Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-30, 23:27   #2821
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

dobranoc...
Stary 2010-05-01, 00:10   #2822
Sysunia_d
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
no włansie

moja tesciowa ma kupiona Toshibke w Stanach (ok. 2 lata) i wlansie narzekała, ze cos sie dzieje z jednym glosnikiem. Ja mam kupiona w Polsce i na razie jest ok(mimo zalanie przez TZa słodka herbata), ale jeszcze roku nie ma
Ja mam toshibke juz prawie 3 lata i ogólnie nie narzekam tylko teraz właśnie od 2 tyg coś mi w jednym głosniku czeszczy jak np gadam przez skypa nie wiem co to

Ide spać bo padam na pysk Dooobranoc !!

Strippi a ty też do spania

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 00:59   #2823
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
powaznie?
a ile bys dala za taka sukieneczke?

ciekawe czy by mi sie oplacalo
ja swoje za 15-20zł sprzedawałam po Julci

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
strippi gadaj, ze 2 zł, niech zabcia wystawia obkupimy sie
haha noo 2 zł 2zł
Stary 2010-05-01, 01:22   #2824
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość

Piękne, cieszę się, że udało wam się wszystko załatwić.

dzieki
Cytat:
No faktycznie kusząca propozycja. Myślę, ze kwestię mieszkania jakoś by sie udalo rozwiązać, a jak nie zaryzykujecie teraz to potem może być różnie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość

Fiu, to macie orzech do zgryzienia...
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
fajna propozycja... kucharz w przedszkolu.. ciezka praca (wiem jak nasze kucharki pracuja.. duzo trzeba sie na robic) ale na poczatek super.. no i nie musialabys latac.. a moze cos bys tez znalazla.. albo cos z tym biznesem...
mysl mysl trzymam kciuki

ja mam a raczej przez l4 mialam 1800 na reke (ale to przedskzole nie panstwowe) bo teraz mma ciut wiecej... w panstwowym mialabym mniej.. tz 3 razy tyle... ale on jest na swoim.. wiec to bywa roznie..
dzieki dziewczyny.Na razie raczej nie zdecydujemy sie na tą propozycje.Ale nadal myslimy

Marta
Twoj Tz bardzo ladnie zarabia,pozazdroscic

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 02:15   #2825
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Owszem Sony są super, nawet bardzo tak samo Toshiby (te droższe) i HP - miałam to wiem, żaden nie nawalił, żaden się nie zepsuł. Jeśli coś mi sie nie podobało, to może tylko Vista, ale zmieniałam an Windows 7 i przestałam narzekać.
Dzisiaj byłam u swojego dyrektora "na dywaniku", patrzę na jego biurko a tam ten sama lap co u mnie w chacie i nim pomyślałam palnęłam "Panie Dyrektorze, jeśli wolno mi zauważyć, to mamy takie same lapy"
TY to wiesz jak zaczac rozmowe...

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
i zapomnialam dodac ze u nas zabka jutro otwarta od 14 do 22
u nas 1 i 3 maja od 8 do 18....
tragedia...

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość

Marta
Twoj Tz bardzo ladnie zarabia,pozazdroscic
no wiesz sa miesiace cieple pogodowo gdzie zarabia duzooooo i naprawde wiele jestemy w stanie zrobic... a jest zima czy pozna jesien ew. wczesna wiosna gdzie leje jest snieg.. i ma ledwo tyle co ja.. uroki bycia na swoim... a co sie na kopie lopata i po kolana w wodzie ostoi to jego... (robi przylacza wod-kan do domkow..) wiec staramy sie w miesiacach fajnych odlozyc jak najwiecej zeby na zime cos bylo.. no ale przez slub wynajem kredyt itd... poplynelismy troche i sie zapasy zmyly ale juz jest dobrze wychodzimy na swoje.. (przez co remont mieszkania a raczej jego urzadzanie na nowo sie lekko opoznia)
z tym ze myslimy ze jak sie dzieciatko urodzi bedziemy juz po wszytkim i bedzie mozna cos znowy odlozyc na zime... szczegolnie ze ja bede miala macierzynskie do stycznia... i nie wiadomo czy od lutego pojde do pracy czy od wrzesnia (razem z rokiem szkolnym) wiec moze byc ciezej...

ale damy rade mamy siebie;D

a wogole to dzien dobry wieczor ja wlasnie wrrocilam z imprezki ale na dworze jest cieplo nawet sie niespodziewalam
ide spac pojadalm to pewnie zasne a maz sie bawi z przyjciolmi dalej pieknie mnie odprowadzl i hula niech sie bawi a co

spijcie dobrze

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-05-01 o 02:17
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 08:17   #2826
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

dzień dobry

nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego... ale widziałam... Kliwia.... serdecznie gratuluję

my dzisiaj na weseleicho lecimy.... a nie chce mi się tak strasznie
heh... ale cieszą mnie 3 dni wolnego

miłego weekendu kobitki

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 08:54   #2827
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ania o matko, dobrze ze trafilas do tej kobiety bo bys tak chodzla do wrzesnia, i jeszcze cos by sie moglo strasznego po drodze stac ciesze sie ze juz masz po wszytskim i ulge na plecach i duchu
A tak w sumie to myslalas po czym Ci sie to stalo ??
W zeszlym roku też w lutym mnie zlapaly korzonki ale po tabletkach przeszlo i w tym roku w też w lutym mi sie to stalo i lekarka myślala że to tez korzonki i dala mi te same tabletki co przedtem 1 opakowanie nie pomoglo i poszlam jeszcze raz i zamiast coś zrobić to dala mi drugie opakowanie tych tabletek i znowu nie pomoglo i tak sie męczylam z tym bólem. Wydaje mi sie że musialam coś ciężkiego wtedy podnieść albo sie szarpnąć i mi te kręgi wyskoczyly. A lekarka rodzinne ani nawet mi nie obejrzala tych pleców tylko od razu tabletki zapisala. teraz jak rano wstalam to mnie troche bolą te miejsca gdzie wstawiala i naciskala ale powiedziala że to bedzie bileć troche i mam smarować maścią. od 5 maja bede chodzić na masaże, jonoforeze i magneto to mi pomoże jeszcze napewno i bedzie dobrze.
TZ powiedzial że po tych masażach jak już mnie nie bedzie boleć to wznowimy staranka bo wlaśnie z tego powodu je przerwaliśmy.

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 09:08   #2828
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
ania20m super bardzo sie ciesze...

mona_ja polecam Poznan ale nie wiem czy to bedzie romantyczn.. ale Torun czemu nie
Troszke daleko
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
a nie najlepiej w góry? tam jest bossko
Rozumiem, że romantyczny wyjazd, to ma raczej oznaczać wypoczynek? A nie np. latanie po górach i bunkrach albo zwiedzanie zamków?
Hm... może wypad do Kotliny Kłodzkiej - sama nie wiem, które z tamtejszych miasteczek jest najpiękniejsze
Piękna starówka w Kłodzku, a ze szczytu twierdzy kłodzkiej widok na okoliczne góry.

Jura Krakowsko-Częstochowska? Niedaleko, a piękne krajobrazy wzgórz i skałek wapiennyh. I piękne zamczyska na Szlaku orlich gniazd

Może coś w okolicach Wrocławia, nocleg u stóp masywu Ślęży?

Albo Kalisz z tamtejszą starówką. W pobliżu jest wielki zespół parkowo-pałacowy w Gołuchowie i jeden z najpiękniejszych zamków, w jakich byłam, normalnie jak z bajki
http://www.turfoto.info/goluchow.html
Kotlina kłodzka odpada bo byłam tam wiele razy, w jurze krk-cz tez, ale chętnie bym wróciła a wyjazd to niekoniecznie wypoczynek, lezeć w łózku to my możemy w domku

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Owszem Sony są super, nawet bardzo tak samo Toshiby (te droższe) i HP - miałam to wiem, żaden nie nawalił, żaden się nie zepsuł. Jeśli coś mi sie nie podobało, to może tylko Vista, ale zmieniałam an Windows 7 i przestałam narzekać.
Dzisiaj byłam u swojego dyrektora "na dywaniku", patrzę na jego biurko a tam ten sama lap co u mnie w chacie i nim pomyślałam palnęłam "Panie Dyrektorze, jeśli wolno mi zauważyć, to mamy takie same lapy"

Ja też mam viste, z samym kompem nie mam problemów ale mam problem kiedy chce coś wydrukować to musze nagrać na płytke i na stacjonarnym(bo tam jest drukarka podłączona) no i nie czyta tej mojej visty tylko hieroglify wyskakują. Tak samo jak chciałam dać zdjęcia na płytce do wywołania, mieli jakis stary sprzęt i też nie potrafił odczytać.

Cytat:
na weekendowy wyjazd polecam jeszcze Międzygórze pod masywem Śnieżnika - urocza, cicha wiocha pomiędzy górami z wodospadem Wilczki
http://farm1.static.flickr.com/119/2...b382d9.jpg?v=0
To jest interesujące!

Chiałam wam jeszcze napisać że siostry tża organizowały wczoraj wieczór panieński no i ja oczywiście nie zostałam zaproszona ale kit z tym, zrobiliśmy sobie z tż romantyczny wieczorek z filmem, winkiem i....głośnym seksikiem, bo chata była wolna a tż do mnie: to krzycz

Nasz Ślub 30.05.2009

Edytowane przez mona_ja
Czas edycji: 2010-05-01 o 09:12
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 09:18   #2829
myszka_maj
Zakorzenienie

Hej Dziewczynki, wpadlam tylko na chwilkę pochwalić się że mamy dziś z TZem 7 rocznice (ale nie mozemy dzis tego uczcic bo idziemy na komunie i osiemnastkę) ale jeszcze caly weekend przed nami

Strippi - dla Ciebie i TZa też wszystkiego naj bo pamiętam z Wy dzis też macie rocznice

Miłego weekendu Kochane.

Buziaki.

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2010-05-01 o 09:20
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 09:32   #2830
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki, wpadlam tylko na chwilkę pochwalić się że mamy dziś z TZem 7 rocznice (ale nie mozemy dzis tego uczcic bo idziemy na komunie i osiemnastkę) ale jeszcze caly weekend przed nami

:
gratulacje!!!

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Troszke daleko

:
Chiałam wam jeszcze napisać że siostry tża organizowały wczoraj wieczór panieński no i ja oczywiście nie zostałam zaproszona ale kit z tym, zrobiliśmy sobie z tż romantyczny wieczorek z filmem, winkiem i....głośnym seksikiem, bo chata była wolna a tż do mnie: to krzycz
zazdroszcze... ja juz chce byc na swoim!!!!
Stary 2010-05-01, 09:37   #2831
*Agatek*
Zakorzenienie

Witam

Wczoraj wróciłam koło 18 i padłam na wyro, bo już byłam tak skonana, że szok! po pracy u rodziców na trochę, bo już chyba 3 tyg nie byłam, pogadałam, najadłam się i wróciłam. Oczywiście w drodze do domu już takiego doła miałam jaki to świat jest po*****y i w ogóle już prawie się poryczałam to mówię, no nie, to już chyba szczyt zmęczenia, że narzekam na wszystko przyszłam i poszłam spać

A Wy na dzień dobry 10 stron mi każecie nadrabiać
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Kobieto ja to Cie podziwiam .. ile Ty godzin spisz??

a po ile dolar teraz stoi w PL bo nawet nie wiem
wtedy Ci powiem ile kosztuja

no ale tak na oko to ile za sukienke bys dala albo spodnie?
hihi, ja się wysypiam po pracy spię do 21, później 2 h przerwy i na 4 h niecałe się kładę bo zasypiamy po 24 no i wstać trzeba krótko przed czwartą, bo o 4.50 muszę wyjść już na autobus.

Dolar??? mmm nie mam pojęcia!
A za te ciuszki nówki chyba bym dała 10- 12 zł nie wiem po ile ciuszki dla maluszków

Cytat:
no patrz... szkoda tylko ze musisz byc godzine wczesniej... ale mam nadzieje ze jak juz odpuszcza i bedziesz miala normalne przeceny to na 6 zaczniesz przychodzic

(...)
kochana, ja mam na 6 ogólnie, tylko w czwartek wchodzi nowa gazetka promocyjna, i jest dużo roboty, dlatego na 5, i będę tak robić, wtedy na spokojnie zdążę i wcześniej jestem w domku

Laski co do ciuszków, polecam śledzić promocje w carrefourze oraz realu, kiedyś mieliśmy promocję na śpioszki= jedno za 2,50 ? bodajże, ludzie się rzucali na to proszę przeglądać na necie gazetkę co czwartek

mona_ja oczywiście, będą otwarte centra handlowe tylko do 20 bo to niedziela, lub zrobią do 21 bo 3 znów święto. U nas wczoraj real czynny do 23

dobra, jestem na 7 stronie... nadrobię później, bo teraz idę do mężulka pokorzystać

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 09:45   #2832
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Witam

Wczoraj wróciłam koło 18 i padłam na wyro, bo już byłam tak skonana, że szok! po pracy u rodziców na trochę, bo już chyba 3 tyg nie byłam, pogadałam, najadłam się i wróciłam. Oczywiście w drodze do domu już takiego doła miałam jaki to świat jest po*****y i w ogóle już prawie się poryczałam to mówię, no nie, to już chyba szczyt zmęczenia, że narzekam na wszystko przyszłam i poszłam spać

Ahihi, ja się wysypiam po pracy spię do 21, później 2 h przerwy i na 4 h niecałe się kładę bo zasypiamy po 24 no i wstać trzeba krótko przed czwartą, bo o 4.50 muszę wyjść już na autobus.

dobra, jestem na 7 stronie... nadrobię później, bo teraz idę do mężulka pokorzystać
Agatek wspólczuje Ci tego wstawania, ja tez byłabym padnięta!!!

A mój męzus oczywiscie w pracy do 16 w takim razie ide wszamac sniadanie i zabieram się za sprzatanie
Stary 2010-05-01, 09:45   #2833
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
witam popoludniowo
ale mi sie humor poprawil PLECY MNIE JUŻ NIE BOLĄ!!!!:jupi : Normalnie czary jakieś
fajnie, że Ci pomogła jak byłam w podstawówce moja mama też mnie wzięła do kręglarza, ale nie wiem po co, chyba na skoliozę kręgosłupa. Trochę mnie ponastawiał

Cytat:
a czemu Cię nie zaprosiły
no mój mąż też uwielbia te wszystkie ochy i achy wczoraj też mieliśmy fajne popołudnie. Wracam z pracy a on do mnie dzwoni, ze mam kupić gumki bo się skończyły a on ma wielkią ochotę jeszcze nigdy nie kupowałam gumek (jakoś tak mi wstyd i chyba bym wygladała jak burak w aptece, albo się zaczeła śmiać ) i wczoraj na szczęście miałam jedną schowaną. No i jest mi super... już prawie , prawie a mój maż mówi ,krzycz" ... i w tym momencie wszystko mi opadło zjechałąm go i musiał się dłuzej starać hihi

dzisiaj jedziemy na kilka dni do rodziny tż i pewnie będzie ten temat co na klubie pisałam więc trzymajcie kciuki, bo nie ręczę za siebie

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 10:01   #2834
Daysy85
Zakorzenienie

Cześć.

Cytat:
eh ale mam dzisiaj humor bolą mnie plecy już trzeci miesiąc niby lekarz powiedział na początku że to korzonki ale wzięłam 2 opakowania jakichś tabletek i nic nie pomogło to dal mi skierowanie do ortopedy a tam taka kolejka że dopiero na 22 września jestem zapisana, a boleć nie przestaje i pojechałam jeszcze raz do lekarza i tym razem dal mi skierowanie na masaż , jonoforezę i magnetoterapie ale to od 5 maja dopiero.
A wczoraj TZ mi masował tak delikatnie i powiedział że napewno mi coś wyskoczyło i tzebaby jechać do wprawienia bo tam zauważył jakieś wypukłości maleńkie na kręgosłupie jak palcem jeździł. Ale boje sie tego wprawienia bo to przecież kręgoslup i jak mi coś popsuje jeszcze bardziej to nie wiem co ja mam teraz zrobić tz mówi żeby chociaż iść do tego co wprawia żeby zobaczył czy tam coś nie wyskoczyło ale ja sie boje
przeczytałam później, że byłaś już u miejscowej naprawiarki. Dobrze , że trafiłaś na taką co się na rzeczy zna ... bo nie raz to krzywdę człowiekowi może zrobić taka kobita co udaje , że się na kręgarstwie zna.

Wczoraj miałam zalatany dzień. Dostałam pensje z której o opłaceniu rachunków i to nie wszystkich , zrobieniu zakupów nie za wiele zostało. Ale mam nadzieje, że jak Tż przyniesie kasę w poniedziałek to nie będzie tak źle.
Wyszłam z pracy , poleciałam na miasto, przeszłam przez prawie cały deptak, kupiłam sobie soczewki... jak się robi ciepło to mi tak odbija czasem sobie kupuję soczewki
Koszulkę kupiłam Tż z UMBRO za 35 zł w takim outlecie.
A no i w ciuchaczu parę ubranek kupiłam i osłonkę na łóżeczko za 10zł z IKEI. A potem strzeliło mi coś do głowy i szukałam fryzjera żeby mi fryzurkę odświeżył... noo i byłam u fryzjerki , mam taką samą fryzurkę jak wcześniej , delikatnie podcięłam końcówki i bardzo delikatne cieniowanie i bardzo mi się humor poprawił po tym zalatanym dniu.
A potem pojechaliśmy do Reala na zakupy tam wydaliśmy ponad 100 i kupiłam zarąbiste body z różową panterą !!! Dla maleństwa oczywiście.

A potem przyszli znajomi (koleżanka z kolegą) i Tż z tym kolegą wypili 0.5 ( nie cierpię tego) zamówiliśmy pizze i poszli około 23:30.
Więc już byłam nieźle padnięta ale oczywiśćie ścielałam łóżko...

Nooo i dziś rano wstałam, wypiłam na czczo litr maślanki w nadzieji na załatwienie się a tu lipa... już minęła godzina i nic
Ja nie wiem już mnie to osłabia...
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 10:08   #2835
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
gratulacje!!!

zazdroszcze... ja juz chce byc na swoim!!!!
Przecież już się buduje więc za niedługo też sobie pokrzyczysz

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
fajnie, że Ci pomogła jak byłam w podstawówce moja mama też mnie wzięła do kręglarza, ale nie wiem po co, chyba na skoliozę kręgosłupa. Trochę mnie ponastawiał

no mój mąż też uwielbia te wszystkie ochy i achy wczoraj też mieliśmy fajne popołudnie. Wracam z pracy a on do mnie dzwoni, ze mam kupić gumki bo się skończyły a on ma wielkią ochotę jeszcze nigdy nie kupowałam gumek (jakoś tak mi wstyd i chyba bym wygladała jak burak w aptece, albo się zaczeła śmiać ) i wczoraj na szczęście miałam jedną schowaną. No i jest mi super... już prawie , prawie a mój maż mówi ,krzycz" ... i w tym momencie wszystko mi opadło zjechałąm go i musiał się dłuzej starać hihi

dzisiaj jedziemy na kilka dni do rodziny tż i pewnie będzie ten temat co na klubie pisałam więc trzymajcie kciuki, bo nie ręczę za siebie
Heh, u nas to zawsze ja kupuję gumki, bo tż ...się wstydzi!?
A nie wiem czemu mnie nie zaprosiły, może myślały że jak już nie jestem panną to sie nie nadaje na wieczór panieński. Apropo tego to mieszkamy pod jednym dachem, więc by wypadało, no ale...

Trzymam kciuki za rozmowe w wiadomej sprawie

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2010-05-01, 10:45   #2836
Maja102
Zakorzenienie

u Was też taka lipna, pogoda, że zimno i pada?
Buu...
Idę piec sernik, posprzątać...
A potem włączę sobie swój ulubiony smęcący zespół no idealna pogoda dzisiaj
Ech, średnio ta majówka się zapowiada
Stary 2010-05-01, 10:52   #2837
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Buu...
pocieszę Cię, że tak.... ta pogoda to może dobić człowieka....

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 10:54   #2838
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Buu...
u nas lało cały ranek, na szczęście teraz przestało, może sie wypogodzi...
Maju dzięki za to Międzygórze...to jest to czego szukałam!!! I niedaleko A masz może jakieś sprawdzone noclegi?
Ja też sprzątam a czasem zerkam na wizaż ale tu dziś cicho jakoś, a potem zrobie rogaliki

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2010-05-01, 11:07   #2839
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

czesc. pada ech.. i chyba dupa z grilla. Mąz pojechał zawieźć klientowi ciagnik do koszenia trawy

rano dalismy mamie prezent (ksiązkę) baaardzo się ucieszyła.

Cytat:
A w ogóle to jeszcze na koniec muszę pochwalić mojego męża, bo wczoraj strasznie bolały mnie plecy, nie mam pojęcia od czego i nie mogłam zlokalizować tego bólu, tż oczyiście we wzystkim mnie wyręczał, a wieczorem jak już się połozyłam, to opatulił mnie kołdrą, żebym wygrzała te plecy a sam bidulek spał pod kocem, żeby czasem ze mnie przypadkiem przez sen nie ściągnąć kołdry
dla męża.
Cytat:
mój też zawsze tak mówi
Zresztą ja zawsze jestem głośna i z tym jest problem, bo by rzadko jestesmy sami, a w nocy to juz w ogóle. I wtedy TZ zawsze musi mi buzie zatykac bo ja w takich chwilach nie panuje nad sobą.

Kiedys przez niego o mało co się nie udusiłam. bo jak zasłonił mi buzie, to zatkał mi niechcący przy tym nos. Dopiero jak go strzeliłam to się kapnął, ze ja oddychac nie mogę.
Cytat:

hehe ja tez bym sie jakos wstydziła kupowac gumki nie wiem czemu w sumie, ale jakos bym się wstydziła .

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

a tę książke kupilismy mojej mamie http://merlin.pl/Stateczna-i-postrze.../1,706270.html najbardziej, to się tata śmiał z tytułu

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 11:16   #2840
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
pocieszę Cię, że tak.... ta pogoda to może dobić człowieka....
ja jestem meteopatką i mam wrażenie, ze zaraz się przekręcę aż mi się w głowie kręci Chyba dowalę sobie kawę siekierę.
Albo dobiję balladami Anathemy (uwielbiam ). W sumie ta druga możliwośc brzmi bardziej zachęcająco
Cytat:
u nas lało cały ranek, na szczęście teraz przestało, może sie wypogodzi...
Maju dzięki za to Międzygórze...to jest to czego szukałam!!! I niedaleko A masz może jakieś sprawdzone noclegi?
Ja też sprzątam a czasem zerkam na wizaż ale tu dziś cicho jakoś, a potem zrobie rogaliki
proszę bardzo
Noclegów mają sporo, bo to taka mała wypoczynkowa wiocha Sprawdzonego niestety nie polecę, bo jak byłam tam z wycieczką, to spaliśmy w schronisku o swojskiej nazwie Stodoła Jeszcze trzeba było tam włazić pół godziny pod górę z walizami. Ale na miejscu, na górze było bosko
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
mój też zawsze tak mówi
Zresztą ja zawsze jestem głośna i z tym jest problem, bo by rzadko jestesmy sami, a w nocy to juz w ogóle. I wtedy TZ zawsze musi mi buzie zatykac bo ja w takich chwilach nie panuje nad sobą.

Kiedys przez niego o mało co się nie udusiłam. bo jak zasłonił mi buzie, to zatkał mi niechcący przy tym nos. Dopiero jak go strzeliłam to się kapnął, ze ja oddychac nie mogę.
sorry, ale
(to moze od czasu do czasu zabawa z zakneblowanymi ustami? )

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-05-01 o 11:18
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 11:18   #2841
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
sorry, ale
hehe tez się z tego teraz smieje

Stary 2010-05-01, 11:23   #2842
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
czesc. pada ech.. i chyba dupa z grilla. Mąz pojechał zawieźć klientowi ciagnik do koszenia trawy

rano dalismy mamie prezent (ksiązkę) baaardzo się ucieszyła.

dla męża.

mój też zawsze tak mówi

hehe ja tez bym sie jakos wstydziła kupowac gumki nie wiem czemu w sumie, ale jakos bym się wstydziła .

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

a tę książke kupilismy mojej mamie http://merlin.pl/Stateczna-i-postrze.../1,706270.html najbardziej, to się tata śmiał z tytułu
Ja też głosno wzdycham i jak jest pełna chata to tż też mi buzie zatyka albo mówi "ciiiii" a co ja poradze jak mi tak dobrze

Cytat:
ja jestem meteopatką i mam wrażenie, ze zaraz się przekręcę aż mi się w głowie kręci Chyba dowalę sobie kawę siekierę.
Albo dobiję balladami Anathemy (uwielbiam ). W sumie ta druga możliwośc brzmi bardziej zachęcająco

proszę bardzo
Noclegów mają sporo, bo to taka mała wypoczynkowa wiocha Sprawdzonego niestety nie polecę, bo jak byłam tam z wycieczką, to spaliśmy w schronisku o swojskiej nazwie Stodoła Jeszcze trzeba było tam włazić pół godziny pod górę z walizami. Ale na miejscu, na górze było bosko

sorry, ale
(to moze od czasu do czasu zabawa z zakneblowanymi ustami? )
to zapytam Pana Google, pewnie mi coś doradzi

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2010-05-01, 11:23   #2843
bzyczka1
Zakorzenienie

u nas słoneczko nieśmiało wygląda za chmur, ale to nie są chmury deszczowe. Tak jakby słońce było za mgłą, ale wypogadza się

Wiecie co...całą noc kiepsko spałam, jakieś głupie sny, a wszystko przez kota. Byliśy wczoraj na ogrodzie (mamy koło domu) i wzięliśmy kotkę, bo ona się nas trzyma i daleko nie odchodzi. No i my już z ogródka wróciliśmy do domu, a kocicy nie było, ale ona tak sobie chodzi. I nie wróciła przez całą noc. Dopiero z godzinę temu wyszliśmy z tż przejść się za nią i się okazało, że sąsiad ją zamknął w garażu wczoraj, oczywiście nie specjalnie. Martwiłam się bo ona zntybiotyk miała zacząć dzisiaj brać. Ehh mamy się z tym kotem, a w domu jej nie idzie utrzymać

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 11:26   #2844
india83
Zakorzenienie

u mnie tez pochmurno ... a mnie juz głowa boli...
dalej sprzatam i konca nie widac
Stary 2010-05-01, 11:27   #2845
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też głosno wzdycham i jak jest pełna chata to tż też mi buzie zatyka albo mówi "ciiiii" a co ja poradze jak mi tak dobrze
No własnie, poza tym człowiek w takich chwilach to nad sobą nie panuje przynajmniej ja nie potrafię w ogóle to czasami sie we mnie inna natura wtedy odzywa

Stary 2010-05-01, 11:34   #2846
ania20m
Wtajemniczenie

Dziewczyny powiedzcie jakie wy macie aparaty cyfrowe? Chcemy sobie kupić nowy ale nie zdecydowaliśmy jeszcze jaki.

Stary 2010-05-01, 11:38   #2847
mona_ja
Wtajemniczenie

bzyczka dobrze że sąsiad zauważył wasza kotke i że jset wogóle na weekend w domu, tak by bidulka tam siedziała. A antybiotyk ma dostać raz czy dwa razy dziennie? najwyżej przesuniesz ta pierwszą dawke.

India ja tez tak mam w pochmurne dni ale przeważnie mocna kawa pomaga

Madzialenka, czasem myśle że przecież jesteśmy małżeństwem i nic by się nie stało jakby domownicy coś usłyszeli, mamy prawo się bzyknąć chociaż i tak uważam że to troche głupio

Ania my mamy Panasonica tzn mieliśmy bo po dwóch miesiącach wskutek niewielkiego upadku rozlał się wyświetlacz i teraz aparat jest w serwisie. A polecam Fujiki i Canony, żałuję że kupiliśmy to chińskie badziewie.

Nasz Ślub 30.05.2009

Edytowane przez mona_ja
Czas edycji: 2010-05-01 o 11:40
Stary 2010-05-01, 11:42   #2848
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny powiedzcie jakie wy macie aparaty cyfrowe? Chcemy sobie kupić nowy ale nie zdecydowaliśmy jeszcze jaki.
My mamy stary. Ma już hm... z 5-6 lat. Jakos tak.
tez bedziemy się kręcili za jakimś nowym, ale chyba się na lustrzankę zdecydujemy

A wy?? chcecie lustrzankę, czy zwykłą cyfrówkę??

a własnie zapomniałam wam powiedziec Mój mąż czasami rozmawia ze mną przez sen (oczywiscie rano tego nie pamięta). Np. z 2 tygodnie temu budzi mnie w nocy i mówi tak
TZ: pamiętaj ciebie też to spotka
Ja: ale co takiego?
TZ: zgieniesz jak ci wszyscy w tym samolcie
Ja: K. nie mów takich strasznych rzeczy
TZ: zobaczysz, będziesz następna. Nie ominie to ciebie

I poszedł dalej spac ale mnie wystraszył.

A kilka dni temu, przez sen odwrócił mnie na brzuch (spałam na boku) zdjął mi majtki i zaczął mi dawac klapsy po 5 klapsach, odwrócił sie i poszedł dalej spac, a ja tak leżałam i nie wiedziałam o co chodzi

ach ten mój mąż.... pewnie mu sie jak zwykle coś śniło

Stary 2010-05-01, 11:43   #2849
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
TZ powiedzial że po tych masażach jak już mnie nie bedzie boleć to wznowimy staranka bo wlaśnie z tego powodu je przerwaliśmy.
ciesze sie ze jest lepiej

Cytat:
czemu Cie nie zaprosily?

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
gratulacje i kolejnych owocnych lat

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Laski co do ciuszków, polecam śledzić promocje w carrefourze oraz realu, kiedyś mieliśmy promocję na śpioszki= jedno za 2,50 ? bodajże, ludzie się rzucali na to proszę przeglądać na necie gazetkę co czwartek
wiem slyszalam o tym

Cytat:
trzymam kciuki i napisz potem w k jak to sie rozwinelo...

Cytat:
Buu...
u nas padalo ale teraz sie rozpogadza

Cytat:
lustrzanka czy kompakt? najlepiej doradzi ci chyba scio bo sie tym interseuje.. ale wsyztko zalezy od tego czy chcesz kompakcik maly cyfrowy czy jakis juz powazniejszy lustrzany
Stary 2010-05-01, 11:48   #2850
ania20m
Wtajemniczenie

Chcemy jakiś lepszy kompakcik o taki mi sie podoba http://www.allegro.pl/item1008722526..._raty_24h.html ale nie wiem czy one są dobre, chodzi mi żeby mial duży zoom optyczny żeby ladne zdjęcia robil a ten ma 10 krotny zoom

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości