Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009) - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-06, 11:08   #3211
elalank
Zadomowienie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

pisałam posta i m i wcięło

dzień dobry

jestem, jestem!! dziękuję za pamięć w klubie jeszcze się nie żaliłam, ale na razie robić tego nie będę, bo chciałabym szybko zapomnieć, a nie na nowo rozdrapywać rany. Może wkrótce ochłonę, to opiszę co się wydarzyło.

czytam Was na bieżąco, ale nie zawsze dane mi jest zameldowanie się, bo Mała terrorystka mnie wzywa i nie ma nade mną litości!
do pracy wracam w poniedziałek, nie wiem cy Wam pisałam

Guciu
- dziękuję za spacer! miło było mi Was poznać! Sandrunia jest przesłodka, a Ty baaardzo sympatyczna, czułam się jakbyśmy znały się dłużej!
TZ był pod wrażeniem, że całą maltę okrążyłyśmy. Kupiłam pyzy i gotowy gulasz z Pudliszek, buraczki przetarte i było pyszne obiad był gotowy w 5 minut

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 11:15   #3212
katekatee
Zadomowienie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Dziewczy jeszcze raz apeluję o kliki bo wypadam z 50 a chciałabym lustereczko: prosi:

A teraz muszę zmykać zakuwać bo po południu jedziemy na urodziny do teściowej...

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 11:27   #3213
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Dziewczy jeszcze raz apeluję o kliki bo wypadam z 50 a chciałabym lustereczko: prosi:

A teraz muszę zmykać zakuwać bo po południu jedziemy na urodziny do teściowej...

caly czas klikamy

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 11:43   #3214
asioczka
Zadomowienie

DiTu u nas z USG w 6 tygodniu bylo tak, ze baba z rejestracji pod koniec grudnia powiedziala, ze na koniec lutego nas moze zarejestrowac. Potem TZ zadzwonil drugi raz, odebrala inna babka i powiedzial, ze to niemowle i musi byc zrobione USG okolo 6 tygodnia ( a Mala konczyla to 6 tygodni jakos za tydzien od telefonu). To babka tylko sie spytala, czy wolimy wtorek czy piatek.
Probuj jeszcze raz, powiedz, ze to niemowle i musi koniecznie miec zrobione jak najszybciej! z tego, co pamietam, u nas mozna bylo zrobic w przychodni lub w szpitalu, w ktorym rodzilam, wiec moze tez w szpitalu spytaj?

I oczywiscie blagam o kliczki

http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012
asioczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 11:43   #3215
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

kate, domi klikam klikam

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 12:01   #3216
pinky_deer
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to pinky_deer

MOje Drogie!!
Bardzo Was proszę o oddanie na nas głosu 1 raz dziennie

http://maluszkiwakcji.interia.pl/galeria-pokazow/art,686,milenka-the-super-girl.html

plizzz plizzz bo namęczyłam się okrutnie. wszystko rysowałamw nocy ręcznie i baaaardzo chcę coś wygrać

z góry dziękuję!!!!
pinky_deer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 12:14   #3217
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Cytat:
WitamJa dziś od rana zakuwam więc wybaczcie mi bardzo delikatne przelecenie
Jak delikatne to moze byc...

Cytat:
Napisane przez Ravenne Pokaż wiadomość
Dzisiaj byłyśmy na szczepieniu, Alicja warzy 7900 i mierzy 69 cm. Wszystkie matki: "jaka ona duża i długa". Alicja była dłuższa i cięższa od jej rówieśników chłopców, którzy dzisiaj na szczepienie przyszli
A przy tym szczepieniu tak płakała, taki pisk był, że aż mi łzy w oczach stanęły, masakra po prostu , teraz biedulka śpi.

Dzisiaj mowia "duza i dluga" a za 15 lat bedzie "Ale zgrabna laseczka" wiec ok

dla Alusi za szczepnie...

