|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty dla psychicznie chorych Sigmomaniaczek cz. X
eee już chyba się zbyt zasapał, następna runda
|
#722 |
|
exmod na urlopie:)
|
No i jak się zmęczył przy tym
|
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
a dziwisz się
weź natleń tyle ciała![]() i tak go ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- o mamo ale się podjarałam wygrał ale ledwo zipie![]() dobranoc...i klikajcie bo nic mi licznik nie idzie od 3 godzin ![]()
|
#724 | |
|
|
Cytat:
Wyłączam już kompa... dość wizazowania na dziś (a raczej na wczoraj) ![]() DOBRANOC i proszę nie zapomnieć o klikach ładnych dla mnie ![]() ![]()
Edytowane przez speare Czas edycji: 2010-05-08 o 00:35 |
|
|
|
|
#725 |
|
Wtajemniczenie
|
i ja i ja
chyba, że ktoś zrobi jeszcze takie jak niuto robi :P bo się nie załapałam
|
#726 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny, jeszcze jedna firma w Szczecinskiej Dolinie Obuwinczej otworzyła sprzedaz przez neta niektore modele sie powtarzaja ale sa tez nowe fajne
http://www.covra.pl/index.php?produc...ct&prod_id=261 A przegladam te hurtownie bo szukam tych sandałow wiazanych na koturnie na ktore na allegro jest teraz szal, kiedy je wypatrzyalam jeszcze nie byly tak popularne i schodzily po 30-40 zl a ja sie zastanawilalam
Edytowane przez salviae Czas edycji: 2010-05-08 o 08:28 |
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNY PORADŹCIE,
co mam zrobić, otóż dziś po godzinie 7 obudził mnie i TŻta długi nieprzerywany sygnał domofonu. Mieszkamy w bloku i mamy zamontowany domofon, ale nie jest do końca sprawny - nie możemy rozmawiać przez niego, tylko ewentualnie otworzyć guzikiem drzwi. No ale do sedna. TŻ otworzył drzwi i znalazł w nich złożoną kartkę z zeszytu ze słowami: "Miara się przebrała! Jak się nie umiecie zachować jak ludzie to wyjazd na wiochę, tam do obory, wrota są otwarte i nie będziecie trzaskać drzwiami." Podpisane - Lokatorzy Wczoraj z TŻ oglądaliśmy KSW na Polsacie i słyszeliśmy, że u sąsiada pod nami jest jakaś impreza, ale nie było jakoś strasznie głośno, słychać było tylko rozmowy i śmiech, my po zakończeniu KSW, około 1.30 poszliśmy spać i bez żadnego problemu zasnęliśmy przy dźwiękach tej imprezy, naprawdę nie była to biba, przez którą można by zawalić noc! ![]() Sąsiad pod nami bywa tu okazyjnie, też jest młody (ma ok. 20 lat), my natomiast mieszkamy tu na stałe, jest to moje mieszkanie własnościowe, stąd zapewne podejrzenie sąsiadki <chyba z lekka psychicznej> padło na nas! Mieszkamy na 3 piętrze, impreza była pod nami na 2gim, karkę musiała napisać osoba, która słyszy jak trzaskają drzwi ![]() Mam wiele pomysłów, co można by zrobić, ale liczę na Wasze pomysły i sugestie "co bym zrobiła na Waszym miejscu" :P Zróbmy burzę mózgów ![]() <dodam jeszcze że wczoraj nigdzie wieczorem nie wychodziliśmy, więc drzwiami trzaskać w żaden sposób, nawet idąc do sklepu nocą etc. - nie mogliśmy, bo nie wychodziliśmy> Edytowane przez martasdz Czas edycji: 2010-05-08 o 08:28 |
|
|
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przejmujcie się debilami Mi na przykład nikt z sąsiadów nie mówi "dzień dobry", chociaż ja zawsze grzecznie i z uśmiechem się witam. Ostatnio jak wchodziłam po schodach, to schodził mały chłopczyk z mamą. I ten chłopczyk się ze mną przywitał, a mamusia już nie raczyła |
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny
wczoraj podczas pakowania okazało się, że przyszła inna rozmiarówka tych sandałków z kwiatkami mam 2 x 36 zamiast jednego 39 ![]() i teraz zostało mi jedno 36 czy jest chętna osoba? ![]() rozmiarówka standardowa, wkładka ma ok. 23,5 -24 cm (zależy w którym miejscu się mierzy) cena to 31,33 zł + wysyłka Załącznik 3090494Załącznik 3090495 i tak przy okazji - sandałki z kwiatkami i obcasiki nude z wczorajszej dostawy wyszły taniej niż zakładałyśmy, ale nadpłaty rozliczę już po wysyłce
|
|
|
|
#730 | ||
|
|
Cytat:
widziałam np. szpilki z różą... ciekawe czy jakimś cudem są jeszcze u nich dostępne?Cytat:
chyba, że sytuacja zacznie się powtarzać i uprzykrzać Wam życie, to co innego... Ale lepiej nie wdawać się we wzajemne złośliwości bo to raczej nie przyniesie nic dobrego... ![]() No i dzień dobry butomaniaczki ja już na posterunki ![]() ![]() ![]() I kto mnie kliknie? ![]() ![]() ![]() Ja idę klikać póki co , ale zaraz tu wrócę ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
Bethie poratowałabym Cię ale mam teraz tyle wydatków że ![]() ![]() poklikacie mi ![]() ja teraz spadam jak wróće to wyklikam wszystkich
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
Przeglądałam co tu pisałyście i przy okazji Wam naklikałam
Jak np.:za chwilę klikam drugi raz to pojawia mi się ten sam zielony komunikat, ale pewnie nie będą liczyli tych głosów co? |
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
speare, anntab - nie chcę się wdawać w złośliwości na pewno, bo po 1 widać, że poziom autorki pozostawia wiele do życzenia, skoro nie mając 100% pewności wkłada komuś kartkę w drzwi i to z takim tekstem (sic!)
Chciałabym jednak w jakiś sposób uświadomić jej, że się myli i kiepski z niej detektyw, zastanawiam się nad przejściem po sąsiadach, by odnaleźć tajemniczą autorkę celem tego co wyżej napisałam. tak się przez tą piiii**** nie wyspałam!!! ![]() i dzięki za odp dziewczyny |
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
Tak samo jak Bethie mam do oddania 36 i 38 -sandałki czarne
kto przygarnie ? cena 31,33 + koszty wysyłki Załącznik 3090556 36- wolne 38 - wolne
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I pamiętaj: Z DEBILEM SIĘ NIE DYSKUTUJE!! A jeśli dzwonienie domofonem będzie się powtarzać, to po prostu go wyłączajcie na noc, albo w ogóle, a znajomych uprzedźcie, żeby dzwonili przez telefon, jak przyjdą... Edytowane przez anntab Czas edycji: 2010-05-08 o 09:18 |
|
|
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#737 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
tylko boję się, że mi będą z tego 38 wystawać paluchy bo niby zawsze nosze 38, ale mam stopę ok 24,5 i tak się zastanawiam... a Ty Brydziu wzięłaś swój standardowy rozmiar czy większy? no i jak z tą wkładką 38? dobrze pamiętam, że ktoś pisał, że 24,5?
|
||
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam już podobną przygodę z sąsiadem... Pamiętaj, że z taką pogróżką zawsze możesz iść na policję nawet, jeśli nie wiesz od kogo ją dostałaś. Jeśli sytuacja się powtórzy to ja bym na Twoim miejscu zgłosiła to na policję - zrobią wywiad i albo wyjdzie (ktoś z nerwów nie wytrzyma i się wygada) albo się przestraszy i da sobie spokój. Jeśli wówczas wyjdzie, kto Cię nęka - może odpowiadać za groźby przed sądem grodzkim i nawet możesz starać się o odszkodowanie. Ty wyjdziesz tak czy inaczej na plus - bo nikt nie wezwał policji kiedy było głośno, a sąsiedzi bez potwierdzenia mogą sobie gadać co chcą. Edytowane przez mourie Czas edycji: 2010-05-08 o 09:27 |
|
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja mam do Was pytanie z innej beczki
Macie telefony z dotykowym ekranem? Jakie modele i jak Wam się spisują? Bo ja mam możliwość wybrania teraz w plusie nowego telefonu, chcę z dotykowym ekranem, a jakoś na żaden nie mogę się zdecydować...Help
|
|
|
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo są śliczne...Wg moje mierzenia 38 ma 24,5 Co do mojego rozmiaru... nosze 39/40 sandałki wszystkie które mam z sigmy to w rozm 39... i tutaj też 39 pasuje
|
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast jeśli chodzi już o Samsunga Avila - większość posiadaczy, których znam bardzo narzeka na ten model. Mój facet ma znowu dotykową Nokię 5800 od ponad roku ale dla mnie to taka cegła, jest strasznie powolny, w dodatku raz upadł i od razu trzeba było oddawać do naprawy, bo przestał działać - trochę wtedy wymienili... |
|
|
|
|
#742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aczkolwiek pół uczelni ma ją ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
bateria trzyma ok tygodnia, ale folię na ekran MUSISZ sobie nakleić
|
|
#743 | ||
|
|
Cytat:
Więc jeszcze nad nimi pomyślę chyba, że znajdziesz chętną ![]() Cytat:
![]() Załącznik 3090576 |
||
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ile kosztowały w Sigmie te sandałki?
I są jeszcze dostępne? W sensie we wszystkich kolorach? Wiem, że już o tym coś pisałyście, ale jestem na wyrywki na forum i nie jestem w stanie codziennie was nadrabiać ![]() Załącznik 3090581 Chciałabym zamówić czarne... Edytowane przez mourie Czas edycji: 2010-12-09 o 19:43 |
|
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
to kolejny ból jeśli chodzi o posiadaczy Avili, a jeśli chce się ją sprzedać to się wtedy traci, bo jest jej pełno wszędzie...
Cytat:
|
|
|
|
|
#746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale w plusie mają tylko czarne ![]() Dla mnie w tej chwili telefon musi ładnie wyglądać i nie być awaryjny. Nie potrzebuję wypasionego aparatu, czy radia albo mp3... Teraz się waham między Avilą a LG GD510 Eco Sola. Jeszcze patrzyłam na LG Cookie ,a le to już chyba starszy model. No i Samsung Delphie miałam w ręce, ale on ma dodatkowo wysuwaną klawiaturę i przez to jest dosyć gruby... Sama nie wiem, co mam wybrać... Aha, a dlaczego od razu trzeba folie naklejać? Pokrowiec nie wystarczy? Edytowane przez anntab Czas edycji: 2010-05-08 o 09:48 |
||
|
|
|
#747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zamawialam czarne i kremowe i przyszly tylko kremowe.. do niut chyba szare nie przyszly ale trzeba probowac, moze w tym tyg przyjda akurat Martus ja podobnie jak dziewczyny dałabym sobie spokoj z "zyczliwa sasiadka" narazie zostaw zapomnij, zachowuj sie tak jak by nic sie nie stalo, ignoruj etc. jesli sprawa bedzie sie powtarzac to zglos to.... ale ktos tu madrze napisał, ze debilem sie nie dyskutuje... no i to prawda.. bo idiocie sie zawsze wydaje, ze ma 100% racje, ty sobie zyly wyprujesz zeby mu udowodnic, ze jest inaczej a on i tak na koniec splunie i powie ze to ty... "bo wie lepiej"
|
|
#748 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, chcąc nie chcąc sprawa potoczyła się tak, że już wiemy kto jest autorem
(dokładnie autorką)żeby nie śmiecić - tu macie dalszy ciąg - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=429044 Dzięki za odpowiedzi, chyba jednak trzeba będzie się przyzwyczaić do imbecyli spod 7ki
|
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
folie powinno się nakleić bo wyświetlacz się strasznie rysuje. Nie jest to duży koszt a naprawdę się sprawdza (ok 10 zł za 2 szt.) Jakbym teraz miała kupować tel to bym wzięła Samsunga UltraTouch |
|
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

weź natleń tyle ciała
ale ledwo zipie
i proszę nie zapomnieć o klikach ładnych dla mnie 

tylko boję się, że mi będą z tego 38 wystawać paluchy
Ale w plusie mają tylko czarne