|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i pozniej 9
Cytat:
wprawdzie mam przyszykowane kilka książek w tym kilka do nauki ale miałam w planie spacery i wizyte na działce w celu sprzatnięcia domku, a jak będzie deszcz i zimno to mi sie nie będzie chciało No 17 stopni to pewnie przed deszczem będzie
|
|
|
#4682 | |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Cytat:
A czego się uczysz?
|
|
|
#4683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie dobrze czuje, jak jest 30 ale oczywiście nie od razu po 17 tylko stopniowo Uczę się do szkoły, róznych rzeczy np. o Parlamencie Europejskim i wspaniałych aktach UE oraz o podatkach od strony prawnej
|
|
|
#4684 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#4685 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie też 25 to optimum
Podobno ma lać przez cały tydzień, ale mam nadzieję, ze jednak trochę słoneczka bedzie - mam w planie rowery i tenisa ![]() Iwonko to moje zamówienie ![]() 1 x Pielęgnacyjny tonik bezalkoholowy Eva Natura Zioła Polskie 5 x Maseczka oczyszczająco - wygładzająca PEEL-OFF NEW!!! 5 x Maseczka odżywcza 1 x PSZ Odżywka do włosów czarna rzepa + pokrzywa + skrzyp polny 1 x Szampon do włosów wypadających Czarna Rzepa Skrzyp Polny Łopian 1 x Antystresowy żel pod prysznic Lawenda Tymianek Zielona Herbata 1 x PSZ Odżywka do włosów lawenda + chaber + dzika róża 1 x EVA SUN Krem ochronny na superwrażliwe miejsca SPF 50 1 x Woda perfumowana Eva 1 x Szampon do każdego rodzaju włosów L! awenda Chaber Dzika Róża
|
|
#4686 |
|
Zadomowienie
|
Bea to faktycznie poszalałaś z zakupami
![]() Też strasznie lubię naleśniki, makarony. Dobrego szpinaku jeszcze nie jadłam. U mnie już po ładnej pogodzie wieczorkiem zrobiło się wietrznie i mokro. Muszę kupić sobie jakiś super wygodny leżak na balkon z nadzieją że trochę ciepełka w końcu będzie.Po południu byłam na meczu tenisa stołowego i całkiem fajnie było
|
|
|
|
|
#4687 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ot, masz ci los Ja jestem zmarzlak i jak jest 28-30 to nie mam zimnych rak ani stop tylko cieple i to lubię no i minimalne ilosci lubie miec na sobie zeby nie bylo, żem ekshibicjonistka ![]() Cytat:
![]() Wow!!! jakie zakupy! ![]() Widze, że polubiłas maseczki peel off ja tez je lubię Tonik lubię z koniczyny łakowej, taki Beatko wzięłaś? Szampony i żele tez lubie ![]() Ja pewnie tez zaszaleje, jak pojde w tym tygodniu tam sa zawsze rozne promocje dnia i do zakupow dodaja zawsze cosik, jakies mgielki do wlosow itd. no kuszą ![]() Cytat:
![]() U mnie juz tez po ladnej pogodzie, zlalo jednak zobaczymy rano, czy bedzie deszcz, czy slonce da rade ![]() Noo widzę, że nastepna sportowa
|
|
|
#4688 |
|
Zadomowienie
|
Ja też chcę do Iwonki na szpinak
![]() Wczoraj co prawda jadłam szpinak z jajkami na kolację ,ale w miłym towarzystwie Iwonki to co innego. Pogoda u mnie też spitolona na maxa ,wk... mnie to że w tyg słońce i 29 stopni a weekend taka kicha.Kto to urządził tak ? Idę sprzątać lacencje ,bo bajzel wkoło mnie niesłychany. Córka do góry u siebie z kolegą co to u nas spał gadali do 2 w nocy myślałam że wyjdę z siebie.A teraz ani myślą zejść tylko znowu dyskusje i śmiechy...
|
|
#4689 |
|
|
Dzień dobry
![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Maddalenko a ile córka ma lat, że tak z kolegą na noc ?
|
|
#4690 |
|
Rzabbocop
|
Beatko zaszalalas ![]() Pierwsze wrazenia z maski do wlosow - wlosy mieciutkie, puszyste, troszke trudno bylo mi rozczesac koncowki ale zobacze po kilku uzyciach
|
|
|
|
|
#4691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hello Ślicznotki
U mnie 17 stopni, jak byk słońca brak, za to szaro i pada, co chwile, co mnie wkurza, bo miałam iśc na działkę, ale w takim razie musze zmienić plany ![]() Cytat:
musze tylko sie naumiec robić sos beszamelowy i będzie super Maddaleno nie wiedziałam, że razem jadłyśmy ![]() Mnie tez to drazni, że cały tydzień, jak chodze do pracy gorąc, a jak mam wolne to Jak to spał? u córki w łóżku? jak smiechy i rozmowy to znaczy, że się dobrze bawią ![]() Cytat:
ja znam te maski od fryzjera, bo tam uzywaja i bardzo je lubię i zapach mają, przynajmniej dla mnie, ładny ![]() Dziewczynki mam takie pytanko ile ja dziennie potrzebuję tłuszczy zdrowych? 2 x waga tak? powiedzmy, że teraz ważę 54kg x 2= 108, ale czego? nigdy tego nie liczyłam tylko łykalam te omegi, ale postanowilam sie zainteresować, stad moje glupawe pytanie
" – Pani Iwonko! Pani wytrze tę szminkę, bo klient znów się będzie pieklił ... "NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie! NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie! Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2010-05-01 o 11:34 |
||
|
|
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ale u mnie lało w nocy ![]() Ale teraz trochę słoneczka wyłazi ![]() No za takie pieniądze to można szaleć
|
|
#4693 |
|
Rzabbocop
|
Ivus nei mam pojecia o co chodzi z tym 2x waga
ok 30% zapotrzebowania kalorycznego z tluszczow w tym 1/3 nasycone, 1/3 jednonienasycone i 1/3 wielonienasycone |
|
|
|
|
#4694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też Beatko z tego właśnie powodu lubie sklep Polleny Ewy ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
nie wiem skąd mi się zapamiętało 2g razy waga to ja zapytam wprost ile powinnam dziennie gram przyjmować? jak to sie oblicza?
|
|
|
#4695 |
|
Rzabbocop
|
W podpisie Brewki masz wzor na zapotrzebowanie
powiedzmy, ze wyjdzie ok 1800 kcal to 600 kcal powinno z tluszczu pochodzic 1g tlusczu to 9 kcal czyli wychodzi gdzies 66g tluszczu ogolem i to dzielisz na 3 i wychodzi ile kazdego rodzaju |
|
|
|
|
#4696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pożalę się, robiłam sos do mięsa i chciałam oblizać łyżkę, ale okazało się że jest baardzo gorąca i oparzyłam się w język. Cholernie boli
|
|
|
#4697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i podziele ![]() Jeszcze raz dziekuje za pomoc Cytat:
![]() Rzabciu jeszcze mam pytanko ![]() Bo jak łykam 2x po 1000mg Omegi a wyszlo mi, że 64gramy tłuszczu i chcialam sobie zamienic na miligramy i wyszlo mi tyle 64000 to chyba za malo lykam tej Omegi? jedna kapsulka 1000mg matko jaka ja tepa jestem
" – Pani Iwonko! Pani wytrze tę szminkę, bo klient znów się będzie pieklił ... "NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie! NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie! Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2010-05-01 o 12:08 |
||
|
|
|
|
#4698 | |
|
Zadomowienie
|
Czesc Slocznotki
Ale spamojecie - nawet nie probuje wtracac swoje piec groszy bo wiem ze wsiakne Cytat:
Dobrze ze chociaz jedna jest taka g..........a jak ja - w sama pore zaczelas pytac Iwonlo bo mi sie tez "powtorka z rozrywki" przyda - niby sie wie, ale.............
|
|
|
#4699 |
|
Rzabbocop
|
Ivus omegi mozesz spokojnie brac brac 3dziennie 2x po 1000 mg (1g) tym bardziej, ze w kaps to nie tylko czysta omega
reszta z innych zrodel moze ta tabelka pomoze? SAT to tluszcze nasycone MONO to jednonienasycne omega3 i omega6 to wielonienasycone,
Świdrokrętnie na zegwniku wężały, Peliczaple stały smutcholijne I zbłąkinie rykoświstąkały. Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2010-05-01 o 13:01 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4700 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na co swoj cenny czas poświęcasz tak bardzo, że nie masz chwili by do nas zajrzeć? ![]() No ja w tych wyliczankach strasznie sie gubię ![]() Cytat:
![]() Ale nie będę się w terminologię zagłębiać, bo to wyższa szkoła dietetycznej jazdy dla mnie
|
|
|
#4701 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale gadali do pozna w nocy ....Cytat:
Iwona my bez słów się rozumiemy 1200 km to pestka... nawet te same kolacyjko szykujemy telepatia to się nazywa czy jakoś tak ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Właśnie zabrałam się za fotografowanie wszystkich obiecanych ciuchów i bateria mi padła Zrobiłam zdjęcie szpilek co to ostatnio kupiłam i torebki Prady ,reszta jutro ![]() Wstawiłam jeszcze jedną focię z wczoraj tak dla was ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Coś focie nie wskoczyły co jest dziś tutaj zawiechy mnie łapią Spróbuję wieczorem
|
|
|
#4702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak dzieciaczki sie lubia to super! sama w dzieciństwie miałam takiego przyszywanego kuzyna 2 lata starszego ode mnie i tez się duzo wygłupialiśmy razem, bez podtekstów ![]() A ja zawsze myslałam, że w moim przypadku telepatia nie działa ![]() No to czekam z niecierpliwościa na wszystkie obfotkowane cuda ![]() A u mnie proszę, deszcz sobie poszedł, słońce przyszło i 20 stopni
|
|
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
Matko, kobiety, ratujcie! Taki sandaly kupiłam
http://www.ccc.eu/#/pl/catalog/produ.../3548580000005 Jedne czarne koturny zwykłe peep toe już mam.... ![]() Zapisalam się na... te https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1272613810 szare https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1272447358 karmelowe Do tego kupiłam kieckę w groszki w orsayu i szyje sie żakardowa różowo złota... do karmelowych szpilek Zakupoholiczką jestem.... i sobie chyba rekompensuję nadwrażliwość na kosmetyki podkłady od Ewy z EDM mnie podrażniają Złości mnie to strasznie. I jeszcze alergie pokarmowe... a tak by człowiek truskawkę zjadł...
|
|
#4704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na te https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1272447358 tez się szykowalam, ale chcialam szary odcien i nie lubię jak za bardzo jest wyciety przód na palec, więc sie powstrzymalam znaczy się rozsądek mnie powstrzymal czekam na fotki w takim razie, jak dojdą te z zamowien ![]() Groszki uwielbiam no i jak uszyjesz to tez czekam! pracusiu Ty! ![]() Hihi, a Lauressy tez Cie podraznily?? Wspolczuje tej alergii
" – Pani Iwonko! Pani wytrze tę szminkę, bo klient znów się będzie pieklił ... "NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie! NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie! Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2010-05-01 o 18:08 |
|
|
|
|
|
#4705 |
|
Zakorzenienie
|
Butki wydają mi się właśnie niezbyt mocno wycięte, za te pieniądze... grzech nie sprobować
![]() Kieca - muchomorek Czerwona w białe groszki, zdjęcie zrobię na dniach...Alergia - niealergia... na te podkłady to nadwrażliwość - zmyłam, nasmarowałam i... zaczerwienienie prawie całe przeszło. Po Lauressach było to samo, ale mniej, bo i krótej trzymałam na skórze.. jeszcze będę testować na pewno, bo coś musi się dla mnie nadawać, nie ma opcji.
|
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi mnie sie piptołki na obcasie podobają
|
|
#4707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wole przymierzac nastopnie ![]() Oj sukienka wydaje się być interesująca!!! to zcekam na fotkę ![]() Oj to szkoda by było Hihi, jakby jednak Ci nie przypasowały minerałki
|
|
|
#4708 | |
|
Zakorzenienie
|
Teraz tylko mam nadzieję, Beatko, że mi na stopę bedą pasować
![]() Cytat:
Jak je zobaczyłam, to poczułam, że MUSZĘ zamówić, najwyzej będę się martiła jak nie przypasuje ![]() Nooo... ja bym chciała jakąś kolorówkę, która przypasuje w ogóle.. cienie od Marioli i od Ciebie mi aż takiej krzywdy nie robiły, ale miałam je 3-4h na oczach... czas niestety gra tu rolę...
|
|
|
#4709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hihi, ale niektóre osoby mogą dostac na poczatku po minerałach wysypek, poczytaj na watkach o minerałach
|
|
|
#4710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nadzieja jest.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:29.

Czyli jak u Ciebie będzie 17 to u mnie 11 najwyżej 
wprawdzie mam przyszykowane kilka książek w tym kilka do nauki
ale miałam w planie spacery i wizyte na działce w celu sprzatnięcia domku, a jak będzie deszcz i zimno to mi sie nie będzie chciało
No 17 stopni to pewnie przed deszczem będzie 

A czego się uczysz?

ale gadali do pozna w nocy ....