|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
I don't glance. I want your eyes to property. | Nie chcę spojrzenia. Chcę Twoje oczy na własność.
To be in love but not love somebody is pointless. | Być zakochanym, lecz nie kochać, to bezużyteczne. Boy, c’mon get closer. Look in my eyes. | Chłopcze, chodź bliżej. Spójrz w moje oczy. I wish our hearts could come together as one. | Marzę o tym, że nasze serca złączą się w jedno. Let me show you what your missin’. | Pozwól mi zobaczyć za czym tęsknisz. patrysiowa_ , CaMa , beautiful_lie & cornels straaaaaaaasznie mi miło. ![]() Mandaryna ! ![]() Ty stara krówko. ![]() ![]()
#3362 |
Raczkowanie
|
nienaruszona - w poprzedniej części nie było mnie około 2-3 tygodnie, więc trudno żebym wszystko nadrobiła/ przeczytała.
wstać - przeżyć - iść spać. nie jest ideałem, nie jest tym którego szukałam, a mimo to pokochałam. czy isteniej bardziej prawdziwa miłość?
#3363 | |
Zakorzenienie
|
pamiętam
![]() Cytat:
![]() ***
Zbudowałam mój świat wokół ciebie Pamiętam jak pierwszy raz płakałam Jak wytarłam oczy i zakopałam ból wewnątrz Po prostu próbuje zasnąć Trzeba poświęcić dużo czasu miłości |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3364 |
Rozeznanie
|
_mandarynka - słoneczko wszystkiego najlepszego ! <3
cornels - a ja przepadam za Tobą bąbelku ;* Coraz częściej myślę o Tobie , skarbie. ♥ uwierz ! bo ja nie odpuszczę.
#3365 |
Rozeznanie
|
BananowaBrazylijka, Siatkarka18, ciiri, grise, ruda wiewióra, libri - uczucia stuprocentowo odwzajemnione. <3
![]() martisska - bierz co chcesz ![]() - found anything?
- besides a whole new level of frustration? no. - znalazłeś coś? - pomijając zupełnie nowy poziom frustracji? nie. her diary is sick of hearing your name. jej pamiętnik jest chory od słyszenia twojego imienia. I'll never be the woman with perfect hair who can wear white and not spill anything on it. Nigdy nie będę kobietą z idealną fryzurą, która może nosić biel i nic na nią nie rozlać. I wish I could show you how much you mean to me, but I can't show you the world. Chciałabym umieć pokazać Ci jak wiele dla mnie znaczysz, ale nie mogę pokazać Ci świata. more sex, more food, more anything. więcej seksu, więcej jedzenia, więcej czegokolwiek.
![]() |
#3366 |
Przyczajenie
|
LoveYourEyes - to cytat z piosenki, więc nie naruszyłam Twoich praw autorskich, widocznie musiałam przegapić to, że Ty też go dodałaś więc przepraszam
![]() ' znów ostrzem twardej mowy ćwiartuję bezmyślnie, w afekcie Twą wrażliwość- boleśnie ' ' od czasu jak usłyszałam, że samochód wpadł w ludzi na przystanku i ich pozabijał, postanowiłam, że już nigdy nie wyjdę z domu pokłócona ' ' świat interesuje mnie zwłaszcza w kontekście mnie samej ' buduję nowe serce kawałek po kawałku. jak to jest być komuś potrzebną, ważną dla kogoś ? dawno tego nie czułam . masz za duże poczucie własniej wartości- ciągle prosisz o drugą szansę.
![]() |
#3367 |
Zadomowienie
|
Miśki moOjee kochane. ; D .
Dzisiaj wymieniam : Toogether93,marikab:confu sed: , myszka23101 , always be yourself , Guziki xD, TwojaKokaina , One for all , ciiri , Extremalna , _Panna_Migotka_ , cornels , Primadonna , myCh , Desire x3_ , otojest , Nensie , takdaleko , Cholerna_Realistka , mandarynka _ (1oo lat !) , ruda wiewióra , BananowaDelma , czii , latin , matematyczka00 , beautiful_lie . _________________________ _________________________ ____________ I myślisz , że się uda namalować świat ? Tylko ja sypiam w jego ramionach, to dla niego zostałam stworzona. Tylko mnie nazywa kochaniem, to mój teren pod jego ubraniem. Nikt nie potrafi kłamać, nikt nie potrafi niczego ukryć, jeśli patrzy komuś prosto w oczy. A każda kobieta posiadająca choć odrobinę wrażliwości potrafi czytać z oczu zakochanego mężczyzny. Nawet jeśli przejawy tej miłości bywają czasem absurdalne. Podaruj mi bukiet róż , a po czasie zapomnę o podarunku . Muśnij mój policzek dłonią , a po latach będę wspominać ten gest. Życie jak matematyka - trudne zadanie. A ktoś nagle powiedział : GAME OVER i świat jej się zawalił
![]() |
#3368 | |
Rozeznanie
|
I can't keep up, but I can't back down. | Nie mogę nadążyć, lecz nie mogę zwolnić.
I don't know why, but I can't keep my eyes off you. | Nie wiem dlaczego, ale nie mogę przestać na Ciebie patrzeć. I'm tripping on words. You've got my head spinning. | Przewracam się na słowach. Ty zakręciłeś moją głową. RozowaSkeyterka dziękuję serdecznie. ![]() Cytat:
![]()
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-05-02 o 09:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3369 |
Zadomowienie
|
NicNieMusisz , CaMa , cornels - od takich talentów niespodziewałam się pochwał i jeszcze niedowierzam w to ,ale mimo to dziękuję z całego serca.!
![]() Guziki xD - A już miałam się Ciebie upominać karmelku , dobrze że jesteś. ![]() Martusssia - Jeśli mnie kochasz ponad wszystko to chętnie się z tobą ożenię, iż odwzajemniam to uczucie. ![]() ![]() Hoe, Mrs Unfabulous - gdzie się Panie podziewają ? ![]() ________ naprawisz to? czy uciekniesz i zostawisz mnie samą z tym wszystkim, jak inni faceci dotąd. jedyną ucieczką są marzenia, w których spełnienie wierzę każdego dnia.
![]() ''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-05-02 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3370 |
Zakorzenienie
|
<3
Nensie & cornels & RozowaSkeyterka - ojeja, dziękuje. uwielbiam <3 _mandrynka - sto ;* duża nam rośnij! ![]() zanotowałam swą pustkę na tysiącu wyblakłych stron boję się, że stracę coś, czego tak naprawdę nie zdążyłam mieć boję się przyzwyczajenia - ono wszystko potrafi zabić coś, co sprawi, że wreszcie mnie zrozumiesz tak, to napewno się stanie ... ale jeszcze nie dziś płaczę sercem, oczy suche
Edytowane przez latin Czas edycji: 2010-05-02 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3371 |
Zadomowienie
|
mandarynka_
sto lat kobito! wszystko co marzysz niech tam się spełni no i aby ta wena Cię nie opuściła, bo zachwycasz ;-* Świat w pełnej tonacji koloru różowego Ja nie chce wymuszonego uśmiechu, ja pragnę uśmiechu szczęścia Chciałabym trafić na miłość z filmów Nie mów mi, że tak nie można bo można - da się żyć miłością Wybacz mi, że wolisz FC Barce od miłości. Tak, zgrzeszyłam dając ci wszystko co posiadałam.
![]() |
#3372 |
Raczkowanie
|
_ZaagubiOna_
- I ♥U. ; *** Był mordercą moich marzeń i złodziejem moich snów. Ciekawe co mówisz, gdy ktoś pyta o mnie. Ona za bardzo żyła tym co było, była zamknięta w strefie ograniczeń, nie przyjmowała do wiadomości tego, co jest teraz i przez to traciła wspaniałe wspomnienia.
![]() |
#3373 |
Raczkowanie
|
matematyka uczuć
W życiu są takie chwile, do których pasuje ścieżka dźwiękowa, ale trzeba ją dopiero wymyślić. Czasem to, co wydaje się dziwactwem, skrzywieniem, jest tak naprawdę odmiennym rodzajem piękna, którego nie potrafimy zaakceptować. - Ta dziewczyna ma poważny problem. - Tak... najgorszy. - Czyli? - Zakochała się. Im bardziej kochasz, tym bardziej boli... pogoń za marzeniem - No i co w związku z tym? - A no to, że jak się śni o niebieskich migdałach, to prędzej czy później i tak trzeba się obudzić. - Wiesz, nienawidzę, kiedy tak mówisz... - No i co Ci powiedział? - Nic, że jest zajęty... Zbyt często oglądam ludzi, którzy boją się przyznać, że przeżywają coś niesamowitego, cudownego, cholernie pięknego, nawet wobec własnych przyjaciół. - I pamiętajcie, żaden facet, small, medium, extra large czy ogier, wszystko jedno, nigdy nas nie skłóci. ![]() - Ale ty i ja... to skomplikowana sprawa. - Ciii... niech odezwie się twoje serce. - I zaraz przykłada do niego ucho. I słucha. A to przejęte serce wali jak oszalałe. - Powiedziało, że nie... - Co nie? - Że między nami to żadna skomplikowana sprawa. Tylko prosta.
