Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to będzie? - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-29, 21:16   #3691
martus9191
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b

Dobry wieczUr ;*

Cytat:
Napisane przez plesiunia Pokaż wiadomość
wiem że jestem głupia ale mam randkę z tym gimnazjalista
Opowiadaj później ;D
Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość
Jej, kiedyś to bajki były słitaśne.
Ostatnio z bratem oglądaliśmy "Brenda i pan Whiskers" - gluty i bąki to w każdym odcinku. Ale za to 'nie ma to jak hotel' jest fajny.
Ja uwielbiam stare bajki Disney`a A Króla Lwa to średnio co parę miesięcy oglądam
Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Nie cierpię białej czekolady

Muszę jakiś uniwersalnych a skomplikowanych słówek i zwrotów z angola poszukać i wystukać je co by poziom rozprawki podnieść.
Żółfik, tyle że ja jak wiadomo czekolady ogólnie nie lubie a białej to już tym bardziej :P
Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
Uczycie się?
Ja teraz żyję myślą jak przejdę po dziurawej drodze w moich butach ze studniówki
Ja ustaliłam z rodzicami dostępnośc samochodu Przeważnie będą mnie odwozic, no i będę brała sobie buty płaskie do torebki na wszelki wypadek no a czasami odwiozę ich na budowę a sama pocisnę autkiem do szkoły

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
wiecie co? mam gó.wniaty organizm. Przez cały dzień nie chce mi się jeść i w ogóle, ale gdy sobie przypomni że jest głodny to robi mi się słabo [przez to, że przez cały dzień nie jadłam].
Mam to samo Dzisiaj cały dzień nie jadłam to teraz wszamałam naprawdę wielką porcję żarcia no ale głowa boli
Cytat:
Obudziłam się dopiero a właściwie to gg mnie obudziło.
Czuje się jak przejechana czołgiem
Ja przyszłam ze szkoły o 12 i jak padłam tak o 17 wstałam

Cytat:

kurcze a na mnie już kawa nie działa. wypiłam sobie koło 21, o 23 poszłam zmęczona spać. A wcześniej jak wypiłam to do 2 am spokojnie wytrzymałam i jeszcze się męczyłam z zaśnięciem. Organizm już przywykł do kawy.
Ja tez tak myslałam, wczoraj wypiłam sobie zaraz przed snem coś koło 24 i normalnie zasnęłam tyle, że wstałam o 2.30 i do rana to było przekręcanie się z boku na bok Więc po szkole padłam.
Cytat:
Moja klasa organizuje ognisko, niedaleko mnie, więc grzechem byłoby odmówić
w sobotę będę leczyć kaca nad książkami
U mnie to samo, tyle że się pogubiłam w tym gdzie to ma byc bo 100 róznych wersji jest no i miałam się zobaczyc z moimi dziewczynami a potem kolegą (;D) tyle że to ostatnie może byc nieaktualne bo jego siostra złamała rekę i cały czas do szpitala jeździ ;( Wczoraj pomagał mi się chemii uczyc Jak nic nie umiałam tak nie umiem dalej, ale przynajmniej się odstresowałam

A ten tego jeszcze Martyna ja tez chcę zobaczyc filmik ;D II fajnie Wam że macie tak raano zakończenie my dopiero o 12

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg

Edytowane przez martus9191
Czas edycji: 2010-04-29 o 21:19
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 21:34   #3692
mtynai
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b

Marta, to nie filmik, tylko nagranie starą empetrójką

wyślę wam link do rapida na gadu.

lecę się kąpać i spać Brzdące ;*

jutro koniec.
kurna, źle mi z tym.
będę tęsknić za LO.

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 21:35   #3693
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość

będę ryczeć.
ja na pewno nie.
Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość

A ten tego jeszcze Martyna ja tez chcę zobaczyc filmik ;D II fajnie Wam że macie tak raano zakończenie my dopiero o 12

Ja też mam o 12, wyśpię się

Oglądam Amelię
Uwielbiam takie filmy
Stary 2010-04-29, 21:37   #3694
Slodka_Marzycielka
Zakorzenienie

Czy wy się również tak bardzo od tygodnia stresujecie? :ściana:
Który dotrzymuje słowa.
Każda miłość zaczyna się od obecności i do obecności się sprowadza.
Slodka_Marzycielka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 21:39   #3695
star15
Zakorzenienie

Cytat:
jesli chodzi o imprezy, u mnie też się nic raczej nie szykuje.
także. zakończenie mam na 8:00
o 7:30 muszę jechać po G. i odbieramy kwiaty dla wychowawczyni.
i musimy przyozdobić salę (balony i napis na tablicy, że ją kochamy )

a potem po zakończeniu szybki kurs do G. po tort bo jej mama piecze tort
i na torcie jakaś dedykacja dla wych
będę ryczeć.
U mnie ognisko się szykuje, ale nie wiadomo, czy pogoda dopisze. jeśli nie, to chyba nie ma żadnej alternatywy dla ogniska.
Strasznie rano masz to zakończenie roku. ja mam na 12:00, na 11:45 mamy być już na miejscu, bo trzeba miejsca na sali zająć, itp,itd.
Też będę płakać.. lubię swoją klasę.. no owszem, były jakieś dziwne akcje, kłótnie, sprzeczki, obgadywanie, ale ogólnie naprawdę lubię i przywiązałam się do tych ludzi.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 21:45   #3696
martunia017
Raczkowanie

MA DZIEWCZYNKI KTÓRAS Z WAS MOTYW ZONY NA USTNEJ:p?
martunia017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 21:48   #3697
2Lilus0
BAN stały

Cytat:

miałaś tylko przez rok matmę? W jakim jesteś technikum?

Nie licz tylko na zamknięte, spróbuj chociaż zacząć otwarte, bo czasem dostaje się punkt za rysunek
Przez 3 lata chodziulismy na matme jak do knajpy puszczal nam w tv pierwsza milosc bo wypadalo ze powtorki byly,gadalismy o wszytskim ale nie o matmie. no tak w 1 klasie pol roku bylo matmy ale to powtorki z gimnazjum a teraz trzeba bedzie swiecic wiec zobaczymy,szansa sa zamkniete bo zawsze cos sie trafi a z otwartych gorzej ale tez wiem zeby zaczac zawsze cos dolicza jak sie dobrze zrobi anweet moze zadanie podejsc ale wole by mi zamkniete podeszly-Wsztsrkie najlepiej
2Lilus0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 22:00   #3698
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 2Lilus0 Pokaż wiadomość
Przez 3 lata chodziulismy na matme jak do knajpy puszczal nam w tv pierwsza milosc bo wypadalo ze powtorki byly,gadalismy o wszytskim ale nie o matmie. no tak w 1 klasie pol roku bylo matmy ale to powtorki z gimnazjum a teraz trzeba bedzie swiecic wiec zobaczymy,szansa sa zamkniete bo zawsze cos sie trafi a z otwartych gorzej ale tez wiem zeby zaczac zawsze cos dolicza jak sie dobrze zrobi anweet moze zadanie podejsc ale wole by mi zamkniete podeszly-Wsztsrkie najlepiej
Podziwiam Twój spokój i opanowanie. Ja, znając swoją naturę, zaczęłabym się strasznie stresować i na pewno wzięłabym jakieś korki. Nie myślałaś o tym? Tzn. teraz to wiadomo, już za późno, ale przecież dowiedziałaś się, że zdajesz matmę we wrześniu..?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2010-04-29 o 22:01
Stary 2010-04-29, 22:04   #3699
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:
jesli chodzi o imprezy, u mnie też się nic raczej nie szykuje.
także. zakończenie mam na 8:00
o 7:30 muszę jechać po G. i odbieramy kwiaty dla wychowawczyni.
i musimy przyozdobić salę (balony i napis na tablicy, że ją kochamy )

a potem po zakończeniu szybki kurs do G. po tort bo jej mama piecze tort
i na torcie jakaś dedykacja dla wych
będę ryczeć.
czyli zapowiada się, że tylko moja klasa jest taka szalona, żeby robić dwudniową imprezę ?

też będę ryczeć
ale cieszę się, że już koniec.

bziii ♡.
rehab4181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 22:22   #3700
effciaa16
Zakorzenienie

u mnie na 8 do kościoła, a że nie idę to na 9 jadę, na auli będzie apel. Ok.godziny będzie trwał. potem rozdanie świadectw w klasach, pożegnanie, tort i kUniec! ale to zleciało
a czy będę wyć? na pewno, jestem jakaś emocjonalno-sentymentalna, aczkolwiek cieszę się, że będzie kolejny etap w moim życiu/

wykąpana, wydepilowane girki, umalowane pazury i w świat
już dzisiaj daje odpocząć moje i tak małemu móżdżkowi. ciaoo;*

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 22:42   #3701
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:
u mnie na 8 do kościoła, a że nie idę to na 9 jadę, na auli będzie apel. Ok.godziny będzie trwał. potem rozdanie świadectw w klasach, pożegnanie, tort i kUniec! ale to zleciało
a czy będę wyć? na pewno, jestem jakaś emocjonalno-sentymentalna, aczkolwiek cieszę się, że będzie kolejny etap w moim życiu/
u mnie oczywiście nie ma żadnej mszy. od razu na 11 mamy do szkoły.

no to słodkich snów absolwentki
bajo bajo ;*

bziii ♡.
rehab4181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 22:43   #3702
Claaire
Wtajemniczenie

Łee, jeju ja się jutro na stówę popłaczę
Moja kochana klasa ..
Matko jak ja sie cieszę, że (prawdopodobnie) nie rozstanę się z moimi najbliższymi osobami.
A większość i tak idzie do Krk, więc zawsze można się spotkać.
No, ale i tak mi smutno te 3 lata zleciały nie wiem kiedy.
Stary 2010-04-29, 22:51   #3703
cao
Zadomowienie

ja mam o 9 zakonczenie,i nadal nie moge sie pogodzic z tym ze to koniec, koniec takiego beztroskiego dziecinstwa zacznie się niedługo nowy etap..nie będzie już uciekania z lekcji,głupich sytuacji w skzole itp.. ehh szkoda troche
cao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 23:34   #3704
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
http://storage.arkuszematuralne.pl/a..._2009_9255.pdf

poszłam na dół i do taty z tekstem 'nalej mi wina'
nie dał, kazał się uczyć.
Dziękować. Zrobiłaś w 8. dziedzinę? Bo nie mogę załapać, jak im wyszło (15;30)
Cytat:
no nam baba non stop mówi, te arkusze musimy mieć przerobione wzdłuż i wszerz. A tż dobrze myśli.
ej z tym sikaniem nie ma żartów! ja na maturze tej z matmy z oke tylko o tym myślałam, żeby pójść do wc. to było straszne.
Tż już się za PR wziął od wczoraj
Tata stwierdził dwie godziny temu, że "dosłownie ich pop..." ale to akurat na wzmiankę, że będzie musiał mi tak odgiąć cyrkiel, żeby wszedł długopis, bo przecież ołówków nie można
Jak powiedziałam o WC, to się bał, że przecież będzie mi się chciało
Cytat:
II fajnie Wam że macie tak raano zakończenie my dopiero o 12
Miałam dokładnie napisać to:
Cytat:
Ja też mam o 12, wyśpię się

Jeszcze muszę rano śmignąć po kolorowy papier i z J. musimy przytachać wielką antyramę z karykaturą

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Ale żadnych refleksyjnych przemyśleń o końcu etapu w życiu, itd nie mam
Płakać też na pewno nie będę, chociaż mi bardzo szkoda klasy.

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 23:35   #3705
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

strasznie się cieszę, że to koniec.

słuchajcie dzisiaj było tak eeee...bez emocji, totalnie w tyłku każdy miał każdego

ludzie wychodzili z klasy, nie mówiąc sobie 'cześć' nawet... ;/

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

w ogóle miałam na 13,30 do jakiejś 17
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 23:53   #3706
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Tż już się za PR wziął od wczoraj
Tata stwierdził dwie godziny temu, że "dosłownie ich pop..." ale to akurat na wzmiankę, że będzie musiał mi tak odgiąć cyrkiel, żeby wszedł długopis, bo przecież ołówków nie można
Jak powiedziałam o WC, to się bał, że przecież będzie mi się chciało
No i ma tata rację.
Ja z tym wc też się obawiam, bo czasami podczas jednego spotkania 3,4-godzinnego potrafię iść ze 2 razy do wc..

Przyszłam Wam oznajmić, że mój fader jest bombowy i go kocham. Kupił mi taki polarowy kocyk, dużo jogurtów i warzyw na patelnię. lowe. <3

Idę spać, bo już bredzę. ;**

Studentka
Stary 2010-04-30, 05:17   #3707
2Lilus0
BAN stały

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Podziwiam Twój spokój i opanowanie. Ja, znając swoją naturę, zaczęłabym się strasznie stresować i na pewno wzięłabym jakieś korki. Nie myślałaś o tym? Tzn. teraz to wiadomo, już za późno, ale przecież dowiedziałaś się, że zdajesz matmę we wrześniu..?
wiesz co w tym roku musielismy wsezystko nadrabiac,wiec procz 2 lekcji w tygodniu matmy przepisowo mielismy 2 godziny dodatkowe czyli na tygodniu 4 juz byly i q kazda sobote po 2 godziny zegarowe-nawet nie bylo tak zle tlumaczyl zachowywal sie inaczej wlasnie niz na lekcjach przez te 3 lata bo TLUMACZYL wiec korki nie byly potrzebne,ale i tak nie da sie nic nadrobic bo my sie nie uczylismy tego tylko szybko szybko bo czasu nie maU mnie kazdy jest przygotowany na to psychicznie ze matmy nie zda-ja tez ale tego niechce i ze spokojem tego nie przyjme mimo wszytsko
2Lilus0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 07:52   #3708
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
zaraz rozwiążę, wczoraj miałam to zrobić, ale w końcu zapomniałam,
K. mnie wybił z rytmu. tak, to właśnie ta sprawa, która mi nie daje spokoju i z którą mi źle

zrobiłam zamknięte z tego testu 22/25 - poległam na tych biedronkach (skąd miałam wiedzieć, że biedronka to drapieżnik? ).
zaczęłam robić otwarte, zrobiłam 26 i 27, ale przy 28 z fizyki już dałam sobie spokój, nie pamiętam wzorów zniechęciła mnie ta fizyka.

No,ale myślę, że akurat na tym gimnazjalnym miałabym teraz podobny wynik jak 3 lata temu (po 46 z każdej części ) . zaraz sobie może luknę jeszcze anglijski jazyk.
Żbiku jakbyś chciała pogadać to gg.

ja już nie pamiętam ile miałam z testów. polski poszedł mi bardzo dobre, matmę trochę zje.bałam

Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość
Jej, kiedyś to bajki były słitaśne.
Ostatnio z bratem oglądaliśmy "Brenda i pan Whiskers" - gluty i bąki to w każdym odcinku. Ale za to 'nie ma to jak hotel' jest fajny.
to jest taki głupi film/bajka ale i tak oglądam czasem jak nie mam co robić a rodzeństwo nie chce mi przełączyć. chociaż Hanny za cholerę nie obejrzę.

Cytat:
ja ostatnio kupiłam sobie milkę, ale białą i była ohydna. I teraz zbrzydła mi biała czekolada, a tak ją lubiłam.
Pewnie, teraz można jeść. Masz usprawiedliwienie.

spać mi się chce. ale mam tigera i oby mi pomógł.
a ja białą uwilebiam .

tak odnośnie tego Tigera, to też nie możemy przesadzić z piciem go, mojej koleżanki brat ma teraz jakieś problemy z krązeniem czy coś. tak przy okazji

Cytat:

Karolina, ale prawda, że pięknie śpiewaliśmy?
poka

Cytat:
tylko mnie dzisiaj babka zjechała za to niech się wali, więcej z nią do czynienia nie będę miała i nie mam amęrykaniskijego akcętu jak B. (Kamila, punkt numer 323131. dlaczego on mnie wkurza....)
długa lista

Cytat:
Uczycie się?
Ja teraz żyję myślą jak przejdę po dziurawej drodze w moich butach ze studniówki
troszkę ;p

Cytat:
Napisane przez Slodka_Marzycielka Pokaż wiadomość
Czy wy się również tak bardzo od tygodnia stresujecie? :ściana:
niee :d

Dzień dobryyyyyyyy ;**

u mnie zakończenie dopiero o 13. potem do domku się przebrać i baj baj .

w ogóle. nie wiem co się ze mną dzieje. brzuch mnie boli od paru dni, a okres się nie zbliża,ze stresu to też nie jest. mam katar, gardło zawalone. mam nadzieję że do wtorku przejdzie. wczoraj nie miałam siły się nawet uczyć, bo czułam że zemdleję. witaminy biorę,jakieś inne lekarstwa tez. maskara normalnie.

płakać chyba nie będę. może jak puszczą wiecie jakąś piosenkę to łezka się zakręci. a tak to nie .

muszę jeszcze paznokcie pomalować.

miłego dniaa ;********
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 08:34   #3709
Weronika112
Zadomowienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18926331]
to jest taki głupi film/bajka ale i tak oglądam czasem jak nie mam co robić a rodzeństwo nie chce mi przełączyć. chociaż Hanny za cholerę nie obejrzę.

w ogóle. nie wiem co się ze mną dzieje. brzuch mnie boli od paru dni, a okres się nie zbliża,ze stresu to też nie jest. mam katar, gardło zawalone. mam nadzieję że do wtorku przejdzie. wczoraj nie miałam siły się nawet uczyć, bo czułam że zemdleję. witaminy biorę,jakieś inne lekarstwa tez. maskara normalnie.
[/QUOTE]

Taki głupi właśnie, ale dobry odstresywacz O jeżu, Hanny Montany też nie zdzierżę.

Ja mam na 11, a wolałabym od rana, najlepiej o 8, buuuu.
O kurde, napisałaś o tych witaminach, a mi się przypomniało od razu, że zapomniałam wczoraj magnez łyknąć.
Oby ci przeszło.
Ja też płakać nie będę, bo nie byłam zżyta z moją klasą, a z wych. to już na pewno nie.

-----
Dobry dzień.
Cieszy mnie pogoda.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 08:49   #3710
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękować. Zrobiłaś w 8. dziedzinę? Bo nie mogę załapać, jak im wyszło (15;30)

Ale żadnych refleksyjnych przemyśleń o końcu etapu w życiu, itd nie mam
Płakać też na pewno nie będę, chociaż mi bardzo szkoda klasy.
Nie skończyłam tego jeszcze. Już mi się nie chciało.

Też nie mam refleksji, idę, odbieram świadectwa, that's all.
Stary 2010-04-30, 09:14   #3711
malenstwo5
Wtajemniczenie

Hej ;*

A ja mam zakończenie dopiero o 16stej Wolałabym rano..

Im bliżej tej matury tym mam wrażenie, że mniej umiem

Miłego dnia ;**

malenstwo5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 09:56   #3712
Karmenka
Zakorzenienie

Uważam, że wyglądam fatalnie.
@ + 3 nowe pryszcze na brodzie. Jak na złość

Idę się ubrać
Stary 2010-04-30, 10:11   #3713
parodia
Zakorzenienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18926331] ja już nie pamiętam ile miałam z testów. polski poszedł mi bardzo dobre, matmę trochę zje.bałam

w ogóle. nie wiem co się ze mną dzieje. brzuch mnie boli od paru dni, a okres się nie zbliża,ze stresu to też nie jest. mam katar, gardło zawalone. mam nadzieję że do wtorku przejdzie. wczoraj nie miałam siły się nawet uczyć, bo czułam że zemdleję. witaminy biorę,jakieś inne lekarstwa tez. maskara normalnie.[/QUOTE]
A nam właśnie wczoraj oddali te wyniki testów i świadectwa na koniec gimnazjum to była moja działka w ramach tych oddawania obiegówek. I zdjęcia były, jak my wszyscy wyglądaliśmy

Moje będzie ze 3-4 godziny trwało każdy po kolei lezie na środek po świadectwo, do tego nagrody, potem przedstawienie drugich klas nie wiadomo po co i jeszcze spotkanie z wychowawcą
Fajnie Ci

Maskara też się zaczynam dziwnie czuć, ale to się pewnie uaktywni najbardziej w środę na wieczór, przed angielskim
Cytat:
Nie skończyłam tego jeszcze. Już mi się nie chciało.

Też nie mam refleksji, idę, odbieram świadectwa, that's all.
To zrób to 8 dzisiaj

Dokładnie. Z klasą się zobaczę jeszcze na maturach, później robimy ognisko na ich zakończenie, na wyniki chcemy kolejną większą imprezę. Chociaż wątpię, żeby cała klasa... Z wychowawcą też się mamy umówić po maturach A kogo więcej nie zobaczę (z tych nałuczycieli ) to moje

A teraz Żbiki - mobilizacja!!! Kto może, trzymajcie z pół godziny mocno kciuki, żebym się dopięła w sukienkę z 18
Dziękuję

Stary 2010-04-30, 10:41   #3714
Karmenka
Zakorzenienie

Justyna
Stary 2010-04-30, 10:47   #3715
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Justyna

Chyba pomogły, bo wczoraj miękki stanik, na gołe ciało i ledwo się zapięłam. Dzisiaj usztywniany i biała bluzka - no problem

Przyznaję, że mi dziwnie... Koleżanka (Martyna - właśnie K., tylko zawsze jakoś bezosobowo piszę ) cytat z Wehikułu czasu Dżemu i jakoś wyszło, że słucham: http://www.youtube.com/watch?v=cdUi0...aynext_from=ML Do tego tak tłumaczyłam mamie, że po raz pierwszy mam sytuację, że tak mi szkoda, że opuszczam jakąś szkołę, cholernie smutno kończąc podstawówkę i gimnazjum cieszyłam się, że wreszcie, a teraz - odwrotnie, mogłabym jeszcze pochodzić i to nawet nie chodzi o maturę, tylko o tych ludzi
Brzuch mnie z tego wszystkiego zaczyna boleć.
Poza tym już mam średnie wykształcenie - jestem stara

Stary 2010-04-30, 12:44   #3716
wenus2029
Raczkowanie

A ja mam zakończenie dopiero o 16... Strasznie późno, a będzie trwało 3 godziny podobno...
Strasznie mi szkoda opuszczać tą szkołę... No bo jak to tak, już więcej nie iść na lekcje... Więcej tych ludzi nie spotkać? Masakra...

Wybieram grupę Color!

I ja próbuję swoich sił Proszę o wsparcie

Strony internetowe Bydgoszcz
wenus2029 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 13:00   #3717
effciaa16
Zakorzenienie

bry;*
ja już po. nie płakałam. ogólnie trochę mi przykro, ale tylko trochę. Na apelu wyróżnili naszą klasę, że nie wiadomo czy to klasa artystyczna czy angielska. i w ogóle szkoda, że wychodzimy. Bardzo miło się zrobiło.
Po za tym to troszkę się zdenerwowałam. Bo kurcze wymyślili, że będziemy składać się po 3 zł na tort. Czyli wychodzi 96 zł;/ a to taki mały tort wart max. 50 zł. Przy czym kilka osób w ogóle nie dostało, no ale nie ważne. Tak trochę nie fajnie, ale trudno się mówi.

