|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
PMki a wiecie ze Monikadavida urodzila? Gratulacje!!!!!!!!!!!!
W terminie, 30 kwietnia,o godz. 13:15, synek Jan 3600g, 57cm (pozwolilam sobie skopiowac z watku mamus majowo-czerwcowych )Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2010-05-02 o 17:17 |
|
|
|
#2432 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Cytat:
![]() A co do ojczyma,no przykre że ma operacje i jednak troche szkoda,że go być może u nas na slubie nie będzie.Z jednej strony jest mile widziany na naszym slubie/weselu,z drugiej jest mi to objtne czy będzie czy nie. ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- chilnes,gratki za udane zakupy ślubne. ![]() Co do pudełek,my też mamy w planach ich zakup,aczkolwiek na drugi dzień będą poprawiny,więc jakby zostało co nie co to się wyda gościom. |
|
|
|
|
#2433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiedziałyśmy, bo Monika przestała po ślubie do nas zaglądać, ale dobrze wiedzieć. Niech rośnie i rozwija się zdrowo ![]() Cytat:
|
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
witam nowa kolezanke, Cytat:
co do pudełek to my mielismy takie niewielkie na ciasto, jesli kogos mialo nie byc na poprawinach to dostawal po weseleu ciasto i wodeczke a reszta gosci po weselu. Blizsza rodzina ktora byla jeszcze w poniedzialek dostala jakies flaczki, krokieciki i inne rzeczy a i tak bardzo duzo jedzenia nam zostalo, jedlismy to jeszcze przez tydzien po weselu ![]() co do moich zdjec to jednak na forum twarzy nie pokaze ![]() ułozyłam sobie zdjecia na kompie ale tylko czesciowo bo to troche meczace, jutro czesc dalsza miłego wieczorku
|
|
#2435 |
|
Wtajemniczenie
|
my kupimy pewnie pudełka, bo i tak będziemy zabierać jedzonko, a ciasto nie wiem- pewnie częśc rozdamy
|
#2436 |
|
Wtajemniczenie
|
helloł
![]() Samoa kradnę Ci fryzurę ![]() jej normalnie przez ten weekend nic nie robię chociaż nie przepraszam robię... leże i jem
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
My tez chcemy dać ciasto po weselu bądz poprawinach
A jak duzo wodki zostanie to flaszke, ale to juz tylko najblizszej rodzinie.
|
|
|
|
#2438 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór
![]() nudny, leniwy wiosenny dzień ale super, że tak jest ze spraw ślubnych to zatańczyliśmy nasz taniec 2 razy i będzie ok, poćwiczymy jeszcze i luzik, a bałam się jakoś strasznie![]() paznokcie mi się łamia, dobrze ze ide na 1 warstwe żelu w srodę, bo bym musiała znowu obcinać na krótko czy wy będziecie mieć menu wydrukowane na weselu?
|
#2439 |
|
BAN stały
|
Ja odpoczywam sobie,tż ogląda film,mi się nie chce.
![]() Więc przyszlam na wizaż. ![]() A i mój tż chce sobie kupić maszynke eletryczną do golenia. Jak twierdzi,że trzeba będzie ładnie się ogolić przed ślubem ( zreszta zawsze się dobrze goli ) ,a maszynką zwykłą zbytnio nie chce bo się pod presją czasu pozacina. ![]() Jutro jedziemy po maszynke do golenia.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-02 o 21:42 |
|
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
Gospella My nie bedziemy miec menu
|
|
|
|
#2441 |
|
Rozeznanie
|
hej,
dziś było bieganie po sklepach za czarną kurtką dla Tżta- jutro jedzie na pogrzeb taty-najpierw pociągiem do warszawy, później samolotem do Szwecji. Nastrój panuje nerwowy i smutno jakoś. Przykro,że nie możemy razem jechać. No i sama przez te kilka dni muszę być, on daleko i też sam w tej trudnej sytuacji- eh... Znalazłam jeszcze taką fryzurkę: http://weddinghairstyles.i-do.com.au...959&gallery=11 co myślicie? szukam czegoś dla siebie i jeszcze mnie nic nie oczarowało. Właśnie patrzyłam na odliczanie i jest do cywilnego 59 a do kościelnego 96 dni!! czyli jakieś 2 i 3 miesiące.
jesteśmy razem-13.02.2008 zaręczyny-1.07.2009 ślub cywilny-1.07.2010 ślub kościelny 7.08.2010 Edytowane przez Ellin_ak Czas edycji: 2010-05-02 o 21:59 |
|
|
|
#2442 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Choć rozumiem,że wolałabyś być teraz przy nim. Cytat:
Cytat:
i malutko ci już zostało.
|
|||
|
|
|
#2443 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
One podobno sa takie specjalne do aparatow ortodontycznych i dzialaja tez pod zamkiemCytat:
, ale jakby z tej wstazki uszyc taka kokardke jak masz pod biustem i przypiac u nasady kucyka
|
||
|
|
|
#2444 |
|
Zadomowienie
|
Hej
wpadłam się przywitać wczoraj zrobiliśmy grila byli starsi i jeszcze trochę osób imprezka była super odlot szkoda że nie mogła potrwać jeszcze 2 dni![]() a tak wogóle to we wtorek mam imieniny nawet sama zapomniałam i dziś mnie spotkała bardzo miła niespodzianka bo od przyszłych teściów dostałam przecudowne życzenia bukiet kwiatkow i czekoladki i jak tu ich nie kochać
|
#2445 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję Wam i cieszę że się podobają ładne całe 2 dni rozdawaliśmy zaproszenia, jutro c.d padam na pyszczek ze zmęczenia, mało snu, mnóstwo biegania, dopiero wróciłam do domu, a wczoraj o 1 w nocy bo nas TŻta chrzestny nie chciał wypuścić i jeszcze z TŻta mamą byliśmy a ona gadała i gadała i nie zamierzam jej już więcej nigdzie zabierać bo mnóstwo czasu straciliśmy wczoraj a mało zaproszeń rozdaliśmy. W sumie 15, ale to tylko dzięki temu że dzisiaj tylko wchodziliśmy i wychodziliśmy... Już mi się odechciało tego zapraszania... ale jeszcze tylko jutro a następne dopiero za tydzień idę spać bo mam wrażenie że zaraz się przewrócę. ![]() dobrej nocy |
|
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
cześć i czołem
ale nas mało
|
|
|
|
#2447 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
na suwaku mamy 26 dni, co mnie w sumie lekko paraliżuje..... kiedy to zleciało? i przeżyć te ostanie 3 tygodnie? no cztery
|
#2448 |
|
Zadomowienie
|
Cześć laseczki życzę wam Miłego Dnia
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja do swoich zaczynam mieć coraz większą awersję Teść jest teraz na mnie obrażony, bo ostatnio byli z TZtem na działce, ja byłam chora, ale TZ poprosił żebym przywiozła wodę do picia, bo zapomnieli. I się zwlokłam, pojechałam na tą działkę. Teść był gdzieś za domem, ja tylko weszłam dałam TZtowi wodę i poszłam. I potem się dowiedziałam, że poskarżył się mamie tz że ja mu dzień dobry nie powiedziałam !!! Wczoraj jak pojechalismy do TZta to ja weszłam pierwsza i powiedziała dzień dobry, to mi w ogóle nie odpowiedzieli dopiero jak TZ powiedział dzień dobry to teściowa raczyła odpowiedzieć
|
|
|
|
|
#2450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cudowna ta suknia Już za miesiąc idę na przymiarkę Moim zdaniem ta suknia jest idealna - nie jest przesadzona, wszystko ma idealnie na swoim miejscu i jest mega wygodna Już nie moge się doczekać kiedy ją założę No i z biżu bdzie wyglądała cudownie Już podjęłam decyzję, że bransoletkę założę tą srebrną z cyrkoniami, którą mam, bo byłam w Aparacie i w zasadzie nie ma nic rewelacyjnego a ta bransoletka pasuje założyłam ja wczorja do kolczyków, kucyka i sukienki bez ramiączek i bardzo mi się podobało A fryzurke kradnij, nie moja ![]() Cytat:
No i to bardzo oficjalna wersja kolorystyczna i nikt tak na codzień nie chodzi ubrany, bo nie wypada się do biura odstrzelić w taki zestaw. Moj tż ma wprawdzie inny czarny krawat z tym, że nie kruczoczarny tylko ze srebrna nitką, ale nie zakłada go do pracy do czarnego garniaka tylko robi inne mixy![]() Aha i znaleźliśmy chyba buty dla tż W Zebrze, jeszcze pochodzimy i pooglądamy,a le chyba kupimy te![]() To jak jestes taka roztrzepana to sprawdź jeszcze czy koszula jest na spinki ![]() Co do ząbków, skoro jest to specjalnie do aparatów to pewnie działa, jednak dla mnie jest trochę nielogiczne jak ta substancja miałaby się dostac pod zamek osadzony na kleju...ale nie ja jestem specjalistą ![]() Co do kucyka - wczoraj kupiłam wstążki i zobaczymy Chyba będę chciała białą, ael do testów kupiłam dwa odcienie fioletu i biel
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2010-05-03 o 09:44 |
||
|
|
|
#2451 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za kciukolce
Zaraz Wam napiszę relację ![]() Cytat:
Ja myślałam o wydrukowaniu menu i przykazań dla gości: http://www.promisesdruk.ayz.pl/humor/1.gif Ale po namyśle doszłam do wniosku, że mi się nie chce, bo i tak połowa gości tego nie przeczyta, a jeszcze ktoś może walnąć focha o te zasady zachowania na weselu ![]() Cytat:
Perfekcyjna Panna Młoda Cytat:
Ale musimy się jak najszybciej wziąć za rozesłanie zaproszeń pocztą
|
|||
|
|
|
#2452 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
za kolejne zakupy ślubne.A ja nawet nie mam jeszcze sukienki... Ellin_ka, śliczna ta fryzurka ![]() a właśnie...a macie może gdzieś zdjęcia z fryzurami ślubnymi ale w rozpuszczonych prostych włosach, ewentualnie jakieś podpięcie u góry, ale reszta włosów, żeby opadała...? Bo mi kok nie pasuje:/ i nie mam pojęcia jaką fryzurę wybrać... Cytat:
rozdanych zaproszeń. Faktycznie to jest bradzo męczące hihi My w ostatnią niedzielę rozdaliśmy trzy zaproszenia u każdego trzeba było wejść n herbatkę, pogadać chwile itd. Wieczorem padłam ze zmęczenia, a jeszcze tyle zaproszeń do rozdania![]() A tak w ogóle to co dzisiaj porabiacie? Ja siedzę sama, bo mój tż w pracy;/
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Relacja z poradni: Całość trwała 1,5 godziny. Oprócz nas było 6 innych par. Najpierw każdy miał powiedzieć coś miłego sam o sobie. Później opowieść ile lat się znamy i jak się poznaliśmy. Wspomnienie najlepszego momentu w związku. Następnie mieliśmy powiedzieć co nas w narzeczonym/narzeczonej denerwuje. Kolejna rundka - gdzie i kiedy ślub i wesele. I pytanko czy się dogadujemy przy załatwianiu ślubnych spraw. Na wstępie babka gadała tak szybko, jakby za dużo kawy wypiła ). TŻ żeby mnie rozbawić jak dostaliśmy rysunek macicy to sobie zażartował, że to jest głowa byka W tym czasi dali nam podpisy w książeczkach i mogliśmy iść do domu ![]() Trochę się z TŻtem później pożarłam, bo jak miał wymienić moje wady to powiedział, że jestem spóźnialska (i z tym się zgadzam ) i powiedział, że jeste bałaganiarą. Strasznie mnie tym wkurzył, bo to nieprawda (kiedyś może trochę bylam bałaganiarą, jak z rodzicami mieszkałam, ale teraz to się zmieniło). No ale mi się w domku ładnie z tego wytłumaczył, bo powiedział, że ja prawie wcale nie mam wad i nie wiedział co powiedzieć
|
|
|
|
|
#2454 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny . Ja tez wczoraj troske pobalowalam, bo wrocilam do domu po 1 ale mi sie chce
![]() Cytat:
bardzo niekulturalnie, ze Ci nie odpowiedzieli dzień dobry.A Tz co powiedzial na ta cala sytuacje? mi tez sie wczoraj podniosło cisnienie ,bo teściowa "miala pretensje"ze za dlugo u gosci siedzimy podczas zapraszania i ze nie wybralismy tych swiadkow co ona chciala. Nie dosc ze mam stresa to dodatkowego inni ludzie robia
|
|
#2455 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2456 |
|
BAN stały
|
Cześć
![]() Przyszłam się narazie tylko przywitać,bo musze znikać na zakupy. Nie wyspana jestem bo poszłam spać o 3. ![]() Do potem.
|
|
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2458 |
|
Wtajemniczenie
|
na temat teściowych niewypowiadam się
![]() własnie idziemy do niej na obiadek....
|
#2459 |
|
Zadomowienie
|
---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Dziewczynki ja mam propozycje tylko nie wiem czy był już taki temat może byśmy stworzyły taka listę co trzeba załatwić przed ślubem co kupić itd co wy na to? A jak był taki temat to przepraszam
|
#2460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=425803 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.

)

No i rodzice też sa za kucykiem. Także nie wiem czym to sie skończy, zobaczymy jak to będzie wyglądało z makijażem
One podobno sa takie specjalne do aparatow ortodontycznych i dzialaja tez pod zamkiem
wklejam fotki koloru zaproszeń, tortu, sali i bukeitu no i świezo znalezionej na all PMki w moje sukni z różowymi dodatkami, moje będą różowo fioletowe jak bukiet

Perfekcyjna Panna Młoda
). TŻ żeby mnie rozbawić jak dostaliśmy rysunek macicy to sobie zażartował, że to jest głowa byka 
bardzo niekulturalnie, ze Ci nie odpowiedzieli dzień dobry.A Tz co powiedzial na ta cala sytuacje? mi tez sie wczoraj podniosło cisnienie ,bo teściowa "miala pretensje"ze za dlugo u gosci siedzimy podczas zapraszania