Moc pozytywnego myślenia - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-02, 13:54   #1771
Lissie
Raczkowanie

Dot.: Moc pozytywnego myślenia

Cytat:
Napisane przez mysza007 Pokaż wiadomość
Od jakiegoś czasu też zaczęłam pozytywnie patrzeć na świat i faktycznie, życie się znacznie lepiej.
Jednak mam ostatnio rozkminę-chcę się umówić z jednym facetem i też staram się myśleć pozytywnie, w głowie wytwarzać obrazy, że się z nim spotkałam itd., ale gdzieś czuję lęk, że to się nie uda.
Rany dziewczyny, czy w sferze relacji damsko-męskich też działa pozytywne myślenie?
owszem, działa
prawo przyciągania to nieodłączny element naszego życia

jednak robisz podstawowy błąd. mimo, że wizualizujesz, emocje są tu najważniejsze, a jak sama napisałaś, czujesz, że nic się nie uda. z takim podejściem na pewno nie. i nie zapominaj, żeby czuć się tak jakbyś już z nim była. w czasie teraźniejszym, a nie przyszłym, to też bardzo ważne ale widzę, że o tym pamiętasz
Lissie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 14:14   #1772
Maggie93
Zakorzenienie

GG do Maggie93

mysza007 nie próbuj wpłynąć na jego działania. Z tym jest ciężko. Ale możesz wizualizować, że emanujesz takim seksapilem (), że koleś nie może Ci się oprzeć I wtedy możesz też wizualizować jakby różne sposoby osiągnięcia swojego celu.
Słyszałam też, że należy uważać na wszystkie zaprzeczenia przez partykułę "nie". np. "nie będę się bała". Nasz mózg pomija słowno "nie" i wychodzi "będę się bała" - efekt odwrotny Dlatego trzeba tak wizualizować (jeżeli już wypowiadasz przy tym jakieś słowa -> niektórzy kiedy wizualizują dodatkowo sobie opisują te sytuacje), żeby odpowiednio formułować zdania, w tym wypadku: "będę odważna"
Głowa do góry, wszystko jest możliwe Staraj się nawet nie myśleć, nawet nie brać pod uwagę tego, że może wyjść źle. Jeżeli coś się dzieje nie tak, jak to sobie zwizualizowałaś, to znaczy, że:
1.) świat szykuje dla Ciebie coś lepszego
2.) za bardzo dopuszczałaś do siebie złe myśli
Kiedy się głębiej zastanowimy, nie ma takich sytuacji, które po jakimś czasie nie wychodzą nam na dobre
Stary 2010-05-02, 14:24   #1773
mysza007
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny
Kochane pomóżcie-jak zatytułować maila z propozycją spotkania?

mysza007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 14:32   #1774
Celestia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie93 Pokaż wiadomość
Jeżeli coś się dzieje nie tak, jak to sobie zwizualizowałaś, to znaczy, że:

Kiedy się głębiej zastanowimy, nie ma takich sytuacji, które po jakimś czasie nie wychodzą nam na dobre

mi się to często sprawdzało dlatego teraz gdy coś pójdzie nie po mojej myśli to przestaję myśleć o tym w temacie "katastrofa", lecz
wierzę w to, że wydarzyło się to po coś, np po to by mnie czegoś nauczyć, bo ta wiedza pomożę mi w życiu późniejszym, albo np jak w punkcie pierwszym u Maggie, to "coś" nie jest dla mnie dobre i wydarzy się coś lepszego.

Np. faceci. Tak ze trzy razy (o ile pamiętam) wizualizowałam sobie, że z jakimś jestem, ale nic się nie sprawdzało. Potem dowiadywałam się o tych facetach różnych rzeczy i im głębiej ich poznawałam, tym bardziej utwierdzałam się w przekonaniu, że nie są dla mnie, że nie będzie mi z nimi dobrze. I cieszyłam się, że z nimi nie bylam.

Np. uczelnia. Dwa razy nie zdałam waznych dla mnie egzaminów. Dotknęło mnie to trochę zważywszy na to ile czasu na to zmarnowałam. Ale potem uświadomiłam sobie, że ja tak naprawdę nie rozumiałam tego, czego się uczyłam. Poszłam na korepetycje, na których pojęłam istotę rzeczy i w poprawkach pozdawałam na 4. W obecnym roku mamy kontynuację tego, tyle, że na wyższym poziomie i wiem, ze gdyby nie to, że nie zdałam i nie poszłam na korki, to teraz za chiny bym sobie nie poradziła, a z tego przedmiotu jadę obecnie na piątkach.

Takich przykładów miałam w swoim życiu wiele. Wiem, że napisałam to bardzo chaotycznie, ale idea jest taka, że czasem zdarzają się sytuacje, gdy się człowiek zdołuje, żyje na krawędzi i myśli, ze świat się od niego odwrócił. Ale te dni też są potrzebne, żeby pojąc pewne rzeczy, żeby z uśmiechem spojrzeć na świat, żeby utwierdzić się, że umiemy znosić cierpienie, bo to też nas w pewien sposób uczy pokory.
Celestia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 14:39   #1775
Lissie
Raczkowanie

Cytat:
mysza007 nie próbuj wpłynąć na jego działania. Z tym jest ciężko. Ale możesz wizualizować, że emanujesz takim seksapilem (), że koleś nie może Ci się oprzeć I wtedy możesz też wizualizować jakby różne sposoby osiągnięcia swojego celu.
Słyszałam też, że należy uważać na wszystkie zaprzeczenia przez partykułę "nie". np. "nie będę się bała". Nasz mózg pomija słowno "nie" i wychodzi "będę się bała" - efekt odwrotny Dlatego trzeba tak wizualizować (jeżeli już wypowiadasz przy tym jakieś słowa -> niektórzy kiedy wizualizują dodatkowo sobie opisują te sytuacje), żeby odpowiednio formułować zdania, w tym wypadku: "będę odważna"
Głowa do góry, wszystko jest możliwe Staraj się nawet nie myśleć, nawet nie brać pod uwagę tego, że może wyjść źle. Jeżeli coś się dzieje nie tak, jak to sobie zwizualizowałaś, to znaczy, że:
2.) za bardzo dopuszczałaś do siebie złe myśli
masz rację. nie można używać słowa 'nie' w afirmacjach, ALE afirmacja musi być w czasie teraźniejszym, np. jestem odważna

Cytat:
Napisane przez Celestia Pokaż wiadomość

mi się to często sprawdzało dlatego teraz gdy coś pójdzie nie po mojej myśli to przestaję myśleć o tym w temacie "katastrofa", lecz
wierzę w to, że wydarzyło się to po coś, np po to by mnie czegoś nauczyć, bo ta wiedza pomożę mi w życiu późniejszym, albo np jak w punkcie pierwszym u Maggie, to "coś" nie jest dla mnie dobre i wydarzy się coś lepszego.

Np. faceci. Tak ze trzy razy (o ile pamiętam) wizualizowałam sobie, że z jakimś jestem, ale nic się nie sprawdzało. Potem dowiadywałam się o tych facetach różnych rzeczy i im głębiej ich poznawałam, tym bardziej utwierdzałam się w przekonaniu, że nie są dla mnie, że nie będzie mi z nimi dobrze. I cieszyłam się, że z nimi nie bylam.

Np. uczelnia. Dwa razy nie zdałam waznych dla mnie egzaminów. Dotknęło mnie to trochę zważywszy na to ile czasu na to zmarnowałam. Ale potem uświadomiłam sobie, że ja tak naprawdę nie rozumiałam tego, czego się uczyłam. Poszłam na korepetycje, na których pojęłam istotę rzeczy i w poprawkach pozdawałam na 4. W obecnym roku mamy kontynuację tego, tyle, że na wyższym poziomie i wiem, ze gdyby nie to, że nie zdałam i nie poszłam na korki, to teraz za chiny bym sobie nie poradziła, a z tego przedmiotu jadę obecnie na piątkach.

Takich przykładów miałam w swoim życiu wiele. Wiem, że napisałam to bardzo chaotycznie, ale idea jest taka, że czasem zdarzają się sytuacje, gdy się człowiek zdołuje, żyje na krawędzi i myśli, ze świat się od niego odwrócił. Ale te dni też są potrzebne, żeby pojąc pewne rzeczy, żeby z uśmiechem spojrzeć na świat, żeby utwierdzić się, że umiemy znosić cierpienie, bo to też nas w pewien sposób uczy pokory.
i tu też masz rację. widzę, że coś takiego własnie mnie spotyka, ale nie potrafię się temu poddać. bo ma być tak jak ja chcę ^^
Stary 2010-05-02, 15:54   #1776
vaurienne
Rozeznanie

Dzięki za rady i miłe słowa. Ech, to formułowanie afirmacji brzmi niewinnie - jedynie trzeba pamiętać o tym haczyku z "nie" i o czasie teraźniejszym, ale czasami ciężko jest mi sformułować czego dokładnie chcę.

Z tego wszystkiego chyba się odważę, napiszę do mojego zauroczenia (). Niby nic, ale to dla mnie i tak dużo, aaargh. Walka z nieśmiałością - część pierwsza .

the devil inside me is awake
vaurienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 19:25   #1777
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Celestia Pokaż wiadomość
mi się to często sprawdzało dlatego teraz gdy coś pójdzie nie po mojej myśli to przestaję myśleć o tym w temacie "katastrofa", lecz wierzę w to, że wydarzyło się to po coś, np po to by mnie czegoś nauczyć, bo ta wiedza pomożę mi w życiu późniejszym, albo np jak w punkcie pierwszym u Maggie, to "coś" nie jest dla mnie dobre i wydarzy się coś lepszego.

Powiem Ci, że bardzo pomógł mi Twój post.
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 19:55   #1778
vaurienne
Rozeznanie

Dziewczyny, minęły 4 godziny od mojego poprzedniego postu a ja nadal i tak nie napisałam . Cholerny strach przed wyśmianiem i sama nie wiem czym . Jak tu się przełamać? Mam niby pretekst - specjalna okazja, ale i tak czuję jakąś blokadę.

Stary 2010-05-02, 20:00   #1779
Lissie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vaurienne Pokaż wiadomość
Dziewczyny, minęły 4 godziny od mojego poprzedniego postu a ja nadal i tak nie napisałam . Cholerny strach przed wyśmianiem i sama nie wiem czym . Jak tu się przełamać? Mam niby pretekst - specjalna okazja, ale i tak czuję jakąś blokadę.
oo, to widzę, że masz taki sam problem jak ja ^^
ostatnio 20 minut zajęło mi wciśnięcie entera, żeby wysłać do niego wiadomość na gg ;P
i już nie wspominam o tym, jak się trzęsłam..no, ale ja odkrywałam swoje uczucia przed nim.
dasz radę, trzymam kciuki

Edytowane przez Lissie
Czas edycji: 2010-05-02 o 20:07
Stary 2010-05-02, 20:16   #1780
vaurienne
Rozeznanie

No, a ja chcę tylko delikatnie o sobie przypomnieć (a mam świadomość, że tak nie dawno sam o mnie pamiętał odmawiając pewnego spotkania grupce znajomych twierdząc, że brakuje mnie do pełnego składu ) pisząc wiadomość na portalu społecznościowym a trzęsę portami jakbym wchodziła na Mount Everest przy swoim lęku wysokości . Pewnie dlatego, że my ogólnie za dużo nie rozmawiamy, to zauroczenie z mojej strony jest kosmiczne i czasami mnie bawi. Chciałabym to zmienić, ucinać sobie pogaduszki, ale jak nic nie zrobię to się nie doczekam, nieśmiały niecierpliwiec, brawo ja!

Udało Ci się ostatecznie? Pozytywnie się zakończyło całe zmaganie?

Edytowane przez vaurienne
Czas edycji: 2010-05-02 o 20:17
Stary 2010-05-02, 20:33   #1781
Lissie
Raczkowanie

zmaganie nadal trwa.
obecnie nie ma go w mieście. i w ogóle on jest za dumny i się nie uzewnętrznia. no, ale trudno. świeczka warta zachodu, jak to mówią ; D

a jak mi się w końcu uda (a uda się na pewno ) to napiszę, że pp działa w związkach

a tak btw..przyciągnęłam takiego chłopaka... ale to raczej dlatego, że myślałam o odrobinie czułości. i teraz mam mały problem.. więc uważajcie, czego sobie życzycie
Stary 2010-05-02, 20:53   #1782
Maggie93
Zakorzenienie

GG do Maggie93

Cytat:
Napisane przez Lissie Pokaż wiadomość
masz rację. nie można używać słowa 'nie' w afirmacjach, ALE afirmacja musi być w czasie teraźniejszym, np. jestem odważna
Racja, zapomniałam o czasie teraźniejszym!

Cytat:
Dzięki za rady i miłe słowa. Ech, to formułowanie afirmacji brzmi niewinnie - jedynie trzeba pamiętać o tym haczyku z "nie" i o czasie teraźniejszym, ale czasami ciężko jest mi sformułować czego dokładnie chcę.
To też jest bardzo ważne - żeby zastanowić się dokładnie i na głos wypowiedzieć to, co chce się przyciągnąć. Kiedy słyszysz własny głos, odbierasz go przez inny zmysł - słuch, już nie jest to wtedy takie abstrakcyjne Mózg przetwarza czynność wypowiadania poszczególnych głosek, czyli to jak mówisz, przetwarza to co Twoje uszy usłyszały itd. Dlatego niektórzy zalecają, żeby znaleźć sobie jakieś miejsce, w którym będziecie się czuły swobodnie i będziecie mogły nie tylko powiedzieć szeptem, ale nawet wykrzyczeć to, czego pragniecie warto też oprócz wyobrażania (wizualizowania), napisać to na kartce (odręcznie!), może nawet narysować/namalować/wystrugać (haha ) coś co by symbolizowało to pragnienie itd.
Napisałaś coś wreszcie? Bo jeśli nie, to będę lać po tyłku!

A jeżeli chodzi o mnie.. cóż. Nie było go Nie zdziwiłam się - aura wyjątkowo nie sprzyja, leje cały dzień..
Mimo wszystko czuję, że niedługo go spotkam, nie wiem w jakich okolicznościach.. Ale nie jestem pewna, czy wtedy zdobędę się na coś więcej niż uśmiech i nieśmiałe "cześć"... (tzn. chodzi o to, że brak mi pretekstu, żeby do niego zagadać, a bez dobrego pretekstu nie podejdę, bo mnie blokuje strasznie, kiedy widzę jego nieziemsko czekoladowe oczy )

Edytowane przez Maggie93
Czas edycji: 2010-05-02 o 20:57
Maggie93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 21:10   #1783
vaurienne
Rozeznanie

Lej, lej! Jeszcze się zmagam. Zalogowałam się póki co i wpatruję się w małe literki, które tworzą jego imię i nazwisko formułując jakieś pierdoły w głowie . Lissie - z tym problemem też Cię doskonale rozumiem, akurat nieodpowiednich przyciągam jak magnes odkąd pamiętam. Jestem w trakcie delikatnego spławiania jednego, ale nie mam serca zrobić to otwarcie.

Stary 2010-05-02, 21:16   #1784
Lissie
Raczkowanie

Cytat:
Racja, zapomniałam o czasie teraźniejszym!

To też jest bardzo ważne - żeby zastanowić się dokładnie i na głos wypowiedzieć to, co chce się przyciągnąć. Kiedy słyszysz własny głos, odbierasz go przez inny zmysł - słuch, już nie jest to wtedy takie abstrakcyjne Mózg przetwarza czynność wypowiadania poszczególnych głosek, czyli to jak mówisz, przetwarza to co Twoje uszy usłyszały itd. Dlatego niektórzy zalecają, żeby znaleźć sobie jakieś miejsce, w którym będziecie się czuły swobodnie i będziecie mogły nie tylko powiedzieć szeptem, ale nawet wykrzyczeć to, czego pragniecie warto też oprócz wyobrażania (wizualizowania), napisać to na kartce (odręcznie!), może nawet narysować/namalować/wystrugać (haha ) coś co by symbolizowało to pragnienie itd.
Napisałaś coś wreszcie? Bo jeśli nie, to będę lać po tyłku!

A jeżeli chodzi o mnie.. cóż. Nie było go Nie zdziwiłam się - aura wyjątkowo nie sprzyja, leje cały dzień..
Mimo wszystko czuję, że niedługo go spotkam, nie wiem w jakich okolicznościach.. Ale nie jestem pewna, czy wtedy zdobędę się na coś więcej niż uśmiech i nieśmiałe "cześć"... (tzn. chodzi o to, że brak mi pretekstu, żeby do niego zagadać, a bez dobrego pretekstu nie podejdę, bo mnie blokuje strasznie, kiedy widzę jego nieziemsko czekoladowe oczy )
tak, ja np. śpiewałam afirmacje. i po pół godzinie dostałam to, czego chciałam. miałam tak kilka razy. ale to były rzeczy o średniej materii, średnio dla mnie ważne
a po tym, jak pisałam na kartce "M. mnie kocha"..następnego dnia dowiedziałam się, że on strasznie za mną tęskni, ale się nie przyzna, bo jest za dumny
w każdym bądź razie to działa

Maggie, widocznie to nie był odpowiedni czas i spotkacie się w lepszych okolicznościach jestem tego pewna dasz radę, nawet jeżeli nic nie powiesz, w jego oczach wypadniesz nieziemsko. tylko za każdym razem, kiedy wychodzisz czuj się ładna, żeby być pewniejszą siebie (ja tak mam ), bo nigdy nie wiadomo, kiedy go spotkasz
co do czekoladowych oczu.. M. też ma taki kolor w sumie ja też

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Lej, lej! Jeszcze się zmagam. Zalogowałam się póki co i wpatruję się w małe literki, które tworzą jego imię i nazwisko formułując jakieś pierdoły w głowie . Lissie - z tym problemem też Cię doskonale rozumiem, akurat nieodpowiednich przyciągam jak magnes odkąd pamiętam. Jestem w trakcie delikatnego spławiania jednego, ale nie mam serca zrobić to otwarcie.
ten mój na razie przekonuje do siebie mojego brata... no i mój brat go przede mną mega reklamuje więc jeszcze z nim nie rozmawiam.. ale wczoraj chciał się ze mną spotkać (oczywiście zadzwonił do brata i spytał) a mój brat do telefonu: no, jak będzie chciała, to przyjedziemy.

nie chciałam
Stary 2010-05-02, 21:41   #1785
Maggie93
Zakorzenienie

GG do Maggie93

Cytat:
ej no ale jak to? Carpe diem, teraz albo nigdy! Nie bój się, facet będzie niesamowicie szczęśliwy, że do niego napisałaś, zobaczysz
Stary 2010-05-02, 22:05   #1786
vaurienne
Rozeznanie

Dobra, pal licho! Wspierają mnie Wizażanki, dwie przyjaciółki, mam dobry humor. To chyba najlepsze posunięcie na początek wprowadzania pozytywnych zmian w życiu Będę długo żałowała jeśli tego nie zrobię, a on zwykle jest przemiły tak więc niech zginę. Zwłaszcza, że nie może być tak źle, ja bym była szczęśliwa jakby napisał więc na pewno świat się nie zawali . Poszło .

Stary 2010-05-02, 22:09   #1787
Lissie
Raczkowanie

Cytat:
Dobra, pal licho! Wspierają mnie Wizażanki, dwie przyjaciółki, mam dobry humor. To chyba najlepsze posunięcie na początek wprowadzania pozytywnych zmian w życiu Będę długo żałowała jeśli tego nie zrobię, a on zwykle jest przemiły tak więc niech zginę. Zwłaszcza, że nie może być tak źle, ja bym była szczęśliwa jakby napisał więc na pewno świat się nie zawali . Poszło .
brawo!
i jak?
Stary 2010-05-02, 22:41   #1788
Maggie93
Zakorzenienie

GG do Maggie93

Cytat:
Jeżeli to był mail, to może nie odpisać odrazu.. Ale jak już odpisze, koniecznie nam się pochwal!
Jestem z Ciebie dumna
Stary 2010-05-02, 22:42   #1789
vaurienne
Rozeznanie

Ale się dziwnie czuję . Śmieszne, ale przez taki może i mały krok czuję się jakbym mogła góry przenosić; ). Palce mi nie odpadły, gałki oczne są na swoim miejscu, tyłek jak był duży taki pozostał. Jest dobrze . Teraz tylko poczekać na odpowiedź, bo specjalnie napisałam tak, że nie da się odpisać zwykłego "dziękuję". Wspomniałam o czymś, co kiedyś sam mówił i tym podobne Miło, szczerze i nie infantylnie wyszło, tak myślę. Zadowolona jestem z siebie .

Dziękuję, dziękuję

Dziewczyny, swoją drogą jesteście NIE-SA-MO-WI-TE. Przekonując mnie dokonałyście prawie niemożliwego. Nawet nie wiecie jak się cieszę, że w całym swoim dzisiejszym roztrzepaniu wpadłam na pomysł napisania tutaj o swoich blokadach i planach.

Czas edycji: 2010-05-02 o 22:44
Stary 2010-05-02, 22:58   #1790
Maggie93
Zakorzenienie

GG do Maggie93

Cytat:
Napisane przez mysza007 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny
Kochane pomóżcie-jak zatytułować maila z propozycją spotkania?
może po prostu ""?

Cytat:
Ale się dziwnie czuję . Śmieszne, ale przez taki może i mały krok czuję się jakbym mogła góry przenosić; ). Palce mi nie odpadły, gałki oczne są na swoim miejscu, tyłek jak był duży taki pozostał. Jest dobrze . Teraz tylko poczekać na odpowiedź, bo specjalnie napisałam tak, że nie da się odpisać zwykłego "dziękuję". Wspomniałam o czymś, co kiedyś sam mówił i tym podobne Miło, szczerze i nie infantylnie wyszło, tak myślę. Zadowolona jestem z siebie .

Dziękuję, dziękuję

Dziewczyny, swoją drogą jesteście NIE-SA-MO-WI-TE. Przekonując mnie dokonałyście prawie niemożliwego. Nawet nie wiecie jak się cieszę, że w całym swoim dzisiejszym roztrzepaniu wpadłam na pomysł napisania tutaj o swoich blokadach i planach.
i widzisz i Twój post poprawił mi humor dziewczyny mam takie bardzo fajne pozytywne przeczucie, że niedługo będziemy się tu chwalić naszymi osiągnięciami
Stary 2010-05-02, 23:05   #1791
Lissie
Raczkowanie

Cytat:

Dziękuję, dziękuję

zakochana

noo, ja też się cieszę
teraz tylko czekać na odpowiedź

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
może po prostu ""?

i widzisz i Twój post poprawił mi humor dziewczyny mam takie bardzo fajne pozytywne przeczucie, że niedługo będziemy się tu chwalić naszymi osiągnięciami
też myślałam o '' ale uznałam, że tylko ja tak myślę i że to głupie. ale jednak nie

też mam takie przeczucie
przez to, że zaczęłam się tu udzielać, lepiej mi się wizualizuje

Edytowane przez Lissie
Czas edycji: 2010-05-02 o 23:08
Stary 2010-05-02, 23:07   #1792
vaurienne
Rozeznanie

Ja też, ja też mam takie przeczucie! Z takim wsparciem wszystko się uda, poza swoją własną, pozytywną mocą mamy za sobą też Wizażankowy power tak więc jesteśmy nie do zdarcia .

Zakochana albo po prostu trzpiotkowata troszkę .

"" jako tytuł jest ok według mnie x).

Póki co lecę spać szczęśliwa jak sto pięćdziesiąt, przed snem przejrzę jeszcze "Sekret", a no i obowiązkowo podziękuję za ten niesamowity dzień i poafirmuję sobie na dobry sen . Buziaki

Czas edycji: 2010-05-02 o 23:09
Stary 2010-05-02, 23:09   #1793
Maggie93
Zakorzenienie

GG do Maggie93

Kolorowych snów, ja też zmykam
i miłego wizualizowania
Stary 2010-05-02, 23:10   #1794
Lissie
Raczkowanie

Cytat:
Ja też, ja też mam takie przeczucie! Z takim wsparciem wszystko się uda, poza swoją własną, pozytywną mocą mamy za sobą też Wizażankowy power tak więc jesteśmy nie do zdarcia .

Zakochana albo po prostu trzpiotkowata troszkę .

"" jako tytuł jest ok według mnie x).

Póki co lecę spać szczęśliwa jak sto pięćdziesiąt, przed snem przejrzę jeszcze "Sekret", a no i obowiązkowo podziękuję za ten niesamowity dzień i poafirmuję sobie na dobry sen . Buziaki
a ja jeszcze obejrzę film 'Sekret'

i faktycznie, power jest
Stary 2010-05-02, 23:17   #1795
vaurienne
Rozeznanie

Też mam go na liście, ale czasu nie mam. Jutro się postaram, a co!

Dobranoc

Stary 2010-05-03, 10:35   #1796
Celestia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
Powiem Ci, że bardzo pomógł mi Twój post.
bardzo mnie to cieszy

Cytat:

no i obowiązkowo podziękuję za ten niesamowity dzień i poafirmuję sobie na dobry sen . Buziaki
dziękuj, dziękuj, wdzięczność jest bardzo ważna, już dawno to zrozumiałam to przyciąga mnostwo pozytywnych rzeczy.
Celestia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 12:11   #1797
vaurienne
Rozeznanie

Wiem, zawsze dziękuję pod koniec dnia i po przebudzeniu. Ale mam lenia dzisiaj, hah... niedawno odpisał :P

Stary 2010-05-03, 12:17   #1798
amuu
Raczkowanie

GG do amuu

Ja też chciałabym myśleć pozytywnie. Bo mam wrażenie, że ostatnio co sobie złego nie pomyślę to wszystko się zdarza. Ostatnio... no może raczej zawsze. Przydałoby się trochę optymizmu. Każdy mi mówi, że ze mnie taka pesymistka.
Wczoraj założyłam wątek o moim problemie, strasznie się dołuję. Chciałabym naprawić swoje myślenie i to moje głupie życie
amuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-03, 12:32   #1799
vaurienne
Rozeznanie

Uwierz mi, trafiłaś w idealne miejsce jeśli na prawdę jesteś gotowa coś zmienić. Trzymam kciuki .

Stary 2010-05-03, 12:55   #1800
Maggie93
Zakorzenienie

GG do Maggie93

Cytat:
Wiem, zawsze dziękuję pod koniec dnia i po przebudzeniu. Ale mam lenia dzisiaj, hah... niedawno odpisał :P
iii??? no chwal się, chwal!

amuu witamy zacznij od teraz! Uśmiech, taki piękny dzisiaj dzień, można go jakoś ciekawie wykorzystać.. Na początek poczytaj jak najwięcej o sekrecie, pełno tego w internecie i ciesz się życiem, ha!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości