Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-06, 22:35   #1021
magera
Rozeznanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Magera bardzo ładne te piersiątka co wkleiłaś ale że to okragłe to bym nie zgadła obstawiałam że to anatomy..
Ale bardzo naturalnie wyglądają mi tez takie sie podobają tyle że ciut większe . Ale pamietaj że okragłe wypadają większe od anatomów więc jak na zdjęciu jest 290 okragłe to ty spokojnie przy anatomach bierz te 305
Halo Kejsiii moja droga

Dzięki bardzo za opinię... No może ciut "jędrniejsze" jeśli już mogłabym pokłócić się i jakieś 325....
W kazdym razie nie będę teraz glowy doktorkowi zawracać, bo do września jeszcze trochę... a jak dziewczyny tak będa mnie przekonywać, to nie wiem na czym skończę... hihi...

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 22:41   #1022
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość
Halo Kejsiii moja droga

Dzięki bardzo za opinię... No może ciut "jędrniejsze" jeśli już mogłabym pokłócić się i jakieś 325....
W kazdym razie nie będę teraz glowy doktorkowi zawracać, bo do września jeszcze trochę... a jak dziewczyny tak będa mnie przekonywać, to nie wiem na czym skończę... hihi...

Dokładnie może jeszcze dojedziesz do 4 z przodu jak do września takim tempem pójdziesz Bo widzę już 325 a zaczynałaś o ile pamiętam od 2 na przodzie
Ale poczekaj jak ja będę wybierać rozmiar to dopiero bedzie zamieszanie

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 22:41   #1023
agawa32
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość
....
a może zastanów się nad innym modelem implantow np te CPG 333

a ja mam jeszcze ważne pytanko???
czy na mentory jest normalna gwarancja???? czy tez poźniej trzeba pamiętać o jakiejś rejestracji ankietach itp???
agawa32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 22:44   #1024
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość
Ja pociągami niestety jade z 3 przesiadkami latac sie boje niestety a autem nie mykam no chyba ze musze.
Jak se pomysle ze małego z jednej strony wózek z drugiej i wsiadac do pociągu to mi sie płakac chce
Ale damy rade bo ja i mój pisklaczek twardziele jestesmy hehe

OOOO i kejsiii zawitała;-)
Witamy witamy;-)
Podziwiam Cię Agula...twardzielko ja bez auta, jak bez ręki....
W kazdym razie szerokiej drogi, to może nie pasuje, ale (tak dosłownie) szerokich torów życzę

.
Stary 2010-05-06, 22:46   #1025
agawa32
Raczkowanie

Cytat:
magera będzie wówczas niezastąpionym ekspertem- wtedy jej pomoc będzie niezbedna
super, że można o tych cycach gadać wkółko z kimś kto jest cały czas zainteresowany tematem i nie ziewa przy kolejnych wywodach

buziaki dla Was dziewczyny
agawa32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 23:01   #1026
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agawa32 Pokaż wiadomość
a może zastanów się nad innym modelem implantow np te CPG 333

a ja mam jeszcze ważne pytanko???
czy na mentory jest normalna gwarancja???? czy tez poźniej trzeba pamiętać o jakiejś rejestracji ankietach itp???
Ja dostałam małą ulotkę od doktorka, ale zerknij na tą stronkę
http://www.padtech.pl/index.php?menu=powiekszanie
może znajdziesz potrzebne info

A co do zastanowienia się, to ja nic innego nie robię, tylko się własnie zastanawiam

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Dokładnie może jeszcze dojedziesz do 4 z przodu jak do września takim tempem pójdziesz Bo widzę już 325 a zaczynałaś o ile pamiętam od 2 na przodzie
Hihi.... Zobaczysz kochana jaka to faza.... w każdym razie będziemy wariować razem

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
magera będzie wówczas niezastąpionym ekspertem- wtedy jej pomoc będzie niezbedna
super, że można o tych cycach gadać wkółko z kimś kto jest cały czas zainteresowany tematem i nie ziewa przy kolejnych wywodach

Dobrze, dobrze sobie tak pogadać... Mam tylko Was, bo mój syn niespecjalnie zainteresowany i nie mam gdzie sie uzewnętrznić
a z Wami jest super
Hihi... taaaa.... ekspert powiadasz.... o ile do tej pory nie zwariuję
poza tym o ile mnie pamięć nie myli wcześniej kladziesz się na stół właśnie Ty, więc my gnębić Ciebie będziemy do tego polujemy na podobny rozmiar (tyle, że jest inne "przed" ), ale i tak zadamy milion pytań... Wychodzi więc na to, że tym ekspertem bedziesz Ty

.
Stary 2010-05-06, 23:02   #1027
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:

No tak tyle ze my będziemy robić w podobnym terminie operacje a podejrzewam że do września to będziemy jeszcze sto razy rozmiar zmieniać I wszyscy będą mieli nas dość bo jak jeszcze ja zacznę przebierać w rozmiarach to bedzie masakra tym bardziej że ciagle mysle czy anatom czy okragły ale spokojnie ja tam jeszcze poczekam

A tak na poważnie to super że jest takie forum bo jest gdzie sie wygadać. I wszyscy tu mamy podobne dylematy

Stary 2010-05-06, 23:15   #1028
magera
Rozeznanie

Cytat:
No tak tyle ze my będziemy robić w podobnym terminie operacje a podejrzewam że do września to będziemy jeszcze sto razy rozmiar zmieniać I wszyscy będą mieli nas dość bo jak jeszcze ja zacznę przebierać w rozmiarach to bedzie masakra tym bardziej że ciagle mysle czy anatom czy okragły ale spokojnie ja tam jeszcze poczekam

A tak na poważnie to super że jest takie forum bo jest gdzie sie wygadać. I wszyscy tu mamy podobne dylematy
Hihihi.... : hahaha:

.
Stary 2010-05-06, 23:25   #1029
kejsiii
Rozeznanie

Dobrej nocy dziewczynki ja uciekam

A tak wam jeszcze napiszę Moja druga połowa juz ma dość co wieczór przesiaduję przed kompem i odcinam się totalnie I tylko temat cycków w naszym domu panuję więc i jemu sie udziela nawet ostatnio jak szliśmy przez centrum handlowe on do mnie mówi "Widziałas tą blondynę ?? Ona miała właśnie okrągłe wkładki "" Myślałam że sie posikam

Stary 2010-05-06, 23:49   #1030
magera
Rozeznanie

Cytat:
Dobrej nocy dziewczynki ja uciekam

A tak wam jeszcze napiszę Moja druga połowa juz ma dość co wieczór przesiaduję przed kompem i odcinam się totalnie I tylko temat cycków w naszym domu panuję więc i jemu sie udziela nawet ostatnio jak szliśmy przez centrum handlowe on do mnie mówi "Widziałas tą blondynę ?? Ona miała właśnie okrągłe wkładki "" Myślałam że sie posikam
No to mamy niezależnego Experta

Ja tez zmiatam.....

Do usłyszonka jutro.....
Buziam dziewczynki

.
Stary 2010-05-07, 08:46   #1031
ilma79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
Ilma, jesli masz naprawde duzo rozciagnietej skory do wypelnienia, to ja na Twoim miejscu bralabym wiecej. Jesli doktor oferuje Ci 400, spokojnie dasz rade z 450 lub 500. Efekt nie do konca wypelnionych piersi nie jest zbyt atrakcyjny wiec ja tu bym raczej wolala nie ryzykowac. 100 cc to nie jest wielka roznica dlatego tez sklonilabym sie do wiekszych wkladek i na pewno je dostaniesz skoro masz zgode na 400.
zobacz np piersi Agi ona ma 450 i wcale nie sa jakies duze, i spokojnie by tam jeszcze weszlo i tez byloby pieknie.
Olga ja się zastanawiam nad większymi tylko boje sie że te 450 mogą być wielkie bo ja mam dość sporo swojego gruczołu i jak stwierdził dr jeśli bym zrobiła tylko podwieszenie to będę miała juz miseczkę C taką sterczącą, czyli jak rozumuję sobie teraz wszystko co dołoże wyjdzie DD, E. Dodam że mam 164cm wzrostu i waże 48kg i nie chce wyglądać jak Pamela

Cytat:
Napisane przez seela Pokaż wiadomość
W sumie tak sobie strzelam, ze moze miałaś na myśli mnie... nie wiem tego na pewno, ale jeżeli tak to pamietaj ze u mnie Dr startował od 325, wytargowałam 375, a tak na prawdę spokojnie mogłoby być ponad 400. Wszystko jest ślicznie wypełnione - tak jak Dr mówił, ale po zejściu opuchlizny jednak mam troszeczkę niedosyt rozmiarowy.
Seelciu tak miałam na mysli Ciebie, trochę sie wzoruje na twojej wyjściówce i okrągłym implancie. Widziałam i wiem że okrągłe tez mogą wyglądać jak anatomy bo tak jest u Ciebie. Pozdrawiam

Cytat:
no właśnie ja mam skórę rozciągnietą dlatego robię tą operację...i też chcę od góry, żeby je podnieść (wolę wysoki profil niz dużą projekcję)...
a może będziecie takie kochane i pokażecie mi swoje piersi....plissss

dla mnie to 305 to w takim razie kropla w morzu

ilma ja miałam guzka 2 cm od otoczki i nie mam cięcia na otoczce niestety będę miała slad....ale to już mój drugi zaliczony guzek, po tamtym nic nie widać...kiedyś pewnej gin wogóle nie mogłam pokazać gdzie to było
wycinanego miałam 22 kwietnia
olgawro no calkiem sporą...duże C/małeD...ale jędrności brak (w trakcie karmienia potrzebowałam konkretną miseczkę E)
Dziewczyny zadzwoniłam dogadaliśmy się na termin operacji jednak dopiero na 12 czerwca, a wcześniej 28 maja, już z wszystkimi wynikami mam się stawić na konsultację ostateczną - mam nadzieję, że dzięki Wam w ogóle zorientuje się we wszystkim i dokonam idealnego wyboru

a tak naprawdę czy można zobaczyć Wasze zdjęcia?????
Agawo, ja miałam wycinany guzek ok 4 cm od otoczki tak na boku wogóle były cyrki bo go nie było czuć więc przed zabiegiem na usg miałam wbitą igłe w niego żeby wiedzieć gdzie go szukać.
Jedyne co sie obawiam że kiedyś może sie zrobi jakiś a ja bedę miałą implanty i czy wtedy nie zostaną uszkodzone, nacięte podczas takiego zabiegu. Doktor która mi wycinała mówiła że może być to problem.
Super że masz termin akurat 5 dni przedemną. Ja moją wyjściówkę mogę przesłać Tobie na meila jeśli mi napiszesz na priwa.
Może poproś Seelę i Happy Hour może udostępnią Tobie fotki, miały ten sam problem co my i tego samego dr J.
Stary 2010-05-07, 09:28   #1032
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Miśka... dzięki ale właśnie jak maja duży profil to są niskie... tzn że nijak mi piersi nie podniosą, no może nieznacznie prawda???? a ja implantami chcę ujędrnić-wypelnić i podnieść
Tak jak pisałam wczesniej, im wyższy profil tym większa projekcja a to własnie podniesie Ci piersi
bo ja już nie wiem jak inaczej kombinujesz

to że są niskie ( wymiar góra - dół) tzn że bardziej kształtem bedą przypominać okrąglaski a nie uszy jamnika
jasniej się nie da

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 09:58   #1033
gigo2002
Raczkowanie

KOCHANE HELP!!!

Wczoraj w koncu dotarlam na konsultacje. I tu moje zdziwienie. WIEEEEEEEEELKIE.
Jestem szczupla, wysoka. Typowa deska, po wykarmieniu dzieci.
Jak wiekszosc z Was chce byc posiadaczka pieknej miseczki "C"
Dr zaproponowala mi CPG333 O POJEMNOSCI 485CC.

Jestem przerazona, czy z tego aby nie wyjdzie D???

Mam dosc szeroka klatke, postawne ramiona. Zachecalam dr do zmiany wielkosci na 440cc, jednak Ona swoje, ze te beda piekne, katalogowe. Dodam, ze bylam na wizycie u dr Skwiercz w Gdyni. Dzis mam placic za implant....

