Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;) - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-08, 13:06   #3181
Candy Killer
Zakorzenienie

Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Macie tak czasami, że strasznie tęsknicie za jakimś miejscem? Wracacie do niego myślami co jakiś czas i kręci Wam się łezka w oku? Ehhh...
mhhhmmmm tez to maaam
ale jednak na dluzszy czas bym nie wrocila do hiszpani..na wakacje proosze bardzo ale zeby mieszkac to hcyba nie bardzo..co innego pewnie jakbym znala jezyk na tyle zeby swobodnie wszystkim rozmawiac bo ja gadula straszna a tak to nie moglam i mnie nosilo straszliwie i tylko szukalam pretekstow zeby sie poklocic i wygadac;P hehe

aaaa w ogole musze wam powiedziec ze moj szef to kawal ch*** !! jedna kolezanka ..szkoleniowie u nas sie zwalnia bo otwiera swoj salonik kosmetyczny no i on przyjal to niby spoko spoko...a ostatnio jak sobie chciala kupic kilka rzeczy na kwote taka calkiem calkiem bo 1200 zl na zakupy to nie malo to zachowal sie jak pajac delikatnie mowiac..potraktowal ja jak zwykla klientke..dal tylko 5% rabatu..noz szuja jedna !! a my jako pracownicy mamy 15 %..ona jeszcze byla pracownikiem a on takie cos... ja jej powiedzialam ze trzeba bylo wziac to na mnie i by miala 15% bez problemu ale stwierdzila ze teraz chocbyy miala za przesylke placic jemu zarobic nie da i koniec;P a jeszcze wczesniej chcial zeby ona przychodzila szkolic babki jak bedzie miala czas wolny i niby sie zgodzila wtedy ale teraz to juz moze zapomniec no i szkolenia pojda w cholere a to byla dosc silna strona naszego sklepu hehe :P chcial byc madrzejszy i stracil szkoleniowca na dobre:P

a dzisiaj wlasnie idziemy do niej na imprezke i juz mam stroj wymyslony ;P moge wam pokazac pozniej jak bedziecie chcialy

aaaaa i chcialam byc piekniejsza..nabrac troche koloru a teraz mi skora schodzi z plecow..baaaa nawet z biustu:P lenie sie..

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 13:18   #3182
OlkaR
Zakorzenienie

Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)

Dzień dobry

Cytat:
[/B]
W temacie: widziałyście link Dżastiny z fejsbuka? http://www.youtube.com/watch?v=M8PAuvxCZuM
ŁAaaaaaaaaaaaaaaaaaa świetni są!!!
Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Pal sześć, że ta karma to odpadki, ale reklama jest najlepsza na świecie
http://www.youtube.com/watch?v=tmCBHL2iRu4
Nie przesadzajmy. Żadna karma nie zawiera 100% mięsa ważne, że kotom smakuje.
Cytat:
Gdzie jesteście Śpiuchy Pampuchy?!

Mi się WCALE nie chce spać (pewnie dlatego, że po pracy ucięłam sobie drzemkę :P )

Nie spać! Zwiedzać!
Ha! o tej porze maleńka to ja jeszcze balowałam
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
Bry :d dzis robię sobie foty dla Tżta i trochę sie denerwuje jak przed pierwszym razem
Wiesz, że chcę zobaczyć później prawda? Nawet jeśli tam będzie nagi Twój żelazny zad

Magda kujonku Ty....4,5....weeeeeeeź:br zydal: ale dobrze, że się bajeczka podobała

Aniołku trochę ciężki wybór.... Nie wiem no, rezygnować z domu na rzecz jakiegoś mieszkania w bloku to głupota, ale znowu mieszkać z rodzicami.... Ok, osobne wejście itp. ale ja bym się nigdy nie zdecydowała na coś takiego.
Umieraaaaaaaaaaaam.
Boli mnie wszystko. Stopy, noooogi, ręce, kark i gardło. Caluteńki koncert IRY przetańczyłam, przeskakałam i przekrzyczałam.
Przed koncertem jak już mówiłam- wypiliśmy flaszunię z Adim (i się po niej trochę za bardzo chłopak rozkręcił... więc % z nim nigdy więcej). Później poszliśmy na koncercicho. Wryłam się blisko sceny, tak blisko jak się tylko dało (bo z tyłu się bawić to to nie to samo). Trochę mnie Adi na barana wziął więc widziałam wszystkich z góry i machałam bluzą i sie wydzierałam "Zdooooooobyś świata szczyt albo przeżyć jeeeeeeedeeeen dzieeeeeń!!!". W międzyczasie dzwonił do mnie kolega i pyta "gdzie jesteś?". Wytłumaczyłam i mówię "nie ruszam się bo mam dobrą miejscówę" a on "chodź pod TOI TOIe" takie miejsce strategiczne to było. No w każdym razie po 10 smsach z mojej strony "nie idę" i tylu samo z jego, o treści "czekam" stwierdziłam- idę bo pewnie coś chce. Podchodzimy pod te toiki a Wolin co? "OOOOoooooolaaaaaaaa ty mnie jednak lubisz skoro spod samej sceny odeszłaś żeby się ze mną zobaczyć". Pytam o co mu chodzi, to stwierdził że o nic, że mnie tylko sprawdzał.....
Później już się nie pchaliśmy tak blisko, tylko wyczailiśmy miejsce gdzie było sporo przestrzeni i zaczęliśmy sobie razem tańcować. Wolin następnie gdzieś zniknął. Ja załapałam jakiegoś doła... Tzn. jakiegoś.... wiadomo-z-jakiego-powodu. Koncert się skończył, idziemy do domu. No i Adi drąży temat, dlaczego Ola jest smutna. Powiedziałam mu że nie chcę o tym rozmawiać. A on do mnie z takimi jakimiś pretensjami "ok, nie to nie, ale wiesz co ci powiem? glupia jesteś ze o nim myślisz. Idziesz się zabawić i nagle się robisz smutna bo myślisz nie o tym o czym powinnaś. Pomyśl troche o mnie jak ja się czuję jak ci się nagle tak humory zmieniają".
I potem coś tam jeszcze gadał ale go nie słuchałam bo mi łzy zaczęły lecieć. Powiedziałam mu tylko tyle, że dobrze wie jakie mam humory a nikt mu nie każe się ze mną spotykać.
Przecież to nie moja wina, że mnie czasem takie myśli najdą noo... Zdarza się przecież. A łatwo powiedzieć "nie myśl".
Po drodze spotkałam znajomego (dla medeline info- Jurka- Palły byłego) więc tak jakoś atmosfera się rozładowała... przynajmniej tak mi się wydawało. Bo ja z Jurkiem rozmawiałam wesoło itd. Jurek poszedł a Adi "no super, do niego potrafisz się uśmiechnąć". Ja mówię, że jakby nie zauważył to się cały dzień uśmiechałam, ale nie, dla niego największy problem to to, że mi na chwilę uśmiech zszedł. Jakoś w połowie miasta powiedziałam mu że pójdę sama do domu ale się uparł żeby mnie odprowadzić... Znowu ruszył temat- nie wiem po co, skoro wprowadzał tym strasznie nerwową atmosferę. Pyta, czy o Marcinie pomyślałam wtedy, ja powiedziałam, że tak. A on znowu z pretensjami. No nic, jesteśmy pod moim blokiem, ja wchodzę do klatki a on do mnie z pytaniem, dlaczego się do niego nie przytulę i że liczył na jakiegoś buziaka za to że mnie odprowadzi. Powiedziałam tylko tyle, że jeśli przelicza czas spędzony ze mną na "buziaki" to coś jest nie tak, poza tym, nie prosiłam żeby mnie odprowadził.
No i się rozstaliśmy w takiej trochę niemiłej atmosferze.

Co nie zmienia faktu, że koncert był cudowny
Stary 2010-05-08, 13:24   #3183
carmelova
Zakorzenienie

Killerku język to jednak podstawa. Nie mówię o perfekcyjnym wysławianiu się, ale swobodna komunikacja i rozmowy z ludźmi to najprzyjemniejsza część wspomnień
A szef faktycznie zachował się niefajnie, ale teraz będzie miał za swoje.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 13:26   #3184
justyna_dt
Zakorzenienie

Candy, no szef to łajza jakaś :/ ale jak chciał, tak ma.

A u mnie kilka chwil temu był g. Z różą. Z okazji... ładnej pogody pierwszy raz się widzieliśmy od zerwania. Dziwnie się czuję...

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 13:29   #3185
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Carmi A nie możesz odwiedzać sobie tych znajomych tam od czasu do czasu? np tydzień wakacji na to poświęcić?

Ola O ja... To się chłopak wykazał niezrozumieniem... Przeciez to normalne, że o nim jeszcze myślisz i będziesz myślała jakiś czas, no ludzie
Ale skoro koncert fajny to fajnie Zazdraszczam bo jednak ine idziemy na żaden koncert - ja nie mam butów na błoto (obcasy) a TŻ nie nalega - woli romantiko wieczór

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 13:33   #3186
Candy Killer
Zakorzenienie

Cytat:
Killerku język to jednak podstawa. Nie mówię o perfekcyjnym wysławianiu się, ale swobodna komunikacja i rozmowy z ludźmi to najprzyjemniejsza część wspomnień
A szef faktycznie zachował się niefajnie, ale teraz będzie miał za swoje.
ja wiem Carmi ze jezyk to podstawa i jak bylam w Londynie to nie mialam tego problemu ale w hiszpanie poza miescinami turystycznymi po angielsku z nimi nie pogadasz wiec lipa..polakow sporo ale wiadomo..czesto polak za graica to Twoj wrog i tu tak bylo w wiekszosci przypadkow heh

dlatego tez w Polsce czuje sie swobodnie i w krajach anglojezycznych tez w Niemczech w sumie tez choc dawno nie rozmawialam i slownictwo mi sie skurczylo ale rozumie wiekszosc wiec mnie za plecami nie obgadaja bo po glowie oberwa jak cos hehe :P

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Candy, no szef to łajza jakaś :/ ale jak chciał, tak ma.

A u mnie kilka chwil temu był g. Z różą. Z okazji... ładnej pogody pierwszy raz się widzieliśmy od zerwania. Dziwnie się czuję...
oooo to mnie ominelooo widze...:P nie doczytalam ze zerwaliscie...
baty mi sie chyba faktycznie naleza za zaniedbanie
dawno ??

aaaa w ogole wzmocnilam swoja rudosc na glowie hehe :P
i uwierzcie mi...zdjecia nie dodaly koloru..one takie sa heheh co prawda dosc szybko sie spieraja aleeeee takie uroki rudego koloru

Stary 2010-05-08, 13:41   #3187
carmelova
Zakorzenienie

Olka, dzieci z tego nie będzie... W dodatku jedna miałyśmy rację, koleś czegoś chce, Ty mu nie chcesz/nie możesz tego dać, on zgodził się na przyjaźń, żeby być bliżej Ciebie, ale zachowuje się jakby między Wami było coś więcej, bo nie może się z tym do końca pogodzić i liczy, że zmienisz zdanie. I przyjaźń szlag trafi (bo moim zdaniem nie istnieje przyjaźń między wolnym facetem i wolną dziewczyną).

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Carmi A nie możesz odwiedzać sobie tych znajomych tam od czasu do czasu? np tydzień wakacji na to poświęcić?

Ola O ja... To się chłopak wykazał niezrozumieniem... Przeciez to normalne, że o nim jeszcze myślisz i będziesz myślała jakiś czas, no ludzie
Ale skoro koncert fajny to fajnie Zazdraszczam bo jednak ine idziemy na żaden koncert - ja nie mam butów na błoto (obcasy) a TŻ nie nalega - woli romantiko wieczór
Mad w tamtym roku pojechałam na 9 dni do Londynu, było super, ale to były moje jedyne wakacje, bo na nic więcej nie starczyło urlopu ani kasy. Na szczęście byłam z B. ale postanowiliśmy, że w tym roku jedziemy na jakieś gorrrące plaże, bo w Londynie pogoda nas nie rozpieściła. Myśleliśmy, czynie wyprowadzić się do Londynu, ale nie chcę tam być wiecznie kelnerką czy sprzedawczynią, a o kupnie mieszkania moglibyśmy tylko pomarzyć znając ceny nieruchomości w tym mieście... Najlepiej zarabiać w Ł, mieszkać w Londynie, a mieszkanie kupić z Polsce :P

