Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 9 - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-30, 21:06   #1501
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 9

Cytat:
Napisane przez monia6561 Pokaż wiadomość
hey dziewczyny dzis dobiłam o 10 kg mniej a jestem od 9 marca na diecie jestem dummmmnnnnaaa z siebie startowalam z waga 82 a dzis jest 72 ))))))))) juuupppii ale moje marzenie jest jeszcze 10 a wedlug dunkana to 4,6 kg jeszcze powinnam schudnac ale przeciez marzenia sie spełniaja nio nie???
no prosze klask i:
gratuluję

ja mam chyba jakieś przesilenie wiosenne bo mi się nic nie chce....
totalna niemoc, chęć do płaczu i najchętniej bym spakowała manele i pojechała z daleka od mojej rodziny... ale to nierealne....
eh... trzeba się wziąć w garść, dukać dalej, nie marudzić... pomyślec że inny mają gorzej

uciekam się połozyć i poczytac

DOBRANOC

"kadłub przywiędły ale dusza młoda... "
johambina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 21:07   #1502
adrijah
Zakorzenienie

ciągle się kłócę z TŻtem o dietę... on cały czas myśli, że ja wcale nie chcę schudnąć i robię łaskę, że się odchudzam

fakt, marudzę, że mi cycki maleją zamiast tyłka i że nie mogę jeść owoców, ale bez przesady... powiedziałam, że mu nie zrobię za tydzień deseru, który jest mega słodki i będzie mnie kusił (banofee pie), bo nie chcę się męczyć patrząc jak on go wcina nie mogąc spróbować ani kawałka i zrobię dopiero na swoje imieniny, jak już będę na III fazie, a on się zaczyna na mnie wydzierać, że jak mam zacząć jeść takie rzeczy to po co ja w ogóle jestem na diecie

Edytowane przez adrijah
Czas edycji: 2010-04-30 o 21:20
adrijah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 21:22   #1503
(:tysia:)
Zadomowienie

GG do (:tysia:)

Cytat:
Napisane przez mrofka Pokaż wiadomość

Mam problemy z porcelanką od 2 dni pomimo tego, że wcinam otręby i piję dużo wody
A pijesz na czczo wodę ciepłą rano? Spróbuj, na mnie działa bardzo dobrze, a miałam duże problemy z porcelanką

Ja też mam zły dzień, zwłaszcza że są urodzinki mojego taty, winko, sushi!, czekoladki a ja wcinam kurczaka...Najgorsze jest to, że jestem juz praktycznie miesiąc a waga stoi

Na szczęście u mnie w sklepach są produkty, których potrzebuję!

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Dziewczyny, czy noga z kuraka duszona w skórze i zjedzona (bez skóry) to duży grzech?
(:tysia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 21:25   #1504
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ayu Pokaż wiadomość
Jesooo, nie rycz tylko jak najdzie Cię jakaś zachcianka, pokusa na zakazane to tego nie jedz i już Mówi się trudno i duka się dalej
No dobrze już dobrze, pomalowałam pazury i mi lepiej Dzięki Ayu za wsparcie i za kopa

Cytat:
Napisane przez (:tysia:) Pokaż wiadomość
A pijesz na czczo wodę ciepłą rano? Spróbuj, na mnie działa bardzo dobrze, a miałam duże problemy z porcelanką

Ja też mam zły dzień, zwłaszcza że są urodzinki mojego taty, winko, sushi!, czekoladki a ja wcinam kurczaka...Najgorsze jest to, że jestem juz praktycznie miesiąc a waga stoi

Na szczęście u mnie w sklepach są produkty, których potrzebuję!

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Dziewczyny, czy noga z kuraka duszona w skórze i zjedzona (bez skóry) to duży grzech?
A to sushi nie można na dukanie? Tzn to chyba zależy z czym w środku, ale chyba sama rybka z wierzchu jest ok?
A noga z kurczaka wydaje mi się, że wcale nie jest grzechem
Stary 2010-04-30, 21:26   #1505
adia82
Zadomowienie

GG do adia82

Cytat:
Napisane przez _dagusia_ Pokaż wiadomość
dla dukanek z trójmiasta mam linka na darmowy próbny zabieg.
http://www.schudnij.net.pl/?q=node/41/done&sid=2674
byłam dziś - i potwierdzam - wszystko zgodnie z opisem.

zrobiono mi zabieg na cellulit, na uda.
długość trwania 45 min, tyle co standardowy, jedyna różnica to to, że :
zamiast 6 czy tam 8 elektrod na każdym udzie, miałam
PO 4 elektrody.
reszta bez zmian.
aaa no i nie płaciłam za niego 80 zł, tylko za free of course.
O jaaaaaaaaaa,dziekuje Ci slicznie za info!!!!! Mieszkam 200m wyzej
EDIT: google maps pokazalo,ze jednak 450m

Edytowane przez adia82
Czas edycji: 2010-04-30 o 21:29
adia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 21:40   #1506
Madzia7777
Raczkowanie

GG do Madzia7777

Cytat:
Napisane przez Ayu Pokaż wiadomość
Dziękuję i życzę tego samego

A tak naprawdę, podziękowania należą się doktor Beck Ja tylko dzielę się tym, co przeczytałam w jej książce. Pocieszając Was, za każdym razem pocieszam też siebie Też miałam dzis kryzysy, ale one mają to do siebie, że jak je przeczekać i nie ulegać to mijają. A potem z każdym kolejnym jest łatwiej.
ja też mialam kryzys i grzeszki w 2 tygodniu diety mowiłam sobie moge musze zeby pieknie wygladać i dzis mogę się pochwalic schudlam 4 kilo ale się ciesze bluzki sa luźne spodnie o rozmiar mniejsze jejka jestem w siodmym niebie Nie poddałam sie pomimo ,ze waga stala w miejscu w pracy jedna osoba zauwazyła ze schudłam
Dziewczyny nie poddawajcie sie bo warto lato nadchodzi
Madzia7777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 21:41   #1507
SailorMoon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
ciągle się kłócę z TŻtem o dietę... on cały czas myśli, że ja wcale nie chcę schudnąć i robię łaskę, że się odchudzam

fakt, marudzę, że mi cycki maleją zamiast tyłka i że nie mogę jeść owoców, ale bez przesady... powiedziałam, że mu nie zrobię za tydzień deseru, który jest mega słodki i będzie mnie kusił (banofee pie), bo nie chcę się męczyć patrząc jak on go wcina nie mogąc spróbować ani kawałka i zrobię dopiero na swoje imieniny, jak już będę na III fazie, a on się zaczyna na mnie wydzierać, że jak mam zacząć jeść takie rzeczy to po co ja w ogóle jestem na diecie
Mniam, nigdy nie jadlam takiego deseru, ale od ogladania samego zdjecia zrobilo mi sie smutno Musze stwierdzic z przykroscia,ze Twoj TZ ma odrobine racji - codzienna porcja takich pysznosci nie bedzie pomocna w utrzymaniu wagi, na takie smakolyki bedzie mozna sobie pozwolic ze 2 razy w miesiacu. Jednak pomysl sobie,ze jestes silna, wytrzymujesz dosc rygorystycznej diecie i masz prawo sobie pomarudzic Udowodnij TZtowi,ze jestes wytrwala i osiagniesz i utrzymasz cel
gohs, Ty Lobuzie niedobry Jak pisal doktorek, trzeba szybko zapomniec, dalej dietkowac i nie popelniac tego bledu. Nastepnym razem jak zachce Ci sie owocku - zrob sobie mocna, dobra herbate owockowa ze slodzikiem i pij,az Ci zbrzydnie;p Wlasnie teraz tak robie
Stary 2010-04-30, 21:49   #1508
Monia_35
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SailorMoon Pokaż wiadomość
Mniam, nigdy nie jadlam takiego deseru, ale od ogladania samego zdjecia zrobilo mi sie smutno Musze stwierdzic z przykroscia,ze Twoj TZ ma odrobine racji - codzienna porcja takich pysznosci nie bedzie pomocna w utrzymaniu wagi, na takie smakolyki bedzie mozna sobie pozwolic ze 2 razy w miesiacu. Jednak pomysl sobie,ze jestes silna, wytrzymujesz dosc rygorystycznej diecie i masz prawo sobie pomarudzic Udowodnij TZtowi,ze jestes wytrwala i osiagniesz i utrzymasz cel
gohs, Ty Lobuzie niedobry Jak pisal doktorek, trzeba szybko zapomniec, dalej dietkowac i nie popelniac tego bledu. Nastepnym razem jak zachce Ci sie owocku - zrob sobie mocna, dobra herbate owockowa ze slodzikiem i pij,az Ci zbrzydnie;p Wlasnie teraz tak robie
A z moim Tz jest na odwrót moze dlatego ze ja jadłam desery i chudłam...a teraz dzien bez deseru i Tz pyta (a cos słodkiego masz?)
wolałam deser i malutkie chudniecie niz nawpierdzielanie sie niedozwolonego...ale co ludź to inaczej niestety...trzymajcie sie na III tez jest ciezko

26.04.2010 faza III (90 dni do 25-go lipca)
mniej mnie o -8.0kg
obecnie IV faza od 26.07.2010
Monia_35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 21:50   #1509
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea

Cytat:
Napisane przez _dagusia_ Pokaż wiadomość
nie ma za co.
polecam, ja mam daleko, bo aż z gdańska się tachałam - skm i autobus , ale nie żałuję.
ps. co miałaś robione, że masz szwy ?
plastyka brzucha, czy coś w ten deseń ?

przepraszam, że nie wiem. ale jakoś nie kojarzę z wcześniejszych postów byś pisała.
pozdrawiam ciepło dukankę z 3city
Chciałabym plastykę brzucha... niestety to tylko zabieg laparoskopowy, ktory mialam w poniedziałek. Żaliłam się dziewczynom, że idę... bo komuś musiałam a nawet mojemu mężowi nic nie wspomniałam, że idę na stół operacyjny. Nie dość, że teraz brzuch obolały, jakieś dziury w brzuchu, to doszedł brak ruchu, flaczeją mi mięśnie no i jeszcze moje dukanie zatrzęsło się w posadach, bo po usunięciu woreczka powinnam być na ścisłej, ale zupełnie innej niż Protal diecie...pomału się organizuję, moze sobie krzywdy nie zrobię...
Jak tak czytam, to mamy chyba jakiegoś gigant zbiorowego doła... trzeba za łopatę i zakopać, bo tak się tylko dobijamy
LyraBea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 21:55   #1510
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SailorMoon Pokaż wiadomość
ale wygląda na to, że on sobie ubzdurał, że ja to będę jadła codziennie i to już teraz, a ja mu tłumaczę, że zrobię raz, za ponad pół roku z okazji imienin (czyli się rozejdzie szybko). Teraz to już się obraził w ogóle i sie nie odzywa i nic mu nie można przetłumaczyć...
Stary 2010-04-30, 22:19   #1511
Mo_Nika
szamanka

Adrijah - weszłam sobie na Twojego bloga... cuda, cudeńka

Ja już spadam - jutro dzień prawdy ważenie
Stary 2010-04-30, 22:34   #1512
kataluna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Niki Mouse Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a skąd bierzecie ćwiczenia? Ja mam kilka dvd własnie Tamilee Web ale znam je już prawie na pamięć
Ja tez mialam taki problem. Na cwiczeniach znam sie co-nieco ale mobilizacji troche brakowalo bo to trzeba sie zmeczyc przeciez. Z TZtem sie mijam w domu (przekazujemy sobie dzieci jak paleczke w sztafecie) i nawet nie mam jak sie ruszyc by wyjsc na basen lub pobiegac (jedynie 6.00 rano) bo zawsze"ogonek" za mna idzie.
No i pogrzebalam, podpatrzylam i od dzisiaj startuje z INSANITY - bo to w domu mozna, intensywne, zroznicowane i jeszcze ktos mowi co mam robic
kataluna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 22:37   #1513
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mo_Nika Pokaż wiadomość
Adrijah - weszłam sobie na Twojego bloga... cuda, cudeńka
dziękować
Stary 2010-04-30, 22:38   #1514
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
dziękować
daj moze do przepisowni adresy swoich blogow gdzie sa przepisy dukanowe
napisz tam jakis komentarz
bedzie dla przyszlych dukanek
Emila3000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 22:40   #1515
kataluna
Rozeznanie

Cytat:
dziękować
Same pychotki
Stary 2010-04-30, 22:46   #1516
Monia_35
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kataluna Pokaż wiadomość
Ja tez mialam taki problem. Na cwiczeniach znam sie co-nieco ale mobilizacji troche brakowalo bo to trzeba sie zmeczyc przeciez. Z TZtem sie mijam w domu (przekazujemy sobie dzieci jak paleczke w sztafecie) i nawet nie mam jak sie ruszyc by wyjsc na basen lub pobiegac (jedynie 6.00 rano) bo zawsze"ogonek" za mna idzie.
No i pogrzebalam, podpatrzylam i od dzisiaj startuje z INSANITY - bo to w domu mozna, intensywne, zroznicowane i jeszcze ktos mowi co mam robic

no to bedziesz "ta" trzecia która zaczyna z Insanity...ja z Marta33 juz walczymy 3 tydzień i cm lecą w dół...a mięsnie rosną

mniej mnie o -8.0kg
Stary 2010-04-30, 23:02   #1517
Mo_Nika
szamanka

Cytat:
Napisane przez Monia_35 Pokaż wiadomość
no to bedziesz "ta" trzecia która zaczyna z Insanity...ja z Marta33 juz walczymy 3 tydzień i cm lecą w dół...a mięsnie rosną
Jeszcze trochę i ja dołączę ale muszę popracować nad formą na razie...
Też wolę jak ktoś mi konkretnie mówi co i jak, kiedy mam robić
Dobranoc
Stary 2010-04-30, 23:16   #1518
adia82
Zadomowienie

GG do adia82

Cytat:
Padlam na twarz i przez najblizsze 3 mce sie do tego nie zblizam.Moja kondycja odmowila wspolpracy z tym programem cwiczen.Fit testu nawet nie zrobilam do konca
Ale za hip hop abs sie biore.I sie wezme jakos na dniach (juz 2 tydz sie zbieram )
Stary 2010-04-30, 23:23   #1519
kataluna
Rozeznanie

Cytat:
To fajosko
Zobaczymy co z tego wyjdzie. Nie poddam sie bo mam zaklad z TZtem!
A najlepsze jest to ze dzisiaj ponazekalam ze on nie na diecie i przezywam katusze ale... jak pokazalam mu wyniki po P90X to sie nakrecil i juz nawet ma filmiki (na silownie planowal chodzic ale nie ma czasu). Takze jest nadzieja ze sie do diety a'la PW dolaczy

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Napisane przez adia82 Pokaż wiadomość
Padlam na twarz i przez najblizsze 3 mce sie do tego nie zblizam.Moja kondycja odmowila wspolpracy z tym programem cwiczen.Fit testu nawet nie zrobilam do konca
Ale za hip hop abs sie biore.I sie wezme jakos na dniach (juz 2 tydz sie zbieram )
Z moja kondycja nie jest tak zle bo ostatnio jak poszlam biegac to sie zgubilam... i na luzaka 8km przebieglam- bez zbytniego zmeczenia (fakt ze wczesnej z TZ walki slowne uprawialam wiec adrenalina byla ). Na nastepne razy wybieralam sobie juz specjalnie takie trasy 8km i bylo spoko.

Edytowane przez kataluna
Czas edycji: 2010-04-30 o 23:18
Stary 2010-04-30, 23:32   #1520
gosiaika
Raczkowanie

GG do gosiaika

pani zima moze jeszcze nie trzeba zakonczyc diety ,dla wszystkich dziewczyn ,ktore maja problemy z cera oraz ktore maja alergie polecam przeczytanie tej stronki, moze dobra dietka byc na takie problemy, moze pani zima tam sie odnajdzie bo szkoda rzucic całkowicie (phttp://www.centrumanna.pl/index.ph)
gosiaika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 23:33   #1521
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adia82 Pokaż wiadomość
Hehe, ja zrobiłam pierwsze 2 minuty Max Interval Sports czy jakoś tak Akurat byłam 4 dzień na P i stwierdziłam, że skoro kręci mi się w głowie już na rozgrzewce, to nie ryzykuję dalej Ale cały program Rockin' Body też z Shaunem sobie chwalę, fajne jest Z P90X zrobiłam z tydzień temu Kenpo i do tej pory mnie stawy łokciowe bolą
Stary 2010-04-30, 23:44   #1522
Olci_a
BAN stały

Insanity ??? może któraś coś więcej powiedzieć??
ja narazie tylko biegam bo na więcej czasu brak wychodze rano do pracy i wieczorem wracam:P skrobne w ciągu dnia z wami troszkę na wizażu i tyle:p

zakupki dziś zrobione bo w niedziele PW kurczaczek,warzywkkkkkkkk kkaaa, rybkaa, pasztet sojowy, wieśniaki i twarogi opanowały moją lodówkę :P
Olci_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 23:49   #1523
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

ufff, już po pracy. Ale miałam zapiernicz
Z tego wszystkiego nie zdążyłam prawie nic zjeść
Chłopcy zrobili mi grillowaną pierś z kurczaka i zjadłam ze szpinakiem z czosnkiem w międzyczasie zjadłam 2 pomidory, no i tyle. Miałam zamiar zjeść jeszcze porcję otrębów i twaróg chudy, ale nie zdążyłam

A od jutra znowu P....

Ciekawe, czy jutro zdołam jakiekolwiek zakupy zrobić
Stary 2010-04-30, 23:51   #1524
Monia_35
Raczkowanie

wejdz na chomika tam mozna zobaczyc z czym to sie je ja dnia nie moge przezyc bez Shauna

mniej mnie o -8.0kg
Stary 2010-04-30, 23:57   #1525
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

o właśnie, zapomniałam się pochwalić

Musiałam się dzisiaj cały dzień opierać pokusom i dałam radę
Najpierw chłopaki mnie kusili lodami czekoladowymi z bitą śmietaną i bananem
Ale twardo odmówiłam.
Potem było tylko gorzej - mieliśmy rezerwcaję, no ogólnie bardzo miłe towarzystwo, dla jubilata było tiramisu roboty naszej szefowej - a robi ona najlepsze tiramisu na świecie no i przez cały wieczór solenizant zapraszał mnie do stolika, żebym się poczęstowała
A jak już wychodził (ciasta całego goście nie zjedli, dużo było) - to chciał mi zostawić (bo pakowaliśmy im na wynos ).
Co pięć minut musiałam odmawiać, żeby się nie dosiadać, nie kosztować, nie pochłonąć tego diabelnie pysznego tiramisu...

Ulżyło mi, jak już wyszli
Stary 2010-05-01, 00:16   #1526
Emila3000
Zakorzenienie

a znasz przepis na to tiramisu

dzisiaj wszystkie markty pusciusienkie, nic nie udalo mi sie kupic, bede caly weekend zdychac z glodu
Stary 2010-05-01, 00:16   #1527
(:tysia:)
Zadomowienie

GG do (:tysia:)

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
o właśnie, zapomniałam się pochwalić

Musiałam się dzisiaj cały dzień opierać pokusom i dałam radę
Najpierw chłopaki mnie kusili lodami czekoladowymi z bitą śmietaną i bananem
Ale twardo odmówiłam.
Potem było tylko gorzej - mieliśmy rezerwcaję, no ogólnie bardzo miłe towarzystwo, dla jubilata było tiramisu roboty naszej szefowej - a robi ona najlepsze tiramisu na świecie no i przez cały wieczór solenizant zapraszał mnie do stolika, żebym się poczęstowała
A jak już wychodził (ciasta całego goście nie zjedli, dużo było) - to chciał mi zostawić (bo pakowaliśmy im na wynos ).
Co pięć minut musiałam odmawiać, żeby się nie dosiadać, nie kosztować, nie pochłonąć tego diabelnie pysznego tiramisu...

Ulżyło mi, jak już wyszli

brawo! takie walki z naszą słabą wolą bardzo ją umacniają następnym razem będzie łatwiej

wie któraś, czy te nogi kurczaka nie są wielkim grzechem?
(:tysia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 00:19   #1528
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez Emila3000 Pokaż wiadomość
a znasz przepis na to tiramisu

dzisiaj wszystkie markty pusciusienkie, nic nie udalo mi sie kupic, bede caly weekend zdychac z glodu
Znam przepis
Chociaż to nie jest to prawdziwe tiramisu na jajkach, tylko na śmietanie ale zapewniam - pycha
Tylko bomba kaloryczna....

Cytat:
brawo! takie walki z naszą słabą wolą bardzo ją umacniają następnym razem będzie łatwiej

Oby.... Nie daj boże się jakiś słabszy dzień trafi i się kiedyś skuszę tfu! tfu! Odpukać!

A te nogi nie są grzechem, przecież kurak jest zalecany
Ja na PW robiłam kurczaka duszonego w kapuście kiszonej z pieczarkami - skórę zjadał TŻ a ja resztę

Na PW czasami gotowałam taką nogę (bez skóry) albo często też jem kupnego kurczaka wędzonego. Różne części - nogi też
Stary 2010-05-01, 00:21   #1529
Megi428
Wtajemniczenie

Witam nocą
Gratuluję wszystkich spadków
U mnie jest @ więc omijam wagę z daleka

Cytat:
Napisane przez grupies Pokaż wiadomość
A ja dziś rano na wadze - 1 kg, czyli razem mam już -11,2, czyli zmieniam podpis
gratki

Cytat:
Napisane przez Emila3000 Pokaż wiadomość
u mnie 400 g mniej
po dlugim porcelanowym zastoju
i po 3 dniach PP - dzisiaj ostani dzien
jutro warzywka
Emilka brawo brawo

Cytat:
Napisane przez halutkaILU Pokaż wiadomość
Emila, ostatnio idziesz jak burza, oby tak dalej
no wyjęłaś mi to ust dosłownie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
E tam, jak nie o randkę chodzi to nie odpowiadam.

Cytat:
Napisane przez moose1979 Pokaż wiadomość

Wszyscy wiemy, że to nieprawda, ale i tak jesteście cudowne
mów do mnie jeszcze..........:brzydal :

Cytat:
Napisane przez LyraBea Pokaż wiadomość
Dopadł mnie jakiś cieżki do ogarnięcia dół.
Pozdrawiam Was Dziewczyny..idę dalej smarkać.......
chodź niech cię przytulę
rano będzie tylko lepiej, innej opcji nie ma

---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ----------

Cytat:
nie są, tylko bez skóry je jedz
Stary 2010-05-01, 00:24   #1530
Emila3000
Zakorzenienie

tiramisu to tylko na smietanie robie (2 razy w roku sie nim racze i oczywiscie nie na diecie) moglabys mi wyslac przepis - ja robie z tego z opakowania serka

dzieki Megi

twoj serniczek w piecu juz jutro bede na nim ciagnala bo w lodwce pustki, wszystko wykupili
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości