|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)
Hej laski, szkoda, że weekend będzie deszczowy
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)
Cześć Wam w ten pokiereszowany dzień
Nocowałam dziś u TŻ, normalnie masakra - czasami wiem, że chyba jest jeszcze jeden powód, dla którego bywam tam teraz okropnie rzadko: ŁÓŻKO ![]() Jeśli można bardziej mieć nakombinowane, guziki, wzgórki, pagórki, a do tego mega twardość - to chyba tylko oni na tym łóżku śpią... ![]() I tak wstałam, zgodnie z przysłowiem "Jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz", totalnie niewyspana, wymęczona, połamana i narzekająca. I jeszcze ten budzik od samego rana się darł przez jakieś 1,5h
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
Osz, od 7. Ale te moje mięcho jest rzadko, jedynie w piątki przywożą. Tak to innych wędlin było jeszcze sporo.
---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Carmi, to się nazywa złośliwość natury... ;/ |
|
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
Choji co to za wędlina? no trudno jak wykupili to nie ma co się denerwować
Carmi - to chyba lepiej by było spać na ziemi - na materacu... Trzymkaj się
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
hmm to może i ja skoczę po pieczywo na weekend
![]() A do TŻta dzwonili żeby dziś przyszedł do pracy.. i idzie na 13 do 20:30 :/ |
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
a jako kto pracuje? ciężkie takie godziny :/
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
Osz rety, Karczek pieczony
|
|
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka! Byliśmy wczoraj na piwku ze znajomymi TŻ-ta. Powiem Wam, że choć doskonale rozumiem, że po 3,5 roku związku, mieszkając razem, mając bliżej do 30stki można chcieć ślubu. No ale to co wyrabia dziewczyna kolegi to aż mnie zniesmaczyło. Widziałam laskę 2 raz w życiu a ta pyta mnie kiedy bierzemy ślub, bo miałaby kolejny argument żeby swojego cisnąć. Potem do niego rzuca teksty, że nie oświadcza się i zwleka a ona za łysego faceta wychodzić nie chce. No kurde czy ona zwariowała? Tak chłopaka naciskać, takie teksty przy znajomych rzucać. Coś mi się zdaje, że kolega albo musi się oświadczyć albo powiedzieć kobiecie jasno "nie bierzemy ślubu bo...". Bo w takiej atmosferze to raczej żyć się nie da.
|
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
med
![]() Zwies jako ochroniarz w centrum handlowym, normalnie to pracuje po 10-12h :/ aleks jak by (na miejscu faceta) mi tak kobieta przy znajomych gadała to by niezła awantura w domu była ![]() Wróciłam, jaka koleeeeejkaaaa! ale mam pieczywo, zaraz skoczę na halę po wędliny i warzywa, a potem do biedronki po resztę ![]() widzicie, mocne nogi to podstawa oszczędnego trybu życia ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- w ogóle to muszę sobie pedicure zrobić, bo poszłabym w japonkach ale paznokcie niepomalowane
|
|
|
|
#1721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj Skimos nie martw się, że paznokcie niepomalowane - najważniejsze, że nie straszyłaś przechodniów długaśnymi paznokciami (które aż się zakręcają )
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
a feeee
![]() jednak nie poszłam jeszcze - jak TŻ ma wychodzić koło 12, to się bałam że nie zdążę wrócić, więc pójdę za 1h modląc się żeby słońce mnie za bardzo nie spaliło i żeby wyrobić się przed 15 z wszystkim, bo potem to dopiero tłumy będą ![]() No i paznokietki już różowe ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- eeej a może się nasmaruję przyspieszaczem opalania, ubiorę bluzkę na ramiączkach i się opalę
|
|
|
|
#1723 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() udanego weekendu ! ![]() Cytat:
napewno nie zrobił tego specjalnie![]() Cytat:
Cytat:
![]() odpoczniesz sobie![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
|
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
nie no co to to nie (poza tym czekam aż dojdzie z brastopu
)ale gorąco, a jak mam wychodzić o 12 to już w ogóle. Teraz poszłam na krótki rękaw i mi za gorąco było może nawet jakąś sukienkotunikę ubiorę ale jutro już ma być zimno :P Obecnie wg google we Wro 22 stopnie (i pełne słońce) a ma być 26 stopni dziś a wczoraj jak ciepło było, o 22 jeszcze z TŻtem w krótkim rękawku chodziliśmy
|
|
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
uu ale fajnie cieplutko macie
tylko szkoda, że na weekend ma się popsuć pogoda![]() a u nas na północy - ma być 17 stopni a po południu ma padać deszcz to jakaś kara czy co?
|
#1727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tej mojej bytności tutaj to też niewiele będzie, bo jak mój Tż jest chory to śpi prawie cały czas - to przecież nie będę mu przeszkadzać, tylko się wyniosę do drugiego pokoju, żeby sobie odpoczywał ja wróci. Ech... nie wiem kiedy znowu będzie taka okazja, żebym tu była, bo powoli kończą mi się wymówki dla "władzy" domowej... I jeszcze mam gigantycznego doła, bo wczoraj poszliśmy spać o 22, tzn. Tż poszedł a ja leżałam i nie mogłam zasnąć. Zanim wpadłam na genialny pomysł, żeby przenieść się do dużego pokoju i zabić trochę czasu czytaniem to zdążyłam zacząć myśleć o tym, o czym nie powinnam, przeanalizować kilka rzeczy i dojść do niefajnych wniosków. I teraz jest mi naprawdę cholernie smutno i aż jestem zła sama na siebie :/ Edytowane przez raingirl Czas edycji: 2010-04-30 o 11:21 |
|
|
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Rzeczywiście pogoda we Wrocławiu i okolicach piękna dziś, a ja za 2h muszę iść do pracy Szykuję się mega tłumy dziś. Gorzej będzie w niedziele, bo w sobotę i w poniedziałek zamknięte i ludzie świra dostają![]() osz rety u nas też ma padać niestety ![]() Carmi!!!! potrzebuję szybkiego pomysłu na obiad. Za 2h pracy wychodzę i chciałabym coś zjeść w domu i zaoszczędzić a nie ciągle wydawać na jedzenie w restauramie. Podpowiedz mi coś niemięsnego, może być z makaronem, na obiad dziś??? ![]() Najlepiej coś z niczego bo lodówka praktycznie pusta???
Edytowane przez rusałka_1 Czas edycji: 2010-04-30 o 11:21 |
|
|
|
#1729 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() musiecie mi pogratulować.... chciałam zrobić przyjemnosć TŻtowi (bo zawsze narzekał że nie chodzę w sukienkach i spódnicach) i zostawiłam w domu jeansy i dziwnie mi bez nich.....Cytat:
![]() no bo miłe chwile szybko mijają niestety..... ale za to jest co wspominać ![]() Cytat:
a fryzurka też super Cytat:
żeby się udało!Cytat:
szkoda...... ja tez mam często tak że jak się na cos napalę.... to nie wychodzi ![]() Cytat:
![]() no bo przed długim weekendem trzeba narobic zapasy..... nas to dzisiaj tez czeka ![]() mam nadzieję że jednak nie będzie tak źle... bo mieliśmy jechać z TŻtem łódkę odświeżyć żeby zacząć znowu sezon ![]() Cytat:
Cytat:
ja rozumiem suszyć głowę TŻtowi ze się chce.... ale żeby tak w towarzystwie i w taki dziwny sposób....
|
|||||||
|
|
|
#1730 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Kochane
nadrabiłam moją wczorajszą nieobecność miałam tyle do odpisania i pozapominałam ![]() Aniołku trzymam kciuki i życzę powodzenia z tym stażem ![]() Małgorztek też trzymam kciuki za rozmowę z Tż i mam nadzieję że będzie dobrze ![]() ![]() reszty co miałam napisać zapomniałam ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- aha Rain jest takie jedno lekarstwo na wszystko |
|
|
|
#1731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niekoniecznie musisz iść do drugiego pokoju bo przecież przy Tobie też może odpocząć nie smuć sieCytat:
![]() teraz czas na sukienki ![]()
|
|
|
#1732 |
|
Raczkowanie
|
Aleksandretta wsółczuję kolesiowi, przesrane ma z taka laską i wcale mu się nie dziwie że się nie oświadcza
![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Frezyjko ale Tż ma z Tobą dobrze że wbrew swoim przyzwyczajeniom poświęcasz się dla niego, mój Tż tez mi ciągle o spódniczkach mówi ale po 1) wstydzę się bo mam chude nogi 2) zawsze chodzę w spodniach bo wygodnie 3) prawie nie mam spódniczek bo w nich nie chodzę a te co mam to obciach straszny |
|
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku - super prezent dla TŻta
|
|
|
|
#1734 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze chciałam się pochwalić tylko nie wiem czy za bardzo jest czym...
mój Tż często przegląda mi tel i wczoraj grał sobie u mnie więc mówie mu że pooglądam jego tel a nigdy tego nie robię on: nie bo tam moga być smsy o Tobie ja: no to tym bardziej chcę on: ale tam może być o niespodziance ja: jakiej niespodziance i z jakiej okazji??? on: nie mogę powiedzieć bo niespodzianka a wcześniej pytał mnie czy chciałabym żebyśmy sie już pobrali a ja mu powiedziałam że chyba jeszcze nie teraz |
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
nicol to może kup sobie jakieś nowe spódniczki ?
![]() a co do Tża to tajemniczy jest a czemu mu tak odpowiedziałaś?
|
|
#1736 |
|
Raczkowanie
|
A dziś jak dzwonił to mówił że chyba pojedzie do miasta, a jak zapytałam po co powiedział że jakieś sprawy ma do załatwienia, więc mu powiedziałam że może pojechałabym z nim, to powiedział ze nie mogę a pożniej dodał ze byłam chora i żebym została w domu i że z kolegą pojedzie...
|
|
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj ma dobrze ma ja też strasznie nie lubię chodzić w spódnicach.... jakieś tam spódnice sukienki i koszule mam więc teraz kombinuję.... ale od razu mam w głowie pomysł że do tej trzeba by taka bluzkę, a do tej taką.... a to jeszcze pończochy by się przydaly.... i lawina wydatków się tworzy :/
|
|
|
|
|
#1738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1739 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem czemu mu tak powiedziałam, zaskoczył mnie tym pytaniem i tak prawde mówiąc to w tym momencie szukam pracy i nie mogę znaleźć bo przeniosłam się ze studiów dziennych na zaoczne, jego rodzice już od pewnego czasu mają odłożone pieniądze na nasz ślub bo już kiedyś nam powiedzieli, a jak kiedyś rozmawiałam z moimi to powiedzieli że będę musiała sama zarobić pieniądze na ślub a jeszcze teraz mój tata stracił pracę, a ja nie chciałabym na czyimś utrzymaniu. Zawsze wyobrażałam sobie to tak, ze skończę studia, znajdę pracę i jak będę niezalezna finansowo to wtedy mogę założyć rodzinę. Wiadomo że zycie to weryfikuje ale nie chcę być uzalezniona od kogoś finansowo taka juz jestem |
|
|
|
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aglio, olio, pepperoncino: Na oliwie podsmażasz czosnek i ostrą papryczkę (ostrożnie), dodajesz ugotowane spaghetti, mieszasz na patelni, możesz dodać pietruszkę i pazmezan. Pesto: Czarne oliwki doprawiasz (można dodać czosnek, suszone pomidory itp.), dodajesz oliwy, miksujesz blenderem, podsmażasz na patelni z ugotowanym makaronem. Ewentualnie placuszki owsiane albo omlet. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

najważniejsze by nie było niezręcznie 

jak by (na miejscu faceta) mi tak kobieta przy znajomych gadała to by niezła awantura w domu była

fiu fiuuu....polechtal ego ladnie ladnie
hehhehe
żeby się udało!