|
|
#1021 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
Dzięki bardzo za opinię... No może ciut "jędrniejsze" jeśli już W kazdym razie nie będę teraz glowy doktorkowi zawracać, bo do września jeszcze trochę... a jak dziewczyny tak będa mnie przekonywać, to nie wiem na czym skończę... hihi...
|
|
#1022 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dokładnie może jeszcze dojedziesz do 4 z przodu jak do września takim tempem pójdziesz Bo widzę już 325 a zaczynałaś o ile pamiętam od 2 na przodzie Ale poczekaj jak ja będę wybierać rozmiar to dopiero bedzie zamieszanie
|
|
#1023 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja mam jeszcze ważne pytanko??? czy na mentory jest normalna gwarancja???? czy tez poźniej trzeba pamiętać o jakiejś rejestracji ankietach itp??? |
|
|
|
|
#1024 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja bez auta, jak bez ręki....W kazdym razie szerokiej drogi, to może nie pasuje, ale (tak dosłownie) szerokich torów życzę
|
|
#1025 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
super, że można o tych cycach gadać wkółko z kimś kto jest cały czas zainteresowany tematem i nie ziewa przy kolejnych wywodach buziaki dla Was dziewczyny |
|
|
|
|
#1026 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.padtech.pl/index.php?menu=powiekszanie może znajdziesz potrzebne info A co do zastanowienia się, to ja nic innego nie robię, tylko się własnie zastanawiam ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
w każdym razie będziemy wariować razem ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
i nie mam gdzie sie uzewnętrznić ![]() a z Wami jest super Hihi... taaaa.... ekspert powiadasz.... o ile do tej pory nie zwariuję ![]() poza tym o ile mnie pamięć nie myli wcześniej kladziesz się na stół właśnie Ty, więc my gnębić Ciebie będziemy do tego polujemy na podobny rozmiar (tyle, że jest inne "przed" Wychodzi więc na to, że tym ekspertem bedziesz Ty
|
|
#1027 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A tak na poważnie to super że jest takie forum bo jest gdzie sie wygadać. I wszyscy tu mamy podobne dylematy
|
|
#1028 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#1029 |
|
Rozeznanie
|
Dobrej nocy dziewczynki ja uciekam
A tak wam jeszcze napiszę Moja druga połowa juz ma dość co wieczór przesiaduję przed kompem i odcinam się totalnie
|
#1030 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tez zmiatam..... Do usłyszonka jutro..... Buziam dziewczynki
|
|
#1031 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dodam że mam 164cm wzrostu i waże 48kg i nie chce wyglądać jak Pamela Cytat:
Cytat:
Jedyne co sie obawiam że kiedyś może sie zrobi jakiś a ja bedę miałą implanty i czy wtedy nie zostaną uszkodzone, nacięte podczas takiego zabiegu. Doktor która mi wycinała mówiła że może być to problem. Super że masz termin akurat 5 dni przedemną. Ja moją wyjściówkę mogę przesłać Tobie na meila jeśli mi napiszesz na priwa. Może poproś Seelę i Happy Hour może udostępnią Tobie fotki, miały ten sam problem co my i tego samego dr J.
|
|
#1032 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
bo ja już nie wiem jak inaczej kombinujesz ![]() to że są niskie ( wymiar góra - dół) tzn że bardziej kształtem bedą przypominać okrąglaski a nie uszy jamnika jasniej się nie da ![]() |
|
|
|
|
#1033 |
|
Raczkowanie
|
KOCHANE HELP!!!
Wczoraj w koncu dotarlam na konsultacje. I tu moje zdziwienie. WIEEEEEEEEELKIE. Jestem szczupla, wysoka. Typowa deska, po wykarmieniu dzieci. ![]() Jak wiekszosc z Was chce byc posiadaczka pieknej miseczki "C" Dr zaproponowala mi CPG333 O POJEMNOSCI 485CC. Jestem przerazona, czy z tego aby nie wyjdzie D??? Mam dosc szeroka klatke, postawne ramiona. Zachecalam dr do zmiany wielkosci na 440cc, jednak Ona swoje, ze te beda piekne, katalogowe. Dodam, ze bylam na wizycie u dr Skwiercz w Gdyni. Dzis mam placic za implant.... POMOCY, prosze o rade |
|
|
|
#1034 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1035 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witajcie wszystkie, witaj Gigo Ja mam Implanty CPG 333 o poj. 430cc i jestem 3 miesiace po zabiegu. Powiem ci tylko,ze gdybym mogla sie cofnac,bez zastanowienia bralabym te wieksze a dokladnie te twoje 485 cc. Mysle,ze stanikowe D z tego wyjdzie ,moze nawet E, ale optycznie wcale nie beda duze, zwlaszcza,ze piszesz o postawnej budowie klatki piersiowej. Poza tym jestes w bardzo dobrych rekach , mysle ze mozesz spokojnie zaufac pani doktor. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#1036 |
|
Raczkowanie
|
gigo dokor Skwiercz wie co robi, nikt nie ma takiego oka jak ona!
ja mam szeroka klatke i implanty okragle mentor 450 m plus i jesli tylko bym mogla teraz sie cofnac w czasie i wziac wieksze, bo wizualnie to mam C i one gina pod ubraniem ... ~Zaufaj lekarzowi na pewno nie bedziesz zalowac, piszesz ze jestes wysoka wiec wez to tez pod uwage.. poza tym pamietaj, ze naturalny biust miseczka c to nie to samo co silikony miseczka c przygotuj sie ze majac silikonki wygladajace jak naturalne c bedziesz musiala miec wieksza literowo miseczke ...wiec nie boj sie tych literek Powodzenia ilma ( jesli doktor by mi powiedzial, ze wg niego to bedzie C, to ja wiem ze to bedzie B dla mnie..moj biust nie jest duzy, w oczach doktora jest baaaaaaaaardo duzy, rozumiesz o co mi chodzi... pogadaj jeszcze, powiedz jak BARDZO chcesz by to bylo pieknie wypelnione, on na pewno nie da Ci krzywdy zrobic, ale tez badz pewna czego Ty chcesz.. Bedzie dobrze, powodzenia
|
#1037 | |
|
Zakorzenienie
|
hej, dziewczynki
wpadłam na chwilkę o tej porze.. ![]() Cytat:
Gigo to jest taki sam impl., jaki ma MyaDiva widziałam MyaD. na żywo, ma 164cm i jest drobniutka, taka filigranowa kobietka z pełnym dekolcikiem u Mya te piersi są spore, ale widoczne dopiero po o"rozebraniu"dekoltu,b o go pięknie wypełniają no i nie są zbyt duże, nie dominują sylwetki (pomimo Jej delikatnej budowy) bo Mya to taki szczuplaczek-klepsydra, wygląda to super a do tego zupełnie naturalnie, tak jakby po prostu miała z natury taki większy biust (dorzuć do tego włosy do pasa suuuuupciomyślę, że jeśli jesteś troszkę wyższa, i masz szerszą klatę, bo tak to opisujesz, to naprawdę nie ma się co bać będziesz miała piękny, zejefajny biuścik będzie cudnie Gigo, normalnie gratulacje ![]() piękny ten rozmiarek, a jeśli dr włoży go pod oba mięśnie, to i grawitacja będzie mu mniej straszna, naprawdę, myślę, że będziesz mega zadowolona ![]() bo jeśli go wybrała, to dlatego, że właśnie taki będzie najlepszy dla Twojej sylwetki ![]() wiem, że teraz trudno to sobie wyobrazić, ale sama zobaczysz, już zaraz po op. zdasz sobie sprawę, że ani ciut więcej ani ciut mniej.. to by już nie było to pozdrawiam
######################### Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-05-07 o 12:19 |
|
|
|
|
#1038 |
|
Raczkowanie
|
Maceratko, podeslij mi prosze zdjecia MyaDivy, nijak nie moge odnalezc...
post znaczy... ps. dziekuje kochane! Ale mnie stresik lapie... Edytowane przez gigo2002 Czas edycji: 2010-05-07 o 12:46 |
|
|
|
#1039 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1040 |
|
Raczkowanie
|
please, poprosze o linka do zdjec MYaDivy...
|
|
|
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dopiero wieczorem będę miała czas spokojnie usiąść przed komputerem. Mya miała kiedyś wypasiony albumik, w postach znależć to chwilkę zajmie, więc jesli ktoś mnie uprzedzi, to będę wdzięczna ![]() bo ja na razie to muszę uciekać.. tymczasem nic się nie stresuj, będzie dobrze
|
|
#1042 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Piękny rozmiarek! Myślę ze nie powinnaś sie jego bać! Tylko pogratulować! Myślę że najłatwiej znajdziesz zdjecia MYi Divy wchodząc na 4 cz. powiększania piersi. Na stronie 26 sa zdjęcia Myi po pierwszej op Dodam, że tak jak Maceratka napisała Mya to drobniutka osóbka, więc u Ciebie ten rozmiarek będzie wyglądał na nieco mniejszy niż u Niej. Pozdro!
Edytowane przez seela Czas edycji: 2010-05-07 o 19:53 |
|
|
|
|
#1043 |
|
Przyczajenie
|
Witam, jestem ponad 5 tyg po operacji i nie wiem czy mam masować piersi...? jesli Tak to w jaki sposób, bo mój dr chyba zapomniał mi powiedzieć... ?
|
|
|
|
#1044 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie tak myślałam, żeby po powrocie do domku tej właśnie stronki poszukać, bo po całym forum to krzyżyk na drogę i dużo szczęścia temu, kto zacznie wertować ![]() Gigo- znalazłaś? co myślisz? trzeba zaznaczyć, że: -piersi tam są zaraz po op., więc są chyba jeszcze opuchnięte -być może, że gdyby to była pierwsza op. Mya, to dr by dała mniejszy impl., bo rzeczywiście Mya jest drobniutka, taka kruszynka, drobnej kości i w ogóle, stąd te piersi wydają się spore, bardziej na zdj., bo w realu mniejsze są, ( i to się tyczy właściwie chyba wszystkich naszych zdj. fotografowane z bliska- optycznie się powiększają )..ale że była to reoperacja, po komplikacjach (związanych m.in. z tym, że za pierwszym razem impl.był za mały i narobił dużo bałaganu )to trzeba było dobrze wypełnić nową kieszeń, by w miarę możliwości uniknąć nowych komplikacji. no i Mya miała swój naturalny całkiem spory biust,co też składa się na efekt końcowy ![]() naprawdę, nie bój się, dr dobrze dobiera rozmiary, i NAPRAWDĘ można jej zaufać ![]() Listopadowa też jest drobniutka, miała maleńką wyjściówkę, ma zainstalowany niewiele mniejszy impl., a naprawdę dobrze to wygląda, tak akurat (zdjęć L.raczej się nie znajdzie na stronach forum, więc nie będę szukać )Gigo, nie ma co gdybać, rób przelew, a potem już z górki ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
a u kogo robiłaś? (zrób sobie podpis będzie łatwiejnie wszyscy lekarze zalecają te masaże, tak jak i niektórzy tylko w szczególnych wypadkach, niektórzy tylko przez dany okres czasu, jeszcze inni zalecają masować przez całe życie ![]() najlepiej spytaj lekarza, chyba, że powiesz, kto Cię upasażył, to być może inna pacjentka tego samego lekarza podpowie ![]() a jak cycuchy? jaki masz rozmiar? jak wrażenia? ..noOoOooo, pochwal się ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Sylwia jeśli chodzi o samą instrukcję, to Agness taką wstawiała, jest w załącznikach (spinacz przy tytule wątku-> 8.z kolei) wstawiam link, ale nie wiem, czy będzie działał ![]() DSC_0598-810809.jpg z tym, że właśnie lekarz Agness (dr Kolasiński) zaleca te masaże do końca życia, natomiast inne dziewczyny u innych lekarzy miały często inne zalecenia
|
|
#1045 |
|
Przyczajenie
|
ja robiłam u Sankowskiego i jestem baardzo zadowolona mam 425 cc mentora, mam już staniczek sportowy no i jak kupowalam to 80 D a wyjściówkę miałam malutką. Dr mi powiedział tylko dzis przez tel żebym delikatkie je uciskała...głaskała.. Może któraś z dziewczyn faktycznie miała u niego op. i może mi da jakies instrukcje... z góry dziękuję---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Marcetto, bardzo ci dziękuję , własnie tego szukałam... bo kiedys to tu widziałam |
|
|
|
#1046 | |
|
Zakorzenienie
|
cieszę się, że mogłam pomóc
znalazłam Twój taki post ![]() Cytat:
widzę,że wybrałaś większą opcję post przytaczam podstępnie ![]() bo jest z nami Magera, która wciąż ma wątpliwości co do wielkości wkładki, 179cm, szczupła, wysoka, rozważa 305 anat. Magera ![]() Sylwia, no, jak chcesz to powiedz, co sądzisz odnośnie rozmiaru, bo ja usilnie namawiam Magerę na większe, ale nie bardzo chce się dać przekonać
######################### Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-05-07 o 21:57 |
|
|
|
|
#1047 |
|
Przyczajenie
|
oczywiście że na większe ja Cię kochana popieram, jeszcze wszystko zależy jaką się ma wyjsciówkę...to prawda że jest mały niedosyt... mogłabym mieć ok 500
moja kolezanka ma i wcale nie są wiele wieksze... no ale dr mi powiedziała że miałam bardzo mały mięsien chyba.... i ze przy 450 byłby juz problem także braz jak najwięcej Magera chce anatom. wiec może ma sporo...
|
|
|
|
#1048 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny moim skromnym zdaniem nie ma co dyskutować o rozmiarach dla magery bo tak na prawdę chyba wszystko zależy od jej wyjściówki prawda ?? Z tego co ja sie orientuję to to jest wazne i to bardzo .. Dlatego najlepiej było by gdyby Magera pokazała zdjęcie swojej wyjściówki i wtedy doświadczone dziewczyny w temacie ( bo ja się nie zaliczam jestem sama przed) mogły by jej doradzić bo teraz to mi się wydaje że to tylko gdybanie.. Jesli ma juz teraz B to nie wyjda jej wcale takie małe te cucuszki .. Ale poprawcie mnie jeśli sie mylę
Sama jak będę stała już przed wyborem rozmiaru to na bank wkleję wam moją wyjściówkę byście mi doradziły
|
#1049 |
|
Przyczajenie
|
Zgadzam się, wszystko zależy od...
ja tez sie bałam, żeby nie były za duże albo za małe...
|
|
|
|
#1050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem, że masz rację. przypadkiem zauważyłam,że Sylwia też jest wysoka, a zarazem już kawałek po op., i tak sobie kombinowałam, że jeśli zwrócę na to uwagę, to być może między dziewczynami nawiąże się dialog, i mogą być sobie nawzajem pomocne, bo ja jestem zupełnie innych gabarytów, więc opierać się mogę co najwyżej na własnej wyobraźni ![]() wiem, wiem, trochę przekombinowałam ![]() ale..no, chciałam dobrze ![]() mówią, że dobrymi intencjami to jest piekło wybrukowane ![]() wszystkich zainteresowanych bardzo przepraszam za zaistniałe nadużycie ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.

hihi...

Bo widzę już 325 
ja bez auta, jak bez ręki....
i nie mam gdzie sie uzewnętrznić 

dlatego robię tą operację...i też chcę od góry, żeby je podnieść (wolę wysoki profil niz dużą projekcję)...

suuuuupcio