|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Eninka do kogo chodzisz na ten kurs tańca? Ile trzeba mniej więcej wykupić lekcji na pierwszy taniec, przy załozeniu że TŻ zdolności tanecznych wogóle nie ma
Edytowane przez Meana1 Czas edycji: 2010-05-05 o 10:01 |
|
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam wielką prośbę
Zaczynam się pozycjonować w googlach napicie proszę na PW co wpisujecie/ wpisywałyście w googlach szukając fotografa np. "Fotografia ślubna Kielce"- zapewne była to jakaś inna fraza.
Edytowane przez Emir1994 Czas edycji: 2010-05-05 o 10:02 |
|
|
|
#4413 |
|
Raczkowanie
|
fotograf kielce ślub
|
|
|
|
#4414 |
|
Raczkowanie
|
ja wpisywałam fotograf kielce lub fotograf świętokrzyskie
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4416 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny drogie
doradźcie prosze, jaką wybieracie wódkę na wesele? My z Tż kompletnie się na tym nie znamy, bo nie pijemy wódki, dla mnie każda ma taki sam smak, a raczej jego brak tylko pali w gardło więc nie mam pojęcia co wybrać?
|
#4417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4419 |
|
Raczkowanie
|
[Ja również mam Pana Tadeusza, ale faktycznie do tanich nie należy.
|
#4420 |
|
Przyczajenie
|
hej meena maasz w Bohemie wesele?
chciałam zapytać jak to tam jest z dekoracją kwiatową? czy to właścicielka robi dekorację? ile to kosztuje? masz może jakies fotki? |
|
|
|
#4421 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny blagam dajcie jeszcze raz linka do strony pani Ani kwiaciarki z z bazarów i napiszcie gdzie dokladnie ona sie miesci. Szukam i szukam i chyba slepa jestem bo znalezc nie moge;/
|
|
#4422 |
|
Raczkowanie
|
proszę str Pani Ani http://kwiaciarniaanna.pl/galeria.php tam w zakładce kontakt masz nr tel i gdzie ma stoisko
|
|
|
|
#4423 |
|
Raczkowanie
|
dzieki wielkie bo sie uszukalam jak glupia i nie znalazlam
|
|
#4424 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
my na wesele mamy kupiona Pałacowa....dobra wódeczka i ladnie sie prezentuje...a cenowo w sumie spoko.... najszczęśliwszy dzień 03.07.2010 |
|
|
|
|
#4425 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
napisała emalgorzata Mysiaedysia piszesz o dekoracji kwiatowej. ja pomagam kumpeli w zorganizowaniu weselicha i jesteśmy własnie na etapie dekoracji sali.byłyśmy na jej sali i akurat była przygotowana dekoracja i były dekoratorki ,ktore to robiły. miały kielichy na takich bardzo długich nogach.i w nich robiły kompozycje z żywych kwiatów. dół kielicha był wysypany fajnymi dodatkami. fajnie to wygładało. pytałyśmy o koszt. cena zależy od kwiatów . zaczynają robić taki kielich od ok 55 zł( kumpela będzie miała z róz - i ugadałysmy się na 60 zł. takie wysokie te kompozycje były z takimi trawami jak pręciki do góry wyciągnietymi i wyglądały przez to na ogromne. kumpeli doradziły na salę 6 takich kielichów. także może nie musisz mieć az 15 bo to naprawde kupa kasy. aha. i zeby było "gęściej" na stole to ustawiają mniejsze kielichy do kompletu z pływającą świeczką, grysikiem i płataki . fajne. bardzo nastrojowo. takich swiecznikow zamowiłyśmy 25 , bo kosztują tylko 3 zł. kompozycja przed Mlodymi 100 zł. z tego co pytałyśmy po kwiaciarniach to cena b niska. a ładne było to co widziałyśmy wtedy na sali.mają też katalogi i fotki i można coś wybrac. za Mlodymi takie wiszące kom[pozycje zamówiłyśmy 2 -jedna kosztuje 60 zl. ale mają bardzo różne opcje ,i można coś zupełnie innego wybrac. wogołe to one ubierają materiłami, mają kurtynę swietlna itp , lae to Cię chyba nie interesuje. tyle pamiętam .może coś Ci to pomoże , bo wiem jak cięzko się gada z tymi kwiaciarkami.w pasji kwiatowej myślalysmy ze oszalejemy. na dobrą sprawę nie dowiedziałyśmy się niczego, a ponoć to jedna z lepszych kwiaciarni. jakby co to pisz naa priva do mnie , bo będzie kumpela mieć jakieś fotki z dekoracji to mogę Ci podesłac. ![]() zyczę powodzenia w dalszych przygotowaniach. aha . napiszę jeszce o bukiecie.Laziłysmy ze zdjęciem z neta po kwiaciarniach.babki mówiły ze ten bukiet to ok 250 zł. a one powiedziały 190. więc oszczędnośc spora. można sobie costam jeszce dokupić za ta kaske ok bo pisze i pisze i piszebuzki |
|
|
|
|
#4426 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4427 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziękuję oliffka2 za pogonienie mnie ws kwiatów Zadzwoniłam dziś do Pani Ani i udało się!!! Umówiłam się z nią osobiscie na sobotę i już na mój termin lista zamknięta (mówiła, że przyjmuje max. do 5 zamówień na dzień - a ja jestem 5 ) Poza tym dostaje się od niej gratis kosz płatków róż, co mnie straszliwie ucieszyło No i ceny ma naprawdę konkurencyjne.
wielki dzień 29.05.2010 godz. 18 Edytowane przez kajcia82 Czas edycji: 2010-05-05 o 13:17 |
|
|
|
|
#4428 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
helo. mam konkurencję dla p. Ani możesz zerknąc na odp ode mnie do mysiedysi
|
|
|
|
|
#4429 |
|
Raczkowanie
|
O matko! Ja byłam jakiś czas temu na dwóch indywidualnych lekcjach w willi magnat (bez rewelacji) i płaciłam 120zł za godz. lekcyjną (45min). Normalnie szaleństwo!
---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- My będziemy mieć Wyborową. To dobra i dość popularna wódka,no ale są oczywiście tańsze dobre wódki.
|
#4430 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My mamy Stumbrasa i szczerze mogę go polecic
|
|
|
|
|
#4431 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4432 |
|
Raczkowanie
|
A jak cenowo ten Stumbras stoi??
|
#4433 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny
Ile kosztują płatki róż? Ktoś doradził mi by jechać w czwartek na giełdę kwiatową i tam kupić kwiaty do płatków. Co o tym myślicie? Kolejne pytanie, czy któraś z Was jadła ciasta ze Społem? NO i ostatnia kwestia - potrzebuję "napompować" 100 balonów helem, może wiecie gdzie w Kielcach to da się zrobić? Z góry dzięki za wszelką pomoc ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#4434 |
|
Rozeznanie
|
Witam!
Weeknd zleciał szybko. Załapałam nerwa na bratową bo nie zaprosiła nas na urodziny mojej bratanicy . My mamy Nemiroffa. Bardzo delikatna w smaku.
|
|
|
|
#4435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio nawet stwierdził, że jak bedziemy brać ślub, jak już nadejdzie ten dzień to on bedzie sie modlił o to, żeby jak najszybciej się skończył. Nie lubi chłopak być w centrum zainteresowania
|
|
#4436 |
|
Raczkowanie
|
emalgorzata pisalam niedawno o kwiatach i dekoracji w bohemie troszki
![]() Meana nie ogladalam zadnych katalogow dekoracji bo nie mialam czasu zreszta obejrzalam na zywo z 5 tych dekoracji. Co do kwiatow to oni je moga powsadzac w wazony ale ty je musisz kupic i dostarczyc. Wiec ty za nie placisz Co do próbowania ciast i mięs również nie mam czasu na takie rzeczy. Moja kolezanka byla tam na weselu 3 tyg temu. Podobalo jej sie, smakowalo i mnie to wystarcza Teraz zreszta i tak nic bym nie zmienila bo jest za pozno.
Oświadczył się 1.1.2009 o godz 0:00 Nasz ślub 22.05.2010 |
|
|
|
#4437 |
|
Raczkowanie
|
Dzieczynki,
czy któraś ma może wesele w Leśnym Dworze?? Lub była w niedalekim czasie??;> Zaczynam się martwić jedzeniem, bo podobno jest bardzo mało... Co prawda to jest lato, robimy wiejski stół we własnym zakresie, ale mimo wszystko nie chciałabym żeby goście wyszli z tamtąd głodni... |
|
|
|
#4438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4439 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny czy sądzicie, że w sierpniu będą dostępne tulipany na bukiet?? Marzy mi się bukiet z tulipanów ale nie mam pojęcia czy coś z tego będzie
|
|
|
|
#4440 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.

Zaczynam się pozycjonować w googlach napicie proszę na PW co wpisujecie/ wpisywałyście w googlach szukając fotografa np. "Fotografia ślubna Kielce"- zapewne była to jakaś inna fraza.

Nasz ślub 31.07.2010r.
Agatek

U nas sprawa z poprawinami skomplikowała się, miał być grill dla najbliższych w domu...miało być ok. 30 osób: My+ świadkowie z osobami+rodzice+rodzeństw o z dziećmi i żonami, facetami...A wczoraj moja teściowa powiedziała, że ona to jeszcze chciałaby zaprosić 20 osób od siebie z rodziny...Początkowo pomyślałam, że co mi tam, nie mam nic przeciwko, bo to i tak u Tż-a, ale potem moja teściowa powiedziała, ze ona za nic nie bierze odpowiedzialności...i jak przemyślałam to doszłam do wniosku, ze obsłużyć i nakarmić 50 osób to ponad moje siły. Chciałabym się też pobawić, a nie tylko obsługiwać towarzystwo...Zwłaszcza, ze ode mnie byłoby jakieś 10 osób a 40 od Tż-a...Myślałam, że będziemy w waskim gronie...i dlatego chciałam żeby nasze rodzinki były razem, namówiłam mamę żeby nie zapraszała do nas do domu gosci..a jakby u Tż-a byli tylko jego goście , a z mojej strony jedynie najbliźsi to stwierdziłam, ze moja mama się zdenerwuje, bo ona nie zaprosiła do siebie nikogo bo miało być kameralnie a tu co...Wiec chyba zostaniemy ze świadkami i rodzeństwem w Ameliówce poszalejemy sami, a rodzce niech sobie robią co chcą w domu(oddzielnie)...no chyba, że moja teściowa zdecyduje się, ze jednak tylko najbliźsi(w sumie 30 osób). Mam dzisiaj chandrę...bo juz myslałam, że wszystko ustalone...a tu kicha...Nie chcemy robić poprawin dl awsyztkich, bo to mnóstwo kasy- nasza bliska rodzna moja + Tż-a to 80 osób, a ja wychodzę z założenia, że albo zaprasza się wszystkich albo nikogo...
Zadzwoniłam dziś do Pani Ani i udało się!!! Umówiłam się z nią osobiscie na sobotę i już na mój termin lista zamknięta (mówiła, że przyjmuje max. do 5 zamówień na dzień - a ja jestem 5
) Poza tym dostaje się od niej gratis kosz płatków róż, co mnie straszliwie ucieszyło