|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Cytat:
Piękna PM będzie Jak się czujesz?
|
|
#2762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Cytat:
U mnie będą takie okazje, imieniny. Za ponad tydzień damy zaproszenie znajomym, będziemy na ich ślubie, będzie ku temu okazja, ponieważ mieszkają w Szkocji a zależało mi na tym aby nie wysyłać im pocztą.Zapomniałam o czymś Lain - fajne zawieszki!!Poniżej nasze zaproszenia
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2010-05-06 o 09:42 |
|
|
|
|
#2763 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o wysyłanie do Szkocji to mnie wysyłka 10 zaproszeń ( w tym trzech za granicę- do Kanady, Szkocji i Anglii ) wyniosła ok 45 zł wszystkie listy wysyłałam poleconym, żeby mieć potwierdzenie nadania.idę prać i zrywać tapetę |
|
|
|
|
#2764 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chciałam się troszkę pochwalić ![]() Bardzo dobrze zrobiłaś wysyłając poleconym
|
|
#2765 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Z podniety nie moglam spac pol nocy i zastanawialam sie czy na pewno dobrze wygladam. Ale idealnie nie bedzie, wiadomo. A suknia na zywo jest sliczna, te krysztalki na biuscie super wygladaja. Fryzurke chce jakas na bok ![]() Chil czuje sie coraz bardziej ociezala hehe, szybciej sie mecze, ale ogolnie jest wsyzstko ok
Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2010-05-06 o 09:59 |
||
|
|
|
#2766 |
|
Zadomowienie
|
cześć.
mam dodupiasty humor, więc nie będę smucić... tylko podczytywać was troszkę.
|
|
#2767 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Ja też dzisiaj w kiepskim nastriju ponoć warunki biometeo kiepskie... Ale wroce do wczorajszego dnia, zakupiliśmy trochę napojów i mamy już zaliczoną Poradnię małżeńską, Pani z 3 spotkań zrobiła nam 2, stwierdziła, że nie ma o czym z Nami gadać bo ją przegadujemy i wyprzedzamy jej myśli A dzisiaj wyprodukowałam pierwszą zawieszkę, oto ona: Załącznik 3084849 Wiecie co będę miała problem z ustawieniem stołów na sali, potem narysuje plan sali, może coś doradzicie
|
|
|
|
#2768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lain ładne zawieszki... W ogóle to witka kobietki! U mnie ostatnio trochę młyn, i dlatego nie miałam czasu napisać nic ale od długiego weekendu już was nadrobiłam.![]() A co u mnie? No więc w końcu kupiłam bieliznę i sukienkę na poprawiny ![]() normalnie nie mam pytań...
|
|
|
|
|
#2769 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a my z tżtem stwierdziliśmy że olewamy zawieszki i kupiliśmy na all takie kokardki i już Załącznik 3084884 Cytat:
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19060323]Nasze wesele zaczęło się od Poloneza. Potem goście zostali już na parkiecie i był pierwszy taniec. Mieliśmy wodzireje i raczej nietypowe wesele dzięki temu, jak mówiliśmy to ludzie sceptycznie podchodzili a potem byli zachwycenia, że na takim fajnym to jeszcze się nie bawili[/QUOTE] nam nasz wodzirej też proponuje zaczęcie (jest takie słowo w ogóle? Lain fajne zawieszki a najlepszy mistrz drugiego planu na trzecim zdjęciu ![]() no co ty? to tak mało kosztuje? nawet nie wiedziałam... mi ostatnio babka zaproponowała zrobienie żelu min. 2 tyg przed ślubem żeby dzień wcześniej przyjść na uzupełnienie + malowanie.Cytat:
bo moja jest bez tego odsłoniętego tiulu i góra jest zupełnie inna gratulejszyn ja już się nie mogę doczekać studniówki a tu dopiero 156 dni ![]() Cytat:
![]() Asiulek fajne zaproszenia
|
|||||
|
|
|
#2770 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja dzis mam juz tylko jedno-cyfrowa liczbe dni-9
|
|
|
|
|
#2771 |
|
Konto usunięte
|
Załącznik 3084884
nam nasz wodzirej też proponuje zaczęcie (jest takie słowo w ogóle? [/QUOTE]Polecam bo bardzo fajnie to wyszło i goscie byli zdziwieni i zachwyceni, że tak inaczej i mogą sobie ze studniówki przypomnieć ![]() Nie zacytował mi się post Lain odnośnie raf koralowych.. Do Egiptu na bank wrócimy i też na kurs nurkowy bo zrobiliśmy tylko intro i się zakochaliśmy. Potem własciwie codziennie pływaliśmy sobie na rafie przy naszym hotelu (Faraana Club) gdzie ciągle przypływały statki ze snurkami, a my mieliśmy to za free Kupiliśmy płetfy, buty i maski z rurkami i zamierzamy je wykorzystywać częściej... w Egipcie oczywiście, chociaż marzy nam się Australia i rafa barierowa ... może kiedyś...Hotel też bardzo fajny, dostaliśmy lepszy pokój ze względu na to, że byliśmy mlodym małżeństwem i narzekać nie możemy, jedzenie przepyszne i te kolacja nad brzegiem moża w blasku księżyca ... echhh ja chcę tam wracać!!!Puki co w sobotę na weselicho idziemy
|
|
|
|
#2772 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja zamawiam winietki, a nie moja mama. Znowu postawilam na swoim
|
|
|
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
Caprica cudna biżuteria. Przez neta kupowałas moze?
|
|
|
|
#2774 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szczerze mówiąc, w pewnym sensie to ja odpuściłam i zgodziłam się na te, bo TŻ był zachwycony, mnie sie podobały ale się nie podniecałam Natomiast teraz bardzo mi się podobają i strasznie się cieszę, że już mamy te zaproszenia. Może troszkę to głupie że aż taką radochę mam z powodu zaproszeń, ale cóż ja poradzę, że wrazliwa jestem i że mnie to wzrusza, jak czytam nasze imiona i nazwiska na zaproszeniach
|
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
Guska z jakiego biura byliście?
|
|
|
|
#2776 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki
Biżu kupilam w salonie.Cytat:
![]() Cytat:
Aga gratuluje zakupow Niezazdroszcze problemow z butami... popatrz moze na stronce http://www.akces.biz/oferta/slubne.html |
||
|
|
|
#2777 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2778 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzieki za info
u mnie tak paskudnie to juz chyba od piatku jest czy jakos tak ![]() i wszystkie dzdzownice wylazly na chodniki a ja nie moge spokojnie przejsc, bo mam manie omijania kazdej - brzydzi mnie swiadomosc ze moglabym wniesc do domu na butach ich flaki ![]() ![]() bardzo ladna suknia i bizu a ja dalej czekam az mi zrobia moja bransoletke cos sobie w kulki leca ![]() ksiega tez jeszcze nie dotarla ![]() dzieki dziewczyny Aas ja na tym zdjeciu dostrzegam tajemniczy pociag mistrza drugiego planu do alkoholu Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19072092] Nie zacytował mi się post Lain odnośnie raf koralowych.. Do Egiptu na bank wrócimy i też na kurs nurkowy bo zrobiliśmy tylko intro i się zakochaliśmy. Potem własciwie codziennie pływaliśmy sobie na rafie przy naszym hotelu (Faraana Club) gdzie ciągle przypływały statki ze snurkami, a my mieliśmy to za free Kupiliśmy płetfy, buty i maski z rurkami i zamierzamy je wykorzystywać częściej... w Egipcie oczywiście, chociaż marzy nam się Australia i rafa barierowa ... może kiedyś...Hotel też bardzo fajny, dostaliśmy lepszy pokój ze względu na to, że byliśmy mlodym małżeństwem i narzekać nie możemy, jedzenie przepyszne i te kolacja nad brzegiem moża w blasku księżyca ... echhh ja chcę tam wracać!!![/QUOTE] tam sa wlasnie super polozone te hotele tak na klifie ale troche sportu przy takiej obfitosci jedzonka nie zaszkodzi )tez bylam zauroczona kolacjami nad brzegiem morza no i rzeczywiscie spora oszczednosc jak sie ma taka fajna rafe przy hotelu ![]() my sobie na podroz poslubna wykupilismy pokoj deluxe z widokiem na morze, wiec nie maja wyboru - musza nam dac wypasny ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;19073045]My byliśmy z Sun & Fun - polecam bo bardzo się nami dobrze opiekowali oni są specjalistami od Egiptu głównie chyba (czy nawet tylko ??)[/QUOTE]oo my tez bylismy z Sun&Fun i tez bylismy bardzo zadowoleni. w sumie glownie z linii lotniczych, punktualnosci i transferow, bo do niczego wiecej nam nie byli potrzebni juz pierwszego dnia tak mnie pochlonely te rafy, ze na spotkanie z rezydentka wyslalam TZa a ze rezydentka sie spozniala to TZ po 10 minutach stwierdzil, ze w sumie nie mamy do niej interesu, a rafy czekaja i sie zmyl wiec rezydentki nawet na oczy nie widzielismy ciekawa jestem jak nam sie w tym roku Itaka spisze ![]() Guska a beda jakies foty? chetnie bym sobie jeszcze raz na to wszystko popatrzyla
Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-05-06 o 12:08 |
||
|
|
|
#2779 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Ja już mam 93! ![]() Cytat:
Śliczne! Cytat:
![]() Zastanawiam się co będę czuła jak będzie 9 dni.... ![]() Cytat:
![]() Kurcze, mam tyle czytania na sobotę na zjazd i nauki na egzamin za tydzień i nie mogę się za nic zabrać! Nie wiem jak sie zmusić do tego
|
|
#2780 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Faceci jednak różnią się od kobiet i dlatego inaczej przeżywają Ale jestem pewna, że też się cieszą ![]() Ja też często miałam problem z mobilizacją do nauki
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2010-05-06 o 12:17 |
|
|
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
Lain ty rozpijaczu kotów!
Bo ten Egipt mnie coraz bardziej rusza jak tak opowiadacie lain a ty w jakich hotelach byłaś?
|
|
|
|
#2782 |
|
Adwokat diabła
|
hejka!
obiecałam więc wrzucam fotki Czesia natręta ![]() wrzuciłabym więcej ale jestem na nich, więc cenzura
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki słodki kociak
Sliczny jest, pogłaskaj go ode mnie
|
|
|
|
#2784 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki lain
Jejku dzięki, tak sama wierszyki wydrukowalismy na normalnej drukarce, na papierze o strukturze płótna, wstążki zakupilam na all..., 12 i 6 mm, kokardki związuje ręcznie-wstążka na kokardkę ma 25 cm i zwązuje normalnie, tylko nie zaciskam mocno żeby ladnie ułożyć i przyklejam klejem do robienia zaproszeń i innch dekoracji. Edytowane przez 83mika Czas edycji: 2010-05-06 o 12:35 |
|
|
|
#2785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w Egipcie na razie bylam raz, w hotelu Iberotel Club Fanara (on jest obok tego hotelu w ktorym byla Guska ). tak nam sie ten hotel spodobal, ze postanowilismy sie trzymac sieci i na podroz poslubna wybieramy sie do Iberotel Lamaya Resort w Marsa Alam![]() mnie tez Egipt nie ruszal. myslalam sobie, ze eee jakies tam piramidy (nawet ich jeszcze nie widzialam i w tym roku tez sie nie wybieramy ), pustynia i tlumy polskich turystow a pojechalismy tam w maju zeszlego roku tylko dlatego, ze tam jest o tej porze roku najcieplej. i wiesz co - zakochalam sie ![]() polskich turystow mozna uniknac wybierajac wlasciwy hotel (w naszym przez pierwsze dni pobytu bylismy tylko my Polakami, pozniej 2 dni przed wyjazdem przyjechala jeszcze jakas polska rodzinka), no i przede wszystkim te rafy i nurkowanie zeby znalezc cos takiego to jak Guska wspomniala - trzeba by odbyc podroz do Australii ![]() wiec jak ktos mi mowi nigdy wczesniej tam nie bedac, ze tam nudno, bez sensu i oklepane to sie tylko po cichu usmiecham bo nie wie co traci![]() Black teraz widze, ze wszystkie Czeski to mega slodziaki moj sie wlasnie zaladowal do szafy i spi ![]() tu w swojej ulubionej pozycji do spania Załącznik 3085147 Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-05-06 o 12:37 |
|
|
|
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla przypomnienia daję zdj. moich: (też mam różne wierszyki)
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-05-06 o 12:37 |
|
|
|
|
#2788 |
|
BAN stały
|
Cześć
![]() Miałam w nocy dziwny sen,a to pewnie przez to że wczoraj pisałam z Martą o poczęciu dziecka/ciąży itp Sniło mi się,że kochałam się z tż-tem i że się tak brzydko wyraże już po,powiedziałam spuściłeś się we mnie. Wczoraj byliśmy w Ikei.Eh,tyle rzeczy mi się tam podoba. Ok,teraz Was nadrobie.
|
|
|
|
#2789 |
|
Adwokat diabła
|
Lain, oni nawet są podobnego umaszczenia
![]() Zauważyłam, że nawet gdyby bomba obok Cześka wybuchła (kiedy ma melodię do spania..) to za cholerkę by go to nie obudziło. Za to kradł mi codziennie pędzel do pudru
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na rowne nogi zrywa sie tylko jak poczuje jedzonko i jak ktos wejdzie do mieszkania wtedy zrywa sie i z zamknietymi oczami biegnie do drzwi zeby sie polozyc i nadstawic do glaskania taki komitet powitalny |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

Wklejam tez fotki biżuterii
Piękna PM będzie 
U mnie będą takie okazje, imieniny. Za ponad tydzień damy zaproszenie znajomym, będziemy na ich ślubie, będzie ku temu okazja, ponieważ mieszkają w Szkocji a zależało mi na tym aby nie wysyłać im pocztą.
wszystkie listy wysyłałam poleconym, żeby mieć potwierdzenie nadania.

ale od długiego weekendu już was nadrobiłam.
nawet nie wiedziałam... mi ostatnio babka zaproponowała zrobienie żelu min. 2 tyg przed ślubem żeby dzień wcześniej przyjść na uzupełnienie + malowanie.
poczułam ze coś mi brzuszek ścisło 

a ja nie moge spokojnie przejsc, bo mam manie omijania kazdej - brzydzi mnie swiadomosc ze moglabym wniesc do domu na butach ich flaki 
), pustynia i tlumy polskich turystow
zeby znalezc cos takiego to jak Guska wspomniala - trzeba by odbyc podroz do Australii