|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu
Dziewczyny używałyście tych szamponów? http://www.jaskinia-solna.tarnobrzeg...5&cat=6&id=714 Ostatnio w promocji je widziałam
![]() Dużo z Was ma ten olej z łopianiu, pomaga na wypadanie? Kurde ciekawa jestem
|
|
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu
Fakt
![]() ![]() ![]() najważniejsze, że blisko w miarę może nawet jutro uda mi się dopaść któregoś za uszy i zmusić do oddania zapasu joanny
|
#3003 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam przynajmniej jakieś doświadczenie zawodowe, a tym nie może poszczycić się większość moich znajomych, która poszła na studia dzienne, a z tych którzy poszli na zaoczne to są i tacy, którzy dostają pieniądze od rodziców ![]() jasne, że na niektóre stanowiska nie trzeba kończyć studiów, wystarczą kilkudniowe szkolenia, ale Polska to taki dziki kraj że nawet na kelnera trzeba mieć wyższeja mam nadzieję, że to się zmieni i że ważna będzie osobowość, predyspozycje i doświadczenie, które tak trudno dzisiaj zdobyć
|
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
Asiulka ja jestem na zaocznych i dostaje pieniadze od rodzicow
I nie czuje sie gorsza. Taka jest prawda, ze u nas trzeba miec cos skonczone, zeby byc byle kims, nawet taka przyslowiowa sprzataczka. Nie mam cisnienia na skonczenie dobrych studiow, a idac na moje dowiaduje sie duzo przydatnych rzeczy i wiem, ze pomoze mi to w przyszlej pracy. Zrobi sie jeszcze jakies kursy i bedzie ok. Poza tym u mnie rodzice i tak placili by za szkole, nawet jakbym pracowala. I tak placa mniej jakby utrzymywali mnie na dziennych studiach w innym miescie. Oczywiscie chcialabym isc do pracy, ale nie czuje sie zawalidroga w domu, bo mama z checia zatrzymalaby mnie w domu do konca zycia A sama wiesz, jak ciezko znalezc jakakolwiek prace Ale mam jeszcze z 3-4 lata na zdobycie doswiadczenia![]() A moze tez u nas jest taki ped na studia bo byle kto moze je skonczyc. Nie wiem jak to jest za granica, ale moze na studia ida tylko "madre" osoby, ktore nie kombinuja itd. A u nas to wiadomo, sciagi, pomoc kolezanki, kupienie pracy licencjackiej i byle dekiel konczy studia ( przynajmniej u mnie na kierunku jest wiele osob, ktore nie wiem skad sie wziely na studiach Jest nawet 1 kolega, ktory ledwo co skonczyl gim, a teraz studiuje )
Edytowane przez n0emi Czas edycji: 2010-04-29 o 20:50 |
|
|
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
Też pewnie będę dostawać pieniądze od rodziców, bo powiedzieli, że będą mnie finansować, dopóki będę się uczyć
![]() Kurczę, szukałam informacji, co biorą pod uwagę przy przyjmowaniu do studium aktorskiego i biorą pod uwagę sprawność fizyczną
|
|
|
|
#3007 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetny wynik!nieźle ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Albo dziś czytałam na jakimś forum, dotyczące testu gimnazjalnego "Jak ktoś miał 60 punktów z testu to mówi wszystko" Coż, miałam 63 jakoś nie czuję się głupia
|||||
|
|
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kojarzycie "ochładzanie gospodarki"? Bo "za szybko się rozwijamy" Mamy duży potencjał, ale drugą Japonią nigdy się nie staniemy Ja miałam 80-cośtam, ale się nie czuję ani mądra ani głupia, tylko miałam szczęście |
|
|
|
|
#3009 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc dobrze, że pachy zostały ogolone ![]() Cytat:
Pomyślę jeszcze gdzie założyć ![]() Madzia dzięki za PW Kurczę przed 23.00 przydałoby się położyć spać, bo nie wstanę rano
|
||
|
|
|
#3010 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jakaś dzisiaj zmęczona jestem, zaraz idę spać, juz się nie będę uczyć. i podirytowana, chyba na czas matur powinnam mieszkać sama
![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- http://www.usoms.poznan.pl/pol/files...e_pr_na_pp.pdf nie rozumiem tej tabelki ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Ale zrobili lipę, biorą na farmacji w Poznaniu pod uwagę średnią, Cytat:
||
|
|
|
#3011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem to nie jest dobry pomysl. Przeciez staz bedziesz miala co najwyzej pare miesiecy, a konto zaklada sie na dluzszy okres Nawet jak dzis sie nie wyspisz, to jutro polozysz sie wczesniej i organizm sie przyzwyczai do wczesniejszego zasypiania;D Ja nie moge isc niespiaca spac, bo wierce sie wtedy cala noc
|
|
|
|
|
#3012 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wreszcze w domu
TZ juz pichci pizze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
). A ja pierwszy raz o czyms takim slysze Jak bylam mala jadlam jablka z cukerm, tzn. male kawalki "maczane" w cukrze, pamietam, ze mi smakowalo. Dzisiaj pewnie by mnie taka kombinacja rozczarowala, dlatego niech lepiej pozostanie we wspomnieniach jako jeden ze slodkich smakow dziecinstwa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja chyba jeszcze dzisiaj bede miala swoja paste cukrowa ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Nie jestem przekonana... Bedac konsekwentna, jezeli chodzi o ocenianie ludzi ze wzgledu na stosunek do zwierzat musialabym chyba zaniechac kontaktow z osobami zajadajacami sie naszymi "bracmi mniejszymi"... |
||||
|
|
|
#3013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic nie wiem o tych slabszych placowkach. |
|
|
|
|
#3014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pogadam jeszcze z Tż zobaczymy co doradzi, bo trochę się zna na tym ![]() W piątek nie ma szansy położyć się wcześniej bo Tż siedzi do późna Jestem zmęczona dzisiejszym dniem, tyle emocji więc myślę że bez problemu zasnę. Pewnie będę miała styki i będę budzić się co jakiś czas patrzeć na zegarek
|
|
|
|
|
#3015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym, "zagranica" to dosc szerokie pojecie i odnosi sie do wlasciwie kazdego miejsca poza granicami Polski Jakie kraje konkretnie masz na mysli? Jezeli chodzi, jak mniemam, o tzw. zachod to tam ronie sie dzieje i nie wszedzie trzeba placic za studia. Ja w tym teraz troszeczke siedze, dlatego sie madrze - tutaj gdzie mieszkam tez sie zaczyna dziac, a podczas roznych spotkan ze studentami z roznych krajow (+wizyta w Wiedniu wlasnie na protestach, warszatatach i akcjach towarzyszacych) czegos tam sie dowiedzialam. No i mam przede wszystkim swoje osobiste porownanie - studiowalam w Polsce kilka lat a teraz studiuje zagranica
|
|
|
|
|
#3016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie bralam te seriale z przymrozeniem oka. Tak to juz jest "cudze chwalicie, swego nie znacie"', czesto sie wydaje, ze gdzies jest lepiej niz u nas. Oczywiscie chodzilo mi o Ameryke, bo o innych krajach to juz wgl nic nie wiem. Ale ogolem uwazam, ze studia w Polsce nie sa takie zle. Studiowalam pol roku na politechnice i w koncu oprocz regulek uczylismy sie praktycznych rzeczy Hehe nauka, szkoly to zawsze temat na dluuugie rozmowy Moze to zalezy od uczelni, kierunku, wlasnego nastawienia, a nie od kraju hmm Miki oczywiscie, ze konto mozna usunac, ale dla mnie to bez sensu, zakladac konto na tak krotki okres. Ale zrobisz tak jak uwazasz, ze bedzie najlepiej Edytowane przez n0emi Czas edycji: 2010-04-29 o 22:47 |
|
|
|
|
