Zachodniopomorskie Panny Młode - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-05-01, 16:20   #1591
molly18
Raczkowanie

Dot.: Zachodniopomorskie Panny Młode

Musze sie pochwalic - wczoraj zamowilam moja suknie slubna!! Nareszcie!!! Od stycznie chodzilam po salonach i mierzylam, juz mialam prawie wybrana ale zawsze cos bylo nie tak. Az do wczoraj, poszlam do salonu zeby szyc inna suknie ale zmierzylam jeszcze 4 inne i wsrod nich byla ta jedyna! Taka jestem szczesliwa! W salonie bedzie 18 sierpnia, czyli miesiac przed slubem. Dobrze, bo jakby byly potrzebne jeszcze jakies poprawki to bedzie na to czas. ach, no i teraz czas na szukanie butow i myslenie o calej reszcie niestety nie mam zdjecia sukni, bo zapomnialam aparatu do salonu :/ a ze stronki nie mozna zapisac, suknia jest na stronie Elizabeth Passion http://www.elizabeth.com.pl/ model 3002 z kolekcji exclusive.

Pozdrawiam serdecznie!
molly18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-01, 21:24   #1592
chilanes
Zakorzenienie

molly gratuluję zakupu ile za nią?
Stary 2010-05-01, 21:49   #1593
teram
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez molly18 Pokaż wiadomość
Musze sie pochwalic - wczoraj zamowilam moja suknie slubna!! Nareszcie!!! Od stycznie chodzilam po salonach i mierzylam, juz mialam prawie wybrana ale zawsze cos bylo nie tak. Az do wczoraj, poszlam do salonu zeby szyc inna suknie ale zmierzylam jeszcze 4 inne i wsrod nich byla ta jedyna! Taka jestem szczesliwa! W salonie bedzie 18 sierpnia, czyli miesiac przed slubem. Dobrze, bo jakby byly potrzebne jeszcze jakies poprawki to bedzie na to czas. ach, no i teraz czas na szukanie butow i myslenie o calej reszcie niestety nie mam zdjecia sukni, bo zapomnialam aparatu do salonu :/ a ze stronki nie mozna zapisac, suknia jest na stronie Elizabeth Passion http://www.elizabeth.com.pl/ model 3002 z kolekcji exclusive.

Pozdrawiam serdecznie!
Ładna ale kompletnie nie w moim typie....szczególnie ta koronka na brzuchu mi sie nie widzi....
Ale gratuluje decyzji bo to przecież jedna z najważniejszych
Stary 2010-05-02, 16:56   #1594
OliwiaAnita
Raczkowanie

[QUOTE=molly18;18952788]Musze sie pochwalic - wczoraj zamowilam moja suknie slubna!! Nareszcie!!! Od stycznie chodzilam po salonach i mierzylam, juz mialam prawie wybrana ale zawsze cos bylo nie tak. Az do wczoraj, poszlam do salonu zeby szyc inna suknie ale zmierzylam jeszcze 4 inne i wsrod nich byla ta jedyna! Taka jestem szczesliwa! W salonie bedzie 18 sierpnia, czyli miesiac przed slubem. Dobrze, bo jakby byly potrzebne jeszcze jakies poprawki to bedzie na to czas. ach, no i teraz czas na szukanie butow i myslenie o calej reszcie niestety nie mam zdjecia sukni, bo zapomnialam aparatu do salonu :/ a ze stronki nie mozna zapisac, suknia jest na stronie Elizabeth Passion http://www.elizabeth.com.pl/ model 3002 z kolekcji exclusive.

Pozdrawiam serdecznie![/QUOT

Piękna Gratuluje wyboru...
dziewczyny a mnie stres dopada
Stary 2010-05-02, 17:25   #1595
chilanes
Zakorzenienie

Oliwia wdech, wydech... Sama zaczynam się po mału denerwować Mam nadzieję, że się nie pogniewasz, że zrobię kilka fotek przystrojonej sali, bom strasznie ciekawa co wymyślą To będzie ich dekoracja prawda?
Nie ma się co dziwić, że dopada Cię, ślub za 3 tygodnie
Coś Wam jeszcze zostało do zrobienia? Panieński już był? W razie czego zapraszam na odstresowujące piwko/winko
Jak tam goście? Dużo odmówiło?
Jak ustalenia i współpraca z salą?
Nie mogę się doczekać relacji

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-05-02 o 17:27
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-02, 17:51   #1596
OliwiaAnita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Oliwia wdech, wydech... Sama zaczynam się po mału denerwować Mam nadzieję, że się nie pogniewasz, że zrobię kilka fotek przystrojonej sali, bom strasznie ciekawa co wymyślą To będzie ich dekoracja prawda?
Nie ma się co dziwić, że dopada Cię, ślub za 3 tygodnie
Coś Wam jeszcze zostało do zrobienia? Panieński już był? W razie czego zapraszam na odstresowujące piwko/winko
Jak tam goście? Dużo odmówiło?
Jak ustalenia i współpraca z salą?
Nie mogę się doczekać relacji
panieński za 2 tygodnie... zostały nam jeszcze zakupy win i piwa... przymiarka sukni za tydzien... a garnitur jeszcze nie dotarł musimy jechać do orkiestry i poustalac oczepiny... do tego wkurzyla mnie kosmetyczka, bo umówiłam się w jednym punkcie na wszystko i z fryzjerka sie dogadałam na próbna a kosmetyczki oczywiscie nie było i do dzisiejszego dnia nie doczekałam sie od niej telefonu a miała sama dzwonic do mnie ... z takim podejsciem zastanawiam sie nad rezygnacja z nich ale najpierw musze isc sprawdzic czy przypadkiem nie ma miejsca w innym punkcie który mnie interesuje ....
Co do zdjec pstrykaj sobie ile chcesz ja tam bede w piatek wieczorem bo chce kwiatki swoje poustawiac po swojemu i winietki rozłożyć... jak chcesz możesz wtedy wpaść to pogadamy chwilke Do sali naszej wybieram się półtora tygodnia przed poustalać szczegóły ... co do ludzi czy poodmawiali to jak wszedzie... nie kazdemu wszystko pasuje wiec i jakaś część odpadła

Co do współpracy z salą to nie mam się czego czepiać na dzień dzisiejszy ptfu ptfu odpukać

Edytowane przez OliwiaAnita
Czas edycji: 2010-05-02 o 17:52
OliwiaAnita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-02, 18:10   #1597
201701300931
Konto usunięte

Odstresowujące winko / piwko / cokolwiek do picia to jest to Ja przyjeżdżam za tydzień do Szczecina na panieński, to może wtedy?

I jak taka idiotka muszę wracać do Wrocławia z powodu jednego ****** wykładu, bo koleś może listę puścić... Tak to bym została już do ślubu w domu, a nie mogę... I tak samo jest mała szansa na wyjazd w dłuższą podróż poślubną i chyba tylko nam na początek zostanie jakiś weekend poślubny...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-02, 18:13   #1598
OliwiaAnita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Odstresowujące winko / piwko / cokolwiek do picia to jest to Ja przyjeżdżam za tydzień do Szczecina na panieński, to może wtedy?

I jak taka idiotka muszę wracać do Wrocławia z powodu jednego ****** wykładu, bo koleś może listę puścić... Tak to bym została już do ślubu w domu, a nie mogę... I tak samo jest mała szansa na wyjazd w dłuższą podróż poślubną i chyba tylko nam na początek zostanie jakiś weekend poślubny...
My podróż poślubną planujemy na przełom lipca i sierpnia dopiero hech
Stary 2010-05-02, 18:32   #1599
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez OliwiaAnita Pokaż wiadomość
My podróż poślubną planujemy na przełom lipca i sierpnia dopiero hech
No ja się na razie modlę, żeby od lipca pracować, więc nawet nie miałabym urlopu na podróż i nie wiem, na kiedy my to przełożymy
Stary 2010-05-02, 20:01   #1600
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
panieński za 2 tygodnie... zostały nam jeszcze zakupy win i piwa... przymiarka sukni za tydzien... a garnitur jeszcze nie dotarł musimy jechać do orkiestry i poustalac oczepiny... do tego wkurzyla mnie kosmetyczka, bo umówiłam się w jednym punkcie na wszystko i z fryzjerka sie dogadałam na próbna a kosmetyczki oczywiscie nie było i do dzisiejszego dnia nie doczekałam sie od niej telefonu a miała sama dzwonic do mnie ... z takim podejsciem zastanawiam sie nad rezygnacja z nich ale najpierw musze isc sprawdzic czy przypadkiem nie ma miejsca w innym punkcie który mnie interesuje ....
Co do zdjec pstrykaj sobie ile chcesz ja tam bede w piatek wieczorem bo chce kwiatki swoje poustawiac po swojemu i winietki rozłożyć... jak chcesz możesz wtedy wpaść to pogadamy chwilke Do sali naszej wybieram się półtora tygodnia przed poustalać szczegóły ... co do ludzi czy poodmawiali to jak wszedzie... nie kazdemu wszystko pasuje wiec i jakaś część odpadła

Co do współpracy z salą to nie mam się czego czepiać na dzień dzisiejszy ptfu ptfu odpukać
A co to za salon, który Cię tak olewa? Mam lęki....
Stary 2010-05-02, 20:21   #1601
Diankusia
Raczkowanie

Dziewczynki widzę że stres się wkrada, u mnie na szczęście jeszcze nie
Dopinamy ostatnie rzeczy, do piatku mielismy termin potwierdzen ale oczywiscei czesc ludzi nie zadzwoniła więc będziemy musieli dzwonić we wtorek, eh wiedziałam że tak będzie.
Oczywiście część ludzi odmówiło, normalka. Jak to znajomy stwierdził (który brał ślub w zeszłym roku) że potrafią odmówić tacy ludzie których bylibyśmy pewni że będą. Niestety nie dla wszystkich jest to tak ważny dzień jak dla nas.
U nas panieński i kawalerski też chyba tydzień przed ślubem.

A na winko odstresowujące to ja się piszę
Diankusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-03, 16:59   #1602
paulinka009
Zadomowienie

Wy już macie coraz bliżej a ja dopiero namówiłam swojego Tż żeby zapisać sie na jakis kurs tańca, żeby sie rozruszać Chciała bym bardzo żeby nasz pierwszy taniec wyglądał ładnie a zarazem naturalnie bez jakiegoś wymyślnego układy czy coś Myślę że jak tak przez przynajmniej rok sie podszkolimy będzie ok zakochałam się w walcu wiedenskim

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
a ze stronki nie mozna zapisac, suknia jest na stronie Elizabeth Passion http://www.elizabeth.com.pl/ model 3002 z kolekcji exclusive.
A suknia baardzo mi się podoba

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-03, 18:01   #1603
OliwiaAnita
Raczkowanie

Cytat:
A co to za salon, który Cię tak olewa? Mam lęki....

prestige
Stary 2010-05-03, 18:29   #1604
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
prestige
no i moje lęki stały się uzasadnione Hmmm chyba zadzwonię jeszcze do drugiego salonu zapytać o termin, bo zaczyna mi się niepodobać to, co oni tam dowalają ;/ O mnie zapomnieli, że mieli mnie zapisaną na sierpnień i dowiedziałam się o tym przypadkiem!
Stary 2010-05-03, 19:35   #1605
OliwiaAnita
Raczkowanie

Cytat:
no i moje lęki stały się uzasadnione Hmmm chyba zadzwonię jeszcze do drugiego salonu zapytać o termin, bo zaczyna mi się niepodobać to, co oni tam dowalają ;/ O mnie zapomnieli, że mieli mnie zapisaną na sierpnień i dowiedziałam się o tym przypadkiem!
No właśnie... widziałam , ż z terminami to oni luzy mają w kalendarzu a to o czyms swiadczy chyba to raz a dwa mogliby chociaz zadbac w 100% o tych co mają, a nie tak jakoś nie za ciekawie... Ty pewnie znajdziesz cos jeszcze.... ja jestem pełna przerazenia, że nie znajdę już nic, ale jutro lecę rano i bede szukac jeszcze
Stary 2010-05-03, 19:49   #1606
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
No właśnie... widziałam , ż z terminami to oni luzy mają w kalendarzu a to o czyms swiadczy chyba to raz a dwa mogliby chociaz zadbac w 100% o tych co mają, a nie tak jakoś nie za ciekawie... Ty pewnie znajdziesz cos jeszcze.... ja jestem pełna przerazenia, że nie znajdę już nic, ale jutro lecę rano i bede szukac jeszcze
Oj na pewno Ci się uda Maj nie jest jeszcze aż tak obleganym miesiącem...

Moja siostra niecałe dwa tygodnie temu znalazła dziewczynę, która uczesze i umaluje ją na mój ślub... I robie sobie z tego próbę, bo w sierpniu sama ślubuje
Stary 2010-05-03, 19:51   #1607
OliwiaAnita
Raczkowanie

Cytat:
Oj na pewno Ci się uda Maj nie jest jeszcze aż tak obleganym miesiącem...

Moja siostra niecałe dwa tygodnie temu znalazła dziewczynę, która uczesze i umaluje ją na mój ślub... I robie sobie z tego próbę, bo w sierpniu sama ślubuje
Dzięki za pocieszenie, zobaczymy jak to się potoczy wszystko hech
Stary 2010-05-04, 09:19   #1608
chilanes
Zakorzenienie

Oliwia wiesz ja też sie troche dziwię, bo mam kilka dobrych opinii o nich ;/ Ehhh trudno, najwyzej się sama pomaluję, a czesanie wyproszę u znajomej fryzjerki
A z fryzury próbnej byłaś zadowolona? W sumie dlaczegos ama nie zadzwonisz i się nie umówisz na makijaż, tylko czekasz na ich tel?

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-05-04 o 09:21
Stary 2010-05-04, 13:34   #1609
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Musze sie pochwalic - wczoraj zamowilam moja suknie slubna!! Nareszcie!!! !
O super. gratuluje Suknia bardzo ladna, podobaja mi sie takie falbaniaste, ale sama chyba jednak takiej nie wybiore... chociaz kto wie... zacznie sie mierzenie to wszystko moze sie zdarzyc

Cytat:

jej wspolczuje.. ktos nie moglby podpisac sie za ciebie na tej liscie????

A mi sie marzy podroz przedslubna... naprawde, opalanie w cenie, relaks i wracam piekna i wypoczeta. moze nawet uda mi sie to zrealizowac ale to dopiero za rok........
Stary 2010-05-04, 20:01   #1610
OliwiaAnita
Raczkowanie

Cytat:
Oliwia wiesz ja też sie troche dziwię, bo mam kilka dobrych opinii o nich ;/ Ehhh trudno, najwyzej się sama pomaluję, a czesanie wyproszę u znajomej fryzjerki
A z fryzury próbnej byłaś zadowolona? W sumie dlaczegos ama nie zadzwonisz i się nie umówisz na makijaż, tylko czekasz na ich tel?

Szczerze ?? Bo to ich zakichany interes... Po pierwsze jak byłam w zeszłym tygodniu tam to jedna z pań mnie mijała na schodach ... i musiałam pocałowac klamke i czekac aż wróci, po drugie to ona zaproponowała że koleżanki nie ma i żebym zostawiła numer to Pani na bank zadzwoni i omówi ze mną pozostałe rzeczy... podałam zostałam zapewniona że się jutro odezwie, bo zaznaczyłam że mam plan bardzo napięty i chce jak najszybciej to ustalić zebym mogła inne rzeczy sobie poustawiać w kalendarzu... na co Pani że tak mam sie nie martwic kolezanka zadzwoni... no i jak widać do dzisiejszego dnia sie nie doczekałam. Nie wiem jakoś mnie to odrzuciło od nich... hech... za to poumawiałam się już w innym miejscu

dzisiaj byłam pozamawiac takie kielichy na stoły do "naszej " sali będą boskie nie umiem ich opisać ale zobaczysz jak podjedziesz tam albo porobie fotki i wstawie tu po weselu
Stary 2010-05-04, 20:12   #1611
chilanes
Zakorzenienie

hmmm nie do końca się zgadzam, że tylko ich, fakt nieładnie postąpiła, skoro Ci powiedziała, że oddzwonią, ale z drugiej strony nie jesteś przecież jedyną klientką, więc mogło jej po prostu wypaść z pamięci A gdzie się teraz umówiłaś? Też fryz+make-up? Ja sie jeszczez astanawiam nad Olimpią,a le Olimpka w ciąży i będzie na macierzyńskim w sierpniu, a nie wiem, jak jej wspólniczka czesze ;/

A kielichy to na świeczki tak? Jejciu gdzie dorwałaś i za ile, bo mi się takie marzą

Do mnie zadzwonili dziś z Salonu, że czekają już na moją suknię i jak tylko przyjdzie to zadzwonią umówić się na przymiarkę

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-05-04 o 20:14
Stary 2010-05-04, 21:41   #1612
OliwiaAnita
Raczkowanie

Cytat:
hmmm nie do końca się zgadzam, że tylko ich, fakt nieładnie postąpiła, skoro Ci powiedziała, że oddzwonią, ale z drugiej strony nie jesteś przecież jedyną klientką, więc mogło jej po prostu wypaść z pamięci A gdzie się teraz umówiłaś? Też fryz+make-up? Ja sie jeszczez astanawiam nad Olimpią,a le Olimpka w ciąży i będzie na macierzyńskim w sierpniu, a nie wiem, jak jej wspólniczka czesze ;/

A kielichy to na świeczki tak? Jejciu gdzie dorwałaś i za ile, bo mi się takie marzą

Do mnie zadzwonili dziś z Salonu, że czekają już na moją suknię i jak tylko przyjdzie to zadzwonią umówić się na przymiarkę
co do postępowania ich to powiem Ci, że ja juz raz sie zraziłam do nich jak siedziałam z farba u nich na głowie a pani poszła sobie zapalić na dwór a ja zostałam sama w salonie haha, no gdyby była moją znajomą to ok niech sobie wyjdzie, ale jak tak bez słowa wychodzi. Oczywiscie nie czepiam się bez powodu, po prosu jakoś się wzdrygnęłam i nie ufam :|
a co do tych terminów to widzisz ja mialam u nich wziąść pakiet sporo rozbudowany wiec to nie miał byc tylko make up i fryzura tylko jeszcze pełno innych spraw. A umówić się teraz umówiłam w Trichomedzie. Ja tam chodzę na farbowanie i widziałam prace pań nie raz dlatego zdecydowałam się na to miejsce. Zdam oczywiście relacje A co do kielichów na swieczki to oni tam mają takie kielichy. Ja zamówiłam inne, tzn i na swiece moga byc ale u mnie beda kwiaty w nich ,nie wytłumacze Ci naprawdę, zobaczysz je i jak Ci się spodobają to powiem Ci gdzie je załatwić
Stary 2010-05-04, 23:19   #1613
justynaw1982
Zadomowienie

hejka hejka dziewczyny....widzę ze u was praca wre ja właśnie dzisiaj kupiłam buciki do sukni śliczne doszły tez zaproszenia uh no i zakupiliśmy już napoje gazowane więc mi do załatwienia została tylko fontanna czekoladowa (moja siostra miała i zrobiła rewelacje na jej weselu ) może znacie jakieś firmy w okolicy zajmujące się tym??bo w necie tylko jedna szczecińska firma mi się wyświetla a chciałabym mieć jakieś rozeznanie

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png
justynaw1982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-04, 23:32   #1614
teram
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justynaw1982 Pokaż wiadomość
hejka hejka dziewczyny....widzę ze u was praca wre ja właśnie dzisiaj kupiłam buciki do sukni śliczne doszły tez zaproszenia uh no i zakupiliśmy już napoje gazowane więc mi do załatwienia została tylko fontanna czekoladowa (moja siostra miała i zrobiła rewelacje na jej weselu ) może znacie jakieś firmy w okolicy zajmujące się tym??bo w necie tylko jedna szczecińska firma mi się wyświetla a chciałabym mieć jakieś rozeznanie
Cześć Ale miło Cię widzieć....
Ja przy Tobie to w szczerym polu....zaproszenia dopiero jutro jedziemy zamówić bo musiałam przecież przekopać cały net, pozamawiac próbki po czym stwierdzić ze jednak muszę na żywo pooglądać ....
A butki gdzie kupiłaś???? bo tez muszę ten temat ruszyć
Co do fontan to wejdz na czekoladwekaskady, wiem ze to nowa firma i ma niższe ceny od tej jedynej co Ci sie zapewne wyświetla - sama myślałam o tym i wiem ze to robi wrażenie i sensację na weselu ( sa też fontanny alkoholowe...... )
Stary 2010-05-04, 23:38   #1615
justynaw1982
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez teram Pokaż wiadomość
Cześć Ale miło Cię widzieć....
Ja przy Tobie to w szczerym polu....zaproszenia dopiero jutro jedziemy zamówić bo musiałam przecież przekopać cały net, pozamawiac próbki po czym stwierdzić ze jednak muszę na żywo pooglądać ....
A butki gdzie kupiłaś???? bo tez muszę ten temat ruszyć
Co do fontan to wejdz na czekoladwekaskady, wiem ze to nowa firma i ma niższe ceny od tej jedynej co Ci sie zapewne wyświetla - sama myślałam o tym i wiem ze to robi wrażenie i sensację na weselu ( sa też fontanny alkoholowe...... )
Ja buciki kupiłam w ryłku musiałam na nie wydać kupę pieniądzów ale niestety mus to mus mam starszne stopy (szeroki, wysokie podbicie rozmiar 40-41!!!!!!!!!!!!!no i jak by tego było mało mam challuksa) więc nic tylko skóra :/ bo ja nawet adidasy muszę rozchodzić będę miała tylko jedną pare i musze mieć wygodne...najlepsze że to była jedyna z 11 par ślubnych w moim rozmiarze MASAKRA ale i tak strasznie mi się podobają zazdroszczę tym dziewczyną co mogą sobie pozwolić na kupywanie np na allegro....
A co do fontann alkoholowych to mój tż chciał mnie namówić ale stwierdziłam że wódka, 3 rodzaje wina, piwo i bimber w zupełności wystarczą hehe

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png
justynaw1982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-05, 08:54   #1616
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
co do postępowania ich to powiem Ci, że ja juz raz sie zraziłam do nich jak siedziałam z farba u nich na głowie a pani poszła sobie zapalić na dwór a ja zostałam sama w salonie haha, no gdyby była moją znajomą to ok niech sobie wyjdzie, ale jak tak bez słowa wychodzi. Oczywiscie nie czepiam się bez powodu, po prosu jakoś się wzdrygnęłam i nie ufam :|
a co do tych terminów to widzisz ja mialam u nich wziąść pakiet sporo rozbudowany wiec to nie miał byc tylko make up i fryzura tylko jeszcze pełno innych spraw. A umówić się teraz umówiłam w Trichomedzie. Ja tam chodzę na farbowanie i widziałam prace pań nie raz dlatego zdecydowałam się na to miejsce. Zdam oczywiście relacje A co do kielichów na swieczki to oni tam mają takie kielichy. Ja zamówiłam inne, tzn i na swiece moga byc ale u mnie beda kwiaty w nich ,nie wytłumacze Ci naprawdę, zobaczysz je i jak Ci się spodobają to powiem Ci gdzie je załatwić
Nawet nie wiem, gdzie ten Trichomed jest Mało rozeznana ostatnio jestem
To mówisz, ze na sali mają takie kielichy do których można wlać wodę i wstawić świeczkę? Normalnie się już nie mogę doczekać zobaczyć na żywo co wymyśliłaś
Stary 2010-05-05, 10:33   #1617
OliwiaAnita
Raczkowanie

Cytat:
Nawet nie wiem, gdzie ten Trichomed jest Mało rozeznana ostatnio jestem
To mówisz, ze na sali mają takie kielichy do których można wlać wodę i wstawić świeczkę? Normalnie się już nie mogę doczekać zobaczyć na żywo co wymyśliłaś
Bo Panie się przeniosły z Limanowskiego i nadały nową nazwę
Stary 2010-05-05, 12:17   #1618
chilanes
Zakorzenienie

aaaa now idzidz za rzadko latam po mieście i fryzjerach, nic nie wiem, nawet się dziwiłam ile nowych budynków jest
Stary 2010-05-05, 15:21   #1619
201701300931
Konto usunięte

Ja dzisiaj odebrałam suknię i biżuteria przyszła

To jak z tym odstresowującym winkiem / piwkiem ? Umawiamy się na piątek?
Stary 2010-05-05, 15:26   #1620
chilanes
Zakorzenienie

spędzam weekend z Tż

a jak wyszła suknia? wszystko dopasowane? Biżu pasuje?

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości