|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)
Cytat:
![]() ale jednak na dluzszy czas bym nie wrocila do hiszpani..na wakacje proosze bardzo ale zeby mieszkac to hcyba nie bardzo..co innego pewnie jakbym znala jezyk na tyle zeby swobodnie wszystkim rozmawiac bo ja gadula straszna a tak to nie moglam i mnie nosilo straszliwie i tylko szukalam pretekstow zeby sie poklocic i wygadac;P hehe ![]() ![]() aaaa w ogole musze wam powiedziec ze moj szef to kawal ch*** !! jedna kolezanka ..szkoleniowie u nas sie zwalnia bo otwiera swoj salonik kosmetyczny no i on przyjal to niby spoko spoko...a ostatnio jak sobie chciala kupic kilka rzeczy na kwote taka calkiem calkiem bo 1200 zl na zakupy to nie malo to zachowal sie jak pajac delikatnie mowiac..potraktowal ja jak zwykla klientke..dal tylko 5% rabatu..noz szuja jedna !! a my jako pracownicy mamy 15 %..ona jeszcze byla pracownikiem a on takie cos... ja jej powiedzialam ze trzeba bylo wziac to na mnie i by miala 15% bez problemu ale stwierdzila ze teraz chocbyy miala za przesylke placic jemu zarobic nie da i koniec;P a jeszcze wczesniej chcial zeby ona przychodzila szkolic babki jak bedzie miala czas wolny i niby sie zgodzila wtedy ale teraz to juz moze zapomniec no i szkolenia pojda w cholere a to byla dosc silna strona naszego sklepu hehe :P chcial byc madrzejszy i stracil szkoleniowca na dobre:Pa dzisiaj wlasnie idziemy do niej na imprezke i juz mam stroj wymyslony ;P moge wam pokazac pozniej jak bedziecie chcialy ![]() ![]() aaaaa i chcialam byc piekniejsza..nabrac troche koloru a teraz mi skora schodzi z plecow..baaaa nawet z biustu:P lenie sie..
|
|
#3182 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ważne, że kotom smakuje.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Magda kujonku Ty....4,5....weeeeeeeź:br zydal: ale dobrze, że się bajeczka podobała ![]() Aniołku trochę ciężki wybór.... Nie wiem no, rezygnować z domu na rzecz jakiegoś mieszkania w bloku to głupota, ale znowu mieszkać z rodzicami.... Ok, osobne wejście itp. ale ja bym się nigdy nie zdecydowała na coś takiego. Umieraaaaaaaaaaaam. Boli mnie wszystko. Stopy, noooogi, ręce, kark i gardło. Caluteńki koncert IRY przetańczyłam, przeskakałam i przekrzyczałam. Przed koncertem jak już mówiłam- wypiliśmy flaszunię z Adim (i się po niej trochę za bardzo chłopak rozkręcił... więc % z nim nigdy więcej). Później poszliśmy na koncercicho. Wryłam się blisko sceny, tak blisko jak się tylko dało (bo z tyłu się bawić to to nie to samo). Trochę mnie Adi na barana wziął więc widziałam wszystkich z góry i machałam bluzą i sie wydzierałam "Zdooooooobyś świata szczyt albo przeżyć jeeeeeeedeeeen dzieeeeeń!!!". W międzyczasie dzwonił do mnie kolega i pyta "gdzie jesteś?". Wytłumaczyłam i mówię "nie ruszam się bo mam dobrą miejscówę" a on "chodź pod TOI TOIe"Później już się nie pchaliśmy tak blisko, tylko wyczailiśmy miejsce gdzie było sporo przestrzeni i zaczęliśmy sobie razem tańcować. Wolin następnie gdzieś zniknął. Ja załapałam jakiegoś doła... Tzn. jakiegoś.... wiadomo-z-jakiego-powodu. Koncert się skończył, idziemy do domu. No i Adi drąży temat, dlaczego Ola jest smutna. Powiedziałam mu że nie chcę o tym rozmawiać. A on do mnie z takimi jakimiś pretensjami "ok, nie to nie, ale wiesz co ci powiem? glupia jesteś ze o nim myślisz. Idziesz się zabawić i nagle się robisz smutna bo myślisz nie o tym o czym powinnaś. Pomyśl troche o mnie jak ja się czuję jak ci się nagle tak humory zmieniają". I potem coś tam jeszcze gadał ale go nie słuchałam bo mi łzy zaczęły lecieć. Powiedziałam mu tylko tyle, że dobrze wie jakie mam humory a nikt mu nie każe się ze mną spotykać. Przecież to nie moja wina, że mnie czasem takie myśli najdą noo... Zdarza się przecież. A łatwo powiedzieć "nie myśl". Po drodze spotkałam znajomego (dla medeline info- Jurka- Palły byłego) więc tak jakoś atmosfera się rozładowała... przynajmniej tak mi się wydawało. Bo ja z Jurkiem rozmawiałam wesoło itd. Jurek poszedł a Adi "no super, do niego potrafisz się uśmiechnąć". Ja mówię, że jakby nie zauważył to się cały dzień uśmiechałam, ale nie, dla niego największy problem to to, że mi na chwilę uśmiech zszedł. Jakoś w połowie miasta powiedziałam mu że pójdę sama do domu ale się uparł żeby mnie odprowadzić... Znowu ruszył temat- nie wiem po co, skoro wprowadzał tym strasznie nerwową atmosferę. Pyta, czy o Marcinie pomyślałam wtedy, ja powiedziałam, że tak. A on znowu z pretensjami. No nic, jesteśmy pod moim blokiem, ja wchodzę do klatki a on do mnie z pytaniem, dlaczego się do niego nie przytulę i że liczył na jakiegoś buziaka za to że mnie odprowadzi. Powiedziałam tylko tyle, że jeśli przelicza czas spędzony ze mną na "buziaki" to coś jest nie tak, poza tym, nie prosiłam żeby mnie odprowadził. No i się rozstaliśmy w takiej trochę niemiłej atmosferze. Co nie zmienia faktu, że koncert był cudowny
|
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
Killerku język to jednak podstawa. Nie mówię o perfekcyjnym wysławianiu się, ale swobodna komunikacja i rozmowy z ludźmi to najprzyjemniejsza część wspomnień
![]() A szef faktycznie zachował się niefajnie, ale teraz będzie miał za swoje. |
|
|
|
#3184 |
|
Zakorzenienie
|
Candy, no szef to łajza jakaś :/ ale jak chciał, tak ma.
A u mnie kilka chwil temu był g. Z różą. Z okazji... ładnej pogody pierwszy raz się widzieliśmy od zerwania. Dziwnie się czuję...
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi
A nie możesz odwiedzać sobie tych znajomych tam od czasu do czasu? np tydzień wakacji na to poświęcić?Ola ![]() Ale skoro koncert fajny to fajnie Zazdraszczam bo jednak ine idziemy na żaden koncert - ja nie mam butów na błoto (obcasy) a TŻ nie nalega - woli romantiko wieczór
|
|
#3186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego tez w Polsce czuje sie swobodnie i w krajach anglojezycznych tez w Niemczech w sumie tez choc dawno nie rozmawialam i slownictwo mi sie skurczylo ale rozumie wiekszosc wiec mnie za plecami nie obgadaja bo po glowie oberwa jak cos hehe :PCytat:
baty mi sie chyba faktycznie naleza za zaniedbanie ![]() dawno ?? aaaa w ogole wzmocnilam swoja rudosc na glowie hehe :P i uwierzcie mi...zdjecia nie dodaly koloru..one takie sa heheh co prawda dosc szybko sie spieraja aleeeee takie uroki rudego koloru
|
|
#3187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Olka, dzieci z tego nie będzie... W dodatku jedna miałyśmy rację, koleś czegoś chce, Ty mu nie chcesz/nie możesz tego dać, on zgodził się na przyjaźń, żeby być bliżej Ciebie, ale zachowuje się jakby między Wami było coś więcej, bo nie może się z tym do końca pogodzić i liczy, że zmienisz zdanie. I przyjaźń szlag trafi (bo moim zdaniem nie istnieje przyjaźń między wolnym facetem i wolną dziewczyną).
---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi
zeszlam w prosty sposob rozjasniaczem ![]() najpierw probowalam dekoloryzatorem..niby byl rudy ale ciemnial wiec uzylam ciezkiej broni..rozjasniacza z woda 9% na 15 min...wlosow mi nie popalilo i wyszedl rusy jasny..polozylam farbe i ciach hehehna dobra sprawe ja nigdy czarnych wlosow nie mialam tylko braz ciemny wiec moze latwiej to schodzi niz czern typowa ![]() nie powiem zeby mi wlosow nie zniszczylo nic a nic bo bym sklamala,ale uzylam porzadnej firmy srodkow profesjonalnych wiec nie bylo zle wlosy nie wypadly...gdzie niegdzie konce sie pofilcowaly to obcielam i ju hehe w weekend bylam ruda![]() no i dziekuje oczywiscie
|
#3189 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A koncert był fajny sam z siebie, Gadowski ma cudny głos No to niech się zatroszczy, żeby było romantiko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Poza tym, Adi robi to dosyć bezczelnie (dlatego mówię, że już więcej z nim nie wypiję bo podczas koncertu mnie pocałował co mi się niestety nie podobało). Wniosek- kontakty trzeba ukrócić i muszę to zrobić ja skoro on nie chce. ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
Nie każdemu pasują rudości ale Ty Candy wyglądasz.... no, jak wyżej
|
|
|
#3190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz , że to kiedyś przestanie boleć , z czasem z miłości nie da się szybko wyleczyć , tym bardziej ze zranionej .... A Adi .... jest zakochany w Tobie i będzie się starać jeszcze o Ciebie długi czas .... Nie chce byś cierpiała dlatego te głupie komentarze , myśli ze się zakochasz w nim i zapomnisz o tamtym .... ale to wszystko nie jest takie proste .... Grunt to dobra zabawa a widzę , że u Ciebie to nie jest żaden problem ![]() Ja ostatni raz tak szalałam w wieku 15-17 lat potem te 17-18 gdy zaczęło mnie nudzić takie życie i z poważniałam , ale to pewnie z barku znajomych z którzy by mnie wyciągnęli na takie imprezy . Zazdroszczę Ci tego bardzo , chciałabym znów tak poszaleć , ale to u mnie już chyba nie jest możliwe . Powiem jednooo nie można smutać Cytat:
W ogóle śliczna jesteś Ale włosy są zaje...fajne
Edytowane przez upadly_aniol00 Czas edycji: 2010-05-08 o 13:58 |
||
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
Candy, wszystko jest w klubie (nowy wątek)
a włosy...
|
|
#3192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku to ja powiem tak- wbijaj do mnie do Lublina to poszalejemy
![]() Ale fakt faktem, niewiele mi trzeba, żeby się dobrze bawić. W sumie to mi chyba Wolin do tego wystarczy bo wczoraj tak tańcowaliśmy że hoho Wesela i wiejskie potupanki się chowają Ja zawsze byłam dosyć poważną osobą. Dopiero tak gdzieś w 3 liceum się zrobiłam bardziej otwarta. I teraz jestem poważna kiedy trzeba, a kiedy nie trzeba, to korzystam z tego, że jestem jeszcze w miarę młoda i nie wygląda to bardzo głupio
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
ja miała kiedyś część włosów czarnych
i ściągałam kolor rozjaśniaczem , wyszedł mi taki rudawy blond .włosy nie zniszczyły mi się bardzo , chodź podcięłam trochę ponieważ długie miałam . A po dwóch tyg nałożyłam blond ponieważ zaraz po rozjaśnieniu nałożyłam blond i mi się nie przyjął , ale po 2 tyg już tak
|
|
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
wiem iwem juz tam dotarlam i wyrazilam swoja roznaca zlosc o
![]() Cytat:
![]() wiec uzylam rozjasniacza firmy alfaparf..saszetka kosztuje 10 zl..starcza spokojnie na 2,3 rozjasanianie przy naszych krotkich wlosach ![]() do tego wody 9%..tu jest firma obojetna bo wszystko to jedno i to samo..ja uzylam Stapiz ( 120ml) i to sie miesza 1:2 do konsystencji gestej smietany ![]() nalozylam bez bawienia sie pedzelkiem tylko tak jak szampon..rachu ciachu..wmasowalam i zostawilam na 15 min..a pozniej nalozylam farbe garniera 743..a obecnie uzywam farb matrixa i nie zmienie jej na nic poki bede ruda hehe ![]() planujesz zmiane koloru ? ![]() jak chcesz to ja moge Ci podeslac te rzeczy bo w sklepach nie ma.chyba ze w jakims internetowym lub na allegro
|
|
#3196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ehhh...siedze i przegladam strony szkol wizazu roznych - niby sie nastawialam na ten wroclawski wizazlux ale teraz sie wacham, zaczelam przegladac te szkoly pod katem absolwentow, kontaktow szkoly z teatrami, telewizja itp.... czyli takimi, ktore moglyby mi pozniej ulatwic znalezienie pracy w tym zawodzie no i tu ten wizazlux sie chyba niezbyt sprawdzi.... sama nie wiem - tyle tych szkol jest - i nie wiem - Wroclaw, Warszawa ? w wawie chyba lepsze kontakty bym mogla nawiazac niz we wrocku - ehhh nie wiem na co tu sie zdecydowac. Szkol jest mnostwo, ale skad mam wiedziec, ktore sa dobre....
|
|
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
Arrakis
![]() ja chcialam isc do akademi wizazu we wrocku i powiem ze szkola calkiem calkiem..kasy mi nie starczylo bo plany mi sie pokrzyzowaly nieco ,ale teraz uwazam ze jak sie juz ma jakies podstawy to wystarczy zrobic sobie kurs i samemu sie wbijac bo tak to po szkole niby sa kontakty ale lipa raczej no i szkoda wywalic pare tysiakow na cos co masz na kursie na tzw wizazyste profesjonalnego ![]() ja teraz zmienilam ukierunkowanie i szukam czegos z charakteryzacji ciekawsze wydaje mi sie no i szersze pole w szukaniu pracy pozniej
|
#3198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
no ja mysle ze bedzie Ci pasowalo cos jasniejszego
![]() a jak chcesz tylko o pare tonow to wlasnie wystarczy rozjasniacz na chwile na glowie i ju hehe
|
#3200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm..to szukajmy i idziemy razem co ?:P hehe
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
Candy prowadzicie sprzedaż przez neta? Trochę boję się sama zmieniać kolor... Może lepiej u fryzjera?
Myślałam o czymś takim http://www.cogdziezaile.pl/obrazki/matrix_modelka.jpg ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- arrakis chcesz zmienić pracę? |
|
|
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
prowadzimy sprzedaz przez neta
ale wiesz..jakbym wziela na siebie to bys miala taniej ![]() wiesz jak o u fryzjerek..." na raz sie nie da bo zniszczy wlosy..trzeba bedzie schodzic balejaaazem " i tak bedziesz schodzic kilka miesiecy hehe :P zarobek dla nich
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja fryzjerka (która mnie tak na krótko potraktowała) właśnie sugerowała mi dekoloryzację, powiedziała, że nie powinno mi to za bardzo zniszczyć włosów, bo mam grube i gęste, no i nie chcę schodzić do blondu, poza tym od 2 lat farbuję castingami. Za dekoloryzację, nowy kolorek i strzyżenie powiedziała ok 150-170 zł. To nawet nie dużo jak na Kraków Myślisz, że warto ?
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2010-05-08 o 15:13 |
|
|
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
nie no to faktycznie nie krzyknela sobie duzo wiec mozesz sprobowac
w ostatecznosc przesle Ci rozjasniacz jak bedzie bzitko hehecos mnie na porzadki wzielo i zabralam sie za klawiature bo patrzec na nia nie moglam a oczywiscie mojemu Tż ktory jest graczem to nie przeszkadzaaaalo :Ppaskudztwo ;P ide zmienic posciel o.. ![]() ja tak sprzatam na raty..to tu cos zrobie to tam :P heeh no i wiedzialam ze tak bedzie..jest godzina prawie 16 a ja w proszku hehe :P
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
coś czytałam o torcie - właśnie idę robić :P
|
|
|
|
#3208 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Justynko ![]() Carmi mam tak ,że tesknie za takimi miejscami..wiele ich jest, miejsca gdzie wyjeżdżalam z Tż, miejsca gdzie sie przebywało ze znajomymi kiedyś, różnie naprawde i też sie łezka zawsze kreci ![]() Pony jaki tort robisz?
|
|
|
#3209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
No przecież pisałam wcześniej że mnie nie będzie.. teraz powiesz, ze mnie nie było, to pieszczonka nie będzie Cytat:
![]() Widziałam że Justynka nas odwiedziła Muszę jeszcze klub nadrobić ![]() ehh.. tyle sprzątania jeszcze mam dzisiaj
Edytowane przez Basiek19 Czas edycji: 2010-05-08 o 16:22 |
|
|
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu współczuje sprzątania
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

więc % z nim nigdy więcej). Później poszliśmy na koncercicho. Wryłam się blisko sceny, tak blisko jak się tylko dało (bo z tyłu się bawić to to nie to samo). Trochę mnie Adi na barana wziął więc widziałam wszystkich z góry i machałam bluzą i sie wydzierałam "Zdooooooobyś świata szczyt albo przeżyć jeeeeeeedeeeen dzieeeeeń!!!". W międzyczasie dzwonił do mnie kolega i pyta "gdzie jesteś?". Wytłumaczyłam i mówię "nie ruszam się bo mam dobrą miejscówę" a on "chodź pod TOI TOIe"
A nie możesz odwiedzać sobie tych znajomych tam od czasu do czasu? np tydzień wakacji na to poświęcić?
bo jednak ine idziemy na żaden koncert - ja nie mam butów na błoto (obcasy) a TŻ nie nalega - woli romantiko wieczór
w Niemczech w sumie tez choc dawno nie rozmawialam i slownictwo mi sie skurczylo ale rozumie wiekszosc wiec mnie za plecami nie obgadaja bo po glowie oberwa jak cos hehe :P