Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-04, 12:06   #1171
aniaa22
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość

aniaa ty z tymi autami to masz masakre naprawde
nam to juz sie smiac chce z tego wszystkiego. bo jak bmw sie ryplo to mowilismy ze kupimy sobie druga zabe (twingo) bo moja zabka nigdy nas nie zawiodla, a tu wracamy a zaba sie tez rozkraczyla. no masakra

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Cytat:
Napisane przez belunia1985 Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki.
ja takze bardzo prosze o tę listę wyprawkową u mnie zaczynają sie problemy ze spaniem. przewracam sie z boku na bok sto razy w nocy, bola mnie biodra i kręci mnie w nogach - wszystko co najgorsze...czy Was też bolą nogi w pachwinach? bo nie wiem czy to normalne.
basienkaw, jak Ty to robisz ze to pisanie pracy idzie ci tak sprawnie i szybko?? naprawde podziwiam Cię, ja jestem ciągle na etapie zbierania sie do pisania, ale nawet jeszcze nie zaczęłam. a juz najwyższy czas zważywzy na to, że niewykluczone ze za tydzień lekarz skieruje mnie do szpitala, jesli szyjka nadal będzie sie skracać
mnie biodra nie bola ale przedwczoraj strasznie mnie cos bolalo w lewej pachwinie a dzis w nocy prawa noga mi dretwiala strasznie
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 12:06   #1172
Carmena_
Raczkowanie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

kasienka witaj

Cytat:
Carmena jakie zadłużone mieszkanie ? pisałaś coś ? kurde prtzeciez ja nie omijam żadnego posta
chyba pisałam ale teraz sama zwątpiłam mamy namiar na jedno dwupokojowe mieszkanie po jakimś kolesiu co jest zadłużony na ok.3/4 tysiące i miał być teraz eksmitowany. mieszkanie będzie pewnie całe do remontu. Zadłużenie mielibyśmy spłacać w czynszu, czyli 100 zł więcej co miesiąc aż dojdzie do spłaty zadłużenia. Moja mama ma tam dzwonić dzisiaj kiedy możemy zobaczyć te mieszkanie. Mam nadzieję jak najszybciej. Napaliłam się na te mieszkanie tylko dlatego że jest ono 2pokojowe i czynsz nie jest wysoki.

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
W remontowaniu to nie chce pomóc ale na zakupy może ze mną pojedzie.
to może napomknij mu że sama będziesz malować, pytaj o rady ciągle "a jak to, a jak tamto" i może sam zaproponuje

maleństwo
Carmena_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 12:14   #1173
kashha
Zadomowienie

Cześć Dziewczynki!
Ja dziś jakaś niespokojna jestem. Nie wiem czy to dlatego, że wypiłam łyk kawy i serducho mi przyspieszyło czy to ten słynny kobiecy instynkt nie wiem?? Zwłaszcza, że meliska się skończyła, a nic innego nie mogę łyknąć... a może przejdzie zaraz
A ja tak się zastanawiam może Lazurowa powinnaś wprost powiedzieć M. że przydałaby Ci się pomoc?? Może Ci nie odmówi?? Może nie będzie to taka pomoc jak w czasie kiedy byliście razem, ale może kto wie?? Ja myślę, że warto spróbować, a lepiej poprosić o coś istotnego, niż dzwonić o jakąś pierdołę którą może uznać za narzucanie się...

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 12:29   #1174
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez Carmena_ Pokaż wiadomość

to może napomknij mu że sama będziesz malować, pytaj o rady ciągle "a jak to, a jak tamto" i może sam zaproponuje
Wydaje mi się, że takie napominanie, pytanie spowodowałoby, że pomógłby mi z litości.

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki!
Ja dziś jakaś niespokojna jestem. Nie wiem czy to dlatego, że wypiłam łyk kawy i serducho mi przyspieszyło czy to ten słynny kobiecy instynkt nie wiem?? Zwłaszcza, że meliska się skończyła, a nic innego nie mogę łyknąć... a może przejdzie zaraz
A ja tak się zastanawiam może Lazurowa powinnaś wprost powiedzieć M. że przydałaby Ci się pomoc?? Może Ci nie odmówi?? Może nie będzie to taka pomoc jak w czasie kiedy byliście razem, ale może kto wie?? Ja myślę, że warto spróbować, a lepiej poprosić o coś istotnego, niż dzwonić o jakąś pierdołę którą może uznać za narzucanie się...
Właśnie nie chcę dzwonić z każdą pierdołą. Chodziło mi tylko o ten sztyl do malowania żeby mi pożyczył bo nowy kosztuje jakoś 40zł i szkoda mi na sam sztyl dawać tyle. A te zakupy wspólne wyszły w trakcie rozmowy. No nie wiem co wyjdzie na tych zakupach jeśli dojdą do skutku.
Możecie mi nie wierzyć ale ja się po prostu boję zapytać wprost...
Stary 2010-05-04, 12:34   #1175
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:

Właśnie nie chcę dzwonić z każdą pierdołą. Chodziło mi tylko o ten sztyl do malowania żeby mi pożyczył bo nowy kosztuje jakoś 40zł i szkoda mi na sam sztyl dawać tyle. A te zakupy wspólne wyszły w trakcie rozmowy. No nie wiem co wyjdzie na tych zakupach jeśli dojdą do skutku.
Możecie mi nie wierzyć ale ja się po prostu boję zapytać wprost...
wierze ci. tez bym sie bala zapytac ze odmowi... moze sam zaproponuje na tych zakupach

w aucie pekla sprezyna i juz zostalo u mechanika
Stary 2010-05-04, 12:38   #1176
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
wierze ci. tez bym sie bala zapytac ze odmowi... moze sam zaproponuje na tych zakupach

w aucie pekla sprezyna i juz zostalo u mechanika
Kurcze Aniu jakieś fatum nad Wami wisi z tymi awariami samochodów.
Moja corsa nadaje się do naprawy ale cały czas jeździ. Nie wiem co bym zrobiła gdyby się tak posypała.
Stary 2010-05-04, 12:39   #1177
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
No to już od Ciebie zależy. Przypomniało mi się, że kiedyś Michał mi tłumaczył, że jak chce się zakryć ciemny kolor ścian to trzeba je najpierw na biało pomalować a potem na kolor jaki się chce, ale ja się nie znam.
też o tym wiem, ale problemem jest brak czasu. Chcielibysmy jak najszybciej pomalowac, bo Marek dużo pracuje i nie ma czasu, a taki pokój 24m trochę zejdzie, wiadomo, zanim wyschnie itp. a jeszcze ma 3,5 metra wysokości. No i poza tym to w jednym miejscu musimy skuć kawałek sciany, bo grzyb wylazł...
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 12:39   #1178
pilotka f16
Rozeznanie

Cytat:
Cześć Dziewczynki!
mysle, ze to cisnienie i dlatego... pogoda okropna

co do Lazurowej - juz poprosila go o pomoc, konkretnie i dostala konkretną odpowiedź..
tak między Bogiem a prawdą, to szkoda mi.. tego chłopaka..
widać, że sytuacja go przerosła i jeśli ona mu nie odpuści troche, to osiągnie dokładnie odwrotny efekt do tego co zamierza...
ewidentnie widać, że chłopak sam z inicjatywą nie występuje a czasem poprostu głupio mu odmówić (pewnie tak samo zaoferowałby pomoc innej ciężarnej, samotnej koleżance)
moim zdaniem jeśli 'coś' ma z tego być trzeba mu poprostu odpuścić, pozwolić sobie wszystko przemyśleć.....
pilotka f16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 12:41   #1179
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
my mielismy w sypialni czarne sciany. w sklepie powiedzieli zeby kupic taki bialy grunt (chyba sniezka) i najpierw nim pomalowac a potem dopiero farba (jasny roz) no i trzy sciany tak zrobilismy a czwartej nie chcialo nam sie tym gruntem i pomalowalismy tylko farba. pokrylo tak samo (2 warstwy farby)
oooo, fajnie wiedzieć A jakimi farbami? Bo ja chcę duluxa.
Stary 2010-05-04, 12:44   #1180
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:
ja nospe biore od stycznia codziennie 3x2 tabletki. zobacze co sie bedzie dzialo jesli znowu bede miala tak czesto to zadzwonie do gin
aha no to chyba że tak to jeszcze proponuje magnez jeżeli oczywiście nie bierzesz a potem to już tylko gin ale mam nadzieje, ze ci przejdzie

Cytat:
kasienka witaj

chyba pisałam ale teraz sama zwątpiłam mamy namiar na jedno dwupokojowe mieszkanie po jakimś kolesiu co jest zadłużony na ok.3/4 tysiące i miał być teraz eksmitowany. mieszkanie będzie pewnie całe do remontu. Zadłużenie mielibyśmy spłacać w czynszu, czyli 100 zł więcej co miesiąc aż dojdzie do spłaty zadłużenia. Moja mama ma tam dzwonić dzisiaj kiedy możemy zobaczyć te mieszkanie. Mam nadzieję jak najszybciej. Napaliłam się na te mieszkanie tylko dlatego że jest ono 2pokojowe i czynsz nie jest wysoki.

o matko hamskie troche żebyście wy spłacali zadłużenie kogś innego ;/ ale może tak jest nie znam sie bo u nas mieszkania spółdzielczego nie idzie dostać hehe jest lista oczekujących na za 10 lat chyba
ale jezeli to dla was będzie opłacalne to warto się dowiadywać
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 12:46   #1181
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Cześć Dziewczynki!
Mi też czasem serducho wali jak oszalałe, ale trochę poleżę, pooddycham głęboko i przechodzi

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

carmena trzymam kciuki za mieszkanie

Mnie kurde czeka kolejny wydatek, rozwalił mi się telefon Położyłam go koło zlewu w kuchni i się zachlapał, klapka była niedomknięta i woda dostała się do środka, mówię Wam- jak nie urok to sraczka!!!
Stary 2010-05-04, 12:47   #1182
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
też o tym wiem, ale problemem jest brak czasu. Chcielibysmy jak najszybciej pomalowac, bo Marek dużo pracuje i nie ma czasu, a taki pokój 24m trochę zejdzie, wiadomo, zanim wyschnie itp. a jeszcze ma 3,5 metra wysokości. No i poza tym to w jednym miejscu musimy skuć kawałek sciany, bo grzyb wylazł...
Rozumiem. To macie naprawdę duży pokój. Mój to zaledwie 8 metrów kwadratowych i wysokość 2,5 metra. Z czego jedna ściana to praktycznie okno i drzwi balkonowe no i kaloryfer.

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość

co do Lazurowej - juz poprosila go o pomoc, konkretnie i dostala konkretną odpowiedź..
widać, że sytuacja go przerosła i jeśli ona mu nie odpuści troche, to osiągnie dokładnie odwrotny efekt do tego co zamierza...
ewidentnie widać, że chłopak sam z inicjatywą nie występuje a czasem poprostu głupio mu odmówić (pewnie tak samo zaoferowałby pomoc innej ciężarnej, samotnej koleżance)
moim zdaniem jeśli 'coś' ma z tego być trzeba mu poprostu odpuścić, pozwolić sobie wszystko przemyśleć.....
Pewnie w tym co piszesz jest dużo racji..
Tylko dla mnie to nie jest takie łatwe...
Stary 2010-05-04, 12:52   #1183
kashha
Zadomowienie

Cytat:

Jest w tym trochę racji... ja piszę ze swojego punktu widzenia... ale moja sytuacja z M jest trochę inna... wiem, że mimo wszystko nie pozwoliłby mi np. samej malować... i to nie ze względu na mnie, ale na dziecko, bo to jego... Po za tym to taka nauka którą M wbijał mi do głowy, że jak coś potrzebuje to mam dzwonić i mówić że potrzebuję wprost, bo on nie jest się w stanie wszystkiego domyślić...
Lazurka dla mnie ogólnie temat malowania nie jest pierdołą i nie jest naciągany, mam nadzieję, że wiesz o co mu chodzi... I też się czasem boję poprosić w obawie że odmówi... a jak nie odmówi?? Sama wiesz co mi zawsze powtarzasz... I wiesz co ja myślę o tym Twoim samodzielnym malowaniu... uważaj na siebie... bo ja już się martwię na zapas!!!

Stary 2010-05-04, 12:53   #1184
papeteria
Zakorzenienie

Przyszła mi dziś bluzka KLIK.
Pasuje idealnie
Jest czarna , ciemniejsza niż na zdjęciu

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 12:54   #1185
Carmena_
Raczkowanie

wiolek to jest do wynajmu, a nie spółdzielcze. wiem że spłata kogoś jest trochę nie bardzo, no ale wyjścia nie mamy, ciężko znaleźć teraz mieszkanie 2 pokojowe za przyzwoity czynsz. A muszę się w końcu wreszcie wyprowadzić, bo nie chcę mieszkać z rodzicami. Jutro mama tam jednak ma dzwonić, więc dowiemy się więcej mam nadzieję.

anuszka nie dziękuję

maleństwo
Stary 2010-05-04, 12:57   #1186
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:

dziewczyny a co do chusteczek to ja mam takie pytanie
będziecie je używac przy każdej zmianie pieluchy ?
bo nam położna na SR mówiła, że jak się dziecko bardzo nie popaćkało to lepeij samą woda umyć a chusteczki jak najrzadziej bo jednak mają dużo chemi i bardzio często uczulają i już nie wiem jak stosować
Ja jeszcze nie wiem, ale jak dzidziuś nie będzie na nie uczulony to pewnie przy każdej zmianie będę używać, bo to dużo wygodniejsze. Chociaż moja mama twierdzi, że lepiej wacikiem i wodą, że ona tak robiła i żadne z nas nie miało uczuleń i do tego mąka ziemniaczana Ale ja pewnie będę zbyt wygodna, chyba że naprawdę dzidzia będzie uczulona, zobaczymy...

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
Przyszła mi dziś bluzka KLIK.
Pasuje idealnie
Jest czarna , ciemniejsza niż na zdjęciu
To super-bardzo fajna, ja ostatnio ponad stówę wywaliłam na bluzki- dwie za małe, a jedna namiot cyrkowy
Stary 2010-05-04, 12:57   #1187
pilotka f16
Rozeznanie

Cytat:
Mi też czasem serducho wali jak oszalałe, ale trochę poleżę, pooddycham głęboko i przechodzi

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

carmena trzymam kciuki za mieszkanie

Mnie kurde czeka kolejny wydatek, rozwalił mi się telefon Położyłam go koło zlewu w kuchni i się zachlapał, klapka była niedomknięta i woda dostała się do środka, mówię Wam- jak nie urok to sraczka!!!
nie wlaczaj go tylko otworz, powycieraj w srodku i pozwol mu wyschnąc w temp. pokojowej (nie na grzejniku!) ja juz tak dwa razy zalatwilam telefony - z czego jeden wpadl mi do zlewu podczas zmywania garów
a innym razem wpadl do jeziora...
wyschly i dzialają OK

Cytat:
Pewnie w tym co piszesz jest dużo racji..
Tylko dla mnie to nie jest takie łatwe...
wiem, ze nie latwe...
ale pomysl jak Ty bys sie czula na jego miejscu i jak bys reagowala
tez mialabys milion watpliwosci, tym bardziej że nie wiadomo co będzie jak juz będzie dziecko..
w 'normalnym' związku dziecko wywraca świat do góry nogami a co dopiero tu..

jesli ON Ci pisany to bedziecie razem, więc luzik
pilotka f16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 12:58   #1188
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Jest w tym trochę racji... ja piszę ze swojego punktu widzenia... ale moja sytuacja z M jest trochę inna... wiem, że mimo wszystko nie pozwoliłby mi np. samej malować... i to nie ze względu na mnie, ale na dziecko, bo to jego... Po za tym to taka nauka którą M wbijał mi do głowy, że jak coś potrzebuje to mam dzwonić i mówić że potrzebuję wprost, bo on nie jest się w stanie wszystkiego domyślić...
Lazurka dla mnie ogólnie temat malowania nie jest pierdołą i nie jest naciągany, mam nadzieję, że wiesz o co mu chodzi... I też się czasem boję poprosić w obawie że odmówi... a jak nie odmówi?? Sama wiesz co mi zawsze powtarzasz... I wiesz co ja myślę o tym Twoim samodzielnym malowaniu... uważaj na siebie... bo ja już się martwię na zapas!!!
Właśnie u Ciebie jest trochę inaczej. Maciek na pewno nie pozwoliłby Ci malować w obawie o Jego dziecko i matkę tego dziecka.
U mnie M. nie musi się o nic obawiać, o nikogo martwić, bo oprócz wspólnej przeszłości nie łączy nas nic.
Stary 2010-05-04, 13:02   #1189
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

lazurowa ja myślę, że nawet jak Ci nie pomoże to dasz radę pomalować sama pokoik, nic się nie stanie, nie takie rzeczy czasem trzeba robić A przecież nie musisz na dziko malować, tylko powolutku

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
nie wlaczaj go tylko otworz, powycieraj w srodku i pozwol mu wyschnąc w temp. pokojowej (nie na grzejniku!) ja juz tak dwa razy zalatwilam telefony - z czego jeden wpadl mi do zlewu podczas zmywania garów
a innym razem wpadl do jeziora...
wyschly i dzialają OK
Tylko, że on działał już z ta wodą w środku, ja się nie zorientowałam, że jest zalany, akurat wysyłałam koleżance zdjęcie brzucha, a on zawiesił się i dupa Lezy cały czas otwarty, ale marnie to widzę, że będzie działać...
Stary 2010-05-04, 13:03   #1190
bassienkaw
Zakorzenienie

Hej kochane U mnie dzisiaj 100 dni do porodu
Ogólnie dzisiejszy dzień jest średnio przyjemny, ze względu na kijową pogodę, i to że musiałam wstać o 6:30 by jechać do szpitala na badanie. Glukoza, mocz, morfologia... Glukozę przełknęłam, ale było mi słabo (nie wychodzę z domu bez jedzenia) i troche mnie mdliło... ale nie jest źle

Byłam też z Łucją w przedszkolu niedaleko Nas, mała pytała czy może przynieść dzieciom swoje maskotki, którymi się nie bawi, a ma ich multum... dwie duże reklamówy odłożone, a i tak jeszcze dużo zostało...

Biorę się dalej za pisanie pracy

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 13:03   #1191
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
Przeciez każdy jest inny , nie ma złotego środka dla wszystkich
No tak...tylko czy ja muszę pod wszystkimi względami ? Opryszczka, macica, rozstępy itd...
Cytat:

ja dzis mialam koszmarna noc. prawie wogole nie spalam. meczyly mnie te skorcze (dalej je mam) i jeszcze maly sie wiercil strasznie. jekies mam zle przeczucia. wczoraj sobie zapisywalam skorcze i od 20.45 do 21.45 mialam 9. nie wiem czy to juz powod do zmartwien. dzisiaj jakby troche mniej mi twardnieje (albo poprostu jestem zajeta i nie zwracam uwagi)
Powinnaś się jednak skontaktować z lekarzem. Tak myślę.

Cytat:
dziewczyny a co do chusteczek to ja mam takie pytanie
będziecie je używac przy każdej zmianie pieluchy ?
bo nam położna na SR mówiła, że jak się dziecko bardzo nie popaćkało to lepeij samą woda umyć a chusteczki jak najrzadziej bo jednak mają dużo chemi i bardzio często uczulają i już nie wiem jak stosować
Jak będę miała tyle cierpliwości, żeby za każdym razem iść po miseczkę wody, to będę myła wodą .

Byłam u lekarza.
Nic na opryszczkę nie wolno- chyba, że pastę do zębów na zasuszenie.
I do tego kazał mi się pakować do wyrka, bo zrobiła kompleksowe badania i się okazało, że mam węzły powiększone. A niby nic nie czuję .
Poza tym dziś pojawiły się nad ranem silne kłucia w podbrzuszu- podobne znam z czasów po łyżeczkowaniu :/.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 13:03   #1192
Carmena_
Raczkowanie

ja zmykam do pracy. i nie pisać mi tam za wiele!!!

maleństwo
Stary 2010-05-04, 13:04   #1193
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
lazurowa ja myślę, że nawet jak Ci nie pomoże to dasz radę pomalować sama pokoik, nic się nie stanie, nie takie rzeczy czasem trzeba robić A przecież nie musisz na dziko malować, tylko powolutku
Pewnie, że sobie poradzę. W końcu kiedyś trzeba się nauczyć samej ze wszystkim radzić- na pewno mi się to przyda.
Stary 2010-05-04, 13:10   #1194
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Hej kochane U mnie dzisiaj 100 dni do porodu
Ogólnie dzisiejszy dzień jest średnio przyjemny, ze względu na kijową pogodę, i to że musiałam wstać o 6:30 by jechać do szpitala na badanie. Glukoza, mocz, morfologia... Glukozę przełknęłam, ale było mi słabo (nie wychodzę z domu bez jedzenia) i troche mnie mdliło... ale nie jest źle

Byłam też z Łucją w przedszkolu niedaleko Nas, mała pytała czy może przynieść dzieciom swoje maskotki, którymi się nie bawi, a ma ich multum... dwie duże reklamówy odłożone, a i tak jeszcze dużo zostało...

Biorę się dalej za pisanie pracy
Ja codziennie wstaję o 6
No proszę, jak fajnie, że Łucja sama wpadła na taki pomysł Dobre serduszko ma Twoja córeczka Powodzenia przy pisaniu pracy.
Ja dziś odbieram wyniki moczu, morfologii i hbs, ciekawe czy mam anemię
Stary 2010-05-04, 13:11   #1195
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez belunia1985 Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki.
ja takze bardzo prosze o tę listę wyprawkową u mnie zaczynają sie problemy ze spaniem. przewracam sie z boku na bok sto razy w nocy, bola mnie biodra i kręci mnie w nogach - wszystko co najgorsze...czy Was też bolą nogi w pachwinach? bo nie wiem czy to normalne.
basienkaw, jak Ty to robisz ze to pisanie pracy idzie ci tak sprawnie i szybko?? naprawde podziwiam Cię, ja jestem ciągle na etapie zbierania sie do pisania, ale nawet jeszcze nie zaczęłam. a juz najwyższy czas zważywzy na to, że niewykluczone ze za tydzień lekarz skieruje mnie do szpitala, jesli szyjka nadal będzie sie skracać
ponoc to normalne te bole pachwinowe ...

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
chyba nie pisałaś

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 13:11   #1196
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Pewnie, że sobie poradzę. W końcu kiedyś trzeba się nauczyć samej ze wszystkim radzić- na pewno mi się to przyda.
Oj tak, to bardzo się przydaje, bo często jest tak, że nie możemy liczyć na czyjąś pomoc...
Stary 2010-05-04, 13:16   #1197
kashha
Zadomowienie

Nasza 100- dniówka jutro
Ale ten czas biegnie...
A dla mnie ciąża to taki cudny czas...
Zawsze uwielbiałam dzieci, a teraz czuję, że moje marzenie posiadania dużej rodzinki było trafione... Tylko zawsze jest jakieś ale...

Czekam na wyniki z glukozy i się doczekać nie mogę....

Stary 2010-05-04, 13:21   #1198
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Zbieram sie do lekarza. Oby było wszystko dobrze. Miłego dnia kochane!
Stary 2010-05-04, 13:21   #1199
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
witam!!! wrzucam moje fotki brzuszkowe
na zaparcia u mnie sprawdzily sie jogurty naturalne w duzych ilosciach.
dziewczyny wiecie moze ile w majowkowo-czerwcowych juz rozpakowanych???
Ale ty chudzinka jestes...Slicznie wygladasz

Widzę, że tu remonty pelną para, ja malowanie mam za soba naszczescie wiec mam spokoj, wiekszy remont mnie czeka jak mala bedzie mialam z 3 latka
Co do farb to malowalam duluxem, gotowy kolor, bo pigmenty szybciej bledna
Pokoje dla dzieci mozna urzadzic pieknie, ale trzeba miec troszke miejsca na to, a puki co lozeczko bedzie w naszej sypialni wiec, nie moge poszalec

Wlasnie wrocilam z pracy, zjadlam pyszna grachamke, a teraz jem sobie serniczek z kawusia, zaraz zrobie zapiekanke na obiad, dzis jestem zmeczona jakos...i mala bardziej szaleje i czasme czuje ukucie albo skurcz
Dzis spalam z poduszka miedzy nozkami i owiele lepiej, nie mialam zadnych skurczow i wogole, polecam, bo ja spie na boku

Ja dzis zaczynam 29tc - do porodu 82 dni
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png

Edytowane przez karolcia228
Czas edycji: 2010-05-04 o 13:22
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 13:27   #1200
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
oooo, fajnie wiedzieć A jakimi farbami? Bo ja chcę duluxa.
duluxem

Cytat:
aha no to chyba że tak to jeszcze proponuje magnez jeżeli oczywiście nie bierzesz a potem to już tylko gin ale mam nadzieje, ze ci przejdzie
zaraz wezme magnez. nie pomyslalam o nim

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Byłam u lekarza.
Nic na opryszczkę nie wolno- chyba, że pastę do zębów na zasuszenie.
I do tego kazał mi się pakować do wyrka, bo zrobiła kompleksowe badania i się okazało, że mam węzły powiększone. A niby nic nie czuję .
Poza tym dziś pojawiły się nad ranem silne kłucia w podbrzuszu- podobne znam z czasów po łyżeczkowaniu :/.
no to do lozka sie pakuj i odpoczywaj
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości