|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)
Cytat:
![]() Cytat:
napewno Cie przyjmą !![]() Cytat:
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)
Ale numer. Moja mama zadzwoniła do mnie, że jest o niej artykuł w jakże poważnym piśmie "Chwila dla Ciebie". No i faktycznie, na 3 stronie
Nawet ze zdjęciem. Jest "Bohaterką tygodnia" |
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
Spadam nastawiać obiad, bo za jakieś pół godziny mój Paskud powinien być w domu... szkoda, że tak późno, byśmy sobie na spacer poszli, bo pogoda śliczna dzisiaj.
Wpadnę pewnie jeszcze jakoś wieczorem
|
|
|
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nooo to pogratuluj od nas slawnej mamie
|
|
|
#1595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to fajnie masz sławną Mame szkoda,że nie mam tej gazety zobaczyłabym sobie
|
|
|
#1596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie pojawić się na łamach gazety
|
|
#1598 |
|
Wtajemniczenie
|
Carmi
dla mamy.Aniołek to ja też trzymam kciuki. Na pewno wykosisz konkurencję. Gwizdak ciężka sprawa tak doradzać. Mam trochę więcej lat niż ty i wiem, że to się później różnie układa w życiu. Cokolwiek postanowisz musisz sobie przyrzec, że nie będziesz tego w żaden sposób żałować.
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
Oooooo jaaaacieeee
Gwiazdeczko przecież PM 2011 to już w ogóle lecą z koksem:P Ja póki co nie wiem,czy będę dalej PM2011,więc tam się nie udzielam ale...jak się udzielałam to tu i tam (chociaż to tutaj bardziej wszystko nadrabiałam,bo dziewczyny są mi bliższe i nie piszą aż tyle ).Nie wiem jak możesz Nas zdradzać:POK DZIEWCZYNKI!! Żegnam się póki co.Zaraz jadę zawieźć Bratu Mańka i komputer ( za oboma będę tęsknić hehehe). Oby pogoda dopisała. Do zobaczenia za tydzień
|
#1600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Baw sie dobrze i uważaj na siebie ![]() Strasznie mało piszecie...jak nigdy ![]() Ja sie zbieram na zajecia i później zobacze Tża miłego wieczorku
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia a co Ty do jakiejś nocnej szkoły chodzi? :P
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
carmi -
dla mamy ![]() motylku - paaaa będziemy tęsknić!zajechałam do Sącza..... wykończona jestem podróżą...... i jakoś ciężko jest mi się dzisiaj dogadać z TŻtem.... cały czas wmawia mi ze mam zły humor i że nie można ze mna pożartować.... a im więcej tak mówi tym bardziej wydaje mi sie że się taka przez to robię:/ Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2010-04-29 o 19:40 |
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane, zaczynam nadrabiać
![]() wczoraj na imprezie było przyjemnie, nawet dostałam tort z takimi jakby zimnymi ogniami i śpiewano mi 'sto lat ' ale było kilka elementów, które mi się nie podobały. Jeden chłopak się strasznie do mnie przystawiał i nie dało mu się przemówić że mam faceta od ponad dwóch lat. A później - co za prymityw ! - jak byłyśmy z koleżanką na balkonie to przyszedł, obrócił się i nagle słyszymy że coś poleciało na chodnik na dole. On jej wkręcił że się posikał z balkonu chociaż wylał szampana i koleżanka zaczęła hiperwentylować no bo co to w ogóle za 'żarty' ? Strasznie żałosne, koleś 20 lat a taki głupi. Rąk nie umiał utrzymać przy sobie, ciągle mnie próbował objąć, dotknąć włosów czy twarzy a ja wtedy udawałam że coś mnie zainteresowało gdzieś na końcu pokoju i szłam no a później z koleżanką na szybko odrobiłyśmy lekcje i położyłyśmy się spać. I nie chciałam już jej narażać na żadne ataki paniki więc ona poszła na łóżko z jakąś inną a ja z jeszcze innym kolegą na karimacie poszłam spać. I kurde nic się nie wyspałam bo sobie zabrał całą poduszkę i jak zasnął to się tak przekręcił że mnie objął i się podduszałam (a kac to mnie trzymał jeszcze o 13 Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-04-29 o 19:42 |
|
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
WRÓCIŁAM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Super było rewelacja!!! Zaraz co nieco opowiem, tylko zrobię sobie coś do jedzenia
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
czytam was cały czas, ale nie mam co pisac...
u mnie tak jak wczoraj... ilsa, chyba nie składałam Ci wczoraj zyczen- wszystkiego najlepszego kochana
|
#1606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
Już mam połowę zrobioną .
Zamiast się uczyć to ja się z Tym bawię ![]() 326 już mam
|
|
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
No to tak...
Przyjechał Adi po mnie o 15. Udzielił instrukcji jak mam się zachowywać na zakrętach itd. I pojechaliśmy do Nałęczowa. Tam poszliśmy na spacer po parku. Później mnie Adi zabrał na pitną czekoladę ja sobie wzięłam z różą, on z wiśniami... Ja swoją wypiłam duszkiem, więc mi Adi swoją odstąpił Później pojechaliśmy do Kazimierza na lody. A jak wracaliśmy z Kazimierza to Adi pocisnął 200km/h ![]() Rewelacja!!!! Tylko jutro będę miała zakwasy bo przy każdym hamowaniu, przyspieszeniu i na zakrętach ściskałam Adriana tak mocno udami, że aż się musieliśmy zatrzymac w połowie drogi bo mnie skurcz w pośladek złapał On się cieszył i specjalnie czasem robił tak, żebym ściskała. I ogólnie było fajnie tylko.... hmm... No kurcze... on jest naprawdę fajny, miły, trochę się rozkręca, bo wcześniej był bardzo nieśmiały ale mnie rozwaliły jego hasła: 1. siedzę sobie na tym jego motorze (on poszedł po lody) wraca i mówi "do twarzy ci z motorem... serio, bardzo ładnie wyglądasz na takiej maszynie" 2. mówię coś do niego a on na mnie patrzy i z uśmiechem "jesteś za***ista" 3. "normalnie nie lubię z kimś jeździć bo jest niewygodnie, ale z Tobą za plecami mi jest dobrze" 4. I tu normalnie hit.... stoimy już u mnie pod blokiem no i on mówi żebym poszła do domu, ja że nie bo nie chcę żeby mi się na tyłek patrzył i poczekam az on pojedzie. On nie chciał więc pytam co takiego interesujęcego jest w patrzeniu jak sobie będę szła, a on: "to jak patrzeć na zachód słońca"......... No powiem Wam, że mile połechtał moje ego. Fakt, że dał do zrozumienia, że dla niego taka wycieczka to trochę więcej niż dla mnie. Ale zrobiło mi się zarąbiście miło ![]() No i tyle ![]() A rozmawiałam teraz z mamą przez telefon, mówię że byłam w Nałęczowie motorem i mówię że bardzo fajnie i ja: nie, nie szalał, max 80 jechał (norma to 120-140 była) m: i tak stanowczo za dużo ja: no mamuś nie przesadzaj, 40 miał jechać? m: tak, to jest normalna prędkość ja: poza terenem zabudowanym nie jest normalna m: ale to jest motor to jest niestabilne, mogłaś spaść ja: e tam, fajnie było ![]() Więc dobrze, że się nie pochwaliłam że jechaliśmy 200 ![]() ![]()
|
|
#1609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podziwiam że umiesz tyle wymyślić ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() bardzo fajnie, widać że Cię próbuje komplementować i jest zauroczony Twoją mądrą osobą |
||
|
|
|
#1610 |
|
Wtajemniczenie
|
Ola ale Ci fajnie
A Ty nie chcesz z Adim nic ten tego? ![]() A mama im mniej wie tym lepiej śpi Wiem z własnego doświadczenia . Jak jechałam kiedyś z tatuśkiem na trasie za Lublinem 210 km/h samochodem to jak się o tym dowiedziała tydzień po fakcie to myślałam, że zawału dostanie
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że jest zauroczony bo od prawie 3 lat już jest. I mi zawsze mowi, że powinnam się na rudo przefarbować bo mi ładnie w rudym, zawsze mnie nazywa Rusałką i generalnie nie czai się z tym, żeby mi powiedzieć że jestem ładna.
|
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak, to prawda. Tylko ja chciałam moją zachęcić, bo wujek kupił sobie motor i chciał mamę przewieźć a ona się boi. Chciałam dobrze i jeszcze dostałam opierdziel ![]() A też jak z tatą pojechałam do Kamiennej Góry jak miałam 2 tyg. prawko i jechałam 160km/h i mama się dowiedziała to myslałam, że zabije tatę samym krzykiem
|
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
Ola ale Ci faaaaajnie z tym motorem
![]() A ja już Wam mówię dobranoc i idę do mojego Paprocha, bo czyta sobie grzecznie w drugim pokoju i idę poczytać z nim . No chyba, że znowu światło zgaśnie, jak wczoraj
|
|
|
|
#1615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
generalnie nie wyobrażam sobie pozwolić sobie na pół roku rozłąki z TŻ przez to że czegoś nie umiem. Żadna praca nie hańbi, nawet do fabryki idź byleby z nimCytat:
a żałuj bo ja namówiłam przyjaciółkę żeby dała takiemu szansę i po roku się zaręczyli i jest super szczęśliwa bo on ją nadal uwielbia
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-04-29 o 20:52 |
||
|
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętaj warto czasem dać komuś szansę niż później żałować . Widać , że Ty też jesteś zadowolona ze spotkania Cytat:
|
||
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Święta prawda koleżanko, święta prawda
|
|
|
|
#1619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Aniołku to raczej nie ten całkowicie nie mój typ, poza tym żyjemy w trochę innych światach. A zadowolona jestem bo po prostu miło mi się zrobiło, że mnie zabrał do pijalni czekolady Wedla No a poza tym nigdy nie jechałam motorem a to jest rewelacyjne przeżycie jak się każdy jeden km więcej na liczniku czuje na sobie ![]() Ale to jest zadowolenie porównywalne z zadowoleniem po spotkaniu z koleżankami czy tymi "moimi" chłopakami.
|
|
|
#1620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

napewno Cie przyjmą !
Nawet ze zdjęciem. Jest "Bohaterką tygodnia"

dla mamy.
Baw sie dobrze i uważaj na siebie 

13.03.2008
ja sobie wzięłam z różą, on z wiśniami... Ja swoją wypiłam duszkiem, więc mi Adi swoją odstąpił