![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Brakujące słowa w postach - wygwiazdkowane
Witam,
Wykupiłam sobie mikroreklamę, aby umieścić banner chomukuj.pl Dlaczego nazwa serwisu jest "cenzurowana". Przecież zapłaciłam za to a nie widziałam spisu, tych cenzurowanych słów w treści ogłoszenia o warunkach reklamy??? widzę ,że nie ma jednak listy słów cenzurowanych na forum, przeszukałam je pod różnym kątem. Edytowane przez niezapomniane Czas edycji: 2010-05-07 o 12:19 Powód: rozwinięcie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Copyraptor
|
Dot.: słowa cenzurowane??
A czy chomikuj jest Twoją własnością? Ten portal należy do Ciebie?
Mikroreklama służy do tego, żeby reklamować własną działalność. A nie konta na innych serwisach, "kliknij mi tu", jakieś konkursy, i tak dalej. Chomikuj jest portalem z czarnej listy wizażu, więc jest cenzurowany. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dzięki za pomoc w wyjaśnieniu
![]() Dodam jedynie, że na czarną listę trafiają sajty, które generują u nas znaczne ilości spamu, nieopłaconej reklamy, propagujących nielegalne treści lub generujących mnóstwo linków-naciągaczy konkursowych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
![]()
Słowa cenzurowane:
Nie zakładam już osobnego watku, proszę o wyjaśnienie, dlaczego słowo "r.e.f.r.e.s.h.i.n.g. l.y. " jest cenzurowane, bo naprawdę nie rozumiem. ![]() Cytat: Huge pillows of warm, fluffy bread from the adjoining bakery arrive within seconds of sitting down, along with a bowl of their creamy homous. The menu is *******ingly simple: just a selection of meat, fish and salads with none of the fanfare of more pretentious Lebanese establishments.
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
![]() Cytat:
Bardzo dziękuję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Szanowna Pani cholerna rejestracja,
Tak , opłaciłam i reklamowałam własną działalność, z której rozliczam się także z fiskusem. Nie chodzi tu o własność. Nie wnikam już w usasadnienie, admina o tych stronach które sa na czarnej liście. Chodzi mi o zwrot kwoty wynikającej z mikroreklamy, którą opłaciłam. Wygląda na to ze korzystajac z nieprecyzjnego regulaminu jestem naciągana na reklamę która jest nie emitowana. Pani Agnieszka odpisała mi ze mikroreklama nie służy do reklamowania innych serwisów. Jaka jest definicja serwisu w związku z tym? Zapominacie Państwo, ze nie chcodziło o bezpłatną reklamę ale OPŁACONĄ przeze mnie . Regulamin jest nieprecyzyjny , widać iż nie był pisany przez prawnika, w związku z czym ja poniosłam koszty. Uważam ,że dla zachowania pozytywnego wizerunku wypadałaby mi tę kwotę zwrócić. Ale wnioskuję ,że właścicielom serwisu kompletnie na tym nie zależy. pozdrawiam.
![]() |
#8 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
BTW: 3 punkty za spam w podpisie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Problem z gwiadkami
Na wątku avonowym forum wygwiazdkowuje od wczoraj nazwę wody toaletowej *******ing Rain. Dlaczego?
![]() |
#10 |
Administrator
|
Dot.: Problem z gwiadkami
dlatego, ze admin wpisal to slowo ( lub jego czesc) na liste slow niedozwolonych do wpisywania na forum.
Na pewno nie wpisalby nazwy perfum na taka liste, ale przypadkiem nazwa ta zawiera jakasc czesc slowa niedozwolonego i dlatego to slowo jest automatycznie zamieniane na gwiazdki ![]() aniolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
No i właśnie. Jak obejsc te kropki, bo raz chciałam umieścić stronkę adopcyjną dla buldogów i wyszło na to, że ze względu na obecność słowa w adresie, ktorego nawet na PW nie osmielę się napisać, nie zamieści adresu. I link nie działał.
Chciałam tylko podlinkować słowo TUTAJ, nie dawac całego adresu w sygnaturze, i nie udało się. Pozdrawiam ![]()
Poszukujesz kota/psa? Nie zależy ci na rodowodzie? Nie kupuj w pseudohodowlach Zajrzyj TU i TU ----- Kotka Trufelka z białaczką, przygarnij.......... Edytowane przez iloneczka1 Czas edycji: 2010-07-10 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Administrator
|
Cytat:
![]() aniolek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Slowo re.fresh jest blokowane na forum, poniewaz bardzo czesto jest ono skladnikiem ataku hakerskiego na oprogramowanie forum. Nic nie wskazuje na to, abysmy to slowo usuneli z llisty slow zakazanych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Brakujące słowa w postach
Z jakiego powodu nie widzę niektórych słów w postach? Co zrobić, że nie było tych luk?
W zalączniku przykład
![]() |
#16 |
Administrator
|
Dot.: Brakujące słowa w postach
Zdjecie z zalacznika podpowiada, ze bylo zrobione przed zalogowaniem, zobacz czy ten problem wystepuje po zalogowaniu.
Usun tez tymczasowe pliki internetowe i zobacz tez czy problem wystepuje w innej przegladarce niz tej w ktorej zrobilas scren. aniolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Mam ten sam problem. Jest to naprawdę frustrujące kiedy trzeba się domyślać słowa.. Z reguły te brakujace słowa to są te podkreślone na niebiesko reklamy-odsyłacze. Czasem mam też tak, że te odsyłacze zmieniają miejsce
![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
ja tez tak mam od jakiś 2 tygodni takie luki w zdaniach. Dopiero jak skopiuje tekst i przesunę to widzę te słowa. Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam.
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Mam identyczny problem.
![]() ![]() ![]()
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
(ro)BOT
|
Cytat:
Masz może włączoną blokadę reklam w przeglądarce lub na firewallu? Inna ewentualność to program blokujący wykonywanie plików javaskryptu... Dobrą metodą jest sprawdzenie jak forum wygląda w innej przeglądarce od tej, której używasz na codzień. Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-09-21 o 18:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ankieta
Chciałam się dowiedzieć dlaczego, gdy ktoś chce wstawić ankietę prosząc wizażanki o udział w niej, adres zostaje wykropkowany?
Czy to jest zabronione? Do tej pory widziałam takie wątki z takimi ankietami? Teraz coś się zmieniło?
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ankieta
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Powód: kilkadziesiąt takich próśb na dobę.
Wizaz.pl nie jest platformą badawczą... a użytkowniczki nie są mięsem statystycznym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
A moze i ktos powiedziec dlaczego niektore slowa sa podlinkowane jakimis reklamami ? Przeicez to nie dozwolone...
Przykladowo czasem gdzies jest napiane "bielizna" i pod tym slowem kryje sie reklama.. i jest poskreslone i wyskakuja 'chmurki' ?
![]() |
#25 |
Copyraptor
|
W ten sposób wizaż zarabia, to taka forma reklamy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest tylko prośba o wypełnienie. Jak ktoś nie chce-nie wchodzi na wątek.
![]() |
![]() |
#27 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- To nie ma związku z reklamą. Po prostu jest to ochrona przed domenami, z których przychodzą niechciane linki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Złośliwcu - czy można to w jakiś sposób wyłączyć ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.