POMOCY, prosze o rade
gigo2002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 10:11   #1034
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Cytat:
Napisane przez gigo2002 Pokaż wiadomość
KOCHANE HELP!!!

Mam dosc szeroka klatke, postawne ramiona. Zachecalam dr do zmiany wielkosci na 440cc, jednak Ona swoje, ze te beda piekne, katalogowe. Dodam, ze bylam na wizycie u dr Skwiercz w Gdyni. Dzis mam placic za implant....

POMOCY, prosze o rade
Ja mam 450cc i nie sa wielkie ,.Dr napewno ładnie ci wszystko dobierze;-)
Stary 2010-05-07, 10:16   #1035
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
KOCHANE HELP!!!

POMOCY, prosze o rade

Witajcie wszystkie, witaj Gigo

Ja mam Implanty CPG 333 o poj. 430cc i jestem 3 miesiace po zabiegu.
Powiem ci tylko,ze gdybym mogla sie cofnac,bez zastanowienia bralabym te wieksze a dokladnie te twoje 485 cc.
Mysle,ze stanikowe D z tego wyjdzie ,moze nawet E, ale optycznie wcale nie beda duze, zwlaszcza,ze piszesz o postawnej budowie klatki piersiowej.
Poza tym jestes w bardzo dobrych rekach , mysle ze mozesz spokojnie zaufac pani doktor.
Pozdrawiam
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 11:18   #1036
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

gigo dokor Skwiercz wie co robi, nikt nie ma takiego oka jak ona!
ja mam szeroka klatke i implanty okragle mentor 450 m plus i jesli tylko bym mogla teraz sie cofnac w czasie i wziac wieksze, bo wizualnie to mam C i one gina pod ubraniem ...
~Zaufaj lekarzowi na pewno nie bedziesz zalowac, piszesz ze jestes wysoka wiec wez to tez pod uwage..
poza tym pamietaj, ze naturalny biust miseczka c to nie to samo co silikony miseczka c
przygotuj sie ze majac silikonki wygladajace jak naturalne c bedziesz musiala miec wieksza literowo miseczke ...wiec nie boj sie tych literek

Powodzenia

ilma ( jesli doktor by mi powiedzial, ze wg niego to bedzie C, to ja wiem ze to bedzie B dla mnie..moj biust nie jest duzy, w oczach doktora jest baaaaaaaaardo duzy, rozumiesz o co mi chodzi...
pogadaj jeszcze, powiedz jak BARDZO chcesz by to bylo pieknie wypelnione, on na pewno nie da Ci krzywdy zrobic, ale tez badz pewna czego Ty chcesz..

Bedzie dobrze, powodzenia
Stary 2010-05-07, 12:17   #1037
macerata
Zakorzenienie

hej, dziewczynki
wpadłam na chwilkę o tej porze..

Cytat:
KOCHANE HELP!!!

POMOCY, prosze o rade

Gigo

to jest taki sam impl., jaki ma MyaDiva
widziałam MyaD. na żywo, ma 164cm i jest drobniutka,
taka filigranowa kobietka z pełnym dekolcikiem
u Mya te piersi są spore, ale widoczne dopiero po o"rozebraniu"dekoltu,b o go pięknie wypełniają
no i nie są zbyt duże, nie dominują sylwetki
(pomimo Jej delikatnej budowy)
bo Mya to taki szczuplaczek-klepsydra,
wygląda to super napatrzeć się nie można,
a do tego zupełnie naturalnie,
tak jakby po prostu miała z natury taki większy biust
(dorzuć do tego włosy do pasa suuuuupcio )

myślę, że jeśli jesteś troszkę wyższa, i masz szerszą klatę,
bo tak to opisujesz,
to naprawdę nie ma się co bać
będziesz miała piękny, zejefajny biuścik
będzie cudnie

Gigo, normalnie gratulacje
piękny ten rozmiarek, a jeśli dr włoży go pod oba mięśnie,
to i grawitacja będzie mu mniej straszna,
naprawdę, myślę, że będziesz mega zadowolona
bo jeśli go wybrała, to dlatego, że właśnie taki będzie najlepszy dla Twojej sylwetki
wiem, że teraz trudno to sobie wyobrazić, ale sama zobaczysz,
już zaraz po op. zdasz sobie sprawę, że ani ciut więcej ani ciut mniej..
to by już nie było to

pozdrawiam

Edytowane przez macerata
Czas edycji: 2010-05-07 o 12:19
macerata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 12:41   #1038
gigo2002
Raczkowanie

Maceratko, podeslij mi prosze zdjecia MyaDivy, nijak nie moge odnalezc...

post znaczy...

ps. dziekuje kochane! Ale mnie stresik lapie...

Edytowane przez gigo2002
Czas edycji: 2010-05-07 o 12:46
Stary 2010-05-07, 13:03   #1039
ilma79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
ilma ( jesli doktor by mi powiedzial, ze wg niego to bedzie C, to ja wiem ze to bedzie B dla mnie..moj biust nie jest duzy, w oczach doktora jest baaaaaaaaardo duzy, rozumiesz o co mi chodzi...
pogadaj jeszcze, powiedz jak BARDZO chcesz by to bylo pieknie wypelnione, on na pewno nie da Ci krzywdy zrobic, ale tez badz pewna czego Ty chcesz..

Bedzie dobrze, powodzenia
Ha, Olga sama wiesz po sobie jak ciężko przekonać jest doktora do własnej wizji. Po prostu moge nie dać rady
Stary 2010-05-07, 13:30   #1040
gigo2002
Raczkowanie

please, poprosze o linka do zdjec MYaDivy...
Stary 2010-05-07, 13:43   #1041
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Maceratko, podeslij mi prosze zdjecia MyaDivy, nijak nie moge odnalezc...

post znaczy...

ps. dziekuje kochane! Ale mnie stresik lapie...
postaram się czegoś poszukać,
ale dopiero wieczorem będę miała czas spokojnie usiąść przed komputerem.
Mya miała kiedyś wypasiony albumik,
w postach znależć to chwilkę zajmie,
więc jesli ktoś mnie uprzedzi, to będę wdzięczna
bo ja na razie to muszę uciekać..

tymczasem nic się nie stresuj, będzie dobrze
Stary 2010-05-07, 14:17   #1042
seela
Rozeznanie

Cytat:
please, poprosze o linka do zdjec MYaDivy...
Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
postaram się czegoś poszukać,
ale dopiero wieczorem będę miała czas spokojnie usiąść przed komputerem.
Mya miała kiedyś wypasiony albumik,
w postach znależć to chwilkę zajmie,
więc jesli ktoś mnie uprzedzi, to będę wdzięczna
bo ja na razie to muszę uciekać..

tymczasem nic się nie stresuj, będzie dobrze
Zgadzam się z Maceratką!
Piękny rozmiarek!
Myślę ze nie powinnaś sie jego bać!
Tylko pogratulować!

Myślę że najłatwiej znajdziesz zdjecia MYi Divy wchodząc na 4 cz. powiększania piersi. Na stronie 26 sa zdjęcia Myi po pierwszej op i i po operacji u dr Skwiercz.
Dodam, że tak jak Maceratka napisała Mya to drobniutka osóbka, więc u Ciebie ten rozmiarek będzie wyglądał na nieco mniejszy niż u Niej.

Pozdro!

Edytowane przez seela
Czas edycji: 2010-05-07 o 19:53
seela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 19:39   #1043
sylwiab77
Przyczajenie

Witam, jestem ponad 5 tyg po operacji i nie wiem czy mam masować piersi...? jesli Tak to w jaki sposób, bo mój dr chyba zapomniał mi powiedzieć... ?
sylwiab77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 20:17   #1044
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez seela Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Maceratką!
Piękny rozmiarek!
Myślę ze nie powinnaś sie jego bać!
Tylko pogratulować!

Myślę że najłatwiej znajdziesz zdjecia MYi Divy wchodząc na 4 cz. powiększania piersi. Na stronie 26 sa zdjęcia Myi po pierwszej op i i po operacji u dr Skwiercz.
Dodam, że tak jak Maceratka napisała Mya to drobniutka osóbka, więc u Ciebie ten rozmiarek będzie wyglądał na nieco mniejszy niż u niej.

Pozdro!
dzięki, Seela
właśnie tak myślałam, żeby po powrocie do domku tej właśnie stronki poszukać, bo po całym forum to krzyżyk na drogę i dużo szczęścia temu, kto zacznie wertować

Gigo- znalazłaś?
co myślisz?

trzeba zaznaczyć, że:
-piersi tam są zaraz po op., więc są chyba jeszcze opuchnięte
-być może, że gdyby to była pierwsza op. Mya, to dr by dała mniejszy impl., bo rzeczywiście Mya jest drobniutka, taka kruszynka, drobnej kości i w ogóle, stąd te piersi wydają się spore, bardziej na zdj., bo w realu mniejsze są, (
i to się tyczy właściwie chyba wszystkich naszych zdj.
fotografowane z bliska- optycznie się powiększają )
..ale że była to reoperacja, po komplikacjach
(związanych m.in. z tym, że za pierwszym razem impl.był za mały i narobił dużo bałaganu )
to trzeba było dobrze wypełnić nową kieszeń, by w miarę możliwości uniknąć nowych komplikacji.
no i Mya miała swój naturalny całkiem spory biust,co też składa się na efekt końcowy

naprawdę, nie bój się,
dr dobrze dobiera rozmiary, i NAPRAWDĘ można jej zaufać
Listopadowa też jest drobniutka, miała maleńką wyjściówkę,
ma zainstalowany niewiele mniejszy impl., a naprawdę dobrze to wygląda, tak akurat
(zdjęć L.raczej się nie znajdzie na stronach forum, więc nie będę szukać )

Gigo, nie ma co gdybać, rób przelew, a potem już z górki

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwiab77 Pokaż wiadomość
Witam, jestem ponad 5 tyg po operacji i nie wiem czy mam masować piersi...? jesli Tak to w jaki sposób, bo mój dr chyba zapomniał mi powiedzieć... ?
witaj, Sylwia

a u kogo robiłaś?

(zrób sobie podpis będzie łatwiej )

nie wszyscy lekarze zalecają te masaże,
tak jak i niektórzy tylko w szczególnych wypadkach,
niektórzy tylko przez dany okres czasu,
jeszcze inni zalecają masować przez całe życie

najlepiej spytaj lekarza, chyba, że powiesz, kto Cię upasażył,
to być może inna pacjentka tego samego lekarza podpowie

a jak cycuchy?
jaki masz rozmiar?
jak wrażenia?

..noOoOooo, pochwal się

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Sylwia

jeśli chodzi o samą instrukcję, to Agness taką wstawiała,
jest w załącznikach (spinacz przy tytule wątku-> 8.z kolei)
wstawiam link, ale nie wiem, czy będzie działał

DSC_0598-810809.jpg

z tym, że właśnie lekarz Agness (dr Kolasiński) zaleca te masaże do końca życia, natomiast inne dziewczyny u innych lekarzy miały często inne zalecenia
Stary 2010-05-07, 21:24   #1045
sylwiab77
Przyczajenie

ja robiłam u Sankowskiego i jestem baardzo zadowolona mam 425 cc mentora, mam już staniczek sportowy no i jak kupowalam to 80 D a wyjściówkę miałam malutką. Dr mi powiedział tylko dzis przez tel żebym delikatkie je uciskała...głaskała.. Może któraś z dziewczyn faktycznie miała u niego op. i może mi da jakies instrukcje... z góry dziękuję

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Marcetto, bardzo ci dziękuję , własnie tego szukałam... bo kiedys to tu widziałam
Stary 2010-05-07, 21:52   #1046
macerata
Zakorzenienie

cieszę się, że mogłam pomóc

znalazłam Twój taki post

Cytat:
Napisane przez sylwiab77 Pokaż wiadomość
Witam, wszystkie... przed i po, czytam już dość długo Wasze forum i w końcu sie wzięłam na odwagę a raczej dziecko dało mi chwilkę. mam pytanko jestem zapisana na operacje na 31-03 i dr zaproponował mi 375 - 425 mentor okragłe, chciałam spytać czy któraś z Was miała coś w tym rozmiarze... chciałam zobaczyćc jak to wygląda ...

Dodam że cycunie mam małe... malutkie B nie wiszące, mam 176, 67 kg..a w biuscie i pod nawet nie wiem...
Pozdrawiam

widzę,że wybrałaś większą opcję
post przytaczam podstępnie
bo jest z nami Magera, która wciąż ma wątpliwości co do wielkości wkładki, 179cm, szczupła, wysoka, rozważa 305 anat.
Magera na pewno tu zajrzy, mam zadzieję, że nie będzie mi miała za złe tego, że w ten sposób do Niej nawiązuję

Sylwia, no, jak chcesz to powiedz, co sądzisz odnośnie rozmiaru,
bo ja usilnie namawiam Magerę na większe, ale nie bardzo chce się dać przekonać

Edytowane przez macerata
Czas edycji: 2010-05-07 o 21:57
macerata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 21:59   #1047
sylwiab77
Przyczajenie

oczywiście że na większe ja Cię kochana popieram, jeszcze wszystko zależy jaką się ma wyjsciówkę...to prawda że jest mały niedosyt... mogłabym mieć ok 500 moja kolezanka ma i wcale nie są wiele wieksze... no ale dr mi powiedziała że miałam bardzo mały mięsien chyba.... i ze przy 450 byłby juz problem także braz jak najwięcej Magera chce anatom. wiec może ma sporo...
Stary 2010-05-07, 22:28   #1048
kejsiii
Rozeznanie

Dziewczyny moim skromnym zdaniem nie ma co dyskutować o rozmiarach dla magery bo tak na prawdę chyba wszystko zależy od jej wyjściówki prawda ?? Z tego co ja sie orientuję to to jest wazne i to bardzo .. Dlatego najlepiej było by gdyby Magera pokazała zdjęcie swojej wyjściówki i wtedy doświadczone dziewczyny w temacie ( bo ja się nie zaliczam jestem sama przed) mogły by jej doradzić bo teraz to mi się wydaje że to tylko gdybanie.. Jesli ma juz teraz B to nie wyjda jej wcale takie małe te cucuszki .. Ale poprawcie mnie jeśli sie mylę
Sama jak będę stała już przed wyborem rozmiaru to na bank wkleję wam moją wyjściówkę byście mi doradziły

Stary 2010-05-07, 22:42   #1049
sylwiab77
Przyczajenie

Zgadzam się, wszystko zależy od... ja tez sie bałam, żeby nie były za duże albo za małe...
Stary 2010-05-08, 00:04   #1050
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny moim skromnym zdaniem nie ma co dyskutować o rozmiarach dla magery bo tak na prawdę chyba wszystko zależy od jej wyjściówki prawda ?? Z tego co ja sie orientuję to to jest wazne i to bardzo .. Dlatego najlepiej było by gdyby Magera pokazała zdjęcie swojej wyjściówki i wtedy doświadczone dziewczyny w temacie ( bo ja się nie zaliczam jestem sama przed) mogły by jej doradzić bo teraz to mi się wydaje że to tylko gdybanie.. Jesli ma juz teraz B to nie wyjda jej wcale takie małe te cucuszki .. Ale poprawcie mnie jeśli sie mylę
Sama jak będę stała już przed wyborem rozmiaru to na bank wkleję wam moją wyjściówkę byście mi doradziły
hej, Kejsi
wiem, że masz rację.
przypadkiem zauważyłam,że Sylwia też jest wysoka, a zarazem już kawałek po op., i tak sobie kombinowałam, że jeśli zwrócę na to uwagę, to być może między dziewczynami nawiąże się dialog, i mogą być sobie nawzajem pomocne, bo ja jestem zupełnie innych gabarytów, więc opierać się mogę co najwyżej na własnej wyobraźni

wiem, wiem, trochę przekombinowałam
ale..no, chciałam dobrze
mówią, że dobrymi intencjami to jest piekło wybrukowane

wszystkich zainteresowanych bardzo przepraszam za zaistniałe nadużycie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości