Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu! - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-29, 18:03   #2971
szmyrk
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Ja właśnie spędziłam dłuzszy cz\as wisząc na telefonie, wysłuchując - twój telefon jest dla nas bardzo ważny, proszę czekaj, jesteś xxx w kolejce Do jednego miejsca się nie dodzwoniłam bo mi sie słuchawka rozładowała
A w drugim - cóż
Chciałam sie zapisać do dermatologa i dowiedziałam się że czas oczekiwania wynosi 8-10 tygodni, a info kiedy mam przyjść przyjdzie pocztą. To w sumie już od lutego tego dermatologa załatwiam. Bo najpierw moja lekarka musiała wysłać informację (skierowanie) do poradni dermatologicznej, a potem poradnia wysłała (po 2 miesiącach) do mnie list z numerem telefonu pod który mam zadzwonić żeby się zapisać.
Jeszcze bardziej to poj***ne niż w PL.
To jeśli ktoś miałby tyle czasu czekać z rakiem skóry to już by umarł.
Mogłam iść prywatnie w PL i mieć z głowy.
Masakra
Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Loki to świetna sprawa
Tak, ale niestety nie kazdemu jest dane cieszyc sie nimi. Niektorzy, to sobie moga o nich ewentualnie pomarzyc
Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Zamówiłam tonik Benzacne, Pasta Lassara, Ziaja Med krem na trądzik.
Acha, daj pozniej znac jak sie Benzacne i masc sprawuja
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 18:05   #2972
Magdzia94
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu

Szmyrku dam znać

Anika tak, biało- zielone opakowanie.

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Na arzie powiem że strasznie śmierdzi ten tonik.

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 18:06   #2973
aanika
Zakorzenienie

Cytat:

Anika tak, biało- zielone opakowanie.
Miałam go, ale za bardzo mi nie pasował niestety.
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 18:09   #2974
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Bzdura. Ja juz kilka razy zalatwialam w realu takie sprawy, maja swoje siedziby
Jeszcze nigdzie nie spotkałam się z punktem mBanku, więc z ciekawości spytam- w jakim to mieście załatwiałaś sprawy?

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 18:20   #2975
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
Ale mają też swoje minusy. Nie zawsze tak ładnie się układają, trudno znaleźć takie kosmetyki by jednocześnie nawilżały a nie obciążały włosów, dłużej się zapuszcza, częściej trzeba chodzić do fryzjera odświeżać cieniowanie ) ja akurat próbuję z niego zejść).
Mimo wszystko nie narzekam bo moje włosy są podatne na układanie Kiedyś walczyłam z lokami prostownicą, teraz nie mogę na nią patrzeć dłużej niż minutę Prostuję tylko grzywkę.
Z prostymi wcale nie jest tak prosto jak Wam sie wydaje Juz nie mowiac o tym, ze kazda, njmniejsza pomylka przy scieciu jest baaardzo widoczna. Moim skromnym zdaniem to jakis mit, mam proste (grube, ciezkie, miekkie i niepodatne) wlosy i nie moge sie zgodzic z tym, ze takimi latwiej, nawet nie moge ich ulozyc Jakis mit na tym wizazu panuje dookola kreconowlosych

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Jeszcze nigdzie nie spotkałam się z punktem mBanku, więc z ciekawości spytam- w jakim to mieście załatwiałaś sprawy?
W Katowicach Co wiecej, wydaje mi sie, ze "punkt" w ktorym ja zalatwialam sprawy, nie jest jedynym w moim miescie, nie mowiac juz o calym Slasku Poza tym, jesli dobrze kojarze (ale glowy sobie uciac nie dam), to chyba w placowkach WBK tez mozna zalatwic mbankowe sprawy na zywo
Stary 2010-04-29, 18:24   #2976
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Z prostymi wcale nie jest tak prosto jak Wam sie wydaje Juz nie mowiac o tym, ze kazda, njmniejsza pomylka przy scieciu jest baaardzo widoczna. Moim skromnym zdaniem to jakis mit, mam proste (grube, ciezkie, miekkie i niepodatne) wlosy i nie moge sie zgodzic z tym, ze takimi latwiej, nawet nie moge ich ulozyc Jakis mit na tym wizazu panuje dookola kreconowlosych
Domyślam się, że z takimi też nie jest łatwo. Z drugiej strony, mnie z moimi cieniznami też nadmiernie lekko nie jest :P A o grubych włosach to sobie pomarzyć mogę jedynie (;
Stary 2010-04-29, 18:39   #2977
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
A co kupiłaś? Ja byłam niedawno u dermatologa i właśnie zaczęłam się smarować Epiduo, na razie mam ładną buźkę. Mam wrażenie, że po kremie tonującym Ziai znikają mi krostki, nie wiem czy to możliwe .
Epiduo jest jednym z lepszych lekarstw jakie miałam Podrażnia Cię? bo ja przed używaniem przeczytałam masę opinii, że strasznie wysusza twarz, skóra jest czerwona i podrażniona. Natomiast u siebie nic nie zauważyłam działał łagodnie ale skutecznie

Cytat:
Anika dzięki ; )
Na pewno stres mi zaś dał popalić, ale najgorsze jest to że byłam zadowolona jak wyszłam z tego egzaminu, naprawdę nie byłam tak załamana jak po próbnym, a tu...
Nie daruję sobie tego że 6 (!) odpowiedzi zmieniłam na swoją niekorzyść, a miałam dobrze

ech, kolejny raz potwierdza się zasada, że to jednak pierwsza odpowiedź, która nam przyjdzie do głowy jest ta prawdziwa. Szkoda, że człowiek jest mądry dopiero po fakcie

Cytat:
Bzdura. Ja juz kilka razy zalatwialam w realu takie sprawy, maja swoje siedziby
Ale ile oni mają tych siedzib? Dosłownie kilka w całej Polsce. Są to tzw. Centra finansowe i wszystkiego tam się chyba nie załatwia, wydaje mi się, że głównie kredyty. Podczas gdy inne banki mają po kilka placówek w każdym mieście w kraju

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 18:42   #2978
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość

Bo my jak słyszymy pytanie, to nie mówimy, co o tym wiemy czy myślimy, ale zastanawiamy się, co miał na myśli autor pytania
Mnie nie uczyli wbijania sie w klucz, cienko widzę maturę z polskiego
Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość

To teraz idzie się do liceum rok później, a nie ma funkcji trygonometrycznych???
Na moim egzaminie wstępnym do LO F. trygonometryczne były podstawą. Fakt że już nie wiele z nich pamiętam
Zdawałam w 1996 roku.
Są dopiero w drugiej klasie LO

Cytat:
A. jest z tych, którzy wiedzą, kiedy przestać Poza tym, chyba napatrzył się na innych i odechciało mu się pić
Naprawdę, mam wrażenie, ze ten Twój A to mój TŻ Uparty jest ? Ja się niogdy nie upiłam, zawsze wiem kiedy przestać ale ponoć zawsze musi być ten pierwszy raz

Cytat:
u mnie jest

Cytat:
A ja mam z jednej strony głowy włosy dłuższe widać bardzo to, z 5 cm. Szkoda mi obcinać, bo od tyłu wyglądają na równe
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 18:43   #2979
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Epiduo jest jednym z lepszych lekarstw jakie miałam Podrażnia Cię? bo ja przed używaniem przeczytałam masę opinii, że strasznie wysusza twarz, skóra jest czerwona i podrażniona. Natomiast u siebie nic nie zauważyłam działał łagodnie ale skutecznie
Użyłam go wczoraj dopiero pierwszy raz, ale nie zauważyłam podrażnienia. Mam dzisiaj gładkie czoło, wszystkie grudki poznikały .
Stary 2010-04-29, 18:47   #2980
19agusia91
Zakorzenienie

Idę jutro do lekarza, przed zakończeniem roku.

W ogóle, wychowawczyni zaprosiła nas do siebie (całą klasę) do domu Jestem w podójnym szoku, bo raczej nie byłą wzorową wychowawczynią, czasami mieliśmy wrażenie,ze nas strasznie nie lubi, poza tym, do domu
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2010-04-29, 18:51   #2981
Magdzia94
Zakorzenienie

Rozumiem że jest on na receptę?

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Jeszcze mnie dzisiaj dobiło to że bliska mi koleżanka, okłamała mnie.
Niby niepoważna sprawa,wręcz błahostka, ale kłamstwo perfidne. Zapytam się jej jutro czemu to zrobiła, bo nie lubię jak ktoś mnie okłamuję.

Edytowane przez Magdzia94
Czas edycji: 2010-04-29 o 19:36
Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 18:54   #2982
19agusia91
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=X9p1C...eature=related

Kurcze, ajkoś podejrzanie szybko mi wchodzi ta biologia do głowy

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Maturzystki, oddałyscie juz kalkulatory do szkół?

Jyyli, jak zamierzasz się przygotowywać do matury z polskiego?
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2010-04-29, 18:58   #2983
Soleilka
Zakorzenienie

A ja sobie wcinam właśnie gotowane jabłuszko

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 19:00   #2984
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Naprawdę, mam wrażenie, ze ten Twój A to mój TŻ Uparty jest ? Ja się niogdy nie upiłam, zawsze wiem kiedy przestać ale ponoć zawsze musi być ten pierwszy raz
Jak osioł A gdzie Twój TŻ był wczoraj od godz. 17 do 1 w nocy?
Ja się raz upiłam Na babskim ognisku. Ale ja po % jestem bardzo spokojna- po prostu idę spać i nic mnie nie interesuje A że wczoraj towarzystwo było takie, że mogłam się obudzić z pomalowaną twarzą/obciętymi włosami(! ), to wolałam nie przesadzać

Cytat:
W ogóle, wychowawczyni zaprosiła nas do siebie (całą klasę) do domu Jestem w podójnym szoku, bo raczej nie byłą wzorową wychowawczynią, czasami mieliśmy wrażenie,ze nas strasznie nie lubi, poza tym, do domu
Może Was zamknie w piwnicy i nie wypuści na matury?

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 19:06   #2985
Chatul
ma zielone pojęcie

Lecę na nocne wyklady z WOSu...
Stary 2010-04-29, 19:09   #2986
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem że jest on na receptę?
Tak
Stary 2010-04-29, 19:13   #2987
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie się po prostu loki podobają bardziej niż proste włosy. Chociaż to jeszcze zależy od ich kondycji itd (;
Loki są oryginalne i urocze Ja czasami wyglądam w nich jak słodki aniołek i wtedy związuję

Cytat:
no tak, proste włosy muszą być perfekcyjnie ścięte, ale jak już się je tak zetnie to mogą sobie rosnąć i rosnąć .... a cieniowane kręcone trzeba odświeżać, poza tym krótsze lepiej się kręcą. Ja lubię w sumie moje włosy Jedyne czego zazdroszczę tym co mają proste to to, że łatwiej u nich uzyskać efekt lśniącej tafli

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 19:27   #2988
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:

Maturzystki, oddałyscie juz kalkulatory do szkół?

Jyyli, jak zamierzasz się przygotowywać do matury z polskiego?
U nas nie trzeba było oddawać.

Zamierzam porobić trochę czytania ze zrozumieniem i poczytać streszczenia i opracowania.

Dziewczyny, nie narzekajcie, że za niski poziom nauczania. Matma przynajmniej jest w szkole. A już takiej muzyki nie ma w ogóle i to jest dopiero tragedia. Potem ludzie słuchają Paulli i Ewy Farny i to jest tragedia narodowa, a jak ktoś nie zna funkcji trygonometrycznych to nic się nikomu nie stanie.
Nie odbierzcie mnie jakoś źle, ale mam wrażenie, że trochę wypowiadacie się z perspektywy umysłu ścisłego A przecież są jeszcze osoby mniej lotne z każdej dziedziny w tym kraju i one też mają prawo, żeby mieć wykształcenie.

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 19:29   #2989
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie nie uczyli wbijania sie w klucz, cienko widzę maturę z polskiego
Mnie też nie uczyli wbijania się w klucz, ale pani od polskiego nam sprzedała sposób na maturę - wystarczy najpierw streścić przytoczony fragment swoimi słowami oraz trochę napisać trochę o tym, o czym jest w temacie wypracowania. Ja tak zrobiłam na swojej maturze, po wyjściu z sali nie byłam zachwycona, bo wydawało mi się, że moja praca była na niskim poziomie Niestety, jakoś mi nie pasowały te 2 tematy No i zrobiłam właśnie tak, jak nam powiedziała pani: 3/4 wypracowania to streszczenie fragmentu i trochę własnych wniosków. A co się okazało? Że to spokojnie wystarczyło na uzyskanie 87% z podstawy

Cytat:
Użyłam go wczoraj dopiero pierwszy raz, ale nie zauważyłam podrażnienia. Mam dzisiaj gładkie czoło, wszystkie grudki poznikały .
Na mnie też szybko podziałał.
Najważniejsze to nie smarować grubej warstwy, tylko cieniutko Co zresztą jest napisane na ulotce, ale ludzie widocznie nie potrafią czytać, nawalą sobie sporo a później narzekają, że ich piecze
Mnie ta tubka spokojnie wystarczała na kilka miesięcy, a używałam codziennie, na całą twarz. A widziałam wpisy na forach, że ludzie zużywali taką tubkę w ciągu 2 tygodni

Cytat:

Niby nie poważna sprawa,wręcz błahostka, ale kłamstwo perfidne. Zapytam się jej jutro czemu to zrobiła, bo nie lubię jak ktoś mnie okłamuję.
Powiedz jej, powiedz przynajmniej bedzie wiedziała, że Ty wiesz i że kłamstwo ma krótkie nogi.

Edytowane przez otako
Czas edycji: 2010-04-29 o 19:31
Stary 2010-04-29, 19:31   #2990
psyhe666
Zakorzenienie

Smile Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu

19agusia91 funkcje trygonometryczne miałam w 2gimn....
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 19:32   #2991
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie narzekajcie, że za niski poziom nauczania. Matma przynajmniej jest w szkole. A już takiej muzyki nie ma w ogóle i to jest dopiero tragedia. Potem ludzie słuchają Paulli i Ewy Farny i to jest tragedia narodowa, a jak ktoś nie zna funkcji trygonometrycznych to nic się nikomu nie stanie.
Nie odbierzcie mnie jakoś źle, ale mam wrażenie, że trochę wypowiadacie się z perspektywy umysłu ścisłego A przecież są jeszcze osoby mniej lotne z każdej dziedziny w tym kraju i one też mają prawo, żeby mieć wykształcenie.

tylko, że za dużo jest w tym kraju humanistów: socjologów, politologów, niektórych filologów itp. a to akurat nie jest za bardzo potrzebne. Niektórzy ida na studia tylko po to, żeby mieć papier, więc wybierają najłatwiejsze. A niedługo zacznie fachowców brakować Chociaż i tak nic ludzi nie zmusi do studiowania ścisłych kierunków.

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 19:34   #2992
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Dymko
Matmy to tam nie znajdziesz, bo były może 4 zadania z niej.
niefajnie... i bez sensu...

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
To w takim razie chyba tych plasterków nie kupię, skoro obie z mamą byłyście niezadowolone może znajdę coś innego jeszcze, jakiś sposób musi być na to dziadostwo
Jakbyś znalazła marki tesco, do twarzy do gorąco polecam. Idealne były
Cytat:
Moim zdaniem powinni dać więcej zadań zamkniętych z matematyki, jakieś procenty, figury płaskie czy coś, a nie radioaktywne biedronki
O biedronkach też słyszałam.

Wreszcie wróciłam do domu, zrobiłam gotowaną młodą kapustkę powinnam siadać do mgr, ale padam. Chyba dziś wieczorem oddam się słodkiemu lenistwu
Stary 2010-04-29, 19:40   #2993
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
tylko, że za dużo jest w tym kraju humanistów: socjologów, politologów, niektórych filologów itp. a to akurat nie jest za bardzo potrzebne. Niektórzy ida na studia tylko po to, żeby mieć papier, więc wybierają najłatwiejsze. A niedługo zacznie fachowców brakować Chociaż i tak nic ludzi nie zmusi do studiowania ścisłych kierunków.
To prawda, ale z drugiej strony jeśli ktoś nie ma zainteresowań ścisłych, to i tak z takich studiów wyleci
A dziś nawet rozmawiałam z kwiaciarką na ten temat i uświadomiła mi coś: w Polsce wszyscy chcą iść na studia, bo myślą, że dostaną pracę. No bo fakt, bez wykształcenia nawet sprzątaczką teraz nie można być. A np. w Niemczech żeby mieć zapewnioną ciekawą, dobrze płatną pracę, idzie się po którejś szkole (oni tam zupełnie inny system mają, więc nie wiem) na przyuczenie do zawodu i nie trzeba iść na żadne studia. A w Polsce? Chyba nie muszę mówić A i jeszcze który kraj się szybciej rozwija?

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 19:47   #2994
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Domyślam się, że z takimi też nie jest łatwo. Z drugiej strony, mnie z moimi cieniznami też nadmiernie lekko nie jest :P A o grubych włosach to sobie pomarzyć mogę jedynie (;
Nie moze byc wszystko pieknie Ja mam wprawdze grube wlosy, ale co z tego, skoro dopuki sie ich w reke nie wezmie, albo nie zrobie sobie jakigos kucyka/warkocza, to pod wplywem swojego ciezaru, wiecznie oklapniete (i za nic nie dajace sie jakokolwie podniesc) wcale nie wygladaja imponujaco
Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Ale ile oni mają tych siedzib? Dosłownie kilka w całej Polsce. Są to tzw. Centra finansowe i wszystkiego tam się chyba nie załatwia, wydaje mi się, że głównie kredyty. Podczas gdy inne banki mają po kilka placówek w każdym mieście w kraju
Nie wiem ile ich maja, pewnie mozna to sprawdzic na ich stronach. Zalatwic mozna wiele spraw, nie tylko kredyty, ja np. bylam tam w zwiazku ze swim PINem i dostepem do rachunku elektronicznego (+wyjasnienie w sprawie mbank euro>26), wszystko zalatwilam szybko i sprawnie
Cytat:
A ja mam z jednej strony głowy włosy dłuższe widać bardzo to, z 5 cm. Szkoda mi obcinać, bo od tyłu wyglądają na równe
No wlasnie
Cytat:
Moze chce zaciesnic wiezy, zanim sie rozejdziecie Idzcie, poznacie moze jje porawdziwsza, przyjemniejsza twarz
Cytat:
Niby nie poważna sprawa,wręcz błahostka, ale kłamstwo perfidne. Zapytam się jej jutro czemu to zrobiła, bo nie lubię jak ktoś mnie okłamuję.
Tak to jest, nieszczescia chodza parami. Poczekaj do jutra, pewnie wszystko sie jakos wyjasni
Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
A ja sobie wcinam właśnie gotowane jabłuszko
Gotowane? A dobre to jest? I po co w ogole jablka gotowac, witaminy gina
Stary 2010-04-29, 20:00   #2995
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:

We wtorek szłam na wieczorne wykłady w "koku" i miałam wszystkie włosy zaczesane do tyłu. No to myślę "A, nałożę jedwab, kiedyś zużyć go muszę". To nałożyłam. Taką ilość, że błyszczałam się jak choinka bożonarodzeniowa :P A fryzurę miałam niczym mafiozo

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Właśnie wcinam chałwę tak dawno nie jadłam, taki smak z dzieciństwa, mama zawsze mi kupowała jak byłam mała
Grecka chałwa jest najlepsza

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Dzień dobry! Dzwonili do mnie z UP i zakwalifikowałam się na staż Od jutra już mam zacząć. Dzisiaj mam jechać na te badania, nawet nie wiem gdzie to ale jaja
Gratulacje
Cytat:
Cześć

taaa .... i ciekawe co by mi powiedziała, znając życie to wie 100 razy mniej od nas, włosomaniczek
No pośmiałabyś się chociaż
Cytat:

Gotowane? A dobre to jest? I po co w ogole jablka gotowac, witaminy gina
Mi smakuje Jadłam takie jak byłam mała

Bloguję
Stary 2010-04-29, 20:02   #2996
dymka
Zakorzenienie

Bejka - dostałam odpowiedź od Pani Moniki z Joanny

Witam serdecznie,
Bardzo się cieszę że odpowiadają Pani nasze kosmetyki, mam nadzieję że teraz nie będzie Pani miała problemu z ich zakupem. Poniżej sklepy:
1. Królik I Zając ul.Mylna Poznań
2. Mefa ul. 28 czerwca Poznań
3. Królik I Zając ul.28 czerwca Poznań
4. Złoty Grosz Oś.Chrobrego Poznań

W tych sklepach powinna Pani znaleźć poszukiwane maseczki do włosów. Pozdrawiam, Monika Biedrzycka.

Ps. W razie problemów proszę o informację mailem.

Po weekendzie zaczynam polowanie
Stary 2010-04-29, 20:09   #2997
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Bejka - dostałam odpowiedź od Pani Moniki z Joanny

Witam serdecznie,
Bardzo się cieszę że odpowiadają Pani nasze kosmetyki, mam nadzieję że teraz nie będzie Pani miała problemu z ich zakupem. Poniżej sklepy:
1. Królik I Zając ul.Mylna Poznań
2. Mefa ul. 28 czerwca Poznań
3. Królik I Zając ul.28 czerwca Poznań
4. Złoty Grosz Oś.Chrobrego Poznań

W tych sklepach powinna Pani znaleźć poszukiwane maseczki do włosów. Pozdrawiam, Monika Biedrzycka.

Ps. W razie problemów proszę o informację mailem.

Po weekendzie zaczynam polowanie
Królik i Zając - fajna nazwa sklepu

Stary 2010-04-29, 20:21   #2998
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
19agusia91 funkcje trygonometryczne miałam w 2gimn....
Też miałam w 2 gimnazjum Ale nasz nauczyciel za szybko szedł z programem i przerabialiśmy niektóre licealne działy

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

przywieźli mi maskę Joanny trzeba iść i kupić No i naftę, bo mi końcówka została

Bloguję
Stary 2010-04-29, 20:23   #2999
n0emi
Zakorzenienie

Miki wow super ! Gratulacje Tak cos czulam, ze dostaniesz ten staz
Moj TŻ ost zalozyl sobie konto internetowe w mBanku i chwali sobie
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 20:24   #3000
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Loki są oryginalne i urocze Ja czasami wyglądam w nich jak słodki aniołek i wtedy związuję
To mi sie tak podoba
Cytat:
no tak, proste włosy muszą być perfekcyjnie ścięte, ale jak już się je tak zetnie to mogą sobie rosnąć i rosnąć .... a cieniowane kręcone trzeba odświeżać, poza tym krótsze lepiej się kręcą. Ja lubię w sumie moje włosy Jedyne czego zazdroszczę tym co mają proste to to, że łatwiej u nich uzyskać efekt lśniącej tafli
Nic podobnego, dobre sciecie to dopiero poczatek. Z reszta, nie moga sobie tak po prostu rosnac i rosnac, bo czesto sie dzieje tak, ze rosna nierowno i latwo o rozne efekty w zwiazku z tym Poza tym (mnie to akurat nie dotyczy, ale wiem, ze wiele prostowlosych sie z tym boryka) czesto wystepuja problemy z puszeniem, wywijaniem sie, albo, jesli ktos ma cienskie wlosy, to juz w ogole ciezko, zeby jakos sensownie wygladac. Moje "strongi" ciezko w cokolwiek uczesac, a juz ulozyc jakkolwiek to nijak ich nie moge. No i przy prostych o wiele bardziej rzucalaja sie zniszczone koncowki, skutecznie psujace efekt tafli. Nie mowiac juz o tym, ze krecone wlosy bez tafli moga wygladac spoko, proste nie-tafla to dramat
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości