Ploty dla psychicznie chorych Sigmomaniaczek cz. X - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2010-05-08, 00:12   #721
Carolajna24
Zakorzenienie

Dot.: Ploty dla psychicznie chorych Sigmomaniaczek cz. X

eee już chyba się zbyt zasapał, następna runda
Carolajna24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 00:16   #722
speare
exmod na urlopie:)

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość
ło jezusicku ale Pudzian oklepał japońca
No i jak się zmęczył przy tym
speare jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 00:21   #723
Carolajna24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez speare Pokaż wiadomość
No i jak się zmęczył przy tym
a dziwisz się weź natleń tyle ciała

i tak go

---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

o mamo ale się podjarałam
wygrał ale ledwo zipie

dobranoc...i klikajcie bo nic mi licznik nie idzie od 3 godzin
Stary 2010-05-08, 00:24   #724
speare

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość
a dziwisz się weź natleń tyle ciała

i tak go

---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

o mamo ale się podjarałam
wygrał ale ledwo zipie

dobranoc...i klikajcie bo nic mi licznik nie idzie od 3 godzin
Ja z wrażenia aż się zapisałam na nudziaki na Tandemie

Wyłączam już kompa... dość wizazowania na dziś (a raczej na wczoraj)
DOBRANOC i proszę nie zapomnieć o klikach ładnych dla mnie

Edytowane przez speare
Czas edycji: 2010-05-08 o 00:35
Stary 2010-05-08, 00:57   #725
sauer
Wtajemniczenie

GG do sauer

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Te są super. Pisałabym się na czarne lub granatowe
i ja i ja
chyba, że ktoś zrobi jeszcze takie jak niuto robi :P bo się nie załapałam

sauer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 08:25   #726
salviae
Zadomowienie

Czesc dziewczyny, jeszcze jedna firma w Szczecinskiej Dolinie Obuwinczej otworzyła sprzedaz przez neta niektore modele sie powtarzaja ale sa tez nowe fajne
http://www.covra.pl/index.php?produc...ct&prod_id=261

A przegladam te hurtownie bo szukam tych sandałow wiazanych na koturnie na ktore na allegro jest teraz szal, kiedy je wypatrzyalam jeszcze nie byly tak popularne i schodzily po 30-40 zl a ja sie zastanawilalam a teraz to szkoda gadac
I Like Me So Much Better WhenYou Are Naked... Ouooo
Kubuś

Edytowane przez salviae
Czas edycji: 2010-05-08 o 08:28
salviae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 08:25   #727
martasdz
Zakorzenienie

DZIEWCZYNY PORADŹCIE,
co mam zrobić, otóż dziś po godzinie 7 obudził mnie i TŻta długi nieprzerywany sygnał domofonu.
Mieszkamy w bloku i mamy zamontowany domofon, ale nie jest do końca sprawny - nie możemy rozmawiać przez niego, tylko ewentualnie otworzyć guzikiem drzwi. No ale do sedna.

TŻ otworzył drzwi i znalazł w nich złożoną kartkę z zeszytu ze słowami:
"Miara się przebrała!
Jak się nie umiecie zachować jak ludzie to wyjazd na wiochę, tam do obory, wrota są otwarte i nie będziecie trzaskać drzwiami."

Podpisane - Lokatorzy

Wczoraj z TŻ oglądaliśmy KSW na Polsacie i słyszeliśmy, że u sąsiada pod nami jest jakaś impreza, ale nie było jakoś strasznie głośno, słychać było tylko rozmowy i śmiech, my po zakończeniu KSW, około 1.30 poszliśmy spać i bez żadnego problemu zasnęliśmy przy dźwiękach tej imprezy, naprawdę nie była to biba, przez którą można by zawalić noc!

Sąsiad pod nami bywa tu okazyjnie, też jest młody (ma ok. 20 lat), my natomiast mieszkamy tu na stałe, jest to moje mieszkanie własnościowe, stąd zapewne podejrzenie sąsiadki <chyba z lekka psychicznej> padło na nas!
Mieszkamy na 3 piętrze, impreza była pod nami na 2gim, karkę musiała napisać osoba, która słyszy jak trzaskają drzwi czyli pewnie z dołu, przez to zapewne pomyliła mieszkania i była pewna że to u nas był hałas, choć serio nie wiem jak mogła go słyszeć, skoro my spaliśmy przy dźwiękach tej imprezy..

Mam wiele pomysłów, co można by zrobić, ale liczę na Wasze pomysły i sugestie "co bym zrobiła na Waszym miejscu" :P

Zróbmy burzę mózgów

<dodam jeszcze że wczoraj nigdzie wieczorem nie wychodziliśmy, więc drzwiami trzaskać w żaden sposób, nawet idąc do sklepu nocą etc. - nie mogliśmy, bo nie wychodziliśmy>

Edytowane przez martasdz
Czas edycji: 2010-05-08 o 08:28
martasdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 08:39   #728
anntab
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martasdz Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY PORADŹCIE,
co mam zrobić, otóż dziś po godzinie 7 obudził mnie i TŻta długi nieprzerywany sygnał domofonu.
Mieszkamy w bloku i mamy zamontowany domofon, ale nie jest do końca sprawny - nie możemy rozmawiać przez niego, tylko ewentualnie otworzyć guzikiem drzwi. No ale do sedna.

"Miara się przebrała!
Jak się nie umiecie zachować jak ludzie to wyjazd na wiochę, tam do obory, wrota są otwarte i nie będziecie trzaskać drzwiami."

Podpisane - Lokatorzy

Wczoraj z TŻ oglądaliśmy KSW na Polsacie i słyszeliśmy, że u sąsiada pod nami jest jakaś impreza, ale nie było jakoś strasznie głośno, słychać było tylko rozmowy i śmiech, my po zakończeniu KSW, około 1.30 poszliśmy spać i bez żadnego problemu zasnęliśmy przy dźwiękach tej imprezy, naprawdę nie była to biba, przez którą można by zawalić noc!

Sąsiad pod nami bywa tu okazyjnie, też jest młody (ma ok. 20 lat), my natomiast mieszkamy tu na stałe, jest to moje mieszkanie własnościowe, stąd zapewne podejrzenie sąsiadki <chyba z lekka psychicznej> padło na nas!
Mieszkamy na 3 piętrze, impreza była pod nami na 2gim, karkę musiała napisać osoba, która słyszy jak trzaskają drzwi czyli pewnie z dołu, przez to zapewne pomyliła mieszkania i była pewna że to u nas był hałas, choć serio nie wiem jak mogła go słyszeć, skoro my spaliśmy przy dźwiękach tej imprezy..

Mam wiele pomysłów, co można by zrobić, ale liczę na Wasze pomysły i sugestie "co bym zrobiła na Waszym miejscu" :P

Zróbmy burzę mózgów

<dodam jeszcze że wczoraj nigdzie wieczorem nie wychodziliśmy, więc drzwiami trzaskać w żaden sposób, nawet idąc do sklepu nocą etc. - nie mogliśmy, bo nie wychodziliśmy>
Moim zdaniem powinniście to zignorować. Ja ostatnio coraz bardziej się przekonuję, że "z idiotą się nie dyskutuje, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem". Na taką kartkę nie można zareagować w żaden normalny sposób, a wdawać się w sprzeczki z ludźmi delikatnie mówiąc niezbyt inteligentnymi i kulturalnymi nie ma żadnego sensu. Jeśli to są tylko kartki i nic więcej, no niech sobie piszą do woli. Jeśli zaczną Wam w jakiś inny sposób uprzykrzać życie, to wtedy będziemy myśleć dalej

Nie przejmujcie się debilami Mi na przykład nikt z sąsiadów nie mówi "dzień dobry", chociaż ja zawsze grzecznie i z uśmiechem się witam. Ostatnio jak wchodziłam po schodach, to schodził mały chłopczyk z mamą. I ten chłopczyk się ze mną przywitał, a mamusia już nie raczyła Na idiotów sąsiadów nie ma innej metody oprócz ignorowania.
anntab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 08:45   #729
Bethie
Zakorzenienie

dziewczyny

wczoraj podczas pakowania okazało się, że przyszła inna rozmiarówka tych sandałków z kwiatkami
mam 2 x 36 zamiast jednego 39

i teraz zostało mi jedno 36
czy jest chętna osoba?
rozmiarówka standardowa, wkładka ma ok. 23,5 -24 cm (zależy w którym miejscu się mierzy)
cena to 31,33 zł + wysyłka
Załącznik 3090494Załącznik 3090495

i tak przy okazji - sandałki z kwiatkami i obcasiki nude z wczorajszej dostawy wyszły taniej niż zakładałyśmy, ale nadpłaty rozliczę już po wysyłce
Bethie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 08:59   #730
speare

Cytat:
Napisane przez salviae Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny, jeszcze jedna firma w Szczecinskiej Dolinie Obuwinczej otworzyła sprzedaz przez neta niektore modele sie powtarzaja ale sa tez nowe fajne

A przegladam te hurtownie bo szukam tych sandałow wiazanych na koturnie na ktore na allegro jest teraz szal, kiedy je wypatrzyalam jeszcze nie byly tak popularne i schodzily po 30-40 zl a ja sie zastanawilalam a teraz to szkoda gadac
Faktycznie jest klika modeli na których można oko zawiesić, ale większość to zazwyczaj Sigma widziałam np. szpilki z różą... ciekawe czy jakimś cudem są jeszcze u nich dostępne?

Cytat:
Napisane przez anntab Pokaż wiadomość
Moim zdaniem powinniście to zignorować. Ja ostatnio coraz bardziej się przekonuję, że "z idiotą się nie dyskutuje, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem". Na taką kartkę nie można zareagować w żaden normalny sposób, a wdawać się w sprzeczki z ludźmi delikatnie mówiąc niezbyt inteligentnymi i kulturalnymi nie ma żadnego sensu. Jeśli to są tylko kartki i nic więcej, no niech sobie piszą do woli. Jeśli zaczną Wam w jakiś inny sposób uprzykrzać życie, to wtedy będziemy myśleć dalej

Nie przejmujcie się debilami Mi na przykład nikt z sąsiadów nie mówi "dzień dobry", chociaż ja zawsze grzecznie i z uśmiechem się witam. Ostatnio jak wchodziłam po schodach, to schodził mały chłopczyk z mamą. I ten chłopczyk się ze mną przywitał, a mamusia już nie raczyła Na idiotów sąsiadów nie ma innej metody oprócz ignorowania.
Moje zdanie jest podobne chyba, że sytuacja zacznie się powtarzać i uprzykrzać Wam życie, to co innego... Ale lepiej nie wdawać się we wzajemne złośliwości bo to raczej nie przyniesie nic dobrego...

No i dzień dobry butomaniaczki ja już na posterunki co dziś zamawiamy?

I kto mnie kliknie?

Ja idę klikać póki co, ale zaraz tu wrócę
Stary 2010-05-08, 09:03   #731
Carolajna24
Zakorzenienie

Bethie poratowałabym Cię ale mam teraz tyle wydatków że
na pewno ktoś się znajdzie

poklikacie mi
ja teraz spadam jak wróće to wyklikam wszystkich
Stary 2010-05-08, 09:03   #732
moooniaaaa
Zakorzenienie

Przeglądałam co tu pisałyście i przy okazji Wam naklikałam
Jak np.:za chwilę klikam drugi raz to pojawia mi się ten sam zielony komunikat, ale pewnie nie będą liczyli tych głosów co?
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 09:07   #733
martasdz
Zakorzenienie

speare, anntab - nie chcę się wdawać w złośliwości na pewno, bo po 1 widać, że poziom autorki pozostawia wiele do życzenia, skoro nie mając 100% pewności wkłada komuś kartkę w drzwi i to z takim tekstem (sic!)
Chciałabym jednak w jakiś sposób uświadomić jej, że się myli i kiepski z niej detektyw, zastanawiam się nad przejściem po sąsiadach, by odnaleźć tajemniczą autorkę celem tego co wyżej napisałam.
tak się przez tą piiii**** nie wyspałam!!!

i dzięki za odp dziewczyny
Stary 2010-05-08, 09:10   #734
Brydzia_
Zakorzenienie

Tak samo jak Bethie mam do oddania 36 i 38 -sandałki czarne
kto przygarnie ?

cena 31,33 + koszty wysyłki
Załącznik 3090556

36- wolne
38 - wolne

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 09:17   #735
anntab
Zakorzenienie

Cytat:
speare, anntab - nie chcę się wdawać w złośliwości na pewno, bo po 1 widać, że poziom autorki pozostawia wiele do życzenia, skoro nie mając 100% pewności wkłada komuś kartkę w drzwi i to z takim tekstem (sic!)
Chciałabym jednak w jakiś sposób uświadomić jej, że się myli i kiepski z niej detektyw, zastanawiam się nad przejściem po sąsiadach, by odnaleźć tajemniczą autorkę celem tego co wyżej napisałam.
tak się przez tą piiii**** nie wyspałam!!!

i dzięki za odp dziewczyny
Ja nie miałam na mysli złoścliwości, tylko ogólnie jakąkolwiek interakcję...Bo ja sobie nie wyobrażam, jak można takiemu komuś, kto pisze takie teksty i wkłada karteczki w drzwi, przemówić do rozsądku. Ty będziesz próbowała tej "osobie" coś wytłumaczyć, a ona Cię zarzuci obelgami i stwierdzi, że to i tak Ty hałasowałaś, bo ona wie lepiej. Moim zdaniem ona czeka właśnie na jakąkolwiek Twoją reakcję, a zignorowania sprawy sie nie spodziewa. Nie szukaj nikogo, nie rozmawiaj. Działać będziesz musiała zacząć po tym, jak głupie karteczki się przerodzą (oby nie!!) w jakieś nieprzyjemne dla Was czyny. Olej babę czy faceta i zapomnij o sprawie.
I pamiętaj: Z DEBILEM SIĘ NIE DYSKUTUJE!!

A jeśli dzwonienie domofonem będzie się powtarzać, to po prostu go wyłączajcie na noc, albo w ogóle, a znajomych uprzedźcie, żeby dzwonili przez telefon, jak przyjdą...

Edytowane przez anntab
Czas edycji: 2010-05-08 o 09:18
Stary 2010-05-08, 09:22   #736
meg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez salviae Pokaż wiadomość

niektóre buty mają całkiem fajne
Stary 2010-05-08, 09:24   #737
speare

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Przeglądałam co tu pisałyście i przy okazji Wam naklikałam
Jak np.:za chwilę klikam drugi raz to pojawia mi się ten sam zielony komunikat, ale pewnie nie będą liczyli tych głosów co?
On zawsze wyskakuje... niestety dolicza tylko po 1 głosie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
Tak samo jak Bethie mam do oddania 36 i 38 -sandałki czarne
kto przygarnie ?

cena 31,33 + koszty wysyłki
Załącznik 3090556

36- wolne
38 - wolne
Może ja zwariowałam... ale zaczynam o nich myśleć tylko boję się, że mi będą z tego 38 wystawać paluchy bo niby zawsze nosze 38, ale mam stopę ok 24,5 i tak się zastanawiam... a Ty Brydziu wzięłaś swój standardowy rozmiar czy większy? no i jak z tą wkładką 38? dobrze pamiętam, że ktoś pisał, że 24,5?
Stary 2010-05-08, 09:24   #738
mourie
Zakorzenienie

Cytat:
DZIEWCZYNY PORADŹCIE,

"Miara się przebrała!

Podpisane - Lokatorzy

Zróbmy burzę mózgów

Najlepiej byłoby olać sprawę, ale kto wie czy nie trafiałaś na kogoś, kto lubi innemu życie uprzykrzyć - i nawet nie poszuka prawdziwego winowajcy - obierze sobie Ciebie i w jego oczach zawsze będziesz winna.
Miałam już podobną przygodę z sąsiadem...

Pamiętaj, że z taką pogróżką zawsze możesz iść na policję
nawet, jeśli nie wiesz od kogo ją dostałaś. Jeśli sytuacja się powtórzy to ja bym na Twoim miejscu zgłosiła to na policję - zrobią wywiad i albo wyjdzie (ktoś z nerwów nie wytrzyma i się wygada) albo się przestraszy i da sobie spokój. Jeśli wówczas wyjdzie, kto Cię nęka - może odpowiadać za groźby przed sądem grodzkim i nawet możesz starać się o odszkodowanie.
Ty wyjdziesz tak czy inaczej na plus - bo nikt nie wezwał policji kiedy było głośno, a sąsiedzi bez potwierdzenia mogą sobie gadać co chcą.

Edytowane przez mourie
Czas edycji: 2010-05-08 o 09:27
mourie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 09:25   #739
anntab
Zakorzenienie

Dziewczyny, ja mam do Was pytanie z innej beczki Macie telefony z dotykowym ekranem? Jakie modele i jak Wam się spisują? Bo ja mam możliwość wybrania teraz w plusie nowego telefonu, chcę z dotykowym ekranem, a jakoś na żaden nie mogę się zdecydować...Help
Stary 2010-05-08, 09:29   #740
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez speare Pokaż wiadomość
On zawsze wyskakuje... niestety dolicza tylko po 1 głosie

Może ja zwariowałam... ale zaczynam o nich myśleć tylko boję się, że mi będą z tego 38 wystawać paluchy bo niby zawsze nosze 38, ale mam stopę ok 24,5 i tak się zastanawiam... a Ty Brydziu wzięłaś swój standardowy rozmiar czy większy? no i jak z tą wkładką 38? dobrze pamiętam, że ktoś pisał, że 24,5?
Nie zwariowałaś bo są śliczne...
Wg moje mierzenia 38 ma 24,5
Co do mojego rozmiaru... nosze 39/40 sandałki wszystkie które mam z sigmy to w rozm 39... i tutaj też 39 pasuje

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 09:38   #741
mourie
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, ja mam do Was pytanie z innej beczki Macie telefony z dotykowym ekranem? Jakie modele i jak Wam się spisują? Bo ja mam możliwość wybrania teraz w plusie nowego telefonu, chcę z dotykowym ekranem, a jakoś na żaden nie mogę się zdecydować...Help
Ja już pisałam na wątku etorebkowym, że od 2 lat mam Samsunga F480 - na początku trzeba się do telefonu dotykowego przyzwyczaić, ale teraz nie wyobrażam sobie życia bez TEGO telefonu. Akurat model, który wybrałam jest bezawaryjny, bateria trzyma naprawdę długo, do tego jak na telefony dotykowe jest malutki. Robi dobre zdjęcia, odtwarzacz muzyczny + słuchawki są dla mnie lepsze niż iPod () i mogłabym go jeszcze chwalić, a chwalić.
Natomiast jeśli chodzi już o Samsunga Avila - większość posiadaczy, których znam bardzo narzeka na ten model.
Mój facet ma znowu dotykową Nokię 5800 od ponad roku
ale dla mnie to taka cegła, jest strasznie powolny, w dodatku raz upadł i od razu trzeba było oddawać do naprawy, bo przestał działać - trochę wtedy wymienili...
Stary 2010-05-08, 09:41   #742
meg22
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam samsunga avile i jest ok aczkolwiek pół uczelni ma ją

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
Napisane przez mourie Pokaż wiadomość
Ja już pisałam na wątku etorebkowym, że od 2 lat mam Samsunga F480 - na początku trzeba się do telefonu dotykowego przyzwyczaić, ale teraz nie wyobrażam sobie życia bez TEGO telefonu. Akurat model, który wybrałam jest bezawaryjny, bateria trzyma naprawdę długo, do tego jak na telefony dotykowe jest malutki. Robi dobre zdjęcia, odtwarzacz muzyczny + słuchawki są dla mnie lepsze niż iPod () i mogłabym go jeszcze chwalić, a chwalić.
Natomiast jeśli chodzi już o Samsunga Avila - większość posiadaczy, których znam bardzo narzeka na ten model.
ale dla mnie to taka cegła, jest strasznie powolny, w dodatku raz upadł i od razu trzeba było oddawać do naprawy, bo przestał działać - trochę wtedy wymienili...
W mojej avili jeszcze nic się nie zepsuło, a spadła mi już chyba z tysiąc razy bateria trzyma ok tygodnia, ale folię na ekran MUSISZ sobie nakleić
Stary 2010-05-08, 09:42   #743
speare

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
Nie zwariowałaś bo są śliczne...
Wg moje mierzenia 38 ma 24,5
Co do mojego rozmiaru... nosze 39/40 sandałki wszystkie które mam z sigmy to w rozm 39... i tutaj też 39 pasuje
Echh... jeszcze pomyślę... bo w sumie z jednej strony to nie mam własnie takich zwykłych wakacyjnych cichobiegów, ale z drugiej to ja nie bardzo noszę płaskie buty :/ a planowałam jeszcze kupić słomkowe japonki z H&Mu...
Więc jeszcze nad nimi pomyślę chyba, że znajdziesz chętną

Cytat:
Napisane przez basiawlg Pokaż wiadomość

Zamówienie nr 4 Dzwoniłam i są dostępne
Kolor Czarny
Cena 43,00 zł netto
Załącznik 3090576
36 - ja
37 - gorgulek, paulusiunia1
38 - speare, bella22, wolne
39 - ja, anntab, Bartessa
40 - imago84, wolne
41 - wolne

Jeszcze tylko 3 rozm
Cytat:
Napisane przez CAMA07 Pokaż wiadomość
Basiawlg - Zamówienie nr 4, szpilki żabotem - rozm 40 poproszę.
Laseczki!!! Jeszcze tylko 2 rozmiarki zostały!!! 38 i 41!!! Bierzcie je, są takie śliczne
Załącznik 3090576
Stary 2010-05-08, 09:42   #744
mourie
Zakorzenienie

Dziewczyny ile kosztowały w Sigmie te sandałki?
I są jeszcze dostępne? W sensie we wszystkich kolorach?

Wiem, że już o tym coś pisałyście, ale jestem na wyrywki na forum i nie jestem w stanie codziennie was nadrabiać

Załącznik 3090581

Chciałabym zamówić czarne...

Edytowane przez mourie
Czas edycji: 2010-12-09 o 19:43
Stary 2010-05-08, 09:45   #745
mourie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meg22 Pokaż wiadomość
to kolejny ból jeśli chodzi o posiadaczy Avili, a jeśli chce się ją sprzedać to się wtedy traci, bo jest jej pełno wszędzie...
Cytat:
W mojej avili jeszcze nic się nie zepsuło, a spadła mi już chyba z tysiąc razy bateria trzyma ok tygodnia, ale folię na ekran MUSISZ sobie nakleić
mój telefon upadał mi już tyle razy, że każdy inny by już chyba tego nie wytrzymał - ale ma metalową obudowę
Stary 2010-05-08, 09:47   #746
anntab
Zakorzenienie

Cytat:
Moja koleżanka też ma Samsunga F480 i bardzo mi się podoba ten telefonik, ale niestety w plusie go nie mają

Cytat:

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Miałam w ręku Avilę w białej obudowie i wyglądała ślicznie Ale w plusie mają tylko czarne

Dla mnie w tej chwili telefon musi ładnie wyglądać i nie być awaryjny. Nie potrzebuję wypasionego aparatu, czy radia albo mp3...

Teraz się waham między Avilą a LG GD510 Eco Sola. Jeszcze patrzyłam na LG Cookie ,a le to już chyba starszy model. No i Samsung Delphie miałam w ręce, ale on ma dodatkowo wysuwaną klawiaturę i przez to jest dosyć gruby...

Sama nie wiem, co mam wybrać...

Aha, a dlaczego od razu trzeba folie naklejać? Pokrowiec nie wystarczy?

Edytowane przez anntab
Czas edycji: 2010-05-08 o 09:48
Stary 2010-05-08, 09:56   #747
Malinn
Zakorzenienie

Cytat:

Wiem, że już o tym coś pisałyście, ale jestem na wyrywki na forum i nie jestem w stanie codziennie was nadrabiać

Załącznik 3090581

kosztuja 29 netto

ja zamawialam czarne i kremowe i przyszly tylko kremowe.. do niut chyba szare nie przyszly ale trzeba probowac, moze w tym tyg przyjda akurat

Martus ja podobnie jak dziewczyny dałabym sobie spokoj z "zyczliwa sasiadka" narazie zostaw zapomnij, zachowuj sie tak jak by nic sie nie stalo, ignoruj etc. jesli sprawa bedzie sie powtarzac to zglos to.... ale ktos tu madrze napisał, ze debilem sie nie dyskutuje... no i to prawda.. bo idiocie sie zawsze wydaje, ze ma 100% racje, ty sobie zyly wyprujesz zeby mu udowodnic, ze jest inaczej a on i tak na koniec splunie i powie ze to ty... "bo wie lepiej"
Stary 2010-05-08, 09:58   #748
Justys.100
Raczkowanie

Cytat:

Załącznik 3090581

Malinn je zamawiała, wyszły 29zł netto o ile dobrze pamiętam... ale czarne, ani zare nie przyszły do dziewczyn, przyszły tylko w kolorze nude
Justys.100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 10:02   #749
martasdz
Zakorzenienie

Dziewczynki, chcąc nie chcąc sprawa potoczyła się tak, że już wiemy kto jest autorem (dokładnie autorką)
żeby nie śmiecić - tu macie dalszy ciąg - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=429044

Dzięki za odpowiedzi, chyba jednak trzeba będzie się przyzwyczaić do imbecyli spod 7ki
Stary 2010-05-08, 10:05   #750
Smarfetka
Zakorzenienie

Cytat:
Moja koleżanka też ma Samsunga F480 i bardzo mi się podoba ten telefonik, ale niestety w plusie go nie mają

Miałam w ręku Avilę w białej obudowie i wyglądała ślicznie Ale w plusie mają tylko czarne

Dla mnie w tej chwili telefon musi ładnie wyglądać i nie być awaryjny. Nie potrzebuję wypasionego aparatu, czy radia albo mp3...

Teraz się waham między Avilą a LG GD510 Eco Sola. Jeszcze patrzyłam na LG Cookie ,a le to już chyba starszy model. No i Samsung Delphie miałam w ręce, ale on ma dodatkowo wysuwaną klawiaturę i przez to jest dosyć gruby...

Sama nie wiem, co mam wybrać...

Aha, a dlaczego od razu trzeba folie naklejać? Pokrowiec nie wystarczy?
ja mam lg ku990, jest całkiem ok, ale to już starszy model.
folie powinno się nakleić bo wyświetlacz się strasznie rysuje. Nie jest to duży koszt a naprawdę się sprawdza (ok 10 zł za 2 szt.)

Jakbym teraz miała kupować tel to bym wzięła Samsunga UltraTouch
Smarfetka jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości