|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bacik w akcji :D - wątek dbających o portfele! Oszczędzania cz.II :)
Tez bym chciała psa, ale nadal mieszkam z rodzicami i niestety nie chcą się zgodzić, szczegolnie po tym jak byli przy usypianiu wcześniejszego
A ja jak patrze na te wszystkie bidy w schroniskach, to serce mi się kraje i bym wzięła jakiegoś. No ale mama oczywiscie nie chce słuchać o tym, a ja też się nie upieram za wszelką cenę, bo chciałabym się wyprowadzić już z domu i wtedy mógłby być problem z wyprowadzaniem pieska.Coffee- każdy musi przejść w życiu przez jakiegoś buca, ale nie warto się takim przejmować. Dołki też miewałam, ale odkąd mam TŻ to się to nie zdarza. A poznałam go całkowicie przypadkiem i nigdy bym nie powiedziała, że w internecie spotkam kogos, kogo będę kochać. A już lecą 2 latka. |
|
|
|
#182 |
|
Wtajemniczenie
|
zaraz się zbiorę i pojade na jakieś zakupy
ja też się dołączę do grona marudzących ;( u mnie chodzi o faceta... było pięknie cacy dopóki nie zaczął pokazywać swojej zazdrości, tyle że jak dla mnie to dyktatura a nie zazdrość nie odbiorę tel to gdzieś pewnie byłam z kimś, gadam z kol w pracy to od razu że pewnie przystojny i wpadł w oko, chce wyjść ze znajomymi pogadać to oni już ważniejsi od niego i to on się nie liczy, chcę pojechać do domu /do własnego domu do rodziców!!/ to też pewnie dlatego, żeby być jak najdalej od niego i doszło do tego, że jakakolwiek rozmowa kończyła się kłótnią gdyby nie ta tyrania to facet kochany - rodzinny, opiekuńczy, taki normalny, taki który chce założyć rodzinę, mieć dzieci, opiekować się nimi niestety ja nie potrafie żyć na takiej smyczy, na dodatek z dnia na dzień skracanej - rano związek zakończyłam ...... i teraz dopiero się zacznie pokazywanie kto tu rządzi ![]() już się nasłuchałam, że zniszczyłam mu życie, że jestem pozbawiona uczuć, że nie potrafie kochać, że dla innych ładna i fajna ale tylko on wie że w rzeczywistości fałszywa, zimna egoistka... już sobie popłakałam , pogadałam z mamą a teraz muszę coś z sobą zrobić żeby nie siedzieć w domu ![]() a jeszcze tak odnośnie wątku /śmiać mi się z tego teraz chce/ to muszę mu oddać kasę za mieszkanie bo nie chce żeby później gadał że zapłacił za miesiąc a kazałam mu się wynieść :/ no więc w plecy 300,- a jeszcze nie tak dawno pożyczyłam mu 2000,- Edytowane przez fifiorek Czas edycji: 2010-05-11 o 08:43 |
|
|
|
#183 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
koleżanka mi proponowała "stopem po Polsce", ale przed sesją |
|
|
|
|
#184 | ||||||
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny! Jaka samotność? Piękne laski jesteście to ruszać na łowy! [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19198932] a tak wogóle to Wam powiem że mój dyrektor się chyba do mnie dowala maile coraz bardziej prywatne, obciskiwania na imprezach firmowych...a do tego rozwiedziony jest [/QUOTE]Uuu a jakiś fajny ten dyrektor chociaż ? Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19204277] dziewczyny co wy z tym m-bankiem, prawie każda ma w tym banku a ja wogole o nim nigdy nie myslalam, nie slyszalam aby mial jakies superwysokie zarobki[/QUOTE]Ja też nie Cytat:
Super uczucie, nie ? Cytat:
|
|
#185 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cena też nie jest wygórowana, ale nie pamiętam teraz dokładnie ile, my byliśmy w 4 osoby, ale łóżek było więcej, więc więcej osób może jechać A to jest taka willa, gdzie na samym dole mieszkają właściciele (przesympatyczni ludzie), a wyżej mają kilka apartamentów Ja jeszcze na pewno nie raz tam wrócę ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
A czasem i tak trzeba go siłą wyganiać, bo lubi dłuuugo spać ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
albo nie pozwalał się jej ładnie ubierać, tylko nawet do pracy kazał jej w dresach chodzić, żeby nikt nie zwrócił na nią uwagi https://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/cool.gif A miał być ślub niedługo...---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Dziewczyny, ja Wam też wyślę link do NK, ale to jak wstawię jakieś zdjęcia, bo w sumie to ja ją niedawno założyłam Miałam kiedyś, ale usunęłam |
||||
|
|
|
#186 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() dzis pewnie nic nie wydam.. bo póki co siedze w domu, a od 14-22 praca ![]() malaczarna885 a może bys mi poleciła jakies fajne miejsce podobne do SKorzęcina, w wlkp? gdzies gdzie sama bylas i Ci sie podobało ![]() Coffee dzieki zgłodze sie po namiary jak jednak sie zdecyduje
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do zazdrości też byłam kiedyś z takim facetem, 2 lata aż nie dałam rady, lepiej się rozstać niż męczyć. Foltynka ja mam 2 koty, a właściwie 2 kocice, moi rodzice mają psa, małego czarnego który budzi się dopiero jak oni wstają z łóżka i nie przeszkadza co nie zmienia faktu, że i tak wole koty ale marzę o hodowli kotów rasowych, ale to jak będę miała już własny dom |
|
|
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#189 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, na tej sympatii takie laski są, że do mnie nikt nie napisze
Żeby było coś na temat, to dzisiaj nie planuję nic widać, no może piwo po wfie z koleżanką, ale nie wiem czy się zgodzi
|
|
|
|
#190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odnośnie zazdrości:
Mam kolezanke w pracy, 10 lat temu byla w naszym wojewodztwie Miss Nastolatek i jeszcze wiele innych tytułów miała. Zdominował ją facet. Do tego stopnia, że ona również nie moze sie pomalowac, nie moze zrobic pasemek,nie moze nawet miec rozpuszczonych włosow! Chodzi tylko w spodniach,bo spódniczki sa zakazane i jeszcze by sie ktos za nia obejrzał. Jesli ida gdzies na impreze i sie ladnie chocc wtedy ubierze to zwykle kazde wyjscie konczy sie kłótnia,bo ktos sie na nia spojrzał albo chciał zatanczyc. Najgorsze jest to,ze ona wyszła za niego za mąż i musiała sie podporządkowac i nie widzi w tym nic złego! Stała sie zwykła dziewczynach w jeansach,bo w ogóle nie dba o siebie. Wystarczy,ze z pracy wróci 5min pozniej i juz podjerzenia. Dziwie jej sie, a ona go tak bardzo kocha,ze jest ślepa fiforek dobrze.ze siue ogarnełas w pore
Edytowane przez foltynka Czas edycji: 2010-05-11 o 09:50 |
||
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
załadowałam karte do telefonu jeszcze wczoraj za 20e
---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- [QUOTE=foltynka;19209775]Odnośnie zazdrości: Mam kolezanke w pracy, 10 lat temu byla w naszym wojewodztwie Miss Nastolatek i jeszcze wiele innych tytułów miała. Zdominował ją facet. Do tego stopnia, że ona również nie moze sie pomalowac, nie moze zrobic pasemek,nie moze nawet miec rozpuszczonych włosow! Chodzi tylko w spodniach,bo spódniczki sa zakazane i jeszcze by sie ktos za nia obejrzał. Jesli ida gdzies na impreze i sie ladnie chocc wtedy ubierze to zwykle kazde wyjscie konczy sie kłótnia,bo ktos sie na nia spojrzał albo chciał zatanczyc. Najgorsze jest to,ze ona wyszła za niego za mąż i musiała sie podporządkowac i nie widzi w tym nic złego! Stała sie zwykła dziewczynach w jeansach,bo w ogóle nie dba o siebie. Wystarczy,ze z pracy wróci 5min pozniej i juz podjerzenia. Dziwie jej sie, a ona go tak bardzo kocha,ze jest ślepa może tylko udaje, że jej dobrze, nie wyobrażam sobie, żeby tak się podporządkować facetowi, normalnie masakra |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fifiorek, przykro mi bardzo Dzisiaj muszę kupić olejek rycynowy, witamine a+e i masc z witamina A. Do tego żelatyne spozywcza
|
|
|
|
|
#194 |
|
after hours
|
ja zaraz mykam na uczelnię, pewnie coś wydam, bo później się w końcu szykuje jakieś wyjście z grupą moją uczelnianą kochaną
i jeszcze miła wiadomość z rana, jak się potwierdzi, to się pochwalę
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
jak na razie nie nie wydałam, ale dlatego, że nigdzie nie wychodziłam
|
|
|
|
#196 | ||
|
Zakorzenienie
|
odnośnie tej mojej koleżanki jeszcze, to jest taka sytuacja, że głośno jest na ten temat, że mąż ja zdradza na bokach, bo on nie może mieć dzieci- wiec wie, że zadnej nie zrobi... a ona naiwna i zakochana po uszy
może bym w to nie uwierzyła, ale jej własna ciotka, czyli siostra jej mamy o tym nawet mówiła malaczarna ok dzieki ![]() w Kołobrzegu byłam i rownież mi sie podobało
|
|
|
#197 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, nie wiecie może czy na wizażu jest jakiś wątek gdzie się szuka współlokatorów?
![]() W ogóle mam dzisiaj znowu doła, bo sobie uświadomiłam, że przecież muszę szukać mieszkania od października, a najgorzej, że nie mam z kim mieszkać Prawie wszystkie moje koleżanki albo mieszkają w akademikach, albo ze swoimi chłopakami, a ja już z parą mieszkać nie chcę
|
|
|
|
#198 |
|
Komplikatorka
|
Oszczędzaczki moje Kochane dla każdej po kawałeczku i moje ulubione niebieskie drinki - proszę się częstować
|
#199 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
|
|
#200 |
|
after hours
|
masę jest serwisów z ogłoszeniami
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
wysylajcie jak bedziecie mialy nk .
no ja tez przez 2 takich bucow przeszlam teej ale teraz przynajmniej inaczej . bylam z takimi co nie maluj sie , nie zakladaj tego , nie zadawaj sie z tym czy tamta, ten znajomy to to a tamta jeszcze gorsza, do rodziny pojedziesz(sam nie chcial bo nie lubi tam jezdzic ) to pewnie mnie zdradzisz bo masz pewnie kolegow a jak nie to znajdziesz ... kurde powiedzialam dosc . o rodzinie mi gadali straszne rzeczy. nieno tego wszystkiego bylo za wiele . malaczarna a co bedziesz z zelatyna na paznokcie robic?
|
|
|
|
#202 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dagunia ja się chętnie poczęstuje niebieskim drinkiem
dziękuje![]() Coffee napewno coś znajdziesz
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
jestem zła, babka z all zamówiła u mnie kosmetyki na ok. 120zł i wpłaty nie ma tydzień na maile nie odpowiada, na telefony też, no bez przesady.
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Coffe znajdziesz napewno
o i ja sie drinkiem poczestuje a jak w pracy mnie nie sprawdza . zmykam zaraz do pracy kochane milego oszczedzania ![]() lilith a jaki masz nick na all? (priv )
|
|
|
|
#207 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie to takie pierwszy incydent na allegro - bedzie też mój pierwszy negatyw który wystawie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Dagunia dziękuję za drinka
![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- ja też poproszę nicka na allegro |
|
|
|
#210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.

A ja jak patrze na te wszystkie bidy w schroniskach, to serce mi się kraje i bym wzięła jakiegoś. No ale mama oczywiscie nie chce słuchać o tym, a ja też się nie upieram za wszelką cenę, bo chciałabym się wyprowadzić już z domu i wtedy mógłby być problem z wyprowadzaniem pieska.

Może morze?

maile coraz bardziej prywatne, obciskiwania na imprezach firmowych...a do tego rozwiedziony jest
a ja wogole o nim nigdy nie myslalam, nie slyszalam aby mial jakies superwysokie zarobki[/QUOTE]

ale marzę o hodowli kotów rasowych, ale to jak będę miała już własny dom