|
|
#1 |
|
BAN stały
|
dużo ubrań, dodatków i kosmetyków! firmówki! :DWitam ![]() AKTUALNIE SZUKAM! - Elancyl Offensive Cellulite żel - PIĘKNEJ SKÓRZANEJ TORBY (KUFERKA) - RAMONESKI - JEANSOWEJ ŁADNEJ KURTECZKI - PERFUMY: GUCCI "ENVY ME" DIESEL "FUEL FOR LIFE" na różowo zaznaczam rzeczy, które ODDAM tylko za coś mega!!! na szaro akurat w wymianie lub usuwam! dokładki w miare możliwości dokładam do starych postów (1-11) W TYM POŚCIE MOJE moje PEREŁKI!!!!! ODDAM JE TYLKO ZA PIĘKNĄ TORBE ZE SKÓRY, ŚLICZNE BUTY BĄDŹ RAMONESKE!
BUTY Z ĆWIEKAMI ROZMIAR 38 KURTKA Z WIELKIM KOŁNIERZE ZARA 36 OBIE RZECZY ZAŁOZONE 2 RAZY! torby lakierowane 2X MONNARI 1X ATMOSPHERE Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-05-23 o 13:58 |
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: dużo ubrań, dodatków i kosmetyków! firmówki! :D
- Żółta bluzeczka - bombka, z guzikami, rozm S stan bdb-
- Sukienka z falban; z lekko połyskująca srebrną nitką; rozm - Zara sukienka satynowa, rozm 36; jak nowa - H&M 70B - góra od stroju kąpielowego - pasiak; na zdjęciu ma czarną plamkę od tuszu do rzęs ale odprałam - amisu - bluzka-tunika fioletowa, bez ramion s/m stopka2605 - Długa bluzka-tunika (za pupe) czerwona, łądnie połyskuje, rozm 36 (tally weijl?) - MEEEGA kamizelka jackson, jasny acid jeans - Accessorize - piękny strój kąpielowy - sukienka fioletowa, z tyłu wiązanie na kokardkę (biała koronka doszyta ręcznie ) rozm 36/38- Sweterkowa bluzka czarna z kremowymi lamówkami, jak nowa Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-05-22 o 22:47 |
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
nowe rajstopy, wg producenta M/L ale pasują od xs - m (na l juz sie nieladnie rozchodzi wzor)
- Rajstopy 1 w róże - Rajstopy 2 w kwiatuszki (mam 2 pary) - zostaje jedna para - Rajstopy 3 a'la kabaretki - Rajstopy w serduszka - czapka Camaieu szara - czapka Camaieu czarna z kokardką - apaszka różowa - apaszka zielona Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-05-25 o 21:17 |
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
- Long top za pupe turkusowy H&M, 36/38 (jeszcze myślę, kusić) rezerw
- szara eko-skórka ze ściągaczami Bitten by Sarah jessica parker; rozm. M - weżowa eko-skórka rozm M - spódnica firm Eclipse, materiał jak len tylko lepszy, drogiej firmy Eclipse (cena ponad 150zł )- sukienka w grochy rozmiar 38 - bluzka-tunika nowa z metką, Monnari; to rozmiar XXL ale ja kupiłam żeby nosić luźno jak na zdjęciu kolor nude z cieniutkimi paseczkami w kolorze zlota i srebra- marynarka rozmiar L, nowa z metką (nosze S/M i wygląda jak na fotce) - pudrowa/nude bokserka H&M, rozmiar 34 - marynarka rozmiar M Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-05-23 o 11:51 |
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
- esotiq biustonosz 80B limitowana kolekcja, nowy; nie oddam łatwo
![]() - esotiq bardotka 75b, bdb+ - czarny biustonosz H&M 75B bdb - słodkie cudeńko La sensa 75A - marynarski granatowo-buiały pasek materiałowy z Monnari - stringi beżowe rozmiar 34 nowe - bokserki w falbanki rozm 36 nowe- H&M 70B - góra od stroju kąpielowego - pasiak; na zdjęciu ma czarną plamkę od tuszu do rzęs ale odprałam - Accessorize - piękny strój kąpielowy - majteczki kąpielowe piękne czarne w białe kwiaty (lub na odwrót ) lamówka jest w koorze fuksji, różowa nie czerwona
Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-05-26 o 22:04 |
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
-
a)brozner mary&kate olsen f) kosmetyczka christian dior g)małe zestawy cienie+ blyszczyki zostaly 2 h)obok niebieskiej kredki leży srebrny korektor Dermacol ten ciemniejszy, zostało ok 70%, niewiele go używałam- próbki robię sama! 1,5ml próbka odlana Lancome Poeme 1,5ml perfum Chloe (odlane w "probke" po Gucci Envy Me") 1ml próka Davidoff Cool water Everyday Minerals róż - odsypka w woreczek strunowy - 57. 2x odżywki sally hansen CIENIE MAC - najlepiej oddam wszystkie na raz (białego i niebieskiego odsypie po pół do woreczków strunowych) Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-05-23 o 13:59 |
|
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
Dot.: dużo ubrań, dodatków i kosme tyków! firmówki! :D
- Broszki handmade
mogę zrobić z nich przywieszkiguziki po 10szt (można się dogadac o więcej/mniej), do ubran, wyrobów handmade, broszek itd ![]() - złote jak lusterka na stopce (pasują do stylu marynarskiego i militarnego) - złote z czarna otoczką na stopce (jw) - malutkie czarno-srebrne, do bluzek i sweterków, z "brokatem" wtopionym - moge dać 0,5metra / 1metr gumokoronki czarnej ![]() - ćwieki/ nity kaletnicze czarne i srebrne po +/- 100szt Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-05-21 o 11:15 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
Biżuteria
spinka-klamra opia bransoletka river island z przywieszkami korale nowe z metka (metka odpiera to zdjec); przezroczyste korale + dwa destroyed, ciemniejsze - srebrno-czarne; przy szyi bransoletka h&m 3 fioletowa bransoletka h&m 2 pomarańczowa bransoletka h&m 1 srebrna naszyjnik bucik naszyjnik h&m fiolet ZESTAW MISIOW, KOSMETYCZKA, RAMKA NICI, MEE TO YOU, SHEEPWORLD I INNE Ręcznie robiony album na zdjęcia z papirusu, liści i czegosa tam Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-05-20 o 13:43 |
|
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
- tunika ażurowa, kruczoczarna H&M, lekkie bufki, zachodzi na pupe
- bluzeczka z koronką - rurki z podwyższonym stanem stradivarius - rozm 36 - do krawcowej, trzeba zrobić krok i zamek, a więc po wizycie u krawcowej będa na małe 36 lub na 34; poza tym sa niesamowite:O mam więcej zdjęć. - kamizelka Tally Weijl xs-s stan idealny - sukienka w grochy zielona, wiązana na szyi, z gumą w pasie rozmiar 42, można zmniejszych u krawcowej (nowa) - śliczna tunika Monnari, nowa z metką, w odcieniach złota i brązu - bluzeczka miętowa z koronką miętową, fuksjową i czarną, rozm s, śliczna EmixD Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-05-22 o 11:55 |
|
|
|
|
#10 |
|
BAN stały
|
1. sweterek h&m na duże guziki; ten za 99zł
rozmiar S; może być miejscami do niewielkiego zgolenia2. śliczna karmelowa torebka z metką "skórka węża"m - tylko za coś megaśnego lady_chwila 3. materiałowy pasek na talię w kwiatki 4. srebro - kolia z zawieszka sercem 5. cudowne spodnie Vila we wzory kwiatowe, rozmiar M ![]() 6. rurki Mango, żałożone tylko raz, świetny ciemny kolor, rozmiar 38, również tylko za coś świetnego 7. Cocomore - nowa kurtka z metką w rozm L (guziki trzeba podoszywac, bo wiszą ); kurtka nie błyszczy aż tak na zywo 9. męski swetr Diesel, rozmiar M 10. ogormyn zestaw gazet Joy, cosmopolitan, glamour, avanti i kilka sztuk elle, twoj styl, bingo jest ich ponad 100
Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-05-26 o 22:04 |
|
|
|
|
#11 |
|
BAN stały
|
1. Niebieski odtwarzacz 1gb, oddam za fajny ciuszek
![]() 2. Szare legginsy Vila M 3. Koszula Morgan ale są dołączone, można doszyć (tylko za coś mega; może zniknąć - zastanawiam się nad sprzedażą)4. Levis 1 z wymianki Levis W28L34 nowe! Są to jeansy firmy Levis, model 570. Kolor trudny do określenia taki nietypowy, ciemny dżins. Jest to model bardzo prosty, nie posiadający żadnych dodatkowych aplikacji. Nogawki są proste, materiał nie jest taki 'sztywny' raczej elastyczny. Są w stanie idealnym, nienoszone. 5. Levis 2 z wymianki Levis W28L36 Są to jeansy firmy Levis, model 572. Kolor ich to granat, z przodu są minimalnie rozjaśnione, posiadają od nowości w pobliżu kolana wytartą dziurę i na górzę przy kieszonkach oraz z tyłu też mają takie powycierane miejsca. Dość solidny materiał, na dole nogawki są rozszerzane! Są w stanie idealnym, nienoszone. Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-05-31 o 09:58 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
oddam kilka rzeczy za 51. zestaw kosmetyków pielegnacyjnych - oddam najchetniej cały(Avon sss balsam przeciw odrastaniu wloskow 90%; tonik AA ok 70ml zostało (z 400); balsam kokosowy ok 40ml; balsam dove cały, kremy do rak dove 80%; balsam joanna marakuja 99%; balsam do biustu avonm solutions 98%; probki; puder do stop 30%)
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1272876025
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1272876025 nie znalazlabys cos za?
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
hej, może coś u mnie za;
25. long top bokserka w paski Denim.Co atmosphere 38 i biała długa bluzka ![]() odp u mnie ![]()
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
12.United Colors of Bennetton ołówkowa fioletowa spódnica 36 26. Accessorize - piękny strój kąpielowy |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1272875779 balsam dove cały, kremy do rak dove 80%; balsam joanna marakuja 99%; balsam a)bronzer od sióstr olsen, niesamowicie wydajny, jest go troche mniej niż połowa, odsypałam reszte, bo całego do końca zycia bym chyba nie zużyła ;p z pędzlem - pojemniczka do pedzla przedostaje sie bronzer; b)zestaw tuszów do rzes- Eveline nowy + reszta używane na wypróbowanie końcówki po ok 10% (Bourjois, maybellinex2) f) kosmetyczka christian dior |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
hej, czekam na te zdjecia
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za spodenki safari i ołówkową fioletową spódniczkę??
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
9.amisu - bluzka-tunika fioletowa, bez ramion s/m
21. H&M Long tunika oversized S-M coś u mnie.? ;> ![]()
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie za:
5.. Vila - piękna, zwiewna sukienka, nowa; u góry różyczki i jedna kokardka; bombka - więc rozmiar i S/M Long top za pupe turkusowy H&M, 36/38 (jeszcze myślę, kusić) 51. zestaw kosmetyków pielegnacyjnych - oddam najchetniej cały(Avon sss balsam przeciw odrastaniu wloskow 90%; tonik AA ok 70ml zostało (z 400); balsam kokosowy ok 40ml; balsam dove cały, kremy do rak dove 80%; balsam joanna marakuja 99%; balsam do biustu avonm solutions 98%; probki; a)bronzer od sióstr olsen, niesamowicie wydajny e)paletka cieni do brwi Sephora - został jeden jasny ok 70%, starczy na długo oddam dużo!
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1272876025
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1272875699 zapraszam; * może się wymienimy?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za 21. H&M Long tunika oversized S-M ?
![]()
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
H&M Long tunika oversized S-M
oraz bokserka w paski oraz czerwony biustonosz do wymianki jesli ja przeprowadzimy moge dorzucic Ci te kolczyki co Ci sie podobaly i nie pamietam co jeszczespodni tych czarnych juz nie mam
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.

) rozm 36/38
)
mogę zrobić z nich przywieszki