|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Dobry wieczUr ;*
Opowiadaj później ;D Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przeważnie będą mnie odwozic, no i będę brała sobie buty płaskie do torebki na wszelki wypadek no a czasami odwiozę ich na budowę a sama pocisnę autkiem do szkoły ![]() Cytat:
Dzisiaj cały dzień nie jadłam to teraz wszamałam naprawdę wielką porcję żarcia no ale głowa boli![]() Cytat:
Cytat:
Więc po szkole padłam.Cytat:
Jak nic nie umiałam tak nie umiem dalej, ale przynajmniej się odstresowałam A ten tego jeszcze Martyna ja tez chcę zobaczyc filmik ;D II fajnie Wam że macie tak raano zakończenie my dopiero o 12 ![]()
Edytowane przez martus9191 Czas edycji: 2010-04-29 o 21:19 |
|||||||
|
|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Marta, to nie filmik, tylko nagranie starą empetrójką
![]() wyślę wam link do rapida na gadu. lecę się kąpać i spać Brzdące ;* jutro koniec. kurna, źle mi z tym. będę tęsknić za LO.
|
#3693 | |
|
Zakorzenienie
|
ja na pewno nie.
Cytat:
Oglądam Amelię Uwielbiam takie filmy |
|
|
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
Czy wy się również tak bardzo od tygodnia stresujecie? :ściana:
|
#3695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli nie, to chyba nie ma żadnej alternatywy dla ogniska.Strasznie rano masz to zakończenie roku. ja mam na 12:00, na 11:45 mamy być już na miejscu, bo trzeba miejsca na sali zająć, itp,itd.Też będę płakać.. lubię swoją klasę.. no owszem, były jakieś dziwne akcje, kłótnie, sprzeczki, obgadywanie, ale ogólnie naprawdę lubię i przywiązałam się do tych ludzi.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#3696 |
|
Raczkowanie
|
MA DZIEWCZYNKI KTÓRAS Z WAS MOTYW ZONY NA USTNEJ:p?
|
|
|
|
#3697 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
puszczal nam w tv pierwsza milosc bo wypadalo ze powtorki byly,gadalismy o wszytskim ale nie o matmie. no tak w 1 klasie pol roku bylo matmy ale to powtorki z gimnazjum a teraz trzeba bedzie swiecic
|
|
|
|
|
#3698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-04-29 o 22:01 |
|
|
|
|
#3699 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
?też będę ryczeć ![]() ale cieszę się, że już koniec.
|
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie na 8 do kościoła, a że nie idę to na 9 jadę, na auli będzie apel. Ok.godziny będzie trwał. potem rozdanie świadectw w klasach, pożegnanie, tort i kUniec! ale to zleciało
a czy będę wyć? na pewno, jestem jakaś emocjonalno-sentymentalna, aczkolwiek cieszę się, że będzie kolejny etap w moim życiu/ wykąpana, wydepilowane girki, umalowane pazury i w świat już dzisiaj daje odpocząć moje i tak małemu móżdżkowi. ciaoo;*
|
#3701 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. od razu na 11 mamy do szkoły.no to słodkich snów absolwentki ![]() bajo bajo ;*
|
|
#3702 |
|
Wtajemniczenie
|
Łee, jeju ja się jutro na stówę popłaczę
![]() Moja kochana klasa .. Matko jak ja sie cieszę, że (prawdopodobnie) nie rozstanę się z moimi najbliższymi osobami. A większość i tak idzie do Krk, więc zawsze można się spotkać. No, ale i tak mi smutno te 3 lata zleciały nie wiem kiedy.
|
|
#3703 |
|
Zadomowienie
|
ja mam o 9 zakonczenie,i nadal nie moge sie pogodzic z tym ze to koniec, koniec takiego beztroskiego dziecinstwa zacznie się niedługo nowy etap..nie będzie już uciekania z lekcji,głupich sytuacji w skzole itp.. ehh szkoda troche
|
|
|
|
#3704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo nie mogę załapać, jak im wyszło (15;30)Cytat:
od wczorajTata stwierdził dwie godziny temu, że "dosłownie ich pop..." ale to akurat na wzmiankę, że będzie musiał mi tak odgiąć cyrkiel, żeby wszedł długopis, bo przecież ołówków nie można ![]() Jak powiedziałam o WC, to się bał, że przecież będzie mi się chciało Miałam dokładnie napisać to: Jeszcze muszę rano śmignąć po kolorowy papier i z J. musimy przytachać wielką antyramę z karykaturą ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Ale żadnych refleksyjnych przemyśleń o końcu etapu w życiu, itd nie mam ![]() Płakać też na pewno nie będę, chociaż mi bardzo szkoda klasy. |
||
|
|
|
#3705 |
|
Rozeznanie
|
strasznie się cieszę, że to koniec.
słuchajcie dzisiaj było tak eeee...bez emocji, totalnie w tyłku każdy miał każdego ludzie wychodzili z klasy, nie mówiąc sobie 'cześć' nawet... ;/ ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- w ogóle miałam na 13,30 do jakiejś 17 |
|
|
|
#3706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z tym wc też się obawiam, bo czasami podczas jednego spotkania 3,4-godzinnego potrafię iść ze 2 razy do wc.. ![]() Przyszłam Wam oznajmić, że mój fader jest bombowy i go kocham. Kupił mi taki polarowy kocyk, dużo jogurtów i warzyw na patelnię. lowe. <3 Idę spać, bo już bredzę. ;**
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#3707 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wiec korki nie byly potrzebne,ale i tak nie da sie nic nadrobic bo my sie nie uczylismy tego tylko szybko szybko bo czasu nie ma
|
|
|
|
|
#3708 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja już nie pamiętam ile miałam z testów. polski poszedł mi bardzo dobre, matmę trochę zje.bałamCytat:
ale i tak oglądam czasem![]() Cytat:
.tak odnośnie tego Tigera, to też nie możemy przesadzić z piciem go, mojej koleżanki brat ma teraz jakieś problemy z krązeniem czy coś. tak przy okazji ![]() poka ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzień dobryyyyyyyy ;** u mnie zakończenie dopiero o 13. potem do domku się przebrać i baj baj .w ogóle. nie wiem co się ze mną dzieje. brzuch mnie boli od paru dni, a okres się nie zbliża,ze stresu to też nie jest. mam katar, gardło zawalone. mam nadzieję że do wtorku przejdzie. wczoraj nie miałam siły się nawet uczyć, bo czułam że zemdleję. witaminy biorę,jakieś inne lekarstwa tez. maskara normalnie.płakać chyba nie będę. może jak puszczą wiecie jakąś piosenkę to łezka się zakręci. a tak to nie .muszę jeszcze paznokcie pomalować. miłego dniaa ;******** |
||||||
|
|
|
#3709 |
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18926331]
to jest taki głupi film/bajka ale i tak oglądam czasem![]() u mnie zakończenie dopiero o 13. potem do domku się przebrać i baj baj .w ogóle. nie wiem co się ze mną dzieje. brzuch mnie boli od paru dni, a okres się nie zbliża,ze stresu to też nie jest. mam katar, gardło zawalone. mam nadzieję że do wtorku przejdzie. wczoraj nie miałam siły się nawet uczyć, bo czułam że zemdleję. witaminy biorę,jakieś inne lekarstwa tez. maskara normalnie.[/QUOTE] Taki głupi właśnie, ale dobry odstresywacz O jeżu, Hanny Montany też nie zdzierżę. Ja mam na 11, a wolałabym od rana, najlepiej o 8, buuuu. O kurde, napisałaś o tych witaminach, a mi się przypomniało od razu, że zapomniałam wczoraj magnez łyknąć. Oby ci przeszło. Ja też płakać nie będę, bo nie byłam zżyta z moją klasą, a z wych. to już na pewno nie. ----- Dobry dzień. Cieszy mnie pogoda.
|
#3710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też nie mam refleksji, idę, odbieram świadectwa, that's all. |
|
|
|
|
#3711 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ;*
A ja mam zakończenie dopiero o 16stej Im bliżej tej matury tym mam wrażenie, że mniej umiem Miłego dnia ;**
|
#3713 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18926331]
ja już nie pamiętam ile miałam z testów. polski poszedł mi bardzo dobre, matmę trochę zje.bałamu mnie zakończenie dopiero o 13. potem do domku się przebrać i baj baj .w ogóle. nie wiem co się ze mną dzieje. brzuch mnie boli od paru dni, a okres się nie zbliża,ze stresu to też nie jest. mam katar, gardło zawalone. mam nadzieję że do wtorku przejdzie. wczoraj nie miałam siły się nawet uczyć, bo czułam że zemdleję. witaminy biorę,jakieś inne lekarstwa tez. maskara normalnie.[/QUOTE]A nam właśnie wczoraj oddali te wyniki testów i świadectwa na koniec gimnazjum to była moja działka w ramach tych oddawania obiegówek. I zdjęcia były, jak my wszyscy wyglądaliśmy Moje będzie ze 3-4 godziny trwało każdy po kolei lezie na środek po świadectwo, do tego nagrody, potem przedstawienie drugich klas nie wiadomo po co i jeszcze spotkanie z wychowawcą ![]() Fajnie Ci ![]() Maskara ![]() Cytat:
![]() Dokładnie. Z klasą się zobaczę jeszcze na maturach, później robimy ognisko na ich zakończenie, na wyniki chcemy kolejną większą imprezę. Chociaż wątpię, żeby cała klasa... Z wychowawcą też się mamy umówić po maturach ) to moje ![]() A teraz Żbiki - mobilizacja!!! Kto może, trzymajcie z pół godziny mocno kciuki, żebym się dopięła w sukienkę z 18 ![]() Dziękuję
|
|
|
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba pomogły, bo wczoraj miękki stanik, na gołe ciało i ledwo się zapięłam. Dzisiaj usztywniany i biała bluzka - no problem Przyznaję, że mi dziwnie... Koleżanka (Martyna - właśnie K., tylko zawsze jakoś bezosobowo piszę ) cytat z Wehikułu czasu Dżemu i jakoś wyszło, że słucham: http://www.youtube.com/watch?v=cdUi0...aynext_from=ML Do tego tak tłumaczyłam mamie, że po raz pierwszy mam sytuację, że tak mi szkoda, że opuszczam jakąś szkołę, cholernie smutno kończąc podstawówkę i gimnazjum cieszyłam się, że wreszcie, a teraz - odwrotnie, mogłabym jeszcze pochodzić i to nawet nie chodzi o maturę, tylko o tych ludzi Brzuch mnie z tego wszystkiego zaczyna boleć. Poza tym już mam średnie wykształcenie - jestem stara
|
|
|
|
#3716 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam zakończenie dopiero o 16... Strasznie późno, a będzie trwało 3 godziny podobno...
Strasznie mi szkoda opuszczać tą szkołę... No bo jak to tak, już więcej nie iść na lekcje... Więcej tych ludzi nie spotkać? Masakra...
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
bry;*
ja już po. nie płakałam. ogólnie trochę mi przykro, ale tylko trochę. Na apelu wyróżnili naszą klasę, że nie wiadomo czy to klasa artystyczna czy angielska. i w ogóle szkoda, że wychodzimy. Bardzo miło się zrobiło. Po za tym to troszkę się zdenerwowałam. Bo kurcze wymyślili, że będziemy składać się po 3 zł na tort. Czyli wychodzi 96 zł;/ a to taki mały tort wart max. 50 zł. Przy czym kilka osób w ogóle nie dostało, no ale nie ważne. Tak trochę nie fajnie, ale trudno się mówi. idę spać.
|
#3718 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak to bym też mogła jeździć bo tatę przenieśli do pracy rzut kamieniem od domu, więc auto stoi teraz nieużywane :d Coś się święci? ;> Cytat:
ale Was urządził facet![]() Wiesz... Jak moja koleżanka na testach w gimnazjum nie znała odpowiedzi to robiła "wyliczankę" "Zdrowaś Mario" ![]() Ja już po oficjalnym zakończeniu, siedziałam na tym apelu i myślałam "kurde to ja już kończę szkołę?? we wtorek piszę maturę? JA?!" Podczas rozdawania dyplomów ukończenia, w tle leciała piosenka dedykowana od nas dla wychowawcy. Wszyscy puszczali jakieś z lat '80, a my oczywiście oryginalni puściliśmy refren "... fajna laska, każdy chciałby chociaż raz ją pogłaskać" Wszyscy zaczęli bić brawo, bo trafiła nam się szkolna kosa za wychowawczynię, ale w klasie nam podziękowała i się kobita wzruszyła ![]() aha, jak dostanę zdjęcia z zakończenia to pochwale Wam się jak wyglądałam "cudownie" w todze
Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2010-04-30 o 13:27 |
||
|
|
|
#3719 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I jeszcze ta matura.Noo no masz pokazać ![]() A ja już po zakończeniu. Teraz to już tylko matura mam zachowanie wzorowe, ktoś mnie lubi (bo sami sobie wystawiliśmy, nauczyciele mogli zmienić jak coś).
|
|
|
#3720 |
|
Zadomowienie
|
Też już po.
Kurde, widzę, że u was tak fajnie było - piosenki, tort, po prostu miło. A w mojej szkole wszystko odbywa się tak oficjalnie, bez wzruszeń, suche przemówienia, nawet wychowawczyni zaczęła : "sprawy oficjalne jeszcze nie są załatwione, kompletny brak zorganizowania". Moja klasa nigdy nie była ze sobą zżyta, każdy w swojej grupce przebywał i też nie było pożegnań między nami, nawet głupie "cześć" nie padło. Dlatego mi raczej przykro, że to się tak odbyło, a nie, że to koniec. I mam nadzieje, że może na studiach poznam swoją grupę ludzi. Dobrze, że są Żbiki. A teraz matura i nowe życie, oby.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.

Dzisiaj cały dzień nie jadłam to teraz wszamałam naprawdę wielką porcję żarcia no ale głowa boli
wypiłam sobie koło 21, o 23 poszłam zmęczona spać. A wcześniej jak wypiłam to do 2 am spokojnie wytrzymałam i jeszcze się męczyłam z zaśnięciem. Organizm już przywykł do kawy.
Więc po szkole padłam.

)

. od razu na 11 mamy do szkoły.
to było straszne.
ja już nie pamiętam ile miałam z testów. polski poszedł mi bardzo dobre, matmę trochę zje.bałam
ale mam tigera i oby mi pomógł.