![]() Karolina, Marta, robicie też jakieś na P? Bo właśnie się zastanawiam, babka nas zachęcała, ale wiadomo, jej zależy na średniej szkoły, a potencjalnie my możemy ją najbardziej podnieść. I się przeraziła, że chcemy odwalić P i lecieć szybko do domu, bo zaraz R |
||
|
|
|
#3668 |
|
Konto usunięte
|
Uczycie się?
![]() Ja teraz żyję myślą jak przejdę po dziurawej drodze w moich butach ze studniówki
|
|
|
|
#3669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie miałam kiedy ich wynosić. ja dokańczam czytanie streszczeń. teraz literatura obozowa, dzięki Bogu mam dobre i obszerne notatki. wiecie co? mam gó.wniaty organizm. Przez cały dzień nie chce mi się jeść i w ogóle, ale gdy sobie przypomni że jest głodny to robi mi się słabo [przez to, że przez cały dzień nie jadłam].
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-04-29 o 19:15 |
|
|
|
|
#3670 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziękujeM. już poprawiłam :japończyk: przeczytałam streszczenia narazie tylko do końca pozytywizmu. mam nadzieję, że nic z mitologii nie dadzą czy coś
|
|
#3671 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() doslownie |
|
|
|
|
#3672 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A ja cały czas jem.... Przez te matury przytyję o parę rozmiarów |
|
|
|
|
#3673 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, pomóżcie starszej koleżance
![]() Jak teraz wygladają matury: pisze się i poziom podstawowy i rozszerzony, czy tak jak za moich czasów (2008r albo jeden albo drugi? Mam problem z interpretacją tego, co trzeba na iberystykę na UW - czy dwa języki - jeden na poziomie podstawowym, a drugi na rozszerzonym, czy może u was istnieje konieczność zdawania przedmiotu na podstawowym, żeby potem przystąpić do rozszerzonego? Przepraszam, że pytam, bo mogłabym poszperać w internecie, ale jakoś nie bardzo mam czas.
|
#3674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj robiłam sobie arkusz styczeń 2009 bodajże i do 8 zadania zastanawiałam się czy to aby na pewno jest PR. później pojawiła się geometria i zrobiło się trudniej. ![]() Obudziłam się dopiero a właściwie to gg mnie obudziło. Czuje się jak przejechana czołgiem ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3675 |
|
BAN stały
|
to ma ktos jakies arkusze na podstawe z matmy..?? pomocy;/
|
|
|
|
#3676 |
|
Wtajemniczenie
|
Karmenko, dziękuję bardzo
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu od pomagania tu jesteśmy, nie tylko od gadania o butach na maturę
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Ja to biorę stąd arkusze http://www.arkuszematuralne.pl/?func=show_cat&id=12 |
|
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
Lila ja mam arkusze, które są z OKE (P1, P2, P3). Mogę podać Ci stronkę fajną, albo jak chcesz na maila Ci wysłać?
ed. ale Karolina podała już fajną stronkę .
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-04-29 o 20:02 |
|
|
|
#3679 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam na mamę, jak przyjdzie, to może się ulituje nad dzieckiem bo ja cały czas słucham ![]() Cytat:
![]() Dasz linka? ![]() Pamiętacie wyr.uchanego zająca? ![]() Cytat:
Już wiem, co miałam napisać Tż się pyta, jaki mam plan na to, aby nie sikać trzy godziny więc mój plan: od niedzieli na wieczór piję jak najmniej. Nie ma, że idę sobie zrobić herbatę czy jakąś witaminę, tyle tylko, żeby się pić nie chciało ![]() ![]() A wychowawca się dzisiaj wkurzał, że czemu ja nie mam 6 z religii bo jeszcze jedna dziewczyna ma taką średnią jak ja, a tak miałabym najwyższą ![]()
|
|||
|
|
|
#3680 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o jedzenie, to ja raczej jem mniej.. ale też i bardziej ciągle mnie do słodkiego (mózg potrzebuje cukru, wiadomo
).Dziś akurat zjadłam jogurt, orzechy włoskie, zupę i wypiłam 3 kawy. Ale zaraz zjem kolację, czekam, aż tata wróci z zakupów.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#3681 |
|
BAN stały
|
ale tam sa wlasnie otwarte a z moja widza(matme mialam dopiwero w 4 klasie) swoje szanse pokladam w zamknietych.
A jak masz jakies z zamknietymi i jakies fajne to zaraz cio podam.... |
|
|
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
http://storage.arkuszematuralne.pl/a..._2009_9255.pdf
poszłam na dół i do taty z tekstem 'nalej mi wina' ![]() nie dał, kazał się uczyć. |
|
|
|
#3683 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nam baba non stop mówi, te arkusze musimy mieć przerobione wzdłuż i wszerz. A tż dobrze myśli. ![]() ej z tym sikaniem nie ma żartów! ja na maturze tej z matmy z oke tylko o tym myślałam, żeby pójść do wc. to było straszne. a nam ksiądz całej klasie wstawił -celujący. a za co? to nie wiem! on ma świetne nazwisko- ks. Klóska. Cytat:
wypiłam sobie koło 21, o 23 poszłam zmęczona spać. A wcześniej jak wypiłam to do 2 am spokojnie wytrzymałam i jeszcze się męczyłam z zaśnięciem. Organizm już przywykł do kawy.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-04-29 o 20:48 |
||
|
|
|
#3684 |
|
Zadomowienie
|
łooo matko jak mnie tutaj dawno nei było przez tą naukę :P
juz nie mam siły ale widzę że wy trzymacie fason i się uczycie ![]() nie wierze że jutro już koniec liceum,jak ten czas szybko zleciał zastanawiam się własnie czy iśc jutro na wieczór na impreze czy nie, a wy świętujecie jakoś zakonczenie roku? czy pelna mobilizacja i nauka w piątkowy wieczor?
|
|
|
|
#3685 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() miałaś tylko przez rok matmę? W jakim jesteś technikum? Nie licz tylko na zamknięte, spróbuj chociaż zacząć otwarte, bo czasem dostaje się punkt za rysunek
Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2010-04-29 o 20:35 |
|
|
|
|
#3686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak teraz sobie wypiłam, to po 0:00 będę mogła iść spać, także w sam raz.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#3687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba zabiorę się za porządki, goście się szykują na weekend + pewnie zajrzę do książek
|
|
#3688 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w sobotę będę leczyć kaca nad książkami
|
|
|
|
|
#3689 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już widzę minę mojej mamy gdybym jej tak powiedziała ![]() rany, co za głupie zakończenie roku szkolnego. klasa się podzieliła za sprawą skarbnika, no ale szkoda słów
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
jesli chodzi o imprezy, u mnie też się nic raczej nie szykuje.
![]() także. zakończenie mam na 8:00 o 7:30 muszę jechać po G. i odbieramy kwiaty dla wychowawczyni. i musimy przyozdobić salę (balony i napis na tablicy, że ją kochamy )a potem po zakończeniu szybki kurs do G. po tort bo jej mama piecze tort ![]() i na torcie jakaś dedykacja dla wych ![]() będę ryczeć.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:30.

) 

a polski Ci się pewnie nie liczy, co?
w ogóle muszę jakichś takich trudnych słówek więcej znaleźć
dzisiaj się podłamałam po takim niby ustnym z babką od angielskiego (po raz pierwszy w tym roku szkolnym zrobiliśmy coś na R

nie miałam kiedy ich wynosić.

bo ja cały czas słucham 

więc mój plan: od niedzieli na wieczór piję jak najmniej. Nie ma, że idę sobie zrobić herbatę czy jakąś witaminę, tyle tylko, żeby się pić nie chciało
wypiłam sobie koło 21, o 23 poszłam zmęczona spać. A wcześniej jak wypiłam to do 2 am spokojnie wytrzymałam i jeszcze się męczyłam z zaśnięciem. Organizm już przywykł do kawy.