|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
A testowałaś już ten żelik? Fajny jest? Bo jak fajny, to może skuszę się nawet na Twoją ofertę Dzięki
|
|
|
#3602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten filtr to chyba drogawy co? bo kusisz tym matem ![]() Asiu dziękuję bardzo, ale chyba nie opłaca się opłacac wysyłki... |
|
|
|
|
#3603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak często powinnam powtarzać taki zabieg z aspirynką, żeby nie przegiąć w drugą stronę? ![]() Mirelka, możesz Ty mi powiedzieć z czego Ty się odchudzasz? To tak samo jak Karolina - ja to mam z czego ale Wy?? ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-04-29 o 17:49 |
|
|
|
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Miałam ostatnio zabawną rozmowę z TŻ'em ![]() Mój kolega z Wawy kupił sobie w zeszłym roku motocykl i zaprasza mnie na przejażdżkę - a ja marzę o tym, żeby przejechać się na motorze Kiedy powiedziałam o tym TŻ'owi, najpierw powiedział, że nigdy w życiu (zazdrosne bydle ) a potem wymyślił, że on mi pozwoli pojechać do Wawy i przejechać się z Kubą na motorze jeśli ja mu pozwolę pójść do klubu go go |
|
|
|
|
#3606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
praktycznie to sie nie odchudzam |
|
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już niestety się zbieram, jutro chyba mnie nie będzie ale postaram się zajrzeć w sobotę, a może w niedzielę i poniedziałek też się uda
![]() To do następnego |
|
|
|
#3608 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dziwnie się czuję przedstawiając swoją ,,godność,,(co by nie stosować powtórzeń), ale no cóż jak mus to mus no więc jestem młode dziewczę przed 20-tką, do 18-tki też mi troche brakuje ale mniej niż do 20-tki;] i tu jest pocieszenie;] zwierza mam;] pieska-kundelka(swoją drogą cudownego;p), po drodze miałam jeszcze szczura i kota;] minerałków nie używam, ale ostatnio coraz częściej napotykam informacje o nich na forum. Nauki oczywiście nie lubie;p no może z wyjątkiem matematyki(ją kocham |
|
|
|
|
#3609 | ||
|
|
Cytat:
A odżywkę to mogę przy okazji Cytat:
Ja musiałam zniknąć na chwilkę, ale jak zwykle usypianie Pyci skończyło się fiaskiem Szkoda, że już uciekasz
|
|
|
#3610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do TŻ'a i klubu go go zastanawiam się co wymyślić bo ja bardzo bardzo bardzo chcę się przejechać na motorze |
|
|
|
|
#3611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
matematyka podziwiamCytat:
|
||
|
|
|
#3612 | ||
|
|
Cytat:
![]() A z motorem, to przyjedź do mnie W garażu mam pięćsetkę Co prawda skuter i z uwagi na gabaryty to raczej TŻ go prowadzi , ale fajnie się jeździ i w niczym innym jednośladom nie ustępuje .A na swoim też Cię mogę przewieźć Cytat:
![]() Noooo, nie chcę zapeszać, ale bioderma trzyma macik
|
|
|
#3613 |
|
Raczkowanie
|
hihi;] ah dziękuje, dziekuje ;p mat-fiz w końcu;][COLOR="Silver"]
---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- no tak;] najważniejsze nie ?? Kaja;] P.S. ;] powoli czuje klimat;] |
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Karola- dzięki za zarproszenie, jak znajdę czas to wpadnę do Was ![]() Kasiu- oglądałam nawet niedawno ten film ale na prawdę chciałabym schudnąć i powiedzieć do siebie w lustrze "dobra du pa z Ciebie". no może przesadzam , ale przynajmniej spełniłabym swoje marzenie bycia chudzinką.Aga- całkowicie po Tobie nie widać tego, że masz coś ponad program ![]() Jeszcze tylko 6godzin w szkole i 8nastka!
|
#3615 |
|
Raczkowanie
|
twoja własna??
![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- jak tak to wszystkiego naj;p |
|
|
|
#3616 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to juz koniec picia jak mama nie widzi Cytat:
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-40-UVA-26.htm kurcze teraz mam dylemat... a jak mi nie podpasi
|
|||
|
|
|
#3617 |
|
Zadomowienie
|
Mirelkaaa chętnie bym Cię pooglądała, bo dziewczyny tak wychwalają Twoje wdzięki, ale nie wiem jak dostać się do Twojego albumu wagarowiczko
Estelle racja, sama nie pamiętam kiedy to było... ale jeszcze jakiś czas po lalkach Was podczytywałam, ale nie udzielałam się Mi się w ogóle sztuczne włosy nie podobają ani kolorowe pasemka, lubię takie naturalne włosiska i najlepiej w naturalnym kolorze, są najpiękniejsze dla mnie aaaa filmowi taką recenzję dałaś że się boję oglądać ![]() Heroldin co więc dobrego stosujesz na końcówki zamiast kokoska?? Może masz coś sprawdzonego, bo u mnie cały czas miotełki mi się robią, a nie widzi mi się ścinać co miesiąc po 2 cm ![]() niby nic Już zagościłam u Was seudodietowiczki Ja teżużywam teraz lirenki, ale mam na wykończeniu i będę coś nowego testować. Albo wrócę do kolastyny Agaoliwa z oliwek mówisz... kiedyś stosowałam, ale nie pamiętam co tam po niej się działo
|
|
|
|
#3618 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3619 | |
|
|
Twoja
???No to sto lat ![]() Cytat:
![]() Może poproś w jakiejś dobrej aptece o próbkę? Albo spróbuj upolować na Alle. Ja o mały włos prawie kupiłam [przy okazji innych próbek], ale przypadkiem zajrzałam do innego zamówienia [krem] a tam próbeczki
|
|
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ok zaraz Cię zaproszę ![]() a dziewczyny to Ty wiesz jakie laski |
|
|
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, Twoja? Jak tak to najlpeszego ![]() Impreze robisz osiemnastkową ?:P
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
wykonczyłam nafte
![]() czas kupic następną
|
|
|
|
#3623 |
|
Raczkowanie
|
;]
mi sie tez skonczyla ;p ale od wczoraj mam nową, tym razem z dodatkim olejku rycynowegi i z innej firmy...
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3624 |
|
|
A pasuje Ci ona?
Ja mogłam ją używać tylko z odżywką, bo nie chciała się zmyć z włosów ![]() Właśnie se wylicytowałam Talikę za 10 zeta
|
|
#3625 |
|
Zadomowienie
|
Skończyłam oglądać Avatara i.... fabuła jakfabuła, dość tendencyjna i przewidywalna. Jak to znajomy powiedział, to nowa wersja pocahontas
ale wielkie ukłony ode mnie za stronę graficzną ImmortalLoversto lat i włosów do pasa ( po kostki, czy gdzie tam sobie życzysz ) Mirelkaaa dziękuje za zaproszenie Piękna z Ciebie dziewczyna, zniewalający uśmiech a włoski jakie błyszczące
|
|
|
|
#3626 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam !
Długi łikend przed nami . Żeby nie deszczyło ... A jak ! Jeszcze do niedawna były dodatkowe dwa dziennie, ale to już w inną część ciała .Ja też !!! Drożdżowego ciasta lub makową struclę . Pierwszy na niemieckiej TV, potem zmieniam miejsce siedzenia i "Pierwsza miłość", półgodzinna przerwa i "Samo życie". A jak ... W "Pierwszej miłości" z utęsknieniem czekam, kiedy tą blondynę Marysię {bodajże} utłuką. ![]() Cytat:
Ano - wybiorę się na rekonesans . Cytat:
Bo tylko po to go zrobili ! Nie istnieje dieta, która odchudza wybiórczo ! Cytat:
Cytat:
To można zrealizować już teraz, bez żadnych diet. A co - nie jesteś : "dobra d.u.p.a." ?! Nic, bo mam zbyt cienkie włosy, aby coś "bez spłukiwania" stosować. Tylko szampon i odżywka . Czasem jakiś olej. No i - raz na cztery- pięć- tygodni podcinam końcówki. Ale Ty nie zwracaj uwagi na moją pielęgnację, bom ja dziwaczka i do tego - niereformowalna. A i jeszcze : w cuda i bajki nie wierzę. Chociaż niektórzy twierdzą, że "wiara i góry przenosi". A co to ?! Czyżby mi coś umkło ? Jadę dzisiaj do dochtórki, coby receptę wydębić. Badania wszakże zrobiłam. Miałam nadzieję, że mi trochę tych medykamentów ubędzie, ale po porannej kontroli : płocha nadzieja . Raczej przybędzie ... Chciałam ten stan rzeczy na wszechobecny stres zwalić, ale nie ma bata - winny jest mój tryb życia : obżarstwo i lenistwo. Trzeba konsekwencje ponosić. Ot, tom się wyżaliła. Miłego dnia i jeszcze wspanialszego weekendu |
||||
|
|
|
#3627 |
|
Zadomowienie
|
już niedługo pojawi sie w domu pies
nie mogę sie doczekać ![]() a tak poza tym, to jestem włosomaniaczką, chociaz ostatnio włosy zaniedbuję ![]() kilka odżywek czeka na skończenie - lubie miec zapasy ![]() staram sie zapuścic włosy i zejsc z cienowania. W przyszłym tygodniu ide podciąc końce ![]() nie farbuję i prostuje raz na ruski rok, ale niestety suszę |
|
|
|
#3628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a szczeniaczek czy już duzy bedzie ? dzień dobry wgl
|
|
#3629 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3630 |
|
Zadomowienie
|
Heroldin Oj kiedy ja tak bardzo chcę żeby deszczyło (kocham deszcz
![]() Zaawansowana jesteś w tych serialach, a ja nawet nie mam tv w domu A co do podcinania końcówek jak to robisz co ok 5 tygodni to wtedy ile Ci leci? bo ja to robię ok raz na 2 miesiące i wtedy min 2... ale po tygodniu już mam rozdwojone A że dziwna jesteś to się tylko zaleta, nie Ty jedna tutaj a że wiara góry przenosi to i ja szczerze wierzę, tylko że to działa zależnie od tego w co wierzysz lub nie Bidulko może czas zmienić tryb życia ?!![]() anulka poprawić się tu!! co to za włosomaniaczka co włosy zaniedbuje toś masz być przykładem i wizytówka naszego zacnego zgromadzenia a psia zazdroszczę do tulenia, ale jego niesforności i faktu że będzie wszystko jadł już mniej ( jeszcze mam traumę po mojej zjedzonej fioletowej bluzce choć to z 3 lata temu było ) mam nadzieje iż fotografią psiaka się pochwalisz jak już się pojawi
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:20.

Jak długo mam trzymać tę mieszankę na twarzy? Żebym nie przesadziła 

Jutro dalszy ciąg testów, ale jak tak dalej pójdzie to 
To tak samo jak Karolina - ja to mam z czego ale Wy?? 
Kiedy powiedziałam o tym TŻ'owi, najpierw powiedział, że nigdy w życiu (zazdrosne bydle 

. Nadrabiaj : ktoś zacz, zwierza masz, minerałków używasz, nauki nie lubisz ?!

) mam nadzieje iż fotografią psiaka się pochwalisz jak już się pojawi