|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
co do tych lotow to na prawde przerabane, u nas przed slubem w piatek wieczor ustawialismy winietki i zadzwonila kuzynka ze nie przyleci bo loty odwolane, po weselu skolei brat polecial dopiero tydz pozniej niz zamierzal,
tez bym sie stresowala
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
witam wtorkowo
tylko 4 dni do weekendu ![]() Trzymajcie kciuki, Tż idzie dziś oglądać mieszkanko
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-05-04 o 09:22 |
|
|
|
#2523 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, powiedzcie czy z tym wulkanem to znowu coś się dzieje?
|
|
|
|
#2524 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety tak, na tę chwilę, z tego co słyszałam w tv, zamknięte są lotniska w Irlandii
|
|
#2525 |
|
Wtajemniczenie
|
W sobote moi rodzice byli na weselu kuzynki. Wczoraj gadalam z mama i mowila, ze z jej punktu widzenia wesele bylo srednie: mieli bardzo dobry zespol ( wczesniej gral na weselu innej kuzynki), ale tym razem gral slabo, sala byla duzo za duza na to 120 osob i bylo pusto na parkiecie, bo mlodziez siedziala w plaszczach za stolami i bawic sie nie chciala (ponoc wlaczona byla klima i starsznie zimno bylo), srednia na parkiecie ok. 60. Rodzice poszaleli do 5 rano, bo nie chcieli mlodym robic przykrosci calkowitym wyludnieniem parkietu. Ogolnie to mama mowila, ze gdyby to bylo jej wesele, to bylaby bardzo rozczarowana mlodzieza, bo zazwyczaj to ona jest motorem calej zabawy, a tu nic
|
|
|
|
#2526 |
|
Konto usunięte
|
Ja właśnie siedzę w czytelni z mocnym postanowieniem ukończenia pracy magisterskiej
|
|
|
|
#2527 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tu temperatura na moj slub i wesele http://www.accuweather.com/world-for...ULAWY&metric=1, wpisz sobie danaee swoja miejscowosc jak sie nudzisz w tej bibliotece ![]() A ostatnio maly zaczal zaslanic sobie jedna raczka twarzyczke i udawac, ze go nie ma
Edytowane przez woda sodowa Czas edycji: 2010-05-04 o 09:32 |
|
|
|
|
#2528 |
|
Rozeznanie
|
Ja siedzę w pracy, ale jakoś się nie mogę na tych umowach skupić...
Misiu pewnie już wstał. O 13:00 ten pogrzeb. Mam nadzieję, że Szwecja normalnie będzie samoloty puszczać. Dłużej niż do piątku nie wytrzymam. Wczoraj podjęłam decyzję co do koloru przewodniego na weselu. Będzie to kombinacja różnych odcieni czerwieni i bordo. Mam już upatrzone świece, wazony z ikea i zamówiłam już wstążki do wiązania serwet. wazon, ten pierwszy od lewej- http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00151051 musze takich kupić 10 Nie wiem jakie będą kwiaty w sierpniu...chyba już nie tulipany?? ![]() Muszę poszukać coś. No i druchnom moim powiedizałam, że sukienki w kolorach od czerwieni po bordo. Mam nadzieję, że coś znajdą fajnego.
jesteśmy razem-13.02.2008 zaręczyny-1.07.2009 ślub cywilny-1.07.2010 ślub kościelny 7.08.2010 Edytowane przez Ellin_ak Czas edycji: 2010-05-04 o 09:40 |
|
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() woda sodowa az dziwne ze mlodzi nie chcieli sie bawic, co do klimy to kiedys tez bylam na takim weselu ze caly czas (mimo tego ze to lipiec i na dworze bylo strasznie goraco) bylo mi zimno, za duzy wydmuch ustawiony byl ![]() ide do pracy chociaz straaaaasznie mi sie nie chce
|
|
#2530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2531 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj idę na praktyki i odbiorę kolejną partię ankiet wypełnionych, więc znów będę miała co wklepywać w tabelki ![]() Cytat:
za zakupy.Myślę, że się nie opłaca na all kupować wstążek, bo ja w pasmanterii płaciłam 1 zł - 1,50 zł za metr w zależności od szerokości. Ale na all mają pewnie więcej kolorów, bo w pasmanteriach jest kiepski wybór ![]() Cytat:
![]() A no i najważniejsze: Dzień dobry |
|||
|
|
|
#2532 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2533 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zaglądaj do nas częściej i nawet jak nie zdążysz nadrobić, to pisz jak Ci się z Mężusiem żyje ![]() Cytat:
Moja mama dostała od rodzeństwa taką księgę na 40-te urodziny i księga sobie leżała na segmencie i kurz zbierała, aż mamuśka się wkurzyła i coś z nią zrobiła (wyrzuciła/schowała do szafy - nie wiem). Cytat:
![]() Wczoraj znów sobie teść przylazł pół godziny (nie przesadzam - spojrzałam na zegarek) wcześniej niż był z nami umówiony, to TŻ do niego: "Teraz to już przesadziłeś" A on, że czemu się burzymy jak on tylko 5 minut wcześniej przyjdzie Niereformowalny facet.Ja sobie dalej zmywałam naczynia, potem poszłam się przebrać i pomalować i weszłam do pokoju dopiero o tej godzinie, na którą byliśmy umówieni ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2534 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No to za mieszkankoCytat:
|
|||||
|
|
|
#2535 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakis czas temu bylismy na imprezce u tesciow. Wychodzac zauwazylam, ze z tesciem stoi jego siostra, ktorej dawno nie widzialam, podeszlam sie przywitac i mowie, ze wyglada fantastycznie i ze bardzo duzo schudla, no ale po angielsku to brzmi bezosobowo, wiec moj tesc do mnie w zartach: do mnie mowisz? A ja na to: No co ty? Ty przeciez nic nie schudles TZ i siostra tescia prawie tarzali sie po podlodze ze smiechu---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2536 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale właśnie przez to więcej tańczyliśmy, bo jak siedzieliśmy przy stole, to się trzęsłam z zimna i co chwilę mnie komary atakowały ![]() Kurna, mój tel jakiś pechowy jest. Pisałam Wam ostatnio o tej lasce, która mi pisała smsy (ostatnio dzwoniła do mnie o 1 w nocy, ale nie odebrałam, bo byłam zbyt nieprzytomna, żeby ją opieprzyć)... Teraz jakiś koleś do mnie pisze ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2537 |
|
Przyczajenie
|
Nadrobiłam Was i wszystko mi się wykasowało :/ Już drugi raz tego nie piszę. Uciekam na 13 do pracy. Miłego dnia życzę wszystkim
|
#2538 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() przyszłam się tylko przywtitać ![]() podobno 17 dni zostało.. nie mam na nic czasu na napisanie magisterki także, więc stwierdzam że ją odkładam na czerwiec![]() po slubie we wtorek wyjezdżamy do zakopanego wracamy w niedzielę wieczorem, bo TŻ w poniedziałek 1.06 idzie do pracy, no i wtedy jak męzusia nie będzie do 19:00 w domku to może się wezme w garśc i dokończę magisterkę bo teraz same rozumiecie że mam inne sprawy na głowie
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2010-05-04 o 10:52 |
|
|
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że się zdecydowaliście na ten wyjazd Magisterka może poczekać ![]() Swoją drogą tez się zastanawiam nad przełożeniem tej magisterki na później, bo nie wiem czy się wyrobię... A poza tym słyszałam, że jak się wychodzi za mąż w trakcie studiów, to się można starać o specjalną zapomogę z tej okazji, bez względu na wysokość zarobków... Muszę się dowiedzieć jak to u nas na uczelni wygląda, bo podobno na medycznej to jest ponad 800 zł Tyle, że nie wiem czy mnie do pracy przyjmą jak nie będę obroniona... ![]() Zmykam na praktyki do pierwszoklasistów
|
|
|
|
|
#2540 | |||
|
Raczkowanie
|
metkaa śliczner zdj. kiedy ciąg dalszy?I powiedz mi jeszcze, miałaś koło w sukience?
Cytat:
![]() Cytat:
u mnie kok też odpada, mialam bardzo ładnego koka na studniowce ale po 1 bardzo poważnie wyglądałam, a po 2 żle bym sie czuła mając gołe plecy![]() Cytat:
![]() Co do podziekowania dla rodziców na na chwilę obecną jestem nastawiona na kosze z różami. A nie pochwaliłam się już postanowione dekoracja sali będzie biało zielona, już rozmawialiśmy z dziewczyną, która nam pomoże, zrobiliśmy wycenę ... Pare dni temu kupilam takie szklane kubeczki z których zrobie świeczniki, zaraz postaram się zrobic taki jeden prowizoryczny ![]() I dzisiaj będę drukowała zawieszki na alkohol, jak przyjda wstążki to biorę się za produkcję
|
|||
|
|
|
#2541 |
|
Konto usunięte
|
Jestem mega zła
![]() A magisterka się jakoś kończy... W przerwie pomiędzy rozmowami ze świadkową... Na panieńskim będę miała oszałamiającą ilość 4 osób
|
|
|
|
#2542 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Kobietki,przygarniecie mnie do swojego grona?jestem w trakcie nadrabiania zaleglosci i czytam caly watek,wczoraj spedzilam na nim caly wieczor i doszlam tylko do polowy
|
#2543 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
opowiedz coś o sobie? jak przygotowania? |
|
|
|
|
#2544 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja mialam 5
|
||
|
|
|
#2545 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki Ellin_ak niestety teraz musze zmykac do pracy,ale potem na pewno cos wiecej o sobie skrobne
![]() mam takie techniczne pytanie: kogo sadzacie przy parze mlodej?swiadkow czy rodzicow?
|
#2546 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A to mój mini zestaw, tak wyglądało zaproszenie, i do kompletu świecznik i w podobnym stylu zawieszki na alkohol Jak się podoba?
|
|
|
|
|
#2547 |
|
Rozeznanie
|
zdecydowanie świadków, ale rodzice przy tym samym stole. My mamy okragłe.
|
|
|
|
#2548 |
|
BAN stały
|
Cześć
![]() Ok,przyszłam się przywitałam i a chwile Was nadrobie. ![]() Lecz zanim,to zrobie wczoraj miałam Wam pokazać zakupy. Travel Mugi na podróż. ![]() I jak to mówi tż-ostatni kawalerski zakup,przy okazji zakup ślubny,aby się nie pozacinać zwykłą maszynką,bo twierdzi iż musi ładnie wyglądać na slubie/weselu.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-05-04 o 12:38 |
|
|
|
#2549 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dzielnie nadrabiasz. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No widzisz,słyszałam opinie że te księgi to niezły plastikowy kicz. Noi zbieracz kurzu,to oczywiste. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Za kolejne ankiety
|
|||||
|
|
|
#2550 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
powodzenia w nadrabianiu![]() ![]() Cytat:
![]() a ja witam na tak wogóle ![]() zrobiłam kolejne zaproszenia, zobaczymy co tż powie ![]() zrobilam w 3 wersjach kolorystycznych. środek na pewno będzie inny (tekst, zdobienia i dane, bo to nie nasze co sądzicie?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.

tylko 4 dni do weekendu 

za napisanie choć części magisterki. D: No,a teraz zepnij poslady i do roboty. 

ok
Niereformowalny facet.
I chciałabym je zasłonic własnie loczkami. A to moja fryzura z przed tygodniowego wesela, o czyms podobnym mysle. A na probna jestem zapisana na 10 lipca.
za mieszkanko