#3017 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A tu już wszystko od zawartości portfela zależy. A co wioska to uniwersytet. A jeśli ktoś zrobił papierek, w jakiejś najgorszej szkole, którą skończy każdy kto regularne płacił czesne i czuje się z tego powodu lepszy - to gratuluję samopoczucia. Przypomina mi to też czasy kiedy byłam na stażu w pewnym urzędzie, gdzie połowa pracowników nie miała nawet matury. Pani naczelnik zarządziła, że wszyscy mają mieć wyższe studia. Wtedy zaczęła się pogoń w poszukiwaniu szkół, w których nie trzeba się uczyć, nie trzeba do nich chodzić i wszyscy zdają. Studiowałąm w Polsce i w Anglii. W Polsce jest więcej nauki, a uczelnie nie zapewniają zbyt dobrych warunków. Angielskie uniwerki i koledże są wyposażone jak marzenie, ale jest dużo mniej nauki.
|
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
Kocurzyco dzieki
Fajnie, ze na watku sa zagraniczne dziewczyny, ktore potrafia napisac obiektywne opinie![]() Ok lece sie myc i spac
Edytowane przez n0emi Czas edycji: 2010-04-30 o 00:02 |
|
|
|
#3019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- Wszystkie juz spia?
|
||
|
|
|
#3020 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Wrociłam właśnie z nocnych wykładów z WOSu... Padam. A rano o 6.00 pobudka :P
Wcale nie. To zalezy od włosów. Ja do wysokości brwi mam proste włosy :P I im dłuższe tym lepiej się skręcają. Cytat:
Ja właśnie idę spać...
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3022 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ciągle zerkałam na zegarek. Tym sposobem wyglądam jak zombi. Popijam właśnie kawę może pomoże trochę dojść do ładu. Trzymajcie kciuki żebym przeżyła ten dzień ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#3023 |
|
ma zielone pojęcie
|
Witam i ja. Spałam krótko. Padnięta jestem, a zakończenie roku dzisiaj mam :P
|
#3024 | |
|
Zakorzenienie
|
Miki
![]() Chatul, Wasz nauczyciel organizuje takie wykłady ? ![]() Zrobiłąm sobei na noc ślimaczki,żeby miec włosy skręcone. Ta, ino pianki szkoda było.
|
|
|
|
#3025 |
|
ma zielone pojęcie
|
Nie no, coś Ty, haha xD Chodzę na wykłady organizowane przez Uniwersytet Warszawski
|
#3026 |
|
Konto usunięte
|
Dzień Dobry
. Miłego dnia |
|
|
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Miki powodzenia w pracy
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
Też się witam
![]() Obudziłam się o 7, wyspana, słonko świeci, brzuch nie boli - zapowiada się dobry dzień ![]() Miki
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja wstałam o 6:30.. niewyspana teraz się przejaśnia ![]() piję kawę i odliczam czas do 15:30 wczoraj podcięłam włosy.. ze 2 cm.. gdzieniegdzie 3cm no i wróciłam do punktu wyjścia rety dziewczyny, jak mi się nie chce. Ciekawe jak Miki pewnie stresik jest
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
Na którą macie zakończenie, maturzystki?
Chyba, że już Was wywiało![]() Ja mam na 12 i taaak się nie wyspałam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

może nawet jutro uda mi się dopaść któregoś za uszy i zmusić do oddania zapasu joanny 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
I nie czuje sie gorsza. Taka jest prawda, ze u nas trzeba miec cos skonczone, zeby byc byle kims, nawet taka przyslowiowa sprzataczka. Nie mam cisnienia na skonczenie dobrych studiow, a idac na moje dowiaduje sie duzo przydatnych rzeczy i wiem, ze pomoze mi to w przyszlej pracy. Zrobi sie jeszcze jakies kursy i bedzie ok. Poza tym u mnie rodzice i tak placili by za szkole, nawet jakbym pracowala. I tak placa mniej jakby utrzymywali mnie na dziennych studiach w innym miescie. Oczywiscie chcialabym isc do pracy, ale nie czuje sie zawalidroga w domu, bo mama z checia zatrzymalaby mnie w domu do konca zycia
Ale mam jeszcze z 3-4 lata na zdobycie doswiadczenia

świetny wynik!

Tak cos czulam, ze dostaniesz ten staz

- 82
15.04.2013

no i wróciłam do punktu wyjścia