Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-04, 08:42   #2521
metkaa
Zakorzenienie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

co do tych lotow to na prawde przerabane, u nas przed slubem w piatek wieczor ustawialismy winietki i zadzwonila kuzynka ze nie przyleci bo loty odwolane, po weselu skolei brat polecial dopiero tydz pozniej niz zamierzal,

tez bym sie stresowala
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 09:13   #2522
chilanes
Zakorzenienie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

witam wtorkowo tylko 4 dni do weekendu
Trzymajcie kciuki, Tż idzie dziś oglądać mieszkanko

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-05-04 o 09:22
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 09:14   #2523
Ellin_ak
Rozeznanie

dziewczyny, powiedzcie czy z tym wulkanem to znowu coś się dzieje?
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 09:16   #2524
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Jednej dziewczyny z majowek siostra (swiadkowa) mieszka w Belfascie i miala chyba dzisiaj leciec do Pl, bo slub w najblizsza sobote Przerabane, mam nadzieje, ze jakos uda jej sie dostac do pl...
Pozostaje mieć nadzieję i 3mać kciuki, że to tylko chwilowe i szybko przejdzie

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
Niestety tak, na tę chwilę, z tego co słyszałam w tv, zamknięte są lotniska w Irlandii
Stary 2010-05-04, 09:23   #2525
woda sodowa
Wtajemniczenie

W sobote moi rodzice byli na weselu kuzynki. Wczoraj gadalam z mama i mowila, ze z jej punktu widzenia wesele bylo srednie: mieli bardzo dobry zespol ( wczesniej gral na weselu innej kuzynki), ale tym razem gral slabo, sala byla duzo za duza na to 120 osob i bylo pusto na parkiecie, bo mlodziez siedziala w plaszczach za stolami i bawic sie nie chciala (ponoc wlaczona byla klima i starsznie zimno bylo), srednia na parkiecie ok. 60. Rodzice poszaleli do 5 rano, bo nie chcieli mlodym robic przykrosci calkowitym wyludnieniem parkietu. Ogolnie to mama mowila, ze gdyby to bylo jej wesele, to bylaby bardzo rozczarowana mlodzieza, bo zazwyczaj to ona jest motorem calej zabawy, a tu nic
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 09:24   #2526
201701300931
Konto usunięte

Ja właśnie siedzę w czytelni z mocnym postanowieniem ukończenia pracy magisterskiej Właśnie widać, jak mi to idzie... Nie wiem, po co oni nam tu neta dają :P
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 09:28   #2527
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Pozostaje mieć nadzieję i 3mać kciuki, że to tylko chwilowe i szybko przejdzie

Niestety tak, na tę chwilę, z tego co słyszałam w tv, zamknięte są lotniska w Irlandii
Narazie do 13.00 lotniska sa zamkniete, ponoc jest szansa, ze to szybko przejdzie. Lotniska w Anglii, Walii i wiekszosc w Szkocji dzialaja normalnie.

A tu temperatura na moj slub i wesele http://www.accuweather.com/world-for...ULAWY&metric=1, wpisz sobie danaee swoja miejscowosc jak sie nudzisz w tej bibliotece

A ostatnio maly zaczal zaslanic sobie jedna raczka twarzyczke i udawac, ze go nie ma i jego nowe slowko: sas-co myslimy, ze oznacza:jeszcze raz

Edytowane przez woda sodowa
Czas edycji: 2010-05-04 o 09:32
Stary 2010-05-04, 09:34   #2528
Ellin_ak
Rozeznanie

Ja siedzę w pracy, ale jakoś się nie mogę na tych umowach skupić...
Misiu pewnie już wstał. O 13:00 ten pogrzeb. Mam nadzieję, że Szwecja normalnie będzie samoloty puszczać. Dłużej niż do piątku nie wytrzymam.
Wczoraj podjęłam decyzję co do koloru przewodniego na weselu. Będzie to kombinacja różnych odcieni czerwieni i bordo. Mam już upatrzone świece, wazony z ikea i zamówiłam już wstążki do wiązania serwet.
wazon, ten pierwszy od lewej- http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00151051 musze takich kupić 10
Nie wiem jakie będą kwiaty w sierpniu...chyba już nie tulipany??
Muszę poszukać coś. No i druchnom moim powiedizałam, że sukienki w kolorach od czerwieni po bordo. Mam nadzieję, że coś znajdą fajnego.

Edytowane przez Ellin_ak
Czas edycji: 2010-05-04 o 09:40
Stary 2010-05-04, 09:41   #2529
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja właśnie siedzę w czytelni z mocnym postanowieniem ukończenia pracy magisterskiej Właśnie widać, jak mi to idzie... Nie wiem, po co oni nam tu neta dają :P
skup sie na własciwych rzeczach

woda sodowa az dziwne ze mlodzi nie chcieli sie bawic, co do klimy to kiedys tez bylam na takim weselu ze caly czas (mimo tego ze to lipiec i na dworze bylo strasznie goraco) bylo mi zimno, za duzy wydmuch ustawiony byl

ide do pracy chociaz straaaaasznie mi sie nie chce
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 09:42   #2530
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
kobieto proszęnatychmiast wylączyć internet i wziąć się za książki
Stary 2010-05-04, 09:43   #2531
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
za napisanie choć części magisterki. D: No,a teraz zepnij poslady i do roboty.
Dzięki Dzisiaj idę na praktyki i odbiorę kolejną partię ankiet wypełnionych, więc znów będę miała co wklepywać w tabelki

Cytat:
dziewczynki, czy opłaca się kupować wstążki na allegro? ile metr wstążki może kosztować w pasmanterii? takiej np 18mm

kupiłam właśnie 2 szt 20 metrowe wstążki bordowej do serwetek i jasny krem do kościoła. Do tego kryształki do wody czerwone i przeźroczyste i balony czerwone 10 sztuk w kształcie serca. Przydadzą się do sesji i może dla dzieci
za zakupy.
Myślę, że się nie opłaca na all kupować wstążek, bo ja w pasmanterii płaciłam 1 zł - 1,50 zł za metr w zależności od szerokości. Ale na all mają pewnie więcej kolorów, bo w pasmanteriach jest kiepski wybór

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
ja wlasnie zaczynam zmieniać koncpecję fryzury wklejam moje powiedzmy typy.... jak widać od sasa do lasa
Chyba najbardziej podoba mi się nr 4. 1 i 3 też są super. Nie podoba mi się nr 2

A no i najważniejsze:
Dzień dobry
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 09:53   #2532
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
ja wlasnie zaczynam zmieniać koncpecję fryzury wklejam moje powiedzmy typy.... jak widać od sasa do lasa
ćwiczylismy dziś z misiem moim taniec, ja w halce na kołach żeby zobacżyć jak bardzo keica będzie przeszkadzać i w sumie ok, poćwiczymy jeszcze troche i będa z nas mega tancerze
Mi sie wydaje ze moze 3 i 5
Stary 2010-05-04, 10:00   #2533
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Tż mówi : No,to moje ostatnie kawalerskie zakupy,bo potem będe musiał liczyć się z Twoim zdaniem
Ja: ale przecież zawsze się liczysz z moim zdaniem,pytasz itp
Tż : Tak,tylko że po slubie bardziej
Ja: Aha ok
Nie drążyłam dalej tematu jak to bardziej,ale niech mu będzie.
Ja nie wiem czemu facetom się wydaję, że jak się ożenią, to kończy się ich wolność i samodzielność

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Nie wiem czy któraś mnie jeszcze w ogóle pamiętaale zaryzykuję i napiszę
Pewnie, że pamiętamy Zaglądaj do nas częściej i nawet jak nie zdążysz nadrobić, to pisz jak Ci się z Mężusiem żyje

Cytat:
Póki co rozmyślam się,rozglądam się za podziękowaniami dla rodziców.Narazie to nic mi takiego nie wpadło do oka,bo te księgi albo w krysztale wyryte podziękowania kojarzą mi się nagrobkami cmentarnymi.
Faktycznie jak nagrobki
Moja mama dostała od rodzeństwa taką księgę na 40-te urodziny i księga sobie leżała na segmencie i kurz zbierała, aż mamuśka się wkurzyła i coś z nią zrobiła (wyrzuciła/schowała do szafy - nie wiem).

Cytat:
Ja to pewnie od razu bym przy drugim kawalku walnela tekstem: nie musi sie tata mordowac jak takie niedobre
Ta... tylko, że on mi wprost tego nie powie, bo się boi. Tylko TŻtowi mówi. Raz usłyszałam taki tekst, ale w kuchni byłam i jakoś ugryzłam się w język, a później to już tylko mi TŻ przekazywał, co jego tata powiedział
Wczoraj znów sobie teść przylazł pół godziny (nie przesadzam - spojrzałam na zegarek) wcześniej niż był z nami umówiony, to TŻ do niego: "Teraz to już przesadziłeś" A on, że czemu się burzymy jak on tylko 5 minut wcześniej przyjdzie Niereformowalny facet.
Ja sobie dalej zmywałam naczynia, potem poszłam się przebrać i pomalować i weszłam do pokoju dopiero o tej godzinie, na którą byliśmy umówieni

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Ja ciagle mysle nad fryzura, chciałabym krecąne, ale welon zasłoni mi fryz, a koka ładnie byłoby widac. Z drugiej strony zle sie czuje w spietych, bo mam piegi na plecach troche I chciałabym je zasłonic własnie loczkami. A to moja fryzura z przed tygodniowego wesela, o czyms podobnym mysle. A na probna jestem zapisana na 10 lipca.
Ładnie Ci w tej fryzurce

Cytat:
Ja np. chętnie bym miała spięte włosy, ale mam chudą twarzyczkę i mi to w ogóle nie pasuje A z drugiej strony mam głupie włosy i mi te loki się rozwalą dość szybko
A Ty teraz chyba o mnie napisałaś, bo mam tak samo
Stary 2010-05-04, 10:10   #2534
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
fajny avatarek a co do włosów uważaj z rozpuszczonymi, widziałam jakiś film z wesela co laska miała taką fryzurkę, że miała taki loki luźne i był deszcz i sie jej takie strąki wiszące zorbiły, fryz przyklapł na gorze glowy nad czołem, brr ja napewno koka bede miała i włosy pospinane, bo to gwarantuje trwałość spisika się toną lakieru i przetra ten kok najgorsze burze bo w strąkach nie bede chodizć
Ja mam nadzieję, że jednak padać nie będzie. Nie każdemu jest dobre w spiętych włosach. Ja mam szczupłą buzię i wystającą brodę, więc w koku wyglądam jak szczurek Będę mieć loczki w większości rozpuszczone i tylko częściowo spięte, żeby mi na twarz nie leciały za bardzo i żeby było w co wpiąć welon. mam nadzieję, że się mi ta fryzurka utrzyma

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
a tak w ogole musze sie dzis pochwalic bo siostra urodzilacoreczke moja chrzesniaczke w nocy i zostalam ciocia
Gratulacje

Cytat:
Tak w ogole to dopiero dzis rano mnie uderzyla mysl, ze nasz slub juz w przyszla sobote i az mi sie zoladek scisnal ze strachu, ze nie zdazymy ze wszystkim, ze cos nie wypali, albo nie wiem co jeszcze.
Woda, jak u Ciebie nie wypali, to nasze śluby w ogóle będą katastrofą - przecież Ty jesteś super przygotowana i nawet wulkan Ci nie podskoczy

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Ale optymistka (tylko 4 dni)
No to za mieszkanko

Cytat:
Stary 2010-05-04, 10:15   #2535
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ta... tylko, że on mi wprost tego nie powie, bo się boi. Tylko TŻtowi mówi. Raz usłyszałam taki tekst, ale w kuchni byłam i jakoś ugryzłam się w język, a później to już tylko mi TŻ przekazywał, co jego tata powiedział
Wczoraj znów sobie teść przylazł pół godziny (nie przesadzam - spojrzałam na zegarek) wcześniej niż był z nami umówiony, to TŻ do niego: "Teraz to już przesadziłeś" A on, że czemu się burzymy jak on tylko 5 minut wcześniej przyjdzie Niereformowalny facet.
Ja sobie dalej zmywałam naczynia, potem poszłam się przebrać i pomalować i weszłam do pokoju dopiero o tej godzinie, na którą byliśmy umówieni
I prawidlowo, niech sie boi Jakis czas temu bylismy na imprezce u tesciow. Wychodzac zauwazylam, ze z tesciem stoi jego siostra, ktorej dawno nie widzialam, podeszlam sie przywitac i mowie, ze wyglada fantastycznie i ze bardzo duzo schudla, no ale po angielsku to brzmi bezosobowo, wiec moj tesc do mnie w zartach: do mnie mowisz? A ja na to: No co ty? Ty przeciez nic nie schudles TZ i siostra tescia prawie tarzali sie po podlodze ze smiechu

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:
Woda, jak u Ciebie nie wypali, to nasze śluby w ogóle będą katastrofą - przecież Ty jesteś super przygotowana i nawet wulkan Ci nie podskoczy
Wulkan sie rzeczywiscie mnie boi, teraz pracuje nad zastraszeniem deszczu
Stary 2010-05-04, 10:20   #2536
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
A ostatnio maly zaczal zaslanic sobie jedna raczka twarzyczke i udawac, ze go nie ma i jego nowe slowko: sas-co myslimy, ze oznacza:jeszcze raz
Ale słodko

Cytat:
Nie wiem jakie będą kwiaty w sierpniu...chyba już nie tulipany??
Muszę poszukać coś. No i druchnom moim powiedizałam, że sukienki w kolorach od czerwieni po bordo. Mam nadzieję, że coś znajdą fajnego.
Tulipany raczej nie. Pewnie mogą je sprowadzić nawet w sierpniu, ale to może sporo kosztować.

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
woda sodowa az dziwne ze mlodzi nie chcieli sie bawic, co do klimy to kiedys tez bylam na takim weselu ze caly czas (mimo tego ze to lipiec i na dworze bylo strasznie goraco) bylo mi zimno, za duzy wydmuch ustawiony byl
Też byłam na takim weselu. Na dodatek strasznie tam komary gryzły chyba też przez tą klimę Ale właśnie przez to więcej tańczyliśmy, bo jak siedzieliśmy przy stole, to się trzęsłam z zimna i co chwilę mnie komary atakowały

Kurna, mój tel jakiś pechowy jest. Pisałam Wam ostatnio o tej lasce, która mi pisała smsy (ostatnio dzwoniła do mnie o 1 w nocy, ale nie odebrałam, bo byłam zbyt nieprzytomna, żeby ją opieprzyć)... Teraz jakiś koleś do mnie pisze W nocy dostałam sms, że dziękuje mi za zaproszenie na grilla i że było miło i zaprasza mnie na piwko W dodatku z mnóstwem literówek (pewnie nieźle wstawiony po tym grillu był) A dziś mi pisze co u mnie słychać. Normalnie oszaleć można

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
I prawidlowo, niech sie boi Jakis czas temu bylismy na imprezce u tesciow. Wychodzac zauwazylam, ze z tesciem stoi jego siostra, ktorej dawno nie widzialam, podeszlam sie przywitac i mowie, ze wyglada fantastycznie i ze bardzo duzo schudla, no ale po angielsku to brzmi bezosobowo, wiec moj tesc do mnie w zartach: do mnie mowisz? A ja na to: No co ty? Ty przeciez nic nie schudles TZ i siostra tescia prawie tarzali sie po podlodze ze smiechu
Ale fajnie masz z tą formą "you"... Ja nawet jak teściów opieprza, to muszę im na pan/pani walić
Stary 2010-05-04, 10:35   #2537
maritka110989
Przyczajenie

Nadrobiłam Was i wszystko mi się wykasowało :/ Już drugi raz tego nie piszę. Uciekam na 13 do pracy. Miłego dnia życzę wszystkim
http://s1.suwaczek.com/200809114032.png
Nasz ślub 11.09.2010
http://www.suwaczek.pl/cache/40f9bb0a49.png
maritka110989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 10:50   #2538
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej
przyszłam się tylko przywtitać
podobno 17 dni zostało.. nie mam na nic czasu na napisanie magisterki także, więc stwierdzam że ją odkładam na czerwiec
po slubie we wtorek wyjezdżamy do zakopanego wracamy w niedzielę wieczorem, bo TŻ w poniedziałek 1.06 idzie do pracy, no i wtedy jak męzusia nie będzie do 19:00 w domku to może się wezme w garśc i dokończę magisterkę bo teraz same rozumiecie że mam inne sprawy na głowie

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2010-05-04 o 10:52
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 10:56   #2539
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
hej
przyszłam się tylko przywtitać
podobno 17 dni zostało.. nie mam na nic czasu na napisanie magisterki także, więc stwierdzam że ją odkładam na czerwiec
po slubie we wtorek wyjezdżamy do zakopanego wracamy w niedzielę wieczorem, bo TŻ w poniedziałek 1.06 idzie do pracy, no i wtedy jak męzusia nie będzie do 19:00 w domku to może się wezme w garśc i dokończę magisterkę bo teraz same rozumiecie że mam inne sprawy na głowie
No to już faktycznie malutko zostało Fajnie, że się zdecydowaliście na ten wyjazd Magisterka może poczekać

Swoją drogą tez się zastanawiam nad przełożeniem tej magisterki na później, bo nie wiem czy się wyrobię... A poza tym słyszałam, że jak się wychodzi za mąż w trakcie studiów, to się można starać o specjalną zapomogę z tej okazji, bez względu na wysokość zarobków... Muszę się dowiedzieć jak to u nas na uczelni wygląda, bo podobno na medycznej to jest ponad 800 zł Tyle, że nie wiem czy mnie do pracy przyjmą jak nie będę obroniona...

Zmykam na praktyki do pierwszoklasistów
Stary 2010-05-04, 10:58   #2540
83mika
Raczkowanie

metkaa śliczner zdj. kiedy ciąg dalszy?I powiedz mi jeszcze, miałaś koło w sukience?

Cytat:
ćwiczylismy dziś z misiem moim taniec, ja w halce na kołach żeby zobacżyć jak bardzo keica będzie przeszkadzać i w sumie ok, poćwiczymy jeszcze troche i będa z nas mega tancerze
Mi najbardziej wpadła w oko ta 5, chyba przez tego kwiatka

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Ja ciagle mysle nad fryzura, chciałabym krecąne, ale welon zasłoni mi fryz, a koka ładnie byłoby widac. Z drugiej strony zle sie czuje w spietych, bo mam piegi na plecach troche I chciałabym je zasłonic własnie loczkami. A to moja fryzura z przed tygodniowego wesela, o czyms podobnym mysle. A na probna jestem zapisana na 10 lipca.
Ja mam jeszcze więcej piegów i nie będę z nimi walczyć, bardzo ładnie Ci w tej fryzurce, ja chciałabym cos podobnego, tylko troszkę większe te loczki i mam nadzieję, że uda sie zrobic tak żeby była takie gladziutkie, żeby nie puszyły sięu mnie kok też odpada, mialam bardzo ładnego koka na studniowce ale po 1 bardzo poważnie wyglądałam, a po 2 żle bym sie czuła mając gołe plecy

Cytat:
W sobote moi rodzice byli na weselu kuzynki. Wczoraj gadalam z mama i mowila, ze z jej punktu widzenia wesele bylo srednie: mieli bardzo dobry zespol ( wczesniej gral na weselu innej kuzynki), ale tym razem gral slabo, sala byla duzo za duza na to 120 osob i bylo pusto na parkiecie, bo mlodziez siedziala w plaszczach za stolami i bawic sie nie chciala (ponoc wlaczona byla klima i starsznie zimno bylo), srednia na parkiecie ok. 60. Rodzice poszaleli do 5 rano, bo nie chcieli mlodym robic przykrosci calkowitym wyludnieniem parkietu. Ogolnie to mama mowila, ze gdyby to bylo jej wesele, to bylaby bardzo rozczarowana mlodzieza, bo zazwyczaj to ona jest motorem calej zabawy, a tu nic
Takie informacje są dla nas cenne, wiemy co może nas spotkac i ewentualnie pomyśleć jak tego uniknąć, troszke mnie to przeraziło u Nas też będzie dużo młodych. Nasi znajomi też teraz byli na weselu w weekend i ponoć nie bardzo im się podobało, po 12 chcieli do domu uciekać, jedziemy w tyg na przeszpiegi dowiedzieć sie co i jak

Co do podziekowania dla rodziców na na chwilę obecną jestem nastawiona na kosze z różami.
A nie pochwaliłam się już postanowione dekoracja sali będzie biało zielona, już rozmawialiśmy z dziewczyną, która nam pomoże, zrobiliśmy wycenę ...
Pare dni temu kupilam takie szklane kubeczki z których zrobie świeczniki, zaraz postaram się zrobic taki jeden prowizoryczny
I dzisiaj będę drukowała zawieszki na alkohol, jak przyjda wstążki to biorę się za produkcję
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 10:59   #2541
201701300931
Konto usunięte

Jestem mega zła Firma TŻ, w której miałam przeprowadzać badania do licencjatu, po miesiącu uznała, że się nie zgadza i zostałam na lodzie... I teraz nie wiem, gdzie ja ankietę przeprowadzę, kiedy to zrobię i kiedy skończę tę przeklętą pracę

A magisterka się jakoś kończy... W przerwie pomiędzy rozmowami ze świadkową... Na panieńskim będę miała oszałamiającą ilość 4 osób
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 10:59   #2542
silvyetta
Raczkowanie

Czesc Kobietki,przygarniecie mnie do swojego grona?jestem w trakcie nadrabiania zaleglosci i czytam caly watek,wczoraj spedzilam na nim caly wieczor i doszlam tylko do polowy
silvyetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 11:23   #2543
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość
Czesc Kobietki,przygarniecie mnie do swojego grona?jestem w trakcie nadrabiania zaleglosci i czytam caly watek,wczoraj spedzilam na nim caly wieczor i doszlam tylko do polowy
witaj
opowiedz coś o sobie? jak przygotowania?
Stary 2010-05-04, 11:28   #2544
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Też byłam na takim weselu. Na dodatek strasznie tam komary gryzły chyba też przez tą klimę Ale właśnie przez to więcej tańczyliśmy, bo jak siedzieliśmy przy stole, to się trzęsłam z zimna i co chwilę mnie komary atakowały ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------
Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość

Takie informacje są dla nas cenne, wiemy co może nas spotkac i ewentualnie pomyśleć jak tego uniknąć, troszke mnie to przeraziło u Nas też będzie dużo młodych. Nasi znajomi też teraz byli na weselu w weekend i ponoć nie bardzo im się podobało, po 12 chcieli do domu uciekać, jedziemy w tyg na przeszpiegi dowiedzieć sie co i jak
Unas tez bedzie sporo mlodziezy, ale bardzo sie z tego ciesze, bo prawie cala moja rodzinka jest bardzo rozrywkowa i raczej sie obawiam, ze na parkiecie zabraknie miejsca

Cytat:
Na panieńskim będę miała oszałamiającą ilość 4 osób
ja mialam 5
Stary 2010-05-04, 11:33   #2545
silvyetta
Raczkowanie

Cytat:
witaj
opowiedz coś o sobie? jak przygotowania?
Dzieki Ellin_ak niestety teraz musze zmykac do pracy,ale potem na pewno cos wiecej o sobie skrobne
mam takie techniczne pytanie: kogo sadzacie przy parze mlodej?swiadkow czy rodzicow?
silvyetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 11:39   #2546
83mika
Raczkowanie

Cytat:
Unas tez bedzie sporo mlodziezy, ale bardzo sie z tego ciesze, bo prawie cala moja rodzinka jest bardzo rozrywkowa i raczej sie obawiam, ze na parkiecie zabraknie miejsca
Ja też sie cieszę i jak narazie wszyscy sie rwą do zabawy, jest kilku wujków i ciotek, ktorzy regularnie chodzą na bale, więc będzie komu się bawić
A to mój mini zestaw, tak wyglądało zaproszenie, i do kompletu świecznik i w podobnym stylu zawieszki na alkoholJak się podoba?
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 11:45   #2547
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Dzieki Ellin_ak niestety teraz musze zmykac do pracy,ale potem na pewno cos wiecej o sobie skrobne
mam takie techniczne pytanie: kogo sadzacie przy parze mlodej?swiadkow czy rodzicow?
zdecydowanie świadków, ale rodzice przy tym samym stole. My mamy okragłe.
Stary 2010-05-04, 12:34   #2548
madmuazelle
BAN stały

Cześć

Ok,przyszłam się przywitałam i a chwile Was nadrobie.
Lecz zanim,to zrobie wczoraj miałam Wam pokazać zakupy.
Travel Mugi na podróż.
I jak to mówi tż-ostatni kawalerski zakup,przy okazji zakup ślubny,aby się nie pozacinać zwykłą maszynką,bo twierdzi iż musi ładnie wyglądać na slubie/weselu.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-05-04 o 12:38
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 12:47   #2549
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Witam nową PM-ke 2010.
Dzielnie nadrabiasz.

Cytat:
Ja nie wiem czemu facetom się wydaję, że jak się ożenią, to kończy się ich wolność i samodzielność
Szczerze powiedziawszy to nie wiem jednak mam nadzieje,że tż tak nie myśli. Tylko chodziło mu o to,że poprostu jako mąż będzie inaczej.

Cytat:
Faktycznie jak nagrobki
Moja mama dostała od rodzeństwa taką księgę na 40-te urodziny i księga sobie leżała na segmencie i kurz zbierała, aż mamuśka się wkurzyła i coś z nią zrobiła (wyrzuciła/schowała do szafy - nie wiem).
Nom jak nagrobki.
No widzisz,słyszałam opinie że te księgi to niezły plastikowy kicz. Noi zbieracz kurzu,to oczywiste.

Cytat:
Oj niedobry teściu,niedobry.

Cytat:
Dzięki Dzisiaj idę na praktyki i odbiorę kolejną partię ankiet wypełnionych, więc znów będę miała co wklepywać w tabelki
No to git majonez. Za kolejne ankiety
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 12:50   #2550
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość

Cytat:
<kopnarozpęd>

Cytat:
witamy powodzenia w nadrabianiu

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Ja też sie cieszę i jak narazie wszyscy sie rwą do zabawy, jest kilku wujków i ciotek, ktorzy regularnie chodzą na bale, więc będzie komu się bawić
A to mój mini zestaw, tak wyglądało zaproszenie, i do kompletu świecznik i w podobnym stylu zawieszki na alkoholJak się podoba?
zaproszenie ładne, świecznik mniej mi sie podoba

a ja witam na tak wogóle
zrobiłam kolejne zaproszenia, zobaczymy co tż powie
zrobilam w 3 wersjach kolorystycznych. środek na pewno będzie inny (tekst, zdobienia i dane, bo to nie nasze )
co sądzicie?

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości