|
|
#991 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Kocurek
Dasz rade ;-)
|
#992 |
|
Raczkowanie
|
Magera ...hihihihihI
ten biust faktycznie nie najleszy ale chodziło mi o rozmiar- są tam wlaśnie zastosowane Mentory 305cc
|
|
|
|
#993 |
|
Raczkowanie
|
Hello
Agawo na drugiej konsultacji byłam w marcu z Magdalenką 23 i jej dr też zaproponował okrągłe 380lub 400. Ja mam trochę skóry rozciągniętej i trzeba ją wypełnić dlatego taki rozmiar. I trzeba je wypełnić od gury dlatego też okrągłe choć anatomy tez mogą być stwierdził dr. Wiem że koleżanka z forum też ma implanty okrągłe robione u dr Jarlińskiego i miała piersi bardzo zbliżone do moich wyglądem i rozmiarem, i ma super piersi. Co do guzka to gdzie masz szycie na otoczce? I kiedy miałaś wycinane?
17.06.10 425cc hp dr Jarliński Edytowane przez ilma79 Czas edycji: 2010-05-06 o 15:20 |
|
|
|
#994 |
|
Raczkowanie
|
agawa a jakie sa Twoje oczekiwania co do rozmiaru? jaka masz wyjsciowke??
Ilma, jesli masz naprawde duzo rozciagnietej skory do wypelnienia, to ja na Twoim miejscu bralabym wiecej. Jesli doktor oferuje Ci 400, spokojnie dasz rade z 450 lub 500. Efekt nie do konca wypelnionych piersi nie jest zbyt atrakcyjny wiec ja tu bym raczej wolala nie ryzykowac. 100 cc to nie jest wielka roznica dlatego tez sklonilabym sie do wiekszych wkladek i na pewno je dostaniesz skoro masz zgode na 400. zobacz np piersi Agi ona ma 450 i wcale nie sa jakies duze, i spokojnie by tam jeszcze weszlo i tez byloby pieknie.
|
#995 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie się to wszystko pięknie wyprostowało w kilka dni. Jak to odczuwasz? Może to nie pofałdowany implant tylko np krawędź Cytat:
Poprawa jest diametralna! Wszystko się pieknie zaczyna ukłądać! Jeszcze troszkę i będzie już równiuteńko! Trzymam kciuki z całych sił! ![]() :kciu ki:Dobrze ze Ty taka wytrwała jesteś! Jeszcze troszkę i będzie pięknie! Cytat:
|
|
#996 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dlatego robię tą operację...i też chcę od góry, żeby je podnieść (wolę wysoki profil niz dużą projekcję)...a może będziecie takie kochane i pokażecie mi swoje piersi....plissss dla mnie to 305 to w takim razie kropla w morzu ilma ja miałam guzka 2 cm od otoczki i nie mam cięcia na otoczce niestety będę miała slad....ale to już mój drugi zaliczony guzek, po tamtym nic nie widać...kiedyś pewnej gin wogóle nie mogłam pokazać gdzie to było ![]() wycinanego miałam 22 kwietnia ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Dziewczyny zadzwoniłam dogadaliśmy się na termin operacji jednak dopiero na 12 czerwca, a wcześniej 28 maja, już z wszystkimi wynikami mam się stawić na konsultację ostateczną - mam nadzieję, że dzięki Wam w ogóle zorientuje się we wszystkim i dokonam idealnego wyboru ![]() a tak naprawdę czy można zobaczyć Wasze zdjęcia????? Edytowane przez agawa32 Czas edycji: 2010-05-06 o 17:47 |
||
|
|
|
#997 |
|
Rozeznanie
|
Moje sa pare stron wczesniej ale one nierówne jeszcze ja mam 450cc wiec mozesz porównac;-)
|
#998 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki Aga, a więc sobie poszukam zaraz
![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Aga super!!!! widziałam to zdjecie jak masz podniesione ręce...rewelacja co prawda onieśmielają mnie duże biusty , ale masz KObitko czym oddychać >brawo< a jaki rozmiar miałas przed op??? |
|
|
|
#999 |
|
Kazar Lady
|
ale wiesz, ze wysoki profil to własnie duża projekcja a mniejsza podstawa?
(im profil wyższy tym większa projekcja przy tej samej objetości żelka) |
|
|
|
#1000 | |
|
Raczkowanie
|
nawet w anatomicznych????
---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
jestescie kochane, bo dzieki Wam może świadomie wybiorę ![]() ostatnio dr zapytał czy chcę żeby były większe do przodu (sterczące) czy do góry (pełniejsze) bo to zależy od wkładki powiedzialam, że bardziej wypełnione od góry zatem wybrał mentor CPG 332 - 305cc 305 cc11.5 cm12.0 cm4.9 cm w h p a podobnej objętości mentor CPG 333- 330cc 330 cc11.0 cm11.5 cm5.6 cmalbo te 290 cc10.5 cm10.9 cm5.3 cm więc myślałam, że chociaż w tych 305 mam mniejszą projekcję to mam wyższe(wiekszeH) ......................... ......buuuuuu......jak ja mało wiem o tych implantach
|
|
|
|
|
#1001 |
|
Kazar Lady
|
w anatomicznych im wyzszy profil tym niższy żelek ( wymiar góra - dół) i większa projekcja
one mają oznaczone wysokość - te niskie/krótkie mają jednocześnie większą projekcję. im dłuższe/wyższe tym ta projekcja jest mniejsza. xl- to low height i wysoka projekcja, xm-moderate height i umiarkowana projekcja, a xa-full height i jednocześnie najmniejsza projekcja. nie wiem czy się jasno wyraziłam |
|
|
|
#1002 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No już prawie zakumałam! ![]() Ale nie ukrywam ze jest to dla mnie czarna magia
|
|
#1003 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do samego implantu, to zupełnie inne wyjdą z innej wyjściówki Masz sporo swojej wyjściówki (C, małe D o ile dobrze kojarzę), więc z pewnością wyjdą duużo większe niż moje.. ja mam liche "b", ale nie tragiczne.. są po prostu małe ehh.. piekne czasy ![]() Agawa, przypominam się do znudzenia Dziewczyny, postaram się wrzucić dziś coś co mnie interesuje... Proszę o opinie Buziam mocno
|
|
#1004 |
|
Rozeznanie
|
Witam
ja jutro do domku Ale trzeba do męza z nim tez musze pomieszkac
|
#1005 |
|
Rozeznanie
|
noooo.... i............ ???? zwariowałam czy niekoniecznie??
|
#1006 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o matko kochana,a dlaczego tak długo??? Gdzie Ty kochana jedziesz, ze aż tyle???
|
|
#1007 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ubzdurałam sobie że w tych mentorach hight implantu to profil (no wiecie im więcej tym więcej pod brodę i to profil Miśka wytłumaczyłaś idealnie...tylko, że co firma to inne trochę inne oznaczenia ...i bądź tu mądry laiku taki jak ja
|
||
|
|
|
#1008 |
|
Przyczajenie
|
cześć jestem tu nowa i mam wielką proźbę, jestem 2 tyg po operacji powiększenia piersi. Wszystko byłoby super gdyby nie to, że wyczówam pofałdowania. Mam wrażenie że implant się bardzo pofałdował. Podobno zdarza się tak ale przy Eurosiliconach ja mam Mentory. Czy któraś z Was miała coś takiego? Bardzo proszę o odp bo strasznie się martwię.
|
|
|
|
#1009 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1010 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kilka postów wyżej odpisala Ci Seela Pozdrawiam
|
|
#1011 |
|
Kazar Lady
|
wg mnie to wkładki zaproponowane przez dr spokojnie wystarczą dla osiągnięcia takiego efektu
|
|
|
|
#1012 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja własnie mam dokladnie takie "PRZED" i dokładnie takie absolutnie chcę "PO" Ten "przypadek" ma implant 290cc okrągłe Agawa... co Ty na to????
|
|
#1013 |
|
Raczkowanie
|
Magera, wielkość idealna
czyli dr zrozumiał Cię idealnie ![]() ale nie myślałaś o takich z większą projekcją (jeżeli zajarzyłam co to projekcja ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- a jak się tu wstawia zdjęcia z wlasnego kompa, to pokażę Wam jakie być może bedą moje |
|
|
|
#1014 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
myślałam o większej projekcji, ale mam jeszcze czas na gnębienie doktorka ale może niewiele większej Kochana, ja tez przed chwilą rozkminiałam jak się wrzuca fotki... rozgryzłam temat...Klikasz na "cytuj",bądź "odpowiedz" (po lewej), jak wyskoczy Ci okienko, w pierwszej linijce (tam gdzie wybór czcionek, itd.) jest mały spinacz.... i ładuj kochana ile wlezie
. Edytowane przez magera Czas edycji: 2010-05-06 o 22:07 |
|
|
|
|
#1015 |
|
Rozeznanie
|
Magera piękne piersi takie naturalne lekko opadniete;-)
Takie akuratne i najwazniejsze ze tobie sie podoba;-) A jade do Austrii do domeczku choc z chetnie bym została w PL Acha mam dylemat czy jest jeszcze szansa by implant zszedł mi w dół??
MURASZKO 450CC Edytowane przez aga3331 Czas edycji: 2010-05-06 o 22:08 |
|
|
|
#1016 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
oznaczenia sugeruja nie tylko wymiary, także ich wypelnienie - niektóre sa wypelnione w 85% inne w 100% tzw spoistość ja np mam profil super wysoki i to oznacza, że przy tej pojemności sa najbardziej wypchnięte do przodu |
|
|
|
|
#1017 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Taki rozmiarek właśnie mi się marzy.... ![]() A dlaczego tyle godzin?? Jak ja pomykałam do Wiednia, to 7 godzin... ![]() no jeszcze zależy skąd...
|
|
#1018 |
|
Raczkowanie
|
Miśka... dzięki ale właśnie jak maja duży profil to są niskie... tzn że nijak mi piersi nie podniosą, no może nieznacznie prawda???? a ja implantami chcę ujędrnić-wypelnić i podnieść
|
|
|
|
#1019 |
|
Rozeznanie
|
Magera bardzo ładne te piersiątka co wkleiłaś ale że to okragłe to bym nie zgadła obstawiałam że to anatomy..
Ale bardzo naturalnie wyglądają mi tez takie sie podobają tyle że ciut większe . Ale pamietaj że okragłe wypadają większe od anatomów więc jak na zdjęciu jest 290 okragłe to ty spokojnie przy anatomach bierz te 305
|
#1020 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak se pomysle ze małego z jednej strony wózek z drugiej i wsiadac do pociągu to mi sie płakac chce Ale damy rade bo ja i mój pisklaczek twardziele jestesmy hehe OOOO i kejsiii zawitała;-) Witamy witamy;-)
MURASZKO 450CC Edytowane przez aga3331 Czas edycji: 2010-05-06 o 22:32 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.

ten biust faktycznie nie najleszy
ale chodziło mi o rozmiar- są tam wlaśnie zastosowane Mentory 305cc

dlatego robię tą operację...i też chcę od góry, żeby je podnieść (wolę wysoki profil niz dużą projekcję)...

ehh.. piekne czasy