|
|
#1051 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Witajcie dziewczynki
Ja dziś póóóóóźźźźno tak jakoś, bo mam już weekend i mogę sobie polabować Cytat:
Bo magera to uparta baba... Ahh.... ta grawitacyja... ![]() Cytat:
Jak napewno się przekonasz, ze mną nie jest tak łatwo... ![]() No i nie mam sporo, bo mam takie sobie małe b..., ale nie obwisłe ![]() Powiedz mi jakie masz wymiary, proszę No i ile uzyskałaś w biuście po op, a ile bylo przed... No jesli moge prosić oczywiście... Ja tu na mikrusy poluję i dlatego ciekawa jestem ile Ty uzyskałaś Cytat:
Ja i tak nie dam się namówić ![]() Ależ jestem okropna... Cytat:
![]() moja droga Maceratko... buziaczek za chęci, które jeszcze masz, bo inni już wymiękają przy mnie... Kejsiii, Aga, Happy dla Was też oczywiście Dialog, dobra rzecz ja juz naprawdę jestem skłonna wrzucić jakieś foto, bo jasność sytuacji, to podstawa... a w końcu liczę na Wasze opinie A tymczasem moje kochane juz zmiatam, bo ileż można... Dobrej nocki dla wszystkich
. Edytowane przez magera Czas edycji: 2010-05-08 o 02:04 |
||||
|
|
|
#1052 |
|
Rozeznanie
|
A jak już tak sobie siedzę tu sama, to coś chcę Wam pokazać... znowu...
oczywiście stan wyjściowy podobny do mojego.... i wiem, że nie są to anatomy.. implant 250cc round moderate plus
. Edytowane przez magera Czas edycji: 2010-05-08 o 02:24 |
|
|
|
#1053 |
|
Rozeznanie
|
325 round high profile
|
#1054 |
|
Rozeznanie
|
325 round moderate plus profile
|
#1055 |
|
Rozeznanie
|
275 round moderate profile
|
#1056 |
|
Rozeznanie
|
400 round moderate plus profile
No i jak dla mnie juz za duże.... niestety... ![]() wiem wiem...
|
#1057 |
|
Raczkowanie
|
A może 375 byś wzięła ? bo te 400 rzeczywiście mogą być troszkę za duże a 325 troszkę za małe (wg. mnie) ja bym brała 375
Edytowane przez magdakaczmarek Czas edycji: 2010-05-08 o 09:08 |
|
|
|
#1058 |
|
Raczkowanie
|
patrząc na te zdjęcia te 400 wydaje się naprawde duże...teraz to już mam mentlik w głowie;P w poniedziałem mam operacje i mam wybór 400 a 450 myślałam to tych większych oczywiście;P ale teraz....sama nie wiem a to niespełna 2 dni zostały
|
|
|
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak, tylko dziwnie się składa, że na tych internetowych zdj. zwykle nawet z malutkich wkładek całkiem spore biuściki wychodzą, a gdy dziewczyny robią, to nie ma takiego efektu nie wiem, jakie gabaryty ma pani z tymi 400, że u niej dało to taki efekt, bo z tego co do tej pory widziałam, a kilka dziewczyn było, i to z większymi wkładeczkami, często szczupłych i niewysokich, a takich piorunujących efektów u nich nie zauważyłam może Sylwia, która wczoraj tu była, pochwali się zdj. ![]() swoich cycuszków 450, by zobaczyć jak to wygląda w realu ![]() Olgawro jest wysoka, ma 450, i nie wyszły duże.. wstawiała zdj.jakiś czas temu.. te internetowe fotki nie bardzo oddają rzeczywistość. musiały by być podane chociaż gabaryty tych pań, bo jeśli te 400 zostało zaaplikowane np.kobietce 156cm, to tak, może być z takiej wyjściówki taaaaki efekt ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Ewa26gd widzę Cię opowiadaj, co u Ciebie? jak tam cycuchy, już zrobiłaś? czy też jaki masz plan?
|
|
#1060 |
|
Raczkowanie
|
tak jak mówisz
![]() patrząc nawet na strone internetową mojego doktorka to tam nie widziałam nawet zdjęć kobiet z takimi implantami ![]() a co poniektóre mniejsze rozmiary wyglądają na naprawde spore ![]() tak wiec zależne to raczej od budowy.... muszę zdać się na lekarza on sie zna na tym, wie jakie bym chciała, więc co do rozmiaru trzeba mu zaufać ![]() ![]() co najgorsze w poniedziałek mam operacje a mój organizm oszalał ze stresów chyba i uraczył mnie ciężkimi dniami więc oprócz samej operacji jeszcze taka niespodnianka podwójne przerażenie czy wszystko będzie dobrze
|
|
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
Lusia
będzie dobrze ![]() niejednej z nas ciało wariowało tuż przed ![]() będziemy trzymać kciuki a u kogo robisz?nie pamiętam, czy u JJ? zrób sobie podpisik, plisssss... ![]() edit.: no, doczytałam, że u Niemkiewicza chyba dobrze, że 450.. na forum Kurra u niego robiła, miała bodaj 350, ale takie całkiem nieduże wyszły ![]() a to cięcie naprawdę pięknie Jej się goiło ![]()
######################### Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-05-08 o 13:09 |
|
|
|
#1062 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieje, że będzie dobrze ale wiadomo jak to jest przed, trzeba to przeżyc i tyle;P myśle, że ta niespodzianka nie przeszkodzi w operacji w jakikolwiek sposob ![]() ![]() co do doktora to Niemkiewicz ciecie pachowe a rozmiarek pewnie wyjdzie przed sama operacja---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- właśnie czytałam tutaj, że ona robiła u tego doktora ale potem jej już nie było ![]() więc nawet nie zdążyłam się wypytac czegokolwiek( ale uspokoiłaś mnie mówiąc o tym gojeniu bo obawy mam, wiadomo ręce na poczatku będą mniej władne ![]() a widze, że bardzo mała z was miało cięcie pachowe... |
|
|
|
|
#1063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo Ty pisząc, że 'organizm uraczył Cię ciężkimi dniami' masz na myśli okres? a kiedy się zaczął? tak coś mi się kojarzy, że od 4./5.-ego dnia jest spox. ![]() w razie czego, warto poinformować lekarza..
|
|
#1064 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak tak tylko chciałam to ładnie ująć![]() no dostałam dzisiaj więc na poniedziałek to bedze dzień 3, ale mam zabieg na 16 to tez nie cały dzień będę się męczyć z tym ![]() jak byłam na konsultacjach doktor mówił, że oczywiście lepiej jak nie bedzie okresu ale wiadomo organizm nas zaskakuje, więc jest to do przeżycia poprostu ja bedę miała dyskomfort na szczęście nię bedę go miała przez całą rekonwalescencje |
|
|
|
|
#1065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no bo było takie przekonanie, że te blizny nie wyglądają ładnie, że mogą się źle goić itp. ktoś wstawiał zdjęcia chyba Hally Berry z dużym bladym cięciem widocznym na ciemnej skórze przy opuszczonych rękach ![]() Kurra twierdzi, że prawdopodobnie był to fotomotaż, i chyba jest w tym trochę racji, bo w realu- jej cięcia były zupełnie inne, inaczej umiejscowione, i z pewnością nie były widoczne bez podnoszenia rąk ![]() w ogóle ładnie się goiły, a widoczne przez jakiś czas.. no, jak to blizny, dopóki się przebudowują, mają prawo mieć odmienny kolor.efekt końcowy jest gdy już wszystko zblednie, a to trochę trwa.. zresztą coś mi się kojarzy, że Kurra nawet z tym podnoszeniem nie miała jakiegoś większego/dłuższego dyskomfortu. być może jeszcze tu zagląda, i jeśli napiszesz na priv, to może się odezwie ![]() zawsze to raźniej, gdy jest ktoś kto miał podobne doświadczenia
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, Aga
jak tam podróż? widzę, że dotarłaś już chyba do domku.. i jak wrażenia?
|
#1067 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Ja dzis troche późno ale wybrałam się do centrum handlowego na małe zakupy przed wakacjami i powiem wam że nieźle się obkupiłam Ale wracając do tematu to powiem Ci Magera że te zdjęcia co dodałaś to okragłe wcale nie wygladają jak okragłe ja juz sama nie wiem Bardzo ładne s ą te drugie co dodałaś i trzecie nie podobają mi się te pierwsze i te ostatnie 400 żeczywiście bardzo duże wyszły ale to są okragłe czy anatomy bo zgłupiałam.. A ty super laseczka jesteś ![]() e nie sorry 2 zdjęcia mi sie nie podobają a pierwsze są ładniutkie A i zobaczcie dziewczyny co znalazłam o doborze implantu zawsze warto poczytać Magera z myślą o Tobie kochana tak wiesz jak byś miała jeszcze mało info heheheh http://www.art-med.com.pl/43,dobor-implantow.html
15.12.2010 nowa ja ![]() Edytowane przez kejsiii Czas edycji: 2010-05-08 o 19:29 |
|
|
|
#1068 |
|
Raczkowanie
|
Kochana Maceratko i inne Siostry
![]() Dzwonilam jeszcze dzis do Pani dr. Ponownie zapytalam o wlk implantu i jego efekt po operacji-wlk miseczki. Pani Dr powiedziala ;bedzie C, nie C/D.... hmmmm..... nie pozostaje mi nic innego tylko wierzyc. Dzieki Wam Kochane i Waszym radom zdecydowalam sie na ten implant. Implant zaplacony, termin operacji za kilka dni- w srode o 8.15 mam byc w szpitalu. Bede miala ze soba laptop, napisze co u mnie. Dzieki Kochane za pomoc!!! |
|
|
|
#1069 |
|
Raczkowanie
|
gigo2002 to widze, że dwa dni po mnie
![]() więc razem będziemy dochodziły do siebie ![]() tak szybko leci ten czas ![]()
|
|
|
|
#1070 |
|
Raczkowanie
|
Lusia, u dr Skwiercz??
|
|
|
|
#1071 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie kochane,
ja sie tak pomiedzy ten cyckowy temat troche wkrece ,ale mam potrzebe sie z wami podzielic moimi dzisiejszymi wrazeniami. Dzis prawie przygarnelam psine. To znaczy bym go na pewno wziela gdyby nie moj mezus,ktory potrafi bardziej niz ja racjonalnie myslec, bo ja to sie serduchem kieruje nie myslac o konsekwencjach. Bylam dzis w pracy ( dla tych ktorzy nie wiedza to w klinice dla uzaleznionych ) i tam jedna pacjentka ( wlascicielka rocznego labradora) dostala ataku ( normalnie zalamania psychicznego ) z powodu swojego psa. Zaczela plakac,lamentowac,mowic ze przerwie terapie,ze nie wie co dalej robic itd. A ja kurde sama ( bo weekend ) w tej calej klinice musialam ja ratowac przed glupimi myslami. Bo to tak w cudzyslowiu to "trudni" ludzie sa ci uzaleznieni. No i ona mi mowi ,ze opiekunka zajmujaca sie jej psina rezygnuje i ze ona ma tego psa dzis odebrac i zrobic z nim co chce, bo jak nie to ta go wypusci na dwor i niech sie dzieje co chce. A wszystko dlatego,ze pies mial/ma grype jelitowa i zabrudzil jej cale mieszkanie. No a ta wlascicielka musi jeszcze 2 msc. terapi przebyc i nie wie co teraz z tym psem zrobic. No ja juz nie moglam. Ta ryczy. Pokazuje mi zdjecia. Ja rycze prawie tez i mowie, ze zadzwonie do meza i moze ja tego psa na te 2 msc. wezme a potem oddam. Dzwonie . Opowiadam. A mezus mowi,ze nie mozemy tego zrobic ( i w sumie ma racje ) bo dzieci sie przyzwyczaja i potem beda plakac. I ze nie mozemy tego dzieciom zrobic. Mowie wam. Normalnie chora sytuacja. Bo psina fajna. Pojechalam nawet zobaczyc. No i serce mi sie kraje , bo trafi do schroniska psina , a jak nie ,to jego wlascicielka przerwie terapie i go zatrzyma ale za to z tych problemow ( bo sytuacja skomplikowana - jak nie skonczy terapi to nie utrzyma pracy - zalecenie pracodawcy )zacznie chlac znowu i nawet z psina na dwor nie wyjdzie nie mowiac o karmie dla niego . No ja wam mowie. Co do takich spraw to ja serce mam duze. Ale nie wiem co robic, bo dzieci nie chce skrzywdzic biorac go teraz i oddajac po 2 msc. wlascicielce. Sorry,ze sie tak w cycusiowy temat wpieprzam ale juz normalnie nie wiem co myslec, I wstawiam wam fotke z telefonu. I ryczec mi sie chce, bo ten pies to mnie normalnie dzis lizal, no kurde jakby wiedzial co go czeka. No rycze i nie wiem co robic. No a co najgorsze,to wiem,ze ona go odebrala od tej baby,zawiozla do swojego domu ( bo sama ja wiozlam moim autem ) i ze ten pies teraz sam w domu cala noc siedzi i musi siedziec do jutra do godziny 15 stej ,bo ona musiala do kliniki wrocic i nie wyjdzie wczesniej, bo ma godziny terapii gupowej i nie wolno jej wyjsc wczesniej.I ona mowi,ze ta psina sie nawet nie zsika, bo to madra psina jest i wytrzyma. No ja nie moge juz. Zal mi strasznie. Ale TZ ma racje,bo dzieci sie zakochaja a my go potem oddamy. Ratunku !!! I wiem, ze choc ostatnio male spiecie z Anna Ivy mialam, to tym razem pewnie mnie pokocha za dobre checi dla zwierzakow. Co robic ??? Pomozcie. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-05-08 o 22:40 |
|
|
|
#1072 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1073 |
|
Rozeznanie
|
Kochana Happy tak się dobrze składa że ja jestem wielka wielbicielka psiaków sama mam labradora kochanego
15.12.2010 nowa ja ![]() Edytowane przez kejsiii Czas edycji: 2010-05-08 o 22:50 |
|
|
|
#1074 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kejsiii, slonko Chodzi o to, ze ta kobieta ( wlascicielka )chcialaby go miec po tej calej terapii. Ale nie wie co zrobic z ta psina przez te 2 miesiace. I ja tez nie wiem. No bo bym go wziela, ale jak sie dzieci zakochaja ( a mam 3 synow: 3, 4 i 10 lat )to bede z nimi plakac odajac tego psa, no bo slodki jest a sie na pewno po dwoch miesiacach przyzwyczaja ) I nie wiem co postawic na piewszym miejscu? dobro dzieci, ktore nad zycie kocham i ktore pewnie z czasem by zapomnialy czy dobro psiny , ktora nic nie moze za zaistniala sytuacje. Ach, trudne to wszystko. A teraz ide spac i sprobuje zasnac, bo jutro rano znowu 12 godzinny dyzur mnie czeka. napisze jutro wieczorkiem czy cos sie z ta psina wyjasnilo. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-05-08 o 22:58 |
|
|
|
|
#1075 |
|
Rozeznanie
|
Fundacja w takich wypadkach proponuje tzw dom tymczasowy tzn że wolontariusz przygarnia psa na tak długo jak jest to potrzebne a potem musi go oddać . Wszystko jest prawnie spisane umową a rodzina jest wybierana bardzo dokładnie wczesniej wykonuje się wizytę przedadopcyjną sprawdza się warunki w jakich pies ma mieszkać ( właśnie tym zajmuję się ja
Powiem Ci tak siedzę w psach juz trochę i jak na mnie to ten pies potrzebuję spokojnego kąta i to zaraz to jest rasa która ponad wszystko kocha swojego właściciela a takie przekazywanie z rąk do rąk bardzo negatywnie wplywa na jego psychikę Szczególnie jeśli chodzi o labradora. Więć jesli jesteś w stanie zapewnić mu odpowiedni dom i przede wszystkim czas to przygarnij ta psinkę 2 ms to krutko i szybko zleci . Ale pamięta że to duża odpowiedzialność a labrador potrzebuje by poświęcać mu czasu długie spacery zabawy itp. Pomyśl na spokojnie naradz sie z mężem może uda ci się go przekonać a jak nie to mozesz liczyc na moją pomoc bo psiak nie może trafić do schroniska bo tam po prostu umrze z tęsknoty
|
#1076 | ||
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczynki
Ja dziś znowu z opóźnieniem ![]() Cytat:
Luuuuubieeee zwłaszcza latem, bo nie mam problemu z długościami nogawek lub rękawów i wtedy szaleństwo istne.... Ok, temat.... To nie anatomy... żadne ze zdjęć! Wiem, że nie wygladaja na okrągłe. Ja tak sobie myślę, ze to dlatego, ze nie jest to extra wysoki profil... Moderate plus profile ma "zwężoną" szerokość i dodatkowa projekcję (czyli do przodu) i stwarza wrażenie większej "glębokości" niż szerokości. Kejsiii, każdy implant uloży się (czyt. opadnie) ładnie z biustem. Na początku będą sterczące, a z czasem zaczną się układać, czyli opadać i naturalnie wygladać. Podoba się mi ten profil... tak na marginesie ![]() Jeśli będę rozmawiac przed zabiegiem z dr, to własnie zapytam czy może nie taki implant.... ale nie większa pojemność... Wiem, zlinczujecie mnie kiedyś za te mikrusy... ![]() Ja ważę 68kg kochana... i mam 179cm. Przed ciążą ważyłam 60kg, ale za to w trakcie przysadziłam ostro... 24kg Straszne czasy... Ja kopcę jak lokomotywa niestety... Może nie 2 paczki (chyba, że mam nerwa, to wtedy umiaru brak), ale paczka idzie... W trakcie ciąży i karmienia zrobiłam przerwę, ale później nadrobiłam z nawiązką... no i tak do dziś.. niezmiennie... Miałam podczas tego okresu dwie krótkie przerwy, ale jakoś tak niesamowicie się nudziłam... Dzięki kochana za lekturkę No taaaak... w razie gdyby się mi nudziło, prawda?? hihi...Ale chyba Cię nie zaskoczę..... oczywiście rozważając również i Kasprzyka (o czym pisałam), przemaglowałam Jego stronkę i czytałam te informacje Uważam, że mądrze napisane, bo tak jakoś mam podobne zdanie..Tak na marginesie nie znalazlam na żadnej stronie internetowej (z tych, które przegladałam), tak obszernej i rzeczowej informacji na temat wyboru implantów Zerknij na priv Cytat:
![]() Ja nawet nie moge słuchac o takich sprawach, bo jestem straszna psiarą Nie zazdroszczę Ci takiej sytuacji, wręcz współczuję... Zgodzic się muszę jednak z Twoim TZ Ja jednak uważam, że i Tobie bedzie trudno się rozstać... Nie sądzę jednak, ze gdziekolwiek w rodzinie zastepczej stanie mu sie krzywda, zwłaszcza jeśli Kejsiii zrobi rekonesans ![]() Buziam dziewczynki Dobrej nocki
|
|
#1077 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć, dziewczynki
Cytat:
no to super wieści ![]() a jak to sie stało, że ten przelew tak późno? myśmy chyba wszystkie musiały 2 tyg.przed ![]() no ale skoro teraz płacisz, to pewnie tak masz ustalone, że jest o.k. laptopik możesz wziąć, ale nie wiem, czy będziesz w stanie go obsługiwać ![]() wiesz, dr owija baaardzo ściśle takim wielkim elastycznym bandoo, to jest gorsze, niż gdybyś miała gips na klacie oczywiście wszystko dla Twojego dobra, pomaga to zminimalizować sińce i opuchliznę, ale ciężko w tym nawet oddychać, i dopóki się tego nie pozbędziesz( na chwilę przed opuszczeniem kliniki )to różnie może być, bo dyskomfort jest straszny ![]() tak jak pisałam, kilka godz.po wypisie= zdjęciu tej zbroi, byłam w stanie sama ruszyć w wielogodzinną podróż pociągiem, ale póki miałam to na sobie.. nic, sama zobaczysz..ciężko telefon wziąć do ręki, a co dopiero laptop.. dlatego, że wszystko jest pod tym opatrunkiem unieruchomione, i każda zmiana pozycji, nawet minimalna, może być bardzo bolesna. gdy bandaż zostaje zdjęty, ciało dość szybko staje się ruchome, mięśnie zaczynają pracować, i wszystko zmienia się prędko na lepsze co do rozmiaru.. mhm.. mi dr mówiła,że z moich 350 wyjdzie duże C/małeD byłam zarazem i dumna/szczęśliwa,i przerażona.. chciałam zmieniać na mniej ![]() tymczasem wizualne D to chyba by wyszło gdyby oba te cycuszki złączyć w jeden do kupy.. a ja już byłam nastawiona na pełny, obfity dekolt ![]() ciekawa jestem Twojego efektu obiecaj, że jak wrócisz, to się pochwalisz.. ![]() ano, właśnie: 10.05.- Lusia 12.05.-Gigo 17.05.-Kocurek ciekawe, czy ktoś jeszcze dołączy do listy ![]() wspólnie cierpieć jest raźniej, więc fajno, że macie swoje towarzystwo, w razie co, no i my na forum oczywiście w miarę możliwości będziemy się starać służyć pomocą, czy choć..ciepłym słowem ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
Kejsi bo my, często zapędzone w dobieraniu rozmiarów, faktycznie o wielu aspektach zapominamy (tu jako 'my' m.in.o samej sobie piszę )Tak przy okazji: Magera już nie będę Cię namawiać ![]() myślę, że masz swoje racje z tym m-plus profil, to nie jest zły pomysł.. ja też wolę, jeśli już piersi nie mają być duże, to żeby chociaż były odpowiednio szerokie, klata może nie będzie bujna, ale przynajmniej 'zagospodarowana'.. no i coś mi się przypomina(choć może źle pamiętam).. chyba pisałaś, że masz w odwodzie pod 72cm? A to jest sporo mniej, niż np.ja miałam przed op., mimo znacznie niższego wzrostu. Z tego by wynikało, że jesteś drobnej budowy, i że na Tobie mniejsze cycuszki mogą dać ładny, zadowalający efekt.. Cytat:
Happy no to trafił Ci się dylemat ![]() takie rozwiązanie, jak Kejsi proponuje, wydaje się rozsądne, tylko że trzeba by bardzo szybko zadziałać, ewentualnie na kilka przejściowych dni wziąć psiaka pod opiekę.. na pewno są właściciele innych labradorów w okolicy, którzy chętnie podejmą się takiej czasowej opieki ![]() no i jakiś lokalny oddział organizacji takiej, jak ta w której Kejsi działa, tam od razu będą wiedzieli, w którą stronę pokierować psiaka.. tylko, że Ty tam na nocce nie bardzo masz pewnie czas się tym zająć, a głowa zaprzątnięta myślami ![]() i nie zamartwiaj się za bardzo, będzie dobrze tylko tą babkę musisz uspokoić, żeby z odwykówki nie zwiała i nie narobiła sobie bałaganu w życiu musi być przekonana, że z pupilem wszystko dobrze, a będzie jeszcze lepiej ![]() ..zresztą, co ja tu piszę, przecież sama wiesz
|
|
#1078 | |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
Cytat:
Ojjjj bardzo Zgadzam się z Maceratką... będziemy tu i wesprzemy jak trzeba będzie. Ja tam nie pomogę z "własnej autopsji", bo ja jeszcze bidulka przed, ale pomogę równiez jak będę mogła Tu Wam dziewczyny nie dadzą zginąć Buziam Was wszystkie przy okazji Dzieki Maceratka kochana ja mam nadzieję, że nie będziesz mnie namawiać, nie dlatego, ze opadły Ci ręce, bo ciężki ze mnie przypadek Pozdrawiam tymczasem wszystkie Was ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Dziewczyny... ja oczywiście znowu coś... ![]() Porównywałam implanty okrągłe i te anatomiczne... czy któras z Was moze mi powiedzieć, dlaczego te "moje" wstępne mają większą projekcję niż okrągłe?? Mówie o podobnej pojemności oczywiście... Dla przykładu : Anatomiczne CPG 332 270cc - szer.11cm, wys.11,5cm, projekcja 4.7 CPG 332 305cc - szer.11.5cm, wys.12cm, proj. 4.9 Round Moderate plus profile 300cc - średnica 12cm, projekcja 3.7 325cc - średnica 12.3cm, projekcja 3.8 350cc - średnica 12.6cm, projekcja 3.8 Projekcja 4.8 dopiero przy 700cc w tym wypadku... Round gel moderate plus 300cc - śr. 12.6 , proj. 3.5 325cc - śr. 12.9, proj. 3.6 350cc - śr. 13.4, proj. 3.7 Projekcja 4.8 dopiero przy 500cc... Wychodzi na to, ze anatomiczne są węższe, ale optycznie większe, bo projekcja jest większa...? Jak to jest?? Dziękuję z góry
. Edytowane przez magera Czas edycji: 2010-05-09 o 13:14 |
|
|
|
|
#1079 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
|
|
|
|
#1080 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jak tam u Ciebie?? Jak cycuchy?? Odnosząc się do Twojej wypowiedzi moge jedynie powiedzieć.... czytasz mi w myślach Ja wiem, że dziewczyny mają mnie tu już dość, bo ja uparcie o mniejszych wkładkach non stop ale buziam Je mocno i dziękuje za cierpliwość ![]() mimo wszystko absolutnie zgadzam się z Tobą Dobra.... a teraz opowiadaj nam jak się miewasz... proszę...
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.

moja kolezanka ma i wcale nie są wiele wieksze... no ale dr mi powiedziała że miałam bardzo mały mięsien chyba.... i ze przy 450 byłby juz problem także braz jak najwięcej