|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
|
|
|
|
|
#1142 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
![]() Bardzo zgrabniutka mamusia z Ciebie, a sesja super!!! A z tego co wiem to na wątku mamuś majowo-czerwcowych jest 12 rozpakowanych
Edytowane przez jusdan77 Czas edycji: 2010-05-04 o 10:56 |
|
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo, dziś zaczynam 28 tydzień!!!
|
|
|
|
#1144 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziś zaczynam 7 miesiąc według mojego liczenia więc nie przesadzajmy.![]() Cytat:
![]() Mam teraz 3 ściany w ciemniejszym beżu a jedną jaśniejszą. Chcę żeby te trzy były takie jak są tylko wiadomo czyste odświeżone a ta jedna mi się wymyśliła żółta, taki spokojny słoneczny żółty a nie jakiś wściekły kanarek. Zobaczę jeszcze czy mi się coś innego uwidzi w castoramie.
|
|
#1145 | |
|
Zadomowienie
|
Ale mi ciężko, zjadałam śniadanie a potem wsunęłam pączka do kawy i teraz czuję sie jak hipopotam
![]() Obiecałam sobie,że od tego tygodnia zabieram się za kompletowanie wyprawki dla dzidzi no i dla siebie do szpitala, nie wiem jak się zmobilizować bo na samą myśl chęci mi mijają i nie wiem od czego zacząć Musze jeszcze poprzeglądać resztę rzeczy po małej żeby wiedzieć co mi brakuje. ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() agravka sliczny brzusio ja dzis mialam koszmarna noc. prawie wogole nie spalam. meczyly mnie te skorcze (dalej je mam) i jeszcze maly sie wiercil strasznie. jekies mam zle przeczucia. wczoraj sobie zapisywalam skorcze i od 20.45 do 21.45 mialam 9. nie wiem czy to juz powod do zmartwien. dzisiaj jakby troche mniej mi twardnieje (albo poprostu jestem zajeta i nie zwracam uwagi) |
|
|
|
#1147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepiej to sprawdź co ?dla świętego spokoju
|
|
|
|
|
#1148 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale właśnie przy tej ścianie będzie stało łóżeczko.Cytat:
|
|
#1149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: właśnie odpisał że to cena wywoławcza więc niech mnie pocałuje
Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-05-04 o 11:16 |
|
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Agravka fajna sesja
Bajka pokoj fajny, ladne kolory Dzis tz wzial wolne i obiecal mi gotowac caly dzien Znajac zycie to mu pomoge;P Tymczasem znikam na bazarek po wazywka i ogorki malosolne bo juz sie pojawily
|
|
|
|
#1151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
Faktycznie, niech się buja
|
||
|
|
|
#1152 |
|
Wtajemniczenie
|
Anuszka zamówiłas jednak ten zielony wozik?
|
|
|
|
#1153 |
|
Wtajemniczenie
|
Też nie wiem czy Ci pokryje... Trudno to stwierdzić. Przeważnie i tak maluje się dwie warstwy żeby było równomiernie. Z zamalowywaniem takiego "żywego" koloru nie miałam jeszcze do czynienia.
|
#1154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w czwartek mam wizyte to moze wytrzymam a jak nie to trzeba bedzie jechac na izbe |
|
|
|
|
#1155 |
|
Zadomowienie
|
agravka wow, ale fajne zdjęcia
jaka laska z Ciebie no, no!!!!ola_k11 ja bym z chęcią zrobiła pokoik dla małej zwłaszcza, że jak oglądałam projekty pokoików dla dzieci to normalnie doznałam szoku bo nie wiedziałam, że tak ślicznie można go urządzić, niestety mamy jednen mały pokoik i fitka nie mam pola manewru więc ja nie pomogę. papeteria, agravka, lazurowa zmobilizowłyście mnie więc te sie zmierzyłam i w najgrubszym miejscu na brzucholku mam 91cm myslałam że więcejaniaa22 dobrze by było gdybyś skonsultowała te skurcze ze swoim ginem, możesz do niego zadzwonić???
http://www.suwaczki.com/tickers/ug37df9h12fl2n2e.png 29tc - 1230g 33tc - 1919g 37tc - 2538g 40t3d - 3440g, 54cm http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png Edytowane przez Misiulka1 Czas edycji: 2010-05-04 o 11:35 |
|
|
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak
---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
Wiem wiem, że dwie warstwy i nie wiem czy ryzykować, bo ta farba jednak taka tania nie jest... Chyba wezmę jakieś ciemniejszy zielony i ciul Pokój jest duży i jasny, więc nie będzie źle ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Uważaj kochana, uważaj... Ja też mam w czwartek wizytę i ciekawe czy wszystko ok... |
|
|
|
|
#1157 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
no niby moge zadzwonic ale jak narazie nic sie nie dzieje wiec sie wstrzymam
|
|
|
|
#1160 |
|
Raczkowanie
|
lazurowa przykre strasznie to, co pisałaś o tych dzieciakach na praktykach. nie wiem czy bym wytrzymała emocjonalnie na nich, znając mój charakter ruszałoby mnie żebym tych rodziców ustawiała do pionu
![]() A jeśli chodzi o tego ''twojego'' to daj mu czas. To że chce Ci pomóc w remontowaniu to dobry znak, bo nie chce urywać z tobą kontaktu ![]() pilotka bierz zwolnienie. nie patrz na nich, bo oni też na Ciebie nie patrzą z tego co widzę. Ja też jutro się po nie wreszcie wybieram agravka normalnie dziewczyno masz taki sympatyczny pyszczek, że chyba w miejscu publicznym nie bałabym się do Ciebie podejsc z jakimś kłopotem czy zapytaniem ola_k11 kurde. ja gdzieś kiedyś widziałam takie śliczne naklejki czy coś na ścianę w różnych świetnych wzorach, muszę sobie tylko przypomniec gdzie to było jak tylko sobie przypomnę to Ci napiszę.bajka1807 ta błyszcząca tapeta jest świetna!!!! dałaś mi motyw na ścianę jak będę miała własne mieszkanie ![]() aniaa22 ja bym pewnie spanikowała. poczekaj może jeszcze dzisiaj co będzie a jak nie to jedź na izbę koniecznie!u mnie pochmurno tak jak pewnie u wszystkich. dzisiaj ostatni dzień do pracy uff. a jutro mam nadzieję dostanę te zwolnienie i sajonara ![]() Młody od kilku dni bardzo ruchliwy i strasznie mnie to cieszy Dzisiaj albo jutro będę wiedzieć co z tym mieszkaniem 2 pokojowym. mam nadzieję że nie jest zadłużone na więcej niż 3/4tysiące A jak nie te, to muszę na dniach zadzwonić do jeszcze jednej kobitki co miała się wyprowadzać.
|
#1161 | |
|
Zadomowienie
|
pilotka na zwolnienie i odpoczywać!!!! bo jak nie teraz to kiedy ? :P
a pracą się nie przejmuj skoro nie myślą o zastępstwie to ich problem przeciez jak ty sama o siebie nie zadbasz to kto to zrobi ? a oni będą ci wciskac robote do zrobienia ![]() Cytat:
( ja mam ok 95 w brzuchu a jestem niska bo 158 więc twój naprawde malutki ) i fajnie masz z tatą ![]() bajka piękna tapeta i kolory ogólnie bardzo mi się podobają ![]() aniaa a brałas nospe ? jeśli nie to weź może od razy 2 tabletki i jeżeli nie przestaniesz miec to lepiej albo do gina zadzwoń albo na izbę. ja poszłam i dostałam luteine na rozluznienie więc już się nie stresuje bo przy okazji zbadał mi szyjke i wszystko ok ale na pewno nie miałam aż tak często i dużo skurczy co ty !!! dziewczyny a co do chusteczek to ja mam takie pytanie będziecie je używac przy każdej zmianie pieluchy ? bo nam położna na SR mówiła, że jak się dziecko bardzo nie popaćkało to lepeij samą woda umyć a chusteczki jak najrzadziej bo jednak mają dużo chemi i bardzio często uczulają i już nie wiem jak stosować
|
|
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
zjadlam pol chalki z maselkiem i dzemem
![]() a i zapomnialam wam napisac ze jak wrocilismy to okazalo sie ze moje auto tez sie zepsulo cos strasznie strrzela w kole i musimy tez go zaprowadzic do mechanika. i ukradli mi kolpaki
|
|
|
|
#1163 |
|
Wtajemniczenie
|
No to już od Ciebie zależy. Przypomniało mi się, że kiedyś Michał mi tłumaczył, że jak chce się zakryć ciemny kolor ścian to trzeba je najpierw na biało pomalować a potem na kolor jaki się chce, ale ja się nie znam.
|
#1164 | |
|
Rozeznanie
|
Dawno mnie nie było. Niestety i ja nie jestem w stanie Was nadrobić, ale ostatnię stronki przeczytałam.
Widzę że u prawie każdej remonty. U mnie też. Wielkie remonty. byliśmy zmuszeni wstawiać grubą rurę metalową do komina, bo nam sadza czy też smoła wyszła na ściany. Smród niezmierny. Tak więc mój M kuł ściany. W piwnicy, pokoju i na strychu. Rura już wstawiona. Teraz trzeba spowrotem ścianę stawiać. Masakra. Potem malowanie, tapetowanie, panele na podłogę, wymiana drzwi. Już jestem przerażona. Porządkami po remoncie - też. I chyba najbardziej. ps: czy mogła by któraś z Was przesłać mi na Priva - listę wyprawkową która krąży gdzieś na forum. Aha. właśnie wcinam śniadanko - dopiero. Chlebek z pastą jajeczną ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
Nam też coś trzaskało w tylnym prawym kole. Okazało się - że WACHACZE są do wymiany.
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1166 |
|
Raczkowanie
|
cześć mamusie!!!! Znowu was nie nadrobie no ale trudno.
Agravka śliczne zdjęcia , naprawdę piękna kobieta z ciebie. Anuszka1401 ładny wózek mnie też się podoba ale ja już mam od kuzynki więc nie będę kupować. No a tak po za tym to pogoda do bani i nic mi się nie chce.Wczoraj byliśmy na basenie i aż się lepiej czułam bo wszystkie mięśnie sobie rozruszałam, na o mój synuś nauczył się pływać. Dzisiaj jadę po moskietere i ochraniacz bo sobie zamówiłam i już dzwonili ze sklepu że jest.
|
#1167 |
|
Zadomowienie
|
Carmena jakie zadłużone mieszkanie ? pisałaś coś ? kurde prtzeciez ja nie omijam żadnego posta
![]() aniaa ty z tymi autami to masz masakre naprawde kurde trzeba się brac do roboty dzisiaj wkoncu hehe i coś ogarnąć
|
|
|
|
#1168 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak mi sie wydaje ze to wahacz. dobrze ze jeszcze nie pekl calkiem. w poprzednim aucie mi strzelil calkiem wahacz i tylko laweta mi zostala. Damian juz pojechal do mechanika wiec sie okaze co to |
|
|
|
|
#1170 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki.
ja takze bardzo prosze o tę listę wyprawkową u mnie zaczynają sie problemy ze spaniem. przewracam sie z boku na bok sto razy w nocy, bola mnie biodra i kręci mnie w nogach - wszystko co najgorsze... czy Was też bolą nogi w pachwinach? bo nie wiem czy to normalne. basienkaw, jak Ty to robisz ze to pisanie pracy idzie ci tak sprawnie i szybko?? naprawde podziwiam Cię, ja jestem ciągle na etapie zbierania sie do pisania, ale nawet jeszcze nie zaczęłam. a juz najwyższy czas zważywzy na to, że niewykluczone ze za tydzień lekarz skieruje mnie do szpitala, jesli szyjka nadal będzie sie skracać
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.

zreszta zaden kolor juz mi sie nie podoba w tym mieszkaniu
najchetniej wszystko od nowa bym przemalowala.

lepiej to sprawdź co ?dla świętego spokoju

jaka laska z Ciebie no, no!!!!
myslałam że więcej
A jak nie te, to muszę na dniach zadzwonić do jeszcze jednej kobitki co miała się wyprowadzać.
cos strasznie strrzela w kole i musimy tez go zaprowadzic do mechanika. i ukradli mi kolpaki