|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Hej dziewczynki! Ale sobie pyszne kakao zrobiłam
Mój biedny mąż nadal przeziębiony więc śpi. Wczoraj przeleżeliśmy cały dzień. Obejrzałam' Dom zły". Bardzo polecam, mocny, mroczny i rewelacyjny. Stwierdziłam, że mam okropnie uparte dziecko. Kopie, kopie, rusza się a jak tatuś chce popatrzyć to cisza. Uparciuch jeden! Śmiałam sie, że sie tyłkiem do matki obrócił bo miałam takie duże wybrzuszenie nad pępkiem. Pogoda nadal kiepska. Popołudniu idziemy na kolacje do rodziców, bo ciotka z Poznania przyjechała. Cytat:
|
|
|
|
|
#992 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
Pogoda ta sama ![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
co by miał świadomość, że brał w tym udział ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
obejrzałabym jakiś straszny film(swego czasu lubilam) ale od kilku lat mnie odrzuciło od okropnych filmów i same komedie i sensacyjne oglądam.....
|
|||
|
|
|
#993 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie!!
Jestem właśnie po śniadanku, tak bardzo nie chciało mi się dzisiaj wstawać bo pogoda do niczego, od wczoraj wieczora prawie ciągle pada Nic mi się nie chce, ogarnęło mnie lenistwo a niedługo trzeba się zabierać za obiadek, na który nawet nie mam pomysłu ![]() Córcia wierci mi dziurę w brzuchu że mam jej pomalować paznokcie lakierem bezbarwnym, ehhhhh a co dopiero będzie za kilka lat?
|
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to nie jest kochana horror. To polski dramat, reżysera " Wesele", praktycznie z tymi samymi aktorami. Na prawdę super. A horrorów nie ogłądam wcale bo mam tak jak Ty. W nocy sama bym nie została.
|
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane, wczoraj wieczorem tu byłam, a tutaj juz tyle naskrobałyście... z jednej strony szkoda mi, ze nie moge aktywnie uczestniczyc w wątku, a z drugiej po prostu żal mi czasu by to wszystko tutaj nadrabiać, bo piszecie jak szalone... a mam tyle innych spraw na głowie, że cieszę się,że wizaż nie wciąga mnie jak w pierwszej ciąży...
Coś mi dzisiaj słabo, właśnie przystawiłam obiad, śniadanko zjadłam godzinkę temu i teraz biorę się za pisanie pracy
|
|
|
|
#996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten tytuł mnie w błąd wprowadził ale dramatów też nie lubię...a z horrorów ostatnio( z rok temu) oglądałam "oko" z Jessica Alba straszny był....i pokój 1408 ![]() jusdan kupiłam wczoraj chusteczki ..pełno ich u mnie a dw do 2012 także kupa czasu, ale kupiłam tylko jedne różowe jedne niebieskie(uwielbiam je) w razie gdyby moje dziecko miało miec jakieś uczulenie na nie czy coś ![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- a mnie wciągnął na maksa
|
|
|
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie zdrzemnelam po sniadanku, pogoda do bani, deszcz pada, w TV nic nie ma, masakra
![]() Wlasnie pije moja kawusie Latte Macchiato i posiedze z wami![]() Co do filmów moj TZ uwilebia horrory, naogladalam sie troche, choc nie lubie ogladac bo po tem sie boje, wole komedie, romansy, ostanio ogladalam ten nowy film z Jennifer Aniston, nawet fajny
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-05-03 o 11:07 |
|
|
|
#998 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Moi goście już pojechali. Nie powiem- cieszy mnie to. Pobudki o 7 rano to nie dla mnie. Wczoraj nawet dopisywał mi humor- dzisiaj jest znacznie gorzej. Jakiś dół się przyplątał...
|
#999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak na powaznie nawet mnie sie dzis nudzi ![]() Oglądam ciuchy na all.... Pożarłam z 10 cukierków(mieszanka krakowska) a na obiad dziś mam kiełbase z wczorajszego grilla ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1000 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja jestem jak z du..py wyjęta ;/ nie chce mi sie nic nudzi mi się ble |
|
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
co za pogoda.... nic tylko sie pochlastac tak leje a mnie dzisiaj czeka powrot do szczecina
co do tej okropnej baby to brak slow... jak mozna zostawic dziecko samemu ? no rece opadaja... masakra czuje sie jakby mnie walec jakis przejechal a mloda sie w brzuchu kotlowac zaczela, dzisiaj obudzila mnie o 4 - co raz lepiej hehe ![]() a to fotki z wczoraj, moze tym razem sie dodadza
|
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
bajka pięknie
|
|
|
|
#1003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nio ja dzis tez czuje sie jakas padnieta, doatkowo biodro mi dokucza na maxa...nie wiem jak mam siedziec,lezec by blo dobrze...jeszcze 83 dni do konca
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
Ślicznie moja droga. Juz widziałam na NK.
Też jestem jakaś dzisiaj przytrzymana. Głowa mnie boli i w ogóle słabo się czuję . Chyba sie położę. |
|
|
|
#1005 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja zjadłam dwa pierniczki. Cytat:
No ja właśnie nie wiem czy się położyć czy sobie kawy zrobić...
|
|
#1006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to leci..... kupiłam sobie przed chwilą ciuszki TU i TU u jednej osoby więc z przesyłką za całość zapłacę 33 zł. Nie miałam typowo ciążowych bluzek więc te się może nadadzą czarna może być duża ale niekoniecznie bo w biuście już mam sete ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- u mnie TŻ jeszcze śpi ja latam co chwile siku (czuje jak mnie mały podkopuje) i właśnie zaczynam czuć zgagę ![]() lazurowa
|
|
|
|
|
#1007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#1008 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja robię kawę. Szkoda mi przespać cały dzień. Ja jutro zaczynam 7 miesiąc według mojego liczenia i jestem przerażona, że jeszcze tylko tyle do końca. Mam ochotę zadzwonić do M. ale wiem, że nie powinnam
|
|
#1009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrób sobie kawe i daj mu zatęsknić |
|
|
|
|
#1010 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciekawa jestem co by było gdybym się kompletnie przestała odzywać, dawać znaki życia, pisać na blogu... czy wtedy by się chociaż zmartwił... No ale nie ma co gdybać.
|
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idealne twoj brzuszek tez sliczny u nas pogoda do bani zimno i leje. a ja wlaczylam sobie plyte z naszego wesela
|
|
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
a może właśnie wtedy zdał by sobie sprawę że brakuje mu ciebie....bloga zna ?
|
|
|
|
#1013 |
|
Wtajemniczenie
|
Zna ale nie wiem czy zagląda czy nie.
|
#1014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1015 |
|
Wtajemniczenie
|
Sama już nie wiem.
W najbliższym czasie nie zamierzam się do Niego odzywać. Zobaczymy.
|
#1016 | |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny powoli Was nadrabiam po pobycie na działeczce
![]() Tematy "kupne" mnie rozwaliły Teraz jestem przeżarta, aż na śniadanie zjadłam sucharka z dżemem... Byliśmy na naszej działce. Pogoda była lipna, bo dużo padało ale ciepło było i jakoś tak fajnie się składało, że na czas grilla się wypogadzało. Na szczęście mamy tam werandkę, więc nawet jak pada można na powietrzu siedzieć. Wesele lazurowej i kashhy Biodra mnie ostatnio tak bolą, że spać nie mogę I brzuch mi coś twardnieje, zastanawiam się czy to czasem nei te skurcze BH. Dziś spałam do 9 ale do 10 jeszcze poleżałam, bo TŻ spal ale się ne budził, więc wstałam i poszłam z psem. On niech sobie wypocznie, bo na działce się narobił. Wiecie mamy tam taki domek sprzed wojny, drewniany, no i teraz go remontujemy w środku... podłogi już zrobiliśmy, ściany TŻ malował (jeszcze został 1 pokój i kuchnia), trza będzie okna lakierem jeszcze pomalować i drzwi też odnowić, ja wycierałam kurze... jeszcze tam balagan jest bo wiadomo ale już się tak fajnie robi A podłogi drewniane są super!! Nigdy więcej nie zrobię w mieszkanku naszym paneli (teraz mamy), tylko jak się zniszczą to takie drewniane, bo są cudo!!Cytat:
![]() Chyba bym zawołala policję... Dziś odpoczywamy już w domku, pogoda brzydka, TŻ gra na play station a ja na wizażu siedzę. Potem może pojedziemy do teściowej na kawę, bo od świąt się nie widzieliśmy. Zamulona jestem, zaraz zrobię kawę i może wrzucę Wam parę zdjęć z działeczki ![]() lazurowa |
|
|
|
|
#1017 | |||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a moj maly spi,zaraz zabieram sie za udka i reszte obiadku...troszke posprzatalam i na dzis tylko lenistwo.Szukam jakis filmow do ściągniecia i klikam z znajomymi A co w koncu cos mi sie nalezy no nie??
|
|||||||||||||
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
Moj Tz pojechal na chwile do kolegi a ja ogladam film na POLSACIE, a pogoda co raz gorsza...a biodro nie przestaje dokuczac
![]() Lazurowa - a sprobuj sie nie odzywac, moze sam za teskni za toba...
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-05-03 o 13:08 |
|
|
|
#1019 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo chyba w Kauflandzie kupiłaś? Ja też sobie kupię je w tym tygodniu, kupię więcej bo jak dla maleństwa nie wykorzystam bo np będzie uczulone to dla nas zostaną, często kupuję tak po prostu żeby mieć przy sobie w razie czego, szczególnie moja córcia lubi ręce umorusać a dobre są bo z tego co pamiętam to właśnie one nie miały w składzie alkoholu - a to ważne!---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1020 |
|
Wtajemniczenie
|
Noo ja tez bede w tym tyg na zarach więc polece i sie zaopatrzę. Jak one sie nazywały?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.

Mój biedny mąż nadal przeziębiony więc śpi. Wczoraj przeleżeliśmy cały dzień. Obejrzałam' Dom zły". Bardzo polecam, mocny, mroczny i rewelacyjny. 

ale widze że ten la rocha jest właśnie do mieszanej matujący to o ile się zdecyduje używać ( jakoś nie moge się zmusić do filtrów ) to pewnie ten spróbuje 
Jeszcze tylko pokażę go Markowi, żeby nie mówił, że sama wybieram 
obejrzałabym jakiś straszny film(swego czasu lubilam) ale od kilku lat mnie odrzuciło od okropnych filmów i same komedie i sensacyjne oglądam.....
Nic mi się nie chce, ogarnęło mnie lenistwo a niedługo trzeba się zabierać za obiadek, na który nawet nie mam pomysłu