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
jestem, jestem!! dziękuję za pamięć w klubie jeszcze się nie żaliłam, ale na razie robić tego nie będę, bo chciałabym szybko zapomnieć, a nie na nowo rozdrapywać rany. Może wkrótce ochłonę, to opiszę co się wydarzyło.

Cytat:
Dziewczy jeszcze raz apeluję o kliki bo wypadam z 50 a chciałabym lustereczko
Co za lustereczko?

Cytat:
Napisane przez pinky_deer Pokaż wiadomość
MOje Drogie!!

http://maluszkiwakcji.interia.pl/galeria-pokazow/art,686,milenka-the-super-girl.html

Juz sie zarejestrowalam i zaglosowalam, ale zalicza glos za 15 minut dopiero

I w ogole to slicznie to zrobilas
A Milenka jaki maly slodziak
I twoje oczeta mi sie podobaja....i imie tez....no dobra co sie bede rozdrabniac....cala mi sie podobasz

Dziewczynki mam pytanie odnosnie tego ryzu - czy moge normalny ryz ugotowac i dodac malemu do posilku????
I kiedy np. kluseczki lane moge dawac???

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-06, 12:36   #3218
xpressja
Zadomowienie

a ja wlasnie dostałam paczuszke z Bebilonu,
mleczko, kaszka śliniaczek i poradnik

pinky już sie rejestruje i głosuję

xpressja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 12:37   #3219
pinky_deer
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość
Jak delikatne to moze byc...

Co za lustereczko?

Juz sie zarejestrowalam i zaglosowalam, ale zalicza glos za 15 minut dopiero

I w ogole to slicznie to zrobilas
A Milenka jaki maly slodziak
I twoje oczeta mi sie podobaja....i imie tez....no dobra co sie bede rozdrabniac....cala mi sie podobasz

Dziewczynki mam pytanie odnosnie tego ryzu - czy moge normalny ryz ugotowac i dodac malemu do posilku????
uaa zrobiłam się rumiana, bardzo dziękuję z głos

ale lipa z tym logowaniem się, skumałam dopiero niedawno, nie wiem czy mi ludzie pomogą ale licze na ostateczne Jury..

wszytko ryswoałam sama i troche pokraczki, bo już oczy miałam na zapałki.
jednak nie potrafię już po nocach szaleć
Stary 2010-05-06, 12:46   #3220
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Cytat:
Napisane przez xpressja Pokaż wiadomość
a ja wlasnie dostałam paczuszke z Bebilonu,
mleczko, kaszka śliniaczek i poradnik
Fajnie...

Cytat:
uaa zrobiłam się rumiana, bardzo dziękuję z głos

ale lipa z tym logowaniem się, skumałam dopiero niedawno, nie wiem czy mi ludzie pomogą ale licze na ostateczne Jury..

wszytko ryswoałam sama i troche pokraczki, bo już oczy miałam na zapałki.
jednak nie potrafię już po nocach szaleć

Hehehe....pewnie to troche nie fair, ale zalogowalam sie pod 3 roznymi loginami juz wiec moge na ciebie glosowac 3 razy dziennie...(takze ma to pewne, plusy, bo jedna osoba moze wiecej glosow oddac)

Hehehe....moje szalenie po nocach ogranicza sie wytrwania do konca filmu do 22...co nie zawsze mi sie udaje....ehhhh...gdzie te czasy, kiedy szlo sie w piatek po tygodniu pracy na impreze do 4-5 rano, w sobote na wyklady i potem znow na imprezke do 3 i w niedziele jeszcze uczelnia...no i oczywiscie tanczylo sie do upadlego i pilo tez niemalo....sama nie wiem jak ja to robilam...

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 13:13   #3221
Ravenne
Raczkowanie

Cytat:

Ja się rozmiarem Alicji nie przejmuje za bardzo, ale zawsze jak idę na szczepienie i widzę Alę i inne dzieci to dopiero wtedy do mnie trafia jak mała żyrafa nam rośnie :P Poza tym po dwumetrowym tacie to musi być wysoka

A co do ryżu to moja szwagierka dawała synkowi jak skończył 9 miesięcy i baaardzo mu smakowało, nie wiem jak z kluseczkami. Znalazłam tylko to:
http://www.rodzice.pl/niemowle/rozsz...ej-klasie.html

Edytowane przez Ravenne
Czas edycji: 2010-05-06 o 13:16
Ravenne jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-06, 13:27   #3222
katekatee
Zadomowienie

Dziewczyny ja tylko przyleciałam powiedzieć że od jutra taka zabawka:

http://www.allegro.pl/item1012717303...rice_nowy.html

gratis przy zakupie dwóch paczek pampersów w rossmanie.

Noi prosiem o głosy

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 13:31   #3223
pinky_deer
Raczkowanie

Cytat:
Fajnie...

Hehehe....pewnie to troche nie fair, ale zalogowalam sie pod 3 roznymi loginami juz wiec moge na ciebie glosowac 3 razy dziennie...(takze ma to pewne, plusy, bo jedna osoba moze wiecej glosow oddac)

Hehehe....moje szalenie po nocach ogranicza sie wytrwania do konca filmu do 22...co nie zawsze mi sie udaje....ehhhh...gdzie te czasy, kiedy szlo sie w piatek po tygodniu pracy na impreze do 4-5 rano, w sobote na wyklady i potem znow na imprezke do 3 i w niedziele jeszcze uczelnia...no i oczywiscie tanczylo sie do upadlego i pilo tez niemalo....sama nie wiem jak ja to robilam...
ja właśnie zapomniałąm, że takie czasy kiedyś istniały...
też przysypiam przed filmem, "ciemna noc" to dla mnie 23
a o imprezce uuuu...a poszłąbym gdzieś, wymalowała się, ubrała, wyfryzowała, buty wysokie
seksi seksi

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Ravenne Pokaż wiadomość
Ja się rozmiarem Alicji nie przejmuje za bardzo, ale zawsze jak idę na szczepienie i widzę Alę i inne dzieci to dopiero wtedy do mnie trafia jak mała żyrafa nam rośnie :P Poza tym po dwumetrowym tacie to musi być wysoka

A co do ryżu to moja szwagierka dawała synkowi jak skończył 9 miesięcy i baaardzo mu smakowało, nie wiem jak z kluseczkami. Znalazłam tylko to:
http://www.rodzice.pl/niemowle/rozsz...ej-klasie.html
ee tam żyrafa, modelka poprostu, dużo kasy wam przyniesie
a nam zawsze mówią - " a co ona ma taką mała główkę"...

Cytat:
Dziewczyny ja tylko przyleciałam powiedzieć że od jutra taka zabawka:

http://www.allegro.pl/item1012717303...rice_nowy.html

gratis przy zakupie dwóch paczek pampersów w rossmanie.

Noi prosiem o głosy
uuu to chyba ostatni grosz wycisnę dla celu wyższego

klikanie wciąga, a ja mam robotę, bo przyjechałą teściowa "Pani Zosia" i bawi się z małą a ja mam pracować....
to mówię, że pracuję
Stary 2010-05-06, 13:51   #3224
kamilla123
Rozeznanie

Witam!

Nadrobiłam wszystkie strony, obejrzałam wszystkie zdjęcia i filmiki, kliknęłam na kogo się dało i już sama nie wiem co miałam napisać

A tu jeszcze pranie, prasowanie, gotowanie obiadu przede mną, a młody pewnie zaraz się obudzi eh...

Ditu gratulacje dla siostry ja czekam na moją, ale moje ponaglanie jej przynosi chyba odwrotny skutek a co do skierowania na usg bioderek to my dostaliśmy na drugim szczepieniu, jak mały miał już 3 miesiące chyba i jak zadzwoniłam go zarejestrować i powiedziałam ile ma to od razu na przyszły tydzień gdzieś mnie babka wcisnęła

Pinky świetna robota ze zdjęciami, Mi ma po tobie te kocie oczęta

Pietrusia i Brombi współczuję powrotu do pracy, no ale kiedyś musi przyjść ten dzień. Mi właśnie leci ostatni tydzień macierzyńskiego

No i się obudził....
kamilla123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 13:56   #3225
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

http://emaluszki.pl/galleriesPoll dziewuchy wejdziecie tam i tam jest to zdjecie filipa mojego do konkursu Załącznik 3085471

i zaglosujcie.. moze uda mi sie wygrac i prosze.. pamietajcie w miare codziennie glosowac

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Stary 2010-05-06, 13:59   #3226
domi7ks
Zakorzenienie

mamuski powariowaly z klikami hehe

ide poklikac i szykuje sie do gina;p

a my wczoraj w rossmanie kupilismy jedna paczke pamprsow jakbym wiedziala wczesniej o zabawce to bysmy pocxekali

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 14:17   #3227
pinky_deer
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kamilla123 Pokaż wiadomość
Witam!

Nadrobiłam wszystkie strony, obejrzałam wszystkie zdjęcia i filmiki, kliknęłam na kogo się dało i już sama nie wiem co miałam napisać

A tu jeszcze pranie, prasowanie, gotowanie obiadu przede mną, a młody pewnie zaraz się obudzi eh...

Ditu gratulacje dla siostry ja czekam na moją, ale moje ponaglanie jej przynosi chyba odwrotny skutek a co do skierowania na usg bioderek to my dostaliśmy na drugim szczepieniu, jak mały miał już 3 miesiące chyba i jak zadzwoniłam go zarejestrować i powiedziałam ile ma to od razu na przyszły tydzień gdzieś mnie babka wcisnęła

Pinky świetna robota ze zdjęciami, Mi ma po tobie te kocie oczęta

Pietrusia i Brombi współczuję powrotu do pracy, no ale kiedyś musi przyjść ten dzień. Mi właśnie leci ostatni tydzień macierzyńskiego

No i się obudził....
senkju z komplementy
my mamy niedługo 2 badanie bioderek, ale w opolu... wiec znowu eskapada

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość
http://emaluszki.pl/galleriesPoll dziewuchy wejdziecie tam i tam jest to zdjecie filipa mojego do konkursu Załącznik 3085471

i zaglosujcie.. moze uda mi sie wygrac i prosze.. pamietajcie w miare codziennie glosowac
zakliknę.

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
mamuski powariowaly z klikami hehe

ide poklikac i szykuje sie do gina;p

a my wczoraj w rossmanie kupilismy jedna paczke pamprsow jakbym wiedziala wczesniej o zabawce to bysmy pocxekali
jakieś zbiorowe szaleństwo konkursowe. ja wczoraj nawet na telekonkurs wysłałąm smsa.... to już chyba paranoja. 3,66 straciłam dodam

Domi pamperolów nigdy za wiele, zużyją się, ja takim argumentem mam zamiar przekonać tż
Stary 2010-05-06, 14:18   #3228
elalank
Zadomowienie

Kate- super , jutro wybiorę sie po pampersy ależ ja lubię gratisy

Domi
- racja, powariowały no ale nagrody kuszą, oj kuszą!!! ja bym chciała taki ekspre do kawy z konkursu gerbera, ale musiałabym jakiś pokaz zrobić i potem męczyć Was o kliki, więc raczej sie poddaję.

