|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
Ja mam takei jaby motylko swędzące pukania jeszce nie mam i pewnei na nie troszke poczekam .
Właśnie zjadłam obiadek kopiłam dziś dorsza, brokuły i młode ziemniaczki mniam mniam ale mi się ich chciało : ) A teraz się legnę i chwilę odpocznę |
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
hej
przeczytalam co napisalyscie ale tyle tego ze juz jak doszlam do konca nie spamietalam co kto tak czy siak swietnie ze wasze maluchy dobrze sie maja oby tak dalej ![]() ja dzis mialam miec rano wizyte ale przyznam sie ze nie chcialo mi sie wstac o 6 rano hehe no i maz musial z rana jechac do pracy wiec przelozylam sobie za tydzien. szukalam dzis rybaczek ciazowych wszedzie ale u mnie nigdzie ni ma buuu..a na allegro nie wiem jaki rozmiar bedzie mi pasowal. szkoda bo jak tak cieplo fajnie wciagnac cos luznego takiego na pupe ![]() ide zaraz drzemac o ile mala mi da.... od rana bylysmy na zakupach dobrze ze mam w miescie domowe obiady ( pyszne) to dzis sobie darowalam gotowanie dla nas dwoch i mala zupe jadla a ja pierogi z serem i mam spokoj. chyba juz widac ze jestem w ciazy bo dzis podeszlam do przebieralni i pani pilnowala kolejki i pytam gdzie sie konczy kolejka... a ona spojrzala na mnie i mowi ze nastepna ja wejde ![]() dobra ide sie klasc bo mala mnie przed 7 zerwala i oczy mi kleja, sliczna pogoa u nas to poznej trzeba na dwor ruszyc
|
#2313 |
|
Raczkowanie
|
Co za dzień...
Znowu spanie "na raty" więc teraz naprawdę czuję się zmęczona. Potem zostałam wezwana na przesłuchanie jako świadek. Nie mam zielonego pojęcia o co chodzi, zobaczę we wtorek. Nie wiem czy się denerwować czy nie... W każdym razie sąsiedzi mieli niezłą sensację, bo wścibski sąsiad podsłuchiwał jak policjant dawał mi wezwanie. Potem pokłóciłam się z mężem o jakąś pierdołę. Potem zmieniałam hasło na pocztę internetową, oczywiście po co zapisywać, skoro będę pamiętać? I ....nie pamiętam Za cholerę.Pytanie pomocnicze? A po co, skoro Ania genialnie nie wprowadziła takowego... Alternatywny mail? A po co? Przecież zawsze pamiętam hasło... Normalnie idzie się powiesić. A w powietrzu burzowe chmury na przemian z wiatrem i słońcem więc tak naprawdę niewiadomo jak jest. Raz jest parno i duszno, raz jest wietrznie. Szału można dostać. Co za dzień ;( muszę się dostać na swoją pocztę ![]() |
|
|
|
#2314 | |
|
Zadomowienie
|
[
Może? W środę mam wizytę to dopytam. Trochę się boję skarżyć lekarzowi, żeby nie chciał mnie wysłać na L-4 bo ja chcę jeszcze pracować![]() No w sumie ![]() ![]() czemu nie![]() ![]() ![]() Cytat:
Astorianka chyba hormony Ci szaleją jakaś nerwowa jesteś. Wszystko Cie drażni widzę pomyśl, że już weekend. I kilka dni wolnego Lenistwo ![]() Ja planuję, grilla ze znajomymi w niedzielę, i grilla rodzinnego w poniedziałek. Wszystko w domku nad samym jeziorem, oby nie padało Od jutra mam gości- dobrzy znajomi, wiec dziś muszę szykować sałatki itp.
Pozdrawiam, Ewcia Nasza córcia jest już z nami. Dagusia- 23.09.2010r. Edytowane przez Szczęśliwa Czas edycji: 2010-04-30 o 14:06 |
|
|
|
|
#2315 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
jakie macie śliczne brzuszki odezwę się po powrocie p.s. Pomidora możesz dopisać przy mnie Wojtusia |
|
|
|
#2316 |
|
Zadomowienie
|
Witam w tak uroczy, mocno wiosenny dzionek
Chciałam się tylko pochwalić, że moje dzieciątko zaczęło mnie smyrać w niedzielne popołudnie i z dnia na dzień coraz częściej i mocniej je czuję Ah... Super uczucie Ok, wracam do pisania pracy, bo w końcu się nie wyrobie i nici z końca mojej edukacji i zaszczytnego tytułu mgr przed nazwiskiem Pomi, trzymam kciuki za dzisiejszą rozmowę o pracę ^^ |
|
|
|
#2317 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA KOGO TRZEBA... ![]() ![]() fajnie że ujawniają się nasze brzuszki i ich zawartości, ja kibicuję żeby jeszcze więcej dziewczynek się pokazało... mam cicha nadzieję, że mnie również ![]() GRATULUJĘ ZDROWYCH BEJBIKÓW ![]() ![]() Lenka* Tobie zdania prawka
|
||||
|
|
|
#2318 | |
|
Raczkowanie
|
Ja chodze do gin na NFZ i USG tez mam na NFZ juz dwa mialam robione i zaniedlugo bedzie juz trzecie a z tego co wiem to ciaza przebiega prawidlowo. wiec nie jest tak ze tylko 3 USG i koniec
chociaz wolalabym na kazdej wizycie ogladac Bombelka ![]() Cytat:
wiec nie przejmuj sie humorki odejda, a haslo sie odnajdzie
|
|
|
#2319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super
|
|
|
#2320 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Razem z Frankiem ślicznie dziękujemy ![]() Cytat:
U niej się sprawdziło - lekarze planowali, że urodzi mojego tatę 17 listopada, a ona wg ruchów wyliczyła 1 grudnia i tak też się stało Mi też kazała pilnować i sobie wyliczyć, mówiła że wtedy napewno za 4,5 miesiąca urodzę :PDziewczynki, życzę Wam bardzo przyjemnego weekendu majowego! Żeby Wasze pociechy jak najwięcej dawały o sobie znać! Ja wyjeżdżam na wieś do teściów, więc jak wrócę to będę miała sporo zaległości do nadrobienia ![]() Buziaki! ![]() ![]()
|
|
#2321 |
|
BAN stały
|
Astorianka
haha ja mam taki dzień co drugi dzień Dzisiaj np. piojechałam na poczte z awizem, okazało się, że już odebrane. Polatałam po mieście, wracam do domu, a tam... awizo dzisiejsze...Jedna babcia mnie znerwowała, druga mi powiedziała, że jestem arogancka. Nad ranem wyjeżdżamy nad Morze, a mój mąż jak nigdy ma dzisiaj dwa spotkania służbowe z prezesem, od których nie mógł się wymigać i będzie w domu po 22... także pakuję nas, piorę, robię zakupy, tankuję auto, wyciągam kleszcze i zakraplam oczy nowemu kotkowi, który się do nas przybłąkał (biedactwo było potrącone najprawdopodobniej przez auto) i setki innych rzeczy robię... i szlag mnie trafia. Mężuś przyjedzie zrelaksowany i uśmiechnięty, a ja arogancka bestia pewnie na Niego o coś wlezę... ale mam wszystko gdzieś, jutro mój ukochany Bałtyk, zajadam LIONA i juz ![]() wklejam fotkę sorry Pandziolka... Wojtusia
Edytowane przez NIKaP-n Czas edycji: 2010-04-30 o 18:15 |
|
|
|
#2322 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2323 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
TO chyba jakis taki dziwny dzień Pospacerowałam sobie po lesie z psicą i już mi lepiej, chociaż to konto mailowe nadal niedostępne...Kurcze, nie wiem jak mogłam być tak głupia i nie zapisać tego nigdzie... Mam nadzieję, że uda się to szybko naprawić i ktoś z interii ruszy tyłek.Bałtyk powiadasz? Ja chyba jutro też się wybiorę tylko, że ja to blisko mam.. Jakieś 1500 metrów no może w porywach 2000
|
|
|
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
słodki kociak
zazdroszczę Wam tego wyjazdu nad morze Chciałabym odwiedzić babcię i dziadka, chrzestnego i resztę rodzinki... no i połazić po plaży.---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
![]() Tobie jeszcze bardziej zazdroszczę ![]() ja mam 420km ;/ ok6h jazdy autem
|
|
|
#2325 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Osz Ty ![]() Ale Ci zazdroszczę ![]() My jedziemy do Jarosławca, to od nas 300km z haczykiem ![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
ktoś się przyłączy ?Ja tez całe dzieciństwo blisko Morza, każda wolna chwila... Rodzina w Kamieniu Pomorskim, ciocia miała swój ośrodek w Mrzeżynie... mój eks mieszka w Gdańsku ![]() I tak mnie wciąż ciągnie na nasze plaże, żeby połazić. Naładować akumulatorki, wyładować stresy.
|
||
|
|
|
#2326 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
własnie podgladam go w pracy ma dzis egzaminowac w porcie ![]() http://www.task.gda.pl/uslugi/stream...gdynia_marina/
Edytowane przez Mpik82 Czas edycji: 2010-04-30 o 18:31 |
|
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
my w poniedziałek "tylko" na Jurę tj. do Ogrodzieńca... i może troszkę dalej w kierunku Krakowa...
|
|
#2328 |
|
BAN stały
|
Ray, Kotek znalazłam te zawieszki, co kupuję w yesie lub aparcie po kosmos cenach w bardzo przystępnych na alledrogo i to jeszcze w Poznaniu, więc darmowy odbiór mam
![]() wklejam linki: https://ssl.allegro.pl/search.php?us...ng=charms&fb=1 http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2241818 ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- słodki i kochany, ale bardzo bidulkowaty nie dość, że potrącony-( choć na szczęście nie kuleje, ma tylko pozostałość ranki), to jeszcze tak go kleszcze oblazły... Kupiłam mu kropelki na kark i mam nadzieję, że teraz mniej go będą dręczyć. Nie jest wykastrowany, a zachowuje sie jakby był. Taka siła spokoju. Na szczęście nasze koty czują przez to niewykastrowanie do niego respekt, bo bałyśmy się, że będą go atakować. A ten biedaczek daje sobie oczka rumiankiem nawet przemywać i z taką ufnościa i miłością patrzy nam w oczy...
|
|
|
|
#2329 |
|
Zadomowienie
|
Maggie przyszly Ci te ciuszki z allegro?..bo jestem tez tym zestawem zainteresowana i nie wiem czy dobry rozmiar kupie
...U mnie od ok.tyg. z cycuszek "wylewa sie taki soczek"...czy wam tez tak leci...?..heh kurza stopa chyba niedlugo bedzie mleczko lecialo...a moj mezus sie zadeklarowal ze bedzie popijal... Fajnie ze znacie plec..ja tez bym chciala...ale na ostatniej wizycie nam gin. nie powiedzial a my sie nie zapytalismy...a bylo to w 15tyg.wiec chyba by zobaczyl..teraz wizyte mam 20.05..to bedzie 20tydz.wiec na pewno bedzie widac..wszyscy obstawiaja dziewczynke.. ...dodam ze slodkie za mna nie chodzi..heh
|
#2330 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja nie mam żadnych wycieków, ale ponoć to "siara" i to normalne. Ha, deklaruje do pierwszego spróbowania ![]() My mamy Pawełka w brzuszku, a i tak apetyt na slodkie ogromny ;D właśnie jestem po drugim Lionie ;D |
|
|
|
|
#2331 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie był dziś taki upał,że szok.Bosko normalnie.Złapałam trochę słoneczka
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
moj maz ma na imie Wojciech
swietny wybor uwielbiam to imie bo nie wiem czy wiesz ale Wojtki to swietne chlopaki
|
|
#2333 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i ja mam tak prawie 700km czyli ok 9 -10 godzin jazdy autkiem ![]() Morze to na widokówce widziałam... Do jakiegos bajorka to na zalew Soliński jezdzimy...tzn..jezdziliś my ![]() Domik dał mi dzis popalić..ujawnia się jego charakterek... uparty jest jak osioł...po mamusi .... oganiałam się za nim dziś i teraz padam z nóg...strasznie mnie łydki bolą, tak bardzo że chodzic prawie nie mogę... no ale musiałm wkońcu odczuć na sobie noszenie 12 kilowego wiercącego sie bejbika... ![]() miłego wieczorku i obrej nocki
|
|
|
#2334 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzis przyszly moje zakupy z allegro:
http://www.allegro.pl/item1016642008...ka_gratis.html - sa w miare ok, ale nic zachwycajacego. kupilam M-ki wedlug rozmiaru ale sa dosc szerokie, nawet mimo tego ze wymiar idealny wg tabelki http://www.allegro.pl/item1009972193...ka_gratis.html kolor amarant i jestem bardzo zadowolona oraz spodnie dzinsy z H&M - bardzo super! |
|
|
|
#2335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
..jak siedze w pizamie to leci mocno a w dzien to wiadomo ze wszystko stanik wsiaknie...ja juz musze kupic 2 nowe...i juz mam rozstepy na cycach..wczoraj zauwazylam..ale sie smaruje Ziajka...wanilia ta sukienke tez chce zakupic...jest bardzo ladna noi te kolory sa przecudne...takie letnie...
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
hej Wam!!! my dziś s[pacerkowo i wiosennie więc dopiero będę nadrabać :P
póki co zostawiam fotki ciuszków dla córci
|
|
|
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Nikap o dzieki przejrze sobie udanego wypadu nad morze ![]() ja w tym roku tez nad morze sie wybieram ale w czerwcu na tydzien nigdy nad morzem nie byla wiec pewnie bedzie zdziwiona wielkoscia "piaskownicy" ja za to licze ze troszkie sie opale i odpoczne sobie pod parasolem ![]() aaneczkaa hehehe znam ten bol moja mala tez dzis od rana urwis... ja padam jak trusia.... caly dzien bylam prawie na dworzu, potem kapiel malej, kolacja, ogarnianie i ledwo zyje.... cos mi jeszcze uciska na nerw w posladku i czase jak noge zle postawie to mnie boli echhh mam nadzieje ze minie ![]() ide lulac bo mala usnela w koncu ufff
|
#2338 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie majowo
![]() i zaczyna mi się 5 msc, kolejny do przodu już nie mogę doczekac sie czerwcano i jestem nadal szczęsliwa ze to dziewczynka... SZCZĘŚLIWA lekarz powiedzał ze siusiaka nie widzi, jeżdził tam między nózkami, ja pytałam czy napewno to tylko sie ze mnie podsmiewal bo powiedzialm ze musze znać płeć... i znowu powtórzył ze siusiaka nie widzi ale przy dziewczynce zawsze zostawia to "chyba" do połówkowego, idę 25 maja chyba nie wytrzymam mam nadzieje ze potwierdzi ![]() GABISUN a Ty w którym tyg pierwszy raz usłyszałaś ze dziewczynka??? bo teraz masz juz potwierdzone szczesciara..Pogoda nam troszkę na tą majówkę nie dopisuje, ale... może się jeszcze słonko ujawni ![]() MIŁEGO WEEKENDU KOCHANE MAMCIE
06.06.2009 OLA Edytowane przez elenka1 Czas edycji: 2010-05-01 o 07:59 |
|
|
|
#2339 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pogoda u mnie równiez kiepska, jest pochmurnie i deszczowo ![]() KAweczke sobie zrobiłam i leże z lapiekm w łożeczku. ELENKO- tez się z Toba ciesze, że to dziewczynka ..tez cem .. mam nadzieje ze juz w czwartek się dowiem co tam się kryje eheh ![]() smutno mi .. mężusia nie ma i jeszcze ta pogoda.... byle do przyszlej niedzieli -nich on już WRACA ...
|
|
|
#2340 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam na buzi dokładnie na samych polikach krosteczki i takie jak by kóło czerwone i w tym kolku zaczerwienienie krosty jakby wysypka wszyscy mi mowia ze to przez ciaze ale ja musze jakos wygladac i nie wiem czy isc do kosmetyczki czy do dermatologa ale dermatologa na koniec maja ;/uuuffff bo nie ma juz miejsca |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.

przeczytalam co napisalyscie ale tyle tego ze juz jak doszlam do konca nie spamietalam co kto 
Za cholerę.
Od jutra mam gości- dobrzy znajomi, wiec dziś muszę szykować sałatki itp.

?