|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 9
A ja nazarta po obiadku w koncu moglam zasiasc do kompa.
Zazdroszcze tym z Was ktore robia diete z TZtami. Moj cale zycie chudy byl i teraz tuczy sie jak tylko moze - jak ja wchodze na wage ciesze sie ze jest mniej, on za to odwrotnie - ze jest wiecej. I co mam z takim zrobic kiedy ciagle cos zuje ukratkiem a mnie sie przykro robi a jezyk to mi ucieka... No i normalne obiadki musze gotowac zeby sobie chlopcy pojedli...---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
i tylko moj Mlody skrada sie na stol rano zeby sobie jakies zszamac.
|
|
|
|
|
#1472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś pierwszy dzień proteinek, zjadłam już trzy posiłki, czeka mnie kolacja i sama nie wiem co tu zjeść. Muszę poszperać w przepisowni |
|
|
|
|
#1473 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale teraz się odmieniło i w końcu widzę,że biust też ruszyło Po prostu waga spada troszkę nierównomiernie a później się wyrównuje
|
|
#1474 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem na diecie od dwóch miesięcy a brzuch coraz większy mi się wydaje... Raz jest mniejszy, ale żeby trwale jakoś spadł to nie... A nogi schudły, tyłek troche zmalał a brzuszysko zostało... A nie jem prawie nic z 3. listy;(
|
|
|
#1475 |
|
Raczkowanie
|
hej wam.
dziś u mnie na wadze 71 spadeczek o 0.5 kg od wczoraj.co do okresowych spraw, to dostałam tak jak dostać powinnam, więc chyba na mnie dukan źle nie wpływa (zaznaczam, że okres mam nieregularny raczej) dziś pierwszy dzień PW, bo idę 5/5. zrobiłam pyszne chilli con carne - wersja wymyślona przeze mnie. z soją. mniami. dla dukanek z trójmiasta mam linka na darmowy próbny zabieg. http://www.schudnij.net.pl/?q=node/41/done&sid=2674 byłam dziś - i potwierdzam - wszystko zgodnie z opisem. zrobiono mi zabieg na cellulit, na uda. długość trwania 45 min, tyle co standardowy, jedyna różnica to to, że : zamiast 6 czy tam 8 elektrod na każdym udzie, miałam PO 4 elektrody. reszta bez zmian. aaa no i nie płaciłam za niego 80 zł, tylko za free of course. aaa. nie spadają mi uda w ogóle ;( niestety, to co najbardziej nas razi, najciężej spada, tak mi się zdaje, z własnych obserwacji i waszych opinii...
Edytowane przez _dagusia_ Czas edycji: 2010-04-30 o 18:05 |
|
|
|
#1476 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze tydzien temu-brzuch mi sie mniejszy wydawal, boczki tez, a teraz...
przeciez na udach mam tyle tluszczyku, czemu to nie schodzi tylko cycki?? buuu 21 dzien diety, zgrzeszylam raz (zjadlam jedna malutka, draze-najmniejsza jaka byla w opakowaniu), a efekty widoczne tylko na wadze i cyckonoszu.../
|
|
#1477 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ok, załóżmy, że zjadłaś to jabłko. I jak się czujesz po 10 minutach? Prawdopodobnie masz wyrzuty sumienia, że zgrzeszyłaś i czujesz się okropnie.Chcesz tego? Nie warto. Nie wiem, czy zgrzeszyłaś już na tej diecie. Jeśli nie, to po cholerę Ci to? Jeśli tak, to przypomnij sobie, jak się czułaś później. Musisz być stanowcza. Po prostu "Nie ruszę tego" i wyjdź, odetchnij głęboko, przypomnij sobie wszystkie powody dla których się odchudzasz. Zajmij się czymś. Kilka takich ćwiczonek silnej woli i nic Cię nie złamie ![]() Cytat:
Jesli nie przerwiesz diety, schudniesz ile chcesz, a proporcje sylwetki się wyrównają. Dorzuć może codzienne ćwiczenia na pupę i brzuch, żeby je wymodelować.Nie bądź na siebie zła, za to co jadłaś w zeszłym roku. TERAZ przecież coś z tym robisz, prawda? I to jest najważniejsze.
|
|
|
#1478 |
|
Wtajemniczenie
|
Miałam wydłużyć fazę 1 za nieumyślne grzechy,ale na wadze ubyło mi zgodnie z planem mistrzaD. 0,8kg.Zaczełam fazę 2 w systemie 1/1.Macie jakieś spostrzerzenia dotyczące różnic 1/1czy 5/5
|
|
|
|
#1479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mimo, że nie piszesz tego do mnie to i mi pomogłaś Dziękuję- za cenne rady niech Ci Dukan w spadkach kg wynagrodzi
|
|
|
|
|
#1480 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tak naprawdę, podziękowania należą się doktor Beck Ja tylko dzielę się tym, co przeczytałam w jej książce. Pocieszając Was, za każdym razem pocieszam też siebie Też miałam dzis kryzysy, ale one mają to do siebie, że jak je przeczekać i nie ulegać to mijają. A potem z każdym kolejnym jest łatwiej.
|
|
|
#1481 |
|
Rozeznanie
|
Cisza w eterze to lece na zakupy - czytanie etykiet to moja ulubiona lektura
|
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie na wątku cisza, więc idę przygotować sobie kolację- serek wiejski + tuńczyk
|
|
|
|
#1483 |
|
Zadomowienie
|
A ja właśnie wciagnęłam dukanowe naleśniki z serkiem presudent ze słodzikiem Pycha
|
#1484 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
cycków prawie wcale (ale całe życie miałam w nadmiarze to się cieszę ) nogi również i pupcia też ale brzuchol jak u Pasibrzucha ;p---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- A ja przed chwilą wróciłam od lekarza cholesterol 204- jeśli chodzi o jaja to max 4 na tydzień- umrę na diecie bez nich, mleka wcale (ale nie lubię) jogurty tylko firmowe żadnych marketowych, bo podobno te są wytwarzane w inny sposób i powodują uczulenie, ograniczyć twaróg, bo tez powoduje uczulenie - powiedziałam że moja dieta będzie trwała tylko miesiąc ( lekarz kazał zakończyć)i na chwilę obecną dostałam "blokersy" ale za tydzień kolejne badania i wtedy zobaczę- cholera co Wam powiem to te diabelne alergie opanowały cały świat- kiedyś nikt nie chodził do lekarza i nie było dziwnych chorób ![]() a i powiedział ,że 5,1 kg 0d 15.03 to bardzo dużo (ja wolałabym więcej
|
|
|
#1485 |
|
Raczkowanie
|
Niestety dieta nie spowoduje, że schudniemy tam gdzie akurat chcemy. U mnie z biustu zostało tylko wspomnienie za to uda na przykład trzymają się nieźle i są tłuściutkie
Pozostają ćwiczenia |
|
|
|
#1486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a po niedzieli tez mam plan isc do lekarza tylko ze moj po poludniu tlko przyjmuje wiec musi malz miec wolne albo na rano... a jeszcze nie wie jak bedzie pracowal
|
|
#1487 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli traktuje się ćwiczenia jako zdrowy nawyk, przyspieszający chudnięcie, to przestaje się walić głową w mur
A stają się przyjemnością, jesli wybierzesz takie, które uwielbiasz ![]() A właśnie, przecież ja mam teraz odbębnić swoje 45 minut fikania
|
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1489 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mialam miseczke d, takze zostalo mi wieksze b czytalam dzis na wirtualnej, ze niedlugo silikony przechodza do lamusa- z pupy i brzucha sie pobiera tluszczyk i w cycki wpycha, hehe jak mi go jeszcze zostanie za miesiac to sie zastanowie ![]() a jakby ktoras chciala to sie podziele ![]() ech... dzieki Ayu za to co napisalas w sumie wyszla godzinka cwiczen a pozniej jeszcze pojde z kijkami
|
|
|
#1490 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a skąd bierzecie ćwiczenia?
Ja mam kilka dvd własnie Tamilee Web ale znam je już prawie na pamięć
|
|
|
|
#1491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety przeczytałam to trochę za późno Najadłam się do wypęku arbuza właśnie Bardziej grzesznego owoca już sobie chyba nie mogłam wybrać No ale cóż, stało się. Paradoksalnie pomoże mi to chyba w dalszej walce. Tym bardziej, że jutro czeka mnie impreza grillowo-alkoholowa i z dwojga złego lepiej chyba teraz zgrzeszyć tym arbuzem niż jutro zmięknąć i zapchać się jakąś kiełbasą Ale i tak baciska
|
|
|
#1492 |
|
Raczkowanie
|
myślę sobie że to jeszcze nie koniec świata
|
|
#1493 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chomikuj. pl: wpisz Hip hop abs, albo rockin' body (na youtube też możesz to zobaczyć, ale na chomiku znajdziesz niepocięte) ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
|
|
|
#1494 |
|
Raczkowanie
|
hey dziewczyny dzis dobiłam o 10 kg mniej a jestem od 9 marca na diecie jestem dummmmnnnnaaa z siebie startowalam z waga 82 a dzis jest 72
))))))))) juuupppii ale moje marzenie jest jeszcze 10 a wedlug dunkana to 4,6 kg jeszcze powinnam schudnac ale przeciez marzenia sie spełniaja nio nie???
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Troszkę tu mniej gwarnie, większość dziewczyn pewnie duka na zielonej majowej trawce
![]() Cytat:
Już mi trochę lepiej, bo zajrzałam do opatrunków i okazało się, że mam tak ślicznie zszyty brzuszek, że chyba nawet blizn nie będzie...eyych jedyna pociecha w tym. Póki co wyglądam, jak w 5-tym miesiącu ciąży... Cytat:
Edytowane przez LyraBea Czas edycji: 2010-04-30 o 20:43 |
||
|
|
|
#1497 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1498 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie ma za co. polecam, ja mam daleko, bo aż z gdańska się tachałam - skm i autobus , ale nie żałuję.ps. co miałaś robione, że masz szwy ? plastyka brzucha, czy coś w ten deseń ? przepraszam, że nie wiem. ale jakoś nie kojarzę z wcześniejszych postów byś pisała. pozdrawiam ciepło dukankę z 3city
|
|
|
#1499 |
|
wizażowy robalek
|
Cześć Wam
![]() Dzisiaj nie miałam czasu na jedzenie. Rano jogurt z otrębami (8.00), potem dopiero udało mi się coś zjeść o 14.50 - tzn kefir i kawa z McDonalds (miałam ochotę wziąć grilowanego kurczaka, bo jakaś nowa oferta jest w Macu, ale wolałam nie ryzykować i kupiłam po drodze sobie kefir - dziś P). O 18.00 obiad - pierś i udo gotowane z kuraka. Mam wrażenie, że takie jedzenie odbije się na mnie wagowo. Dzisiaj mam jakiś dołek psychiczny. Zły humor taki. Może trochę dlatego, że mama powiedziała mi coś, co mnie bardzo zasmuciło... i wtrąbiłam jedną z 3 salaterek zebry, którą wczoraj upichciłam. I teraz mam wyrzuty sumienia, chociaż zebra do jedzenia dozwolona. I mi strasznie słodko jest po niej. Znów zaszłam dziś do Carrefura. Kupiłam zapas jogurtów i mleko łaciate 0,0% A ja na zakończeniu roku na apelu siedziałam wtedy ![]() W ogóle to chyba wszyscy są na Dukanie... naprawdę. Mama mi mówiła, jak była na zakupach w hurtowni: - Dzień dobry. Są otręby owsiane? - Nie ma. - A pszenne? - Nie ma. - A serki wiejskie lekkie? - Nie ma. - A jogurt naturalny 0%? - Nie ma. Plaga jakaś!!! Mam problemy z porcelanką od 2 dni pomimo tego, że wcinam otręby i piję dużo wody
Edytowane przez mrofka Czas edycji: 2010-04-30 o 21:02 |
|
|
|
#1500 |
|
Zadomowienie
|
Jesooo, nie rycz tylko jak najdzie Cię jakaś zachcianka, pokusa na zakazane to tego nie jedz i już
Mówi się trudno i duka się dalej
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.

No i normalne obiadki musze gotowac zeby sobie chlopcy pojedli...

Chciałabym zjeść jaaaaaaaabłko 
i tylko moj Mlody skrada sie na stol rano zeby sobie jakies zszamac.

poopa tez
Ale teraz się odmieniło i w końcu widzę,że biust też ruszyło
Po prostu waga spada troszkę nierównomiernie a później się wyrównuje
75[LIST]75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60
spadeczek o 0.5 kg od wczoraj.

za to co napisalas
Ja mam kilka dvd własnie Tamilee Web ale znam je już prawie na pamięć