idę spać.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 13:26   #3718
201604200942
Konto usunięte

Cytat:

Ja ustaliłam z rodzicami dostępnośc samochodu Przeważnie będą mnie odwozic, no i będę brała sobie buty płaskie do torebki na wszelki wypadek no a czasami odwiozę ich na budowę a sama pocisnę autkiem do szkoły

U mnie to samo, tyle że się pogubiłam w tym gdzie to ma byc bo 100 róznych wersji jest no i miałam się zobaczyc z moimi dziewczynami a potem kolegą (;D) tyle że to ostatnie może byc nieaktualne bo jego siostra złamała rekę i cały czas do szpitala jeździ ;( Wczoraj pomagał mi się chemii uczyc Jak nic nie umiałam tak nie umiem dalej, ale przynajmniej się odstresowałam
takie są zalety posiadania prawka...
Tak to bym też mogła jeździć bo tatę przenieśli do pracy rzut kamieniem od domu, więc auto stoi teraz nieużywane :d

Coś się święci? ;>
Cytat:
Napisane przez 2Lilus0 Pokaż wiadomość
ale Was urządził facet

Wiesz... Jak moja koleżanka na testach w gimnazjum nie znała odpowiedzi to robiła "wyliczankę" "Zdrowaś Mario"

Ja już po oficjalnym zakończeniu, siedziałam na tym apelu i myślałam "kurde to ja już kończę szkołę?? we wtorek piszę maturę? JA?!"

Podczas rozdawania dyplomów ukończenia, w tle leciała piosenka dedykowana od nas dla wychowawcy. Wszyscy puszczali jakieś z lat '80, a my oczywiście oryginalni puściliśmy refren "... fajna laska, każdy chciałby chociaż raz ją pogłaskać" Wszyscy zaczęli bić brawo, bo trafiła nam się szkolna kosa za wychowawczynię, ale w klasie nam podziękowała i się kobita wzruszyła

aha, jak dostanę zdjęcia z zakończenia to pochwale Wam się jak wyglądałam "cudownie" w todze

Edytowane przez 201604200942
Czas edycji: 2010-04-30 o 13:27
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 13:35   #3719
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja już po oficjalnym zakończeniu, siedziałam na tym apelu i myślałam "kurde to ja już kończę szkołę?? we wtorek piszę maturę? JA?!"

aha, jak dostanę zdjęcia z zakończenia to pochwale Wam się jak wyglądałam "cudownie" w todze
Ja taaak samo! W ogóle, kompletnie to do mnie nie dociera. Że już nie będę przychodzić do szatni szkolnej 2 minuty przed dzwonkiem, że nie będzie matmy z moim zarąbiściarskim nauczycielem. To wszystko mnie dobija I jeszcze ta matura.

Noo no masz pokazać

A ja już po zakończeniu.
Teraz to już tylko matura

mam zachowanie wzorowe, ktoś mnie lubi (bo sami sobie wystawiliśmy, nauczyciele mogli zmienić jak coś).
Stary 2010-04-30, 14:14   #3720
Weronika112
Zadomowienie

Też już po.
Kurde, widzę, że u was tak fajnie było - piosenki, tort, po prostu miło.
A w mojej szkole wszystko odbywa się tak oficjalnie, bez wzruszeń, suche przemówienia, nawet wychowawczyni zaczęła : "sprawy oficjalne jeszcze nie są załatwione, kompletny brak zorganizowania".
Moja klasa nigdy nie była ze sobą zżyta, każdy w swojej grupce przebywał i też nie było pożegnań między nami, nawet głupie "cześć" nie padło.
Dlatego mi raczej przykro, że to się tak odbyło, a nie, że to koniec.

I mam nadzieje, że może na studiach poznam swoją grupę ludzi.
Dobrze, że są Żbiki.

A teraz matura i nowe życie, oby.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości