|
|
#1591 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zachodniopomorskie Panny Młode
Musze sie pochwalic - wczoraj zamowilam moja suknie slubna!! Nareszcie!!! Od stycznie chodzilam po salonach i mierzylam, juz mialam prawie wybrana ale zawsze cos bylo nie tak. Az do wczoraj, poszlam do salonu zeby szyc inna suknie ale zmierzylam jeszcze 4 inne i wsrod nich byla ta jedyna! Taka jestem szczesliwa! W salonie bedzie 18 sierpnia, czyli miesiac przed slubem. Dobrze, bo jakby byly potrzebne jeszcze jakies poprawki to bedzie na to czas.
ach, no i teraz czas na szukanie butow i myslenie o calej reszcie niestety nie mam zdjecia sukni, bo zapomnialam aparatu do salonu :/ a ze stronki nie mozna zapisac, suknia jest na stronie Elizabeth Passion http://www.elizabeth.com.pl/ model 3002 z kolekcji exclusive.Pozdrawiam serdecznie! |
|
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
molly gratuluję zakupu
ile za nią?
|
|
#1593 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale gratuluje decyzji bo to przecież jedna z najważniejszych
|
|
|
#1594 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=molly18;18952788]Musze sie pochwalic - wczoraj zamowilam moja suknie slubna!! Nareszcie!!! Od stycznie chodzilam po salonach i mierzylam, juz mialam prawie wybrana ale zawsze cos bylo nie tak. Az do wczoraj, poszlam do salonu zeby szyc inna suknie ale zmierzylam jeszcze 4 inne i wsrod nich byla ta jedyna! Taka jestem szczesliwa! W salonie bedzie 18 sierpnia, czyli miesiac przed slubem. Dobrze, bo jakby byly potrzebne jeszcze jakies poprawki to bedzie na to czas.
ach, no i teraz czas na szukanie butow i myslenie o calej reszcie niestety nie mam zdjecia sukni, bo zapomnialam aparatu do salonu :/ a ze stronki nie mozna zapisac, suknia jest na stronie Elizabeth Passion http://www.elizabeth.com.pl/ model 3002 z kolekcji exclusive.Pozdrawiam serdecznie![/QUOT Piękna Gratuluje wyboru...![]() dziewczyny a mnie stres dopada
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwia wdech, wydech... Sama zaczynam się po mału denerwować
Mam nadzieję, że się nie pogniewasz, że zrobię kilka fotek przystrojonej sali, bom strasznie ciekawa co wymyślą To będzie ich dekoracja prawda?Nie ma się co dziwić, że dopada Cię, ślub za 3 tygodnie ![]() Coś Wam jeszcze zostało do zrobienia? Panieński już był? W razie czego zapraszam na odstresowujące piwko/winko ![]() Jak tam goście? Dużo odmówiło? Jak ustalenia i współpraca z salą? Nie mogę się doczekać relacji
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-05-02 o 17:27 |
|
|
|
|
#1596 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale najpierw musze isc sprawdzic czy przypadkiem nie ma miejsca w innym punkcie który mnie interesuje ....Co do zdjec pstrykaj sobie ile chcesz ja tam bede w piatek wieczorem bo chce kwiatki swoje poustawiac po swojemu i winietki rozłożyć... jak chcesz możesz wtedy wpaść to pogadamy chwilke Do sali naszej wybieram się półtora tygodnia przed poustalać szczegóły ... co do ludzi czy poodmawiali to jak wszedzie... nie kazdemu wszystko pasuje wiec i jakaś część odpadłaCo do współpracy z salą to nie mam się czego czepiać na dzień dzisiejszy ptfu ptfu odpukać
Edytowane przez OliwiaAnita Czas edycji: 2010-05-02 o 17:52 |
|
|
|
|
|
#1597 |
|
Konto usunięte
|
Odstresowujące winko / piwko / cokolwiek do picia to jest to
I jak taka idiotka muszę wracać do Wrocławia z powodu jednego ****** wykładu, bo koleś może listę puścić... Tak to bym została już do ślubu w domu, a nie mogę... I tak samo jest mała szansa na wyjazd w dłuższą podróż poślubną i chyba tylko nam na początek zostanie jakiś weekend poślubny... |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1598 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1599 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1601 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki widzę że stres się wkrada, u mnie na szczęście jeszcze nie
![]() Dopinamy ostatnie rzeczy, do piatku mielismy termin potwierdzen ale oczywiscei czesc ludzi nie zadzwoniła więc będziemy musieli dzwonić we wtorek, eh wiedziałam że tak będzie. Oczywiście część ludzi odmówiło, normalka. Jak to znajomy stwierdził (który brał ślub w zeszłym roku) że potrafią odmówić tacy ludzie których bylibyśmy pewni że będą. Niestety nie dla wszystkich jest to tak ważny dzień jak dla nas. U nas panieński i kawalerski też chyba tydzień przed ślubem. A na winko odstresowujące to ja się piszę
|
|
|
|
|
#1602 | |
|
Zadomowienie
|
Wy już macie coraz bliżej a ja dopiero namówiłam swojego Tż żeby zapisać sie na jakis kurs tańca, żeby sie rozruszać
Chciała bym bardzo żeby nasz pierwszy taniec wyglądał ładnie a zarazem naturalnie bez jakiegoś wymyślnego układy czy coś Myślę że jak tak przez przynajmniej rok sie podszkolimy będzie ok zakochałam się w walcu wiedenskim ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#1603 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
no i moje lęki stały się uzasadnione
Hmmm chyba zadzwonię jeszcze do drugiego salonu zapytać o termin, bo zaczyna mi się niepodobać to, co oni tam dowalają ;/ O mnie zapomnieli, że mieli mnie zapisaną na sierpnień i dowiedziałam się o tym przypadkiem!
|
|
#1605 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1606 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Maj nie jest jeszcze aż tak obleganym miesiącem...Moja siostra niecałe dwa tygodnie temu znalazła dziewczynę, która uczesze i umaluje ją na mój ślub... I robie sobie z tego próbę, bo w sierpniu sama ślubuje |
|
|
|
|
|
#1607 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwia wiesz ja też sie troche dziwię, bo mam kilka dobrych opinii o nich ;/ Ehhh trudno, najwyzej się sama pomaluję, a czesanie wyproszę u znajomej fryzjerki
![]() A z fryzury próbnej byłaś zadowolona? W sumie dlaczegos ama nie zadzwonisz i się nie umówisz na makijaż, tylko czekasz na ich tel?
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-05-04 o 09:21 |
|
|
|
|
#1609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Suknia bardzo ladna, podobaja mi sie takie falbaniaste, ale sama chyba jednak takiej nie wybiore... chociaz kto wie... zacznie sie mierzenie to wszystko moze sie zdarzyc![]() Cytat:
A mi sie marzy podroz przedslubna... naprawde, opalanie w cenie, relaks i wracam piekna i wypoczeta. moze nawet uda mi sie to zrealizowac ale to dopiero za rok........
|
|
|
|
#1610 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Szczerze ?? Bo to ich zakichany interes... Po pierwsze jak byłam w zeszłym tygodniu tam to jedna z pań mnie mijała na schodach ... i musiałam pocałowac klamke i czekac aż wróci, po drugie to ona zaproponowała że koleżanki nie ma i żebym zostawiła numer to Pani na bank zadzwoni i omówi ze mną pozostałe rzeczy... podałam zostałam zapewniona że się jutro odezwie, bo zaznaczyłam że mam plan bardzo napięty i chce jak najszybciej to ustalić zebym mogła inne rzeczy sobie poustawiać w kalendarzu... na co Pani że tak mam sie nie martwic kolezanka zadzwoni... no i jak widać do dzisiejszego dnia sie nie doczekałam. Nie wiem jakoś mnie to odrzuciło od nich... hech... za to poumawiałam się już w innym miejscu dzisiaj byłam pozamawiac takie kielichy na stoły do "naszej " sali będą boskie nie umiem ich opisać ale zobaczysz jak podjedziesz tam albo porobie fotki i wstawie tu po weselu
|
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm nie do końca się zgadzam, że tylko ich, fakt nieładnie postąpiła, skoro Ci powiedziała, że oddzwonią, ale z drugiej strony nie jesteś przecież jedyną klientką, więc mogło jej po prostu wypaść z pamięci A gdzie się teraz umówiłaś? Też fryz+make-up? Ja sie jeszczez astanawiam nad Olimpią,a le Olimpka w ciąży i będzie na macierzyńskim w sierpniu, a nie wiem, jak jej wspólniczka czesze ;/A kielichy to na świeczki tak? Jejciu gdzie dorwałaś i za ile, bo mi się takie marzą Do mnie zadzwonili dziś z Salonu, że czekają już na moją suknię i jak tylko przyjdzie to zadzwonią umówić się na przymiarkę
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-05-04 o 20:14 |
|
|
|
|
#1612 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do tych terminów to widzisz ja mialam u nich wziąść pakiet sporo rozbudowany wiec to nie miał byc tylko make up i fryzura tylko jeszcze pełno innych spraw. A umówić się teraz umówiłam w Trichomedzie. Ja tam chodzę na farbowanie i widziałam prace pań nie raz dlatego zdecydowałam się na to miejsce. Zdam oczywiście relacje A co do kielichów na swieczki to oni tam mają takie kielichy. Ja zamówiłam inne, tzn i na swiece moga byc ale u mnie beda kwiaty w nich ,nie wytłumacze Ci naprawdę, zobaczysz je i jak Ci się spodobają to powiem Ci gdzie je załatwić
|
|
|
|
#1613 |
|
Zadomowienie
|
hejka hejka dziewczyny....widzę ze u was praca wre
ja właśnie dzisiaj kupiłam buciki do sukni śliczne doszły tez zaproszenia uh no i zakupiliśmy już napoje gazowane więc mi do załatwienia została tylko fontanna czekoladowa (moja siostra miała i zrobiła rewelacje na jej weselu ) może znacie jakieś firmy w okolicy zajmujące się tym??bo w necie tylko jedna szczecińska firma mi się wyświetla a chciałabym mieć jakieś rozeznanie
|
|
#1614 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale miło Cię widzieć....Ja przy Tobie to w szczerym polu....zaproszenia dopiero jutro jedziemy zamówić bo musiałam przecież przekopać cały net, pozamawiac próbki po czym stwierdzić ze jednak muszę na żywo pooglądać .... A butki gdzie kupiłaś???? bo tez muszę ten temat ruszyć ![]() Co do fontan to wejdz na czekoladwekaskady, wiem ze to nowa firma i ma niższe ceny od tej jedynej co Ci sie zapewne wyświetla - sama myślałam o tym i wiem ze to robi wrażenie i sensację na weselu ( sa też fontanny alkoholowe...... )
|
|
|
#1615 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zazdroszczę tym dziewczyną co mogą sobie pozwolić na kupywanie np na allegro.... A co do fontann alkoholowych to mój tż chciał mnie namówić ale stwierdziłam że wódka, 3 rodzaje wina, piwo i bimber w zupełności wystarczą hehe
|
|
|
#1616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To mówisz, ze na sali mają takie kielichy do których można wlać wodę i wstawić świeczkę? Normalnie się już nie mogę doczekać zobaczyć na żywo co wymyśliłaś
|
|
|
#1617 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa now idzidz za rzadko latam po mieście i fryzjerach, nic nie wiem, nawet się dziwiłam ile nowych budynków jest
|
|
#1619 |
|
Konto usunięte
|
Ja dzisiaj odebrałam suknię i biżuteria przyszła
To jak z tym odstresowującym winkiem / piwkiem ? Umawiamy się na piątek? |
|
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
spędzam weekend z Tż
![]() a jak wyszła suknia? wszystko dopasowane? Biżu pasuje?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

ach, no i teraz czas na szukanie butow i myslenie o calej reszcie 

62->61->60->59->58->57
To będzie ich dekoracja prawda?
ale najpierw musze isc sprawdzic czy przypadkiem nie ma miejsca w innym punkcie który mnie interesuje ....

Hmmm chyba zadzwonię jeszcze do drugiego salonu zapytać o termin, bo zaczyna mi się niepodobać to, co oni tam dowalają ;/ O mnie zapomnieli, że mieli mnie zapisaną na sierpnień i dowiedziałam się o tym przypadkiem!
Maj nie jest jeszcze aż tak obleganym miesiącem...
)