|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 |
Zadomowienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
pisałam posta i m i wcięło
![]() ![]() dzień dobry jestem, jestem!! dziękuję za pamięć ![]() czytam Was na bieżąco, ale nie zawsze dane mi jest zameldowanie się, bo Mała terrorystka mnie wzywa i nie ma nade mną litości! ![]() do pracy wracam w poniedziałek, nie wiem cy Wam pisałam ![]() Guciu- dziękuję za spacer! miło było mi Was poznać! Sandrunia jest przesłodka, a Ty baaardzo sympatyczna, czułam się jakbyśmy znały się dłużej! ![]() TZ był pod wrażeniem, że całą maltę okrążyłyśmy. Kupiłam pyzy i gotowy gulasz z Pudliszek, buraczki przetarte i było pyszne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3212 |
Zadomowienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Dziewczy jeszcze raz apeluję o kliki bo wypadam z 50 a chciałabym lustereczko
![]() ![]() ![]() ![]() A teraz muszę zmykać zakuwać bo po południu jedziemy na urodziny do teściowej... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
caly czas klikamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3214 |
Zadomowienie
|
DiTu u nas z USG w 6 tygodniu bylo tak, ze baba z rejestracji pod koniec grudnia powiedziala, ze na koniec lutego nas moze zarejestrowac. Potem TZ zadzwonil drugi raz, odebrala inna babka i powiedzial, ze to niemowle i musi byc zrobione USG okolo 6 tygodnia ( a Mala konczyla to 6 tygodni jakos za tydzien od telefonu). To babka tylko sie spytala, czy wolimy wtorek czy piatek.
Probuj jeszcze raz, powiedz, ze to niemowle i musi koniecznie miec zrobione jak najszybciej! z tego, co pamietam, u nas mozna bylo zrobic w przychodni lub w szpitalu, w ktorym rodzilam, wiec moze tez w szpitalu spytaj? I oczywiscie blagam o kliczki ![]()
#3215 |
Zadomowienie
|
kate, domi klikam klikam
![]() ![]()
#3216 |
Raczkowanie
|
MOje Drogie!!
Bardzo Was proszę o oddanie na nas głosu 1 raz dziennie http://maluszkiwakcji.interia.pl/galeria-pokazow/art,686,milenka-the-super-girl.html plizzz plizzz bo namęczyłam się okrutnie. wszystko rysowałamw nocy ręcznie i baaaardzo chcę coś wygrać ![]() ![]() z góry dziękuję!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3217 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzisiaj mowia "duza i dluga" a za 15 lat bedzie "Ale zgrabna laseczka" wiec ok ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Juz sie zarejestrowalam i zaglosowalam, ale zalicza glos za 15 minut dopiero ![]() I w ogole to slicznie to zrobilas ![]() A Milenka jaki maly slodziak ![]() I twoje oczeta mi sie podobaja....i imie tez....no dobra co sie bede rozdrabniac....cala mi sie podobasz ![]() Dziewczynki mam pytanie odnosnie tego ryzu - czy moge normalny ryz ugotowac i dodac malemu do posilku???? ![]() I kiedy np. kluseczki lane moge dawac??? ![]()
![]() |
#3218 |
Zadomowienie
|
a ja wlasnie dostałam paczuszke z Bebilonu,
mleczko, kaszka śliniaczek i poradnik ![]() pinky już sie rejestruje i głosuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3219 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ale lipa z tym logowaniem się, skumałam dopiero niedawno, nie wiem czy mi ludzie pomogą ![]() wszytko ryswoałam sama i troche pokraczki, bo już oczy miałam na zapałki. jednak nie potrafię już po nocach szaleć |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3220 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Hehehe....pewnie to troche nie fair, ale zalogowalam sie pod 3 roznymi loginami juz wiec moge na ciebie glosowac 3 razy dziennie...(takze ma to pewne, plusy, bo jedna osoba moze wiecej glosow oddac) ![]() Hehehe....moje szalenie po nocach ogranicza sie wytrwania do konca filmu do 22...co nie zawsze mi sie udaje....ehhhh...gdzie te czasy, kiedy szlo sie w piatek po tygodniu pracy na impreze do 4-5 rano, w sobote na wyklady i potem znow na imprezke do 3 i w niedziele jeszcze uczelnia...no i oczywiscie tanczylo sie do upadlego i pilo tez niemalo....sama nie wiem jak ja to robilam... ![]()
![]() |
#3221 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do ryżu to moja szwagierka dawała synkowi jak skończył 9 miesięcy i baaardzo mu smakowało, nie wiem jak z kluseczkami. Znalazłam tylko to: http://www.rodzice.pl/niemowle/rozsz...ej-klasie.html
Jestem żoną ![]() http://s6.suwaczek.com/20090509570713.png Nasz mały skarb- Alicja http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911054965.html Czekamy na Marysię ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20130427724853.html Edytowane przez Ravenne Czas edycji: 2010-05-06 o 13:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3222 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja tylko przyleciałam powiedzieć że od jutra taka zabawka:
http://www.allegro.pl/item1012717303...rice_nowy.html gratis przy zakupie dwóch paczek pampersów w rossmanie. Noi prosiem o głosy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3223 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
też przysypiam przed filmem, "ciemna noc" to dla mnie 23 ![]() a o imprezce uuuu...a poszłąbym gdzieś, wymalowała się, ubrała, wyfryzowała, buty wysokie ![]() seksi seksi ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
![]() a nam zawsze mówią - " a co ona ma taką mała główkę"... Cytat:
klikanie wciąga, a ja mam robotę, bo przyjechałą teściowa "Pani Zosia" i bawi się z małą a ja mam pracować.... to mówię, że pracuję ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3224 |
Rozeznanie
|
Witam!
Nadrobiłam wszystkie strony, obejrzałam wszystkie zdjęcia i filmiki, kliknęłam na kogo się dało i już sama nie wiem co miałam napisać ![]() A tu jeszcze pranie, prasowanie, gotowanie obiadu przede mną, a młody pewnie zaraz się obudzi ![]() Ditu gratulacje dla siostry ![]() ![]() Pinky świetna robota ze zdjęciami, Mi ma po tobie te kocie oczęta ![]() Pietrusia i Brombi współczuję powrotu do pracy, no ale kiedyś musi przyjść ten dzień. Mi właśnie leci ostatni tydzień macierzyńskiego ![]() No i się obudził.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3225 |
Zadomowienie
|
http://emaluszki.pl/galleriesPoll dziewuchy wejdziecie tam i tam jest to zdjecie filipa mojego do konkursu Załącznik 3085471
i zaglosujcie.. ![]() ![]() ![]()
#3226 |
Zakorzenienie
|
mamuski powariowaly z klikami hehe
![]() ide poklikac i szykuje sie do gina;p a my wczoraj w rossmanie kupilismy jedna paczke pamprsow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3227 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() my mamy niedługo 2 badanie bioderek, ale w opolu... wiec znowu eskapada Cytat:
![]() Cytat:
![]() Domi pamperolów nigdy za wiele, zużyją się, ja takim argumentem mam zamiar przekonać tż ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3228 |
Zadomowienie
|
Kate- super
![]() ![]() ![]() Domi- racja, powariowały ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3229 |
Zakorzenienie
|
haaaj
![]() przybyłam do Was po kilku dniach przerwy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3230 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja nie będę przekonywać, po prostu pojadę i kupię pieluchy ![]() ![]() Edytowane przez elalank Czas edycji: 2010-05-06 o 14:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3231 |
Zakorzenienie
|
czesc mamusie.. u nas pakowanie, sprzatanie i juz dzis w nocy jedziemy.. prosze trzymac kciuki za mocny sen moich dzieci bo to bite 11h podroz
![]() na konkursy tylko poglosuje a mamusie tam gdzie trzeba sie zarejestrowac aby glosowac to juz zrobie jak bede w gdyni bo dzis tu naprawde dom wariatow a ja tylko na chwilke jestem.. zreszta juz posiedzialam 3 minty a tz krzywo patrzy bo musi sie dziacmi zajac.. ![]() szkoda ze innej zabawki nie daja jako gratis w rossmanie bo tego slimaka juz mamy ![]()
#3232 |
Zakorzenienie
|
![]() Ale sie konkursowo zrobilo na mamusiowym naszym ![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3233 |
Wtajemniczenie
|
byłam dzisiaj w pracy i szefowa podpisała mi podanie o urlop wychowawczy na rok. Niestety nei omieszkała mi powiedzie ć, że może mnie nie przyjąć z powrotem po urlopie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3234 |
Zadomowienie
|
Witam
Zaraz poklikam dalej ![]() Mała uderzyła się grzechotką w buzie , był okropny wrzask i płacz biedna moja ![]() Ma rozcienty troszke nosek ![]() ![]() Głosuje |
![]() ![]() |
![]() |
#3235 |
Zakorzenienie
|
Cześc Dziewczyny
![]() Kiedy ja Was nadrobie ![]() Widze ze ostro konkursowo ![]() ![]() ![]()
#3236 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ło matko, kawał drogi! to szerokiej oczywiście!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3237 |
Zadomowienie
|
Napisze wam co moj Fili dzisiaj zrobil..;p
Daje mu butelke z kaszka a on oczywiscie nie chce i pluje to cheja go posadzilam do krzeselka wsypalam wiecej kazki wymichlalam i daje mu lyzeczka daje daje nabieram kolejna lyzeczka chce mu dac do buzi a on spi :P normalnie w sekunde usnal..;p i spi mi juz 3h;p jakis chyba bardzo zmeczony musial byc zeby przy jedzeniu usnac..;p
#3238 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To będzie 4 wnuczek moich rodziców - Od 2007 roku - co rok jeden ![]() Ale moi teściowie maja jeszcze fajniej - 2 tygodnie temu (o czym pisałam) urodziła się wnuczka - nr 15 z kolei ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczynki kochane - dziękuję za rady odnośnie bioderek ![]() Postanowiłam wziąć sprawy w swoje ręce i podzwonić po szpitalach w promieniu 80km ![]() ![]() Melduję, że klikam sumiennie wszystkim mamusiom, we wszystko o czym wiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Agusia - głos na Filipka oddany ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3239 |
Zakorzenienie
|
Witam mamusie ale mam nadrabiania chyba sie nie wyrobie...
glosy oddalam to najwazniejsze i prosze o glosy namnie bonawet 90 mnie nie ma ![]() Odzwyczailam sie juzod tego wrzasku w pracy i ciezko mi sie znow przyzwyczaic ale jakos pomalu bede musiala ![]() Juz mam pelnopracy dowej do roboty, wiec nie bede sie nudzic ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.