Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-04, 10:51   #1141
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
tez mi sie podobala hehe ale stwierdzilam ze nie pasuje do tego koloru zreszta zaden kolor juz mi sie nie podoba w tym mieszkaniu najchetniej wszystko od nowa bym przemalowala.
He he bywa, bywa. Tez tak mam
Stary 2010-05-04, 10:52   #1142
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
witam!!! wrzucam moje fotki brzuszkowe
na zaparcia u mnie sprawdzily sie jogurty naturalne w duzych ilosciach.
dziewczyny wiecie moze ile w majowkowo-czerwcowych juz rozpakowanych???
Agravka gdzie Ty to maleństwo schowałaś??? Mamy taki sam termin ale mój brzuch jest 2x większy od Twojego
Bardzo zgrabniutka mamusia z Ciebie, a sesja super!!!

A z tego co wiem to na wątku mamuś majowo-czerwcowych jest 12 rozpakowanych

Edytowane przez jusdan77
Czas edycji: 2010-05-04 o 10:56
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 10:52   #1143
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Oooo, dziś zaczynam 28 tydzień!!!
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 10:59   #1144
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
no wiem chudzino ciebie tłumaczy fakt że tygodniami jesteś troche wcześniej

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

bajka śliczna ta ścianka
Już musiałaś od razu wypominać tygodnie
Dziś zaczynam 7 miesiąc według mojego liczenia więc nie przesadzajmy.

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Ok porobię zdjęcia Tylko kurde nie wiem na jaki kolor się zdecydować. Chciałam jakiś jasny, np. cytrynowy albo jasnozielony, bo wszędzie mam takie ostre kolory i już mi się znudziły. Sęk w tym, że tamten pokój jest pomalowany na taki ciemny pomarańcz i nie wiem czy pokryje

A co mi pomoże?? Wal śmiało

No i jeszcze co do tych farb, to czytałam, że teraz są takie nietoksyczne i bardzo nie szkodzą, nie to co kiedyś. Ja też będę pomagać Markowi przy malowaniu, bo mojego brata mam w i nie mam zamiaru go o nic prosić
A ja wiem jakie kolory będą
Mam teraz 3 ściany w ciemniejszym beżu a jedną jaśniejszą. Chcę żeby te trzy były takie jak są tylko wiadomo czyste odświeżone a ta jedna mi się wymyśliła żółta, taki spokojny słoneczny żółty a nie jakiś wściekły kanarek. Zobaczę jeszcze czy mi się coś innego uwidzi w castoramie.
Stary 2010-05-04, 11:05   #1145
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Ale mi ciężko, zjadałam śniadanie a potem wsunęłam pączka do kawy i teraz czuję sie jak hipopotam

Obiecałam sobie,że od tego tygodnia zabieram się za kompletowanie wyprawki dla dzidzi no i dla siebie do szpitala, nie wiem jak się zmobilizować bo na samą myśl chęci mi mijają i nie wiem od czego zacząć
Musze jeszcze poprzeglądać resztę rzeczy po małej żeby wiedzieć co mi brakuje.

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość

Mam teraz 3 ściany w ciemniejszym beżu a jedną jaśniejszą. Chcę żeby te trzy były takie jak są tylko wiadomo czyste odświeżone a ta jedna mi się wymyśliła żółta, taki spokojny słoneczny żółty a nie jakiś wściekły kanarek. Zobaczę jeszcze czy mi się coś innego uwidzi w castoramie.
Czytałam że w pokoju dziecięcym najlepsze kolorki to zielony albo właśnie żółty!!!
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 11:07   #1146
aniaa22
Zakorzenienie

dzien dobry

agravka sliczny brzusio

ja dzis mialam koszmarna noc. prawie wogole nie spalam. meczyly mnie te skorcze (dalej je mam) i jeszcze maly sie wiercil strasznie. jekies mam zle przeczucia. wczoraj sobie zapisywalam skorcze i od 20.45 do 21.45 mialam 9. nie wiem czy to juz powod do zmartwien. dzisiaj jakby troche mniej mi twardnieje (albo poprostu jestem zajeta i nie zwracam uwagi)
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 11:11   #1147
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
dzien dobry

agravka sliczny brzusio

ja dzis mialam koszmarna noc. prawie wogole nie spalam. meczyly mnie te skorcze (dalej je mam) i jeszcze maly sie wiercil strasznie. jekies mam zle przeczucia. wczoraj sobie zapisywalam skorcze i od 20.45 do 21.45 mialam 9. nie wiem czy to juz powod do zmartwien. dzisiaj jakby troche mniej mi twardnieje (albo poprostu jestem zajeta i nie zwracam uwagi)
ania toż to co 5 minut lepiej to sprawdź co ?dla świętego spokoju

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 11:12   #1148
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
Ale mi ciężko, zjadałam śniadanie a potem wsunęłam pączka do kawy i teraz czuję sie jak hipopotam

Obiecałam sobie,że od tego tygodnia zabieram się za kompletowanie wyprawki dla dzidzi no i dla siebie do szpitala, nie wiem jak się zmobilizować bo na samą myśl chęci mi mijają i nie wiem od czego zacząć
Musze jeszcze poprzeglądać resztę rzeczy po małej żeby wiedzieć co mi brakuje.

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Czytałam że w pokoju dziecięcym najlepsze kolorki to zielony albo właśnie żółty!!!
To będzie żółty. Przynajmniej jedna ściana, bo to w końcu nie tylko dziecięcy pokój Ale właśnie przy tej ścianie będzie stało łóżeczko.

Cytat:
dzien dobry

agravka sliczny brzusio

Aniu tyle skurczów w ciągu godziny by mnie bardzo zaniepokoiło. Powinnaś teraz jak najwięcej odpoczywać skoro masz takie dolegliwości.
Stary 2010-05-04, 11:13   #1149
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, to ten model

No faktycznie ten ostatni wygląda fajnie (jeśli ktos lubi skrętne koła, ja nie chciałam) i cena przystepna więc na Twoim miejscu chyba bym się zdecydowała

A teraz tak patrzę, że koleś chce 100zł za kuriera, chyba go pogięło!!
No TŻ bedzie w Opolu dziś (to ponad 100km od nas) wiec zadałam kolesiowi pytanie czy sprzedałby za tyle ...ale to takie niezobowiazujace pytanie było
edit: właśnie odpisał że to cena wywoławcza więc niech mnie pocałuje

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-05-04 o 11:16
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 11:15   #1150
niezawsze
Zakorzenienie

Agravka fajna sesja
Bajka pokoj fajny, ladne kolory

Dzis tz wzial wolne i obiecal mi gotowac caly dzien Znajac zycie to mu pomoge;P Tymczasem znikam na bazarek po wazywka i ogorki malosolne bo juz sie pojawily

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 11:21   #1151
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Ja tez chciałam coś jasnego, spokojnego ale właśnie nie wiem czy mi pokryje??

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
No TŻ bedzie w Opolu dziś (to ponad 100km od nas) wiec zadałam kolesiowi pytanie czy sprzedałby za tyle ...ale to takie niezobowiazujace pytanie było
edit: właśnie odpisał że to cena wywoławcza więc niech mnie pocałuje
haha Faktycznie, niech się buja
Stary 2010-05-04, 11:26   #1152
Linka24
Wtajemniczenie

Anuszka zamówiłas jednak ten zielony wozik?
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 11:29   #1153
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Ja tez chciałam coś jasnego, spokojnego ale właśnie nie wiem czy mi pokryje??
Też nie wiem czy Ci pokryje... Trudno to stwierdzić. Przeważnie i tak maluje się dwie warstwy żeby było równomiernie. Z zamalowywaniem takiego "żywego" koloru nie miałam jeszcze do czynienia.
Stary 2010-05-04, 11:31   #1154
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
ania toż to co 5 minut lepiej to sprawdź co ?dla świętego spokoju
Cytat:
Aniu tyle skurczów w ciągu godziny by mnie bardzo zaniepokoiło. Powinnaś teraz jak najwięcej odpoczywać skoro masz takie dolegliwości.
no wczoraj troche sie wystraszylam i w nocy tez nie bylo ciekawie ale jak narazie zdarzaja sie zadko wiec nie robie paniki.
w czwartek mam wizyte to moze wytrzymam a jak nie to trzeba bedzie jechac na izbe
Stary 2010-05-04, 11:34   #1155
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

agravka wow, ale fajne zdjęcia jaka laska z Ciebie no, no!!!!
ola_k11 ja bym z chęcią zrobiła pokoik dla małej zwłaszcza, że jak oglądałam projekty pokoików dla dzieci to normalnie doznałam szoku bo nie wiedziałam, że tak ślicznie można go urządzić, niestety mamy jednen mały pokoik i fitka nie mam pola manewru więc ja nie pomogę.
papeteria, agravka, lazurowa zmobilizowłyście mnie więc te sie zmierzyłam i w najgrubszym miejscu na brzucholku mam 91cm myslałam że więcej
aniaa22 dobrze by było gdybyś skonsultowała te skurcze ze swoim ginem, możesz do niego zadzwonić???

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png

Edytowane przez Misiulka1
Czas edycji: 2010-05-04 o 11:35
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 11:36   #1156
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Anuszka zamówiłas jednak ten zielony wozik?
Tak

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Też nie wiem czy Ci pokryje... Trudno to stwierdzić. Przeważnie i tak maluje się dwie warstwy żeby było równomiernie. Z zamalowywaniem takiego "żywego" koloru nie miałam jeszcze do czynienia.
Ja miałam do czynienia, ale żywy żywym Wiem wiem, że dwie warstwy i nie wiem czy ryzykować, bo ta farba jednak taka tania nie jest... Chyba wezmę jakieś ciemniejszy zielony i ciul Pokój jest duży i jasny, więc nie będzie źle

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
no wczoraj troche sie wystraszylam i w nocy tez nie bylo ciekawie ale jak narazie zdarzaja sie zadko wiec nie robie paniki.
w czwartek mam wizyte to moze wytrzymam a jak nie to trzeba bedzie jechac na izbe
Uważaj kochana, uważaj... Ja też mam w czwartek wizytę i ciekawe czy wszystko ok...
Stary 2010-05-04, 11:36   #1157
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak
Dobry wybór jest naprawde śliczny
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 11:40   #1158
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Dobry wybór jest naprawde śliczny
Mnie też się podoba, jak przyjdzie to zrobię rundkę po mieszkaniu
Stary 2010-05-04, 11:44   #1159
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
aniaa22 dobrze by było gdybyś skonsultowała te skurcze ze swoim ginem, możesz do niego zadzwonić???
no niby moge zadzwonic ale jak narazie nic sie nie dzieje wiec sie wstrzymam
Stary 2010-05-04, 11:49   #1160
Carmena_
Raczkowanie

lazurowa przykre strasznie to, co pisałaś o tych dzieciakach na praktykach. nie wiem czy bym wytrzymała emocjonalnie na nich, znając mój charakter ruszałoby mnie żebym tych rodziców ustawiała do pionu
A jeśli chodzi o tego ''twojego'' to daj mu czas. To że chce Ci pomóc w remontowaniu to dobry znak, bo nie chce urywać z tobą kontaktu

pilotka bierz zwolnienie. nie patrz na nich, bo oni też na Ciebie nie patrzą z tego co widzę. Ja też jutro się po nie wreszcie wybieram mam nadzieję że da mi te miesięczne bo nie stać mnie na 2 wizyty w miesiącu.

agravka normalnie dziewczyno masz taki sympatyczny pyszczek, że chyba w miejscu publicznym nie bałabym się do Ciebie podejsc z jakimś kłopotem czy zapytaniem

ola_k11 kurde. ja gdzieś kiedyś widziałam takie śliczne naklejki czy coś na ścianę w różnych świetnych wzorach, muszę sobie tylko przypomniec gdzie to było jak tylko sobie przypomnę to Ci napiszę.

bajka1807 ta błyszcząca tapeta jest świetna!!!! dałaś mi motyw na ścianę jak będę miała własne mieszkanie

aniaa22 ja bym pewnie spanikowała. poczekaj może jeszcze dzisiaj co będzie a jak nie to jedź na izbę koniecznie!

u mnie pochmurno tak jak pewnie u wszystkich. dzisiaj ostatni dzień do pracy uff. a jutro mam nadzieję dostanę te zwolnienie i sajonara
Młody od kilku dni bardzo ruchliwy i strasznie mnie to cieszy

Dzisiaj albo jutro będę wiedzieć co z tym mieszkaniem 2 pokojowym. mam nadzieję że nie jest zadłużone na więcej niż 3/4tysiące A jak nie te, to muszę na dniach zadzwonić do jeszcze jednej kobitki co miała się wyprowadzać.

maleństwo
Carmena_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 11:50   #1161
wiolek1
Zadomowienie

pilotka na zwolnienie i odpoczywać!!!! bo jak nie teraz to kiedy ? :P
a pracą się nie przejmuj skoro nie myślą o zastępstwie to ich problem przeciez jak ty sama o siebie nie zadbasz to kto to zrobi ? a oni będą ci wciskac robote do zrobienia

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
witam!!! wrzucam moje fotki brzuszkowe
na zaparcia u mnie sprawdzily sie jogurty naturalne w duzych ilosciach.
dziewczyny wiecie moze ile w majowkowo-czerwcowych juz rozpakowanych???
piękne fotki a brzuszek malutki ( ja mam ok 95 w brzuchu a jestem niska bo 158 więc twój naprawde malutki ) i fajnie masz z tatą

bajka piękna tapeta i kolory ogólnie bardzo mi się podobają

aniaa a brałas nospe ? jeśli nie to weź może od razy 2 tabletki i jeżeli nie przestaniesz miec to lepiej albo do gina zadzwoń albo na izbę.
ja poszłam i dostałam luteine na rozluznienie więc już się nie stresuje bo przy okazji zbadał mi szyjke i wszystko ok ale na pewno nie miałam aż tak często i dużo skurczy co ty !!!

dziewczyny a co do chusteczek to ja mam takie pytanie
będziecie je używac przy każdej zmianie pieluchy ?
bo nam położna na SR mówiła, że jak się dziecko bardzo nie popaćkało to lepeij samą woda umyć a chusteczki jak najrzadziej bo jednak mają dużo chemi i bardzio często uczulają i już nie wiem jak stosować
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 11:51   #1162
aniaa22
Zakorzenienie

zjadlam pol chalki z maselkiem i dzemem

a i zapomnialam wam napisac ze jak wrocilismy to okazalo sie ze moje auto tez sie zepsulo cos strasznie strrzela w kole i musimy tez go zaprowadzic do mechanika. i ukradli mi kolpaki
Stary 2010-05-04, 11:52   #1163
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:

Ja miałam do czynienia, ale żywy żywym Wiem wiem, że dwie warstwy i nie wiem czy ryzykować, bo ta farba jednak taka tania nie jest... Chyba wezmę jakieś ciemniejszy zielony i ciul Pokój jest duży i jasny, więc nie będzie źle
No to już od Ciebie zależy. Przypomniało mi się, że kiedyś Michał mi tłumaczył, że jak chce się zakryć ciemny kolor ścian to trzeba je najpierw na biało pomalować a potem na kolor jaki się chce, ale ja się nie znam.
Stary 2010-05-04, 11:53   #1164
kasienka2607
Rozeznanie

GG do kasienka2607

Dawno mnie nie było. Niestety i ja nie jestem w stanie Was nadrobić, ale ostatnię stronki przeczytałam.

Widzę że u prawie każdej remonty. U mnie też.
Wielkie remonty. byliśmy zmuszeni wstawiać grubą rurę metalową do komina, bo nam sadza czy też smoła wyszła na ściany. Smród niezmierny.
Tak więc mój M kuł ściany. W piwnicy, pokoju i na strychu. Rura już wstawiona. Teraz trzeba spowrotem ścianę stawiać. Masakra.
Potem malowanie, tapetowanie, panele na podłogę, wymiana drzwi. Już jestem przerażona. Porządkami po remoncie - też. I chyba najbardziej.

ps: czy mogła by któraś z Was przesłać mi na Priva - listę wyprawkową która krąży gdzieś na forum.

Aha. właśnie wcinam śniadanko - dopiero. Chlebek z pastą jajeczną

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
zjadlam pol chalki z maselkiem i dzemem

a i zapomnialam wam napisac ze jak wrocilismy to okazalo sie ze moje auto tez sie zepsulo cos strasznie strrzela w kole i musimy tez go zaprowadzic do mechanika. i ukradli mi kolpaki

Nam też coś trzaskało w tylnym prawym kole. Okazało się - że WACHACZE są do wymiany.
Stary 2010-05-04, 11:54   #1165
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
aniaa a brałas nospe ? jeśli nie to weź może od razy 2 tabletki i jeżeli nie przestaniesz miec to lepiej albo do gina zadzwoń albo na izbę.
ja poszłam i dostałam luteine na rozluznienie więc już się nie stresuje bo przy okazji zbadał mi szyjke i wszystko ok ale na pewno nie miałam aż tak często i dużo skurczy co ty !!!
ja nospe biore od stycznia codziennie 3x2 tabletki. zobacze co sie bedzie dzialo jesli znowu bede miala tak czesto to zadzwonie do gin
Stary 2010-05-04, 11:54   #1166
madziorek026
Raczkowanie

GG do madziorek026

cześć mamusie!!!! Znowu was nie nadrobie no ale trudno.
Agravka śliczne zdjęcia , naprawdę piękna kobieta z ciebie.
Anuszka1401 ładny wózek mnie też się podoba ale ja już mam od kuzynki więc nie będę kupować.
No a tak po za tym to pogoda do bani i nic mi się nie chce.Wczoraj byliśmy na basenie i aż się lepiej czułam bo wszystkie mięśnie sobie rozruszałam, na o mój synuś nauczył się pływać. Dzisiaj jadę po moskietere i ochraniacz bo sobie zamówiłam i już dzwonili ze sklepu że jest.

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87df9httm66ig4.png

http://s2.pierwszezabki.pl/038/038052990.png?4563
madziorek026 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 11:55   #1167
wiolek1
Zadomowienie

Carmena jakie zadłużone mieszkanie ? pisałaś coś ? kurde prtzeciez ja nie omijam żadnego posta

aniaa ty z tymi autami to masz masakre naprawde

kurde trzeba się brac do roboty dzisiaj wkoncu hehe i coś ogarnąć
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 11:57   #1168
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez Carmena_ Pokaż wiadomość
lazurowa przykre strasznie to, co pisałaś o tych dzieciakach na praktykach. nie wiem czy bym wytrzymała emocjonalnie na nich, znając mój charakter ruszałoby mnie żebym tych rodziców ustawiała do pionu
A jeśli chodzi o tego ''twojego'' to daj mu czas. To że chce Ci pomóc w remontowaniu to dobry znak, bo nie chce urywać z tobą kontaktu
W remontowaniu to nie chce pomóc ale na zakupy może ze mną pojedzie.
Stary 2010-05-04, 12:02   #1169
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
No to już od Ciebie zależy. Przypomniało mi się, że kiedyś Michał mi tłumaczył, że jak chce się zakryć ciemny kolor ścian to trzeba je najpierw na biało pomalować a potem na kolor jaki się chce, ale ja się nie znam.
my mielismy w sypialni czarne sciany. w sklepie powiedzieli zeby kupic taki bialy grunt (chyba sniezka) i najpierw nim pomalowac a potem dopiero farba (jasny roz) no i trzy sciany tak zrobilismy a czwartej nie chcialo nam sie tym gruntem i pomalowalismy tylko farba. pokrylo tak samo (2 warstwy farby)

Cytat:
Napisane przez kasienka2607 Pokaż wiadomość
Nam też coś trzaskało w tylnym prawym kole. Okazało się - że WACHACZE są do wymiany.
tak mi sie wydaje ze to wahacz. dobrze ze jeszcze nie pekl calkiem. w poprzednim aucie mi strzelil calkiem wahacz i tylko laweta mi zostala. Damian juz pojechal do mechanika wiec sie okaze co to
Stary 2010-05-04, 12:02   #1170
belunia1985
Raczkowanie

cześć dziewczynki.
ja takze bardzo prosze o tę listę wyprawkową u mnie zaczynają sie problemy ze spaniem. przewracam sie z boku na bok sto razy w nocy, bola mnie biodra i kręci mnie w nogach - wszystko co najgorsze...czy Was też bolą nogi w pachwinach? bo nie wiem czy to normalne.
basienkaw, jak Ty to robisz ze to pisanie pracy idzie ci tak sprawnie i szybko?? naprawde podziwiam Cię, ja jestem ciągle na etapie zbierania sie do pisania, ale nawet jeszcze nie zaczęłam. a juz najwyższy czas zważywzy na to, że niewykluczone ze za tydzień lekarz skieruje mnie do szpitala, jesli szyjka nadal będzie sie skracać
belunia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości