Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;) - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-29, 20:59   #1621
pagka
Wtajemniczenie

Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
No nie chciałabym. Jak mówię, jest fajny ale jako kolega, nie widzę go w roli mojego mężczyzny mimo wszystko...

No tak, to prawda. Tylko ja chciałam moją zachęcić, bo wujek kupił sobie motor i chciał mamę przewieźć a ona się boi. Chciałam dobrze i jeszcze dostałam opierdziel

A też jak z tatą pojechałam do Kamiennej Góry jak miałam 2 tyg. prawko i jechałam 160km/h i mama się dowiedziała to myslałam, że zabije tatę samym krzykiem
No to szkoda, bo z Twoich opisów wynika, że fajny chłopak jest
Aa i chciałam spytać czy on z lubelskiego jest Bo zauważyłam, że tam faceci baardzo interesują się motorami i nie wiem z czego to wynika (znaczy wiem, bo motory są fajne , ale dlaczego akurat tam zwolenników jest tak wielu ).

Ilsa ja narazie też sobie nie wyobrażam rozłąki, ale tak jak Skimos pisała z pracą może być tam ciężko.
Stary 2010-04-29, 21:02   #1622
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
to ja nie wiem co tam można wielce wymyślić
no pisałam za co go kocham .
czytałam już kilka gotowców , ale dla mnie głupota jest pisać kocham Cię bo niebo jest niebieskie a trawa zielona .
Ale np . Kocham Cię za to , że wierzyłeś we mnie , że nauczyłeś mnie żyć , że mogę na Ciebie zawsze liczyć , Kocham Cię za to , że zamiast się starzeć to młodniejesz i takie tam z naszego życia .
Stary 2010-04-29, 21:04   #1623
OlkaR
Zakorzenienie

pagka nie, on jest z Dąbrowy Górniczej. A miłość do motocykli ma po dziadku i tacie rodzinnie tak.
Stary 2010-04-29, 21:07   #1624
pagka
Wtajemniczenie

Ola, ale Ty studiujesz w Lublinie i czy nie zauważyłaś, że tam wśród facetów jest widoczna wielka miłość do motorów?
Stary 2010-04-29, 21:10   #1625
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Ola, ale Ty studiujesz w Lublinie i czy nie zauważyłaś, że tam wśród facetów jest widoczna wielka miłość do motorów?
Tak, zauważyłam u mnie na roku tylko Adrian ma motor ale jak ten komar stoi pod uczelnią to wzbudza wyraźne zainteresowanie, każdy "chce taki mieć" i w ogóle każdy się zachwyca.
A ja się dzisiaj czuję jak blachara bo mi się tak micha cieszy
Stary 2010-04-29, 21:12   #1626
pagka
Wtajemniczenie

Ciekawe z czego się to bierze Mój kuzyn student lubelski też taki zapaleniec, jak i każdy z jego kolegów, może to przez tamtejszy klimat?
Tee blachara, a może sobie sprawisz jakiegoś komarka?
Stary 2010-04-29, 21:15   #1627
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe z czego się to bierze Mój kuzyn student lubelski też taki zapaleniec, jak i każdy z jego kolegów, może to przez tamtejszy klimat?
Tee blachara, a może sobie sprawisz jakiegoś komarka?
Nie wiem, może z tego, że tu jest dosyć sporo motocyklistów a mężczyźni są tacy, że lubią się zachwycać czymś choćby po to, żeby móc o czymś pogadać z kumplami.

Haha zanim ja sobie sprawię komarka to minie conajmniej 6-10 lat
Stary 2010-04-29, 21:16   #1628
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Dzwonili do mnie w sprawie tego stażu
są wybrane dwie osoby w tym ja
Czyli czeka mnie jeszcze jedna rozmowa i wybiorą osobę do pracy w firmie .
Czyli mam 50% szansy na uzyskanie pracy
Trzymajcie kciuki , żeby to mnie przyjęli
bosko !!! klask i: mam nadzieję że to właśnie Ciebie wybiorą, pokaż im kreatywność emowsiurze
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Ale numer. Moja mama zadzwoniła do mnie, że jest o niej artykuł w jakże poważnym piśmie "Chwila dla Ciebie". No i faktycznie, na 3 stronie Nawet ze zdjęciem. Jest "Bohaterką tygodnia"
brawo na pewno to dla niej satysfakcja po angażowaniu się w wolontariat
Cytat:
Ilsa ja narazie też sobie nie wyobrażam rozłąki, ale tak jak Skimos pisała z pracą może być tam ciężko.
już bym wolała mniejszą emeryturę i gorsze cv niż taką rozłąkę
Cytat:
no pisałam za co go kocham .
czytałam już kilka gotowców , ale dla mnie głupota jest pisać kocham Cię bo niebo jest niebieskie a trawa zielona .
Ale np . Kocham Cię za to , że wierzyłeś we mnie , że nauczyłeś mnie żyć , że mogę na Ciebie zawsze liczyć , Kocham Cię za to , że zamiast się starzeć to młodniejesz i takie tam z naszego życia .
dla mnie to masło maślane, nie umiałabym tyle

