|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3031 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Dzięki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3032 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też zaraz znikam, robię zakupy, pakuję manatki i jedziemy nad morze do rodziców (a oni sobie wyjechali, więc będzie cisza i spokój). Jutro wieczorem dojeżdża mój brat, więc zrobimy grilla, posiedzimy, pogadamy. W niedzielę chcemy iść na pół dnia na basen/saunę itp., jeśli będzie padać. A w poniedziałek jedziemy sobie do Niemiec na wycieczkę całodzienną zwiedzać nadmorskie miejscowości. Udanego weekendu dziewczyny |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3033 |
Zakorzenienie
|
To i ja wszystkim życzę udanego weekendu, pięknej pogody i przyjemnego odpoczynku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3034 |
Zakorzenienie
|
Ja też Wam Dziewczyny życzę miłego długiego weekendu!! Odpoczywajcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3035 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja od 2 dni wracam z pracy i korzystam z wiosny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Później jedziemy z Tżtem na zakupy Chcemy kupić alko (wina, piwka) i jedzenie na grilla na długi weekend. Szkoda tylko, że ma być brzydka pogoda ![]()
![]() |
#3036 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gosiu jaka ty aktywna fizycznie jestes ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3037 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wczorajszy wyjazd na zakupy był najgorszym pomysłem na jaki mogliśmy wpaść ![]() ![]() Ale później zrobiliśmy grilla, wyciągnęliśmy żubrówkę z sokiem jabłkowym i było lepiej ![]()
![]() |
#3038 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Jak tam samopoczucie po długim weekendzie?? Ja zaraz uciekam składać cv a potem na rehabilitację ręki. Mąż od dziś zaczął pracę i pewnie jest już w drodze do warszawy |
![]() ![]() |
![]() |
#3039 |
Zakorzenienie
|
Cześć
Ale się nic nie chce po tylu dniach wolnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3040 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3041 |
Zakorzenienie
|
Z przyjemniejeszych rzeczy, chyba zaraz zamówię torebkę z etorebki, tylko dylemat mam Emily czy Ana ?
![]() W piątek zakupiłam sobie w Stravivariusie 2 pary dżinsów, nie wiem jak nazywa się ten model, pewnie Novo by wiedziała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3042 |
Zakorzenienie
|
cześć
jak tam po długim wolnym? u nas lało praktycznie cały czas, ale i tak nie mieliśmy w planach żadnych wyjazdów.
![]() |
#3043 |
Zakorzenienie
|
szukam dla siebie inspiracji fryzurowej. Długość tego typu jak zawsze.
Wiecie jak wyglądam, avatar powrócił na chwilkę. Pomysły? ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3044 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo tego się ostatnio pojawia. Zastanawiałam się nad nimi nawet, ale nie wiem czy się nie utopię w takim fasonie ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3046 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madlen nie pomogę w kwestii fryzury bo ja się na tym kompletnie nie znam. Sama mam problem ze swoją fryzą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3047 |
Zakorzenienie
|
W kwestii fryzur : liczę na Hanię. Ona ma podobną długość do mnie, często się ścina, może ma jakąś radę dla mnie czy parę fotek zachomikowanych na dysku.
Obecna fryzura Hani podoba mi się strasznie, jednak ostatnio miałam fryzik z odsłoniętym jednym uchem, tzn krótko wycięte z jednej strony i do tego asymetryczna grzywka i chyba za bardzo łyso z jednej strony było:P Odkąd troszkę odrosłam lepiej się czuję. Więc chyba nie do końca dla mnie są fryzury z mocnoo wyciętą jedną stroną (albo to przez to, że jednoczesnie grzywka była krótsza i asymetryczna, robiło się "wrażenie łysek głowy":P). Grzywkę muszę mieć dłuższą, najlepiej na bok. Z tyłu może być krótko, Najlepiej fryzura typu bob, ale żeby nudno nie było. Jak coś wymyślicie to dostaniecie zdjęcie ![]() ![]() Ewentualnie wrócę do tego co na avatarze, ale kasia bardzo nie lubi ścinać tej samej osoby jeszcze raz tak samo. Edit: jestem przywieszona dziś. Hani przecież nie ma! Kiedy wraca? ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() Edytowane przez Madlen__18 Czas edycji: 2010-05-04 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#3048 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam Emilkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3049 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja właśnie robię przegląd szafy w tym torebek. Chętnie bym wzięła udział w takim programie co to dają kasę na zakupy w zamian za całą szafę - chętnie oddam wszystko co mam za fajnie dobraną garderobę - nawet jakby to miało być niewiele rzeczy. Właśnie przymierzyłam spodnie w których nie chodziłam ze 2-3 tygodnie i z tyłka mi lecą! dieta działa ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3050 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To dobrze, że spodnie z tyłka lecą-taki problem to nie problem, zainstaluj pasek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3051 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatecznie nie przeszłam na dietę męża bo nie ma takiej potrzeby. Wystarczyło ograniczyć słodycze i pieczywko. Tzn. jem tylko ciemne pieczywo, ale i to w niewielkich ilościach, częściej chrupkie. Gotuję na parze, także odpadł też tłuszczyk. Ponieważ robię papu tylko dla siebie to nie chce mi się bawić w jakieś wyszukane dania więc najczęściej to kurczak z warzywami, czasem ryż. Staram się jeść 4-5 razy dziennie, piję dużo herbatek typu zielona, czerwona, nie jem późno (choć czasem mam ochotę po późno chodzę spać) i jakoś kilogramy lecą. Co do spodni to pasek niestety nie pomaga bo trzyma je w pasie, ale na tyłku wiszą nieładnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam lubię jak spodnie wiszą na tyłku, właśnie takie wiszące kupiłam sobie, dosyć obcisków mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3053 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a mąż dzielny, podziwiam go !!! upierdliwa ta dieta, ale efekty widać ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro pierwsza jego dieta to schudnie naprawdę dużo, byle się trzymał przy wychodzeniu z diety, żeby nie było jojo ...Każda następna dieta jest mniej skuteczna niestety ![]() Ale mam dzisiaj dzień do chrzanu, nawet zakup totebki nie poprawił mi humoru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3055 |
Zakorzenienie
|
Pierwszy dzien rehabilitacji za mną
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Bede sobie niedługo wymieniała telefon. Myslę o samsungu corby. Ma może go któras z was?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3056 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć,
ale puchy ![]() ![]() ![]() Madlen ja też nie pomogę, bo się nie znam ![]() Dorinko chyba wiem jakie to spodnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3057 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Nie miałam dzisiaj czasu w pracy zajrzeć do Was. Weekend we Wrocławiu był boski, pomijając nie najlepszą pogodę i przeziębienie T. ![]() ![]() Dziś miałam średnio przyjemny dzień, głównie przez pogodę. |
![]() ![]() |
![]() |
#3058 |
Zakorzenienie
|
cześć, ja miałam przedłużony "długi weekend" i dziś nie byłam w pracy, wzięliśmy sobie wolne z tż na dziś. W sumie minęło na niczym. Byliśmy zrobić zakupy i ja miałam kolejną wizytę u kolejnego lekarza i znowu mi sugerują jakieś nowe choroby, znowu czeka mnie szpital i masa stresów. Nie wiem, kiedy się to skończy. W każdym razie - plus jedyny jest taki, że jak mnie przemaglują, to potem mam nadzieję, będzie już spokój.
Jutro oczywiście nie chce mi się bardzo iść do pracy. W ogóle zauważyłam, że mam ostatnio takie myśli, że zdecydowanie przydałoby mi się więcej niż weekend wolnego. A weekend szybko minął. Pogoda była ok, chociaż chłodno, ale przynajmniej nie padało. Siedzieliśmy całe dnie w ogrodzie, przeczytałam książkę, nawet się opaliłam lekko. Szkoda, że to tak szybko minęło |
![]() ![]() |
![]() |
#3059 | ||||
Rozeznanie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() I też jak ktoś pyta o inny rozmiar, a nie ma go na sklepie, ale przypuszczalnie będzie w dostawie, to zapisujemy wraz z naszym numerem telefonu numer referencyjny produktu - wtedy nie ma możliwości, że źle zrozumiemy klienta. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie trochę do ![]() ![]() ![]() znowu ciężko mi się za cokolwiek zabrać ![]() Weekendu majowego nie poczułam wcale- w pt w pracy na popołudnie, w nd w pracy niemal cały dzień i dzisiaj na rano. ale biorąc pod uwagę pogodę, nie specjalnie mam czego żałować ![]() W temacie sylwetki - zastój ![]() ![]() No to sobie ponarzekałam ![]()
![]() |
#3060 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Za to koszulki, t-shirty momi zdaniem macie drogie, byle jaka kosztuje 50 zł. co do bluzek zdecydowanie wolę Reserved (tam znowu mają spodnie za krótkie na mnie) Cześć Liczyłam dzisiaj na torebkę, a będzie jutro- ostatnio szybciej poszło, może wczoraj nie robili wysyłek ze względu na przedłużony weekend? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.