|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty dla psychicznie chorych Sigmomaniaczek cz. IX
dottoressa no to gratki
![]() Kliknęłam w banerek ![]() Klikać Laski, klikać
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
#4172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nigdy nie miałam talii to po tym roku coś tam zaczęło się pojawiać No i trochę uwidoczniły mi się mięśnie brzucha Niestety już nie chodzę, bo chodziłam w ramach wf a tam był tylko poziom podstawowy, a ja potrzebuję już wyższego. teraz śmigam na aerobik, ale to nie to samo :P Wprawdzie na TB czułam się czasem jak inwalidka, ale to były bardzo bardzo przyjemne zajęcia, szczególnie że według mnie ta arabska muzyka jest strasznie fajna.Cytat:
Gorzej jeśli chciałabyś wysłać kogoś aby odebrał za Ciebie, wtedy mogą robić problem.Apropos matury, to chciałam rzecz, że mój TŻ poszedł dziś na podstawową matmę i przed drzwiami mu powiedzieli, że ma jej nie pisać jednak :P Bo jest zeszłorocznym maturzystą, w tym roku chciał zdać matmę, żeby się przenieść na studia dzienne (potrzebna mu rozszerzona) i okazało się, że w związku z tym wystarczy mu samo rozszerzenie, a on biedny wstał rano i jechał do tej szkoły :P
|
|
#4176 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
taka kontynuacja, tylko jest inna nauczycielka, instruktorka niż w tamtym roku![]() Muszę sie z wami podzielić moją radościa TŻ do mnie przyjeżdża, zrobił mi niespodziankę i powiedział że będzie u mnie za 1,5h
|
|
#4177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czemu się tyle nie widzieliście?
|
|
#4178 |
|
Wtajemniczenie
|
bo daleko od siebie mieszkamy
spadam teraz
|
#4179 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to kiedy następne egzaminy?Cytat:
Cytat:
Właśnie Kochana mam do Ciebie prośbę - pytanie właściwie - znasz gdzieś krawca po naszej stronie Wisły? Cytat:
, a tak daleko mieszkacie?
|
|
#4180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślę, że dziewczyny też będą Ci klikać, prawda moje drogie? ![]() i dziękuję |
|
|
|
|
#4181 |
|
Zadomowienie
|
Ufff, nadrobiłam 30 stron
![]() I też proszę o zaproszenie do klubu i klikanie mnie. ![]() Mam dla was trochę info. ![]() Te buty, (wiem ze to tandem, ale tu więcej was zagląda ) wypadają większe.Byłam wczoraj na rajdzie po mieście i u mnie w małych sklepikach jest pełnoooooo Te kosztowały 79zł, obcas na oko 10cm, platforma 2cm. Niższe niż 'lubutinki', ale też skórkę mają trochę gorszą, przynajmniej jeśli chodzi o szare. Szare louboutinki są jakby lekko gniecione, ta szarość nie jest taka całkiem regularna, a te drugie (producent to EML bodajże) są z jednolitej, szarej, matowej ekoskórki. Ogólnie wygodne, tylko lewy but mnie w palec pił trochę. Wycięcie na paluchy w sam raz, mi wystawały dwa. ![]() No i tak jak napisałam wyżej, przymierzyłam moje 39 i prawy but mi kłapał. Ale byłam w rajstopach, więc może jest jeszcze jakaś szansa, najwyżej kupię zapiętki. ![]() Oblukałam też 'zarowe' blaszaki, ta blaszka na nosku jest z plastiku. U mnie były po 39zł, tak jak wszystkie baleriny.Z kwiatem też były, faktycznie wyglądają na ogrooomneee kajaki. Ale w rzeczywistości bardzo ładne, no ale tego już wam nie muszę pisać.![]() Ogólnie dużo butów się wczoraj naoglądałam i wniosek mój taki, że ja zamawiać będe tylko obcasy, bo u mnie są po 69-79 zł, a z sigmy wychodza taniej, ale przed zamówieniem musze iśc sprawdzić jak wyglądają w realu i jaki rozmiar będzie dobry (przypomnijcie mi jak będę chciała zamawiać ).Balerin i sandałów nie zamawiam, bo u mnie są po 39zł, to wychodzi taniej niż z sigmy. ![]() Aaaa i jeszcze wczoraj upolowałam piękną, pudrową marynarkę (a mam szerokie bary, więc dla mnie ciężko znaleźć marynarkę ) za 13zł.I kupiłam jeszcze hulahop (zmotywowana waszymi rozmowami) wracałam z nim na ramieniu przez całe miasto. I skakankę jeszcze nabyłam, ale to chyba na dwór się będę musiała wynieśc ze skakaniem, bo u siebie mam sufit na wysokości 2m.![]() A wasze rozmowy uświadomiły mi, że odkąd przestałam trenować (też taniec), to się zrobiłam klucha. Albo to po sterydach które brałam na uczulenie. I musze sie wziąć za siebie, czyli od dzisiaj dietka porządna i ćwiczonka.![]() Jak tam maturzystki?
|
|
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
poklikałam wam trochę, tylko powiedzcie czy mój głos się będzie liczył, skoro ja nie uczestniczę ?
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
Drozja
Czyli da rade iść przez miasto z hula-hopem? ;P Moje jest u rodziców, kilka ulic dalej ;] I tez w oczo-*****ym różowym kolorze ;] Skakankę też mam, ale jakoś obawiam się wyjść z nią na osiedle - i nie mówię tu tylko o trzęsącym się (ku uciesze mojego TŻ) biuście A i jeszcze jedno czy w tych sklepach widziałaś sandały gumkowe? ![]() I kliknęłam w Twój baner
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul Edytowane przez DarkNoir Czas edycji: 2010-05-05 o 13:12 |
|
|
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej Drozja jak balerinki u Ciebie 39 zł to znaczy ze nie oplaca sie ich zamawiac z sigmy bo wychodza po 41 zł
Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2010-05-05 o 13:16 |
|
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.2cute2trendy.com/DRESSES_c_1.html
Zobaczcie jakie tu są cudne sukienki http://www.2cute2trendy.com/Red-Oran...ess_p_590.html Na mój ślub cywilny ![]() http://www.2cute2trendy.com/Orange-P...ess_p_408.html
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
#4186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to już ... otwierajta co tam mata otworzyć ![]() no i koniec z odwykiem - a trzymałam się chyba ze 3 tygodnie ![]() no i właśnie przez to niezamawianie zapomniłam jak się pisze zamówienie - mam nadzieję, że nie zostanę zdyskwalifikowana za zmianę koloru ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
Drozja a gdzie się kupuje hula hop? i ile toto kosztuje? Ja mam skakankę i w zeszłym roku ostro ćwiczyłam a w tym jeszcze ani razu nie byłam bo mój Ochroniarz nie ma czasu mnie wyprowadzać na skakankę, a sama się boję
|
|
#4187 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I to przez całe centrum.Nawet pani w autobusie do mnie zagadała i wspominała jak to kiedyś było, jak kręciła i wymiatała a teraz nie umie. I się pytala czy to dla mnie czy dla dziecka.![]() Gumkowych jeszcze nie widziałam, ale podejrzewam, że się pojawią niedługo, w cenie pewnie 39-49 zł. Więc czekam. Na razie mam na oku inne, które widziałam już kilka razy, ale nie zwróciłam szczególnej uwagi, aż do wczoraj, kiedy zobaczyłam je na nodze pewnej dziewczyny w tramwaju.dziękuję ![]() ja też zaraz będe klikać wszystkim. ![]() Cytat:
No jak masz możliwość kupić w sklepie stacjonarnym, to się nie opłaca, bo faktycznie jak się doliczy przesyłkę od organizatorki i inne bajery, to wychodzi drożej. A podejrzewam, że nie tylko u mnie te buty są. Jak ja wczoraj łaziłam po mieście, to na ulicy gdzie 70% sklepów, to odzież, obuwie, torebki itp, w co drugim obuwniczym typu 'noname' sama sigma i tandem.
|
||
|
|
|
#4188 | |
|
exmod na urlopie:)
|
Przed zjazdem jakoś czyli mam 2 tygodnie... ale to dopiero pierwsze podejście, więc przede mną jeszcze dłuuuga droga...
żeby rok zaliczyć muszę mieć napisane na picuś-glancuś ![]() Cytat:
nie lubicie mnie czy co? nie bądźcie takie...
|
|
|
|
|
#4189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4190 |
|
Zadomowienie
|
Ufff... nadrobiłam,dołączyłam do klubu ( proszę o kliki i czekam na zapro od can ) i idę chyba coś zamówić.
|
#4191 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Małe 3,50zł, duże 5,50zł, skakanka 4,50zł
|
|
|
|
|
#4192 | |
|
exmod na urlopie:)
|
Cytat:
A ja swoje hula kupiłam w Decathlonie... 25 zł kosztowało co prawda, ale przynajmniej nie jest takie lekkie jak te dziecięce i lepiej sie kręci dzięki temu a w ogóle to chyba nie chwaliłam się Wam, że jako dziecko nie umiałam wcale kręcić a teraz nauczyłam się i to w obie strony! O! Na naukę nigdy za późno
Edytowane przez speare Czas edycji: 2010-05-05 o 13:29 |
|
|
|
|
#4193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie lubie jak nie macie wpisanych miast pod nickami bo sie gubie
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
natalalala
Widzę, że Ty ze Szczecina ![]() Sigmowe buty znalazłam w Fali i na ul. Jagiellońskiej 1 (sklep w piwnicy)
|
|
|
#4195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znajac zycie to w fali zdzierstwo bedzi emaksymale a ja sie zastanawiam teraz tylko czy klikac sobi ete gumkowe jak beda czy dac sobie spokoj nie wiem kurcze
|
|
#4196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W CCC i Deichmannie są za 59,99, tu oszczędzasz około 10 zł ![]() W Fali i na jagiellońskiej ich nie było. Ale mogą się pojawić.
|
|
|
|
#4197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj po 15.00 otworzę zamówienie na czarne gumeczki ![]() Załącznik 3082501Załącznik 3082502 |
|
|
|
|
#4198 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie mam podobnie z tym klikaniem - obklikałam kilkadziesiąt osób a mam dopiero kilkanaście kliknięć ![]() a nie masz takiej potrzeby, żeby założyć jakąś wyjątkową sukienkę/ suknię której nie założyłabyś na inną okazję? Ja miałam taką potrzebę, dlatego nie widzę tych sukienek na tak ważną okazję, ale każdy ma swoją wizję ślubu ![]() Cytat:
![]() ja w zeszłym roku kupiłam w Decathlonie skakankę za 40 zł tańszych po prostu nie byłow ogóle stwierdzam, że nie wiem gdzie są w Wawie takie sklepy, w których coś jest, bo w centrach handlowych nigdy nie ma tego, czego chcę
|
|
#4200 |
|
Raczkowanie
|
przy okazji poproszę o kliki w banerek
![]() Mam pytanie, czy wiadomo ile kosztują buciki te szare co robi teraz Eary???? |
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

No i trochę uwidoczniły mi się mięśnie brzucha
niż w tamtym roku

nie wiem kurcze
tańszych po prostu nie było