|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1981 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
Cytat:
![]() a masz porównanie z tym bezzapachowym co do konsystencji, ten wiśniowy ma zbliżoną?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1982 |
Wtajemniczenie
|
złoty krem do rąk anew, s.113 -> wypracowany
zestaw bestsellerów, s. 5 -> 10% mydło w płynie (2szt.) za 15,90, s. 145 -> wypracowany torebka anette, s.26 ->20% wg mnie tak będzie |
![]() ![]() |
![]() |
#1983 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1985 |
Raczkowanie
|
Mam prośbę. Czy może któraś z Was mi powiedzieć czy w katalogu nr 7 jest może woda U by Ungaro fever? Jesli tak to na której stronie i jaki ma kod. Dziękuję za pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Ungaro fever jest na str 30, kod 43927
![]() |
#1987 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za info.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1988 |
Zakorzenienie
|
Obejrzałam niedawno prezentację nowej strony internetowej, wszystko wydaje się być strasznie skomplikowane
![]()
#1989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zestaw -10% mydlo w plynie - wypracowany torebka - 20% Na 100%. Przeciez zestaw za 14.90 jest OFERTA WIAZANA A WIEC ZAWSZE - 10% torebka to PRODUKT NIEKOSMETYCZNY A WIEC ZAWSZE - 20% a reszta to sa zwykle produkty z katalogu a wiec zawsze WYPRACOWANY Dziewczyny, do tego naprawde nie trzeba duzej filozofii.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1990 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko tak się zastanawiam czy warto :/
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1991 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1992 |
dariutka
|
hej. ma może ktoś z was fotkę "Miarki do pierścionków"?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1993 |
Zakorzenienie
|
na katalogowym jest z tego co pamietam
![]()
#1994 |
Zakorzenienie
|
Jak mi się uda to zaraz wrzucę oficjalny program na kolekcję Zebra
![]()
#1995 |
Zakorzenienie
|
@smerfetka25
Ale jak to oficjalny? to jeszcze cos innego jest niz ten zamieszczony w HT? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1996 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#1997 |
Raczkowanie
|
dziewczyni a kiedy bedzie kat.10/2010???
|
![]() ![]() |
![]() |
#1998 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam innne pytanie odnośnie tego programu "zebrowego", czy aby otrzymać pokrowiec musze spełnić warunki na torbe najpierw w 7 katalogu? Bo 2 torby mi nie są potrzebne ale pokrowce chętnie bym zgarneła ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1999 |
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała cukierki z Avonu!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2000 |
Raczkowanie
|
Link do opisu/ strony z zapachem Fergie
![]() http://www.avon.ie/PRSuite/outspoken_fergie.page http://www.youtube.com/watch?v=-1ocUbWHt5M i żeby było śmiesznie to na allegro można je już kupić...
"Egoista - ten, który więcej dba o siebie niż o mnie." — Julian Tuwim Edytowane przez nocandy Czas edycji: 2010-05-03 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2001 |
Raczkowanie
|
KTORY WEDLUG WAS JEST NAJLADNIEJSZY ZAPACH.....:little black dress, bur blance, incandessence, efernal magic, treselle, aromadisiac,percelve,litt lt white dress czy moze passon dance... prosze o szybkie odp...bardzo pilne!
---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- pilne! chce kupic corce na lato (ma 5latek) w kat09,2010 (bo tam jest najtanszy) to mleczko turkusowe w kulce... czy ktos juz je kupil...mlode mamy co o nim myslicie...bardzo prosze o odp.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2003 |
Raczkowanie
|
ponawiam!
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- O tak tak wiem....zapewne niektore dziewczyny mialy jakis zapach z tych 9 wymienionych...dlatego prosze mi napisac jakie kto lubi bo bardzo mi zalezy na wazej opini... niechce wydac kasy a potem zwrotow robic...heh |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2004 |
Rozeznanie
|
Czy któraś z Was miała tą bezbarwną szminkę ANEW?
Interesuje mnie czy jest tępa w malowaniu czy mocno nawilża usta? Lubię jak czuć taką warstewkę jakby balsamu na ustach. Nie chcę wyrzucić 30 zł na wiatrzysko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2005 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Perceive (przez wiele lat mój ulubiony zapach ![]() Little black dress i white dress Również cieszą się dużym powodzeniem u klientek. Incandessence-podoba mi się Pur Blanca-nie przepadam za tym zapachem...ale kilka klientek zamawia regularnie Aromadisiac-nie podoba mi się Jak wam "idzie" zbieranie zamówień z kat 07?? U mnie miłe zaskoczenie ![]() Z kolorówki na razie mam na niecałe 87zł więc załapię się na torbę ZEBRA ![]() ![]() Dla siebie wezmę: zestaw za 14,90zł ze s.5 Incandessence (korzystna cena) planuje coś kupić dla mojej stałej klientki,która zaszalała w tym katalogu...zastanawiam się nad płynem do kąpieli 1000ml lub zestawem tusz+błyszczyk+kosmetyczk a s.5 Jak myślicie co będzie lepsze??
26.08.2006 wtedy wszystko się zaczęło.... ![]() Kocham! ![]() PRAWKO ZDANE(20.01.10)!!! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez xxxwitchyouxxx Czas edycji: 2010-05-03 o 11:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2006 |
Wtajemniczenie
|
Ty może najpierw poczekaj aż więcej osób forum odwiedzi a nie ponawiasz po 1,5h
![]() wystarczy się zastanowić, skoro trendujące okręgi są 2 katalogi do przodu to logicznym jest że katalog 10 pojawi się jak któraś z trendujących zamówi z kat 9 i będzie na tyle miła że po otrzymaniu paczki zeskanuje katalog [a uwierz to jest męczące i czasochłonne zajęcie]. U trendujących katalog 9 wchodzi wtedy kiedy u nas katalog 7 także nie panikuj... zresztą panuje zasada że jak ktoś ma katalog czy inne materiały to wrzuca i nie trzeba o to ciągle pytać... wyobrażasz sobie co by bylo jakby każda z nas ciągle pytała o katalog i po 1,5h ponawiała? zresztą na 1 stronie w regulaminie jest: " VI. Proszę nie pytać o katalogi.
Dostępne katalogi, w formie zdjęć, skanów czy linków do wersji do ściagnięcia znajdziesz w wątku katalogowo-zdjęciowym (link w punkcie III). Jeśli nie ma w nim kolejnego katalogu, to znaczy, że żadna z Wizażanek jeszcze nie ma możliwości zeskanowania lub po prostu nie chce udostępnić i też to trzeba uszanować. Posty z prośbami o katalogi będą kasowane." Edytowane przez Wronia3 Czas edycji: 2010-05-03 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2007 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2008 |
Raczkowanie
|
Jak dla mnie najładniejsze to Little black dress,incandessence,perce ive,celebre,treselle,litt le white dress... reszta perfum mi sie nie podoba... jeszcze do tego TTA Always i Tomorrow.Ungaaro i Bond Girl ale to juz wyższa półka i nie zawsze mam na nie kase,kupuje tylko jak sa w promocji.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2009 |
Raczkowanie
|
bardzo przepraszam za to pytranie...cos mi umknelo...jeszce raz sorki...ale jacie mozecie normalnie powiedziec a nie znowu wypisywac sie ze tu pisze i tu cos tam...no zapomnialo mi sie a jakby ktos chcial to rzyczliwy by mi napisal...dobra koniec tematu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2010 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() No i na Zebrę się nie załapię, ale wcale nie rozpaczam, bo jak dla mnie to na torbę weekendową to ona jest za mała. Co do Twojego pytania, to według mnie lepszym upominkiem byłby zestaw. Jak widać każda kobieta lubi inny zapach, więc na pytanie : "Który jest najładniejszy"? po prostu nie da się odpowiedzieć. Większość z wymienionych wód są klasykami, które odpowiadają klientkom, ale ich wybór zależy od indywidualnego gustu. Zresztą na każdej osobie zapach pachnie inaczej. Jak dla mnie Percieve, Incadesence, Celebre są ładne, Celebre mam na półce, ale jak dla mnie wody z Avonu są po prostu mdłe. Nie mają tego czegoś co mi odpowiada, takiej zwariowanej nutki świeżości.
![]() Edytowane przez Taste Czas edycji: 2010-05-03 o 11:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.