#3374 |
Rozeznanie
|
dziękuję wam pierniczki za wszystkie pochwały kierowane do mnie pod moją nieobecność , miałam napisać to już wczoraj ale jakoś wyleciało x pp .
![]() One for all - czyli mamy dowód że opisy które dodajesz nie są twoje, bo gdyby były to nie musiała byś czytać poprzednich części a opisy nie powtarzały by się. Nie chcę się kłócić ale opis był mój .Była to moja autentyczna rozmowa z przyjaciółką i głupio trochę jak później owy opis pojawia się u kogoś innego ![]() __________________ dziękują ci za to że nauczyłeś mnie kochać . Z jękiem wtulam twarz w poduszkę . Czuła się oszukana . Po dziesięciu minutach rozmowa wyraźnie dobiegała już końca . Nie mogła uwierzyć własnym oczom . A zamiast lunchu zadowalała się bagietką . kręcę głową . zielony kicz . W tym momencie uświadamiam sobie ze widzi we mnie kolejną małolatę . totalny brak miłosci . ![]()
#3375 |
Rozeznanie
|
mandarynkowe życzenia składam słonko wszystkiego czego chcesz tego życzę
![]() + za pochwały ![]() "wskazującymi palcami obu dłoni dwa razy pod obojczyk . Dwa razy w kierunku rozmówcy [...] Dwa razy pod obojczyk i w kierunku rozmówcy . To takie proste . "Kocham Cię " Dwa razy pod obojczyk "
![]() |
#3376 |
Raczkowanie
|
A potem sam się znajdzie powód, by zwątpić, czy to się opłaca,
Znajdziemy powód by odchodzić, i sto powodów żeby wracać... wspomnienia bolą . jak nigdy nic, udawał ,że mu smutno. czekam na cud, na ten cholernie cholerny cud ! przyjdź za nim wszystko minie. wiem,że jeszcze nie wszystko stracone.. To, co minęło, nie przestało istnieć: stało się tylko nieobecne. Żałuję tylko, że nie mogę Ci tego powiedzieć... A teraz nie ma Cię, a ja w to nie wierzę. nie ma powodu by wracać. beautiful_lie - miło mi. dziękuje . ![]() cornels - no teraz juz wiem ,że mnie kochasz, tak jak ja Ciebie . ![]()
#3377 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za pochwały
![]() ![]() No śmiało! Rozgrzesz mnie Boże.Ale wiedz,że później ja rozgrzesze Ciebie.... Przepraszam,że wszedłeś do mojego serca i nie znalazłeś tam tego,czego szukaleś.Ale ja mówiłam,że nie jestem gotowa na miłość... Dawniej moje oczy niczym brama chroniły mojej duszy...A Ty obaliłeś ten mur jednym spojrzeniem....a odchodząc nie pokwapiłeś się nawet,by zamknąć furtkę.... Zdarzyło Ci się żałować ,że byłeś z kimś kogo kochałeś? Więc nie mów że rozumiesz co czuję do Ciebie... No dalej pozbieraj się ,podnieś,pokaż mu że jest dobrze. Nienawidzę go malutką cząstką samej siebie... Bo większa nie potrafi go nie kochać... ![]()
#3378 | |
Zadomowienie
|
nie wyrażę słowami, jak bardzo Was uwielbiam. <3 dziękuję, dziękuję. <3 Cytat:
---- i.. i don't even know what i'm doing. i don't know what we're doing. whether we doing anything? /ja.. ja nawet nie wiem co robię. nie wiem, co my robimy. czy my robimy cokolwiek?/ do you know how is lose the most important 'thing' on your life? i know. /wiesz jak to jest stracić najważniejszą 'rzecz' w Twoim życiu? ja wiem./ i always wanted be. sometimes with you. /zawsze chciałam być. czasami z Tobą./ you may not be here with me. /nie wolno Ci tu być ze mną./ too early to late. /za wcześnie na koniec./ - i want spend with you this time. - you aren't with me. you are alone. and i don't want this for you. /-chciałem spędzić z Tobą ten czas. -nie jesteś ze mną. jesteś sam. a ja nie chcę tego dla Ciebie./ - za poprawność nie gwarantuję ;p
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2010-05-02 o 11:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3379 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
You melt my heart away with your smile [/QUOTE]( ang.Topisz moje serce uśmiechem.) Cytat:
___________________ kiedy Twoje usta ustami otwieram..
![]() ![]() |
![]() |
#3380 |
Raczkowanie
|
_mandarynka- najlepszego perełko <3 NicNieMusisz- uwielbiam Cię, wiesz? ![]() ![]() dresowa, poprostuAsiss - zakochałam się. ![]() _______________________ .może za rok będziemy już mieszkać razem. . .nie pozwól by świat stał się jaskinią. .złapanie oddechu dla Ciebie jest niemożliwe. .pożycz mi oczy, ja nie widzę już nic. . .wiesz jakie to uczucie, gdy zawodzi człowiek? mam nadzieję, że się dowiesz. .Wiesz, że mój świat nosi Twoje imię?.
![]() |
#3381 |
Rozeznanie
|
Paralogiczna dziękuję i wzajemnie <3
without_demur ![]() cornels kochana ma ![]() 'They’re two lovers in the night Waiting on the sun to rise.' Oni są dwojgiem kochanków w nocy czekającymi na wschód słońca. 'I could have sworn I heard you say That you are mine.' Mógłbym przysiąc,że słyszałem jak szepczesz że jesteś moja. 'He's no longer with us but he left this dusty room...' [*] Nie ma go już z nami, ale zostawił po sobie zakurzony pokój...
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3382 |
Zadomowienie
|
Jesteś w stanie obiecać mi, że mnie nie zostawisz?
- Kocham Cię - Ale ja Ciebie nie. -Nie szkodzi. Mojej miłości wystarczy na nas dwojga a nawet trojga. (`Usta usta`, chyba coś pokręciłam ![]() Bez ciebie czuje się pusta w środku. Jakby było we mnie tylko powietrze i nierównomiernie bijące dla Ciebie serce. Chciałabym wykrzyczeć Ci w twarz, że Cię kocham. Rozsądek nie pozwala. Co dzień spotykam ludzi, których nie lubię, w miejscach, których nie znoszę, mówię im rzeczy, których nie myślę, udając człowieka, którym nie jestem. A w chwili gdy jesteś gotów zrobić wszystko, nie możesz zrobić już nic. Wyglądam przez okno i nieświadomie wypatruje Twojej twarzy. Udawana obojętność zabija. Boundlessly ( pokręciłam?
![]() ![]()
![]() |
#3383 |
Zadomowienie
|
;*********************
nydee, z innej bajki - rozmarzyłam się na chwilę
![]() dzięki dziabongsie ![]() ![]() ________________ koniec świata umarł Bóg spojrzał na mnie i powiedział, że nic z tego.. pomóż mi, peskusisto, zagraj moją ulubioną piosenkę Rolling Stones'ów pasożyty i kochankowie są nielegalni zostawiam mu trochę ciemnych włosów na twarzy, tak jak lubi ona pomoże lać deszczowi łazienkowa podłoga z kamienia i płytek pękła na pół, myślisz, że kochaliśmy się zbyt namiętnie? ![]() dotknęłam porcelany, nie, to twoje ciepłe usta
#3384 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ;*********************
`i pewnie do takiego chłopaka jak ty, wrócę na kolanach błagając by
był ze mną. pewnego dnia.` `masz pojęcie ile razem przeszliśmy ? i niekoniecznie chodzi mi o przebyte kilometry...` `irytuje mnie brak męskiej ręki.` słodka i miła a pięścią by zabiła ;d / Hannah Montana ` a ja dalej pamiętam jak topiłam się w twojej mojej ulubionej bluzie.` `jestem na głodzie. nie widziałam cię od przed chwili.` `zatrudnię kochanka na umowę zlecenie.` `wszędzie cię zablokowałam: nk, gg, telefon i serce.` Paralogiczna - dziękuję bardzo za uznanie ;* . i siebie tam powinnaś dopisać bo wspaniała i Ty jesteś ! ![]() CaMa - o kurde ;d chyba pierwszy raz;d miło strasznie ![]() ![]() _mandarynka - wszystkiego co najlepsze ![]() Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-05-02 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3385 | |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego ;***
Cytat:
Nikt nie widzi jak naprawdę się czuje.Chcę być sama.I jestem sama.Nie należę już do ich świata
![]()
![]() |
#3386 |
Zakorzenienie
|
CaMa - dobrze się składa, bo ja na Ciebie też.
![]() RozowaSkeyterka - ![]() _mandarynka - duuuuuża rośnij! sto lat. ;* Masz mnie. Mój uśmiech pod powieką, oczy w kieszeni, a serce wsunęłam Ci dziś w zeszyt od matmy.
#3387 |
Raczkowanie
|
mandarynka _ - szczęścia w miłości <3
Extremalna - zauroczyłaś mnie ostatnim wpisem ![]() ![]() dresowa - uwielbiam cię! ![]() ciiri - dziewczyno ty chcesz mnie doprowadzić do zawału tymi boskimi opisami? ![]() ![]() KissMeOnceAgainx3 - moja nowa miłość ![]() a g*wno prawda. miłość nie istnieje. a dzisiaj będę znowu udawać cholernie szczęśliwą, może się nabiorą. na poprawę humoru najlepszy jest kisiel w kubku od niego <3
#3388 |
Rozeznanie
|
I can make your bed rock. | Mogę sprawić, że Twoje łóżko zakołysze.
I hate to see him go, but I love to watch her leave. | Nienawidzę widzieć jak on odchodzi, ale uwielbiam oglądać jak wychodzi. He say I'm bad. He probably right. | On mówi, że jestem zła. Prawdopodobnie ma rację. When that show end ? | Kiedy to przedstawienie się skończy ? Sometimes unspoken words mean so long. It shouldn't hurt, but it hurts. | Czasami niewymówione słowa znaczą zbyt wiele. To nie powinno ranić, a rani.
#3389 |
Przyczajenie
|
miłość do Ciebie jest moim ulubionym błędem .
łza to 1 % wody i 99 % uczuć. kiedy mówię komuś że ' jest ok ' chciałabym żeby spojrzał mi głęboko w oczy i powiedział: ' wiem, że nie jest '. po prostu robie to na co mam ochotę. tyle o mnie. miłość nie daje Ci tego, z czym mógłbyś żyć. daje Ci to, bez czego żyć nie możesz. próbowałam być grzeczną dziewczynką ale znudziłam się tym.
![]() |
#3390 |
Raczkowanie
|
`zaczęło się w głowie bolącej umykającej. z szyją się kłóciła z kręgiem każdym lekarza wołać zawżdy trzeba w takich wypadkach. więc pięter wymiary przeszukuję bez miary wiary drzwi cztery pary klamek iloczyny czy potęgi. szmaragdowe schodów wstęgi korytarzy makarony lekarze windami uciekają przed szyją co androny wykrzykuje nie ma nie ma zwolniony do domu nie dyżuruje nie to piętro nie nie nie czas się żuje okno duże w murze wita mnie a za nim wszyscy, widzą nie patrzą. się wstydzą czy co. majka wiedziałaś? ja znów nie. jak to. wyjechałeś przecież czemu za szybą pleciesz bałwana. nie zgadza się śnię czy nie. wiosna drzewami potrząsa nagle bezwietrznie się robi, płytko pachnie brakiem przestrzeni w Alicji masce gonię bezkres. liliowe liście oczywiście przeczą to królowa świat zamknęła do pudełka. o. patrz. to ściana z dwóch wymiarów. granica konarów zetnę kilka zobaczysz że są płaskie. widzisz przy ścianie ucięłam nie ma bajki. jest ogromny park basen książęcy wodą brzęczy śpiew pajęczyn fale niosą pod prysznice brzydki pałac przecież ładnym się zdawał babciu, gorąco. zejdźmy ze słońca. pan obrzydliwie patrzy zza kiosku z pamiątkami. za nami. sami w kuchni aktorze nie krzycz na mnie aż na klatce słychać matce pomóc chciałam. wyzywa wyzywa od warzywa kroki tylko dzielą chwilką biegu. czy naprawdę jestem złem. czy ty snem.
Edytowane przez bryym Czas edycji: 2010-05-02 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.