|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VII - w oczekiwaniu na kreskę i dwa koła !
Cytat:
|
|
|
|
|
#692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytanie wszystkiego powoli może wypadły jakies szczegóły z głowy a akurat się przydadzą wiem, że na pamiec musze wykuc hormony, mózg, enzymy trawienne i mutacje reszta tylko zostanie przeczytana
|
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19153592]
edit: kto dopisał w tagach procenty ? [/QUOTE]jasne, od razu ja tylko ja się z procentami kojarzę ? ![]() Cytat:
![]() No właśnie, od razu na mnie. Co za ludzie. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19154398] Karolina przepraszam ale tak jakoś mnie się skojarzyło . ;*za to Ty dodałaś niezłego [/QUOTE] Wybaczam, ale żeby mi się to nie powtórzyło, bo ![]() Nie mogłam całą noc spać tylko tą biologią się martwiłam. Nie mogę o tym myśleć, bo będzie źle. Jeszcze dziś dzień nauki, spać wcześniej i będzie okej. |
|
|
|
|
#694 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Cytat:
. ciężko uwierzyć. i że nikt jej nie złapał Cytat:
Dzień dobryyy ;**. pospałam sobie dzisiaj smacznie. ach.. w ogóle miałam mega sny. . i kazał nam skakać z okna, z pierwszego piętra. takie zaliczenia a'la skok w dal. . nic sobie nie połamałam |
|||
|
|
|
#695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już się nie mogę doczekać dokładnie ![]() Ale to z kulkami? ![]() Czszeba było nie pić ![]() ![]() Cytat:
Ale z tym zmęczeniem tak jest, dzisiaj spałam do 11, to dopiero się wyspałam Jeszcze mam dwa dni na niemiecki, później polski i fizyka pier... ustne języki chętnie bym miała w tym tygodniu ang P, już by był z głowy, a nie... ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19161925]pospałam sobie dzisiaj smacznie. ach.. w ogóle miałam mega sny. . i kazał nam skakać z okna, z pierwszego piętra. takie zaliczenia a'la skok w dal. . nic sobie nie połamałam Od Tigera
|
||
|
|
|
#696 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale tak sobie myślę, że taka osoba, skoro na to się zdecydowała, tzn. że niewiele umiała. że tak czy siak jej to wyjdzie na złe. wierze, że tak jest. matura i wspolmierne wyniki wierzycie w to, że Ci ktorzy je ukladaja z nikim sie tym chociaz troszeczke nie podziela?Cytat:
![]() tylko sensu tego, jakie procesy, mitozy czy mejozy, po czym, z woda czy bez itp. Cytat:
Ciebie mogą o nic, bo masz taki temat, że weź ![]() o bony Cytat:
tylko co z filmami ![]() już masz ciekawe ![]() Cytat:
pamiętaj - wdech, wydech, wdech wydech. nie daj sie pokonac stresowi, bo on jest bardzo destruktywny... [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;19161925] Dzień dobryyy ;**. pospałam sobie dzisiaj smacznie. ach.. w ogóle miałam mega sny. . i kazał nam skakać z okna, z pierwszego piętra. takie zaliczenia a'la skok w dal. . nic sobie nie połamałam znowu od Tigera?! serio ![]() może sobie kupie, jak będę chciała mieć fajne sny jakie?
|
|||||
|
|
|
#697 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
Opowiedz !
![]() Mi się i bez Tigera takie rzeczy śnią. |
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#700 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wolałabym odwrotnie, no, ale będzie już z głowy.Dużo jeszcze Ci zostało, będziemy kciuki trzymać. i to Ci na korzyść wyjdzie, bo skoro sama jedyna na wątku zdajesz fizykę, to wszystkie kciuki będą za Ciebie, czyli 100%, a jak np. my zdawałyśmy wos w 4 czy 5, to się musiały rozłożyć i każda dostała mniej [majaczę? Cytat:
Ale na studia się nie wybiera, z tego co wiem. byleby zdać maturę. To świadczy o niej, bo teraz bez wykształcenia wyższego można niewiele ze swoim życiem zrobić. Edit: nie, żebym siedziała w piżamie, a jest 13:00, ależ skąd..
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-05-09 o 13:01 |
||
|
|
|
#701 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Jutro mam polski ustny i tak się zastanawialm na która godz. jutro mam przyjechać. Egzamin zaczyna sie na 8 a konczy o 15. Na liscie jest 14 osób a ja jestem 8. Jak pojade na 10:40 to bd dobrze czy lepiej być wcześniej?
|
|
#702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo zawsze możesz im nawciskać, bo i tak będą wiedzieli co to Albo obrazami ![]() Nie, bo wyjdę na erotomana ![]() Cytat:
będę miała 100% kciuków ![]() Ja tak nie umiem od razu się przebieram ![]() ---------- Uwielbiam brata Tżta pisze do mnie na gadu, żebym przekonała P., żeby sobie założył konto na Wolnych Farmerach w końcu Tż: "ten internet spowodował debilizm wśród tych dzieci". Nie rozumiem, czy to było też o mojej farmie ![]() |
||
|
|
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam np. ustny polski o 10.00, angola o 9.45 i 13.40 |
|
|
|
|
#704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szczęście ja mam polski i niemiecki pierwsza, ang R chyba trzecia, a jedynie P gdzieś po środku. |
|
|
|
|
#706 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
niestety nie mamy :/
|
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jutro wchodzę jako 4., godzinę mam wyznaczoną na 10:00, ale jadę już kilka minut po 8:00.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#708 |
|
Wtajemniczenie
|
dowalili mi dzień po bio. polski ustny, zadowolona nie jestem ;/
jedynie cieszy mnie to, że ang mam 24 maja dopiero. Także po chemii dużo czasu będę miała na przejrzenie zwrotów, itp..
|
|
|
|
#709 |
|
Wtajemniczenie
|
Heeej
![]() Hmm.. ja mam ustny ang podstawowy we wtorek i wchodzę druga. I czy to jest tak, że ja wchodzę z tą pierwszą osobą, czy później czy jak? Bo ja nie bardzo jestem zorientowana. W końcu na R jest chyba tak, że gdy jedna mówi, to druga się przygotowuje
|
|
#710 |
|
Przyczajenie
|
mam do Was pytanie. Czy jeśli na angielskim w arkuszu zaznaczałam wszystko ołówkiem, ale na karcie odpowiedzi mam wszystko przeniesione długopisem to będą mi to sprawdzać? no bo w sumie chyba tylko karte sprawdzają prawda? List i tą notatke mam normalnie długopisem..
|
|
|
|
#711 |
|
Raczkowanie
|
kurde niech ktoś przewidzi pytania na jutro, jakiś prorok potrzebny;>
Już mi się piwko chłodzi na odstresowanie w lodówce, mama mi dała jakieś tabletki na koncentracje wczas niech ktoś coś zrobi
- Jakie zbrodnie popełnił- zaśpiewał Leśny Gnom -Mordował, zdradzał, umyślnie niszczył statki, torturował, szantażował, rabował, sprzedawał dzieci w niewolę, on... - Nie obchodzą mnie wasze spory religijne- przerwał Leśny Gnom |
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, zaczynam się stresować przed tym ustnym strasznie.
boję się, że nie zrozumiem tego, co będą do mnie mówić.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Haha
![]() Cytat:
)Cytat:
to Ty wtedy będziesz się przygotowywać ![]() jakoś tak, dokładnie sama nie wiem... Kto lubi mnie i Kamilę??!! Dołączcie do naszego co-op z Pattypan Squash ![]()
|
||
|
|
|
#714 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ONI SIĘ NA ARKUSZ NIE PATRZĄ. Tylko na pisenne i kartę. |
|
|
|
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie dobrze.Ja polakiem, że mi pytania z kosmosu walną. |
|
|
|
|
#716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.2. nie tylko Ty .Cytat:
.2. moja komisja tez moglaby pozabierac wszystkim olowki, a nie .ktoras ma kogos w rodzinie / wsrod znajomych osobe z CKE, albo egzaminatora? a i jeszcze pytanie dotyczace matury z polaka, otoz w tym zadaniu z teza, jesli napisalam pol zdania, a pozniej -> " (...) " , to uznaja mi to zdanie (jesli oczywiscie jest to poprawne)? niestety nie zmiescilo mi sie cale, bo na poczatku napisalam inne i przekreslilam i tak wyszlo.. .
|
||
|
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#718 |
|
Zadomowienie
|
hej
![]() też obawiam sie ustnych,a to nie ejst tak że w sali tylko 2 osoby z komisji i jeden uczen? chyba że coś zle zrozumiałam ![]() a tak w ogóle to mam do Was prośbę trochę głupią.. |
|
|
|
#719 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak nie rozumiem to leję wodę, np. hmmm... jak są rozmowy sterowane szybko temat zmieniam. Trzeba sobie jakoś radzić. Takimi sposobami (a z ang noga jestem) na próbnej miałam 17/20 ;D i co najlepsze - egzaminuje mnie ta sama Pani, co na próbnej ![]() ucieszyłam się jak cholera ! ![]() wyje...bawszy na bio. jadę do chłopaka, za ładna pogoda, by się uczyć ![]() trzeba się rozerwać przed jutrem, jakaś majóweczka by się zdała ![]() która jedzie ze mną ?? |
|
|
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
Mama mojej koleżanki, ale ona testy gimnazjalne i te z podstawówki sprawdza. Tam nie wiem jak z ołówkami jest.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

Przeczytanie wszystkiego powoli może wypadły jakies szczegóły z głowy a akurat się przydadzą
[/QUOTE]
tylko ja się z procentami kojarzę ? 
Co za ludzie.
tylko tą biologią się martwiłam. 

. nic sobie nie połamałam 
pier... ustne języki

będzie dobrze.
.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)