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
ja wiem Carmi ze jezyk to podstawa i jak bylam w Londynie to nie mialam tego problemu ale w hiszpanie poza miescinami turystycznymi po angielsku z nimi nie pogadasz wiec lipa..polakow sporo ale wiadomo..czesto polak za graica to Twoj wrog i tu tak bylo w wiekszosci przypadkow heh

dlatego tez w Polsce czuje sie swobodnie i w krajach anglojezycznych tez w Niemczech w sumie tez choc dawno nie rozmawialam i slownictwo mi sie skurczylo ale rozumie wiekszosc wiec mnie za plecami nie obgadaja bo po glowie oberwa jak cos hehe :P

oooo to mnie ominelooo widze...:P nie doczytalam ze zerwaliscie...
baty mi sie chyba faktycznie naleza za zaniedbanie
dawno ??

i uwierzcie mi...zdjecia nie dodaly koloru..one takie sa heheh co prawda dosc szybko sie spieraja aleeeee takie uroki rudego koloru
Łaaaaa wyglądasz OLŚNIEWAJĄCO!!! O niebo lepiej niż w czarnych włoskach! Powiedz jak zeszłaś z czerni do rudości ? Pięknie!!!
Stary 2010-05-08, 13:48   #3188
Candy Killer
Zakorzenienie

Carmi zeszlam w prosty sposob rozjasniaczem
najpierw probowalam dekoloryzatorem..niby byl rudy ale ciemnial wiec uzylam ciezkiej broni..rozjasniacza z woda 9% na 15 min...wlosow mi nie popalilo i wyszedl rusy jasny..polozylam farbe i ciach heheh
na dobra sprawe ja nigdy czarnych wlosow nie mialam tylko braz ciemny wiec moze latwiej to schodzi niz czern typowa
nie powiem zeby mi wlosow nie zniszczylo nic a nic bo bym sklamala,ale uzylam porzadnej firmy srodkow profesjonalnych wiec nie bylo zle wlosy nie wypadly...gdzie niegdzie konce sie pofilcowaly to obcielam i ju hehe w weekend bylam ruda

no i dziekuje oczywiscie

Stary 2010-05-08, 13:53   #3189
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Niezrozumieniem i to takim dosyć konkretnym, bo jeszcze mi np. wypomniał że z Wolinem się przytulałam a nim nie chcę. No kurde, sorry ale czy ja jestem jakaś głupia czy co, ale wydaje mi się że niecałe 3 miesiące po "zerwaniu" chyba mam prawo jeszcze sobie trochę powzdychać a już na pewno mam prawo nie zwracać uwagi na innych męzczyzn jako potencjalnych partnerów...

A koncert był fajny sam z siebie, Gadowski ma cudny głos I w ogóle nie grali smętów żadnych.... po prostu koncert IDEAŁ.

No to niech się zatroszczy, żeby było romantiko
Cytat:
szaleństwo
Cytat:
Olka, dzieci z tego nie będzie... W dodatku jedna miałyśmy rację, koleś czegoś chce, Ty mu nie chcesz/nie możesz tego dać, on zgodził się na przyjaźń, żeby być bliżej Ciebie, ale zachowuje się jakby między Wami było coś więcej, bo nie może się z tym do końca pogodzić i liczy, że zmienisz zdanie. I przyjaźń szlag trafi (bo moim zdaniem nie istnieje przyjaźń między wolnym facetem i wolną dziewczyną).
Moim zdaniem to juz trafił... Ok, ja rozumiem, że trochę niefajnie się pogodzić z koszem, no ale weźmy na przykład Wolina... Prawie rok się do mnie nie odzywał, bo stwierdził, że jemu musi przejść. Przeszło i jest super. Nie da się "wyleczyć" z jakiegoś tam uczucia spotykając się ciągle z tą osobą.
Poza tym, Adi robi to dosyć bezczelnie (dlatego mówię, że już więcej z nim nie wypiję bo podczas koncertu mnie pocałował co mi się niestety nie podobało).
Wniosek- kontakty trzeba ukrócić i muszę to zrobić ja skoro on nie chce.

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Łaaaaa wyglądasz OLŚNIEWAJĄCO!!! O niebo lepiej niż w czarnych włoskach! Powiedz jak zeszłaś z czerni do rudości ? Pięknie!!!
Zgadzam się!
Nie każdemu pasują rudości ale Ty Candy wyglądasz.... no, jak wyżej
Stary 2010-05-08, 13:54   #3190
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Aniołku trochę ciężki wybór.... Nie wiem no, rezygnować z domu na rzecz jakiegoś mieszkania w bloku to głupota, ale znowu mieszkać z rodzicami.... Ok, osobne wejście itp. ale ja bym się nigdy nie zdecydowała na coś takiego.
W sumie ja od zawsze wiedziałam , że będę tu mieszkać , że ten dom ja dostanę . Nigdy rodzice mi nie przeszkadzali , czasem denerwują ale to chyba każdych . Sądzę , że z czasem jak Tż się oświadczy znikną te głupie komentarza co niby są żartami , że się martwią o mnie i blaaa blaaa blaaaa......

Wiesz , że to kiedyś przestanie boleć , z czasem z miłości nie da się szybko wyleczyć , tym bardziej ze zranionej ....
A Adi .... jest zakochany w Tobie i będzie się starać jeszcze o Ciebie długi czas ....
Nie chce byś cierpiała dlatego te głupie komentarze , myśli ze się zakochasz w nim i zapomnisz o tamtym .... ale to wszystko nie jest takie proste ....
Grunt to dobra zabawa a widzę , że u Ciebie to nie jest żaden problem
Ja ostatni raz tak szalałam w wieku 15-17 lat
potem te 17-18 gdy zaczęło mnie nudzić takie życie i z poważniałam , ale to pewnie z barku znajomych z którzy by mnie wyciągnęli na takie imprezy .
Zazdroszczę Ci tego bardzo , chciałabym znów tak poszaleć , ale to u mnie już chyba nie jest możliwe .

Powiem jednooo nie można smutać

Cytat:
śliczne masz te włoski
W ogóle śliczna jesteś
Ale włosy są zaje...fajne

Edytowane przez upadly_aniol00
Czas edycji: 2010-05-08 o 13:58
upadly_aniol00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 13:55   #3191
justyna_dt
Zakorzenienie

Candy, wszystko jest w klubie (nowy wątek) a włosy...

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 13:55   #3192
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Carmi zeszlam w prosty sposob rozjasniaczem
najpierw probowalam dekoloryzatorem..niby byl rudy ale ciemnial wiec uzylam ciezkiej broni..rozjasniacza z woda 9% na 15 min...wlosow mi nie popalilo i wyszedl rusy jasny..polozylam farbe i ciach heheh
na dobra sprawe ja nigdy czarnych wlosow nie mialam tylko braz ciemny wiec moze latwiej to schodzi niz czern typowa
nie powiem zeby mi wlosow nie zniszczylo nic a nic bo bym sklamala,ale uzylam porzadnej firmy srodkow profesjonalnych wiec nie bylo zle wlosy nie wypadly...gdzie niegdzie konce sie pofilcowaly to obcielam i ju hehe w weekend bylam ruda

no i dziekuje oczywiscie
A możesz mi napisać jakiej firmy kosmetyków użyłaś, w jakiej kolejności itp? Sama sobie nakładałaś rozjaśniacz i farbę? Ja mam na głowie coś w stylu gorzkiej czekolady, ale moje naturalne włosy mają mysi kolor i odrosty wyglądają jak siwe :/
Stary 2010-05-08, 14:01   #3193
OlkaR
Zakorzenienie

Aniołku to ja powiem tak- wbijaj do mnie do Lublina to poszalejemy
Ale fakt faktem, niewiele mi trzeba, żeby się dobrze bawić. W sumie to mi chyba Wolin do tego wystarczy bo wczoraj tak tańcowaliśmy że hoho Wesela i wiejskie potupanki się chowają
Ja zawsze byłam dosyć poważną osobą. Dopiero tak gdzieś w 3 liceum się zrobiłam bardziej otwarta. I teraz jestem poważna kiedy trzeba, a kiedy nie trzeba, to korzystam z tego, że jestem jeszcze w miarę młoda i nie wygląda to bardzo głupio
Stary 2010-05-08, 14:02   #3194
upadly_aniol00
Zakorzenienie

ja miała kiedyś część włosów czarnych i ściągałam kolor rozjaśniaczem , wyszedł mi taki rudawy blond .
włosy nie zniszczyły mi się bardzo , chodź podcięłam trochę ponieważ długie miałam .
A po dwóch tyg nałożyłam blond ponieważ zaraz po rozjaśnieniu nałożyłam blond i mi się nie przyjął , ale po 2 tyg już tak
Stary 2010-05-08, 14:04   #3195
Candy Killer
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Candy, wszystko jest w klubie (nowy wątek) a włosy...
wiem iwem juz tam dotarlam i wyrazilam swoja roznaca zlosc o

Cytat:
A możesz mi napisać jakiej firmy kosmetyków użyłaś, w jakiej kolejności itp? Sama sobie nakładałaś rozjaśniacz i farbę? Ja mam na głowie coś w stylu gorzkiej czekolady, ale moje naturalne włosy mają mysi kolor i odrosty wyglądają jak siwe :/
no to masz naturalne jak ja
wiec uzylam rozjasniacza firmy alfaparf..saszetka kosztuje 10 zl..starcza spokojnie na 2,3 rozjasanianie przy naszych krotkich wlosach
do tego wody 9%..tu jest firma obojetna bo wszystko to jedno i to samo..ja uzylam Stapiz ( 120ml) i to sie miesza 1:2 do konsystencji gestej smietany
nalozylam bez bawienia sie pedzelkiem tylko tak jak szampon..rachu ciachu..wmasowalam i zostawilam na 15 min..a pozniej nalozylam farbe garniera 743..a obecnie uzywam farb matrixa i nie zmienie jej na nic poki bede ruda hehe

planujesz zmiane koloru ?
jak chcesz to ja moge Ci podeslac te rzeczy bo w sklepach nie ma.chyba ze w jakims internetowym lub na allegro

Stary 2010-05-08, 14:10   #3196
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:

a dzisiaj wlasnie idziemy do niej na imprezke i juz mam stroj wymyslony ;P moge wam pokazac pozniej jak bedziecie chcialy
pewnie, ze chcemy

Cytat:

super

ehhh...siedze i przegladam strony szkol wizazu roznych - niby sie nastawialam na ten wroclawski wizazlux ale teraz sie wacham, zaczelam przegladac te szkoly pod katem absolwentow, kontaktow szkoly z teatrami, telewizja itp.... czyli takimi, ktore moglyby mi pozniej ulatwic znalezienie pracy w tym zawodzie no i tu ten wizazlux sie chyba niezbyt sprawdzi.... sama nie wiem - tyle tych szkol jest - i nie wiem - Wroclaw, Warszawa ? w wawie chyba lepsze kontakty bym mogla nawiazac niz we wrocku - ehhh nie wiem na co tu sie zdecydowac. Szkol jest mnostwo, ale skad mam wiedziec, ktore sa dobre....
Stary 2010-05-08, 14:26   #3197
Candy Killer
Zakorzenienie

Arrakis
ja chcialam isc do akademi wizazu we wrocku i powiem ze szkola calkiem calkiem..kasy mi nie starczylo bo plany mi sie pokrzyzowaly nieco ,ale teraz uwazam ze jak sie juz ma jakies podstawy to wystarczy zrobic sobie kurs i samemu sie wbijac bo tak to po szkole niby sa kontakty ale lipa raczej no i szkoda wywalic pare tysiakow na cos co masz na kursie na tzw wizazyste profesjonalnego

ja teraz zmienilam ukierunkowanie i szukam czegos z charakteryzacji ciekawsze wydaje mi sie no i szersze pole w szukaniu pracy pozniej

Stary 2010-05-08, 14:28   #3198
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
wiem iwem juz tam dotarlam i wyrazilam swoja roznaca zlosc o

no to masz naturalne jak ja
wiec uzylam rozjasniacza firmy alfaparf..saszetka kosztuje 10 zl..starcza spokojnie na 2,3 rozjasanianie przy naszych krotkich wlosach
do tego wody 9%..tu jest firma obojetna bo wszystko to jedno i to samo..ja uzylam Stapiz ( 120ml) i to sie miesza 1:2 do konsystencji gestej smietany
nalozylam bez bawienia sie pedzelkiem tylko tak jak szampon..rachu ciachu..wmasowalam i zostawilam na 15 min..a pozniej nalozylam farbe garniera 743..a obecnie uzywam farb matrixa i nie zmienie jej na nic poki bede ruda hehe

planujesz zmiane koloru ?
jak chcesz to ja moge Ci podeslac te rzeczy bo w sklepach nie ma.chyba ze w jakims internetowym lub na allegro
Chce zmienić na jakiś jaśniejszy brąz/karmel, ale nie wiem czy to będzie pasowało do mojej karnacji, bo mam raczej jasną z oliwkowymi tonami. Ale bledziochem nie jestem. Co myślisz?
Stary 2010-05-08, 14:29   #3199
Candy Killer
Zakorzenienie

no ja mysle ze bedzie Ci pasowalo cos jasniejszego
a jak chcesz tylko o pare tonow to wlasnie wystarczy rozjasniacz na chwile na glowie i ju hehe

Stary 2010-05-08, 14:37   #3200
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Arrakis
ja chcialam isc do akademi wizazu we wrocku i powiem ze szkola calkiem calkiem..kasy mi nie starczylo bo plany mi sie pokrzyzowaly nieco ,ale teraz uwazam ze jak sie juz ma jakies podstawy to wystarczy zrobic sobie kurs i samemu sie wbijac bo tak to po szkole niby sa kontakty ale lipa raczej no i szkoda wywalic pare tysiakow na cos co masz na kursie na tzw wizazyste profesjonalnego

ja teraz zmienilam ukierunkowanie i szukam czegos z charakteryzacji ciekawsze wydaje mi sie no i szersze pole w szukaniu pracy pozniej
no ja wlasnie chce wszystko razem - wizaz, stylizacja i charakteryzacja... tylko wlasnie nie wiem gdzie...ehh
Stary 2010-05-08, 14:38   #3201
Candy Killer
Zakorzenienie

hmmm..to szukajmy i idziemy razem co ?:P hehe

Stary 2010-05-08, 14:42   #3202
carmelova
Zakorzenienie

Candy prowadzicie sprzedaż przez neta? Trochę boję się sama zmieniać kolor... Może lepiej u fryzjera?
Myślałam o czymś takim http://www.cogdziezaile.pl/obrazki/matrix_modelka.jpg

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

arrakis chcesz zmienić pracę?
Stary 2010-05-08, 14:52   #3203
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
arrakis chcesz zmienić pracę?
tak
Stary 2010-05-08, 14:53   #3204
Candy Killer
Zakorzenienie

prowadzimy sprzedaz przez neta ale wiesz..jakbym wziela na siebie to bys miala taniej

wiesz jak o u fryzjerek..." na raz sie nie da bo zniszczy wlosy..trzeba bedzie schodzic balejaaazem " i tak bedziesz schodzic kilka miesiecy hehe :P zarobek dla nich

Stary 2010-05-08, 15:12   #3205
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
prowadzimy sprzedaz przez neta ale wiesz..jakbym wziela na siebie to bys miala taniej

wiesz jak o u fryzjerek..." na raz sie nie da bo zniszczy wlosy..trzeba bedzie schodzic balejaaazem " i tak bedziesz schodzic kilka miesiecy hehe :P zarobek dla nich
e nie, balejaż to nie dla mnie. Wolę jeden, ale trójwymiarowy kolor.
Moja fryzjerka (która mnie tak na krótko potraktowała) właśnie sugerowała mi dekoloryzację, powiedziała, że nie powinno mi to za bardzo zniszczyć włosów, bo mam grube i gęste, no i nie chcę schodzić do blondu, poza tym od 2 lat farbuję castingami. Za dekoloryzację, nowy kolorek i strzyżenie powiedziała ok 150-170 zł. To nawet nie dużo jak na Kraków Myślisz, że warto ?

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2010-05-08 o 15:13
Stary 2010-05-08, 15:26   #3206
Candy Killer
Zakorzenienie

nie no to faktycznie nie krzyknela sobie duzo wiec mozesz sprobowac w ostatecznosc przesle Ci rozjasniacz jak bedzie bzitko hehe

cos mnie na porzadki wzielo i zabralam sie za klawiature bo patrzec na nia nie moglam a oczywiscie mojemu Tż ktory jest graczem to nie przeszkadzaaaalo :Ppaskudztwo ;P
ide zmienic posciel o..
ja tak sprzatam na raty..to tu cos zrobie to tam :P heeh no i wiedzialam ze tak bedzie..jest godzina prawie 16 a ja w proszku hehe :P

Stary 2010-05-08, 15:54   #3207
P-o-n-y
Zakorzenienie

coś czytałam o torcie - właśnie idę robić :P
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 16:09   #3208
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
w ogóle powiem Wam, że tak cudnie jest jeść razem posiłki przy wspólnym stole...
też chce tak

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Witam
Weszłam na chwile ponieważ będę się Óczyć dziś
W ogóle mój TŻ jest taki kochany , pocieszył mnie wczoraj , że w większości pracuje z kobietami
Rozmawiałam z TŻ o mojej mamie i doszedł do wniosku , że będzie miał ciężki żywot z nią i teraz nie wiem co robić , czy szykować mieszkanie tu ponieważ cały dom będzie mój , czy zbierać pieniądze i gnieździć się gdzieś w blokach
Rodzice po ślubie zostawią nas samych w domu a oni zamieszkają za ścianą ... z innym wejściem , rodzice powiedzieli , że nie będę wtrącać się do naszych spraw bo to nasze życie ( poza tym mama sama wie jak to jest gdy ktoś się wtrąca ponieważ przeżyła to tu z babcią ale to długa historia , więc sądzę , że nie będzie źle )
Ale nie wiem już sama , od wakacji może już będę mieć drugi pokój a w moim będziemy robić sobie sypialnie i zaczniemy remonty .
Kocham wieś i wiem , że tu będziemy mieli dobrze .
Za 3-4lata chcemy mieć już pierwsze dziecko i wiem , że rodzice mi pomogą . Tu mam ( w sumie mamy ) zabezpieczenie na całe życie , więc nie mogę tego się pozbyć ponieważ w życiu różnie może być .
Jestem zdania , że rodzice zaczną inaczej się zachowywać jak TŻ się oświadczy , że teraz martwią się o mnie , ponieważ nie jestem taka jak brat , i my z TŻ inaczej się zachowujemy mówimy do siebie , ogólnie TŻ w domu nie mówi do mnie tak jak jesteśmy sami czy przez telefon , a mój brat do swojej narzeczonej tak . W ogóle nie lubie jak rodzice mnie porównują z bratem i ostatnio powiedziałam wszystko co leży mi na sercu mamie .....
eh już sama nie wiem co mam zrobić...
możesz mieszkać z rodzicami jak masz możliwość oddzielenia..ja też mam ale raczej bedziemy w domku mieszkać za Wrocławiem troszke i sami. Mama rozumie bo u mnie też babcia we wszystko sie wtrąca i to nie jest życie

Cytat:
bosko wyglądasz !!!!! piekny kolor !! taki żywy

Justynko

Carmi mam tak ,że tesknie za takimi miejscami..wiele ich jest, miejsca gdzie wyjeżdżalam z Tż, miejsca gdzie sie przebywało ze znajomymi kiedyś, różnie naprawde i też sie łezka zawsze kreci

Pony jaki tort robisz?
Stary 2010-05-08, 16:20   #3209
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

Cześć

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Basiek a ja się pytam gdzie żeś się przez ten weekend zaszyła he?
No przecież pisałam wcześniej że mnie nie będzie.. teraz powiesz, ze mnie nie było, to pieszczonka nie będzie

Cytat:
A wcale że nie prawda i nie powiesz że rozjaśnianie Ci nie zniszczyło włosów

Widziałam że Justynka nas odwiedziła

Muszę jeszcze klub nadrobić

ehh.. tyle sprzątania jeszcze mam dzisiaj

Edytowane przez Basiek19
Czas edycji: 2010-05-08 o 16:22
Basiek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 16:21   #3210
madziamacius8786
Zakorzenienie

Basiu współczuje sprzątania

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości