|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
![]()
![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
kachulka, gucia
![]() a tym balonkiem to tak słodko się bawi, ze jak to widze to mnie ogarnia jakas fala szczescia ![]() Kachulka Tz w trasie czy w domu? Mnie sie nie chce też spac. Ostatnio przez 4 noce była pelnia, nienawidze! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie w tej chwili jest bez różnicy, mogłabym spać kiedy tylko by się dało ![]()
![]() |
#2914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ksiezyc byl okragly przez 4 noce i tak dawal po oczach ![]() ja jakos wtedy nie mogę spać, jak wilkołak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2915 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Lece,wcisne sie pod koldre i zasnac sprobuje Do rana dziewczyny
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Wtajemniczenie
|
Hej mamuski
![]() Domi, Pola slodka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny jeszcze raz
![]() Domi świetn fota! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Domi Polusia sliczna ![]() ![]() Ja mojemu tez raz dalam balonik do zabawy to....tak go molestowal, szarpal, chcialm zjesc, owijal sobie szmurek wokol nozek itp. ze zabralam... ![]() Aha, i co za cudnego aniolka masz w avie... ![]() Zeberko oh, jak ten kroliczek przekofffany.... ![]() U nas ostatnio flaming na tapecie jest... ![]() Załącznik 3075734Załącznik 3075735Załącznik 3075736 Załącznik 3075737
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2010-05-03 o 07:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
dzieki Mamusie
![]() Pola tez czasami chce balonik zjeść, ale jak sie zaczeła tym balonkiem bawić to tak słodko, że och i ach ![]() i fajnie, że Wam sie podoba moj avek ![]() ![]() Ogólnie to avek jest adekwatny do mojego dziecka, bo tak slicznie spi w nocy. Teraz to przestawila sie i budzi przed 7 (a zasypia juz po 20) Kurcze jedna zajoma dzis wkleila fotke dwoch kreseczek i normlanie az sobie zaczelam co nieco wkrecac ![]() bo ja robie testa niedlugo, bo mam naprawde pow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Zakorzenienie
|
Domi nie dziwię się
![]() Karenina ale fajny flaming ![]() Jak usypiacie dzieci? Ja mam w dzień nadal problem... Zasypia ale muszę go polulać na kolanach albo coś, a nawte wtedy potrafi się drzeć jakby go obdzierali ze skóry:\ Męczy mnie to jego szaleństwo... Nie zawsze tak jest... Musiałabym go na rękach nosić żeby się nie darł... Ale no bez jaj jak naucze go tak zasypiać to napewno kręgosłup mi pęknie... Toteż ograniczam się do kolan... |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() też mam podobnie, już kiedyś tż mówiłam że jak jest pełnia to mam problem ze spaniem, i faktycznie ostatnio był prawie co noc okrągły księżyc
![]() ![]() |
![]() |
#2922 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
okropne to bylo...i przez 4 dni taki ksiezyc byl:/ Ale u nas brzydka pogoda ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Zakorzenienie
|
Mój wytrzyma leżąc najdłużej jak uda mu się tv zobaczyć zwłaszcza jakąś bajke albo reklame, i jak się gada do niego, łaskota itd... na brzuchu też chwile się pobawi... no ale tak sam to mega rzadko. Ma mało zabawek, bo anwet nie mam kiedy jechać sobie na spokoju do miasta:\ Może w tym tyg. załatwie żeby mi ktoś z małym został. NAkupie mu słoiczkowych dań i jakieś zabawki i gryzaki lepsze wypróbuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spoko, bedzie ok ![]() Ja tam chyba bym nie rozpaczala na widok II... ![]() ![]() Cytat:
Lepiej jak dziecko od poczatku umie samo sie bawic... ![]() A zabawek nie musi miec wcale tak duzo - wystarczy kilka na zmiane ![]() Moj od jakiegos czasu z powodu kataru spi w dzien w trakcie drzemek w lezaczku... ![]()
![]() |
#2926 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Zakorzenienie
|
Ja nie usypiam mojej Poli, bo ona nie spi w dzien. Wczoraj po cycu zasnela na jakas godzinke, wiec raz w tygodniu zdarza sie
![]() W tym miesiacu tez mam zamiar wybrac sie na sloiczkowe zakupy, bo mam ten rabat z Hippa. Pola ma juz prawie 4,5 miesiaca. Ale to chyba trzeba zaczac od glutenu tak?dopier potem moge sloiczki wprowadzac? Bo tak za miesiac juz jej zaczne powoli dawac sloiczki ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Kareninka ale Andre juz duzy ![]() fajny pelikan, różowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzięki ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
kurcze nigdy nie zwracałam uwagi co piszecie o tym glutenie ![]() czyli co? ja miałam podawać gluten za nim podałam słoiczki?
![]() ![]() |
![]() |
#2929 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Nie, dlaczego? Sloiczki podaje sie wczesniej niz gluten, przeciez wiekszosc pierwszych sloiczkow jest bezglutenowa... ![]() "Specjaliści zalecają, by zaczynać od maleńkich porcji: 2-3 gramów (1/2 łyżeczki!) kaszy manny lub kleiku pszennego dodanego do 100 ml zupy. Taką mieszankę początkowo podajemy raz dziennie. Zaleca się u niemowląt karmionych wyłącznie piersią stopniowe wprowadzanie glutenu, w małych ilościach, w 5-6 miesiącu życia. U niemowląt karmionych sztucznie zaleca się wprowadzanie glutenu nie wcześniej niż w 5. m.ż., a nie później pod koniec 6. m.ż." Wklejalam tez fajny link z filmikiem o glutenie, bardzo prosto i przejrzysto bylo wytlumaczone, czego i ile i przez jaki czas sie podaje w ekspozycji na gluten ![]() A no rosnie rosnie mi syn.... ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2010-05-03 o 08:39 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze, ja to w tych tematach żwyeiniowych taka narazie do tylu jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Zakorzenienie
|
Karenina no właśnie ma mało takich, którymi się sam zajmie
![]() Domi ja dawałam poprostu słoiczki dozwolone po 4 msc . Ja się trzymam tych oznaczników od kiedy można podawać i niespecjalnie się przejmuję tak książkowo co keidy dawać, bo karzde dziecko jest inne i trzeba próbować... No i mój ma wcześniej rozszerzaną dietę więc mięsko już niedługo spróbuje... tj danie z indykiem mam w planie... ale to jak przekroczy połowę 5 tego miesiąca. |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
Ja z jednej strony nie mogę się doczekać tych słoiczków, a z drugiej to chyba to takie uciażliwe troche...bo nie ma to jak wyciągnąć cyca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2934 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moj teraz na przyklad lezy na brzuszku i naciska sobie na ta ksiazeczke z piosenkami...jak mu sie podoba, ze jak nacisnie np. kotka to mu spiewa i miauczy... ![]() Cytat:
Oznaczniki oznacznikami, a ja i tak czytam zawsze sklady, bo tam czasami dziwne rzeczy pakuja do tych sloiczkow...maslo np. itp... ![]() E tam....my takie nie jestemy ![]() ![]() Cytat:
Hehehe....fakt....ale jaka to radocha jak male az piszczy, bo chce wiecej no. jabluszka ![]() ... a potem wyglada tak. Załącznik 3075874 ![]()
![]() |
#2935 |
Zakorzenienie
|
Kareninko ale umazany
![]() najbardziej dolujace jest plucie taka zupka.. Tomcio nie pluje ale Adus potrafil ![]() ![]() a ja z newsem dnia.. Tomek w koncu przewrocil sie z brzuszka na plecy ![]() ![]() ![]() myslalam ze juz sie nie doczekam ![]()
#2936 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2937 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaznaczam, ze to po Tatus karmil ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() boziuuuu ta meska logika ![]()
![]() |
#2939 |
Raczkowanie
|
oo pieronie, nadrobiłam ufff.
dobry dzień, choć tu leje wieje i szaro jak w kreciej norze ![]() poklikane na co trza było a teraz : Domi ![]() Zeberko królik wielkości dziecka ![]() Karenino Twój włochaty chłopczyk też odnalazł niezłego przyjaciela moje leniwe acz wesołe dziecko ma gdzieś przewroty i nadal tylko się zanosi od śmiechu jak z nią próbuję tego... ![]() Domijak moja na cycu tylko była to faktyczie czysto i schludnie a teraz... co ubranko to oplute jak tż ją karmi to dziwnym trafem ma kaszkę na uszach i oczach nawet, a śliniaka nie używa bo twierdzi, że dusi tym dziecko... |
![]() ![]() |
![]() |
#2940 | |
Zakorzenienie
|
Doceniam i to jeszcze JAK....jakze smialabym nie doceniac...?!
![]() Cytat:
![]() Aaaaa w uszach to jeszcze maly nie mial jedzenia....w oczkach raczej tez nie...w nosie to juz norma... ![]() Moje dziecie wlasnie wsunelo caly sloiczek warzywek z ryzem i kurczaczkiem... ![]() ....i znow meczy ta ksiazeczke....boszzzzzz.. .jak jeszcze raz uslysze "Blinke blinke kleiner Stern....." to padne..... ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2010-05-03 o 11:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.