|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Podryw
wybacz
|
|
|
|
|
#542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Patryk Ty napalony młodziencu
|
|
|
|
|
|
#543 |
|
Raczkowanie
|
ostatnio byłam w na piwku z koleżanką... siedziało m.in dwóch fajnych kolesi a jeden z nich jak dla mnie wizualne cudo, ale stwierdziłam naciesze oczka i mi wystarczy
..wyszłyśmy z tamtąd ona jednak stwierdziła,że nie przpuści takiego kolesia...weszła tam z powrotem zostawiła karteczke ze swoim nr tel. i imieniem ...powiedziała:'będziesz miał ochote zadzwoń!"...obecnie sa parą...ale ja postanowiłam, że z nia na piwko już nigdy nie pójde...za stara już jestem na takie akcje
|
|
|
|
|
#544 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#545 |
|
Konto usunięte
|
i zadzwonil?
|
|
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro sa para a tylko on mial jej numer, a ona jego nie to musial zadzwonic
|
|
|
|
|
#548 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
ja przeciez nic nie mowie..oj oj.. i co Wy wiecie o podrywaniu
|
|
|
|
|
#551 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co znaczy za stara ?? zreszta mnie tez cos takiego kiedys spotkalo pracuje w sklepie komputerowym i przyszly 2 dziewczyny ze chca nabic tusz do drukarki - niestety nie nabijamy tuszy - wiec zazartowalem i powiedzialem ze moge jej nabic prywatnie ale musialaby zostawic nr tel no i zostawila no i w sumie pewien czas bylismy ze soba ale potem sie jakos rozeszlo...
|
|
|
|
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
heheh..mnie się to też przytrafiło dwa razy. raz zostawiłam numer telefonu barmanowi i napisał już po chwili od wyjścia mojego i koleżanki z pubu w sumie, a innym razem nie było tak przyjemnoe bo przyjaciółka zostawiła swój numer na rachunku barmanowi a on później jak tam się zjawiłyśmy poinformował nas że ma narzeczoną...ale Seshnee było głupio. Od tej pory już tam nie chodziłyśmy. Ale grzecznie powiedział że gdyby nie miał narzeczonej z pewnością by się z nią umówił (ona była Hinduską i on Hindusem..zawsze to coś wspólnego
)
|
|
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie chyba nie nadaje do podrywu.. zawsze stchorze. Wlansie nie odebralam telefonu od chlopaka z ktorym wymieniam sie esami.. nie wiem czemu.. bo taki tchorz ze mnie.. chyba na jakas terapie muze sie zapisac..
|
|
|
|
|
#556 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
Uf nie jestem sama dzieki Bogu
Myslalam, ze cos ze mna nie tak ![]() Dwa razy dzwonil nie odebralam, a za chwile esa napisalam czy to byly strzalki czy dzwonil bo zwatpilam i ze nie moglam odebrac.. I tak sie pewnie domyslil ze stchorzylam i dlatego nie odebralam ![]() W koncu w sobote o 22 raczej nie jestem w zadnym miejscu gdzie nie mozna odbierac telefonow ![]() Nastepnym razem sie odwaze inaczej bede musiala sie wychlostac
|
|
|
|
|
#558 |
|
Raczkowanie
|
Hm.. zastanawiające - a zawsze mnie dziwiło czemu czasem jak spotkałęm fajną dziewczynę i chciałem się z nią umówić to robiła uniki i w ogole, a potem po czasie się okazywało przez przypadek ze chciała - tylko się bała..
A juz szczytem było kiedyś stwierdzenie ze nie myślała nawet o umówieniu się ze mną bo taki chlopak jak ja napewno nie jest sam... porazka...
|
|
|
|
|
#559 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Później już jakoś pójdzie W ogóle jak mi sie na fonie wyświetla ktoś kto rzadko dzwoni to zanim odbiore to pól minuty myśle "czego może chcieć"... Zamiast poprostu odebrac
|
|
|
|
|
|
#560 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiscie pozniej sama z siebie sie smiala jak mozna byc takim glupim. Inaczej nie da sie tego okreslic. Ja w ogole nie lubie rozmawiac z niektorymi osobami przez telefon ale to juz inna sprawa Zawsze sie zamieszam z czyms
|
|
|
|
|
|
#562 |
|
Konto usunięte
|
ja to mam tak, ze jak dzowni ktos z ukrytego (albo jak nie znam nr), to daje komus, kogo mam pod reka, zeby odebral
najczesciej jest to jakas kolezanka, ktora cos tam udaje dzwonila moja byla (wtedy bylismy razem)
|
|
|
|
|
#563 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gorzej wlasnie jak dzwoni ktos kogo znam ale nigdy nie dzwoni do mnie na komorke, albo ktos z kim nigdy nie gadalam a znamy sie tylko z esow albo z widzenia, wtedy tak jak wspominala cytrynowo_piaskowa zastanawiam sie co ten ktos moze ode mnie chciec. No i czesto chce dobrze wypasc jak mi na kims zalezy i sie placze niesamowicie
|
|
|
|
|
|
#565 |
|
Konto usunięte
|
daj nr twoj, to pocwiczymy
![]()
|
|
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to tak sie nie da
Musi byc ktos na kim mi zalezy i chce dobrze wypasc, a z kims kogo nie znam to moge gadac o jakis glupotach klepac byle klepac
|
|
|
|
|
#567 |
|
Wtajemniczenie
|
Ahh musze Wam to napisac...!!!
Dzis dzownil do mnie potencjalny "podrywacz" i nawet odebralam!!! Az sama sie dziwie że tak profesjionalnie poszła mi rozmowa, bez cienia zmieszania ![]() Mało tego, myślałam żę kucnę w wrażenia... Podnieta roku ![]() Piękny jest Pięknie jest
|
|
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
Super
![]() Ja juz sobie postanowilam, ze jak zadzwoni teraz to juz na pewno odbiore juz sie przygotowalam psychicznie.. wteyd to byla zaskoczka.. tylko kurcze chyba sie zrazil i cos nie dzwoni Jak zwykle.. jak czekam to nie dzwoni ![]() Nic tlyko brac z Ciebie przyklad kochana ![]() Podnieta roku dobre.. |
|
|
|
|
#569 |
|
Wtajemniczenie
|
To bylo tak ze dzownil z nr domowego ale a ja mialam zapisana tylko komorke
Zbierając fakty do kupy w tempie przyspieszonym na 50% bylam pewna ze to on No to mówie, odbiore, a co!
|
|
|
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
NO i bardzo dobrze zrobilas
A on dobry chwyt zrobil bo nie mialas 100% pewnosci, ze to on.. jakbys miala to nie wiadomo czy bys nie zwatpila i nie odebrala..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:31.

(wtedy bylismy razem)
Pięknie jest