wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;) - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-30, 14:31   #3031
Poemi
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
[/U]

To gratulacje , będziesz magistrem ASP ?
Dzięki . Przemilczmy to, że termin składania pracy mija dzisiaj... A ja przy dobrych wiatrach oddam w środę . Ale wszyscy tak u nas mają więc jakoś przejdzie. Będę licencjatką sztuk pięknych w dziedzinie malarstwa sztalugowego
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 14:31   #3032
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
[/U]

To gratulacje , będziesz magistrem ASP ?

I tego się trzymajcie

Dziewczynki zmykam, miłego długiego weekendu

ja też zaraz znikam, robię zakupy, pakuję manatki i jedziemy nad morze do rodziców (a oni sobie wyjechali, więc będzie cisza i spokój). Jutro wieczorem dojeżdża mój brat, więc zrobimy grilla, posiedzimy, pogadamy. W niedzielę chcemy iść na pół dnia na basen/saunę itp., jeśli będzie padać. A w poniedziałek jedziemy sobie do Niemiec na wycieczkę całodzienną zwiedzać nadmorskie miejscowości.

Udanego weekendu dziewczyny
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 14:34   #3033
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

To i ja wszystkim życzę udanego weekendu, pięknej pogody i przyjemnego odpoczynku

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 15:26   #3034
ButterBear
Zakorzenienie

Ja też Wam Dziewczyny życzę miłego długiego weekendu!! Odpoczywajcie

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-30, 16:39   #3035
goosia207
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Na początku grudnia miałam bakteryjne zapalenie stawu nadgarstka prawego. zaraz wam wkleje zdjęcie z pierwszego dnia choroby (potem było troszkę gorzej). wszystko stało się z przeciązenia ręki. Przez jakis czas nawet nie miałam czucia w palcach. Przez tydzien brałam antybiotyk. zaczerwienienie znikło, opuchlizna tez. ale potem wystarczyło ze cos podniosłam i bach.. znowu puchło i mnie bolało. z miesiące temu zaczeło mi dretwiec ścięgno (2 razy mi sie to zdarzyło) tak,z e bolało jak nie wiem co i palce mi siniały. ale po ok 20 min przechodziło. I tak sie juz 5 miesięcy z tym męcze. Pokazałam to tesciowej, która szybko skierowała mnie do poradni specjalistycznej i tam stwierdzili,z e mam ostry stan zapalny i zespół napięcia mięsniowego zginaczy nadgrastka. teraz mam rękę w opasce uscikowej, nawet jesc nie mogę tą ręką, nic w niej trzymac, kompletnie nic. chcieli mi ją w gips wsadzić, ale mam za chuda rękę i za bardzo by ją gips obciązał. od wtorku zaczynam rehabilitację. bede miała leki przecibólowe i przeciwzapalne, do tego laser, pole magnetyczne i jakies prądy. jak to nie pomoze to sterydy a ostatecznie operację

I z tego tez powodu nie jedziemy do Holandii.
współczucia.Straszny chorowitek się zrobiłaś.

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
widze ze nie tylko ja mam problemy z tymi sprawami. akurat jak sie chce starac to wszystko sie pochrzanilo z cyklami i z dziecka nici bylam u jednego gina,stwierdzil ze wszystko w porzadku i nie chcial dac skierowania na badania nawet ( a co mu zalezalo-i tak to ja za nie zaplace). przepisal hormon w ciemno (ale biore bo przyznam ze przynajmniej na PMS pomogl). po weekendzie uderzam do innego lekarza i mam zamiar wyciagnac badania chocby sila

zaluje ze tak sie bałam i nie staralam o dziecko tak ze 2 lata temu

ale z weselszych rzeczy to ruszyla budowa po zimie, wczoraj pare ton piachu lopata przerzucilam, dzis ledwo chodzefajnie jest, jezdzimy codziennie, w weekendy grill, niedaleko czesto pasie sie stado saren, zajace smigaja po lakach, sa tez bazanty,cisza, spokoj...
Tak niestety niekiedy bywa, ale zmień lekarza zdecydowanie gratuluję postępu w budowie.

Ja od 2 dni wracam z pracy i korzystam z wiosny w środę jeździłam rowerem super było.Oczywiście zahaczyłam o znajomych i wróciłam o 21.30 , a wczoraj byłam na kawie z koleżankami , a potem poszłam biegać.Aż sama siebie nie poznaję

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Później jedziemy z Tżtem na zakupy Chcemy kupić alko (wina, piwka) i jedzenie na grilla na długi weekend. Szkoda tylko, że ma być brzydka pogoda
Stary 2010-04-30, 16:41   #3036
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość

współczucia.Straszny chorowitek się zrobiłaś.

Ja od 2 dni wracam z pracy i korzystam z wiosny w środę jeździłam rowerem super było.Oczywiście zahaczyłam o znajomych i wróciłam o 21.30 , a wczoraj byłam na kawie z koleżankami , a potem poszłam biegać.Aż sama siebie nie poznaję
ech.. no własnie jakos tak wychodzi. Az strach sie dalej badać jeszcze TZ musi potwórzyc badania czy z wątrobą ma wszystko ok. Pamiętacie, rok temu jak oddał krew to mu wykryli przewlekłe zapalenie wątroby czy jakos tak, ale byl na zakaźnym i badania wyszły mu dobrze. pod koniec miesiąca bierze ostatnią szczepionkę na wzw b i muszi powtórzyc badania

Gosiu jaka ty aktywna fizycznie jestes

Stary 2010-05-01, 11:41   #3037
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
ech.. no własnie jakos tak wychodzi. Az strach sie dalej badać jeszcze TZ musi potwórzyc badania czy z wątrobą ma wszystko ok. Pamiętacie, rok temu jak oddał krew to mu wykryli przewlekłe zapalenie wątroby czy jakos tak, ale byl na zakaźnym i badania wyszły mu dobrze. pod koniec miesiąca bierze ostatnią szczepionkę na wzw b i muszi powtórzyc badania

Gosiu jaka ty aktywna fizycznie jestes
Jak już się przypałęta jedna choroba to w trakcie badań wychodzi milion innych Pamiętam sytuację z Tżtem trzymam kciuki żeby było o.k

Wczorajszy wyjazd na zakupy był najgorszym pomysłem na jaki mogliśmy wpaść (tylko problem w tym, że kiedy indziej nie było jak) kolejki straszne.Mieliśmy nerwy i posprzeczaliśmy się z Tżtem chyba z 3 razy w ciągu 2 godzin
Ale później zrobiliśmy grilla, wyciągnęliśmy żubrówkę z sokiem jabłkowym i było lepiej

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-04, 07:50   #3038
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Jak tam samopoczucie po długim weekendzie??

Ja zaraz uciekam składać cv a potem na rehabilitację ręki. Mąż od dziś zaczął pracę i pewnie jest już w drodze do warszawy

Stary 2010-05-04, 08:00   #3039
dorinka30
Zakorzenienie

Cześć

Ale się nic nie chce po tylu dniach wolnego
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 08:05   #3040
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Ale się nic nie chce po tylu dniach wolnego
wyobrażam sobie

Stary 2010-05-04, 09:00   #3041
dorinka30
Zakorzenienie

Z przyjemniejeszych rzeczy, chyba zaraz zamówię torebkę z etorebki, tylko dylemat mam Emily czy Ana ?

W piątek zakupiłam sobie w Stravivariusie 2 pary dżinsów, nie wiem jak nazywa się ten model, pewnie Novo by wiedziała - takie luzackie- coś jak pumpy....chodziło mi o spodnie, które są luźniejsze, nie przyklejają się do ciała ale które można fajnie zestawić ze szpilkami nawet, mam dosyć rurek i postanowiłam na wiosnę/lato przerzucić się na ten model
Stary 2010-05-04, 09:28   #3042
zuzaneczka
Zakorzenienie

cześć

jak tam po długim wolnym?
u nas lało praktycznie cały czas, ale i tak nie mieliśmy w planach żadnych wyjazdów.

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 09:59   #3043
Madlen__18
Zakorzenienie

szukam dla siebie inspiracji fryzurowej. Długość tego typu jak zawsze.
Wiecie jak wyglądam, avatar powrócił na chwilkę. Pomysły?
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 10:05   #3044
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Oj nie nie pomogę, to najtrudniejsze pytanie jakie można mi zadać
Stary 2010-05-04, 10:06   #3045
Madlen__18
Zakorzenienie

Cytat:
Z przyjemniejeszych rzeczy, chyba zaraz zamówię torebkę z etorebki, tylko dylemat mam Emily czy Ana ?

W piątek zakupiłam sobie w Stravivariusie 2 pary dżinsów, nie wiem jak nazywa się ten model, pewnie Novo by wiedziała - takie luzackie- coś jak pumpy....chodziło mi o spodnie, które są luźniejsze, nie przyklejają się do ciała ale które można fajnie zestawić ze szpilkami nawet, mam dosyć rurek i postanowiłam na wiosnę/lato przerzucić się na ten model
O, Dori, chyba wiem o jakie spodnie chodzi.
Dużo tego się ostatnio pojawia. Zastanawiałam się nad nimi nawet, ale nie wiem czy się nie utopię w takim fasonie

M

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-04, 10:07   #3046
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
O, Dori, chyba wiem o jakie spodnie chodzi.
Dużo tego się ostatnio pojawia. Zastanawiałam się nad nimi nawet, ale nie wiem czy się nie utopię w takim fasonie
możecie wkleić jakieś zdjęcie? nie bardzo wiem jak to wygląda. Szukam inspiracji modowych

Madlen nie pomogę w kwestii fryzury bo ja się na tym kompletnie nie znam. Sama mam problem ze swoją fryzą

Stary 2010-05-04, 10:15   #3047
Madlen__18
Zakorzenienie

W kwestii fryzur : liczę na Hanię. Ona ma podobną długość do mnie, często się ścina, może ma jakąś radę dla mnie czy parę fotek zachomikowanych na dysku.

Obecna fryzura Hani podoba mi się strasznie, jednak ostatnio miałam fryzik z odsłoniętym jednym uchem, tzn krótko wycięte z jednej strony i do tego asymetryczna grzywka i chyba za bardzo łyso z jednej strony było:P
Odkąd troszkę odrosłam lepiej się czuję.
Więc chyba nie do końca dla mnie są fryzury z mocnoo wyciętą jedną stroną (albo to przez to, że jednoczesnie grzywka była krótsza i asymetryczna, robiło się "wrażenie łysek głowy":P).
Grzywkę muszę mieć dłuższą, najlepiej na bok.
Z tyłu może być krótko, Najlepiej fryzura typu bob, ale żeby nudno nie było.
Jak coś wymyślicie to dostaniecie zdjęcie)) (taka mała motywacja )
Ewentualnie wrócę do tego co na avatarze, ale kasia bardzo nie lubi ścinać tej samej osoby jeszcze raz tak samo.

Edit: jestem przywieszona dziś. Hani przecież nie ma!
Kiedy wraca? kto mnie oświeci?

M

Edytowane przez Madlen__18
Czas edycji: 2010-05-04 o 10:17
Stary 2010-05-04, 12:12   #3048
dorinka30
Zakorzenienie

Kupiłam Emilkę , Zuza próbuję znaleźć jakieś fotki takich portek i jak na złość nic nie widzę
Stary 2010-05-04, 12:29   #3049
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam Emilkę , Zuza próbuję znaleźć jakieś fotki takich portek i jak na złość nic nie widzę

a ja właśnie robię przegląd szafy w tym torebek. Chętnie bym wzięła udział w takim programie co to dają kasę na zakupy w zamian za całą szafę - chętnie oddam wszystko co mam za fajnie dobraną garderobę - nawet jakby to miało być niewiele rzeczy.

Właśnie przymierzyłam spodnie w których nie chodziłam ze 2-3 tygodnie i z tyłka mi lecą! dieta działa tyle że ja nie mam co na siebie włożyć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-04, 13:08   #3050
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość

a ja właśnie robię przegląd szafy w tym torebek. Chętnie bym wzięła udział w takim programie co to dają kasę na zakupy w zamian za całą szafę - chętnie oddam wszystko co mam za fajnie dobraną garderobę - nawet jakby to miało być niewiele rzeczy.

Właśnie przymierzyłam spodnie w których nie chodziłam ze 2-3 tygodnie i z tyłka mi lecą! dieta działa tyle że ja nie mam co na siebie włożyć
To zgłoś się do jakiegoś programu polegającego na metamorfozie , wiem że na Polsat Cafe coś takiego jest, ale chyba nawet w DDTVN poszukiwali jakiś czas temu

To dobrze, że spodnie z tyłka lecą-taki problem to nie problem, zainstaluj pasek, pozazdrościć, czyli przeszłaś na dietę męża?, jesz jakieś weglowodany ?
Stary 2010-05-04, 13:34   #3051
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
To zgłoś się do jakiegoś programu polegającego na metamorfozie , wiem że na Polsat Cafe coś takiego jest, ale chyba nawet w DDTVN poszukiwali jakiś czas temu

To dobrze, że spodnie z tyłka lecą-taki problem to nie problem, zainstaluj pasek, pozazdrościć, czyli przeszłaś na dietę męża?, jesz jakieś weglowodany ?
eee ja się nie nadaję do takich programów, tak tylko mówię, po prostu się nie mogę ogarnąć.

Ostatecznie nie przeszłam na dietę męża bo nie ma takiej potrzeby. Wystarczyło ograniczyć słodycze i pieczywko. Tzn. jem tylko ciemne pieczywo, ale i to w niewielkich ilościach, częściej chrupkie. Gotuję na parze, także odpadł też tłuszczyk. Ponieważ robię papu tylko dla siebie to nie chce mi się bawić w jakieś wyszukane dania więc najczęściej to kurczak z warzywami, czasem ryż. Staram się jeść 4-5 razy dziennie, piję dużo herbatek typu zielona, czerwona, nie jem późno (choć czasem mam ochotę po późno chodzę spać) i jakoś kilogramy lecą.

Co do spodni to pasek niestety nie pomaga bo trzyma je w pasie, ale na tyłku wiszą nieładnie

Stary 2010-05-04, 14:07   #3052
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
eee ja się nie nadaję do takich programów, tak tylko mówię, po prostu się nie mogę ogarnąć.

Ostatecznie nie przeszłam na dietę męża bo nie ma takiej potrzeby. Wystarczyło ograniczyć słodycze i pieczywko. Tzn. jem tylko ciemne pieczywo, ale i to w niewielkich ilościach, częściej chrupkie. Gotuję na parze, także odpadł też tłuszczyk. Ponieważ robię papu tylko dla siebie to nie chce mi się bawić w jakieś wyszukane dania więc najczęściej to kurczak z warzywami, czasem ryż. Staram się jeść 4-5 razy dziennie, piję dużo herbatek typu zielona, czerwona, nie jem późno (choć czasem mam ochotę po późno chodzę spać) i jakoś kilogramy lecą.

Co do spodni to pasek niestety nie pomaga bo trzyma je w pasie, ale na tyłku wiszą nieładnie
To wspaniale, że tak się ruszyło a mąż dzielnie się trzyma ?
Ja tam lubię jak spodnie wiszą na tyłku, właśnie takie wiszące kupiłam sobie, dosyć obcisków mam
Stary 2010-05-04, 14:16   #3053
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
To wspaniale, że tak się ruszyło a mąż dzielnie się trzyma ?
Ja tam lubię jak spodnie wiszą na tyłku, właśnie takie wiszące kupiłam sobie, dosyć obcisków mam
tylko moje wiszą tak że widać że za duże a nie że taki fason no ale dzięki temu jest pretekst do zakupu nowych

a mąż dzielny, podziwiam go !!! upierdliwa ta dieta, ale efekty widać Powiedział że to pierwsza i ostatnia dieta w jego życiu - a jak widzi jakieś dobre jedzonko np. w tv to przełącza kanał, albo opowiada co by zjadł dobrego

Stary 2010-05-04, 14:46   #3054
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
tylko moje wiszą tak że widać że za duże a nie że taki fason no ale dzięki temu jest pretekst do zakupu nowych

a mąż dzielny, podziwiam go !!! upierdliwa ta dieta, ale efekty widać Powiedział że to pierwsza i ostatnia dieta w jego życiu - a jak widzi jakieś dobre jedzonko np. w tv to przełącza kanał, albo opowiada co by zjadł dobrego
No właśnie masz pretekst idealny, więc ruszaj na zakupy

Skoro pierwsza jego dieta to schudnie naprawdę dużo, byle się trzymał przy wychodzeniu z diety, żeby nie było jojo ...Każda następna dieta jest mniej skuteczna niestety

Ale mam dzisiaj dzień do chrzanu, nawet zakup totebki nie poprawił mi humoru
Stary 2010-05-04, 17:38   #3055
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Pierwszy dzien rehabilitacji za mną cały zabieg trwał 50 minut i tak przez 2 tygodnie

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Bede sobie niedługo wymieniała telefon. Myslę o samsungu corby. Ma może go któras z was??

Stary 2010-05-04, 18:11   #3056
goosia207
Zakorzenienie

Cześć,
ale puchy straaasznie ciężko było rano wstać, a jeszcze ciężej się księgowało ehhh jaki długi dzień

Madlen ja też nie pomogę, bo się nie znam

Dorinko chyba wiem jakie to spodnie A torebkę też muszę kupić na wesele, ale nie kopertówkę, bo nic do niej nie włożę

Cytat:

super.Spodnie kupisz nowe, a kg nie tak łatwo zrzucić

Cytat:
Pierwszy dzien rehabilitacji za mną cały zabieg trwał 50 minut i tak przez 2 tygodnie

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Bede sobie niedługo wymieniała telefon. Myslę o samsungu corby. Ma może go któras z was??
nawet nie wiem jak ten tel. wygląda.Mi umowa kończy się dopiero za 10 miesięcy i na razie nie interesuje się tym tematem
Stary 2010-05-04, 18:31   #3057
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Nie miałam dzisiaj czasu w pracy zajrzeć do Was.

Weekend we Wrocławiu był boski, pomijając nie najlepszą pogodę i przeziębienie T. Kocham to miasto, dobrze na mnie wpływa. Mam nadzieję, że z T. wyjdziemy teraz na prostą, wszystko na to wskazuje

Dziś miałam średnio przyjemny dzień, głównie przez pogodę.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-04, 19:01   #3058
miskowa
Zakorzenienie

cześć, ja miałam przedłużony "długi weekend" i dziś nie byłam w pracy, wzięliśmy sobie wolne z tż na dziś. W sumie minęło na niczym. Byliśmy zrobić zakupy i ja miałam kolejną wizytę u kolejnego lekarza i znowu mi sugerują jakieś nowe choroby, znowu czeka mnie szpital i masa stresów. Nie wiem, kiedy się to skończy. W każdym razie - plus jedyny jest taki, że jak mnie przemaglują, to potem mam nadzieję, będzie już spokój.
Jutro oczywiście nie chce mi się bardzo iść do pracy. W ogóle zauważyłam, że mam ostatnio takie myśli, że zdecydowanie przydałoby mi się więcej niż weekend wolnego.
A weekend szybko minął. Pogoda była ok, chociaż chłodno, ale przynajmniej nie padało. Siedzieliśmy całe dnie w ogrodzie, przeczytałam książkę, nawet się opaliłam lekko. Szkoda, że to tak szybko minęło
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 21:24   #3059
novocaine870
Rozeznanie

cześć

Cytat:

chyba wiem o które chodzi ale żadnej konkretnej nazwy nie mają, przynajmniej nic takiego nie słyszałam - u nas sypiemy referencjami
I też jak ktoś pyta o inny rozmiar, a nie ma go na sklepie, ale przypuszczalnie będzie w dostawie, to zapisujemy wraz z naszym numerem telefonu numer referencyjny produktu - wtedy nie ma możliwości, że źle zrozumiemy klienta.

Cytat:
Brak w kwestii doboru fryzur nie mam totalnie wyobraźni a szkoda

Cytat:

to świetnie! gratuluję

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
cześć, ja miałam przedłużony "długi weekend" i dziś nie byłam w pracy, wzięliśmy sobie wolne z tż na dziś. W sumie minęło na niczym. Byliśmy zrobić zakupy i ja miałam kolejną wizytę u kolejnego lekarza i znowu mi sugerują jakieś nowe choroby, znowu czeka mnie szpital i masa stresów. Nie wiem, kiedy się to skończy. W każdym razie - plus jedyny jest taki, że jak mnie przemaglują, to potem mam nadzieję, będzie już spokój.
Jutro oczywiście nie chce mi się bardzo iść do pracy. W ogóle zauważyłam, że mam ostatnio takie myśli, że zdecydowanie przydałoby mi się więcej niż weekend wolnego.
A weekend szybko minął. Pogoda była ok, chociaż chłodno, ale przynajmniej nie padało. Siedzieliśmy całe dnie w ogrodzie, przeczytałam książkę, nawet się opaliłam lekko. Szkoda, że to tak szybko minęło
Mam nadzieję, że będzię wszystko ok i nie będziesz już musiała tyle śmigać po lekarzach. 3mam kciuki

U mnie trochę do czeka mnie kilka miesięcy czekania na wolne miejsce , a tak mi zależy, aby już coś poszło do przodu
znowu ciężko mi się za cokolwiek zabrać
Weekendu majowego nie poczułam wcale- w pt w pracy na popołudnie, w nd w pracy niemal cały dzień i dzisiaj na rano. ale biorąc pod uwagę pogodę, nie specjalnie mam czego żałować
W temacie sylwetki - zastój Schudnąć schudłam, ale nadal mam tłuszcz na brzuchu, co mnie strasznie wkurza
No to sobie ponarzekałam

The future starts today, not tomorrow.
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 08:01   #3060
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Nie miałam dzisiaj czasu w pracy zajrzeć do Was.

Weekend we Wrocławiu był boski, pomijając nie najlepszą pogodę i przeziębienie T. Kocham to miasto, dobrze na mnie wpływa. Mam nadzieję, że z T. wyjdziemy teraz na prostą, wszystko na to wskazuje

Dziś miałam średnio przyjemny dzień, głównie przez pogodę.
Asiuk to super, że wychodzicie na prostą i że weekend we Wrocławiu udany, co robiliście tam fajnego ?
Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
Ale fajnie mieliście i sąsiedztwo morza , bezcenne
Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
cześć

chyba wiem o które chodzi ale żadnej konkretnej nazwy nie mają, przynajmniej nic takiego nie słyszałam - u nas sypiemy referencjami
I też jak ktoś pyta o inny rozmiar, a nie ma go na sklepie, ale przypuszczalnie będzie w dostawie, to zapisujemy wraz z naszym numerem telefonu numer referencyjny produktu - wtedy nie ma możliwości, że źle zrozumiemy klienta.

Brak w kwestii doboru fryzur nie mam totalnie wyobraźni a szkoda

U mnie trochę do czeka mnie kilka miesięcy czekania na wolne miejsce , a tak mi zależy, aby już coś poszło do przodu
znowu ciężko mi się za cokolwiek zabrać
Weekendu majowego nie poczułam wcale- w pt w pracy na popołudnie, w nd w pracy niemal cały dzień i dzisiaj na rano. ale biorąc pod uwagę pogodę, nie specjalnie mam czego żałować
W temacie sylwetki - zastój Schudnąć schudłam, ale nadal mam tłuszcz na brzuchu, co mnie strasznie wkurza
No to sobie ponarzekałam
To mnie zaskoczyłaś brakiem nazwy , myślałam że one jakąś nazwę mają, swoją drogą strasznie duży wybór tych portek macie i cena spoko tylko 89 zł. - kupiłam jasne jedne, z podwiniętą nogawką i paskiem wiązanym w talii, a drugie ciemny dżins- z gumą szeroką na dole-pewnie wiesz
Za to koszulki, t-shirty momi zdaniem macie drogie, byle jaka kosztuje 50 zł. co do bluzek zdecydowanie wolę Reserved (tam znowu mają spodnie za krótkie na mnie)

Cześć

Liczyłam dzisiaj na torebkę, a będzie jutro- ostatnio szybciej poszło, może wczoraj nie robili wysyłek ze względu na przedłużony weekend?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości