|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
Jak Wy to robicie, że wychodzą Wam długie posty z wielokrotnym cytowaniem? Mi każdy cytat wychodzi osobno ![]() Dzisiaj mam rozmawiać z położną, która mam nadzieję będzie odbierać mój poród. Trzymajcie kciuki, żeby się zgodziła, bo to wcale nie jest takie proste, jak myślałam
Edytowane przez justynacz80 Czas edycji: 2010-05-10 o 16:41 |
|
|
|
|
#2822 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
u mnie burza....
ola za wizytewiolek za usgjusdan za wizyte , łóżeczko mam podobne alutka piękna piłeczka ![]() żabka super, że wszystko ok i pochwal się tymi sexi zakupami ![]() muminek jak słodko dzidzia ![]() misiulka to faktycznie dużo..... chyba karolcia podawala kiedys wagę płodu w tc KLIK karolcia ślicznie marta super, ze wszystko ok ![]() lazurowa to chyba parodontoza a najgorsze to ze od nieleczonych zebow siada organizm serce etc.....na kase by mógł się zapisać, mojemu tacie tez sie zab rusza ale nie pojdzie do dentysty ![]() ania no prosze jak się mężuś spisał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mój tylko z kapusta i grzybami lub miesem....Cytat:
mój sobie jeszcze sprawy nie zdaje ile to wszystko zajmie miejsca...Cytat:
super, że już spakowana odpocznij... Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a lovella do bialego do koloru i plyn do plukania |
|
|
|
|
#2824 |
|
Raczkowanie
|
marta ciesze sie ,ze wszystko dobrze
![]() dzidziadziumdzia ciesze sie ,ze juz wrocilas do domku i ,ze z mala wszystko dobrze . Trzymam kciuki zeby wszystko poszlo dobrze! lazurowa naprawde wpolczuje Ci tej sytuacji w domu i nie wiem nawet co Ci poradzic . Zycze Ci zebys sie wyprowadzila od nich jak najszybciej ,nie wiem jak mozna tak traktowac wlasna siostre ,corke.. Ja wyprowdzilam sie w wieku 19 lat i stalam sie niezalezna finansowo, nie potrafilabym byc od nikogo zalezna na dzien dzisiejszy.. ani od rodziny ani od faceta .. aniaa maz spisal sie na medal moj to by same glupoty kupil np. ostatnio kupil zabawke dla dziecka od 12 miesiaca zycia
|
|
#2825 |
|
Rozeznanie
|
hd--niestety laptop popsuty-na stacjonarnym tragedia ze zdjęciami--no ale jak powiedziałam, że wkleję to jakieś tam zamieszczam...
|
|
|
|
#2826 |
|
Rozeznanie
|
myślę, że coś widac
|
|
|
|
#2827 |
|
Rozeznanie
|
dzidzia-- dobrze, że jesteście całe i zdrowie
|
|
|
|
#2828 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale teraz jak zobaczyłam, że mi zelazo zaczelo leciec to biore feminatal n ( bo ten wcześniejszy nie miał zelaza) i już codziennie. mam nadzieje, że nie będe mieć olbrzymka hehe co by go łatwo wypchać z siebie ![]() no juz cosraz większy ![]() marta_d1 no i od razu człowiek spokojniejszy ![]() aniaa22 no to mozesz byc dumna z meża hehe spisał się ![]() Cytat:
a ja to nigdy nie wpadne na nic hehe więc mi bardzo pomagacie
|
||
|
|
|
#2829 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2830 |
|
Rozeznanie
|
olu--dziękuję....
![]() aniu--z nivea dla bejbika to co tam masz???? |
|
|
|
#2831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Noooo i te zabawki sa strasznie drogie!!!! Nie wiem czemu, bo jedna zabawka to czasem polowa klockow lego :/No jak ladnie ![]() Matko wy mnie nie cytujcie z tym bledem dziobek sie pisze nie dziubek az mnie razi w oczy ;P |
||
|
|
|
#2832 |
|
Zadomowienie
|
niezawsze świetny pomysł z tą butelką!
ja zjadłam obiadek: kotlecik, ziemniaczki, pomidor i ogórek. zaraz idę się szykować do lekarza |
|
|
|
#2833 |
|
Rozeznanie
|
lazur--nos do góry...a weź tych chlopów w piz..du
![]() marta--super, że wszystko dobrze........wypoczywaj mamusiu
|
|
|
|
#2834 |
|
Zadomowienie
|
ps. jaki krem do sutek kupujecie?
|
|
|
|
#2836 |
|
Rozeznanie
|
olu--kciuki za lekarza
![]() ja dziś byłam u fryzjera......z psem i ma na mnie focha cały dzień,potem w sklepie łóżeczko odebrałam, kupiłam pościel do środka, wanienkę, ręczniczek,materac....eh super uczucie ![]() potem z kupcami na mieszaknie się widziałam iiii na 80% są zdecydowani--chcą wynając, za 3 mce kupic eh.......trzymac proszę kciuki
|
|
|
|
#2837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2838 |
|
Zadomowienie
|
ja sobie zrobiłam popołudniową herbatkę i jem ciasteczko z komunii. Po za tym rozpadało się u mnie i trochę chce mi się spać.
Powiem Wam, że siedzenie w domu ma swoje plusy
|
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
wow
i jaki krak na pierwszej szafce Super !!!!!! Najbardziej podoba mi się pierwsza szafka Ostatnio wychodząc z psem zobaczyłam, że ktoś wyrzucił na śmietnik stara szafkę... cudo ... Nie mogłam przeżyć - juz widziałam oczami wyobraźni jak mozna ja przerobić... Aż M się śmiał (bo oczywiście mu o tym opowiedziałam), że jeszcze trochę i będę zbierała po śmietnikach starocie ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Ach, wrzuć coś jeszcze jak sprzęt pozwoli i proszę pozdrów MAMĘ
|
|
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
oliwka, plyn do kapieli z szamponem, mleczko do mycia z szamponem i balsam
|
|
|
|
#2841 | |
|
Zadomowienie
|
Heeeejjjj!a mnie znowu wciagnela praca i inne obowiazki
trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty ![]() marta Cytat:
![]() Ciekawe jak tam nasza ziuziunia ?! aniaa maz sie spisal na medal, swietne zakupy Lece do meza bo zazdrosny o wizaz |
|
|
|
|
#2842 | |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba Purelan ale nie zastanawialam sie jeszcze. tak naprawde to innego nie znam
Cytat:
|
|
|
|
|
#2843 |
|
Raczkowanie
|
Pierwszy raz bede wklejala zdjecia na wizazu
Dzisiejsze zakupy ,plus kawalek mojego "podworka" aktualnie jest troche mniej sniegu
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie wróciłam z zakupów, wanienka, przewijak, mydełko Nivea, Oliwka Hipp, Szampon Hipp, Balsam Hipp, zasypka Nivea, krem na odparzenia Hipp i patyczki do uszków małego zakupione.
Nie wiedziałam jakie kosmetyki kupować i Pani poleciła te Hippa i Nivea, że ponoć nie uczulają. No to kupiłam. Chciałam wszystko z Nivea ale na niektórych było, ze po 1 miesiącu życia a Hipp-owe są od urodzenia ![]() Myślicie, że dobrze wybrałam? Sama już nie wiem czego jeszcze mi brakuje
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#2845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
olakola - mogę liczyć na Twoją ekspercką analizę wózka Bebetoo Vulcano ?
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#2847 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam plan żeby jutro pójść na badania: morfologia, mocz, obciążenie glukozą, i od razu zapisać się do dentysty i okulisty. Tatę też zapiszę do dentysty. Cytat:
Jutro pójdę na badania i pewnie połowy z tego już nie będzie. Staram się jakoś z tym nosem do góry paradować, ale coraz częściej mi opada w dół... i zostaje zalany przez potok łez. Przecież ja chcę dobrze, a że czasem nie potrafię tego wyrazić tak jak oni by tego chcieli i odbierają każde moje słowo jako atak to już nic nie poradzę... Ja już mam dość siedzenia w domu...
|
|
#2848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i podworko super, uwielbiam takie widoczki.
|
||
|
|
|
#2849 |
|
Zadomowienie
|
hej kochane
trochę mnie u Was nie było u mnie wszytsko ok... trochę zaganiany miesiąc miałam.. przeprowadzka, pisanie pracy licencjackiej, wczoraj wróciłam z komunii od siostrzeńca i w ogóle jakoś tak mało czasu na cokolwiek![]() Czuję się coraz gorzej.. w sensie takim że coraz ciężej mi, czuję się jak taki czołg.... zaczęłam puchnąć cała.. wczoraj jak spojrzałam na moje łydki to były zrośnięte ze stopami tak że kostki nie było widać... a waga 1 kg w miesiąc a wyglądam jakbym przytyła z 10 conajmniej tak mi się woda w organizmie zebrała... dziś byłam na wizycie u lekarza i mam przejść na dietę- 0 soli, słodkości, mniej owoców i max 1,5 litra płynów na dobę.. buuuu ale jak trzeba to trzeba... bo niedługo w drzwiach się nie zmieszczę![]() Czy Wam też jest już coraz ciężej? ja łapię zadychę po godzinie spaceru no i też jak za dużo chodzę to zaczynają mi nogi i stopy straaasznie puchnąć.. stopy to czasem puchną tak że buty się robią za małe... W ogóle lekarz mi powiedziała że mam teraz dużo leżeć, mniej chodzić, no tą dietę zmienić- masakra! ja nie lubię leżeć zwłaszcza jak tak ładnie na dworze zaczyna się robić ![]() Co do płci mojej pociechy to oczywiście nadal nie wiem któż to będzie jak teraz za 3 tyg na usg się nie pokaże to będę miała niespodziankę to usg będę chciała chyba 3d zrobić i zobaczyć jak będzie wyglądać moje maleństwo i do kogo podobne hehea co tam u Was??
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
pszczolko - dzisiaj się ważyłam i mam 10 na plusie
![]() Ostatnie tygodnie miałam ciśnienie na słodycze i to są chyba efekty. Zobaczymy c powie w czwartek gin
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:30.

za wizyte

mój tylko z kapusta i grzybami lub miesem....

i proszę pozdrów MAMĘ