Stary 2010-05-06, 14:20   #3229
simpatica
Zakorzenienie

haaaj

przybyłam do Was po kilku dniach przerwy a teraz idę klikać bo sie nakonkursiło Xpresjo dzieki na wiadomość - świetna robota - przynajmniej mam teraz wszystkie konkyrsy w jednym poście

simpatica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 14:21   #3230
elalank
Zadomowienie

Cytat:
jakieś zbiorowe szaleństwo konkursowe. ja wczoraj nawet na telekonkurs wysłałąm smsa.... to już chyba paranoja. 3,66 straciłam dodam

Domi pamperolów nigdy za wiele, zużyją się, ja takim argumentem mam zamiar przekonać tż
ja smsem wygrałam leżaczek, ale dodam, że sms kosztował 2,44 zł i wysłałam z telefonu służbowego a konkurs wyczytałam z gazety jak byłam u koleżanki

a ja nie będę przekonywać, po prostu pojadę i kupię pieluchy a jak pokaże jaki był gratis to mnie tylko pochwali

Edytowane przez elalank
Czas edycji: 2010-05-06 o 14:23
Stary 2010-05-06, 14:55   #3231
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

czesc mamusie.. u nas pakowanie, sprzatanie i juz dzis w nocy jedziemy.. prosze trzymac kciuki za mocny sen moich dzieci bo to bite 11h podroz

na konkursy tylko poglosuje a mamusie tam gdzie trzeba sie zarejestrowac aby glosowac to juz zrobie jak bede w gdyni bo dzis tu naprawde dom wariatow a ja tylko na chwilke jestem.. zreszta juz posiedzialam 3 minty a tz krzywo patrzy bo musi sie dziacmi zajac..

szkoda ze innej zabawki nie daja jako gratis w rossmanie bo tego slimaka juz mamy

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 15:36   #3232
kachula27
Zakorzenienie

Ale sie konkursowo zrobilo na mamusiowym naszym

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 16:00   #3233
tarasia
Wtajemniczenie

byłam dzisiaj w pracy i szefowa podpisała mi podanie o urlop wychowawczy na rok. Niestety nei omieszkała mi powiedzie ć, że może mnie nie przyjąć z powrotem po urlopie

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-06, 16:13   #3234
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

Witam

Zaraz poklikam dalej
Mała uderzyła się grzechotką w buzie , był okropny wrzask i płacz biedna moja mamusia wzieła szybko na rączki ale nie dało się uspokoić.
Ma rozcienty troszke nosek

Głosuje
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 16:20   #3235
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Cześc Dziewczyny

Kiedy ja Was nadrobie heh

Widze ze ostro konkursowo to ja tez bardzo poproszee o kliki
Stary 2010-05-06, 16:30   #3236
elalank
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
byłam dzisiaj w pracy i szefowa podpisała mi podanie o urlop wychowawczy na rok. Niestety nei omieszkała mi powiedzie ć, że może mnie nie przyjąć z powrotem po urlopie
pinda

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
czesc mamusie.. u nas pakowanie, sprzatanie i juz dzis w nocy jedziemy.. prosze trzymac kciuki za mocny sen moich dzieci bo to bite 11h podroz
ło matko, kawał drogi! to szerokiej oczywiście!!!!

Stary 2010-05-06, 16:40   #3237
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Napisze wam co moj Fili dzisiaj zrobil..;p

Daje mu butelke z kaszka a on oczywiscie nie chce i pluje to cheja go posadzilam do krzeselka wsypalam wiecej kazki wymichlalam i daje mu lyzeczka daje daje nabieram kolejna lyzeczka chce mu dac do buzi a on spi :P normalnie w sekunde usnal..;p

i spi mi juz 3h;p jakis chyba bardzo zmeczony musial byc zeby przy jedzeniu usnac..;p

Fifi

Stary 2010-05-06, 16:58   #3238
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość
posiedziałam poklikałam a potem w szpitalu z małą wylądowałam
jest wszystko ok ale stracha sie najadłam że hej a z moją nerwicą to tak się wystraszyłam tym wszystkim że juz mi ręce pomału drętwiały

ale zawsze do Was tu wrócę bo jakoś tu sie dobrze czuję z Wami a tam walczę o kliki jak lew haha
Współczuję i ściskam mocno - oby nie było to nic powaznego...
Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk Pokaż wiadomość
...

My mięliśmy pierwsze po 6 tyg. a na drugie mamy się zgłosić po pół roku, więc to też będzie po skończeniu 7 miesiąca... Więc co ta baba w rejestracji odwala... Masz skierowanie, to musi cię przyjąć...
To nie wina tej rejestratorki była - źle chyba się wyraziłam. Po prostu stwierdziła, że takie są terminy i zdziwiła się, że dziecko dopiero dostało skierowanie... I stwierdziła, że to bez sensu w tym wieku i żebym sama spróbowała coś wymyśleć... Może przyjechać jak będzie lekarz i go prosić, ale wątpi bo duże obłożenie ma..., więc mogłabym pojechać znowu te 50km w te i z powrotem i wrócić z niczym...
Cytat:
...
za ladna wage i bycie dzielnym

No i dla rejestratorki...

...

Cytat:
Napisane przez asioczka Pokaż wiadomość
DiTu u nas z USG w 6 tygodniu bylo tak, ze baba z rejestracji pod koniec grudnia powiedziala, ze na koniec lutego nas moze zarejestrowac. Potem TZ zadzwonil drugi raz, odebrala inna babka i powiedzial, ze to niemowle i musi byc zrobione USG okolo 6 tygodnia ( a Mala konczyla to 6 tygodni jakos za tydzien od telefonu). To babka tylko sie spytala, czy wolimy wtorek czy piatek.
Probuj jeszcze raz, powiedz, ze to niemowle i musi koniecznie miec zrobione jak najszybciej! z tego, co pamietam, u nas mozna bylo zrobic w przychodni lub w szpitalu, w ktorym rodzilam, wiec moze tez w szpitalu spytaj?

I oczywiscie blagam o kliczki

Cytat:
MOje Drogie!!

plizzz plizzz bo namęczyłam się okrutnie. wszystko rysowałamw nocy ręcznie i baaaardzo chcę coś wygrać

z góry dziękuję!!!!
Ja zagłosowałam - ale galerii za nic nie mogę zobaczyć
Cytat:
Napisane przez kamilla123 Pokaż wiadomość
Witam!

...

...
Mnie nie chciała wcisnąć...
To będzie 4 wnuczek moich rodziców - Od 2007 roku - co rok jeden

Ale moi teściowie maja jeszcze fajniej - 2 tygodnie temu (o czym pisałam) urodziła się wnuczka - nr 15 z kolei. Mój mąż ma 5 rodzeństwa. Więc w ciągu ostatnich 6 lat urodziło się: 2004 - troje, 2006 - dwoje, 2007 - jedno, 2008 - jedno, 2009 - jedno, 2010 -jedno
A ile imprez mamy co rok - jak nie chrzciny to komunie, urodziny, osiemnastki itp...
Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość
Zaraz na zięcia głosuję
Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
O żesz... $%^#&&*^

Dziewczynki kochane - dziękuję za rady odnośnie bioderek
Postanowiłam wziąć sprawy w swoje ręce i podzwonić po szpitalach w promieniu 80km i udało mi się około 50km od nas... - mamy przyjechać 24 maja - bez żadnych zapisów - tylko przyjechać odpowiednio wcześnie i zająć kolejkę...

Melduję, że klikam sumiennie wszystkim mamusiom, we wszystko o czym wiem Sama sporo spadłam od wczoraj - ale nic to

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Agusia - głos na Filipka oddany
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 17:04   #3239
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Witam mamusie ale mam nadrabiania chyba sie nie wyrobie...

glosy oddalam to najwazniejsze i prosze o glosy namnie bonawet 90 mnie nie ma

Odzwyczailam sie juzod tego wrzasku w pracy i ciezko mi sie znow przyzwyczaic ale jakos pomalu bede musiala

Juz mam pelnopracy dowej do roboty, wiec nie bede sie nudzic

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 18:04   #3240
tarasia
Wtajemniczenie

asico zzaklikane.

ditu, widzisz?! udało się

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości