![]() |
#91 |
Matka Smoka
|
Dot.: Kraków :) cz.II
Jestem nieprzytomna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
przeczytaj instrukcje moze tam pisze jak postepowac w przypadku połkniecia wiekszej dawki
![]() |
#93 |
Matka Smoka
|
Ale się zeschizowałam. Było napisane, że trzeba się natychmiast z lekarzem skonsultować. Bosz jaką ja mam cudowną opiekę medyczną w pracy, lekarz do konsultacji przez telefon - uspokoiła mnie i powiedziała jak brac dalej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
a jaki masz antybiotyk?
![]() |
#95 |
Matka Smoka
|
Amoxycylinę z czymśtam: http://www.leki.med.pl/lek.phtml?id=...ek=1794&menu=4
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
tez to brałam na angine własnie
![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ![]() na wejsciu polecam ginekolog - dr Jadwiga Masior. Przyjmuje: - za darmo w ramach NFZ w przychodni KOV-MED na Pleszowskiej 23-25, we wtorki, srody i czwartki przed południem - prywatnie gdzies w okolicach Podgórza. Świetna jest, tylko zeby sie dostac na Pleszowska troche sie czeka ![]() ![]() Czytam, ze szykujecie sie na jakas wymiane ![]() ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Matka Smoka
|
Plexi, Ty też chciałaś ostatnio Vatikę czy coś pokręciłam? Bo ja teraz poczytałam sobie i nabrałam ochoty
![]() Przeglądnęłam ceny i najtaniej na allegro. Choć All mówiła coś o hurtowni? Ja bym zamawiała, gdyby więcej chetnych było=żeby jak najtaniej było ![]() Znalazłam dwóch z tą samą ceną: 1) ten ma jeszcze kosmetyki drogeryjne, trochę droższa przesyłka, vatika tylko 150ml http://www.allegro.pl/show_user_auct...p?uid=15671772 2)tu są tylko ajurwedyjskie, taniej przesyłka, vatika 150 i 300 http://www.allegro.pl/show_user_auct...874579&p=1&p=0 ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- pani ćma - witaj! dziś tu pustawo bo wszystkie na majówce ![]() Wymianki są raczej spontaniczne. Jak masz coś do wydania albo spodobało Ci się co dziewczyny proponują, to po prostu napisz. Tylko lalaith ma w podpisie link do swojego wątku wymiankowego, możesz stamtąd też wybierać. Acha a kicccia ciuchy w podpisie. Dziewczyny wymieniają się też podczas spotkań. Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2010-05-01 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
Ineso no tak ja Vatike lub Amle bym brała, zamawialam juz u takiego hindusa
![]() Nowa kolezanke witamy i mam nadzieje, ze Twoja obecnosc tutaj nie zakonczy sie tylko na kilku postach tak jak to bywało z innymi dziewczynami i do zobaczenia na najbliższym spotkanku ![]() znalazlam jeszcze http://www.allegro.pl/show_user_auct...p?uid=15711652 tutaj przesyłka 0 zł ciekawe ![]()
Edytowane przez Plexi Czas edycji: 2010-05-01 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Matka Smoka
|
Ale u tego Twojego Vatika o 6zł droższa. Parachute też jest w tych moich linkach, też tańsze.
Poczekamy aż dziewczyny wrócą i wybierzemy, ok? Byłoby fajnie gdyby któraś ofiarowała się zrobić te zakupy, bo ja nie mam konta, proszę koleżankę zawsze a za niedługo będę inne fryzjerskie rzeczy zamawiać, więc nie chcę jej obciążać. Podam od razu linka do sprzedawcy, bo ma dużo rzeczy - tanich odżywek, itp.:http://www.allegro.pl/show_user_auct...541362&p=3&p=0 |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
jasne ja moge kupic mam konto do dyspozycji
![]()
![]() |
#102 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny
Widzę, że robicie tu wspólne zakupy. Zgaduję, że ze wzgledu na koszty wysyłki? I czy może do jakiegoś zamówienia się dołaczyć ktos kto się nie udzielał na wątku? Czy mam znać swoje miejsce w szeregu i wyrobić odpowiednia ilość postów?:P) Mnie bardzo interesuje czy planujecie w najblizszym czasie jakies zakupy z BU? |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() Widziałyscie takie coś prócz apteki w Galeri Krakowskiej? http://esentia.pl/Fruttini_Milky_Ora...zna_p41247.htm
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
Ano tak. Trzeba wiedzieć co za czarną owcę sie w swoje szeregi wpuszcza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Matka Smoka
|
sabbra - całkiem niedawno kupowałyśmy BU. Ja będę potrzebować toniki, ale nie jest to pilna sprawa. Okaże się jak reszta dziewczyn wróci czy będzie potrzeba. Myślę, że jak dziewczyny nie zdążą Cię poznać w realu przed zamówieniem, to wyjście dla obu stron bezpieczne jest takie, że wtedy zrobiłabyś przelew przed zamówieniem dziewczynie, która zamawia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
kurcze wlasnie myslałam o przelewie i zapomniałam tego napisac
![]() ![]()
![]() |
#108 |
Matka Smoka
|
Plexi, Fruttini jest o ile dobrze pamiętam w Naturze i chyba w Douglasie. A jak nie to merlin.pl i odbiór własny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
Hej, napisze tutaj bo pewnie najlatwiej bedzie mi znalezc chetna osobe. Moj TZ dostaje mase biletów do kina (Cinema City), ja nie mam za bardzo czasu ani ochoty... Bilety maja waznosc do 6.06, a nie chcialabym zeby sie zmarnowały.Jeśli któraś z Was chcialaby bilet lub dwa, prosze o info na priv.Bilety to darmowe wejsciowki na jakikolwiek seans.Odbior najlepiej gdzies w Krakowie
Juz zglosilo sie do mnie kilka dziewczyn, wiec juz nieaktualne ![]() Edytowane przez shiava Czas edycji: 2010-05-02 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zadomowienie
|
Ineso a merlin ma odbiór w Krakowie?
---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 01:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ---------- Lalaith podaj mi moj nr gg na privie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Matka Smoka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
ooo nie czemu ja nie wiedziałam ze jest Akademia:/ to moja ulubiona baja
![]()
![]() |
#113 |
Matka Smoka
|
Jutro II część
![]() Troszkę się zszokowałam jak zobaczyłam gołych chłopców ![]() A słyszałaś może o tej tezie (chyba z czasów Harry'ego Pottera i nagonki na magię), że to film propagujący czarną magię, homoseksualizm i jeszcze pare nagannych działań? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
Pisze o Josephie Conradzie, a dokladniej o morlanosci w Lordzie Jimie. Wczoraj udalo mi sie dopisac kilka stron, na szczescie
![]() Jeszcze raz bardzo wam dziekuje za tych ginow, bo ja sie zupelnie nie orientuje jak to z nimi jest w Krk, oczywiscie chce sie wybrac prywatnie, bo juz raz bylam w zwyklej przychodni i o matko, szok przezylam i teraz boje sie ginekologow :/ Musze sie pochwalic, ze dzis byli u mnie rodzice i udalo mi sie od tatusia wyciagnac jako prezent urodzinowy perfumy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() ![]() Plexi, właśnie ze wzruszeniem odkryłam, że wszystkie piosenki pamiętam! i sobie śpiewałam ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- kicccia - no brak......... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Pani Buka
|
nie zauważyłam że nabiłyście już nowy wątek, więc tylko się melduję
![]() Kiccia, fatalna sytuacja ![]() ![]()
#120 |
Rozeznanie
|
Ojej Kiccia, wspolczucia...
Studiuje Informacje Naukowa i Bibliotekoznawstwo na UP, ale praca jest literacka, jak widac, a to ze wzgledu na dodatkowa filologie polska, ktora nam 'doczepili'. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.