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 21:18   #1629
pagka
Wtajemniczenie

No to zostaje Ci tylko umawianie się na częstsze wypady z Adim
I nie wiem czy to się bierze tylko z tego, że oni chcą mieć jakiś temat na pogaduchy, ja widzę u nich szczerą miłość do tych dwukołowych maszyn

Ilsa jak będziesz mi dawać pieniądze na utrzymanie się tam to chętnie pojadę

Edytowane przez pagka
Czas edycji: 2010-04-29 o 21:19
pagka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 21:36   #1630
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Już mam połowę zrobioną .
Zamiast się uczyć to ja się z Tym bawię
326 już mam
niezle

olka to super wyjazd mialas
Stary 2010-04-29, 21:38   #1631
Grapefrutka
Zakorzenienie

Ola napiszę Ci jedno to że teraz twierdzisz że on nie jest zupełnie w Twoim typie to tak naprawdę jest mało ważne bo ten "typ" się bardzo szybko może zmienić i uwierz mi wiem co mówię sama się uganiałam za wysokimi, brunetami obowiązkowo o ciemnych oczach bo taki był mój "typ" a teraz co? planuje ślub z niebieskookim blondynem który jest mojego wzrostu na początku związku też myślałam że nic z tego nie będzie bo to przecież nie mój typ a wyszło jak wyszło i wcale nie żałuje że dałam nam szansę bo w sumie dlaczego miałabym tego nie zrobić skoro fajnie się przy nim czujesz (a widzę że tak), skoro fajnie spędzasz z nim czas to dlaczego miałabyś to przerywać

widzę że nam się towarzystwo wykrusza
ehhh nie fajnie tak bo jak przyjdzie do spotkania to nikogo nie będzie
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 21:44   #1632
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
Madzia a co Ty do jakiejś nocnej szkoły chodzi? :P
hehe nie tylko miałam zajecia na 20

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
zajechałam do Sącza..... wykończona jestem podróżą...... i jakoś ciężko jest mi się dzisiaj dogadać z TŻtem.... cały czas wmawia mi ze mam zły humor i że nie można ze mna pożartować.... a im więcej tak mówi tym bardziej wydaje mi sie że się taka przez to robię:/
może masz gorszy dzień?

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
hej kochane, zaczynam nadrabiać
wczoraj na imprezie było przyjemnie, nawet dostałam tort z takimi jakby zimnymi ogniami i śpiewano mi 'sto lat ' ale było kilka elementów, które mi się nie podobały. Jeden chłopak się strasznie do mnie przystawiał i nie dało mu się przemówić że mam faceta od ponad dwóch lat. A później - co za prymityw ! - jak byłyśmy z koleżanką na balkonie to przyszedł, obrócił się i nagle słyszymy że coś poleciało na chodnik na dole. On jej wkręcił że się posikał z balkonu chociaż wylał szampana i koleżanka zaczęła hiperwentylować no bo co to w ogóle za 'żarty' ? Strasznie żałosne, koleś 20 lat a taki głupi. Rąk nie umiał utrzymać przy sobie, ciągle mnie próbował objąć, dotknąć włosów czy twarzy a ja wtedy udawałam że coś mnie zainteresowało gdzieś na końcu pokoju i szłam no a później z koleżanką na szybko odrobiłyśmy lekcje i położyłyśmy się spać. I nie chciałam już jej narażać na żadne ataki paniki więc ona poszła na łóżko z jakąś inną a ja z jeszcze innym kolegą na karimacie poszłam spać. I kurde nic się nie wyspałam bo sobie zabrał całą poduszkę i jak zasnął to się tak przekręcił że mnie objął i się podduszałam
(a kac to mnie trzymał jeszcze o 13 )
fajnie,że udała sie imprezka ale nachalnego adoratora nie zazdroszcze

Cytat:
Przyjechał Adi po mnie o 15. Udzielił instrukcji jak mam się zachowywać na zakrętach itd. I pojechaliśmy do Nałęczowa. Tam poszliśmy na spacer po parku. Później mnie Adi zabrał na pitną czekoladę ja sobie wzięłam z różą, on z wiśniami... Ja swoją wypiłam duszkiem, więc mi Adi swoją odstąpił Później pojechaliśmy do Kazimierza na lody. A jak wracaliśmy z Kazimierza to Adi pocisnął 200km/h
Rewelacja!!!!
Tylko jutro będę miała zakwasy bo przy każdym hamowaniu, przyspieszeniu i na zakrętach ściskałam Adriana tak mocno udami, że aż się musieliśmy zatrzymac w połowie drogi bo mnie skurcz w pośladek złapał
On się cieszył i specjalnie czasem robił tak, żebym ściskała. I ogólnie było fajnie tylko.... hmm... No kurcze... on jest naprawdę fajny, miły, trochę się rozkręca, bo wcześniej był bardzo nieśmiały ale mnie rozwaliły jego hasła:
1. siedzę sobie na tym jego motorze (on poszedł po lody) wraca i mówi "do twarzy ci z motorem... serio, bardzo ładnie wyglądasz na takiej maszynie"
2. mówię coś do niego a on na mnie patrzy i z uśmiechem "jesteś za***ista"
3. "normalnie nie lubię z kimś jeździć bo jest niewygodnie, ale z Tobą za plecami mi jest dobrze"
4. I tu normalnie hit.... stoimy już u mnie pod blokiem no i on mówi żebym poszła do domu, ja że nie bo nie chcę żeby mi się na tyłek patrzył i poczekam az on pojedzie. On nie chciał więc pytam co takiego interesujęcego jest w patrzeniu jak sobie będę szła, a on:
"to jak patrzeć na zachód słońca".........
No powiem Wam, że mile połechtał moje ego. Fakt, że dał do zrozumienia, że dla niego taka wycieczka to trochę więcej niż dla mnie. Ale zrobiło mi się zarąbiście miło
Kobiettooo ja bym z miejsca sie w nim zakochala !! Taki facet to rzadkość co Ci po przystojniaku jak uroda z czasem minie..a charakter pozostaje zawsze ten sam..a ktoś kto uroda nie grzeszy może sie okazać super partnerem gdzie bedziesz sie dobrze czuła z nim i miała o czym rozmawiać.

Ech i już Tż pojechał strasznie szybko nam ten czas minął ale fajnie było

Ja myślałam,że przyjde a tu bedzie po kilka stron do nadrabiania a tu jedna zaledwie..
Stary 2010-04-29, 21:50   #1633
OlkaR
Zakorzenienie

Grape ja nie mówię o typie pod względem wyglądu tylko bardziej charakteru. Owszem, dobrze się czuję ale nie przy nim jednym i uważam, że dawanie szansy właściwie wbrew sobie jest zupełnie bez sensu.

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
Kobiettooo ja bym z miejsca sie w nim zakochala !! Taki facet to rzadkość co Ci po przystojniaku jak uroda z czasem minie..a charakter pozostaje zawsze ten sam..a ktoś kto uroda nie grzeszy może sie okazać super partnerem gdzie bedziesz sie dobrze czuła z nim i miała o czym rozmawiać.
No a ja mam w sobie coś takiego, że jak nie czuję iskrzenia to miłe słowa i komplementy niewiele zdziałają.
Nie twierdzę, że on by był zły, nie taki, nie twierdzę, że mu kiedyś nie dam szansy ale znamy się od 3 lat i jakby coś miało być to pewnie by było.
A nie wydaje mi się, żeby rzucanie się na faceta po mile spędzonym dniu było dobrym rozwiązaniem
Stary 2010-04-29, 21:52   #1634
Choji
Zakorzenienie

Tyle miałam poodpisywać i zapomniałam co Nie ma co, geniusz jestem

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 21:53   #1635
Candy Killer
Zakorzenienie

witka babki

padam na cycki dzisiaj ;P rano jazda do wrocka..ustalilam egzamin prawka na 13go ma byc szczesliwy hehe

pozniej poszlam do mamy..a na koniec wyladowalam u fryzjera i stracilam polowe wlosow..lekka zmiana i kolejne postanowienie..zapuszczam wlosy do jakiegos boba co bym mogla sobie wloski krecic o

przy okazji klima w aucie mnie przewiala i gardlo mnie zaczyna bolec:/

aaaaaa i chyba moj wegetarianizm runie niedlugo bo zaczyna sie sezon grilowy a ja mam taka faze na typowa kielbaske z grila ze koniec..w zyciu tak nie mialam i chyba sie poddam... no koniec swiata....ktos wspomina o grilu a ja widze kielbaski w glowie juz;

ide chyba pod prysznic

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 21:54   #1636
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Grape ja nie mówię o typie pod względem wyglądu tylko bardziej charakteru. Owszem, dobrze się czuję ale nie przy nim jednym i uważam, że dawanie szansy właściwie wbrew sobie jest zupełnie bez sensu.
ja też nie mówiłam tylko o cechach fizycznych ale napisałam tak żeby było bardziej widać różnicę no wiadomo że nie warto robić niczego wbrew sobie ale czasem nam się tylko wydaje że tego nie chcemy a z biegiem czasu nam się to zmienia nie nakłaniam Cię do niczego ale chyba na pewno nie zrezygnujesz z takich popołudni jak to dzisiejsze ja też nie postępowałam wbrew sobie, ja po prostu stwierdziła a dlaczego by nie i to dlaczego by nie trwa już ponad 8 lat a co śmieszniejsze jest to że on z takiego samego "powodu" zaczął się ze mną spotykać jeśli nasze początki można w ogóle nazwać spotykaniem się ale my to w ogóle szczególny przypadek byliśmy
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 21:54   #1637
OlkaR
Zakorzenienie

Candy pokaż fotkę fryzu
A kiełbaski.... no cóż, musisz taką zjeść i już Ja z grilla nie lubię kiełbasek, prędzej karkóweczkę, szaszłyczka, kurczaka....
Stary 2010-04-29, 22:02   #1638
upadly_aniol00
Zakorzenienie

skończyłam robić prezent
Z racji , że nie mam czasu nie wyszło tak jak chciała ale z mojego serduszka jest wszystko

chcecie zobaczyć ?
Stary 2010-04-29, 22:02   #1639
OlkaR
Zakorzenienie

Grape na razie nie mam z czego rezygnować, bo to było na razie jedno takie popołudnie nie wiadomo kiedy i czy w ogóle będzie jakieś następne (bo "mój" kask był pozyczony od jego byłej z którą on niebardzo chce gadać ). Jesli będzie- nie odmówię. Jeśli nie będzie- przeżyję. A czy się coś z tego wykluje- teraz wątpię a nie wiadomo co się stanie w przyszłości. W sumie dobra partia.... ten sam kierunek, można interes rodzinny otworzyć później :P
Stary 2010-04-29, 22:03   #1640
Candy Killer
Zakorzenienie

Olaaa...wlasnie doczytalam Twoja przejazdzke z kolega fiu fiuuu....polechtal ego ladnie ladnie

zdjecia sa niewyrazne bo z lampa a aparat swoje lata ma no ale cos niecos widac:P dla wyobrazenia to tyl mialam juz za ramiona no i bok dluzszy byl pozaaaa tym odnalazlam wymarzony kolor na glowe hehhehe

Stary 2010-04-29, 22:03   #1641
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
skończyłam robić prezent
Z racji , że nie mam czasu nie wyszło tak jak chciała ale z mojego serduszka jest wszystko

chcecie zobaczyć ?
To jest coś co się nazywa "głupie pytanie". Jasne że chcemy
Stary 2010-04-29, 22:06   #1642
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

No a ja mam w sobie coś takiego, że jak nie czuję iskrzenia to miłe słowa i komplementy niewiele zdziałają.
Nie twierdzę, że on by był zły, nie taki, nie twierdzę, że mu kiedyś nie dam szansy ale znamy się od 3 lat i jakby coś miało być to pewnie by było.
A nie wydaje mi się, żeby rzucanie się na faceta po mile spędzonym dniu było dobrym rozwiązaniem
to skoro z wyglądu Ci sie podoba a chodzi Ci o jego charakter to co w jego charakterze jest nie tak? jakich Ty lubisz? brutali?

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Tyle miałam poodpisywać i zapomniałam co Nie ma co, geniusz jestem
no jesteś geniusz starość nie radość pamieć już nie ta

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
witka babki

padam na cycki dzisiaj ;P rano jazda do wrocka..ustalilam egzamin prawka na 13go ma byc szczesliwy hehe

pozniej poszlam do mamy..a na koniec wyladowalam u fryzjera i stracilam polowe wlosow..lekka zmiana i kolejne postanowienie..zapuszczam wlosy do jakiegos boba co bym mogla sobie wloski krecic o

przy okazji klima w aucie mnie przewiala i gardlo mnie zaczyna bolec:/

aaaaaa i chyba moj wegetarianizm runie niedlugo bo zaczyna sie sezon grilowy a ja mam taka faze na typowa kielbaske z grila ze koniec..w zyciu tak nie mialam i chyba sie poddam... no koniec swiata....ktos wspomina o grilu a ja widze kielbaski w glowie juz;

ide chyba pod prysznic
mmmm kiełbaski zjadłabym sobie też takie z grila

a masz zdjecie fryzurki?
Stary 2010-04-29, 22:07   #1643
OlkaR
Zakorzenienie

Wow Candy ładna fryzurka szalona kolorek jest rewelacyjny
Stary 2010-04-29, 22:07   #1644
Candy Killer
Zakorzenienie

mam...sa na poprzedniej stronie juz

Dzieki Olus
no kolooor jest ogieeen heheh smiesznie w pracy to wyglada booo wszystkie czarne a jedna taka ruda wystrzepiona sie kreci hehe :P

Stary 2010-04-29, 22:08   #1645
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
skończyłam robić prezent

chcecie zobaczyć ?
chcemyyy

Cytat:
Olaaa...wlasnie doczytalam Twoja przejazdzke z kolega fiu fiuuu....polechtal ego ladnie ladnie

zdjecia sa niewyrazne bo z lampa a aparat swoje lata ma no ale cos niecos widac:P dla wyobrazenia to tyl mialam juz za ramiona no i bok dluzszy byl pozaaaa tym odnalazlam wymarzony kolor na glowe hehhehe
fajna fryzurka i jaki boski kolor !!!! Jest extra
Stary 2010-04-29, 22:09   #1646
Candy Killer
Zakorzenienie

hehe Dzieeeeki

Stary 2010-04-29, 22:12   #1647
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:

świetna fryzura w ogóle świetnie Ty wyglądasz

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

już wysłałam
Stary 2010-04-29, 22:13   #1648
OlkaR
Zakorzenienie

Madzia, nie podoba mi się z wyglądu, z charakteru też niebardzo
Nie lubię brutali, ale też nie przepadam za takimi nieśmiałymi, którzy mnie traktują jak boginię. Dla mnie mój mężczyzna musi być przede wszystkim moim dobrym kumplem od wszystkiego. Żeby pogadać o różnych sprawach począwszy od pogody, poprzez zakup nowego stanika a na sprawach łóżkowych kończąc.
Z Adim nie o wszystkim da się pogadać na luzie. Nie wszystkie tematy chciałabym ruszać. No i.... no nie wiem.
Ale widzę, że on się rozkręca powoli, bo zaczyna więcej ze mną rozmawiać niż tylko słuchać.
Stary 2010-04-29, 22:16   #1649
najfajniejsza
Zakorzenienie

Candy, ślicznie Ci w tych włosach mój mnie namawia na rudy (byłam ruda, jak się poznaliśmy, i ma sentyment), ale znów kupiłam ciemny lodowy blond może następnym razem trochę się boję znów tak farbnąć, bo z rudego schodziłam prawie pół roku :/ wyglądałam fajnie, no ale jak chciałam zmienić kolor, to się nie dało. to mnie odstrasza.
ale zrobię to dla niego jakoś w wakacje albo na rocznicę - jako niespodziankę

Motyl, wracaj szybko i udanego wypadu!

Anioł, podziwiam Cię. ja jakiś czas temu wypisałam około 50 czy 60 takich "kocham Cię za...", to było na naszą drugą rocznicę. teraz pewnie by doszło, bo znam lepiej jego nawyki odkąd mieszkamy razem, ale tylu to na pewno bym nie wypisała. myślę, że maks. 80 z resztą pod koniec już pisałam te takie: "kocham Cię, bo >kocham Cię< od tyłu to >ęiC mahcok<". A wypisałam naprawdę wszystko, co mogłam, pisałam to kilka tygodni
ale Ty masz artystyczną duszę, to Tobie łatwiej
i kciukam za staż

My jutro jedziemy - nie wiem gdzie, nie wiem po co. wiem, że P. poszedł teraz z kuzynem na piwo, a ja już mam w głowie wizje ich rozmów o naszych oświadczynach nie, nie nastawiam się, absolutnie. koniec! KO-NIEC!

Swoją drogą, ciekawe co u Skimosi
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 22:20   #1650
OlkaR
Zakorzenienie

Aniołku fajny prezent
A mnie ciekawią te zakryte zdania
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości