Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-06, 09:37   #2761
chilanes
Zakorzenienie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Czesc PMki, melduje ze mam wybrana suknie i cala reszte Myslalam ze bede najlepiej wygladac w empire ale wygrala ta oto widoczna ponizej Wklejam tez fotki biżuterii
Piękna PM będzie
Jak się czujesz?
Stary 2010-05-06, 09:40   #2762
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
No i fajnie, ale przygotuj się rozdawanie zaproszeń wcale nie jest takim fajnym zajęciem... przynajmniej dla mnie... albo się siedzi i nie chcą Cię wypuścić, albo się wpada na chwilkę i leci dalej. My cały weekend majowy rozdawaliśmy, do tego ja wczoraj wysłałam pocztą 10 zaproszeń do rodziny i znajomych zza granicy i z drugiego końca Polski, z mojej strony zostało 10 zaproszeń do wręczenia ( w tym jedno do wysłania ) a od strony TŻ niestety jeszcze dużo bo 35, chociaż część da pewnie dam w pracy.
Ja mam podobną sytuację, ponieważ dużą część zaproszeń do mojej rodziny muszę wysłać pocztą, natomiast w przypadku TŻta, wszystkie zaproszenia musimy rozdać osobiście...Domyślam się, że nie jest to takie przyjemne. Ale dobrym rozwiązaniem myślę, że będzie rozdawanie zaproszeń przy okazji spotkań rodzinnych, kiedy większa liczba osób znajduje się w jednym miejscu i nie trzeba specjalnie do każdego z osobna jechać U mnie będą takie okazje, imieniny. Za ponad tydzień damy zaproszenie znajomym, będziemy na ich ślubie, będzie ku temu okazja, ponieważ mieszkają w Szkocji a zależało mi na tym aby nie wysyłać im pocztą.
Zapomniałam o czymś Lain - fajne zawieszki!!
Poniżej nasze zaproszenia

Edytowane przez asiulek1705
Czas edycji: 2010-05-06 o 09:42
asiulek1705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 09:47   #2763
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Ja mam podobną sytuację, ponieważ dużą część zaproszeń do mojej rodziny muszę wysłać pocztą, natomiast w przypadku TŻta, wszystkie zaproszenia musimy rozdać osobiście...Domyślam się, że nie jest to takie przyjemne. Ale dobrym rozwiązaniem myślę, że będzie rozdawanie zaproszeń przy okazji spotkań rodzinnych, kiedy większa liczba osób znajduje się w jednym miejscu i nie trzeba specjalnie do każdego z osobna jechać U mnie będą takie okazje, imieniny. Za ponad tydzień damy zaproszenie znajomym, będziemy na ich ślubie, będzie ku temu okazja, ponieważ mieszkają w Szkocji a zależało mi na tym aby nie wysyłać im pocztą.
bardzo fajne te zaproszenia, już chyba wklejałaś zdjęcia bo je kojarzę

A jeśli chodzi o wysyłanie do Szkocji to mnie wysyłka 10 zaproszeń ( w tym trzech za granicę- do Kanady, Szkocji i Anglii ) wyniosła ok 45 zł wszystkie listy wysyłałam poleconym, żeby mieć potwierdzenie nadania.

idę prać i zrywać tapetę

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 09:53   #2764
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
bardzo fajne te zaproszenia, już chyba wklejałaś zdjęcia bo je kojarzę

A jeśli chodzi o wysyłanie do Szkocji to mnie wysyłka 10 zaproszeń ( w tym trzech za granicę- do Kanady, Szkocji i Anglii ) wyniosła ok 45 zł wszystkie listy wysyłałam poleconym, żeby mieć potwierdzenie nadania.

idę prać i zrywać tapetę
Tak tak, wklejałam, ale zdjęcia zapożyczone z netu, a te to wiesz, są już NASZE chciałam się troszkę pochwalić
Bardzo dobrze zrobiłaś wysyłając poleconym Lepiej mieć pewność, że zaproszenia dotarły. Ja będę wysyłać do Anglii a resztę na różne tereny PL.
Stary 2010-05-06, 09:57   #2765
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Piękna PM będzie
Jak się czujesz?
Cytat:
bardzo ładna suknia mierzyłam podobną, tylko ecru i to przy biuście myło złote i pięknie to wyglądało
Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
Pięknie będziesz wyglądała
a fryzurka jaka?
Cytat:
super gratuluję Bardzo ładna suknia, delikatna ale ma coś w sobie. Biżu mi się podoba
Dzieki dziewczynki, mam nadzieje ze jakos to bedzie Z podniety nie moglam spac pol nocy i zastanawialam sie czy na pewno dobrze wygladam. Ale idealnie nie bedzie, wiadomo. A suknia na zywo jest sliczna, te krysztalki na biuscie super wygladaja.
Fryzurke chce jakas na bok
Chil czuje sie coraz bardziej ociezala hehe, szybciej sie mecze, ale ogolnie jest wsyzstko ok

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2010-05-06 o 09:59
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 09:59   #2766
mariiasia
Zadomowienie

cześć.
mam dodupiasty humor, więc nie będę smucić... tylko podczytywać was troszkę.

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 10:26   #2767
83mika
Raczkowanie

Witam
Ja też dzisiaj w kiepskim nastriju ponoć warunki biometeo kiepskie...
Ale wroce do wczorajszego dnia, zakupiliśmy trochę napojów i mamy już zaliczoną Poradnię małżeńską, Pani z 3 spotkań zrobiła nam 2, stwierdziła, że nie ma o czym z Nami gadać bo ją przegadujemy i wyprzedzamy jej myśli
A dzisiaj wyprodukowałam pierwszą zawieszkę, oto ona:
Załącznik 3084849
Wiecie co będę miała problem z ustawieniem stołów na sali, potem narysuje plan sali, może coś doradzicie
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 10:39   #2768
Agateczka*
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc PMki, melduje ze mam wybrana suknie i cala reszte Myslalam ze bede najlepiej wygladac w empire ale wygrala ta oto widoczna ponizej Wklejam tez fotki biżuterii
Śliczna biżu pięknie spasowana z suknią

lain ładne zawieszki...

W ogóle to witka kobietki! U mnie ostatnio trochę młyn, i dlatego nie miałam czasu napisać nic ale od długiego weekendu już was nadrobiłam. A naprodukowałyście tyle że masakra
A co u mnie? No więc w końcu kupiłam bieliznę i sukienkę na poprawiny i od 2 dni intensywnie szukam butów ślubnych ale niestety z moją małą stópką to nic nie mogę kupić bo rozmiaru niema. Jak normalne buty kupuję w rozmiarze 36-37 tak ślubne muszę mieć w rozmiarze 35 normalnie nie mam pytań...
Stary 2010-05-06, 10:45   #2769
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Taaa... śmiej się śmiej... kurczę mogłam pójść na jakieś studia z zarządzania, albo logistyki, a nie się pakować w jakieś humanistyczne sranie w banie Albo mogłam w ogóle na te studia nie iść... Nie wiem po co mi ten tytuł mgr, skoro jak to powiedział pewien mądry człowiek, Ferdynand Kiepski "dla ludzi z moim wykształceniem nie ma pracy" Bleeeh.... Doła mam jak sobie pomyślę, że tyle lat życia na takie bzdury zmarnowałam... sorry... już nie będę smęcić...
ja mam to samo z moimi studiami jakbym miała jeszcze raz iśc to bym poszła na jakieś finanse, księgowość czy inne takie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Właśnie przeglądałam/oglądałam zawieszki.Noi kupimy je od tego samego sprzedawcy, od którego kupiliśmy zaproszenia.
bardzo fajne
a my z tżtem stwierdziliśmy że olewamy zawieszki i kupiliśmy na all takie kokardki i już

Załącznik 3084884

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Kurde, wlasnie mi mama oznajmila, ze ona zamawia winietki bo gdzies tam niedaleko jest drukarnia i normalnie od razu mam stresa, bo na cos nie mam wplywu i boje sie ze jakies wiejskie mi kupi, bo ona potrafi tak ni w piec ni w dziesiec cos wybrac. Nic to, najwyzej pojade w poniedzialek i nowe zamowie. Okropna jestem, no nie?
ja też nie zawsze ufam swojej mamie niech ci zrobi fotę i prześle do akceptacji

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19060323]Nasze wesele zaczęło się od Poloneza. Potem goście zostali już na parkiecie i był pierwszy taniec. Mieliśmy wodzireje i raczej nietypowe wesele dzięki temu, jak mówiliśmy to ludzie sceptycznie podchodzili a potem byli zachwycenia, że na takim fajnym to jeszcze się nie bawili[/QUOTE]

nam nasz wodzirej też proponuje zaczęcie (jest takie słowo w ogóle? ) wesela od poloneza i mamy zamiar się zgodzić

Lain fajne zawieszki a najlepszy mistrz drugiego planu na trzecim zdjęciu

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
40zł wraz z wykonaiem frencha i naklejką 1 warstwa żelu
no co ty? to tak mało kosztuje? nawet nie wiedziałam... mi ostatnio babka zaproponowała zrobienie żelu min. 2 tyg przed ślubem żeby dzień wcześniej przyjść na uzupełnienie + malowanie.

Cytat:
Aas, a czy to nie twoja sukienka http://www.youtube.com/watch?v=Pe2ubCeWpvM wydaje mi sie, ze twoja na dole nie miala tego wyciecia z tiulem, ale badyl podobny.
faktycznie badyl podobny bo moja jest bez tego odsłoniętego tiulu i góra jest zupełnie inna

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość

U
W
A
G
A

dziś mam studniówkę poczułam ze coś mi brzuszek ścisło
gratulejszyn ja już się nie mogę doczekać studniówki a tu dopiero 156 dni

Cytat:
super kieca na pewno będziesz pięknie wyglądać jak zdrówko?

Asiulek fajne zaproszenia też się wcześniej nad takimi śmiechowymi zastanawialiśmy
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 10:48   #2770
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Mierzylam bardzo podobna, sliczna jest. Ja nie wiedzialam, ze ty dopiero teraz suknie bedziesz wybierac, myslalam, ze po prostu na poprawki bedziesz szla.

A ja dzis mam juz tylko jedno-cyfrowa liczbe dni-9
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 11:10   #2771
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Załącznik 3084884

nam nasz wodzirej też proponuje zaczęcie (jest takie słowo w ogóle? ) wesela od poloneza i mamy zamiar się zgodzić

[/QUOTE]

Polecam bo bardzo fajnie to wyszło i goscie byli zdziwieni i zachwyceni, że tak inaczej i mogą sobie ze studniówki przypomnieć

Nie zacytował mi się post Lain odnośnie raf koralowych..
Do Egiptu na bank wrócimy i też na kurs nurkowy bo zrobiliśmy tylko intro i się zakochaliśmy. Potem własciwie codziennie pływaliśmy sobie na rafie przy naszym hotelu (Faraana Club) gdzie ciągle przypływały statki ze snurkami, a my mieliśmy to za free Kupiliśmy płetfy, buty i maski z rurkami i zamierzamy je wykorzystywać częściej... w Egipcie oczywiście, chociaż marzy nam się Australia i rafa barierowa ... może kiedyś...Hotel też bardzo fajny, dostaliśmy lepszy pokój ze względu na to, że byliśmy mlodym małżeństwem i narzekać nie możemy, jedzenie przepyszne i te kolacja nad brzegiem moża w blasku księżyca ... echhh ja chcę tam wracać!!!

Puki co w sobotę na weselicho idziemy się pobawimy
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 11:15   #2772
woda sodowa
Wtajemniczenie

A ja zamawiam winietki, a nie moja mama. Znowu postawilam na swoim
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 11:16   #2773
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Caprica cudna biżuteria. Przez neta kupowałas moze?
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 11:21   #2774
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość

Asiulek fajne zaproszenia też się wcześniej nad takimi śmiechowymi zastanawialiśmy
Dziękuję A my na odwrót, chcieliśmy zupełnie inne, takie eleganckie, delikatne. No ale jak zaczęliśmy przeglądać te księgi to nam się koncepcja zmieniła o 180 stopni Szczerze mówiąc, w pewnym sensie to ja odpuściłam i zgodziłam się na te, bo TŻ był zachwycony, mnie sie podobały ale się nie podniecałam Natomiast teraz bardzo mi się podobają i strasznie się cieszę, że już mamy te zaproszenia. Może troszkę to głupie że aż taką radochę mam z powodu zaproszeń, ale cóż ja poradzę, że wrazliwa jestem i że mnie to wzrusza, jak czytam nasze imiona i nazwiska na zaproszeniach
Stary 2010-05-06, 11:30   #2775
Aaś
Zakorzenienie

Guska z jakiego biura byliście?
Stary 2010-05-06, 11:32   #2776
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Caprica cudna biżuteria. Przez neta kupowałas moze?
Dzieki Biżu kupilam w salonie.
Cytat:
Mierzylam bardzo podobna, sliczna jest. Ja nie wiedzialam, ze ty dopiero teraz suknie bedziesz wybierac, myslalam, ze po prostu na poprawki bedziesz szla.

Mialam wybrana suknie od wrzesnia ale musialam zmienic model i czekalam zeby to bylo jak najblizej daty slubu Za tydzien mam miec przymiarke bo trzeba tylko troche poprawic w biuscie i jak bedzie dobrze to juz ja zabiore do domu
Cytat:
super kieca na pewno będziesz pięknie wyglądać jak zdrówko?
Cytat:
Napisane przez Agateczka* Pokaż wiadomość
Śliczna biżu pięknie spasowana z suknią

lain ładne zawieszki...

W ogóle to witka kobietki! U mnie ostatnio trochę młyn, i dlatego nie miałam czasu napisać nic ale od długiego weekendu już was nadrobiłam. A naprodukowałyście tyle że masakra
A co u mnie? No więc w końcu kupiłam bieliznę i sukienkę na poprawiny i od 2 dni intensywnie szukam butów ślubnych ale niestety z moją małą stópką to nic nie mogę kupić bo rozmiaru niema. Jak normalne buty kupuję w rozmiarze 36-37 tak ślubne muszę mieć w rozmiarze 35 normalnie nie mam pytań...
Dzieki
Aga gratuluje zakupow Niezazdroszcze problemow z butami... popatrz moze na stronce http://www.akces.biz/oferta/slubne.html

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 11:38   #2777
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
Guska z jakiego biura byliście?
My byliśmy z Sun & Fun - polecam bo bardzo się nami dobrze opiekowali oni są specjalistami od Egiptu głównie chyba (czy nawet tylko ??)
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 12:04   #2778
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
Lain tylko do 2 kościołów- parafii panstwa młodych
dzieki za info

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
No włacha... wczoraj u mnie tak ładnie było, a dziś znów szarówka
u mnie tak paskudnie to juz chyba od piatku jest czy jakos tak
i wszystkie dzdzownice wylazly na chodniki a ja nie moge spokojnie przejsc, bo mam manie omijania kazdej - brzydzi mnie swiadomosc ze moglabym wniesc do domu na butach ich flaki

Cytat:
Czesc PMki, melduje ze mam wybrana suknie i cala reszte
bardzo ladna suknia i bizu
a ja dalej czekam az mi zrobia moja bransoletke cos sobie w kulki leca
ksiega tez jeszcze nie dotarla

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Agateczka* Pokaż wiadomość
lain ładne zawieszki...
Cytat:

Lain fajne zawieszki a najlepszy mistrz drugiego planu na trzecim zdjęciu
dzieki dziewczyny
Aas ja na tym zdjeciu dostrzegam tajemniczy pociag mistrza drugiego planu do alkoholu

Cytat:
my wysylalismy za granice 4 zaproszenia, ale polecone priorytetowe, wiec za kazde wyszlo 8,40

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Załącznik 3084849
bardzo ladna widze, ze idziemy w ta sama kolorystyke

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19072092]
Nie zacytował mi się post Lain odnośnie raf koralowych..
Do Egiptu na bank wrócimy i też na kurs nurkowy bo zrobiliśmy tylko intro i się zakochaliśmy. Potem własciwie codziennie pływaliśmy sobie na rafie przy naszym hotelu (Faraana Club) gdzie ciągle przypływały statki ze snurkami, a my mieliśmy to za free Kupiliśmy płetfy, buty i maski z rurkami i zamierzamy je wykorzystywać częściej... w Egipcie oczywiście, chociaż marzy nam się Australia i rafa barierowa ... może kiedyś...Hotel też bardzo fajny, dostaliśmy lepszy pokój ze względu na to, że byliśmy mlodym małżeństwem i narzekać nie możemy, jedzenie przepyszne i te kolacja nad brzegiem moża w blasku księżyca ... echhh ja chcę tam wracać!!!
[/QUOTE]

tam sa wlasnie super polozone te hotele tak na klifie (no pewnym minusem moga byc schodki na plaze ale troche sportu przy takiej obfitosci jedzonka nie zaszkodzi )
tez bylam zauroczona kolacjami nad brzegiem morza no i rzeczywiscie spora oszczednosc jak sie ma taka fajna rafe przy hotelu

my sobie na podroz poslubna wykupilismy pokoj deluxe z widokiem na morze, wiec nie maja wyboru - musza nam dac wypasny bo jak nie...

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19073045]My byliśmy z Sun & Fun - polecam bo bardzo się nami dobrze opiekowali oni są specjalistami od Egiptu głównie chyba (czy nawet tylko ??)[/QUOTE]

oo my tez bylismy z Sun&Fun i tez bylismy bardzo zadowoleni. w sumie glownie z linii lotniczych, punktualnosci i transferow, bo do niczego wiecej nam nie byli potrzebni juz pierwszego dnia tak mnie pochlonely te rafy, ze na spotkanie z rezydentka wyslalam TZa a ze rezydentka sie spozniala to TZ po 10 minutach stwierdzil, ze w sumie nie mamy do niej interesu, a rafy czekaja i sie zmyl wiec rezydentki nawet na oczy nie widzielismy
ciekawa jestem jak nam sie w tym roku Itaka spisze

Guska a beda jakies foty? chetnie bym sobie jeszcze raz na to wszystko popatrzyla

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-05-06 o 12:08
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 12:09   #2779
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
dziś mam studniówkę poczułam ze coś mi brzuszek ścisło

Ja już mam 93!
Cytat:
Śliczna suknia i biżuteria! Strasznie mi się podoba ta góra sukni
Cytat:
Śliczne!
Cytat:
Witam
Ja też dzisiaj w kiepskim nastriju ponoć warunki biometeo kiepskie...
Ale wroce do wczorajszego dnia, zakupiliśmy trochę napojów i mamy już zaliczoną Poradnię małżeńską, Pani z 3 spotkań zrobiła nam 2, stwierdziła, że nie ma o czym z Nami gadać bo ją przegadujemy i wyprzedzamy jej myśli
Załącznik 3084849
Wiecie co będę miała problem z ustawieniem stołów na sali, potem narysuje plan sali, może coś doradzicie
Śliczna! Sama je robisz? Jak robisz te kokardy i jak przyklejasz tasiemkę? Moje mi się przestaja podobać jak oglądam Wasze
Cytat:

Zastanawiam się co będę czuła jak będzie 9 dni....
Cytat:
Dziękuję A my na odwrót, chcieliśmy zupełnie inne, takie eleganckie, delikatne. No ale jak zaczęliśmy przeglądać te księgi to nam się koncepcja zmieniła o 180 stopni Szczerze mówiąc, w pewnym sensie to ja odpuściłam i zgodziłam się na te, bo TŻ był zachwycony, mnie sie podobały ale się nie podniecałam Natomiast teraz bardzo mi się podobają i strasznie się cieszę, że już mamy te zaproszenia. Może troszkę to głupie że aż taką radochę mam z powodu zaproszeń, ale cóż ja poradzę, że wrazliwa jestem i że mnie to wzrusza, jak czytam nasze imiona i nazwiska na zaproszeniach
Ja też się cieszę jak głupia z tych zaproszeń! TZ obejrzał, bardzo mu się podobały, ale zaraz odłożył i tyle. Ja za to oglądam je i czytam kilka razy dziennie!

Kurcze, mam tyle czytania na sobotę na zjazd i nauki na egzamin za tydzień i nie mogę się za nic zabrać! Nie wiem jak sie zmusić do tego
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 12:15   #2780
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość

Śliczne!

Ja też się cieszę jak głupia z tych zaproszeń! TZ obejrzał, bardzo mu się podobały, ale zaraz odłożył i tyle. Ja za to oglądam je i czytam kilka razy dziennie!

Kurcze, mam tyle czytania na sobotę na zjazd i nauki na egzamin za tydzień i nie mogę się za nic zabrać! Nie wiem jak sie zmusić do tego
Dziękuję
Faceci jednak różnią się od kobiet i dlatego inaczej przeżywają Ale jestem pewna, że też się cieszą Mój TŻ był strasznie podekscytowany jak wybieraliśmy zaproszenia, miałam wrażenie, że patrzę na małego chłopca
Ja też często miałam problem z mobilizacją do nauki A taka pogoda jak dziś absolutnie w tym nie pomagała. Ale głowa do góry-dasz radę!

Edytowane przez asiulek1705
Czas edycji: 2010-05-06 o 12:17
asiulek1705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 12:17   #2781
Aaś
Zakorzenienie

Lain ty rozpijaczu kotów!
Bo ten Egipt mnie coraz bardziej rusza jak tak opowiadacie lain a ty w jakich hotelach byłaś?
Stary 2010-05-06, 12:24   #2782
BlackAngel
Adwokat diabła

hejka!
obiecałam więc wrzucam fotki Czesia natręta
wrzuciłabym więcej ale jestem na nich, więc cenzura

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 12:28   #2783
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Jaki słodki kociak Sliczny jest, pogłaskaj go ode mnie
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 12:30   #2784
83mika
Raczkowanie

Dzięki lain
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość

Śliczna! Sama je robisz? Jak robisz te kokardy i jak przyklejasz tasiemkę? Moje mi się przestaja podobać jak oglądam Wasze
Jejku dzięki, tak sama wierszyki wydrukowalismy na normalnej drukarce, na papierze o strukturze płótna, wstążki zakupilam na all..., 12 i 6 mm, kokardki związuje ręcznie-wstążka na kokardkę ma 25 cm i zwązuje normalnie, tylko nie zaciskam mocno żeby ladnie ułożyć i przyklejam klejem do robienia zaproszeń i innch dekoracji.

Edytowane przez 83mika
Czas edycji: 2010-05-06 o 12:35
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 12:32   #2785
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
hejka!
obiecałam więc wrzucam fotki Czesia natręta
wrzuciłabym więcej ale jestem na nich, więc cenzura
Śliczny! Uwielbiam kotki!
Stary 2010-05-06, 12:35   #2786
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Lain ty rozpijaczu kotów!
Bo ten Egipt mnie coraz bardziej rusza jak tak opowiadacie lain a ty w jakich hotelach byłaś?
ale on tak sam z siebie

ja w Egipcie na razie bylam raz, w hotelu Iberotel Club Fanara (on jest obok tego hotelu w ktorym byla Guska). tak nam sie ten hotel spodobal, ze postanowilismy sie trzymac sieci i na podroz poslubna wybieramy sie do Iberotel Lamaya Resort w Marsa Alam

mnie tez Egipt nie ruszal. myslalam sobie, ze eee jakies tam piramidy (nawet ich jeszcze nie widzialam i w tym roku tez sie nie wybieramy ), pustynia i tlumy polskich turystow a pojechalismy tam w maju zeszlego roku tylko dlatego, ze tam jest o tej porze roku najcieplej. i wiesz co - zakochalam sie tam jest pieknie jest masa rzeczy do robienia, wiec nuda nie wchodzi w gre - np. wschod slonca na Gorze Synaj to wspaniale przezycie, do tego z takiego Sharm jest rzut beretem do Jerozolimy czy Petry, a szalenstwa na quadach po pustyni w iscie marsowym krajobrazie daje duzo frajdy
polskich turystow mozna uniknac wybierajac wlasciwy hotel (w naszym przez pierwsze dni pobytu bylismy tylko my Polakami, pozniej 2 dni przed wyjazdem przyjechala jeszcze jakas polska rodzinka), no i przede wszystkim te rafy i nurkowanie zeby znalezc cos takiego to jak Guska wspomniala - trzeba by odbyc podroz do Australii
wiec jak ktos mi mowi nigdy wczesniej tam nie bedac, ze tam nudno, bez sensu i oklepane to sie tylko po cichu usmiecham bo nie wie co traci

Black teraz widze, ze wszystkie Czeski to mega slodziaki moj sie wlasnie zaladowal do szafy i spi
tu w swojej ulubionej pozycji do spania
Załącznik 3085147

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-05-06 o 12:37
Stary 2010-05-06, 12:35   #2787
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Cytat:
Jejku dzięki, tak sama wierszyki wydrukowalismy na normalnej drukarce, na papierze o struktórze płótna, wstążki zakupilam na all..., 12 i 6 mm, kokardki związuje ręcznie-wstążka na kokardkę ma 25 cm i zwązuje normalnie, tylko nie zaciskam mocno żeby ladnie ułożyć i przyklejam klejem do robienia zaproszeń i innch dekoracji.
No ja też wierszyki drukuję, tylko na kalce, druk mam ok, ale te kokardki to cała ozdoba!A jaki to klej?
Dla przypomnienia daję zdj. moich:
(też mam różne wierszyki)

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2010-05-06 o 12:37
Stary 2010-05-06, 12:45   #2788
madmuazelle
BAN stały

Cześć

Miałam w nocy dziwny sen,a to pewnie przez to że wczoraj pisałam z Martą o poczęciu dziecka/ciąży itp Sniło mi się,że kochałam się z tż-tem i że się tak brzydko wyraże już po,powiedziałam spuściłeś się we mnie.

Wczoraj byliśmy w Ikei.Eh,tyle rzeczy mi się tam podoba.
Ok,teraz Was nadrobie.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 12:47   #2789
BlackAngel
Adwokat diabła

Lain, oni nawet są podobnego umaszczenia
Zauważyłam, że nawet gdyby bomba obok Cześka wybuchła (kiedy ma melodię do spania..) to za cholerkę by go to nie obudziło. Za to kradł mi codziennie pędzel do pudru

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 13:01   #2790
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Lain, oni nawet są podobnego umaszczenia
Zauważyłam, że nawet gdyby bomba obok Cześka wybuchła (kiedy ma melodię do spania..) to za cholerkę by go to nie obudziło. Za to kradł mi codziennie pędzel do pudru
moj tez spi jak zabity mozna obok niego odkurzaczem jezdzic, a on nic
na rowne nogi zrywa sie tylko jak poczuje jedzonko i jak ktos wejdzie do mieszkania wtedy zrywa sie i z zamknietymi oczami biegnie do drzwi zeby sie polozyc i nadstawic do glaskania taki komitet powitalny
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości