Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.II - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-30, 12:59   #2311
IlonaN2
Zadomowienie

GG do IlonaN2
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I

Ja mam takei jaby motylko swędzące pukania jeszce nie mam i pewnei na nie troszke poczekam .

Właśnie zjadłam obiadek kopiłam dziś dorsza, brokuły i młode ziemniaczki mniam mniam ale mi się ich chciało : )

A teraz się legnę i chwilę odpocznę
IlonaN2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 13:21   #2312
Ray
Zakorzenienie

Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I

hej przeczytalam co napisalyscie ale tyle tego ze juz jak doszlam do konca nie spamietalam co kto

tak czy siak swietnie ze wasze maluchy dobrze sie maja oby tak dalej

ja dzis mialam miec rano wizyte ale przyznam sie ze nie chcialo mi sie wstac o 6 rano hehe no i maz musial z rana jechac do pracy wiec przelozylam sobie za tydzien.

szukalam dzis rybaczek ciazowych wszedzie ale u mnie nigdzie ni ma buuu..a na allegro nie wiem jaki rozmiar bedzie mi pasowal. szkoda bo jak tak cieplo fajnie wciagnac cos luznego takiego na pupe

ide zaraz drzemac o ile mala mi da.... od rana bylysmy na zakupach dobrze ze mam w miescie domowe obiady ( pyszne) to dzis sobie darowalam gotowanie dla nas dwoch i mala zupe jadla a ja pierogi z serem i mam spokoj.

chyba juz widac ze jestem w ciazy bo dzis podeszlam do przebieralni i pani pilnowala kolejki i pytam gdzie sie konczy kolejka... a ona spojrzala na mnie i mowi ze nastepna ja wejde

dobra ide sie klasc bo mala mnie przed 7 zerwala i oczy mi kleja, sliczna pogoa u nas to poznej trzeba na dwor ruszyc
Stary 2010-04-30, 13:54   #2313
Astorianka
Raczkowanie

Co za dzień...

Znowu spanie "na raty" więc teraz naprawdę czuję się zmęczona.

Potem zostałam wezwana na przesłuchanie jako świadek. Nie mam zielonego pojęcia o co chodzi, zobaczę we wtorek. Nie wiem czy się denerwować czy nie... W każdym razie sąsiedzi mieli niezłą sensację, bo wścibski sąsiad podsłuchiwał jak policjant dawał mi wezwanie.

Potem pokłóciłam się z mężem o jakąś pierdołę.

Potem zmieniałam hasło na pocztę internetową, oczywiście po co zapisywać, skoro będę pamiętać? I ....nie pamiętam Za cholerę.
Pytanie pomocnicze? A po co, skoro Ania genialnie nie wprowadziła takowego... Alternatywny mail? A po co? Przecież zawsze pamiętam hasło...

Normalnie idzie się powiesić. A w powietrzu burzowe chmury na przemian z wiatrem i słońcem więc tak naprawdę niewiadomo jak jest. Raz jest parno i duszno, raz jest wietrznie. Szału można dostać.

Co za dzień ;( muszę się dostać na swoją pocztę
Astorianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 14:02   #2314
Szczęśliwa
Zadomowienie

[
Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
A z tymi łydkami to może masz niedobór magnezu? j
Może? W środę mam wizytę to dopytam. Trochę się boję skarżyć lekarzowi, żeby nie chciał mnie wysłać na L-4 bo ja chcę jeszcze pracować

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Co do pitów a co! choć raz na ostatnią chwilę Pani Biurowa oddała
No w sumie czemu nie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Zaraz jedziemy z P. na rozmowę, normalnie już się trzęsę, bo bardzo nam zależy na tej jego pracy. Trzymajcie kciuki, musi się udać!
Trzymam kciuki, będzie dobrze

Astorianka chyba hormony Ci szaleją jakaś nerwowa jesteś. Wszystko Cie drażni widzę pomyśl, że już weekend. I kilka dni wolnego Lenistwo

Ja planuję, grilla ze znajomymi w niedzielę, i grilla rodzinnego w poniedziałek. Wszystko w domku nad samym jeziorem, oby nie padało Od jutra mam gości- dobrzy znajomi, wiec dziś muszę szykować sałatki itp.

Nasza córcia jest już z nami. Dagusia- 23.09.2010r.

Edytowane przez Szczęśliwa
Czas edycji: 2010-04-30 o 14:06
Szczęśliwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 14:30   #2315
pandziolka
Raczkowanie

hej dziewczynki
jakie macie śliczne brzuszki przepraszam,że się nie udzielałam,ale mieliśmy małe zamieszanie przed wyjazdem.jutro jedziemy do Polski na 2 tygodnie
odezwę się po powrocie

p.s. Pomidora możesz dopisać przy mnie Wojtusia
pandziolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 15:04   #2316
ycnan
Zadomowienie

Witam w tak uroczy, mocno wiosenny dzionek

Chciałam się tylko pochwalić, że moje dzieciątko zaczęło mnie smyrać w niedzielne popołudnie i z dnia na dzień coraz częściej i mocniej je czuję Nie minął nawet tydzień, a już takie mocniejsze pchnięcia nawet czuję Ah... Super uczucie

Ok, wracam do pisania pracy, bo w końcu się nie wyrobie i nici z końca mojej edukacji i zaszczytnego tytułu mgr przed nazwiskiem

Pomi, trzymam kciuki za dzisiejszą rozmowę o pracę ^^
ycnan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 15:27   #2317
fem
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ewcia811211
a co do bulgotania-to sie ciesze z tego co piszecie ze to jest to, i czy to prawda ze od tego momentu 4,5 miesiaca do porodu?bo gdzies tak wyczytalam,hm.
to podobno jak się poczuje pierwszego kapniaka liczy się połowa ciąży...

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Szczęśliwa
Ciekawe co u Jagi? Trzymam kciuki, że wszystko było dobrze. Jednak te ciąże bliźniacze są trudniejsze.
ja też mam nadzieję, że mimo wszystko wporządku z całą trójką

Cytat:
Wszystkie wklejane brzuszki są super, mniejsze, większe, okrągłe, spiczaste, "rozlane" ..... i tak najważniejsza jest ich "słodka" zawartość.
dokładnie najważniejsza zawartość...

Cytat:
No i zaczęły mi czasami puchnąć, nogi szczególnie łydki. Też tak macie?
mnie co prawda puchną tylko czasem dłonie, a stopy i łydki to drętwieją, ale jak pytałam gin to mi przepisała magnez+potas i w sumie małą poprawa jest...

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA KOGO TRZEBA...

fajnie że ujawniają się nasze brzuszki i ich zawartości, ja kibicuję żeby jeszcze więcej dziewczynek się pokazało... mam cicha nadzieję, że mnie również

GRATULUJĘ ZDROWYCH BEJBIKÓW

Lenka* Tobie zdania prawka
fem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 16:41   #2318
Czekooladowaa
Raczkowanie

Ja chodze do gin na NFZ i USG tez mam na NFZ juz dwa mialam robione i zaniedlugo bedzie juz trzecie a z tego co wiem to ciaza przebiega prawidlowo. wiec nie jest tak ze tylko 3 USG i koniec chociaz wolalabym na kazdej wizycie ogladac Bombelka

Cytat:
Napisane przez Astorianka Pokaż wiadomość
Co za dzień...

Znowu spanie "na raty" więc teraz naprawdę czuję się zmęczona.

Potem zostałam wezwana na przesłuchanie jako świadek. Nie mam zielonego pojęcia o co chodzi, zobaczę we wtorek. Nie wiem czy się denerwować czy nie... W każdym razie sąsiedzi mieli niezłą sensację, bo wścibski sąsiad podsłuchiwał jak policjant dawał mi wezwanie.

Potem pokłóciłam się z mężem o jakąś pierdołę.

Potem zmieniałam hasło na pocztę internetową, oczywiście po co zapisywać, skoro będę pamiętać? I ....nie pamiętam Za cholerę.
Pytanie pomocnicze? A po co, skoro Ania genialnie nie wprowadziła takowego... Alternatywny mail? A po co? Przecież zawsze pamiętam hasło...

Normalnie idzie się powiesić. A w powietrzu burzowe chmury na przemian z wiatrem i słońcem więc tak naprawdę niewiadomo jak jest. Raz jest parno i duszno, raz jest wietrznie. Szału można dostać.

Co za dzień ;( muszę się dostać na swoją pocztę
Astorianka chyba kazda z nas ma nieraz gorszy dzien wiec nie przejmuj sie humorki odejda, a haslo sie odnajdzie

< 3

najszczęśliwsza pod Słońcem!

Czekooladowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 16:43   #2319
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ycnan Pokaż wiadomość
Chciałam się tylko pochwalić, że moje dzieciątko zaczęło mnie smyrać w niedzielne popołudnie i z dnia na dzień coraz częściej i mocniej je czuję Nie minął nawet tydzień, a już takie mocniejsze pchnięcia nawet czuję Ah... Super uczucie

Super
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 17:09   #2320
tifio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość
tifio gratuluję fajnego Franka i wzorowych wyników.
Myśle, ze moje wyniki też są bardzo dobre, wszystko ładnie w normach, HGB12,1 tylko limfocyty jakby poniżej, ale te normy są tak jakoś inaczej zapisane, poczekam, zobaczę co gin powie.
Dziękuję w imieniu swoim i Franka

Cytat:
Napisane przez elenka1 Pokaż wiadomość
witajcie ja tez po usg!!!!

dzidzio zdrowy, wazy 200 gram i jest dziewczynką!!!! przynajmniej tak lekarz mi oznajmił, powiedział ze siusiaka nie widzi
jestem tak szczesliwa tak bardzo chcialam
mam nadzieje ze juz nic sie nie zmieni
Gratulacje!!

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY, ale jestem w szoku!!!!!!!!

Zdałam wreszcie egzamin na prawko!!! Tydzień temu oblałam, a facet mnie tak potraktował, że mnie cały dzień brzuch potem bolał...
A dzisiaj trafiłam na rewelacyjnego egzaminatora- facet dał z siebie wszystko żeby mnie odstresować... gadał jak najęty cały egzamin, cały czas mi powtarzał żebym się nie denerwowała, bo zaszkodzę dziecku, wypytywał czy chłopiec czy dziewczynka, czy już kopie itd WRESZCIE zdałam to cholerstwo, a pojechałam gorzej niż tydzień temu......
Gratulacje kochana! Mi się akurat udało zdać za pierwszym razem, ale miałam świetnego egzaminatora - inaczej byłaby kompletna porażka, bo jeździłam tragicznie.

Cytat:
Napisane przez dash Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!!!
My już po USG, dzidziuś rośnie jak na drożdżach, śliczny i kochany serduszko szybciutko puka a bobas skacze jak na trampolinie Chcieliśmy sprawdzić płeć, ale dzidziuś był tak ruchliwy i miał pępowinę między nóżkami, że mimo starań pani ginekolog nie udało się go podglądnąć. Wczoraj tak się wiercił, z dnia na dzień rusza się coraz bardziej. Wieczorem tak kopał, że TŻ czuł kilka razy pod rząd Ja to bym chciała mieć usg w domu i ciągle bobasa podglądać Co do badań to ciśnienie jak zawsze niskie, ale to lepiej niż wysokie, oczywiście anemia- lekarka zmieniła mi Hemofer na takie żelazo do żucia blee i powiedziała, że jak dalej nie będzie się wchłaniać to kolejne będą zastrzyki ale trzeba być dobrej myśli No i tak nagadałam się co u mnie

tifio gratuluję Franka
Cieszę się, że wszystko jest w porządku i dzidziolek rośnie
Razem z Frankiem ślicznie dziękujemy

Cytat:
Napisane przez Ewcia811211 Pokaż wiadomość
i czy to prawda ze od tego momentu 4,5 miesiaca do porodu?bo gdzies tak wyczytalam,hm..
Mi tak babcia powiedziała U niej się sprawdziło - lekarze planowali, że urodzi mojego tatę 17 listopada, a ona wg ruchów wyliczyła 1 grudnia i tak też się stało Mi też kazała pilnować i sobie wyliczyć, mówiła że wtedy napewno za 4,5 miesiąca urodzę :P

Dziewczynki, życzę Wam bardzo przyjemnego weekendu majowego! Żeby Wasze pociechy jak najwięcej dawały o sobie znać!
Ja wyjeżdżam na wieś do teściów, więc jak wrócę to będę miała sporo zaległości do nadrobienia

Buziaki!

tifio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 18:10   #2321
NIKaP-n
BAN stały

Astorianka haha ja mam taki dzień co drugi dzień Dzisiaj np. piojechałam na poczte z awizem, okazało się, że już odebrane. Polatałam po mieście, wracam do domu, a tam... awizo dzisiejsze...
Jedna babcia mnie znerwowała, druga mi powiedziała, że jestem arogancka. Nad ranem wyjeżdżamy nad Morze, a mój mąż jak nigdy ma dzisiaj dwa spotkania służbowe z prezesem, od których nie mógł się wymigać i będzie w domu po 22... także pakuję nas, piorę, robię zakupy, tankuję auto, wyciągam kleszcze i zakraplam oczy nowemu kotkowi, który się do nas przybłąkał (biedactwo było potrącone najprawdopodobniej przez auto) i setki innych rzeczy robię... i szlag mnie trafia. Mężuś przyjedzie zrelaksowany i uśmiechnięty, a ja arogancka bestia pewnie na Niego o coś wlezę...
ale mam wszystko gdzieś, jutro mój ukochany Bałtyk, zajadam LIONA i juz

wklejam fotkę sorry Pandziolka... Wojtusia

Edytowane przez NIKaP-n
Czas edycji: 2010-04-30 o 18:15
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 18:14   #2322
NIKaP-n
BAN stały

Stary 2010-04-30, 18:19   #2323
Astorianka
Raczkowanie

Cytat:
Astorianka haha ja mam taki dzień co drugi dzień Dzisiaj np. piojechałam na poczte z awizem, okazało się, że już odebrane. Polatałam po mieście, wracam do domu, a tam... awizo dzisiejsze...

TO chyba jakis taki dziwny dzień Pospacerowałam sobie po lesie z psicą i już mi lepiej, chociaż to konto mailowe nadal niedostępne...Kurcze, nie wiem jak mogłam być tak głupia i nie zapisać tego nigdzie... Mam nadzieję, że uda się to szybko naprawić i ktoś z interii ruszy tyłek.

Bałtyk powiadasz? Ja chyba jutro też się wybiorę tylko, że ja to blisko mam.. Jakieś 1500 metrów no może w porywach 2000
Astorianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 18:22   #2324
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
wklejam fotkę sorry Pandziolka... Wojtusia
słodki kociak

zazdroszczę Wam tego wyjazdu nad morze Chciałabym odwiedzić babcię i dziadka, chrzestnego i resztę rodzinki... no i połazić po plaży.

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:
Bałtyk powiadasz? Ja chyba jutro też się wybiorę tylko, że ja to blisko mam.. Jakieś 1500 metrów no może w porywach 2000
aaaa
Tobie jeszcze bardziej zazdroszczę
ja mam 420km ;/ ok6h jazdy autem
Stary 2010-04-30, 18:30   #2325
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
TO chyba jakis taki dziwny dzień Pospacerowałam sobie po lesie z psicą i już mi lepiej, chociaż to konto mailowe nadal niedostępne...Kurcze, nie wiem jak mogłam być tak głupia i nie zapisać tego nigdzie... Mam nadzieję, że uda się to szybko naprawić i ktoś z interii ruszy tyłek.

Osz Ty
Ale Ci zazdroszczę
My jedziemy do Jarosławca, to od nas 300km z haczykiem

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
słodki kociak

zazdroszczę Wam tego wyjazdu nad morze Chciałabym odwiedzić babcię i dziadka, chrzestnego i resztę rodzinki... no i połazić po plaży.

aaaa
No to już Astoriance obie zazdrościmy ktoś się przyłączy ?
Ja tez całe dzieciństwo blisko Morza, każda wolna chwila... Rodzina w Kamieniu Pomorskim, ciocia miała swój ośrodek w Mrzeżynie... mój eks mieszka w Gdańsku
I tak mnie wciąż ciągnie na nasze plaże, żeby połazić. Naładować akumulatorki, wyładować stresy.
Stary 2010-04-30, 18:30   #2326
Mpik82
Rozeznanie

GG do Mpik82

Cytat:
aaaa
Nio u nas to juz w ogole długo. jak mezus wyjechal o 6.40 to na 16.00 był w gdyni -- jakies 8 h autkiem....
własnie podgladam go w pracy ma dzis egzaminowac w porcie
http://www.task.gda.pl/uslugi/stream...gdynia_marina/

Edytowane przez Mpik82
Czas edycji: 2010-04-30 o 18:31
Mpik82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 18:31   #2327
angelikaw
Zakorzenienie

my w poniedziałek "tylko" na Jurę tj. do Ogrodzieńca... i może troszkę dalej w kierunku Krakowa...
Stary 2010-04-30, 18:35   #2328
NIKaP-n
BAN stały

Ray, Kotek znalazłam te zawieszki, co kupuję w yesie lub aparcie po kosmos cenach w bardzo przystępnych na alledrogo i to jeszcze w Poznaniu, więc darmowy odbiór mam
wklejam linki:

https://ssl.allegro.pl/search.php?us...ng=charms&fb=1
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2241818

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Cytat:
słodki kociak

słodki i kochany, ale bardzo bidulkowaty nie dość, że potrącony-( choć na szczęście nie kuleje, ma tylko pozostałość ranki), to jeszcze tak go kleszcze oblazły... Kupiłam mu kropelki na kark i mam nadzieję, że teraz mniej go będą dręczyć. Nie jest wykastrowany, a zachowuje sie jakby był. Taka siła spokoju. Na szczęście nasze koty czują przez to niewykastrowanie do niego respekt, bo bałyśmy się, że będą go atakować. A ten biedaczek daje sobie oczka rumiankiem nawet przemywać i z taką ufnościa i miłością patrzy nam w oczy...
Stary 2010-04-30, 18:40   #2329
Lisica1
Zadomowienie

Maggie przyszly Ci te ciuszki z allegro?..bo jestem tez tym zestawem zainteresowana i nie wiem czy dobry rozmiar kupie...

U mnie od ok.tyg. z cycuszek "wylewa sie taki soczek"...czy wam tez tak leci...?..heh kurza stopa chyba niedlugo bedzie mleczko lecialo...a moj mezus sie zadeklarowal ze bedzie popijal......

Fajnie ze znacie plec..ja tez bym chciala...ale na ostatniej wizycie nam gin. nie powiedzial a my sie nie zapytalismy...a bylo to w 15tyg.wiec chyba by zobaczyl..teraz wizyte mam 20.05..to bedzie 20tydz.wiec na pewno bedzie widac..wszyscy obstawiaja dziewczynke.....dodam ze slodkie za mna nie chodzi..heh
Stary 2010-04-30, 18:48   #2330
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Lisica1 Pokaż wiadomość
U mnie od ok.tyg. z cycuszek "wylewa sie taki soczek"...czy wam tez tak leci...?..heh kurza stopa chyba niedlugo bedzie mleczko lecialo...a moj mezus sie zadeklarowal ze bedzie popijal......

Fajnie ze znacie plec..ja tez bym chciala...ale na ostatniej wizycie nam gin. nie powiedzial a my sie nie zapytalismy...a bylo to w 15tyg.wiec chyba by zobaczyl..teraz wizyte mam 20.05..to bedzie 20tydz.wiec na pewno bedzie widac..wszyscy obstawiaja dziewczynke.....dodam ze slodkie za mna nie chodzi..heh

Ja nie mam żadnych wycieków, ale ponoć to "siara" i to normalne.
Ha, deklaruje do pierwszego spróbowania

My mamy Pawełka w brzuszku, a i tak apetyt na slodkie ogromny ;D właśnie jestem po drugim Lionie ;D
Stary 2010-04-30, 19:59   #2331
kasienka1701
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lisica1 Pokaż wiadomość

Ja mam laktację od 16 tc,siara leci raz z jednej raz z drugiej mleczarenki,także nie masz się co obawiać,to normalne.Czasem zaczyna się wczesniej, czasem później,a czasem nie ma nic,aż do porodu.Mi leci zazwyczaj w nocy i trochę mi to w spaniu przeszkadza,bo muszę uważać,żeby nie zgniatać cyca,bo wtedy to nie dość,że piżama mokra,to jeszcze prześcieradło...

U mnie był dziś taki upał,że szok.Bosko normalnie.Złapałam trochę słoneczka

kasienka1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 20:00   #2332
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pandziolka Pokaż wiadomość
p.s. Pomidora możesz dopisać przy mnie Wojtusia
moj maz ma na imie Wojciech swietny wybor uwielbiam to imie bo nie wiem czy wiesz ale Wojtki to swietne chlopaki
Stary 2010-04-30, 20:22   #2333
aaneczka1984
Zadomowienie

Cytat:
słodki kociak

aaaa
to i ja dołączam się go grona zazdroszczących....
no i ja mam tak prawie 700km czyli ok 9 -10 godzin jazdy autkiem
Morze to na widokówce widziałam...
Do jakiegos bajorka to na zalew Soliński jezdzimy...tzn..jezdziliś my

Domik dał mi dzis popalić..ujawnia się jego charakterek... uparty jest jak osioł...po mamusi....
oganiałam się za nim dziś i teraz padam z nóg...strasznie mnie łydki bolą, tak bardzo że chodzic prawie nie mogę... no ale musiałm wkońcu odczuć na sobie noszenie 12 kilowego wiercącego sie bejbika...
miłego wieczorku i obrej nocki
aaneczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 20:41   #2334
waniliaania2009
Wtajemniczenie

Dzis przyszly moje zakupy z allegro:

http://www.allegro.pl/item1016642008...ka_gratis.html - sa w miare ok, ale nic zachwycajacego. kupilam M-ki wedlug rozmiaru ale sa dosc szerokie, nawet mimo tego ze wymiar idealny wg tabelki

http://www.allegro.pl/item1009972193...ka_gratis.html kolor amarant i jestem bardzo zadowolona

oraz spodnie dzinsy z H&M - bardzo super!
waniliaania2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 20:59   #2335
Lisica1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasienka1701 Pokaż wiadomość
Ja mam laktację od 16 tc,siara leci raz z jednej raz z drugiej mleczarenki,także nie masz się co obawiać,to normalne.Czasem zaczyna się wczesniej, czasem później,a czasem nie ma nic,aż do porodu.Mi leci zazwyczaj w nocy i trochę mi to w spaniu przeszkadza,bo muszę uważać,żeby nie zgniatać cyca,bo wtedy to nie dość,że piżama mokra,to jeszcze prześcieradło...

U mnie był dziś taki upał,że szok.Bosko normalnie.Złapałam trochę słoneczka
wiem ze to normalne ..jak siedze w pizamie to leci mocno a w dzien to wiadomo ze wszystko stanik wsiaknie...ja juz musze kupic 2 nowe...i juz mam rozstepy na cycach..wczoraj zauwazylam..ale sie smaruje Ziajka...

wanilia ta sukienke tez chce zakupic...jest bardzo ladna noi te kolory sa przecudne...takie letnie...
Stary 2010-04-30, 21:28   #2336
madzia_g
Zakorzenienie

hej Wam!!! my dziś s[pacerkowo i wiosennie więc dopiero będę nadrabać :P
póki co zostawiam fotki ciuszków dla córci oby córcia pzoostała córcią bo troche różowa ta garderoba

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 22:18   #2337
Ray
Zakorzenienie

hej

Nikap o dzieki przejrze sobie udanego wypadu nad morze

ja w tym roku tez nad morze sie wybieram ale w czerwcu na tydzien chcialam w majowke jechac ale z dzieckiem jak pogody nie ma to kiepsko, a zalezy mi zeby lato juz bylo i mala mogla w piasku sie bawic i w morzu z tata nigdy nad morzem nie byla wiec pewnie bedzie zdziwiona wielkoscia "piaskownicy" ja za to licze ze troszkie sie opale i odpoczne sobie pod parasolem

aaneczkaa hehehe znam ten bol moja mala tez dzis od rana urwis...

ja padam jak trusia.... caly dzien bylam prawie na dworzu, potem kapiel malej, kolacja, ogarnianie i ledwo zyje.... cos mi jeszcze uciska na nerw w posladku i czase jak noge zle postawie to mnie boli echhh mam nadzieje ze minie

ide lulac bo mala usnela w koncu ufff
Stary 2010-05-01, 07:58   #2338
elenka1
Rozeznanie

Witajcie majowo

i zaczyna mi się 5 msc, kolejny do przodu już nie mogę doczekac sie czerwca i lipca.... tak juz chcialabym miec malenstwo przy sobie a tu jeszcze tyyyyllle czasu....
no i jestem nadal szczęsliwa ze to dziewczynka...

SZCZĘŚLIWA lekarz powiedzał ze siusiaka nie widzi, jeżdził tam między nózkami, ja pytałam czy napewno to tylko sie ze mnie podsmiewal bo powiedzialm ze musze znać płeć... i znowu powtórzył ze siusiaka nie widzi ale przy dziewczynce zawsze zostawia to "chyba" do połówkowego, idę 25 maja chyba nie wytrzymam mam nadzieje ze potwierdzi
GABISUN a Ty w którym tyg pierwszy raz usłyszałaś ze dziewczynka??? bo teraz masz juz potwierdzone szczesciara..

Pogoda nam troszkę na tą majówkę nie dopisuje, ale... może się jeszcze słonko ujawni
MIŁEGO WEEKENDU KOCHANE MAMCIE

OLA 6.10.2010

Edytowane przez elenka1
Czas edycji: 2010-05-01 o 07:59
elenka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 08:13   #2339
Mpik82
Rozeznanie

GG do Mpik82

Cytat:
Napisane przez elenka1 Pokaż wiadomość
Witajcie majowo

i zaczyna mi się 5 msc, kolejny do przodu już nie mogę doczekac sie czerwca i lipca.... tak juz chcialabym miec malenstwo przy sobie a tu jeszcze tyyyyllle czasu....
no i jestem nadal szczęsliwa ze to dziewczynka...
Pogoda nam troszkę na tą majówkę nie dopisuje, ale... może się jeszcze słonko ujawni
MIŁEGO WEEKENDU KOCHANE MAMCIE
Ja też witam MAJOWO-DESZCZOWO
Pogoda u mnie równiez kiepska, jest pochmurnie i deszczowo
KAweczke sobie zrobiłam i leże z lapiekm w łożeczku.

ELENKO- tez się z Toba ciesze, że to dziewczynka ..tez cem .. mam nadzieje ze juz w czwartek się dowiem co tam się kryje eheh

smutno mi .. mężusia nie ma i jeszcze ta pogoda.... byle do przyszlej niedzieli -nich on już WRACA ...
Stary 2010-05-01, 09:57   #2340
malwina1204
Rozeznanie

Cytat:
Można

Gratulacje po badaniu
Ja tez marzyłam o niespodziance, żeby nie wiedzieć kogo noszę pod serduchem, ale się nie udało
A teraz to sie już cieszę nawet, że wiem
Ale trochę Tobie póki co zazdroszczę. Może odsłoni pępowinkę, to ujrzycie co nie co

ja mam na buzi dokładnie na samych polikach krosteczki i takie jak by kóło czerwone i w tym kolku zaczerwienienie krosty jakby wysypka wszyscy mi mowia ze to przez ciaze ale ja musze jakos wygladac i nie wiem czy isc do kosmetyczki czy do dermatologa ale dermatologa na koniec maja ;/uuuffff bo nie ma juz miejsca

Amelia 2.11.2010-53cm,2900g
malwina1204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości